کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

بنیادی
    ====

نحوه بررسی آینده ی قیمت کالاها (فلزها)
    ========================

آقای محمدی (نماینده سهامدار عمده در اکثر مجامع فلزی) یک حرفی چند وقت پیش زد که تا عمق وجود من نفوذ کرد...
    (دمش گرم. آدم سالم و کار بلدی هم به نگر می آید)

چند ماه پیش دوستان ازش پرسیدند که وضعیت آینده فلزی ها (فولاد) چگونه می شود؟ (حالا ببین چگونه بررسی کرد!) می گفت چین پس از مدت ها بسته بودن بخش زیادی از کوره های فلزش (فولاد بود بحث آن روز اگر اشتباه نکنم) آمده کوره ها را روشن کرده. (حالا از این چه نتیجه گیری ای کرد؟) این کوره ها این گونه نیستند که در کوتاه مدت بتوانند روشن و خاوش شوند! و اگر روشن شوند دست کم باید 6 ماه تا یک سال روشن بمانند! می گفت دولت چین حتما فکر این را کرده که آمده کوره ها را روشن کرده و می گفت بنابر این حتما یک طرح عالی دارد و از آنجا که آنها هم تولید کننده و هم مصرف کننده ی بزرگ آن کالا هستند حتما برنامه ی بلند مدتش را چیده اند... (حالا یادم نمی آید آن زمان... یکی از این دو تا بود: یا هنوز طرح اشتغال و مسکن داخلی چین نیامده بود یا اینکه زمزمه هایش بود و آقای محمدی با این کار آن خبر را برای ما تایید کرد و خیال ما را جمع کرد...) (در یک مجمع دیگر هم تاکید کرد فرآور بخریم!) (البته من به حرفش گوش نکردم! چند بار هم گفته ام در این جستار که اشتباه کرده ام... کلا زمان اجازه نداد فلزی ها را بررسی کنم... و نفت را... در آینده ان شاء الله جبران می کنیم...)

این مطلب را عرض کردم که مطلب بعدی را در مورد کار تخصصی تر خودمان خدمتتان بگویم.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      بنیادی
      ====

نحوه بررسی آینده ی قیمت کالاها (فلزها)
      ========================

آقای محمدی (نماینده سهامدار عمده در اکثر مجامع فلزی) یک حرفی چند وقت پیش زد که تا عمق وجود من نفوذ کرد...
      (دمش گرم. آدم سالم و کار بلدی هم به نگر می آید)

چند ماه پیش دوستان ازش پرسیدند که وضعیت آینده فلزی ها (فولاد) چگونه می شود؟ (حالا ببین چگونه بررسی کرد!) می گفت چین پس از مدت ها بسته بودن بخش زیادی از کوره های فلزش (فولاد بود بحث آن روز اگر اشتباه نکنم) آمده کوره ها را روشن کرده. (حالا از این چه نتیجه گیری ای کرد؟) این کوره ها این گونه نیستند که در کوتاه مدت بتوانند روشن و خاوش شوند! و اگر روشن شوند دست کم باید 6 ماه تا یک سال روشن بمانند! می گفت دولت چین حتما فکر این را کرده که آمده کوره ها را روشن کرده و می گفت بنابر این حتما یک طرح عالی دارد و از آنجا که آنها هم تولید کننده و هم مصرف کننده ی بزرگ آن کالا هستند حتما برنامه ی بلند مدتش را چیده اند... (حالا یادم نمی آید آن زمان... یکی از این دو تا بود: یا هنوز طرح اشتغال و مسکن داخلی چین نیامده بود یا اینکه زمزمه هایش بود و آقای محمدی با این کار آن خبر را برای ما تایید کرد و خیال ما را جمع کرد...) (در یک مجمع دیگر هم تاکید کرد فرآور بخریم!) (البته من به حرفش گوش نکردم! چند بار هم گفته ام در این جستار که اشتباه کرده ام... کلا زمان اجازه نداد فلزی ها را بررسی کنم... و نفت را... در آینده ان شاء الله جبران می کنیم...)

این مطلب را عرض کردم که مطلب بعدی را در مورد کار تخصصی تر خودمان خدمتتان بگویم.
      آموزشی + یادآوری
      ===========

ضرب آهنگ
      ======

ورود و خروج محرک های بزرگ و مستمر
      ======================

اگر خاطرتان باشد در نماد حاریا در قیمت های 1000 ریال عرض کردم که هنوز سفته بازان خارج نشده اند! و چند بار هم روی آن تاکید داشتم. حالا می خواهیم مطلب بالا را به این مطلب پیوند بزنیم. (ای بابا... اکنون یادم افتاد که همان حاریا را هم زودتر از هنگام فروختم و کل روند افزایشی که مد نگرم بود را نگرفتم...)
      ببینید...

در خیلی از جاها هست که
      وقتی یک چیزی مانند یک گوی به حرکت در می آید یک حالت اینرسی (لختی) و انرژی پتانسیل و کشش برای ادامه ی حرکت در آن شیء ایجاد می شود و همین جور باعث می شود که حرکت ادامه پیدا کند.

نمونه ی بسیار بسیار بسیار بارزش موج پنج است. موج پنج اصلا هیچ گاه نباید تشکیل شود. یعنی موج 5 یک اغراق و زیاده روی احمقانه است. یک حباب است که همه هم می دانند حباب است... ولی صرفا به خاطر همین مسئله ی لختی ادامه پیدا می کند... و گاهی حتی از خود حرکت اصلی (موج 3) هم بیشتر می رود!

نمونه ی دیگرش ورود و خروج قدرت است که عرض کردیم. یعنی سفته بازان، حقوقی های خفن، حقیقی های بزرگ یا به نسبه بزرگ. اینها را اگر توجه کرده باشید هنگامی که وارد و خارج می شوند این جور نیست که در یک آن تاثیر خود را بگذارند بلکه به تدریج تاثیرشان زیاد می شود و در یک نقطه ای به اوج می رسند و باز دوباره از یک نقطه ای تاثیرشان کاهش می یابد... (در نماد فولاد اگر خاطرتان باشد یک دوره ورود قدرت را بررسی می کردیم! در همین جستار) برای داشتن فرض بهتر خودتان را بگذارید جای کارمند اصلی درون آن حقوقی که می خواهد وارد یک نماد بشود... یک قیمت مناسب پیدا کرده و می خواهید خرید کنید... اگر با ورود شما بازار یک باره قیمت را 20 درصد برد بالا چه کار می کنید؟ می فروشید... ولی اگر بازار تنها 5 درصد قیمت را برد بالا و در عین حال فروشنده ی زیادی هم بود که به شما سهم بفروشند چه کار می کنید؟ من باشم می خرم... باز هم اگر 5 درصد رفت بالا باز هم می خرم... باز هم می خرم... حتی شاید اگر بیش از آن 20 درصد هم رشد کرد باز هم مشغول خرید باشم... این از اینرسی کارمند حقوقی... بعد که خرید های حقوقی تکمیل شد چه می شود؟ به احتمال قوی باز هم بازار با اینرسی ای که در خود دارد شروع می کند به ادامه دادن حرکتی که حقوقی باعثش شده بود!

اخبار هم همین گونه هستند... اخبار موثر یک باره تاثیر نمی گذارند... مثلا فرض بفرمایید همین امروز بگویند واقعا سود سپرده ها کاهش پیدا کرده... مطمئنا این گونه نیست که سهام ما را آقا شاهپور بیاید مسدود کند و 90 دقیقه بعد بازگشایی شود و خریداران دو برابر قیمت از ما بخرند! بلکه به تدریج همین جور هر روز مقداری از سپرده گذاران پول هایشان را می آورند به بورس و همین جور تاثیرش را ما می بینیم...

البته این مسائلی که ما گفتیم به ماهیت مسئله هم ربط دارد ها... یعنی باید ماهیت محرک (عامل حرکت) مانند آن کوره هایی باشد که آقای محمدی از چین تعریف می کرد... یعنی
      1- حالت استمرار داشته باشد. و 2- بزرگ باشد.

نمونه ی دیگری که می توانم خدمتتان عرض کنم روندهای بلند مدت در برابر کوتاه مدت است... (ماینر را به یاد بیاورید) فرض بفرمایید نشانگرهای بلند مدت و کوتاه مدت در یک زمان تصمیم به رشد می گیرند... در این حال یک رشد انجام می شود و پس از مدتی به خاطر اغراق و اشباع در روند افزایشی نشانگر کوتاه مدت خسته می شود و بر می گردد... و یک افت را در روند مشاهده می کنیم... خوب باز در اینجا کوره های بلند مدت ما که روند بلند مدت و نشانگرهای بلند مدت ما باشند به کار می آیند و اجازه ی افت زیاد به روند کوتاه مدت نمی دهند!

====================================

یکی از دلایلی که من پیشنهاد می کنم فلزی و نفتی نخریم هم همین است. پالایشی ها و فلزی ها خیلی رشد کردند و عده ای هم در سود فروخته اند و کلا این گونه بگویم که فعلا خسته هستند! حالا اگر روند کوتاه مدت به واسطه ی افزایش دوباره ی قیمت های جهانی افزایشی شود می تواند مدت کوتاهی گروه را مثبت کند... ولی باید بدانیم
      دیگر این روند آن روند شاداب و جوان چند ماه پیش نیست! یک پیر خسته است که میل دارد بیافتد... دیگر باید روند کوتاه مدت چقدر عالی و خاص باشد که بتواند این پیر را دوباره جوان کند! وگرنه در میان مدت و بلند مدت خبری نیست که نیست. من حتی گمان نکنم نفت 65 دلاری هم بتواند در میان مدت یا حتی در بازه ی 10 روزه پالایشی ها را مثبت کند... و ای بسا حرف و حدیث های زیبا و جذاب در مورد شمش و میلگرد فقط فرصت خروج ایجاد کند برای آن کله گنده هایی که در فولاد گیر کرده اند!!!
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

دوستانی که با من همراه هستند، باز هم توصیه به نگهداری سجام و خگستر دارم. (البته خرید... گمان نکنم.. شاید خرید هم داشته باشند... باید نگاه کرد...)
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

سلام و صبح به خیر؛

در مورد مطلب بالا باید فولاد را هم مثال بزنم که تا مدتی ما می آمدیم رصد می کردیم می دیدیم دارد قدرت به آن وارد می شود و بعد همین جور رشدش ادامه دار بود و اکنون نیز هر روز قدرت دارد از آن خارج می شود.

یک بار دیگر عرض کنم که من با پالایشی ها و فلزی ها موافق نیستم.
          من برای خودم دارم خگستر و سجام می خرم.
          با دید دو سه ماهه.
          البته همان طور که بارها دیدید اگر آستانه زیان را بزند می فروشم. به طوری که با زیان کم یا بدون زیان خارج شوم. همان طور که در مورد خگستر بارها وارد و خارج شده ام. در حقیقت می توان گفت من از 3800 ریال! با خگستر هستم! /:.rolleyessmileyani بدون اینکه زیان (زیادی) بکنم. و امیدوارم یک روند مانند سال 92 یا 95 از آن بگیرم.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

یادآوری
            ====

در روند خنثی نوسانگیری
            در روند کاهشی دوری
            و در روند افزایشی سهامداری
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

پاسخ مسابقات بآشگاه کارگزاری آگاه
              =======================

دیروز و امروز یعنی 1396/08/16 و 1396/08/17

1- در یک مجموعه سرمایه گذاری متشکل از سهم A و B، درصد سرمایه گذاری به ترتیب 40 و 60 درصدبا انحراف معیار 0/2 و 0/8 است. حداکثر و حداقل ریسک مجموعه (AB) به ترتیب از راست به چپ کدام است؟
              پاسخ: گزینه 4 یعنی 0.56 و 0.4 (گلابی اشتباه آموزش داده بود! خودم کشفیدمش)

2- با توجه بهصورت وضعیت پورتفو (گزارش فعالیت) ماهانه دوره 1 ماهه منتهی به 96/7/30 نفت و گاز پارسیان با نماد "پارسان" بر اساس ارزش بازار انتهای دوره، چند درصد از کل پرتفو به نماد شبندر اختصاص دارد؟
              پاسخ: گزینه 1 یعنی 14 درصد

3- کدام گزینه نسبت به سایر گزینه ها امکانات صحیح و کاملتری از بخش وضعیت مالی در نسخه جدید آساتریدرآگاه ارائه می کند؟
              پاسخ: فکر کنم گزینه 3

4- کدام گزینه بیان‌کننده نسبت آنی است؟
              پاسخ: گزینه 2 یعنی بدهی جاری/(موجودی کالا-دارایی جاری)

5- کدامیک در مورد سیستم ایچیموکو، صحیح نیست؟
              پاسخ: گزینه 3 یعنی با وارد شدن نمودار قیمت از پایین به داخل ابر کومو، سیگنال فروش صادر می‌شود.

6- تعریف زیر مربوط به کدام یک از گزینه های زیر است:‌ "این اوراق، ابزار مالی با نام یا بی نام است که برای مدت زمان معین یا نامعین و با نحوه پرداخت از پیش تعیین شده انتشار می یابد. دارندگان این اوراق مالک دارایی های انتشار یافته هستند."
              پاسخ: گزینه 2 یعنی اوراق جعاله

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/11/08, 11:00.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

یادآوری
                ====

یکی از مشکلات ماهایی که زیاد می نشینیم پشت تابلو این است که ناخودآگاه کوتاه مدت می شویم.
                خیلی باید مراقب بود که این حالات کوتاه مدت ما روی تصمیماتی که برای میان مدت گرفته ایم تاثیر گذار نباشد.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• MAJIDGOLD
                  ستاره دار(2)
                  • Mar 2014
                  • 120

جناب محمد حسین
                  درود . در مورد نگهداشتن نقدینگی من در کارگزاری مفید پول را در حساب کارگزاری نگه میداشتم و خرید و فروش میکردم به میانگین باقی مانده 20 درصد ماهیانه میگرفت(طرح حامی) که الان این ماه حساب کردم 16.8 و کارگزاری میگوید 18.6 درصد داده . شما تبدیل به اوراق خزانه میکردی لطف میکنید بهترین نماد آن ومحاسبا ت و احتمالات کاهش یا افزایش آن را توضیح دهید تا نقدینگی را تبدیل کنم وموقع خرید سهم دوباره بفروشم. سپاس گذارم

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط MAJIDGOLD پست شده است View Post
                    جناب محمد حسین
                    درود . در مورد نگهداشتن نقدینگی من در کارگزاری مفید پول را در حساب کارگزاری نگه میداشتم و خرید و فروش میکردم به میانگین باقی مانده 20 درصد ماهیانه میگرفت(طرح حامی) که الان این ماه حساب کردم 16.8 و کارگزاری میگوید 18.6 درصد داده .
                    شما تبدیل به اوراق خزانه میکردی
                    لطف میکنید بهترین نماد آن ومحاسبا ت و احتمالات کاهش یا افزایش آن را توضیح دهید تا نقدینگی را تبدیل کنم وموقع خرید سهم دوباره بفروشم. سپاس گذارم
                    سلام
                    حقیقتش من تبدیل نمی کنم. من تقریبا می شود گفت همواره تمام پولم در بازار است...
                    برای پیدا کردن بهترین اوراق در هر روز، یک کانال تلگرامی هست که هر روز این محاسبات را انجام می دهد و نتایجش را می گذارد. اگر پیدایش کردم قرار می دهم. (البته دیگر از خطر نکول صحبت نمی کند!)
                    شاید هم سایت یا شاید هم نرم افزار بود... می گردم...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

سلام
                      حقیقتش من تبدیل نمی کنم. من تقریبا می شود گفت همواره تمام پولم در بازار است...
                      برای پیدا کردن بهترین اوراق در هر روز، یک کانال تلگرامی هست که هر روز این محاسبات را انجام می دهد و نتایجش را می گذارد. اگر پیدایش کردم قرار می دهم. (البته دیگر از خطر نکول صحبت نمی کند!)
                      شاید هم سایت یا شاید هم نرم افزار بود... می گردم...

کانال: «بهترین سود بدون ریسک» با شناسه: @bestriskfreeprofit

دریافت برنامه از کافه بازار: https://cafebazaar.ir/app/com.kappat...=fa#dlAppModal
                      (خودم تا حالا استفاده نکردم)

نمونه کار:

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/11/11, 00:15.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

کانال:
                        بهترین سود بدون ریسک
                        شناسه:
                        @bestriskfreeprofit
                        ای بابا!
                        این هم که همه اش زیر 18 درصد شده!
                        غیر از پنج تای بالایی همه زیر 16 درصد هستند...
                        این طور بگویم: سه تا 18.5 درصد داریم. دو تا 16.5 درصد و باقی همه زیر 16 درصد...

البته ما که امیدواریم روزی را ببینیم که اینها همه بشوند 4 درصد! ان شاء الله.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

آموزشی
                          =====

شکست فرینه ها
                          ==========

سلام.

یکی از مواردی که می توان به آن توجه کرد این است که قیمت {1} هنگامی که سقف محکمی را شکست تمایل دارد به صورت اغراق آمیزی در همان جهت حرکت کند. این مسئله به خصوص در روند های افزایشی (برای صنعت و برای کل بازار به خصوص) می تواند مورد استفاده قرار گیرد. از آن طرفش هم هست. یعنی اگر نمودار ما (قیمت یا نشانگر یا هر چه) کفی را شکست خیلی تمایل دارد که برود و به صورت اغراق آمیز افت کند و یک کف جدید برای خودش پیدا کند. این موضوع برای خارجی ها که عمل Short/Cover دارند می تواند موثر واقع شود. برای ما تنها همان بخش اول است. البته ما هم می توانیم با معکوس کردن منطق از این طرف هم استفاده کنیم! {2}
                          اما موضوع مهم نحوه ی استفاده از این فرآیند است و انتهای این روند اغراق و موج پنجی.
                          خیلی ساده اش می کنم. چون این مسئله یک اغراق و یک زیاده روی است شما بلافاصله پس از اتمام روند به صورت معکوس عمل کنید. {3} چون حباب احتمالا آهسته خالی نمی شود، بلکه می ترکد! و وقتی ترکید احتمال دارد حتی پایین تر از آنچه ما خریده ایم هم برود! خیلی هم احتمال دارد.
                          البته به یاد داشته باشید که خیلی وقت ها ممکن است این شکستن سقف ها با صف خرید همراه باشد که متاسفانه در کشور ما این قانون مسخره (که قرار است اصلاح شود) جلوی خرید ما را می گیرد. (برعکسش هم که می شود صف فروش که ما گفتیم کار نداریم چون شورت/کاور نداریم. و از بخش معکوسش هم که بخواهیم استفاده کنیم هم که احتمالا صف خریدی نخواهیم داشت!)
                          دیگر همه را گمان کنم گفتم...
                          آهان... یک چیزی... شما سقف و کف را با چه می سنجید؟ ما پیشنهاد کرده بودیم یک زیگزاگ بنویسید. آنجا می دیدید که باید درصدی محاسبات را انجام دهید. (انجام دادید؟ انصافا؟ کلی می رفت روی معلوماتتان ها... به هر حال...) ولی اینجا بهتر این است که دوره ای سنجش انجام گیرد. و بهتر این است که ابتدا با ارقام بالا مانند یک سال (365 روز) یا 200 میله به بالا شروع کنید. یا اصلا بازه را بگذارید روی «از ابتدا تا کنون». فقط حواستان باشد که با این دوره سنجی پیشنهاد های اول نمودار همگی چرت و الکی می شوند! و باید درون نرم افزارتان اینها را حذف کنید.

یا علی @};-

============================پانویس================ ============
                          {1} یا حتی نشانگر. البته نشانگری مانند مکدی و قدرت نسبی نه بختامدی و کانال کالا که سریع اشباع می شوند.
                          {2} کلا شورت/کاور یعنی برعکس خرید و فروش. برعکس خرید و فروش هم می شود فروش و خرید. حالا یک نفر ممکن است بگوید وقتی چیزی را ندارم چگونه بفروشمش؟ خوب عزیز من این را نمی توانی آن یکی را که می توانی. در حقیقت بنده شورت/کاور را یک سل/بای می خوانم. پس کافی است هر جا که فرمان شورت می آید فرمان سل بگذارم و هر جا فرمان کاور می آید فرمان بای. حالا خود نرم افزار (یا اصلا شخص خودم) دیگر می داند چه کند... اگر سهام داشت، هنگام شورت می فروشد. اگر سهام نداشت هنگام کاور می خرد. همین. خیلی هم ساده.
                          {3} یعنی مثلا اگر سقف شکسته بود و وارد شدید و «خرید» انجام دادید بلافاصله که پس از اتمام روند سریع بیرون بیایید و «فروش» انجام دهید. و بالعکس. (بالعکس هم همان قضیه معکوس شورت/کاور است که ده بار توضیح دادم دیگر... دیگر توضیح نمی دهم)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

این مطالبی را که اینجا می گذارم اگر به دردتان خورد یک دکمه ی تشکر بزنید و دعای خیر کنید. تشکر یک عدد. دعای خیر به همان میزان که خیر بهتان رسید/می رسد.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

این تصویر زیر هم می شود فروش هایی که خدمتتان عرض کردم. برنامه اش را نوشته ام و این پیکان ها نتیجه ی آن است:

خیلی باید مراقب بود. چون همان طور که می بینید بلافاصله پس از فروش های ما حباب ترکیده! بد هم ترکیده!
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

همین جوری
                                =======

یکی از آرزوهایم این است که بازار بهنجار و استاندارد شود.

شناوری ها برود بالا.
                                اسناد و مدارک شفاف باشند.
                                بازار یک سویه دو سویه شود... (البته باز بنده احتمالا از یک سویش استفاده می کنم! ولی نمودارها خوشگل می شوند)
                                بازارگردان ها فعال شوند.
                                قانون های احمقانه ی من در آوردی مانند یک روز در میانی و صف خرید و فروش و گره معاملاتی و سقف و کف نوسان و حجم مبنا و سرخطی و مسدودیت به علت های مختلف و... برداشته شود.
                                شاخص واقعا وضع بازار را نشان دهد.
                                کلا دست کاری دولتی و ارگانی و معاملات بلوکی تمام شود. و اگر هم صندوق حمایت از بازار یا تضعیف بازار وجود داشته باشد با مکانیزمی «رو» و روشن وجود داشته باشد... نه حرکت طبق سلیقه ی مسئولین.

در چنین شرایطی مطمئنم بازدهی سامانه هایم به مراتب بالا می رود. البته بازدهی همه می رود بالا. حتی آدم های بی سوادی که همین جوری آمده اند «بورس» خریدند.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X