کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • gholamk
    عضو فعال
    • Jan 2015
    • 520

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط سیروس احمدی پست شده است View Post
    با سلام و کسب اجازه از صاحبک تاپیک استاد ارجمند نظرم را میگویم /

" اندیکاتور ها و اسیلاتور ها " چیزی جز دروغ نمیگویند /

دیدن چارت خالی همه چیز را درباره سهم میگوید/ از گذشته تا حال و آینده /

من به هیچ اندیکاتور و اسیلاتوری اعتقاد ندارم / اگر هم روزی مجبور به استفاده از آنها شوم /

بناچار تنها و تنها از MACD استفاده میکنم / زیرا کمتر از بقیه دروغ میگوید /
    دروغ؟؟؟!!!
    فکر نمیکنم دروغی در کار باشه فقط ممکنه بعضی از اندیکاتورها با تاخیر روند رو نشون بدن. و این بستگی به تریدر داره که چطوری از اندیکاتور استفاده کنه. من با آر اس آی کار میکنم. به نظرم اندیکاتور خوبی هست. تقریبا روش من هم اینجوری هست که وقتی به 34 یا 33 نزدیک میشه اون سهم رو رصد میکنم. برای کسایی مثل من که خیلی پیشرفته نیستند فک میکنم خوب جواب بده البته اگه به روش و یه استراتژی برای خودم داشته باشم و دقیقا طبق همون عمل کنم.

نظر

• gholamk
      عضو فعال
      • Jan 2015
      • 520

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      ببخشید اشتباه شد.من فکر کردم تایپک جو بازاره.
      از صاحب تایپک عذر میخوام.
      جناب orumbourse عزیز شما هم اگر وقت دارید حوصله میکنید در این تاپیک شرکت کنید و نظر بدید. شما از تکنیکال کارهای حرفه ای و کارکشته هستید. روشی یا اندیکاتوری یا فرمولی یا..... اگر مد نظرتون هست بگید تا کسایی که مثل من تازه کار هسیتم استفاده کنیم.
      با تشکر

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

من به هیچ اندیکاتور و اسیلاتوری اعتقاد ندارم / اگر هم روزی مجبور به استفاده از آنها شوم /

سلام و عرض ادب؛
        من هم برایم جای پرسش دارد که چطور؟ چطور می فرمایید دروغ می گویند.
        اتفاقا از اینها می توان سامانه های داد و ستدی خوبی ساخت.
        هم دوستان نتایج خوبی گرفته اند و هم ما خودمان هم از اینها خوبی دیده ایم...
        (یک چیز هم عرض کنم خدمتتان اگر خوب نگاه کنیم همین فیبوناچی و بولینگر باند و خطوط حمایت و مقاومت و کانال و مقاومت/حمایت ناشی از قله/دره و ... هم یک جور نشانگر به حساب می آیند!)
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
          جناب orumbourse عزیز شما هم اگر وقت دارید حوصله میکنید در این تاپیک شرکت کنید و نظر بدید. شما از تکنیکال کارهای حرفه ای و کارکشته هستید. روشی یا اندیکاتوری یا فرمولی یا..... اگر مد نظرتون هست بگید تا کسایی که مثل من تازه کار هسیتم استفاده کنیم.
          با تشکر
          من هم کاملا استقبال می کنم و از جناب سجاد و البته از همه ی دوستان می خواهم نظرات و تجربیات و ایده های خودشان را در این جستار در میان بگذارند. حالا چه مانند جناب سجاد @};- و جناب rudel @};- در سطح بالا چه سطح متوسط چه سطح پایین...
          البته یک جاهایی شاید من نتوانم همراهی کنم (چون من الان به صورت تخصصی روی برنامه نویسی نشانگرهای خاص ابداعی خودم تمرکز کرده ام) ولی سایر دوستان مطمئنا می توانند استفاده کنند.
          همین طور دوستان اگر خلاصه و چکیده ای از تجربه هایشان دارند که فکر می کنند خیلی عالی است بد نیست آن را در جستار «استراتژی» قرار دهند: http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post638286
          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/11/12, 15:43.
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• سیروس احمدی
            عضو عادی
            • Apr 2016
            • 282

حتما در این باره توضیح میدم خدمت دوستان و مباحثی رو اینجا مطرح میکنم برای علاقمندان /

البته اگر اجازه بفرمایید / دوستان هم مشارکت داشته باشند که میشود نور علی نور /

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10189

درود بر شما

من بیشتر با این موافقم که اندیکاتورها متقدم و متاخر هر دو میتونند یه چارتیست رو فریب بدهند ولی همیشه نمیتونند آدرس غلط بدهند.
              کلا درصد خطای اندیکاتورهای متقدم از متاخر بیشتره ولی بنظر من اگر بتونید این سیگنال های اشتباه رو فیلتر کنید بیشتر سود رو از تکنیکال خواهید برد.
              به گمان من،استفاده از اندیکاتور متقدم و متاخر همراه با استفاده از خود نمودارقیمت، میتونه بیشترین جواب و کارایی رو بده.
              هر کدوم از اینا(اندیکاتورها و نمودارقیمت)بتنهایی استفاده شود ممکنه موفقیت آمیز باشه ولی همیشگی نخواهد بود و یا باعث از دست دادن درصد بالایی از سود خواهد شد،یا اگر هم درصد بالای سود از دست نره مطمئنا زمان سهامداری بالاتر خواهد رفت.یعنی منظورم اینه که وقتی این دو همراه با هم استفاده شوند ممکنه در حمایت ها و مقاومت ها اندیکاتورها سیگنال هایی بدهند که شما بدونید که آیا این بار خواهد توانست حمایت رو بشکنه یا نه؟ولی اگر نمودار بتنهایی استفاده شود ممکنه حدس شکستن مقاومت یا حمایت با درصد خطای بالایی همراه باشه.
              کلا من زیاد از اندیکاتور استفاده میکنم ولی به شکل گیری شمع ها در نمودار و حجم معاملات اونا هم خیلی خیلی توجه میکنم.امکان نداره یه سهمی در اندیکاتور سیگنال خرید بده ولی شکل شمع ها مناسب نباشه من به اون ورود کنم.
              شکل شمع ها،فاصله بین اونها،حجم معاملات روزانه اونها خودش یه نقشه راه بسیار قویی برای پیش بینی آینده هست،اگر بتونید این فسمت رو با اندیکاتورهای متقدم همراه کنید و سیگنال خرید و فروش درست اونها رو بخوبی تشخیص بدید،شما چندین قدم از معاملات روزانه جلوتر خواهید بود.
              خدا شاهده دروغ نمیگم دیروز برخی اندیکاتورها از صف خرید وپترو امروز خبر میدادند،من این سیگنال رو گرفتم همراهش کردم با رفتار سه چهار روز سهم دیدم احتمال صف خرید بالاست الحمدلله امروز صف خرید هم شد ولی منظورم اینه که همیشه اینا سیگنال غلط نمیدن بلکه اینجوری بگیم اینا مدام سیگنال میدن ولی سیگنال درست همراه با روند قیمت حاصل میشه.
              شما اگر یه چارتی رو با ابرایچیموکو روندی(نه هایکو) و اندیکاتور الیگتور(تمساح) همراه کنید مطمئن باشید بیشتر جواب رو خواهید گرفت.البته کار با ابرایچموکو بنظر ساده میاد ولی خودش یه شناخت و مهارت خاص میخواد که باید خیلی ریزترین نکات اموزیش رو هم به خاطر سپرد تا باهاش تونست کار کرد.
              اصلا وقتی یه نمودار رو میبینید قبل از اینکه سراغ اندیکاتورها برید باید بدونید این روند نزولیش یا صعودیش چه قدر قدرت داره.اینم با شکل شمع ها و فاصله بین اونها و حجم معاملات متوجه خواهید شد،بعد از اون میتونید برید سراغ اندیکاتورها متقدم و در آخر با اندیکاتورها متاخر روند رو همراهی کنید.
              من نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه؟در کل من زیاد انشام خوب نیست.چون سریع مینویسم و دوست دارم بسرعت منظورم رو برسونم.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                درود بر شما

من بیشتر با این موافقم که اندیکاتورها متقدم و متاخر هر دو میتونند یه چارتیست رو فریب بدهند ولی همیشه نمیتونند آدرس غلط بدهند.
                کلا
                درصد خطای اندیکاتورهای متقدم از متاخر بیشتره ولی بنظر من اگر بتونید این سیگنال های اشتباه رو فیلتر کنید بیشتر سود رو از تکنیکال خواهید برد.
                به گمان من،
                استفاده از اندیکاتور متقدم و متاخر همراه با استفاده از خود نمودارقیمت، میتونه بیشترین جواب و کارایی رو بده.

هر کدوم از اینا(اندیکاتورها و نمودارقیمت)بتنهایی استفاده شود ممکنه موفقیت آمیز باشه ولی همیشگی نخواهد بود و یا باعث از دست دادن درصد بالایی از سود خواهد شد،یا اگر هم درصد بالای سود از دست نره مطمئنا زمان سهامداری بالاتر خواهد رفت.
                یعنی منظورم اینه که وقتی این دو همراه با هم استفاده شوند
                ممکنه در حمایت ها و مقاومت ها اندیکاتورها سیگنال هایی بدهند که شما بدونید که آیا این بار خواهد توانست حمایت رو بشکنه یا نه؟ولی اگر نمودار بتنهایی استفاده شود ممکنه حدس شکستن مقاومت یا حمایت با درصد خطای بالایی همراه باشه.
                کلا من زیاد از اندیکاتور استفاده میکنم ولی به
                شکل گیری شمع ها در نمودار و حجم معاملات اونا هم خیلی خیلی توجه میکنم. امکان نداره یه سهمی در اندیکاتور سیگنال خرید بده ولی شکل شمع ها مناسب نباشه من به اون ورود کنم.

شکل شمع ها،فاصله بین اونها،حجم معاملات روزانه اونها خودش یه نقشه راه بسیار قویی برای پیش بینی آینده هست،اگر بتونید این فسمت رو با اندیکاتورهای متقدم همراه کنید و سیگنال خرید و فروش درست اونها رو بخوبی تشخیص بدید،شما چندین قدم از معاملات روزانه جلوتر خواهید بود.
                خدا شاهده دروغ نمیگم دیروز برخی اندیکاتورها از صف خرید وپترو امروز خبر میدادند،من این سیگنال رو گرفتم همراهش کردم با رفتار سه چهار روز سهم دیدم احتمال صف خرید بالاست الحمدلله امروز صف خرید هم شد
                ولی منظورم اینه که همیشه اینا سیگنال غلط نمیدن
                بلکه اینجوری بگیم
                اینا مدام سیگنال میدن ولی سیگنال درست همراه با روند قیمت حاصل میشه.

شما اگر یه چارتی رو با ابرایچیموکو روندی(نه هایکو) و اندیکاتور الیگتور(تمساح) همراه کنید مطمئن باشید بیشتر جواب رو خواهید گرفت.
                البته کار با ابرایچموکو بنظر ساده میاد ولی خودش یه شناخت و مهارت خاص میخواد که باید خیلی ریزترین نکات اموزیش رو هم به خاطر سپرد تا باهاش تونست کار کرد.

اصلا وقتی یه نمودار رو میبینید
                قبل از اینکه سراغ اندیکاتورها برید باید بدونید این روند نزولیش یا صعودیش چه قدر قدرت داره.اینم با شکل شمع ها و فاصله بین اونها و حجم معاملات متوجه خواهید شد،بعد از اون میتونید برید سراغ اندیکاتورها متقدم و در آخر با اندیکاتورها متاخر روند رو همراهی کنید.
                من نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه؟در کل من زیاد انشام خوب نیست.چون سریع مینویسم و دوست دارم بسرعت منظورم رو برسونم.

سلام.
                درود بر شما.
                فووووووووق العاده بود.
                متشکر.
                من که خیلی استفاده کردم. جناب احمدی و دیگران را نمی دانم. (به دوستان توصیه می کنم یکی دو بار دست کم بخوانند و نکته هایش را در آورند)
                البته خیلی برایم جای سوال گذاشته که خیلی دوست دارم از شما بپرسم (تشخیص شمع ها، ایچیمیکو، و از همه مهمتر تشخیص روند بلند مدت) البته متاسفانه الان خیلی درگیرم و نمی توانم درست حسابی بپرسم و پاسخ شما را بررسی کنم... ان شاء الله سر فرصت اگر وقت کردید اینجا بیشتر تشریف بیاورید تا بیشتر از خدمتتان استفاده کنم.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

همین جوری
                  =======

خسته شدم
                  =======

دیگر واقعا خسته شده ام... بریده ام...
                  دوست دارم تا مدتی، یا برای همیشه این موضوعات را ببوسم بگذارم کنار... (در عین اینکه عشق و علاقه ی فوق العاده ای به اینها دارم و واقعا لذت می برم...)
                  نمی دانید چقدر خسته ام... این قدر خسته ام که می خواهم گریه کنم... (بدنم هم خسته نیست... بیشتر روحم خسته است...)
                  شاید یک مسافرت بد نباشد...
                  نمی دانم... یکی از همین سامانه هایی که اختراع کرده ام را همین جوری به کار بگیرم و بروم یک مدت پی زندگی ام...
                  نمی دانم... واقعا نمی دانم... اعصابم هم خرد شده... و اصلا نمی توانم اندیشه ام را پیش ببرم... :(

این گمان کنم از همه بهتر است:

هر چند نتیجه اش فعلا زیان 50 درصدی را نشان می دهد ولی چون قیافه اش خوشگل است احتمالا با خوب خریدن و خوب فروختن می توانم یک سودی از بازار بگیرم....

می توانم هم با همین سجام و خگستر که برای میان مدت خریده ام همین جوری سر کنم تا حالم بهتر شود....
                  شاید هم همین فردا اصلا دوباره رو به راه شدم...
                  به هر حال... الان حال و حکم یک کارمندی را دارم که 30 سال کارش را در عرض 3 سال انجام داده و دیگر تاب و توان اولیه را ندارد... و نیاز به یک استراحت شدید دارد...
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                    همین جوری
                    =======

خسته شدم
                    =======

دیگر واقعا خسته شده ام... بریده ام...
                    دوست دارم تا مدتی، یا برای همیشه این موضوعات را ببوسم بگذارم کنار... (در عین اینکه عشق و علاقه ی فوق العاده ای به اینها دارم و واقعا لذت می برم...)
                    نمی دانید چقدر خسته ام... این قدر خسته ام که می خواهم گریه کنم... (بدنم هم خسته نیست... بیشتر روحم خسته است...)
                    شاید یک مسافرت بد نباشد...
                    نمی دانم... یکی از همین سامانه هایی که اختراع کرده ام را همین جوری به کار بگیرم و بروم یک مدت پی زندگی ام...
                    نمی دانم... واقعا نمی دانم... اعصابم هم خرد شده... و اصلا نمی توانم اندیشه ام را پیش ببرم...

این گمان کنم از همه بهتر است:

هر چند نتیجه اش فعلا زیان 50 درصدی را نشان می دهد ولی چون قیافه اش خوشگل است احتمالا با خوب خریدن و خوب فروختن می توانم یک سودی از بازار بگیرم....

می توانم هم با همین سجام و خگستر که برای میان مدت خریده ام همین جوری سر کنم تا حالم بهتر شود....
                    شاید هم همین فردا اصلا دوباره رو به راه شدم...
                    به هر حال... الان حال و حکم یک کارمندی را دارم که 30 سال کارش را در عرض 3 سال انجام داده و دیگر تاب و توان اولیه را ندارد... و نیاز به یک استراحت شدید دارد...

:d :))
                    نمی دانم گفتم یا نه؟
                    چند وقت پیش رفته بودم مجمع یک نفر نشسته بود دو تا صندلی آن طرف تر...
                    طرف از این آدم های افسرده و بدبین و در عین حال وراج بود...
                    یک بند نشسته بود و داشت بد می گفت...
                    می گفت حکومت این جوری است، آخوندها فلانند، مسئولین بلا استثنا دزدند، مردم بی فرهنگند، آن یارو که آن بالای جلسه مجمع نشسته فلان کار را کرده، وضع خیلی خراب است، آمریکا فردا دارد حمله می کند، باید پول ها را بکشیم بیرون...
                    بعد با چه لحنی می گفت؟؟؟ باور کنید با یک لحنی می گفت که همان جا می خواستم مثل او افسرده شوم...

خوب... البته بی راه هم نمی گفت... انصافا یک سری از حرف هایش هم درست بود...
                    ولی موضوع این جا بود که خودش فوق العاده افسرده و بدبین بود و با کلمه کلمه اش این حس چندش آورش را به اطرافیان منتقل می کرد....
                    قیافه اش هم واقعا این شکلی بود:
                    /:.sadsmiley.:/#:-S /:.zzzzzz.:/:( واقعا.
                    باور کنید همان وسط جلسه می خواستم بلند شوم بخوابانم تو دهانش. یعنی واقعا به این حد رسیده بودم... /:.zzzzzz.:/ X-( یعنی طرف واقعا شانس آورده که تا الان بیخ سینه ی قبرستان نخوابیده است...
                    .
                    .
                    .
                    .
                    .
                    حالا بعد از مجمع نشستم یک مقدار با خودم فکر کردم دیدم دقیقا من در خیلی از جاهای این جستار دارم همین کار را می کنم. /.:blushsmiley:./:">
                    خلاصه اینکه... اگر خیلی وقت ها حالم بد بود و این حس چندش را به شما سروران گرامی منتقل کردم... اصلا هم معذرت نمی خواهم! خیلی هم کار خوبی کردم! /:.happysmiley:./ می خواستی نخوانی! /:.happysmiley:./
                    بلی... من یک همچین موجودی هستم. :->
                    پس چه؟ فکر کردی الان می آیم ازت معذرت خواهی هم می کنم!؟!؟!؟!؟!؟ /.:biggrinsmiley.:/

ولی خدایی... اگر احساس بدی از برخی از این نوشته ها به شما منتقل شده: معذرت.
                    خوب... ما هم دیگر غیر از اینجا جایی را نداریم بار احساسی و فشارهای کاری خودمان را بیان کنیم... ناچاریم دیگر...
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• سیروس احمدی
                      عضو عادی
                      • Apr 2016
                      • 282

بسیار هم عالی / مباحث خیلی داره فنی و جالب جلو میره / بی نهایت لذت بردم /

بنظرم بزرگترین اسرار بازار این هست / تشخیص روند / اینکه بدونیم کلیت بازار و سهم مورد نظر طی چند روز /

چند هفته / یا چند ماه چه روندی خواهد داشت / و طبق روند و نه بر خلاف اون عمل کنیم / منظور اصلی من از نوشته قبلی

این هست که در حال حاضر خیلی ها بیش از حد و افراطی و بیمارگونه از اندیکاتور ها استفاده میکنن / و اونها رو وحی منزل میدونن

بنظر من این کار میتونه زیانهای خیلی بدی رو متوجه انسان کنه / دلیلی نمیبینم که به صرف اینکه RSI اومد منطقه زیر 30 یا 20 سهم رو بخرم

یهو دیدی و بارها دیدیم سهم تا ماهها همونجا در جا زده / یا اندیکاتور رفته بالای 50 و ما فک کردیم روند صعودیه خریدیم از فرداش

و روزهای بعدی سهم ریخته / بنظرم در حال حاضر تکنیکال خیلی شده وحی منزل و این زیانباره / تکنیکال یک علم بشری هست

پر از نواقص و خطا و اشتباه و ایراد /

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

بنظرم بزرگترین اسرار بازار این هست / تشخیص روند / اینکه بدونیم کلیت بازار و سهم مورد نظر طی چند روز /

چند هفته / یا چند ماه چه روندی خواهد داشت
                        بگذارید یک نکته ای که در این جمله هست را پررنگ کنم...
                        مهم این است که بدانیم الان یا در آینده روند چگونه است.
                        در گذشته مهم نیست روند چگونه بوده. مهم زمان حال یا آینده است.
                        حالا آینده پیشکش، ولی دست کم باید بدانیم در زمان حال روند چگونه است؟ مثلا بدانیم این موجی که بر خلاف روند آمده یک ریز موج است یا اینکه کلا الان روند برگشته؟
                        و اینجا است که تاخیر خودش را نشان می دهد. چون اگر سامانه ی داد و ستدی ما (یا راهبرد ما) دارای تاخیر باشد، به ما نمی گویند الان چه روندی داریم، بلکه به ما می گوید در گذشته چه روندی داشته ایم!

من چون زیاد اهل برنامه نویسی و سنجش کامل سامانه های داد و ستدی هستم می دانم خیلی خیلی خیلی ملموس تاثیر تاخیر را در سامانه ها دیده ام. این جور بگویم که سامانه ای که تاخیر داشته باشد به درد نمی خورد. (دست کم من نمی توانم از آن سودی دریافت کنم... هر جور که حساب کنم...) به وضوح می دانم اگر یک سامانه ای بدون تاخیر بتواند سالی 400 درصد بدهد همان سامانه با یک روز تاخیر سود سالیانه اش می شود 100 درصد با دو روز تاخیر سودش می شود صفر درصد و با سه روز تاخیر دارای زیان سنگین می شود!

تصورش هم ساده است... فرض کنیم یک نمادی یک روز معمولی است و بعد سه روز پشت سر هم صف خرید می شود... و سپس می ریزد... مثلا در دو روز 8 درصد می ریزد... (یعنی کلا 15 درصد سود است که ما می خواهیم از آن استفاده کنیم...) اگر ما بدون تاخیر این روند را شناسایی کنیم 15 درصد سود می گیریم. اگر با یک روز تاخیر شناسایی کنیم 15-4=11 درصد سود می گیریم. اگر با دو روز تاخیر شناسایی کنیم 15-5-8=2 درصد سود می گیریم! دیگر اگر سه روز بشود سود ما هم تبدیل به زیان 15-10-8=3 درصدی می شود!

حالا یک نفر ممکن است بگوید (به روش ماینر) می آییم و روند بلند مدت را با تاخیر شناسایی می کنیم و داخل آن از روندهای کوچک استفاده می کنیم...
                        ولی باز همین مسئله ی تاخیر در شناسایی روند بلند مدت باز اذیت می کند.

فرض بفرمایید روند بلند مدت تمام شده ولی ما چون تاخیر داریم گمان می کنیم هنوز روند افزایشی است!!! و با کوچکترین اصلاحی سهام می خریم! و از قضا سنگین ترین زیان ها را هم می دهیم!
                        و البته چون روند بلند مدت است مطمئنا با یکی دو روز اولیه ما متوجه نمی شویم... مثلا از یک روند سه ماهه ما باید یکی دو هفته افت داشته باشیم تا تازه متوجه شویم روند برگشته! و روند بلند مدت کاهشی را شناسایی کنیم! دیگر اینجا تاخیر یکی دو روز نیست بلکه یکی دو هفته است... و همین یکی دو هفته کافی است تا تمام سودهایی که در میانه ی راه روند بلند مدت افزایشی داشته ایم از بین برود!

برای همین به نگر من روند بلند مدت هم باید بدون تاخیر شناسایی شود. (بدون تاخیر که... یعنی فقط مثلا از لحاظ زمانی کمتر از 5 درصدش گذشته باشد که شناسایی شود نه 15 درصد از آن یا بیشتر) (این نکته را هم بگویم که مثلا ما اگر می گوییم 5 درصد در حقیقت می شود 10 درصد. چون 5 درصد از این طرف پس از تمام شدن روند افزایشی ما متوجه شده ایم که روند افزایشی تمام شده... 5 درصد هم از آن طرف، زمانی که ابتدای روند افزایشی است، بعد از 5 درصد تازه ما متوجه شده ایم که روند افزایشی شده!) (نکته های دیگری هم هست... مثلا اینکه اگر در ابتدای روند افزایشی خرید صورت گیرد خبری از «صف» نیست... و همین طور هنگام فروش باز خبری از صف فروش نیست... ولی اگر تاخیر اینجا مطرح شود بحث صف هم مطرح می شود که علاوه بر استرس و اعصاب خردی اش ممکن است اصلا آدم نتواند خرید کند یا مجبور باشد روز بعد 5 درصد گران تر بخرد و ارزان تر بفروشد)

(می خواستم فقط یک خط بنویسم! چقدر شد... :) )
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• Rudel
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 2164

یک نکته ای که جناب اروم بورس عزیز باز کردند همین سیگنال هایی که اندیکاتور های lead و lag میدن. دیروز که بحث تاخیر مطرح شد میخواستم به تفاوت ماهوی RSI و استوکستیک با MACD از جهت تقدم و تاخر اشاره کنم یادم رفت.
                          و نکته بسیار زیباتر که فرمودند هم شکل کندل هاست.
                          بعضی مواقع ما به شکل کندل ها نگاه می کنیم و می فهمیم مثلا باید بریزه ولی دلیل قانع کننده ای تو ذهنمون نداریم. اینجا اندیکاتور به کمک میاد.
                          مثلا همین ریزش طلا روز جمعه.
                          سطح مقاومت 1279-1284 بود اونس رفت تا 1288 ولی باز اومد رو همین محدوده 1284-1285 بسیار بازی درآورد قدرتی برای عبور از این محدوده در کندل ها دیده نمی شد ولی اون چیزی که در RSI و MACD کمک می کرد واگرایی خفیف بود که احتمال ریزش رو بیشتر می کرد. در تایم های 30 دقیقه و یک ساعته
                          وقتی تو تایم 4 ساعته هم نگاهی بیندازیم می بینیم RSI هم نزدیک 70 هست من دقیقا نمیدونم دوستان دیگه تو استراتژی شون چطوری عمل می کنند ولی من این طور مواقع سل می زنم.

دیروز دیدم یکی تو یه کانال تلگرامی نموداری گذاشته بود برای جفت ارز تو تایم 15 دقیقه به خیال این که تو مکدی واگرایی شدید دیده و سقف دوقلو زده رو قله دوم فروش زده بود در حالی که پس از افتی کم، اون جفت ارز به رشد خودش ادامه داده بود و پوزیشن طرف رفته بود تو ضرر.
                          من دقت کردم هم تنظیمات مکدی برای اون تایم فریم مناسب نبود هم اصلا بنده خدا تعریف سقف دوقلو رو نمیدونست. تا سقف دوقلو شرایطش محقق نشه که هر دو پیک مساوری رو نمیشه سقف دوقلو در نظر گرفت. بنابراین چارت خودش به ما خیلی چیزها رو نشون میده و تنظیمات خوب و مناسب اندیکاتور هم کمک حال هست.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

پاسخ مسابقات باشگاه
                            ==============

960822
                            =====

با توجه به گزارش فعالیت ماهانه دوره یک ماهه (صورت وضعیت پورتفو) منتهی به 96/7/30 شرکت نفت و گاز پارسیان با نماد "پارسان" بر اساس ارزش بازار انتهای دوره، چند درصد از کل پرتفوی این شرکت به نماد گشپدیس" اختصاص دارد؟
                            گزینه 3 یعنی 21.6 درصد.

سفارشی که اعتبار آن در پایان تاریخی که در زمان ورود سفارش مشخص شده به اتمام می‌رسد و پس از آن به صورت خودکار از سامانه معاملات حذف می‌شود، سفارش ...... نامیده می‌شود.
                            گزینه 1 یعنی مدت دار.

کدام یک از گزینه های زیر در خصوص استراتژی های مدیریتی در زمینه مدیریت دارایی و بدهی‌های شرکت صحیح نیست؟
                            گزینه 4 یعنی ویژگی استراتژی جسورانه در مدیریت بدهی جاری، استفاده از وام‌های بلند مدت است..
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

جو بازار
                              =====

باز هم موج جدید خودرویی دارد می آید.
                              بسیاری از نمادهای بازار الان در وضعیت خوب و مستعد رشدی به سر می برند. فقط اگر یک مقدار نقدینگی از سمت بانک ها بیاید کار تمام است. اگر هم نیاید هم شاید حتی رشد را شاهد باشیم. (و البته اگر عرضه اولیه یا انتشار اوراق جدید نداشته باشیم.)

البته یک سری از گروه ها که رشد کرده اند را نمی گویم... همچنان بنده با پالایش و فلز مخالفم. چون رشد زیادی کرده اند و الان باید استراحت کنند.

ولی خودرو و سیمان مثلا باید رشد کنند. (دارویی و غذایی و ساختمان هم اگر درست خاطرم باشد کف بودند و آماده ی رشد)
                              به نگر من.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

جناب سجاد و جناب Rudel منظور شما از شکل شمع ها و فاصله ی بین آنها چیست؟
                                پیش از شروع روند جدید به وسیله ی شمع ها اتمام روند حاضر را با این ها پیشبینی می کنید؟ یا منظور شناسایی روند حال حاضر است؟ چطور؟
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X