کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

گفتم این چند وقته چجوری شدم که... فردا پس فردا دیدید خگستر پوکید لطفا به باعث و بانی اش فحش و لعنت نفرستید... از سمت من بوده... این روزها دست به طلا می زنم خاک می شود...
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

نتایج نگرسنجی گنگ خواب دیده
      ================

چند وقت پیش آقای مرتضی عباد یک نگرسنجی ای در کانالشان انجام دادند که خیلی مفید است. نتایجش را اینجا قرار می دهم تا یک مرور بکنیم:

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

جو بازار
        =====

امروز در گروه استخراج کانه های فلزی (کچاد و کگل و ...) و در ودی و در رمپنا و در چندین جای دیگر باز شاهد تزریق قدرت بودیم.
        همان گونه که عرض کردم به وضوح شاهد ورود پول از بازار پول به سمت بازار سرمایه هستیم و مقصد اینها هم تا اینجا پالایشگاهی و کانه فلزی و فلزی بوده که جدیدا یک مقدار به سمت شیمیایی (پارسان و تاپیکو و ...) و سرمایه گذاری و چند رشته ای (وغدیر و وامید و ...) هم آمده.

پیشبینی می کنم با گشایش وبصادر این ورود قدرت به سمت بانک و خودرو هم بیاید. (البته از وقتی بنده وارد خودرو شدم پوکید بنده خدا!)

در میان آن مواردی که در بالا عرض کردم، گروه فلزاتی ها و گروه پالایشگاهی ها خطرناک هستند. به دلیل اینکه رشد زیادی داشته اند و اشباع شده اند. ولی همچنان شیمیایی ها و سرمایه گذاری ها و حتی مقداری کانه های فلزی جای رشد دارند. ولی باز من به خاطر خطرگریز بودنم ترجیح می دهم با همین خودرویی ها باشم.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

نقل قول از مهدی ساسانی در ارتباط با جو بازار و بازگشایی بانک ها
          ==========================================

پول های بزرگ همیشه برای اینکه شرایط بهتری برای ورود و خروج خود داشته باشند سهمهای بزرگی که از دید بنیادی مطمین تر باشند را انتخاب میکنند
          اگر دقت کرده باشید این مدت نیز این دسته سهم ها در گروههای پر پتانسیل با استقبال خوبی از سوی سرمایه های بزرگ مواجه بوده اند

اما این وسط هنوز غایبان #بانکی و چگونگی بازگشایی آنها معمای حل نشده است

میخواهم یک بار دیگر خودمان را در جایگاه فرد تصمیم گیرنده قرار دهیم

برای باز گشایی این نمادها و جلوگیری از آسیب رسیدن به بدنه بازار سهامداران و ...چه میکردیم؟
          من اگر بودم ابتدا شرایط بیرون بازار را برای آنها بهبود می بخشیدم ((محمد حسین: این «من اگر بودم» ها خیلی عالی است. پایه روانشناسی بازار و اقتصاد رفتاری همین من اگر بودم ها است... و به شخصه خیلی از این گونه بررسی سود برده ام...))
          یعنی همان شرایط موسسات و سود های پرداختی و مجامع بر گزار نشده و .....
          خوب وزیر اقتصاد تا اینجا این موارد را به خوبی داره پیش میبره
          بعد باید شرایط را برای بازگشایی آنها در تابلو معاملات فراهم میکردیم
          اینبار ابتدا شاخص را رشد میدادیم (که میدهند)
          بعد تبلیغ برای رشد شاخص را رسانه ای میکردیم(که میکنند)
          بعد جریان ورود نقدینگی را به بازار فراهم میکردیم(که در حال ورود است)

بعد نماد های باز این گروه را کم کم به سمت توجه اهالی بازار میبردیم و سبز و متمایل به صعود نشانشان میدادیم (که انتظار دارم ببرند)
          بعد برای نماد های بسته بازارگردان و حامی حقوقی پیدا میکردیم تا بعد از بازگشایی کمک حال باشند
          حالا در بهبوهه مثبتهای بازار و زمانی که ارزش معاملات رشد خوبی داشته است یکی یکی این نماد ها را باز میکردیم

از دید بنده این شرایط فوق میتواند در چند ماه آینده رخ دهد
          و به نظرم #گروه_بانکی که الان کسی در موردشان زیاد نمی نویسد
          در میان مدت بار دیگر در کانون توجهات قرار خواهند گرفت

مهدی ساسانی 25 آذر ماه 96
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

سلام و وقت به خیر؛
            فارس را دیروز یادم رفت عرض کنم. فارس دیروز و امروز خریدارهای عالی ای دارد.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• FARIBORZ NAEL
              ستاره دار(2)
              • Jan 2015
              • 1837

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
              نقل قول از مهدی ساسانی در ارتباط با جو بازار و بازگشایی بانک ها
              ==========================================

پول های بزرگ همیشه برای اینکه شرایط بهتری برای ورود و خروج خود داشته باشند سهمهای بزرگی که از دید بنیادی مطمین تر باشند را انتخاب میکنند
              اگر دقت کرده باشید این مدت نیز این دسته سهم ها در گروههای پر پتانسیل با استقبال خوبی از سوی سرمایه های بزرگ مواجه بوده اند

اما این وسط هنوز غایبان #بانکی و چگونگی بازگشایی آنها معمای حل نشده است

میخواهم یک بار دیگر خودمان را در جایگاه فرد تصمیم گیرنده قرار دهیم

برای باز گشایی این نمادها و جلوگیری از آسیب رسیدن به بدنه بازار سهامداران و ...چه میکردیم؟
              من اگر بودم ابتدا شرایط بیرون بازار را برای آنها بهبود می بخشیدم ((محمد حسین: این «من اگر بودم» ها خیلی عالی است. پایه روانشناسی بازار و اقتصاد رفتاری همین من اگر بودم ها است... و به شخصه خیلی از این گونه بررسی سود برده ام...))
              یعنی همان شرایط موسسات و سود های پرداختی و مجامع بر گزار نشده و .....
              خوب وزیر اقتصاد تا اینجا این موارد را به خوبی داره پیش میبره
              بعد باید شرایط را برای بازگشایی آنها در تابلو معاملات فراهم میکردیم
              اینبار ابتدا شاخص را رشد میدادیم (که میدهند)
              بعد تبلیغ برای رشد شاخص را رسانه ای میکردیم(که میکنند)
              بعد جریان ورود نقدینگی را به بازار فراهم میکردیم(که در حال ورود است)

بعد نماد های باز این گروه را کم کم به سمت توجه اهالی بازار میبردیم و سبز و متمایل به صعود نشانشان میدادیم (که انتظار دارم ببرند)
              بعد برای نماد های بسته بازارگردان و حامی حقوقی پیدا میکردیم تا بعد از بازگشایی کمک حال باشند
              حالا در بهبوهه مثبتهای بازار و زمانی که ارزش معاملات رشد خوبی داشته است یکی یکی این نماد ها را باز میکردیم

از دید بنده این شرایط فوق میتواند در چند ماه آینده رخ دهد
              و به نظرم #گروه_بانکی که الان کسی در موردشان زیاد نمی نویسد
              در میان مدت بار دیگر در کانون توجهات قرار خواهند گرفت

مهدی ساسانی 25 آذر ماه 96

سلام به محمد حسین عزیز و تشکر برای مطلب ارسالی
              این که شاخص این گونه بی محابا و افسار گسیخته داره بالا میره یا به نظر من میبرن بسیار مشکوک هست
              و من اعتراف میکنم که توانایی تحلیل و چرایی این موضوع را ندارم
              ولی حدس میزنم بی ارتباط با آینده طولانی مدت بازار نیست

.
              .
              .
              چند مطلب را که کنار هم میگزارم بیشتر گیج میشم!! مثل:
              افزایش نقدینگی شدید و اینکه الان اون نقدینگی کجاست و به کجا خاهد رفت؟
              شرایط سیاسی خارجی و تحریم که قطعا رو به وخامت است،آیا خواب بازار را طولانی تر و سنگین تر میکنه ؟

و ...

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
              آن حلقه زنجیر همان است که بودست
              نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post

سلام به محمد حسین عزیز و تشکر برای مطلب ارسالی
                این که شاخص این گونه بی محابا و افسار گسیخته داره بالا میره یا به نظر من میبرن بسیار مشکوک هست
                و من اعتراف میکنم که توانایی تحلیل و چرایی این موضوع را ندارم
                ولی حدس میزنم بی ارتباط با آینده طولانی مدت بازار نیست

.
                .
                .
                چند مطلب را که کنار هم میگزارم بیشتر گیج میشم!! مثل:
                افزایش نقدینگی شدید و اینکه الان اون نقدینگی کجاست و به کجا خاهد رفت؟
                شرایط سیاسی خارجی و تحریم که قطعا رو به وخامت است،آیا خواب بازار را طولانی تر و سنگین تر میکنه ؟

و ...
                سلام
                امیدوارم حالتان خوب باشد.
                جستار «تدبیر و امید» بنده را نگاه کرده اید؟ اگر ندیده اید حتما حتما حتما یک نگاه بیاندازید. (http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post735168)
                پیش تر رشد شاخص قلابی بود. ولی این چند روزه (این یکی دو هفته) واقعی شده است و به نگر من واقعی تر هم خواهد شد!
                به این معنی که باز هم رشد های افسار گسیخته را هم در شاخص و هم در سبدهای خودمان خواهیم دید. (البته بنده که نتوانستم از این رشد شاخص استفاده کنم. ولی ان شاء الله در ادامه بتوانم)

در جستار تدبیر و امید بنده از چند ماه پیش می دانستم و از چند هفته پیش اشاره کردم و از یکی دو هفته پیش عملا این رشد را رصد کردم و عرض کردم که
                این رشد هیچ ربطی به وضعیت بنیادی بازار ندارد
                هیچ ربطی به مسائل سیاسی ندارد! (یعنی چه وضع سیاسی خوب باشد چه بد این موضوع کار خودش را می کند.)
                در کل هیچ ربطی به هیچ چیز ندارد.
                چون یک سیاست کلی دولت است.
                و یک سیاست اجباری هم هست به این معنی که دولت از قضا راهی هم به جز این راه ندارد.

خلاصه اش هم این است که به نگر من دولت باید (یعنی هم می خواهد و هم مجبور است که) پول های بانک ها را خرد خرد بیاورد درون بازار سرمایه و همزمان دارایی های زاید خودش و بانک ها را بفروشد. و برای این کار باید تنور بازار سرمایه گرم باشد!

این کاری است که دولت باید خیلی پیش تر آن را انجام می داد... ولی حالا یا نتوانست... یا نخواست... ولی الان هم می خواهد و هم می تواند و هم باید این کار را بکند.
                البته هر چند... بخش اقتصادی دولت (آقای نیلی به خصوص و آقای طیب نیا و آقای ادیب! و آقای عبده تبریزی و آقای کرباسیان و ...) دوست دارند رفتار هیجانی نداشته باشیم... و مطمئنا هر چند وقت یک بار یک سرکوب خواهیم داشت ولی باز مجبور هستند که روند رو به رشد قوی را برای بورس به وجود بیاورند... و کلیت بازار در میان مدت و بلند مدت به نگر من همچنان عالی خواهد بود.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

جو بازار
                  =====

امروز هم باز شاهد ارقام بالا در ورود و خروج حقیقی ها بودیم...
                  البته از حق نگذریم خروج حقیقی های گنده هم زیاد بود امروز... شاید حتی بیشتر از ورودشان...
                  ارزش معاملات امروز 3,464B ریال بود و حجم معاملات امروز هم 1.27B عدد سهم.
                  که خیلی خوب است.
                  برای شروع خیلی خوب است.
                  به شرط اینکه هر هفته همین جور بالا رود.

در رانفور یک حقیقی سهمش را فروخته به حقوقی!
                  در رمپنا و بمپنا و فملی و فولاد همچنان حقیقی های خوبی وارد می شوند. البته همه ی اینها طبیعی است. یک مقدار طبیعی است. همیشه من به یاد داشته ام که در اینها آمار حقیقی ها خاص بوده. و البته یک روز مثبت و یک روز منفی. یعنی یک روز قدرت حقیقی های فروشنده خیلی زیاد بوده و یک روز قدرت حقیقی های خریدار... ولی اگر چند روز پشت سر هم این حالت اتفاق بیافتد و هم زمان صف خرید و فروش هم نداشته باشیم باید گوش هایمان تیز شود. دقیقا مانند همان حالی که برای فولاد در چند ماه پیش افتاد و ما مدام اینجا رصد می کردیم... الان هم برای رمپنا و فملی دو سه روز است این اتفاق افتاده! ولی نمودار حجمشان را که نگاه می کنید می بینید اصلا جالب نیست.

در اینها هم امروز حرکت های خوبی زده شد:
                  ثاباد
                  واحیا
                  ونیکی
                  کرازی
                  فارس!
                  پاکشو
                  غپاذر
                  قشیر
                  خبهمن!
                  پکرمان

(اینهایی که علامت تعجب دارند دو سه روز است ورود قدرت خوبی را تجربه می کنند.)

در این نمادها هم امروز شاهد خروج قدرت بودیم:
                  ثفارس
                  حریل
                  حسینا (قابل توجه خانم مینوی)
                  وانصار (که عجیب است و جای بررسی دارد. چون اکنون بانکی ها باید رونق بگیرند یواش یواش)
                  وکادو
                  واتی
                  وتوسم
                  شاراک
                  غشهداب
                  ارفع (این ارفع هم یک روز ورود حقیقی دارد و یک روز خروج حقیقی گردن کلفت)
                  شنفت
                  ومعادن!

خگستر خسته گر ِ خاک بر سر هم امروز معمولی بود. حجمش رضایت بخش است. قدرت حقیقی اش هم بد نیست. ولی آن روند خوب را ندارد. دست کم هنوز.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

پاسخ مسابقات باشگاه
                    =============

960928
                    =====

سوال : با توجه به مطلب موجود در لینک زیر، کدام گزینه در خصوص امواج الیوت صحیح نیست؟
                    گزینه 2 یعنی جنبشی یا اصلاحی بودن موج به دو عامل بستگی دارد؛ صعودی یا نزولی بودن و جهتی که نسبت به موج بزرگتر از خود و روند آن دارد.

سوال : این نوع اوراق از طریق بانک ها منتشر می شود و موید نوعی سپرده بلند مدت است. این اوراق به ارزش اسمی صادر شده و دارای نرخ بهره است که این نرخ بهره می تواند متغیر یا ثابت باشد.
                    گزینه 3 یعنی گواهی سپرده قابل انتقال

سوال : تولید ناخالص ملی یک کشور شامل کدام یک از موارد زیر نمی شود؟
                    گزینه 1 یعنی ارزش پولی کالا و خدمات تولید شده توسط خارجی ها در داخل آن کشور.

سوال : کدام جمله صحیح نیست؟
                    گزینه 4 یعنی اگر دارایی‌های شرکت افزایش فراوانی داشته باشد و از طرف دیگر درفروش شرکت رشد چندانی مشاهده نشود، می توان نتیجه گرفت که افزایش دارایی ها با برنامه‌ریزی دقیق صورت گرفته و شرکت در بخش بازاریابی موفق ظاهر شده است.
                    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/12/18, 12:58.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

جو بازار امروز
                      ========

خروج قدرت:

ورود قدرت (خریدار قوی):

همان گونه که می بینید متاسفانه خروج قدرت در خیلی از نمادها مشاهده می شود...
                      البته از سمت دیگر ورود قدرت خیلی عالی ای هم همچنان داریم... ولی باز یک مقدار آن خروج قدرت نگران کننده است...

در مورد بدها:
                      در برخی نمادها مانند حسینا دو سه روز پشت سر هم در فهرست آمدنشان واقعا نگران کننده است!
                      وصندوق و فایرا هم بار اولی هستند ولی از آنهایی هستند که باید به آنها مشکوک بود.
                      ارفع هم امروز منفی خورد! بر خلاف روزهای پیش!!!

اما خوب ها:
                      فملی امروز باز هم گل کاشت و خریدار خوب داشت... البته همچنان که عرض کردم زیاد فملی تحت تاثیر ورود و خروج قدرت نیست... و کلا بالا بودن قدرت خریدار و فروشنده در آن طبیعی است ولی این که سومین روز یا چهارمین روزی است که ما داریم مثبت خوبی را در سمت خریداران فملی مشاهده می کنیم این یک نقطه ی مثبت خوب است!!! فملیح هم بالا است!
                      فسدید هم مهمان جدید فهرست ما است... ببینیم روزهای دیگر چه می کند. حتما در خاطر داشته باشیم فسدید را. چون تابلوخوانی امروزش خیلی مشکوک است.

خودرو امروز گل کاشت! همین.
                      خاهن هم در فهرست است! می بینید! در خاهن هم با اینکه یک نماد فسقلی است بالا بودن نسبت ها طبیعی است!
                      وبملت و وخاور را حال کردید؟ طبق انتظار... وبملت احتمالا غوغا خواهد کرد!
                      از ریشمک هم که من سر در نمی آورم.
                      اخابر هم کلا همیشه نسبتش بالا است و اولین روزی است که می بینیمش...

همان گونه که می بینیم در این دو فهرست خبری از سنگ آهنی ها و فولاد و پالایشگاهی ها نیست! برای اینکه زیاد حرکت قوی ای نداشتند...
                      سنگ آهنی ها یک خروج اندک قدرت امروز داشتند و فولاد و ذوب هم ورود اندک قدرت و پالایشگاهی ها هم خروج اندک قدرت...
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35711

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                        جناب محمدحسین ،

از بین حسینا، حتاید ، حخزر !

احتمال رشد کدامیک بیشتره به نظر شما؟
                        در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                        سلام.
                        به چه دیدی؟ (بلند مدت؟ کوتاه مدت؟ مطمئن؟ پر خطر؟)
                        به دید کوتاه مدت انگار حسینا و حخزر یک کوچولو اصلاح/استراحت زمانی دارند.

شاخص حمل و نقل هم به دید بلند مدت خوب است.

حسینا (مانند حفارس و حپترو و حتوکا) یک حجم عالی در یکی دو هفته پیش ثبت کرده است که خیلی خیلی عالی است. به دید میان مدت. (البته احتمال دارد این حجم مرتبط با افزایش سرمایه ی حسینا بوده باشد.)
                        حخزر تا وقتی بالای 2400 ریال است وضعش خوب است. به خصوص به دید بلند مدت. به هر حال در این استراحت کوتاه مدتی که دارد نباید زیر 2400 ریال برود. البته این مسئله برای کوتاه مدت یا نهایتا میان مدت است و در بلند مدت جایش خیلی عالی است.
                        حتاید مشکلش حجم است. تا حجم در این نماد بالا نرود روند قدرتمندی در آن تایید نمی شود. بین این سه تا حتاید یک کوچولو خطرناک است چون ممکن است بخواهد برود روی 2600 ریال کف سازی کند.

پس در حال حاضر حسینا وضعش بهتر است. البته زمان خریدش الان نیست. باید استراحت یکی دو هفته ای اش تمام شود و یک حرکت خوب را دوباره شروع کند. یعنی حجم بالای 500 هزارتا باز هم ادامه داشته باشد و زیاد شود و یک مثبت خوب بخورد.
                        مثلث حتاید حسینا حخزر !

حتاید صف خرید !

حسینا و حخزر مثبت 4% !

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

پاسخ مسابقات کارگاه
                          ============

960928
                          =====

سلام

سوال : دستورهای غیرکتبی که مشتریان برای خرید و فروش اوراق بهادار به کارگزاران می‌دهند تابع کدام‌یک از شرایط زیر است؟
                          گزینه 4 یعنی کارگزار موظف است به مسئولیت خود، این گونه دستورها را اجرا کند.

سوال : کدام یک از اندیکاتورهای زیر در دسته اسیلاتورها قرار می­‌گیرند؟
                          گزینه 2 یعنی استوکاستیک.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

جو بازار
                            =====

خریدارهای قوی:

در این فهرست ریشمک دومین روزی است که خریدار قوی دارد!!! پس خیلی مهم شد.
                            وخاور دوباره تکرار شد ولی وبملت خوابیده.
                            ارفع را دیدید؟ کلا انگار این نماد سفته بازی است.
                            حتاید آمد تو فهرست.
                            وامید را نگاه کنید چه خریدار قوی ای دارد! خیلی حرف دارد تابلو خوانی این نماد. باید حتما نمودارش بررسی شود.

فروشنده های قوی:

خدا را شکر نسبت به دیروز خیلی کم است.
                            همان گونه که می بینید رمپنا الکی نسبت هایش بالا است. چون نماد خوش داد و ستدی است زیاد این گونه ارقام را در آن می بینیم.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

سلام و صبح به خیر؛
                              =======================
                              این عرضه اولیه 800 میلیارد ریال از بازار قرار است جدا کند ببرد... مبلغ متوسط رو به بالایی است... بازار هم افتش را کرد...
                              =======================
                              شاید -4% کنونی خگستر برای خرید خوب باشد. یعنی 3340 ریال.
                              =======================
                              امروز انگار پول رفته در گروه ساختمانی.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

تابلو خوانی امروز
                                ==========

خریداران قوی:

وامید روز دوم یا سومی است که در فهرست است! خیلی عالی دارند وامید می خرند. یک فنجان زیبا هم در نمودارش زده. البته قیمتش برای پیشنهاد دادن بالا است.
                                فولاد و فملی باز هم هستند که نشانه ی خوبی است و هنوز انگار زمان سهامداری است...
                                در گروه فرآورده های نفتی به شدت قدرت خرید عالی احساس می شود. به شدت. ولی اینها هم زیاد رشد کرده اند و معلوم نیست آخر کارشان کجاست. در شپنا خیلی زور زدند ولی چون فروشنده ی خرد زیاد داشته کم آوردند و نتوانستند مانند بقیه صف خریدش کنند!
                                زاگرس پر سر و صدا در این فهرست اولین روزش است. روزهای دیگر را یادمان باشد نگاه کنیم.

فروشنده های قوی:

ارفع دیوانه است کلا... زیاد نباید به آمارش توجهی کرد.
                                بترانس خیلی مشکوک است! خیلی! به خصوص اینکه به نگر می رسد حقوقی آمده سهم حقیقی را خریده. امکان دارد الگوی فنجان (برعکس) در آن به وجود بیاید.
                                وصندوق تقریبا هر چه خورده بود را پس داد. :(
                                شیراز هم خطرناک است. البته بار اولش است.

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X