کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

سلام و عرض ادب؛
    ابتدا عرض کنم در اینجا : http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post733339 یک بررسی انجام دادم از حپارسا که به دید بلــــند مدت وضعش را خوب ارزیابی کردم...
    امروز هم خودرو و خساپا دارند حمایت می شوند. توسط حقوقی هایشان.
    دوستانی که اهل خطر هستند یک مقدار می توانند قندی برای کوتاه مدت بخرند. در بلند مدت هم امروز قاروم یک چیزهایی از خودش نشان داده که جای بررسی بنیادی دارد.

سجام اندکی دیگر بیاید پایین (مثلا صفر تابلو یا منفی 1 یا 2 درصد) من اضافه می کنم. هر چند اکنون هم کلی دارم ازش.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

به وضوح قدرتی که روی خودرو است بیشتر است. یعنی حقیقی ها از خودرو بیشتر حمایت می کنند.
      ولی حقوقی ها بیشتر با خساپا بازی می کنند.
      باز دوباره می بینیم که در دید بلند مدت حمایتی که حقوقی های خودرو (سرمایه گذاری ملی و سمند و ...) از خودرو کرده اند بیشتر و به صورت پیوسته بوده و فروش سنگین نداشته اند...
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

یادآوری
        =====

اگر بلند مدت تصمیم گرفته ای اسیر جو کوتاه مدت نشو.
        اگر کوتاه مدت تصمیم گرفته ای اسیر مسائل بلند مدت نشو.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

تا این لحظه خبری از دخالت هر روزه ی حقوقی در سجام نیست...
          نکته ی جالب در سیمانی ها این است که وضعشان این قدر خراب شده که سجام با 900 میلیون ریال ارزش داد و ستدهایش تا این لحظه صدر نشین گروه شده!!! #:-S/.:biggrinsmiley.:/

? ?
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• abed
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 427

سلام
            طبق فرمول میانگین انتطاری اماری اولی بمراتب بهتره:
            0.5*10-0.5*100=45
            10*0.13- 10*0.87=7.4
            البته من هم موافقم با شما که پول را نباید جایی گداشت که احتمال درصد بالا یی مثل ۵۰٪ برای ضرر داشته باشه. ضمن اینکه سلامتیت هم بیشتره

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

پاسخ مسابقات بآشگاه کارگزاری آگاه
              ====================

به نگر من:
              (برای امروز و دیروز)
              شاخص کل گزینه 3 یعنی 88 هزار واحد
              وپترو گزینه 2 یعنی 1650 ریال
              قزوین گزینه 1 یعنی 4937 ریال
              معاملات عمده: گزینه 4
              صندوق سرمایه گذاری گزینه 4
              اعلام و صدور سهام جدید گزینه 4
              تنوع دارایی ها گزینه ی 3
              کارمزد درج کالا گزینه 1
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط abed پست شده است View Post
                سلام
                طبق فرمول میانگین انتطاری اماری اولی بمراتب بهتره:
                0.5*10-0.5*100=45
                10*0.13- 10*0.87=7.4
                البته من هم موافقم با شما که پول را نباید جایی گداشت که احتمال درصد بالا یی مثل ۵۰٪ برای ضرر داشته باشه. ضمن اینکه سلامتیت هم بیشتره
                سلام
                از پاسختان متشکرم و هوشمندی و عمق نگاهتان را می ستایم.
                اما چند نکته وجود دارد. یکی همان سلامتی است که شما هم فرمودید و البته بحثش جدا است...
                یکی این است که زیان با سود یک اندازه نیست!!!! (50 درصد زیان معادل 100 درصد سود است!!!) (من هر دفعه این نکته را می شنم پیش خودم تعجب می کنم! laughingsmiley)
                یکی دیگر این است که سودهای کوچک، کوتاه مدت است. و نکته ی تکمیلی اش این است که سرمایه گذاری با سود جدید به صورت نمایی سود را افزایش می دهد. چون شما هوشمند و عمیق هستید خلاصه اش می کنم: سود سالانه 120 درصدی به مراتب بدتر است از سود ماهانه ی 10 درصدی. (12 تا سود ماهانه ی 10 درصدی می شود 213 درصد!)
                یکی دو تا نکته ی دیگر هم بود که وقتی داشتم آن متن را می نوشتم در ذهنم بود... اگر خاطرم آمد خدمتتان عرض می کنم.
                یا علی
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                  کدام بهتر است:
                  1- یک پیشنهاد خرید با پاداش 100 درصدی و زیان 10 درصدی و احتمال وقوع 50 درصد.
                  2- یک پیشنهاد خرید با پاداش 10 درصدی و زیان 10 درصدی و احتمال وقوع 87 درصد.

دومی خیلی بهتر است. به نگر من.
                  مطمئن بودن از همه چیز بهتر است. حتی از نسبت بسیار مهم پاداش به خطر.
                  برای سلامت روح و روان هم بهتر است! :)
                  یک مسئله ای که در بالا هست این است که نسبت خطر به پاداش همین جوری بالا نمی رود!
                  ابتدا این را عرض کنم که 50 درصد یعنی صفر. یعنی کاملا نامعلوم! یعنی تیری در تاریکی. یعنی صفر درصد!
                  آن مورد اول را می شود گفت تقریبا خلاصه ی این راهبرد (Strategy) است که همین جوری هر جا شد خرید کن، اگر 10 درصد افت کرد بفروش. در غیر این صورت این قدر صبر کن که به 100 درصد سود برسی.

===============

اما در جاهایی که فرد با محاسبات به این آمار می رسد (یعنی با سنجش و بررسی می فهمد که پاداش 100 درصد و خطر 10 درصد است) دیگر در آنجاها وضعیت کاملا نامعلوم نیست! یعنی در اینجا دیگر بالای 50 درصد احتمال وجود دارد.
                  این حالت شبیه سفارش برخی از دوستانمان است که می گویند: روی مقاومت بفروش و روی حمایت بخر... در این جاها هم آستانه زیان را می توان همان 10 درصد و آستانه سود را (اگر حالت خوبی باشد) می توان همان 100 درصد در نگر گرفت...
                  ولی مسئله ای که هست این است که اینجا دیگر احتمال رشد نسبت به افت 50 درصد نیست. (بالای 50 درصد است) چرا که یک پیشینه ای در ذهن داریم که به ما می گوید: معمولا قیمت به مقاومت ها و حمایت ها واکنش نشان می دهد...
                  آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/11/05, 19:26.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

خوب...
                    حقوقی گرامی هم بالاخره در سجام دست به کار شد و یک 30 هزارتایی خرید کرد! چه عجب!
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

نسبت خریداران به فروشندگان را که در خودرو نگاه کنید به ارقام عجیب و غریبی می رسید! شاید کدی 500 تا 1000 میلیون ریال!!!
                      /.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://.:blinksmiley.:/
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

حدیث
                        ===

دنیا دو روز است یک روز است یک روز با توست و یک روز علیه تو... روزی که با تست مغرور نباش و روزی که علیه توست صبور باش به یاد داشته باش که هر دو پایان پذیرند.

از امیرالمومنین علی(ع)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

خیر سرم رفته ام نمادهای سبدم را بلند مدت چیده ام که بروم با آرامش به کارم برسم... مثلا! بدتر از صبح تا شب پشت تابلو ام...
                          دیروز هم که نبودم، رفته بودم مجمع آرمان...

ناخودآگاه تنش و استرس هم ایجاد می شود...
                          به خصوص با خواندن گروه های تلگرامی و انجمن های بورسی و نوشته های دوستان....
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

یادآوری
                            =====

احمقانه ترین کار این است که روند افزایشی بیاید و برود و روند کاهشی بیاید و برود و همین جور روند ها بیایند و بروند و تو سهامدار باشی... و همزمان هر روز هم پای تابلو و نمودار و اخبار بشینی!

اشتباه ترین کار این است که یک روند افزایشی پیدا کنی ولی وسطش سریع بفروشی بروی. یا بفهمی روند کاهشی است ولی به دلیلی در آن بمانی. (احساسات/محاسبات)
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• abed
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 427

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                              یک مسئله ای که در بالا هست این است که نسبت خطر به پاداش همین جوری بالا نمی رود!
                              ابتدا این را عرض کنم که 50 درصد یعنی صفر. یعنی کاملا نامعلوم! یعنی تیری در تاریکی. یعنی صفر درصد!
                              آن مورد اول را می شود گفت تقریبا خلاصه ی این راهبرد (Strategy) است که همین جوری هر جا شد خرید کن، اگر 10 درصد افت کرد بفروش. در غیر این صورت این قدر صبر کن که به 100 درصد سود برسی.

===============

اما در جاهایی که فرد با محاسبات به این آمار می رسد (یعنی با سنجش و بررسی می فهمد که پاداش 100 درصد و خطر 10 درصد است) دیگر در آنجاها وضعیت کاملا نامعلوم نیست! یعنی 50 درصد احتمال وجود دارد.
                              این حالت شبیه سفارش برخی از دوستانمان است که همین جوری می گویند روی مقاومت بفروش و روی حمایت بخر... در این جاها هم آستانه زیان را می توان همان 10 درصد و آستانه سود را (اگر حالت خوبی باشد) می توان همان 100 درصد در نگر گرفت...
                              ولی مسئله ای که هست این است که اینجا دیگر احتمال رشد نسبت به افت 50 درصد نیست. چرا که یک پیشینه ای در ذهن داریم که به ما می گوید: معمولا قیمت به مقاومت ها و حمایت ها واکنش نشان می دهد...
                              ممنون

چندین نکته اساسی اشاره کردید:
                              یکی از مهمترین انها یکسان نبودن سود و زیانه! که برای هرکس متفاوته و بستگی به شرایط و ریسک پذیریشون داره!
                              اگر امکانی بوسیله تکنیکال و فاندامنتال بوجود بیاریم که سودهای کم ۱۰٪ بگیریم با دفعات زیاددر یک دوره حیلی بهتره/ البته اگر بتوانیم

متشکرم از پاسخ عالی

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

همین جوری
                                =======

یک چیزی گفته بودم در مورد استرس...

حرم آقام امام رضا(ع) خوب جایی است برای کنار گذاشتن دنیا و تنش هایش...

فقط کافی است چشمانت را ببندی و چند لحظه خودت را در حرم مطهر آن آقای کریم تصور کنی...

اَللّهُمَ صَلِّ عَلي علي بن مُوسَي الِّرِضا المَرُتَضي اَلاِمامِ التَّقيِّ النَّقيِّ وَ حُجَتِكَ عَلي مَن فَوقَ الاَرضِ و َمَن تَحت الثَّري اَلصِدّيقِ الشَّهيدِ صَلاةً كَثيرَةً تآمَّةً زاكِيَةً مُتَواصِلَةً مِتَواتِرَةً مُتَرادِفَة كَاَفضَلِ ما صَلَّيتَ عَلي اَحَدٍ مِن اوليائِكَ.

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X