کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

جو بازار - آینده
    =========

دوستان همان طور که گفتم عرضه های اولیه سنگین دارند می آیند...
    خیلی مراقب باشید و دست به ماشه...
    قیمت ها همه کف است قبول...
    ولی پول که در بازار نباشد (یعنی پول را اگر از بازار بکشند بیرون، یعنی اگر خریدارها را آچمز کنند) دیگر قیمت کف و مفت و از این حرف ها نداریم!
    بلایی که این کاوه ممکن است سر بورس بیاورد کم از های وب نیست... و احتمالا پرشیا و آسیاتک به مراتب وضع را بدتر می کنند...

مراقب باشید و دست به ماشه...
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Abad
      عضو فعال
      • Nov 2015
      • 7516

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
      جناب آباد عزیز شما چطوری در مورد بورس آموزش دیدید؟؟؟
      کلاس رفتید؟ کتاب خوندید؟ فیلم دیدید؟
      اگه ممکنه بگید تا من هم روش شما رو دنبال کنم
      راستش چون من معلم هستم و تو یه شهرستان هستم که امکاناتش تقریبا در حد صفر هستش و خیلی به بورس علاقه دارم اما نزدیک به 4 سالی هست که از اینترنت فقط استفاده میکنم برای یادگیری و راه دیگه ای ندارم.گفتم اگر کتابی خوندید یا فیلمی دیدید که اطلاعات خوبی داره معرفی کنید تا تهیه اش کنیم.
      با سلام بر gholamk عزیز
      با تشکر از دید مثبت جنابعالی ، بتده هم فقط از طریق اینترنت و همین سایت بورسی پیگیر بوده ام اما از تیرماه 94 که وارد بورس شدم تمام وقتم صرف بورس شده و حداقل هر روز 10 ساعت وقت گذاشته ام. الان هم در حال مطالعه تکنیکال هستم و مثلا یگ الگو را در نماد های مختلف پیگیری می کنم . مثلا ولغدر خیلی وقت من را گرفته یا شکربن که هنوز هم در تکنیکالش مشکل دارم .
      گاهی وقت ها نمودارها را پرینت می گیرم و ساعت ها تفکر می کنم و بعد حرکت بازیگران را رصد می کنم .
      مثلا فکر می کنم که چرا حقوقی وبیمه امروز فروش داشته و سعی می کنم دلیلش را پیدا کنم.
      بورس پر رمز و راز است ولی وقتی برخی از انها کشف می شود برای اینده هم کاربرد دارد.
      بورس جایی است که سال ها نیاز به مطالعه دارد و من فقط قدم اول را برداشته ام که البته گام اول خیلی مهم است.

The first step is always the hardest
      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
        با سلام بر gholamk عزیز
        با تشکر از دید مثبت جنابعالی ، بتده هم فقط از طریق اینترنت و همین سایت بورسی پیگیر بوده ام اما از تیرماه 94 که وارد بورس شدم تمام وقتم صرف بورس شده و حداقل هر روز 10 ساعت وقت گذاشته ام. الان هم در حال مطالعه تکنیکال هستم و مثلا یگ الگو را در نماد های مختلف پیگیری می کنم . مثلا ولغدر خیلی وقت من را گرفته یا شکربن که هنوز هم در تکنیکالش مشکل دارم .
        گاهی وقت ها نمودارها را پرینت می گیرم و ساعت ها تفکر می کنم و بعد حرکت بازیگران را رصد می کنم .
        مثلا فکر می کنم که چرا حقوقی وبیمه امروز فروش داشته و سعی می کنم دلیلش را پیدا کنم.
        بورس پر رمز و راز است ولی وقتی برخی از انها کشف می شود برای اینده هم کاربرد دارد.

بورس جایی است که سال ها نیاز به مطالعه دارد و من فقط قدم اول را برداشته ام که البته گام اول خیلی مهم است.

The first step is always the hardest
        احسنت به آباد عزیز؛
        خیلی خیلی خیلی عالی بود. @};-
        هزاران بار یک کار را کردن اهمیت ندارد. ولی اگر یک بار انسان یک کار را عمیق و ریشه ای انجام دهد به میزان زیادی پیش می رود.

از شما و سایر دوستان تقاضا دارم در صورتی که توانستید تجربیات و نتیجه گیری هایتان را اینجا به اشتراک بگذارید.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • Nov 2015
          • 7516

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          احسنت به آباد عزیز؛
          خیلی خیلی خیلی عالی بود. @};-
          هزاران بار یک کار را کردن اهمیت ندارد. ولی اگر یک بار انسان یک کار را عمیق و ریشه ای انجام دهد به میزان زیادی پیش می رود.

از شما و سایر دوستان تقاضا دارم در صورتی که توانستید تجربیات و نتیجه گیری هایتان را اینجا به اشتراک بگذارید.
          شما بزرگوارید ، علاوه بر موارد فوق انشاء ا... در آینده بتوانیم از کار تیمی هم استفاده کنیم.
          Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

یادآوری
            ====

معمولا حقیقت روشن تر از این است که انسان نتواند آن را ببیند. فقط کافی است یک لحظه انسان با خودش روراست باشد.

خیلی مواقع هست آدم
            می فهمد روند سهامش کاهشی است... ولی نمی خواهد بپذیرد... یا برعکس وقتی سهامش را در نمادی فروخته...

نمی خواهد قبول کند که روند افزایشی است و باید دوباره وارد شود...
            می فهمد... ولی نمی خواهد قبول کند...
            حقیقت روشن تر از آن است که انسان نتواند آن را ببیند.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

پیشنهادهای خرید فردا
              ==============

نمادهایی که نگاه کردم و برای خرید بد نبودند:
              پاکشو 11387 تا 11414 ریالی
              ستران 1696 ریالی
              کفپارس 4000 ریالی
              حسینا 7510 ریالی
              شاید کقزوی
              اصلا اکثر سیمانی ها مثل سدور و سشرق (البته سپاها و سهگمت هم معمولا خوب کار می کنند و جزء پر داد و ستد ترین ها و رهبران سیمانی بودند... ولی تو این بررسی آن قدر مساعد نبودند) (نیما آزادی هم تازگی ها چپ و راست سیمانی می زند در کانالش...)

البته اکثر اینها به دید میان مدت است و میان مدت بازار فعلا با این عرضه اولیه ها پدرش در آمده!
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

به شخصه احتمالا فردا اول صبحی تمام سهامی که مسدود نیستند را نقد می کنم. به خاطر عرضه اولیه ی کاوه در چهارشنبه.
                البته احتمالا همان فردا دوباره همه را بگذارم سر جایش! :d
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                  شما بزرگوارید ، علاوه بر موارد فوق انشاء ا... در آینده بتوانیم از کار تیمی هم استفاده کنیم.

چگونه کار گروهی ای مد نگر شما است؟
                  البته من متاسفانه زیاد کار گروهی خوبی ندارم... :( شاید اصلا اهلش نباشم... ولی بسیار مشتاقم بدانم چه طرحی دارید...
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

راهبرد موقت من
                    =========

به شخصه احتمالا فردا اول صبحی تمام سهامی که مسدود نیستند را نقد می کنم. به خاطر عرضه اولیه ی کاوه در چهارشنبه.
                    البته احتمالا همان فردا دوباره همه را بگذارم سر جایش! :d

همین دوباره سر جایش گذاشتن هم حتی موقت است ها!
                    کلا می خواهم یک مدت یک مقدار نقد بمانم...
                    یعنی نوسان های کوچک بگیرم... (پارتیزانی، چریکی، بزن در رویی...)
                    مثلا دوباره زمانی که کاوه می خواست متعادل شود احتمالا یکی دو روز از بازار دور خواهم بود... دوباره سر عرضه اولیه ی آسیاتک و آن یکی... اسمش چه بود؟ پرشیا! دوباره زمان عرضه اولیه ی اینها و نیز زمان متعادل شدن اینها (تا زمانی که بازار متعادل نشود) قصد دارم از بازار دور باشم...
                    بزن در رویی!
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

یادآوری
                      ====

معمولا حقیقت روشن تر از این است که انسان نتواند آن را ببیند. فقط کافی است یک لحظه انسان با خودش روراست باشد.

خیلی مواقع هست آدم
                      می فهمد روند سهامش کاهشی است... ولی نمی خواهد بپذیرد... یا برعکس وقتی سهامش را در نمادی فروخته...

نمی خواهد قبول کند که روند افزایشی است و باید دوباره وارد شود...
                      می فهمد... ولی نمی خواهد قبول کند...
                      حقیقت روشن تر از آن است که انسان نتواند آن را ببیند.

اطمینان با سرعت و روراستی نباید یک سنخ دانسته شود که آدم بگوید اگر بخواهم با سرعت تصمیم بگیرم مثلا درصد اطمینان کارم می آید پایین...
                      نه.
                      آدم می تواند -یعنی باید- هم سریع تصمیم بگیرد و هم قاطع و هم پیش از تصمیم با خودش روراست باشد و خودش را گول نزند و هم اینکه تصمیمی که می گیرد کاملا مطمئن و بدون عجله بوده باشد. (عجله بد است ولی سرعت خوب است.)

من به ذهنم رسیده که سهامم را در فلان نماد بفروشم، یا بخرم، خیلی سریع و چابک می نشینم دو دقیقه می اندیشم. دو دقیقه بدون عجله و با کمال صداقت و دقت و در نهایت اندیشه هایم را جمع بندی می کنم و خیلی مطمئن تصمیمی که برای آینده درست است را می گیرم. و آن را قاطعانه اجرا می کنم.
                      (برعکس این هم این می شود: من وقتی فکر فروش یا خرید به ذهنم می رسد می نشینم سه ساعت خودم را درگیر افکار پوچ و بی ثمر می کنم که نکند بفروشم بد بشود یا نکند نفروشم بد شود و... و همین طور گفته های این و آن و وضع های نموداری و بنیادی می آید جلو چشمم ولی آخرش هم نمی توانم یک تصمیم قاطع بگیرم... می گذرد و می شود فردا، فردا هم نمی توانم تصمیم بگیرم و می گویم توکل بر خدا! (خدا هم می گوید ارواح شکمت دروغگو! این توکل کردن نیست که!) پس فردا هم وقتی قیمت 10 درصد جا به جا شده بود بالاخره تصمیمی می گیرم... بسیار شل... و باز هم آن روز اجرایی نمی کنم و روز بعدش تصمیمم را اجرایی می کنم آن هم به صورت غیر قاطع و کاملا شل_من_شلی.

پس شد:
                      سریع، مطمئن و قاطع، روراست (صادقانه)
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

تحلیل آماری نسبت بین امواج
                        ================

عجب اطلاعات خوبی است! فقط کاش می دانستیم چگونه نویسنده اش به این اطلاعات رسیده؟؟؟ (ممکن است من نوعی یک موجی را 1 بدانم و یک نفر 3)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

یادآوری
                          ====

کلاغ
                          می‌خواست راه رفتن کبک را یاد بگیرد، راه رفتن خودش را هم فراموش کرد

حکم کسی را دارد که می بیند در فلان نماد بوی کباب می آید... و فقط به همین دلیل می فروشد و از آن نماد می خرد... نگو دارند خر داغ می کنند!
                          حکم کسی را دارد که راهبرد نصفه نیمه ی خودش را که یک کوچولو جواب می داده رها می کند و می رود سراغ راهبرد یک بنده خدایی که خوب دارد جواب می گیرد... ولی از این جا رانده و از آنجا مانده می شود...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

یادآوری
                            =====

آدم عاقل:

روزه شک دار نمی گیرد.
                            با هر دو پایش عمق یک رودخانه را نمی سنجد. اصلا با پایش عمق رودخانه را نمی سنجد! با چشمش و با سنگ و چوب می سنجد!
                            از آب گل آلود ماهی می گیرد. نه اینکه خودش در آن شنا کند!
                            وقتی نمی داند می پرسد.
                            وقتی می داند به دانسته اش عمل می کند.
                            وقتی نمی فهمد رها می کند.
                            (اینها اگر اشتباه نکنم خیلی هایش حدیث است ها!)
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

فباهنر برای کسانی که اهل خطر های بزرگ هستند برای بررسی بد نیست. (موج پنجی-دست به ماشه ای)
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

چرا بازار به سمت رفتارهای سفته بازانه روی آورده است؟
                                ==========================

در پاسخ به یکی از عزیزان در سایت همسایه:

در اصل توسط SBM, post: 3979128, member: 88931 پست شده است
                                سلام
                                حرفاتون واسم جالب بود و ببخشید پا برهنه دویدم وسط حرفتون... اصلا بورس برای جمع کردن نقدینگی و سرمایه هستش اما در بورس ما این امر به بدترین نحوه انجام میشه.. حالا مثلا عرضه اولیه.... شما پولتونو میارین تو بورس جاش چی میگیرین.. یک تیکه کاغذ به عنوان برگه سهام...با ریسک بالا و بدون اینکه سوداوری مهمی هم که بتونه ارزش ریسک داشته باشه....اگر سوداوری یک سهم قابله ملاحظه باشه ارزش ریسک رو خواهد داشت اما بورس ما شده محل توجه به سهام های زیانده یا با پی بر ای خیلی بالا.... اگر واقعا دولت به دنبال جذب نقدینگیست باید جذابیت بورس و ارزش ریسک کردن در بورس رو بالا ببره...نه اینکه عرضه اولیه هایی با پی بر ای بالا رو سازمان دهی کنه
                                البته ما سهامداران هم به این امر دامن زدیم...تو همین بازار ما سهام هایی با پی بر ای پایین داریم که اصلا بهشون توجه نمیشه... واقعا چرا ؟؟ بیشتر از اینکه سهامدار داشته باشیم قمار باز داریم... و قمار باز ها هم اکثرا ضرر و اقلیتشون سود میبرن..
                                واقعا بازار های مسکن . ارز .. طلا میتونن با یک بورس درست و حسابی رقابت کنن ؟؟
                                باری به هر جهت مسولان بورس باید در راستای اصلاح رفتار بازار بورس اقدام کنن... نه اینکه به بورس به عنوان صرفا ماشین پول سازی برای بعضیها...
                                ارادت
                                سلام
                                ابتدا عرض کنم که:
                                چقدر خوب است در این جستار می بینم نوشته ها دارد رنگ تحلیل و تفکر به خودش می گیرد... ???
                                ما عادت داریم در این جستار، بلکه در کل فضای سایت و کل اینترنت هر جا نوشته ی بورسی دیدیم انتظار یک نوشته ی دو زاری داشته باشیم... به خصوص در همین جستار... که خیلی از دوستان اصلا دلیلی برای حرف هایشان ارائه نمی کنند... بماند... الان یادم افتاد... سایت همسایه دیگر از اینجا بدتر شده... طرف کل متن نوشته اش این است: «+++++++++» یا اینکه می آید می گوید: «فردا مثبت» یا «از هفته ی آینده صف خرید!» بماند...

در نوشته ی پیشین بنده عرض کردم که هر جا آدم یک اشتباهی می کند از یک جایی بالاخره می زند بیرون... اکنون این مشکلاتی که شما می فرمایید خیلی هایش ریشه در جای دیگر دارد... اینکه چرا مردم می روند سراغ رفتار گله ای و یک عده هم می شوند بز گله و جلو راه می افتند و رفتارهای سفته بازانه به وجود می آید و و و
                                ببینید...
                                یکی از عمده ترین مشکلاتی که بازار دارد و باعث به وجود آمدن این مشکلات می شود حجم بازار ما است. بازار ما نسبت به بازارهای مطرح دنیا یک بازار کوچک است. (منظورم مقایسه مستقیم نیست ها... به نسبت ابعاد اقتصاد کشورمان دارم عرض می کنم. به نسبت اقتصاد کشورمان ما باید چندین مرتبه بازار بزرگتری می داشتیم...) نه شرکت های زیادی داخل بازار داریم و نه سهامدار زیاد (که واقعا سرمایه وارد کند) عموما مردم می روند پول را می گذارند در بازار مسکن و بانک. و در بسیاری از همین شرکت های بزرگ هم می بینیم دولت با درصد سهام بسیار زیادی سهامدار است. این واقعیت بورس ما است.
                                پس نتیجه تا اینجا این شد که بورس کوچک است.
                                حالا این کوچک بودن خودش چه نتیجه ای در پی دارد؟؟؟

فرض بفرمایید شما یک ظرف دارید که درون آن به اندازه ی 10 لیوان آب قرار دارد.
                                حالا فرض بفرمایید شما یک لیوان آب به آن اضافه کردید یا از از آن به اندازه ی یک لیوان آب خارج کردید. چه اتفاقی می افتد؟
                                10 درصد به حجم آب ظرف اضافه یا از آن کم می شود...

حالا فرض بفرمایید دوباره ظرفی دارید که درون آن به اندازه ی 3 لیوان آب قرار دارد.
                                این بار اگر همان قدر به این ظرف آب اضافه یا از آن آب خارج شود چه اتفاقی می افتد؟؟؟؟
                                در این صورت به اندازه ی 30 درصد در این ظرف تغییرات صورت می گیرد!

اگر رفتارهای بهمنی را به این درصد هایی که عرض کردم اضافه بفرمایید می بینید آن 10 درصد تغییرات در ظرف های بزرگ ممکن است حدود 15 درصد در عمل خودش را نشان دهد و همین تغییرات که در ظرف های کوچک 30 درصد است خودش را به صورت تغییرات 60 درصدی! نشان دهد!

نمی دانم نکته ام را گرفتید یا نه؟
                                بازار ما کوچک است. (نسبت به ابعاد اقتصادمان)

این کوچکی اش باعث می شود تغییرات بنیادی به اندازه ی تغییرات روانشناسی بازار اهمیت نداشته باشند.
                                اگر یک مقدار عرضه زیاد شود قیمت ها سقوط وحشتناک خواهند داشت. اگر یک مقدار تقاضا زیاد شود قیمت ها رشدهای عجیب و غریب خواهند کرد!
                                و این بیشتر از اینکه به عوامل بنیادی مربوط شود به خود عرضه و تقاضا مربوط می شود.
                                و این رفتار را هم یک جورهایی همه فهمیده اند و در ناخودآگاه همه هست و شده است یک پیمان نانوشته میان من و شما و سایر بازرگانان فعال در بورس...
                                به طوری که وقتی عرضه اولیه گران ارائه می شود همه می روند تو صف... بعد از عرضه اگر بیست روز هم صف خرید بود باز می روند تو صف... برای اینکه می دانند تا وقتی خریداران دیگر هستند که بتوانند در قیمت بالاتر به او بفروشند بنیاد نماد مهم نیست و می توانند از این داد و ستد خودشان سود کنند.

پس می بینیم که رفتارهای سفته بازانه بی علت نیست. ریشه در یک اشتباه قدیم دارد...

باید دولت به مرور زمان بازار سرمایه را بزرگ، و بازار مسکن و ارز و طلا و بازار پول را کوچک می کرد که نکرد...

حالا کاری که دولت می کند چیست؟
                                می آید می گوید ما حباب پیدا کردیم و سعی می کند با عرضه زیاد جلوی این سفته بازی ها را بگیرد... یا با تذکر دادن های زیاد و تماس تلفنی با سفته بازان و باطل کردن معاملات و جدیدا هم که نمادها را متوقف می کردند... دست آخر هم که در بازار پایه یک قوانین عجیبی گذاشته اند آدم مخش سوت می کشد و خنده اش می گیرد! (مثل اینکه اگر در تابلو ج در آن روز کمتر از فلان قدر داد و ستد شد کلا سازمان می آید تمام داد و ستد ها را باطل اعلام می کند!!! یا اینکه شنبه یک شنبه اش کرده اند! یا اینکه گفته اند صبح قیمت تعیین می شود و تا آخر روز هر کسی خواست فقط به آن قیمت داد و ستد می کند!!! )

فکر می کنید نتیجه اش چه می شود؟؟؟
                                مطمئنا هر چه شود یک اشتباه با یک اشتباه دیگر درست نخواهد شد.

باز دوباره مشکلی جدید از جایی سر در خواهد آورد...

من خودم یکی از کسانی هستم که از این به بعد سراغ سهامی که دولت در آن عرضه کننده است نمی روم. می خواهد بنیادی ترین نماد بازار هم باشد.

من وقتی فملی می خرم و با چشم خودم می بینم با تغییرات عالی قیمت جهانی بالا نمی رود از بس که فروشنده ی گردن کلفت حقوقی دارد دیگر سراغ این نماد نمی روم! می روم ببینم سهامدار عمده خوش نام شلیا جدیدا چه خریده همان را چشم بسته می خرم!
                                من نوعی که دیدم در سال 1392 دولت چگونه با عرضه های میلیاردی در وبصادر پدر این نماد را (و سپس به واسطه ی آن پدر کل بازار را) در آورد دیگر هرگز سراغ این گونه نمادهای بزرگ نمی روم! مگر با حالت پارتیزانی و بزن در رویی و کوتاه مدت کاری...
                                این گونه است که دولت به ما بازرگانان اوراق بهادار، ناخودآگاه دارد القاء می کند «سفته باز شوید» و رفتارهای بهمنی از خودتان نشان دهید! و به بنیادها توجه نکنید... و عاشق صف های خرید و فروش باشید...

یا علی
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X