کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

برای اندیشه
    ========

نحوه ارائه پیشنهاد فروش
    ==============

سلام؛

چند روزی است که دارم روی فروش کار می کنم.
    فروش مهم نیست.
    اصلا مهم نیست.
    شما اگر خرید خوب داشته باشید، (یعنی در کف اگر بخرید) هر جور خواستید بفروشید بفروشید... مهم نیست. بالاخره یک سودی خواهید کرد.
    ولی مساله برای من این است که می خواهم ببینم برنامه ای که نوشته ام چقدر خوب است. و برای سنجش خوبی اش باید ببینم چقدر سود می دهد و برای سنجش سودش (وقتی برنامه پیشنهاد خرید ها را می دهد) باید یک برنامه ای هم بنویسم که بهترین زمان های فروش را ارائه کند.
    و بهترین فروش در هر زمانی یک معنی می دهد و یک چیز کلی نیست.
    هم برای هر پیشنهاد خرید باید یک جور پیشنهاد فروش ویژه ی آن داشت.
    و هم برای هر زمانی.
    مثلا این مورد زیر را ببینیم:

هر دو پیشنهاد خرید عالی است.
    هر دو پیشنهاد فروش به وسیله ی کشیدن آستانه زیان (که مفصل در باره اش صحبت کردیم) ارائه شده.
    ولی یکی از پیشنهادهای فروش عالی است و دیگری کار را خراب کرده! (اجر آن بنده خدا -پیشنهاد خرید- را هم زائل کرده...)

راهکاری که خودم اینجا پیشنهاد می دهم این است که:
    بیاییم خودمان را بگذاریم در شرایط. ببینیم اگر آنجا بودیم چگونه رفتار می کردیم؟ چرا آنجا نباید می فروختیم.
    (بعد همین افکار را باید دسته بندی و طبقه بندی و ماشینی کنیم و به ماشین بخورانیم.)

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• gholamk
      عضو فعال
      • Jan 2015
      • 520

با سلام و خدا قوت خدمت دوست پر تلاش خودم آقا محمد حسین عزیز
      من با گفته شما کاملا موافقم. اگر در کف بشود خرید حالا هر زمانی که شد میفروشیم. حتی اگر سود ندهد حداقل بدون زیان خارج میشیم(چیزی که تو بازار الان حکم سود کردن و حرفه ای بودن رو میده)
      من برای فروش یه چیزی رو تو ذهنم دارم برنامه ریزی میکنم. همونجور که میدونید من با چندتا اندیکاتور کار میکنم. یکی از اندیکاتورها خیلی زود به مرحله اشباع خرید میرسه و من با چند درصد سود میتونم خارج بشم و اون یکی نه تا بیاد به مرحله اشباع خرید برسه یکم بیشتر زمان میبره اما بعضی جاها رو اندیکاتور 1 وقتی میفروشم کار درستی کردم و بعضی جاها رو اندیکاتور 2 میفروشم کار درستی هست.
      فک میکنم باید اگر بازارمون صعودی هست یا اخبار خوبی از سهم میاد بیرون یا روی موج 3 یا 5 هستیم (البته بیشتر وقتی بازار صعودی باشه) باید از اندیکاتور شماره 2 کمک بگیرم و وقتی بازارمون گیج میزنه از اندیکاتور شماره 1
      من مثلا رو سهم مداران با استفاده از اندیکاتور شماره 1 خارج شدم ولی دیدم نه زود خارج شدم و وقتی اندیکاتور شماره 2 سیگنال فروش داد بعد از چند روز روندش نزولی شد.
      فک نمیکنم شما هم احتیاجی باشه که زیاد دنبال اندیکاتور یا برنامه جدید یا فرمول جدیدی باشید، روی همون اندیکاتورهای ابداعی خودتون کار کنید و با خودتون قرار بگذارید اگر مثلا بازار خوب بود رو تنظیمات شماره 1 خارج میشم اگر بازار بد بود رو تنظیمات شماره 2. چون اگر دنبال فرمول جدیدی باشید برای خروج اونوقت آدم بیشتر حریص میشه که بیبنم میشه فرمول بهتری پیدا کنم برای فروش و بعدش میگید خب بذار یه نگاهی هم بندازم ببینم سیگنال خرید این فرمول چطوری هست و...... (بازم یه مشغولیت دیگه که من زیاد به گیر این چیزها افتادم، یه شیرینی خاصی میدن اما آدمو کلا از زندگی و کار و ... میندازه، میدونید منظورم چی هست؟ فرض کنید من یه فرمول و یه راهکاری رو پیدا کردم حالا بجای اینکه بیام رو حالت های مختلف رو همون راهکار کار کنم و عمقی کار کنم هی به دنبال یه راهکار دیگه باشم. شیرینی خاص خودش رو داره ها چون هر دفعه یه چیز جدید پیدا میکنم اما اگر راهکار خوبی پیدا کردم باید خیلی عمقی تر و بهتر روش کار کنم تا تمام زوایا و نکات ریز اون راهکار رو بیرون بکشم)
      البته جناب محمد حسین عزیز شما استاد بنده هستید و من فقط نظر خودم رو گفتم. چون من خودم به این نتیجه رسیدم و اگر اشتباه میکنم بهم بگید که اصلاحش کنم

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
        با سلام و خدا قوت خدمت دوست پر تلاش خودم آقا محمد حسین عزیز
        من با گفته شما کاملا موافقم. اگر در کف بشود خرید حالا هر زمانی که شد میفروشیم. حتی اگر سود ندهد حداقل بدون زیان خارج میشیم(چیزی که تو بازار الان حکم سود کردن و حرفه ای بودن رو میده) @};-

من برای فروش یه چیزی رو تو ذهنم دارم برنامه ریزی میکنم. همونجور که میدونید من با چندتا اندیکاتور کار میکنم. یکی از اندیکاتورها خیلی زود به مرحله اشباع خرید میرسه و من با چند درصد سود میتونم خارج بشم و اون یکی نه تا بیاد به مرحله اشباع خرید برسه یکم بیشتر زمان میبره اما بعضی جاها رو اندیکاتور 1 وقتی میفروشم کار درستی کردم و بعضی جاها رو اندیکاتور 2 میفروشم کار درستی هست.

فک میکنم باید اگر بازارمون صعودی هست یا اخبار خوبی از سهم میاد بیرون یا روی موج 3 یا 5 هستیم (البته بیشتر وقتی بازار صعودی باشه) باید از اندیکاتور شماره 2 کمک بگیرم و وقتی بازارمون گیج میزنه از اندیکاتور شماره 1
        من مثلا رو سهم مداران با استفاده از اندیکاتور شماره 1 خارج شدم ولی دیدم نه زود خارج شدم و وقتی اندیکاتور شماره 2 سیگنال فروش داد بعد از چند روز روندش نزولی شد.

فک نمیکنم شما هم احتیاجی باشه که زیاد دنبال اندیکاتور یا برنامه جدید یا فرمول جدیدی باشید، روی همون اندیکاتورهای ابداعی خودتون کار کنید و با خودتون قرار بگذارید اگر مثلا بازار خوب بود رو تنظیمات شماره 1 خارج میشم اگر بازار بد بود رو تنظیمات شماره 2.

چون اگر دنبال فرمول جدیدی باشید برای خروج اونوقت آدم بیشتر حریص میشه که بیبنم میشه فرمول بهتری پیدا کنم برای فروش و بعدش میگید خب بذار یه نگاهی هم بندازم ببینم سیگنال خرید این فرمول چطوری هست و...... (بازم یه مشغولیت دیگه که من زیاد به گیر این چیزها افتادم، یه شیرینی خاصی میدن اما آدمو کلا از زندگی و کار و ... میندازه، میدونید منظورم چی هست؟ فرض کنید من یه فرمول و یه راهکاری رو پیدا کردم حالا بجای اینکه بیام رو حالت های مختلف رو همون راهکار کار کنم و عمقی کار کنم هی به دنبال یه راهکار دیگه باشم. شیرینی خاص خودش رو داره ها چون هر دفعه یه چیز جدید پیدا میکنم اما اگر راهکار خوبی پیدا کردم باید خیلی عمقی تر و بهتر روش کار کنم تا تمام زوایا و نکات ریز اون راهکار رو بیرون بکشم) @};-
        البته جناب محمد حسین عزیز شما استاد بنده هستید و من فقط نظر خودم رو گفتم. @};-@};-@};- چون من خودم به این نتیجه رسیدم و اگر اشتباه میکنم بهم بگید که اصلاحش کنم
        سلام؛ @};-
        بعد از تشکر (بابت لطفی که به بنده دارید) و عرض ادب و آرزوی موفقیت برای شما،

اول خدمتتان عرض کنم که به این حرفتان را در مورد این زیاد شدن مشغله ها و پراکنده شدن افکار رسیده ام. واقعا خیلی سخت است از این شاخه به آن شاخه نپریدن. روشی که من پیش گرفته ام این است که حین کار اصلی وقتی ایده های نابی به ذهنم می رسد و راه های فرعی زیبایی پیش رویم جلوه گری می کند، تمام افکار نویی که برایم به وجود می آید را در جایی یاد داشت می کنم تا بعدا به آنها برسم. ولی کار اصلی ای که داشتم پی گیری می کردم را هم یادداشت می کنم و می گذارم جلوی چشمانم تا راه اصلی را گم نکنم...
        آن کارهای فرعی که می گویم خیلی از این موارد «برای اندیشه» ای است که در این جستار مطرح می کنم و اکنون یک پرونده ی اکسل شده با (گمان کنم) بیش از 200-300 خانه و ایده!

اما در مورد موضوع اصلی... خدمتتان عرض کنم که این حرف شما در مورد اینکه بازار وقتی افزایشی بود فلان کار را بکنیم و وقتی کاهشی بود فلان کار دیگر را بکنیم فوق العاده درست است. @};-

البته مشخص نیست منظور شما کدام یک از این دو تا است: به کل بازار نگاه کنیم یا به وضعیت کلی بازار روی این نماد به خصوص نگاه کنیم.
        من دومی را بیشتر می پسندم. ✅✅✅ یعنی اینکه وقتی وضعیت کلی نماد در مقیاس بزرگ مثبت است فلان کار را بکنیم و وقتی وضعیت کلی نماد در مقیاس بزرگ منفی است فلان کار دیگر را بکینم. (چون گاهی وقت ها کل بازار مثبت می شود و یک سری از نمادها نخاله و داغان آن پایین می مانند! و نیز برخی اوقات کل بازار منفی است و چند تا شاگرد زرنگ دارند می تازند.)

و اتفاقا این مبحثی بود که پس از بحث واگرایی می خواستم به آن بپردازم.

البته مسئله ی اصلی اینجا این است که چگونه وضعیت کلی (مقیاس بزرگتر) را روی نماد متوجه شویم.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

برای اندیشه
          =======

روش ماینر بهبود یافته برای ترکیب نشانگر ها
          =========================

پیرو مباحثی که داشتیم: ترکیب نشانگر ها یا پیشنهادهای آنها، انتخاب قاب زمانی و دوره زمانی متناسب با هدفمان، نحوه ی ارائه ی پیشنهاد فروش پویا و در نهایت مبحثی که با جناب رضا شروع کرده ایم (چه زمانی نشانگر شماره 1 و چه زمانی نشانگر شماره 2)

جناب رضا، از صحبتتان مشخص است که یکی از نشانگرها کند تر از دیگری است. و بنده صحبت شما را این گونه خلاصه می کنم که زمانی که بازار (روی این نماد) خوب است (موج 3) {1} با نشانگر کند تر فروش انجام دهیم و زمانی که بازار بد است با نشانگر تندتر فروش انجام دهیم...

خوب... به نگر من از این روش بهتر روش ماینر است!
          من خلاصه کتاب ماینر را این جستار قرار دادم.
          ماینر می گوید بیایید از دو تا نشانگر استفاده کنید. به این نحو که وقتی نشانگر اول، که بلند مدت تر است، مثبت بود، شما بیایید در مثبت های نشانگر دوم (که کوتاه مدت تر است) خرید کنید و تا زمانی که نشانگر کوتاه مدت در ورای منطقه ی اشباع خودش یک قله نساخته و اندکی افت نکرده آن جایگاه خرید را حفظ کنید. (و نیز زمانی که نشانگر بلند مدت منفی است در منفی های نشانگر دوم جایگاه شورت بگیرید.)

البته یک سری نقص هایی دارد این کار جناب ماینر که ما می خواهیم برطرفش کنیم.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

ادامه از بالا
            =====

اما موارد اشکال کار ماینر چیست؟
            ابتدا عرض کنم که ماینر نشانگر کوتاه مدت تر را DT پیشنهاد می کند و نشانگر بلند مدت را هم Trend Filter در نگر می گیرد... (که هر دوتا هم آن زمان جزء اختراعات خودش بوده اگر اشتباه نکنم.)

مشکل در روش ماینر گوشه های کار است!
            ابتدا به این اشاره می کنم که پالایه ی روند (trend filter) که نشانگر بلند مدت باشد الکی بلند مدت نشده! در ازای کار خوبی که انجام داده (یعنی حالت بدون لرزش و مطمئنش) یک چیز را از دست داده! و آن زمان است!
            نشانگرهای بلند مدت بلا استثناء تاخیر دارند. (در حالت عادی)
            گاهی اوقات این قدر نشانگر، بلند مدت می شود که از وسط یک روند آن روند را اعلام می کند! و وضع زمانی بدتر می شود که روند ها کوتاه مدت تر می شوند و بر فرض مثال اگر طول این روندهای ما هم نصف شود (از آن طرف هم که 50 درصد تاخیر داشتیم) کلا نشانگر ما همیشه اشتباه خواهد کرد!

یک راهکار به درد نخور می تواند این باشد که: فقط ابتدای تغییر وضع نشانگر بلند مدت فعالیت کنیم.

اما راهکاری که من می خواهم پیشنهاد بدهم این است که بیاییم و روی نشانگر بلند مدت مانور دهیم و به جای اینکه آن را به دو رنگ سیاه و سپید ببینیم. بیاییم چند طیف دیگر اضافه کنیم. بیاییم مانند روش فازی عمل کنیم. بیاییم چند حالت مختلف برای نشانگرمان در نگر بگیریم.
            یعنی اگر در گذشته نشانگر ما دو حالت داشت: افزایشی (خرید) و کاهشی (فروش) ما بیاییم و این حالات را در نشانگرمان شناسایی کنیم: افزایشی کامل، کاهشی کامل، نامعلوم، نوسانی، آماده برای افزایشی و آماده برای کاهشی.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

ادامه از بالا
              ======

حالا با این تفکیلی که انجام دادیم می توانیم این گونه دستور العمل خرید و فروشمان را صادر کنیم.
              هنگامی که نشانگر بزرگتر در وضعیت افزایشی کامل (و نیز شاید وضعیت آماده برای افزایشی) قرار گرفت وضعیت خرید و فروش را این گونه بچینیم:
              با کوچکترین حال خوش نشانگر کوتاه مدت بخریم و تا زمانی که وضع نشانگر کوتاه مدت خیلی بد نشده دست به فروش نزنیم.

و نیز هنگامی که نشانگر بزرگتر در وضعیت نوسانی، کاهشی، آماده برای کاهشی و یا نامعلوم بود اصلا خرید نکنیم. یا اینکه بسیار با احتیاط و سرعتی خرید کنیم:
              یعنی هنگامی که نشانگر کوتاه مدت به صورت کامل و موثر حالت افزایشی کامل به خود گرفت بخریم و به محض اینکه اندکی حالت نامعلوم به خودش گرفت اقدام به فروش کنیم.

متوجه تغییر شدید؟ در این روش بر خلاف روش ماینر ما آمدیم و از نشانگر بلند مدت یکی دو بخش از حالات افزایشی اش را حذف کردیم.

برای روشن شدن مسئله باید مثال بزنم که باقی مطالب را در خلال مثال خدمتتان عرض می کنم.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

ادامه از بالا
                ======

برای نشانگر بلند مدت تر من مکدی را پیشنهاد می کنم. مکدی در ذات خودش خصوصیات بسیار جالب و عالی ای دارد که می تواند بسیار کمک کننده باشد. یکی از این حصوصیات نرمی و کم تزلزلی و اطمینان و تاخیر ذاتی مکدی است. (مکدی ذاتا یک نشانگر بلند مدت تر است!!!)

.
                .
                .
                .

متاسفانه اکنون یک مقدار خسته ام و نمی توانم ادامه بدهم... امیدوارم در فرصتی در آینده این بحث مفید را ادامه دهیم.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

بررسی روند بازار نسبت به برجام
                  ==================

داده های ما:
                  1- ترامپ همان طور که از قبل همه پیشبینی می کردند کج دار و مریزش را ادامه داد.
                  2- دیوانه بازی های مخصوص به خودش را هم انجام داد... مثلا اعلام خلیج عربی...
                  3- رئیس جمهور فرانسه می آید تهران!
                  4- موگرینی شدیدا انگار مثبت صحبت کرده. (ناقلا انگار سلفی های تهران به او ساخته! ;) )
                  5- آلمان هم انگار مثبت بوده.
                  (اینها جو بود. از نگر بنیادی هم که تکانه های عرضه اولیه را داریم که به نگر من اگر ما به ازایی از طرف دولت در عمل نبینیم حتما بازار را کاملا خراب خواهد کرد... به خصوص این کاوه ای که دارد می آید. و به خصوص اینکه اثرات عرضه های پیشین هنوز هست... حتی اوان و گکوثر و چدن! و بازار نتوانسته اینها را هضم کند... چه برسد به حآسا و ولشرق جدید و نطرین و غپآذر و کاوه که می خواهند بیایند...)

خوب برآورد چیست؟ فردا احتمالا از ابتدای صبح بازار مثبتی را به خاطر جو گیری یک عده خواهیم داشت. (مثلا 20 دقیقه تا 2 ساعت) بعد دیگر می رویم تو کار نوسان های پی در پی که به تدریج دوره زمانی آنها طولانی تر خواهد شد. مثلا نوسان های اولیه شاید ساعتی باشد و نوسان های آخر شاید یک هفته ای! تا اینکه ببینیم روند بعدی چیست... ولی احتمالا روند بعدی مثبت خواهد بود... چون سقوط انجام گرفته و بالاتر از سیاهی رنگی نیست.

پس توصیه من به خودم این است که فردا صبح تا یکی دو روز زمان هست که به واسطه ی هیجان آدم چیزهایی که نتوانسته بفروشد را، بفروشد. بعد به خاطر نوسان های نامعلوم (آشوب) زمان بزن در رویی و خرید و فروش های بسیار سریع و احیانا یک روزه فرا می رسد.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سلام و صبح به خیر؛
                    خوب... نیم ساعت تمام شد. بازار از صبح یک مقدار که نه حسابی سبز بود. (البته برخی نمادها وا رفته بودند ولی اکثر نمادها سبز بودند.) ببینیم بازار همین جا می خواهد هیجانش را بخورد یا می گذارد همان دو ساعت دیگر که عرض کردیم.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

از محسن جلال پور
                      =========

بازارها به سخنان ترامپ چه واکنشی نشان خواهند داد؟
                      ==============================

ساعتی پیش از ارسال این نوشته،دونالد ترامپ علیه ایران سخنرانی کرده. مردم ایران در شبکه‌هایی که بعضا فیلتر هم شده‌اند،علیه سخنان او واکنش نشان داده‌اند. حساب کاربری رئیس جمهور آمریکا با حمله کاربران ایرانی مواجه شده و مسأله هسته‌ای ایران بار دیگر به یکی از مهم‌ترین موضوعات جهان تبدیل شده است.
                      واکنش مردم به اظهارات دونالد ترامپ واقعا شگفت آوراست. شبکه‌های اجتماعی پرشده از اعتراض ایرانیان.جز رئیس جمهور روحانی،هیچ مقام رسمی به سخنان رئیس جمهوری آمریکا واکنش نشان نداده اما مردم، سخنان ترامپ را بی پاسخ نگذاشته‌اند. بخشی از مردم به خاطر این که ترامپ خلیج فارس را «خلیج عربی» نامیده به او تاخته‌اند.بخشی دیگربه خاطر سخنان ضد ایرانی‌اش علیه او موضع گرفته‌اند.بعضی‌ها در دفاع از برجام و برخی هم در مخالفت با آن شروع به فعالیت کرده‌اند.این جامعه ایران است. زنده و سرزنده که موقعیت‌ها را خوب تشخیص می‌دهد. در داخل، نقاد و نکته سنج و بی‌تعارف و طناز است اما خارج از مرزها نقد و نظر را کنار می‌گذارد و پای حاکمیتش می ایستد.مشکل بزرگ سیاستمداران آمریکا این است که این مردم را نمی‌شناسند.تصویر آنها از ایران درست نیست.
                      ▫️▫️▫️
                      ساعاتی پس از ارسال این نوشته، تنور نانوایی‌ها روشن می‌شود. کامیون‌های توزیع شیر و موادغذایی به حرکت درمی‌آیند.تاکسی‌ها و اتوبوس‌ها کارشان را در شهرها آغاز می‌کنند و ساعتی بعد بازارها گشوده می‌شوند.کرکره مغازه‌ها بالا می‌رود و مردم، حمام رفته و اتو کشیده یا شاید خسته از مهمانی شب قبل، به سمت کسب وکار خود حرکت می‌کنند.
                      خیابان‌ها دوباره شلوغ می‌شود و ماندن در راه بندان،فرصت خوبی برای مسافران تاکسی‌ها و اتوبوس‌های درون شهری است تا سخنان دونالد ترامپ را تحلیل کنند.دیری نمی‌پاید که کارکنان شرکت‌ها و سازمان‌ها چای به دست درباره سخنان دیشب ترامپ سخن خواهند گفت.رئیس جمهور آمریکا فکر می‌کند مردم ایران صحبت‌هایش را باور خواهند کرد؟ خنده دار است.او در حالی که تلاش کرده تا زیر یک توافق بین‌المللی بزند که مردم ایران برایش جشن گرفته‌اند،گفته کنار مردم ایران خواهد ایستاد.
                      ▫️▫️▫️
                      در حالی که مردم دارند درباره سخنان ترامپ صحبت می‌کنند،نخستین قیمت‌ها روی تابلوهای بازار سرمایه روشن می‌شود.
                      چه می‌دانیم؟ ممکن است نقاش تقدیر،فردا بخواهد روی تابلوهای بورس رنگ قرمز بپاشد.شاید هم از دستش در رفت و رنگ سبز پاشیده شد.همه چیز بستگی به فهم عمومی از سیاست‌های جدید آمریکا علیه ایران دارد.
                      در عالم واقع اتفاق جدیدی قرار نیست رخ دهد.آن‌چه پیش آمده،فاجعه نیست.دشمنی‌ها برقرار است و ضربات سنگین، اما این طرف، ما هم در خواب نبودیم.فهم عمومی از نطق دیشب و واکنش‌های مردم،حتی می‌تواند امیدوار کننده هم باشد.آمریکا از برجام خارج نشده.اروپا کنار ایران مانده.مردم ایران دوباره متحد شده‌اند و پیام این همدلی چند ساعت، پیام اول شبکه‌های اجتماعی بوده است.
                      از آن طرف ولی‌الله سیف و مسعود کرباسیان هم تقسیم کار کرده‌اند. یکی مانده تا شوک احتمالی بازارها را کنترل کند و دیگری رفته تا در اجلاس صندوق بین المللی پول حضور یابد.دولت‌مردان ایرانی با چنین شوک‌هایی بیگانه نیستند.بازارها در ایران خیلی عمیق و گسترده نیستند. تزریق منابع به بازارها اگرچه سیاستی قدیمی و مندرس است اما در نیمچه بازارهای ایران جواب می‌دهد.دولت پول کلانی کنار گذاشته تا نوسان احتمالی بازارها را کنترل کند و صندوق‌هایی ایجاد کرده تا در صورت نیاز از منابع آنها برای ثبات سازی در بازارها استفاده کند.نقد سیاست‌های دولت را می‌گذاریم برای بعد.
                      با این حال عده ای معتقدند بازارها سقوط می‌کنند.عده ای هم معتقدند بازارها کمی به تحولات اخیر اخم خواهند کرد.عده‌ای هم هستند که می‌گویند هیچ اتفاقی نخواهد افتاد.باید دید فهم عمومی از تحولات جدید چه خواهد بود. فهم من این است که سنگینی تصمیم ترامپ به آینده حواله شده است.یعنی ترامپ توپ را به زمین کنگره انداخته و کنگره هم سه ماه فرصت دارد تا در این زمینه اظهارنظر کند.ما مردمان روزآمدی هستیم.افق دید ما نمی‌تواند بیش از یک هفته باشد.سه ماه برای خودش زمان زیادی است. تا آن روز خدا بزرگ است،همان طور که تا امروز بوده.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

از حسین خزلی
                        =========

جلسه وزیر اقتصاد
                        ==========

?بسمه تعالی شانه?

امروز شنبه ۲۲ مهر 96 جلسه ی بسیار خوبی به دعوت جناب ندیمی بوشهری معاون بانک و بیمه وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی و جناب دکتر #شاپور_محمدی ریاست محترم سازمان بورس و اوراق بهادار در محل این وزارت خانه با حضور مدیران عامل ۷ بانک بزرگ برای ادامه حمایت بانکها از بازار سرمایه برگزار شد.

مقرر شد:
                        صندوقهای با درآمد ثابت بزرگ بانکها هم چنان تا سقف ۵درصد دارایی خود، نسبت به خرید سهام ادامه دهند و بانکها هم به نسبت واحدهای خود در صندوق توسعه بازار را افزایش دهند تا این صندوق بتواند به حمایت های خود از سهام ادامه دهد.

این جانب به عنوان مدیر صندوق یکم #کارگزاری_بانک_کشاورزی به همراه جناب دکتر شهیدزاده مدیرعامل محترم بانک کشاورزی در این جلسه حضور داشتیم و حمایت کامل بانک کشاورزی و صندوق یکم از این گونه تصمیم ها را اعلام کردیم.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

همین جوری
                          ======

دیگر واقعا اعصابم خرد شده. ~X(
                          از صبح دارم حساب بانکی ام را چک می کنم ببینم این کارگزاری خاک بر سری پولم را واریز می کند یا نه؟
                          کاش یک زمان بندی دقیقی داشتند که آدم می دانست دقیقا چه زمانی می خواهند بریزند به حسابش خیالش راحت می شد... یک بار ساعت 9 می ریزند یک بار ساعت 10 یک بار ساعت 12 اگر اشتباه نکنم...
                          کلا معلوم نیست چه کاری دارند می کنند...
                          کارگزاری های پیشین هم همین بود...
                          این بانک داری اینترنتی بانک پارسیان هم دقیقا هر دو دقیقه یک بار می پرد بیرون... از آن طرف هر بار که واردش می شوم هم یک پیامک می زند و می رود روی اعصاب...

کاش سازمان بورس یک چیزی به نام «واریز آنی» می گذاشت...
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

جو بازار
                            ====

در پی برجام و عرضه اولیه
                            ==============

هر چه می گذرد باید بیشتر از حالت التهاب اولیه خارج بشویم و وارد جو نوسانی بشویم... تا زمان عرضه اولیه که آنجا خود عرضه اولیه بازار را سرخ (یا سیاه :O) می کند (در صورتی که از آن سمت صندوق حمایتی چیزی نیاید)

در خیلی از نمادها نگاه کنید خریدار نیست! یعنی همان جو گیر های ابتدای صبح بودند که در +5 خریدند و دیگر خریدی نیست... مثلا نماد هست (الان) +5 و اصلا صف خرید، ولی صف خریدش چند تا است؟ 20 هزارتا دانه!
                            یا اصلا نماد داریم مثبت پنج خورده و الان هم قیمت آخرینش مثبت پنج است ولی این قضیه مال یک ساعت پیش بوده و از یک ساعت پیش دیگر هیچ سفارش خریدی وارد نشده و بالاترین سفارش خرید یک سفارش ضعیف و کم حجم در مثبت سه است!!!

از آن طرف فروشنده هم نداریم.

شاید آن حالت نوسان که عرض کردم به حالت رکود تبدیل شود.
                            آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/10/14, 11:27.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

همین جوری
                              ======

بالاخره پول ما را ریختند.
                              خدا این سازمان بورس را اصلاح کند. یک بخش نامه نمی زند که اینها 3.5-4 روز پول مردم را روی هوا نگه ندارند. و این قدر اعصاب ما را خرد نکنند...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

یادآوری
                                ====

ان فی ایام دهرکم نفخات
                                ===============

در زیر نتیجه ی یکی از سامانه های من است که داشتم الان رویش کار می کردم...

آن سلولی که پررنگ کرده ام را می بینید؟
                                سال 92 بهشت بود! یادش به خیر...

تقریبا هر سامانه ای را که بالا پایین می کنم این سال 92 در آن به صورت ویژه ای پررنگ شده...

و البته ارقامی هم که از آن می بینیم عجیب و غریب است...

(با کنترلی که آقای طیب نیا می کرد و به احتمال قوی آقای کرباسیان ادامه اش دهد بعید است دیگر از آن سال ها داشته باشیم...)

جالب است که در برخی سامانه ها ارقامی که در این سال می بینیم گاها به بالای 2000 - 3000 درصد هم می رسد!!! یعنی چه؟ یعنی اینکه در طی یک سال امکان داشته انسان بتواند سرمایه خودش را 20 برابر کند! 30 برابر...
                                (البته احتمالا نتایج آن سال تنها نتایج آن سال نباشد و سال گذشته هم در آن دخیل باشد... ولی به هر حال 1000 درصد یا بیشتر برای چند سال پشت سر هم هم باز رقم عالی ای است!)
                                (البته سامانه هایی که 3000 درصد روی سال 92 می دادند چند تا مشکل داشتند... یکی اش این بود که فقط همان سال سود می ساختند! سال های دیگر زیان می دادند!)

برگردیم به اصل صحبت...
                                گاهی بازار روی خوشی به سهامداران نشان می دهد که در آن زمان باید با آمادگی قبلی، و ابزارهای مناسب ِ آن حالت خاص، ایستاده باشی، تا از آن بهار بازار سرمایه بتوانی استفاده کامل کنی.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X