کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه
    پاسخ مسابقات بآشگاه کارگزاری آگاه
    =====================

96/09/01
    ======

سوال : ترازنامه شرکت‌های بورسی از سه بخش کلی تشکیل شده است، این سه بخش کدام‌یک از موارد هستند؟
    گزینه 1 یعنی دارایی‌ها، بدهی‌ها، حقوق صاحبان سهام.

سوال :درصورتیکه بتای سهمی ..... باشد، به این معنا است که این سهم ۱۵ درصد کمتر از متوسط بازار توسعه پذیر است.
    گزینه 3 یعنی مثبت هشتاد و پنج صدم.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

باز هم خگستر را فروختم. در 2500 ریال. و باز هم منتظر هستم برای خرید مجددش. دیر و زود دارد و سوخت و سوز ندارد. من باید یک روند مانند سال 92 و 94 ازش بگیرم. بالاخره. ان شاء الله.

با پولش مقداری سکرد خریدم. و فردا هم اگر منفی باشد باز مقداری می خرم.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        باز هم خگستر را فروختم. در 2500 ریال. و باز هم منتظر هستم برای خرید مجددش. دیر و زود دارد و سوخت و سوز ندارد. من باید یک روند مانند سال 92 و 94 ازش بگیرم. بالاخره. ان شاء الله.

با پولش مقداری سکرد خریدم. و فردا هم اگر منفی باشد باز مقداری می خرم.

همین جوری
        =======

خریدهای این دفعه ی خگسترم 2,351 ریال بوده و قاعدتا باید بدون زیان (و با سودی اندک) از خگستر خارج می شدم. ولی الان نگاه کردم دیدم چون دفعه ی پیش به طور کامل نفروخته بودم و بخشی از خگسترهایم مانده بود در کل یک زیان اندک هم کرده ام... :(
        این زیان اندک هم به خاطر ذات راهبرد نیست. به خاطر این است که کامل نتوانستم راهبردم را اجرایی کنم. (وگرنه خروج پیشینم هم مانند این خروجم باید با سودی اندک همراه می بود. که البته خروج کامل نبود و بخشی اش در سبدم مانده بود.)
        حالا من ول کن این خگستر نیستم. :d این قدر همین جوری با آن ادامه می دهم تا بدون زیان (یا با زیان اندک یا حتی با سود اندک) به آخرین کفش برسم و رشدش را ببینم و در مجموع سود خوبی ازش ببرم. ان شاء الله.
        =============================
        در کل این مدت همچنان در کل ِ سبدم زیان نکردم. ولی سودی هم هنوز نبرده ام. درست و حسابی.
        فقط همان بخش اولیه بود اگر خاطرتان باشد که یک رشدی داشتم و بعد ثابت ماند.اگر اشتباه نکنم با جناب
        مهدی1400 یک مقدار در باره اش صحبت می کردم... راستی از جناب مهدی1400 چه خبر؟ الان یادم آمد یک نظرسنجی کرده بودند از من که شش ماهه چه نمادهایی به نگرت خوب است که من گفته بودم کلا بلند مدت کار نیستم و بلند مدت کار بنیادی می خواهد ولی با این حال چند تا نماد معرفی کردم که یکی از یکی گند تر شد! :d اگر اشتباه نکنم یکی اش فاذر بود که اصلا زد از بیخ و بن ترکید!
        =============================
        اکنون راهبرد بنده فعلا این گونه است که کف بخرم و با آستانه زیان (حتی الامکان بالاتر از قیمت خرید) خارج شوم. در مجموع زیان نکنم و سود بکنم. بخش زیان نکنمش را گمان می کنم دارم خوب پی می گیرم. ولی هنوز به بخش سود نرسیده ام. بیشتر به خاطر اینکه زمان اصلی ام این روزها روی بخش پژوهش و قلاب سازی دارد مصرف می شود. نه بخش ماهی گیری.
        ان شاء الله هر چه سریعتر این راهبرد جدیدم را بتوانم تکمیل کنم تا یک کوچولو بتوانم نفس بکشم.
        در راهبرد جدید هم باز به دنبال کف یابی هستم. ولی دیگر این چنین آستانه زیان ندارد که مثلا از هر سه تا خرید دو تایش را سریع (یر به یر) بفروشم بیایم بیرون. بلکه در خود راهبرد این قرار است گنجانده شود که در کف های مطمئن خرید انجام شود که از هر چهار تا خرید سه تایش بدون آستانه زیان بالا رود مثلا.
        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/11/22, 21:31.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

همبستگی احمقانه حسینا/خودرو
          ====================

احمقانه ترین چیزی که در جهان ممکن است وجود داشته باشد همبستگی حسینا و خودرو است:

همان گونه که می بینید تنها در دو جا این دو از هم فاصله گرفته اند که... آن هم نه... به سرعت به سمت هم برگشته اند!!!
          همبستگی این دو آن قدر شدید بوده که حتی اندازه ها هم (مانند شکل موج ها) یکی شده اند! (منظور ریال نیست ها!)

دو تا چیز کاملا متفاوت!

این (همبستگی) نشان می دهد که اگر یک نفر راهبردش در بازار ما جابه جایی (Shift) از این گروه به آن گروه یا از این نماد به آن نماد باشد کار بیهوده ای انجام داده!
          در این بازار (دست کم از سال 93 که در نمودار است تا کنون) راهبرد باید این می بوده که یک نفر بیاید در یک زمان «بورس» بخرد و بعد «بورس» بفروشد!

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

همبستگی احمقانه کگل-مداران
            ==================

اگر یک نفر از من بپرسد صنعت استخراج سنگ آهن چه ربطی به صنعت رایانه و اطلاعات دارد در جواب او خواهم گفت: بدون شک این گونه است که با رشد فناوری در سطح جامعه و پر رونق شدن بازار رایانه ای ها نیاز بیشتری «رایانه» شده و از آنجا که در رایانه «آهن» استفاده می شود! فلذا نیاز بیشتری به استخراج سنگ آهن احساس شده!
            و از آن طرف هم با رونق گرفتن کار شرکت های سنگ آهنی آنها نیاز پیدا کرده اند به محاسبات رایانه ای بیشتر برای حساب کتاب هایشان و برای مکان یابی معادنشان و ...

ولی این یک چرت به تمام معنا است!
            حقیقت این است که در بازار ما همه چیز با هم بالا پایین می شود!
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

همبستگی احمقانه وبیمه-ونفت
              ==================

نمی دانم...
              نمی فهمم...
              یعنی آمی بروکر قاطی کرده؟؟؟
              دقیقا مانند سیبی که از وسط دو نیم کرده باشند!

تنها و تنها دو جا برخلاف هم رفتار کرده اند که به زودی و به شدت جبران کرده اند!
              عین دو چیزی که با یک کش به هم وصل شده باشند.

این موضوع فوق العاده عجیب است. (اکنون وبیمه/خودرو را هم نگاه کردم دقیقا همین حالت یو در هر دو بود.)
              از دو حال خارج نیست. یا ایــــــــــــــن قدر بازار ما به هم بسته است و هیچ کدام عملا رشد ندارند و تنها پول نفت است که همه را بالا یا پایین می برد...
              یا اینکه این آمی بروکر به نحوی از انحاء دارد سر مرا گول می مالد!
              الان هفت هشت تا دیگر را هم آزمایش کردم... خیلی عجیب است...
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

همبستگی وسایل ارتباطی و مواد دارویی
                ===================

می دانید به چه می اندیشم؟
                به این که یک راهی بتوانیم پیدا کنیم که برای بلند مدت خرید و فروش بزنیم. بر اساس این نمودارها. البته اگر بشود.
                یعنی هر جا یکی آن دیگری را با قدرت شکسته بود برای بلند مدت روی آن که رشد داشته «خریدم» و روی آنکه افت داشته «فروش» بزنیم!
                یا مثلا وقتی یکی حسابی رشد داشته و دیگری حسابی افت داشته خرید و فروش انجام دهیم.

دقیقا مانند این مورد که در انتهای کار به خاطر اینکه ارتباطات افت زیادی داشته و دارو رشد زیاد می توان روی بلند مدت ِ دارو فروش و روی بلند مدت ارتباطات خرید انجام داد.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

برای اندیشه
                  =======

همبستگی کل نمادهای بازار ایران
                  ==================

از موارد مطرح شده در بالا این را می توان نتیجه گیری کرد که اگر یک صنعتی روند قدرت مندی را شروع کرده بود و نمی دانستیم آیا ادامه دار خواهد بود یا به زودی سرکوب خواهد شد. می توانیم در صورتی که حسابی از سایر صنایع عقب بوده با احتمال بالایی پیشبینی کنیم که آن رشد ادامه دار باشد!

به عنوان مثال مورد زیر را نگاه کنیم:

این دو تا نمودار برای شاخص کل و سیمان است. (سیمان قرمز است.)
                  اگر سیمان موفق شود یک روند قوی را آغاز کند و احیانا سطح قله های پیشین خودش را هم رد کند می توانیم بسیار امیدوار باشیم که آن روند قدرتمند ادامه دار خواهد بود. (البته این موضوعی که می گویم برای روندی بلند مدت و مثلا چند ساله است!) احتمالا شاخص سیمان پس از رد شدن از قله آن قدر پیش می رود که حتی از شاخص کل هم عبور کند و سپس مقداری هم فراتر برود و دوباره مانند اجرام آسمانی که تحت جاذبه ی اجرام بزرگتر هستند به شاخص کل بازگشت کند.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

یادآوری
                    ====

زیان نکردن بسیار بسیار مهمتر از سود کردن است.

هم در کلیت موضوع و هم در مورد مسائل جزئی. هم از دید روانشناسی شخصی و هم با دید محاسباتی هنگام نوشتن یک سامانه ی داد و ستدی خودکار. شما اگر بتوانید یک سامانه ی بدون زیان و با سود 3 درصد در هر داد و ستد داشته باشید (حتی اگر آن سود را هر یک ماه یک بار بدهد) باز به مراتب بهتر از سامانه ای است که سود ماهانه احتمالی 50 درصدی بدهد و برخی مواقع زیان وارد کند.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

یادآوری
                      =====

برای مسائل آموزشی خلاصه کردن و نتیجه گیری کردن یکی از بهترین روش ها است.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

یادآوری
                        =====

چه هنگام باید از نماد خارج شد؟
                        زمانی که (پس از محاسبات و شمردن دلایل) از شکل گیری روند مثبت قوی در آینده ی نزدیک نا امید شده باشیم.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

برای اندیشه
                          ======

تجربه به بنده ثابت کرده که هیچ نشانگر و سامانه ی داد و ستدی که تاخیر داشته باشد به درد نمی خورد.
                          تاخیر را هم بنده این گونه محاسبه می کنم که با افزودن یا کاستن از دوره پیشنهادهای خرید و فروش سامانه در امتداد خط افقی نمودار شروع به حرکت کنند! (یا قله ها و دره ها و نقاط عبور از صفر در نشانگرها)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

همین جوری
                            =======

احساس پسرفت در میانه ی روند یادگیری
                            ======================

در تمام مسائل آموزشی و موقعیت های پیشرفت این گونه است... مثلا در یادگیری زبان خارجی... آدم ابتدا که دو کلمه یاد می گیرد باد به غب_غب می اندازد و گمان می کند که کسی شده برای خودش... سپس به تدریج هر چه قدر که بیشتر می آموزد احساس می کند کمتر می داند...
                            یک چیز دیگر هم هست... انسان مانند نمودارها به حالت مستقیم پیشروی نمی کند بلکه به شکل سینوسی و به مانند امواج الیوت در دانش یا مهارتی خاص پیشروی می کند. مثلا در مورد همین انگلیسی (یا بورس) شما پس از اینکه مقدار زیادی تلاش کردید گاهی یک لحظه به عقب نگاه می کنید و احساس می کنید به خانه ی اول برگشته اید. احساس می کنید دارید دور خودتان می چرخید. احساس می کنید حتی از مدتی پیش هم عقب تر هستید و به اصطلاح پس رفت داشته اید! ولی واقعا این گونه نیست. در کل شما دارید یک بازگشت و یک Pull_Back انجام می دهید. شما دارید موج 2 و 4 از یک سلسله امواج 5 تایی جنبشی رو به بالا را طی می کنید. حالا این موج اصلاحی ممکن است تا 62 درصد یا حتی تا 72 درصد موج اصلی را هم اصلاح کند! ولی در نهایت روند افزایشی است! :)
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

خلاصه ویدئو هنر ترید در کارکشن-جیمی جانسون-دوبله آقای رامین پورمند-بخش نخست
                              =================================================

1- وقتی موج حالت اصلی و جنبشی و روند دارد در هم پوشانی ندارد و در جهت روند اصلی است.
                              2- موج «پس» از یک روند اگر حالت اصلاحی داشته باشد هم پوشانی دارد.
                              3- در این حالت انتظار داریم با اتمام موج اصلاحی موج جدیدی بیاید یا به عبارت دیگر انتظار داریم پیش از رد کردن کف دره موج روند قبلی قله ی موج روند قبلی شکسته شود.
                              4- معمولا اصلاح از نگر قیمتی 50 تا 62 درصد و از نگر زمانی 38 تا 62 درصد موج اصلی پیشین خودش است.
                              5- موج سی از نگر قیمتی و زمانی معمولا 100 درصد پروجکشن موج ای است.
                              6- تایید شروع موج سی: پایین تر رفتن از قله ی موج اِی. اینجا را بعدا آستانه زیان قرار می دهیم.
                              تایید انتهای موج سی: رد شدن از قله ی روند قبلی. اینجا می شود آستانه خرید.
                              7- بهتر است برگشت از موج سی با برگشت از یک نشانگر (نوسانگر) بدون تاخیر همراه باشد. در این حالت آستانه خرید را مساوی بالاتر رفتن قیمت از شمع آخر قرار می دهیم.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

نقل قول در ارتباط با مسائل روانشناسی شخصی در داد و ستدها
                                ===================================

♦️ال وایس
                                بازار بیشتر بر اساس مسائل روانشناسی رفتار میکند تا عوامل بنیادی.

♦️ استنلی دراکن میلر
                                در روشی که برای تحلیل تکنیکال به کار میگیرم عامل کاتالیزگر را که همان نقدینگی است در نظر میگیرم.
                                مهم نیست پیش بینی درست باشد یا غلط ، بلکه مهم این است که هنگام پیش بینی درست چقدر سود کسب میکنید و هنگام پیش بینی نادرست چقد پول از دست میدهید.

برای اینکه واقعا عملکرد خوبی داشته باشید باید از موقعیتهای بسیار سودمند حداکثر استفاده را ببرید و این به این معناست که در شرایط نادری که اعتقاد زیادی به یک معامله دارید روی آن حجم زیاد اعمال کنید. توجه داشته باشید که اگر مجبور باشید که ببرید نمیتوانید ببرید.

♦️ریچارد دریهاوس
                                سرمایه گذاری طولانی مدت مزایا وآرامش بیشتری نسبت به سرمایه گذاری کوتاه مدت دارد.
                                تحلیل تکنیکال در بازاری که کاملا احساسی است دیدی نسبتا غیراحساسی به تحلیلگرارائه میدهد.
                                خرید سهامی که P/E آنها متوسط یا زیر متوسط است خود به خود بسیاری از سهامی را که عملکرد خوبی دارد حذف میکند.
                                هنگامی که اعتماد بالایی به یک معامله دارید با حجم بالاتری معامله کنید و این معاملات را به اندازه ای باز نگه دارید که بتوانید بیشترین سود را به دست آورید.
                                اگر شرایط بنیادی و تکنیکال هنوز به نرخ های بالاتر اشاره دارند و سود سهام دوبرابر یا حتی سه برابر شده، نباید سود خود را بگیرید و باید با این میل مبارزه کنید.

♦️گیل بلیک
                                هر بار که معامله ای را باز میکنم ترجیح می دهم که تصور کنم که در بدترین حالت چه اتفاقی می افتد در این صورت کمتر دستپاچه میشوم.
                                اگر قاعده سیستم معاملاتی را یک بار نادیده بگیرید بار دیگر تخلف از آن آسان تر خواهد بود همانند شکستن رژیم غذایی.
                                داد و ستد روی نقطه ضعف انسان ها فشار می آورد . گویی که پاشنه آشیل هر فرد را پیدا می کند. باید ایده های معاملاتی خود را به قواعد خشک معاملاتی تبدیل کنید وآنها را به کار بگیرید.
                                بر استراتژی ها، ابزار و بازه هایی تمرکز کنید که با ویژگی های فردی تان هم خوانی دارد.

♦️ ویکتور اسپراندیو
                                تعیین نقطه خروج پیش از باز کردن معامله راهی برای ایجاد انضباط هیجانی است.
                                وقتی با بزرگترین حجم ممکن خود معامله میکنید باید معامله تان فورا سودآور باشد چون در اینصورت میزان ضرر بسیار زیاد خواهد بود.
                                کلید موفقیت در داد و ستد انضباط هیجانی است.
                                پول درآوردن به هوش ربط ندارد.
                                در داد و ستد کسی که به سادگی می پذیرد اشتباه کرده موفق خواهد شد. برای یک معامله گر توجیه کاری مسیری است که بی برو برگرد به شکست منتهی می شود.
                                اگر خسته و کلافه شده اید کار درستی نیست که به معامله کردن ادامه دهید.
                                عامل اصلی در کسب ثروت، حفظ سرمایه و انتظار کشیدن تا زمان مناسب برای به دست آوردن سودهای استثنایی است.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X