کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
    سلام استاد امدم اول گفته های شما رو دیدم به نوعی علاقه به نوشتاری شما دارم
    موفق باشید
    سلام
    لطف و بزرگواری تان را می رساند.
    بنده هم از دیدن نام شما خوشحال می شوم. نوشته که جای خود دارد دیگر...
    یا علی @};-
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

آموزشی
      =====

مشق شب
      ======

تعیین فازهای نشانگر
      ============

یک نشانگر را انتخاب کنید (ترجیحا مکدی با دوره های بلند) و آن را به چندین فاز تقسیم کنید. (ترجیحا مانند شکل زیر به 6 بخش نسبت به آستانه اشباع و خط وسط)
      خصوصیات هر کدام از این فاز ها را بررسی کنید. و نتیجه گیری نمایید.

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

سلام و صبح به خیر؛
        خودرویی ها معمولی اند.
        ساعت دارد 10.5 می شود.
        ممکن است امروز هم دوباره در خودرو و خساپا رنج بکشند.
        دنبال کنیم بد نیست.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

انرژی3
          =====

به 5000 ریال برسد خرید دارد. نموداری نمی گویم. بیشتر بنیادی+روانشناسی بازار خدمتتان عرض می کنم.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

الگوهای داد و ستدی روی تابلو
            ==================

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            سلام و صبح به خیر؛
            خودرویی ها معمولی اند.
            ساعت دارد 10.5 می شود.
            ممکن است امروز هم دوباره در خودرو و خساپا رنج بکشند.
            دنبال کنیم بد نیست.
            خوب زیر نگر داشتید؟
            این بار هم باز روی خساپا دارند بیشتر مانور می دهند تا خودرو. (البته به نگر من خود خودرو استعداد بیشتری دارد و ضرب آهنگ نموداری اش جفت و جور تر است...)

لطفا این الگوهای تابلو را به ذهن بسپارید. برای آینده.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

برای مطالعه
              ======

من اگر سفته باز بودم...
              ===========

این بار هم بعد از ساعت 10 بازی را شروع کردند...

من اگر سفته باز بودم حتما این گونه رفتار می کردم که تا ساعت 12:20 اصلا دست به داد و ستد نمی زدم ولی هر روز در آخرین دقایق می آمدم یک رنج مثبت می زدم...
              این از نگر روانی خیلی تاثیر دارد...
              کسی که می خواهد بفروشد از صبح در طمع رنج آخر بازی می نشیند و کسی که می خواهد بخرد هم حول می شود که اگر تا آخر وقت نتواند بخرد، خریدار ِ سفته باز می آید و دیگر فردا باید با درصدی مثبت تر خرید کند...
              این می شود که خود به خود سفته باز تاثیری دو برابری روی عرضه و تقاضا می گذارد و بهتر می تواند به هدف خودش برسد.
              از طرف دیگر اگر منابع سفته باز کم باشد با این حرکت می تواند خودش را چند برابر نشان دهد.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

نگاه کردن مداوم به تابلو و داد و ستدها هم خوب است و هم بد.
                خوب است چون آدم تجربه می اندوزد و بهتر می تواند داد و ستد کند و و و
                بد است چون روان و اعصاب و راحت و آسایش را از آدم می گیرد. بسیار هم تنش زا است. (stress)

کسی که می خواهد در بلند مدت در بازار باشد باید این کار را ببوسد بگذارد کنار. وگرنه سلامتی را باید به جایش بدهد.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

آموزشی
                  =====

نقل قول از رابرت ماینر - پیشبینی های درست به اشتباه
                  =================================

«محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • Nov 2015
                    • 7516

آموزشی
                    =====

نقل قول از رابرت ماینر - پیشبینی های درست به اشتباه
                    =================================

پس به عملکرد خودمان امید وار شدیم . چون مبتدی بورس هستیم ، هنوز باید تلاش برای یادگیری را ادامه دهیم .
                    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Senator1989
                      عضو فعال
                      • Feb 2015
                      • 2577

نماینده زنجان: شورای‌عالی امنیت ملی مصوبه‌ای را تصویب کرده که به‌موجب آن، صداوسیما مانع از پخش صدای سپرده‌گذاران از طریق رسانه ملی شود

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

سلام
                        همان طور که می دانید من بیشتر سبدم را روی سیمان و بخشی را هم روی خگستر گذاشته ام. (به خصوص سیمان چرا که سیمانی ها در میان مدت خیلی کم خطر هستند و افت زیادی داشته اند و من که می خواهم به کارهای قلاب سازی ام برسم و در طول روز تمام وقت پای تابلو نباشم خیلی برایم خوب است...)
                        در همین راستا اخباری به تازگی می آید که بسیار امید بخش می تواند باشد:

اعلام رسمی آزادی کامل عراق، به زودی

دبیرکل نُجَباء در سفر به لبنان و دیدار با شخصیت‌های دینی مقاومت گفت: در یک قدمی آزادی کامل عراق هستیم و در روزهای آینده به طور رسمی آن را علام خواهیم کرد.

العالم ـ عراق
                        به گزارش دفتر رسانه‌ای مقاومت اسلامی نُجَباء در ایران، «شیخ اکرم الکعبي» دبیرکل مقاومت اسلامی نُجَباء و «شیخ یوسف الناصري» معاون وی در امور تقریب بین ادیان و مذاهب، روز دوشنبه (هشتم آبان‌ماه) در جریان سفر به لبنان با «آیت الله عفیف النابلسی» از علمای برجسته و مدیر حوزه علمیه امام صادق(ع) و همچنین «شیخ ماهر حمود» رییس اتحادیه علمای مقاومت این کشور، دیدار و گفتگو کردند.

طرفین در دیدارهای جداگانه موضوعاتی چون "اوضاع منطقه به ویژه وضعیت عراق، لبنان و سوریه"، "وضعیت فعلی عراق علی الخصوص گروه‌های مقاومت اسلامی عراق و نقش حشد شعبی در تقویت محور مقاومت در منطقه" و "ضرورت وحدت اسلامی برای ترویج فرهنگ همزیستی مسالمت آمیز بین مسلمانان" را بررسی کردند.

مدیر حوزه علمیه امام صادق(ع) لبنان در این دیدار ضمن خوشامدگویی به هیات مقاومت اسلامی نُجَباء اظهار داشت: شما مجاهدان جبهه مقاومت از ما دفاع می‌کنید و ما نیز از شما دفاع خواهیم کرد.

«آیت الله عفیف النابلسي» با اشاره به توطئه دشمنان برای از بین بردن کشور عراق تصریح کرد: باید با هوشیاری تمام، توطئه‌های آمریکا، اسرائیل و عربستان سعودی که تا کنون فجیع‌ترین جنایت‌ها و ترورها را در عراق مرتکب شده‌اند، از بین برد.

حفظ تمامیت ارضی عراق

وی بر حفظ تمامیت ارضی کشور عراق تاکید کرد و گفت: عراق باید با تمامی گروه‌ها، قومیت‌ها، مذاهب و ادیان خود یکپارچه و متحد بماند و بر ملت است که توطئه‌های دشمنان ــ که قصد برهم زدن وحدت را دارند ــ را خنثی کنند.
                        این عالم برجسته لبنانی همچنین با بیان اینکه "ما نیازمند عراقی یکپارچه هستیم"، خاطرنشان کرد، بسیج مردمی و مقاومت باید در سرنوشت عراق نقش داشته باشد، چراکه همین گروه‌های مقاومت ضامن امنیت عراق و مردم آن هستند.
                        النابلسي ادامه داد: همین‌ها بودند که عراق را از چنگ تروریست‌ها نجات دادند و اکنون دشمنان باید بدانند که حملات آن‌ها علیه بسیج مردمی تاثیری در این نهاد و مردم عراق نخواهد داشت.
                        بر اساس این گزارش، دبیرکل مقاومت اسلامی نُجَباء نیز دستیابی به آزادی کامل عراق را در یک قدمی خواند و اظهار داشت: هم اکنون نیروهای ما در حال پاکسازی مناطق تحت سلطه تروریست‌های دست پرورده آمریکا در مرز سوریه و عراق هستند.

شکست نقشه آمریکا برای تجزیه عراق

«شیخ اکرم الکعبي» با بیان اینکه "در روزهای آینده آزادی کامل عراق را اعلام خواهیم کرد"، افزود: آمریکا بعد از شکست داعش که بخشی از نقشه آن برای منطقه بود، به دنبال اجرای نقشه دیگر که همان تشکیل دولت کُرد در شمال عراق برای تقسیم این کشور و در ادامه تقسیم کل منطقه بود ولی این نقشه نیز با وحدتی مثال‌زدنی شکست خورد.

وی در پایان، حشد شعبی را "نیروی قدرتمند کشور عراق" توصیف و تصریح کرد: توطئه‌های آمریکا برای تقسیم کشورهای منطقه با حضور موثر گروه‌های مقاومت اسلامی شکست خورد و آن‌ها از این موضع غافلگیر شدند.
                        العبادی: به زودی آزادسازی همه مناطق عراق را اعلام می‌کنیم/ دولت فدرال می‌خواهد کنترل مرزها را به دست گیرد

چهارشنبه 10 آبان 1396 - 22:40

نخست وزیر عراق گفت که به زودی آزادسازی همه مناطق این کشور را از لوث تروریسم، اعلام خواهیم کرد.

العالم ـ عراق

به گزارش الفرات نیوز، حیدر العبادی نخست‌وزیر عراق گفت: خیلی زود، آزادسازی همه مناطق کشورمان از لوث تروریسم را اعلام می‌کنیم.

وی در جمع شماری از اصحاب رسانه افزود که تروریسم در استان الأنبار فروپاشیده است.

نخست‌وزیر عراق افزود: همه‌پرسی حقیقتی است که به پایان رسیده است و اقلیم کردستان باید به این موضوع اعتراف کند.

العبادی گفت که وی با هرگونه درخواست برای محاصره شهروندان در اقلیم کردستان مخالفت کرده است.

وی با بیان "دولت فدرال از کشورهای همسایه خواسته که با اقلیم کردستان تعاملی نداشته باشند"، افزود: دولت فدرال می‌خواهد کنترل مرزها را به دست گیرد.

نخست وزیر عراق گفت که نیروهای پیشمرگه‌ای که نیروهای مسعود بارزانی رئیس اقلیم کردستان فرماندهی ‌آ‌نها را بر عهده دارند، به حفظ جان مردم و خاک عراق علاقه‌ای ندارند.

تسنیم
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

یادآوری
                          =====

سلام.

به یاد داشته باشیم که تمام سودهای بازار مال ما نیست. ما فقط قرار است کاری کنیم که آخر سال فلان درصد (مثلا 40 درصد) سود ِ مطمئن در کارنامه مان نشسته باشد. همین.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

یادآوری
                            =====

سلام.

به یاد داشته باشیم که تمام سودهای بازار مال ما نیست. ما فقط قرار است کاری کنیم که آخر سال فلان درصد (مثلا 40 درصد) سود ِ مطمئن در کارنامه مان نشسته باشد. همین.
                            من هنوزم که هنوز است به خاطر اینکه قیمت های جهانی را دنبال نمی کردم و از گروه فلزی خرید نکردم و از سود خوبشان در بازار بد جا ماندم یا به خاطر اینکه پالایشی ها را خیلی عالی شناسایی کردم ولی صبر نکردم و سریع فروختم اندکی خودم را ملامت می کنم...
                            ولی این کار احمقانه است.

گذشته هم فقط به یک درد می خورد: عبرت گرفتن.
                            (نه غصه خوردن و نه قصه خواندن و نه افتخار کردن و نه چیز دیگری... فقط به این درد می خورد که آدم ازش درس بگیرد. همین تا عملکرد آینده اش بهبود پیدا کند.)
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

یادآوری
                              =====

سلام.

کدام بهتر است:
                              یک پیشنهاد خرید با پاداش 100 درصدی و زیان 10 درصدی و احتمال وقوع 50 درصد.
                              یک پیشنهاد خرید با پاداش 10 درصدی و زیان 10 درصدی و احتمال وقوع 87 درصد.

دومی خیلی بهتر است. به نگر من.
                              مطمئن بودن از همه چیز بهتر است. حتی از نسبت بسیار مهم پاداش به خطر.
                              برای سلامت روح و روان هم بهتر است! :)
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

آمی بروکر... با اینکه فوق العاده ترین نرم افزاری است که تا حالا دیدم -به خصوص از نگر سرعت- ولی نمی دانم چرا یک اشتباه بزرگ کرده اند و هنگام وارد کردن یک پرونده (include) می رود تمام قسمت های آن پرونده را بارگیری می کند روی رَم و بدتر از آن هم اینکه این بخش ها را حتی اگر نیازی نباشد در هر ثانیه یک بار بازدید می کند و آزمایش می کند!
                                یعنی فاجعه!

من تصمیم گرفتم تمام برنامه ها و پرونده ها و توابعی که تا کنون با آمی بروکر نوشته ام را در یکی دو پرونده تجمیع کنم... الان نگاه می کنم می بینم فوق العاده سرعتش گرفته شده... و به تبع حال من! :(
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X