کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    پالایشگاهی ها هم یک مقاومت دارند (تقریبا همه)
    الان بلاتکلیف هستند که رد کنند یا برگردند...
    الان هم باز دقیق نمی توان گفت رد کردند یا هنوز مانده رد کنند...
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

بد نیست از امروز کل سیمانی ها را -به خصوص سپاها و سشرق و سدور و ستران و سهگمت را- زیر نگر بگیریم و روی اینها بازارخوانی دقیق روزانه انجام دهیم.
      به جای مستعدی برای بازگشت رسیده اند.

و البته همین طور خودرویی ها را... برای خودرویی ها البته رصد خساپا کفایت می کند! :)) ولی بد نیست خودرو و خپارس و خزامیا را هم نگاه کنیم.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

شتران
        ====

همان طور که در تصویر مشهود است کاملا نمودار گیج و نامعلوم است. دقیقا روی یک مقاومت است و هم انگیزه ی کافی برای رد شدن دارد و هم دلیل کافی برای سرخورده شدن و برگشتن...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

چهارشنبه یک عرضه اولیه داریم!!! ;)

عرضه اولیه ی سخاب 5 :d

:O

خیلی هم جای وحشت کردن ندارد... مقدار زیادی از تاثیرش را پیش تر روی بازار گذاشته... به خصوص اینکه بالای 30 درصد سود داشت... و اینکه خیلی ها نقد کردند و رفتند از آن خریدند... (ما هم چون آشنا نبودیم هیچ کاری نکردیم... با اینکه حواسمان به این بود و هر روز چک می کردیمش...)
          پس وقتی بیاید در بورس مقداری از آنهایی که سخاب خریده بودند و از بازار رفته بودند دوباره به بازار بر می گردند... به خصوص اینکه در عرض چند روز 10 - 20 درصد دارند سود بدون خطر می کنند...

امیدوارم سخاب 4 و 3 و 2 وارد بورس نشوند و سخاب 6 و 7 و احیانا سایر قسمت های این سریال بدهی ها هم آهسته آهسته وارد بورس شوند (طبق قول و قرار وزیر و رئیس سازمان) که اگر این جوری باشد آن قدر ها هم ترسناک نخواهند بود... (در میان مدت)
          =================
          با این اوصاف زیاد نباید در کوتاه مدت به بازار و خساپایش امید داشت... یعنی با وجود سخاب و زمان بردن تخلیه ی فروشندگان خساپا و تصویه ی اعتباری ها...
          =================
          (احیانا اگر چرت و پرت نوشتم ببخشید... هم زمان آهنگ این آقای عارف را هم گذاشتم -ترانه ی مرد قبیله- و دارم از شنیدنش لذت می برم :) احیانا اگر کلمات جا به جا بود به خوبی خودتان ببخشید.)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

شپاکسا
            =====

احتمالا از همین جاها بر می گردد...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• zorba
              ستاره دار(3)
              • Aug 2013
              • 3951

چهارشنبه یک عرضه اولیه داریم!!! ;)

عرضه اولیه ی سخاب 5 :d

:O

خیلی هم جای وحشت کردن ندارد... مقدار زیادی از تاثیرش را پیش تر روی بازار گذاشته... به خصوص اینکه بالای 30 درصد سود داشت... و اینکه خیلی ها نقد کردند و رفتند از آن خریدند... (ما هم چون آشنا نبودیم هیچ کاری نکردیم... با اینکه حواسمان به این بود و هر روز چک می کردیمش...)
              پس وقتی بیاید در بورس مقداری از آنهایی که سخاب خریده بودند و از بازار رفته بودند دوباره به بازار بر می گردند... به خصوص اینکه در عرض چند روز 10 - 20 درصد دارند سود بدون خطر می کنند...

امیدوارم سخاب 4 و 3 و 2 وارد بورس نشوند و سخاب 6 و 7 و احیانا سایر قسمت های این سریال بدهی ها هم آهسته آهسته وارد بورس شوند (طبق قول و قرار وزیر و رئیس سازمان) که اگر این جوری باشد آن قدر ها هم ترسناک نخواهند بود... (در میان مدت)
              =================
              با این اوصاف زیاد نباید در کوتاه مدت به بازار و خساپایش امید داشت... یعنی با وجود سخاب و زمان بردن تخلیه ی فروشندگان خساپا و تصویه ی اعتباری ها...
              =================
              (احیانا اگر چرت و پرت نوشتم ببخشید... هم زمان آهنگ این آقای عارف را هم گذاشتم -ترانه ی مرد قبیله- و دارم از شنیدنش لذت می برم :) احیانا اگر کلمات جا به جا بود به خوبی خودتان ببخشید.)

سلام و درود
              سخابهایی که بیرون بازار معامله شده به گفته ی سایت های خبری،سخاب شماره ی یک بوده و سر رسیدشون در 22 شهریورِ....یعنی عملا سخاب های جدید با شماره ی 2 تا 7 تازه به عرضه در خواهند آمد.پس طبق این روایت،اون سودهای بیش از 20 درصدی مربوط به سخاب شماره ی یکِ و اینها هنوز عرضه نشده اند که مردم عادی بتوانند خرید و فروش کنند.البته که بخشی از پول رو از بازار خواهند کشید....منتها بلای جدیدی نیست و فرصتی هم خواهد بود! چرا که برای خریداری این دسته از اوراق عده ای مجبور به دریافت کد سهامداری و آمدن به بورس می شن.....و احیانا با توجه به جذبه ی قمارگونه ی بازار! افرادی در فلاکت و مصیبت سهامداری با ما تشریک مساعی کنند!
              خوب و خوش باشید
              زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

البته همان 2 تا 4 هم بعید است عرضه شود. یعنی احتمال دارد اصلا عرضه نشود و بگویند هر که خریده نگه دارد...
                چون سر رسیدش کلا چهار ماه دیگر است.
                و اینکه دلیلی ندارد سخاب های پیشین را عرضه نکنند بعد بیایند یکباره سخاب5 را عرضه کنند...
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

سلام و وقت به خیر
                  در سیمانی ها فعلا فقط سهگمت فعلا دارد خوب می تازد و باقی بی جان هستند.
                  به عنوان مثال به غیر از سه تای بالایی تا الان که ساعت 11:45 می باشد باقی نمادها زیر 1 میلیارد ریال خرید و فروش شده اند! :O

که البته نشان دهنده ی این است که اگر خریدار ندارند دست کم فروشنده هم ندارند! (چون درصد منفی خوردنشان زیاد نیست.) (به عنوان نکته ی آموزشی)
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سدور در محدوده ی 1000 ریال (که البته الان هم همان 1030 است...) جذاب است. به خصوص اینکه می دانیم حمایت قوی اش هم همان جا است...

البته این امکان هم هست که سیمانی ها بخواهند یک مدت بازی در بیاورند...

ولی الان روی حمایت هستند دیگر... اگر بخریم می دانیم آستانه زیانمان همین یک قدم پایین تر است...
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

گکوثر هنوز توسط حقوقی حمایت می شود. علتش چیست؟ ممکن است صرفا دو یا چند روز حمایت توسط سازمان بورس به شرکت تحمیل شده باشد. ولی احتمالا هیچ دلیل بنیادی ای برای این حمایت وجود ندارد...
                      ما همچنان نگه داشته ایم. ولی احتمالا فردا پس فردا می دهم برود.

اوان هم 150 درصد بازدهی داد... به قول دوستان 400 هزار ریالمان شد 1100 هزار ریال :)
                      همین هم خوب است! /:.smilingsmiley.:/

صفش الان شده 10 میلیون!
                      یعنی چه؟
                      یعنی دیگر آخر های بازی است.
                      پس این را هم فردا پس فردا می فروشیم.

بازدهی «اوان» به 152 درصد رسید /
                      اسدزاده ، مدیر مالی «اوان» در گفتگو با بورس7 : روی استارت آپ های زیادی سرمایه گذاری انجام شده است / درآمدی از استارت آپ ها در بودجه لحاظ نکردیم
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در خودرویی ها هنوز دارند فروشنده های خساپا را تخلیه می کنند...
                        هنوز همان کف خوابیده اند و در کوتاه مدت خبری نیست...
                        قیمت ها خوب است... خزامیا و خساپا مثلا همین جاها حمایت های خوبی دارند... (720 ریال و 1130 ریال) که می توانند برای ما کاری کنند که قیمت خریدمان با آستانه زیانمان یکی باشد...
                        البته همان طور که عرض کردم هنوز علائم رشد از خودشان نشان نداده اند...
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در پالایشگاهی ها همان طور که عرض کردم وضع مبهم است...
                          قدرت های خرید خوب است ولی قیمت ها حوالی 0%

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

گپارس
                            ====

10 میلیون دیروز داد و ستد شد
                            امروز هم 4.5 میلیون
                            از 16 میلیون اولیه کم کنیم می شود
                            1.7 میلیون سهم
                            امروز هم که 1.8 میلیون صف داشته...

نتیجه؟

این جوری بخواهیم حساب کنیم باید مانند اوان برود بالا...
                            ولی آیا این گونه باید حساب کرد؟
                            .
                            .
                            .
                            .
                            یک ضعف در محاسبات بالا این است که حساب نکردم کسانی که امروز می خرند خریدار بلند مدت نیستند! انگیزه ی سفته بازانه و نوسان گیرانه دارند و همین فردا می توانند راحت بفروشند!
                            اصلا به احتمال قوی بخشی از فروش 4.5 میلیونی امروز از همان خریدهای 10 میلیونی دیروز بوده!
                            .
                            .
                            .
                            ضعف دیگر محاسبه این است که حساب نکردم که ارزش ذاتی هر سهم هم باید لحاظ شود... حالا درست است که در عرضه اولیه و در نمادهای کوچکی چون این مسائل بنیادی کم رنگ می شوند... ولی همین مسائل بنیادی می تواند خودش را در انگیزه های سفته بازان نشان دهد... به این معنی که... طرف هنگام خرید با خودش دو دو تا چهار تا می کند که اگر من این را خریدم و ماندم تویش.... آیا بعدها کسی ده درصد پایین تر حاضر است این را از من بخرد؟؟؟
                            (سفته باز به معنی واقعی اش منظورم بود... یعنی نوسان گیر کوتاه مدت)
                            همان طور که دوستان می گویند این یک هتل است... و چیزی برای رو کردن ندارد! که بعدا با آن شایعه درست کنند و دو برابر قیمت بتوانند به خلق خدا بیاندازند...
                            (راستی اوان را شنیدید؟ گفته من در یک سری استارتاپ ها سرمایه گذاری کرده ام که سود آنها را لحاظ نکرده ام... همان گونه که می دانید استارتاپ یک چیز قمارگونه و بسیار خوش یمنی می تواند باشد...)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

در پالایشگاهی ها همان طور که عرض کردم وضع مبهم است...
                              قدرت های خرید خوب است ولی قیمت ها حوالی 0%

اگر گزارش 6 ماهه خوبی بدهند احتمال داره برای مدتی لیدر شاخص کل را به دست بگیرند
                              بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

همین جوری
                                ======

حرکت در عمق یک چیز است و حرکت در عرض یک چیز دیگر...
                                یک نفر ممکن است سال های سال با بورس یا با نمودارها یا اصلا به صورت تخصصی با نشانگر خاصی کار کرده باشد... ولی شاید همین فرد به اندازه ی کسی که یک ماه دقیق و عمیق روی آن نشانگر کار کرده باشد با آن آشنایی نداشته باشد!

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X