کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

عجب روز ِ کوفت ِ پر استرسی بود! /:.weirdsmiley.:/laughingsmiley
    =========
    صبح که وساخت را در صف خرید خریدم بعد تا -2 درصد (اگر اشتباه نکنم) آمد و آخرین معامله اش را روی 0 درصد انجام داد...
    =========
    قپیرا از صف خرید خریدم که آن هم به سرنوشتی مشابه دچار شد...
    =========
    کسرا و کچینی عزیزم هم که کله پا شدند...
    =========
    ومعادنح می خواستم بخرم... گفتم بگذار یک نمور دماوند بفروشم از این بخرم... خلاصه آن قدر صبر کردم تا دماوند به قیمت دلخواه ِ من (در مثبت 5 درصد) برسد ولی وقتی فروش رفت دیگر ومعادنح قفل شده بود و قیمتش هم بالا رفته بود...
    =========
    آخر هم این عرضه ی اولیه که هر دفعه اعصاب خردی خودش را دارد...
    =========
    صبح هم که یک مجمع نرفتم...
    =========
    در مسابقه هم که تقریبا آخر شدم!
    بد تر از آن آزمون واقعی ِ راهبرد کوتاه مدتم بود که شکست خورد...

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/09/28, 19:21.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

هر دفعه عرضه ی اولیه می شود من یک سری فحش و لعنت نثار مسئولین سازمان بورس و کارگزاری های نامحترم می کنم...

رسما دزدی می کنند.

کارگزاری پاسارگاد روی 1 میلیون ریال عرضه اولیه 40 هزار ریال کارمزد می خورد!!! خوب این حلال است؟؟؟؟
      باز این که خوب است.
      کارگزاری فارابی با نام مسخره ی فارابیکسو (بر آن پدرشان...) نه تنها کارمزد بیش از اندازه می خورد بلکه زمان ِ عرضه ی اولیه دسترسی مشتریان را مسدود می کند!!!

سازمان بورس لعنتی هم گویا عاشق این کثافت بازی ها است و با اینکه خیلی راحت می تواند کاری کند که این فساد یک شبه تمام شود ولی نمی کند...

خاک بر سرشان همگی.

(البته پولش زیاد نمی شود... ولی همین که آدم دزدی و فساد را می بیند کلا ناراحت می شود... /:.zzzzzz.:/ )
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
        نظرت در باره ونفت چیه؟
        بنظر من گروه قند فقط ی استراحت کوچک میکنند تا دوباره نفس بگیرند.
        اما افسوس که من پول ندارم.

سلام
        امروز یک مقدار قندی من خریدم.
        این چیزی که شما در مورد استراحت می فرمایید دیروز و پریروز در ذهن من بود ولی دیدم در عمل فعلا خبری از استراحت نیست...
        برای همین یک مقدار امروز قمرو و قپیرا خریدم که همان طور که دیدید قپیرا کله شد و حالمان را گرفت...
        =========
        مسئله ی اصلی شکر جهانی است که فعلا متوقف نشده و دارد به حرکت خود ادامه می دهد... (الان روی 23.5 است. اگر اشتباه نکنم هفته ی پیش روی 22.5 بود. و هیچ بعید نیست این دفعه سقف 35 (سنتی؟) دفعه ی پیش را بزند...)
        =========
        قندی ها همیشه یک خطر بسیار بزرگ همراه خودشان دارند و کسی که این ها را می خرد ابتدا پیه خطرش را به تنش می مالد بعد وارد داد و ستد می شود...
        آن ابتدا که ازشان در این جستار صحبت می کردیم (40 درصد پایین تر) خطرناک بودند... دیروز و امروز خطرناک هستند... باز هم 40 درصد دیگر بروند بالا خطرناک هستند...
        =========
        البته من با اینکه خطرپذیر نیستم خریدم. چون مقدار خیلی کمی خرید انجام می دهم، آن هم برای آزمایش راهبرد کوتاه مدت... (دو تا 10 میلیون ریال)
        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/09/28, 19:31.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

ونفت را نگاه کردم. انگار پیش تر هم دیده بودمش چون خط و خطوطی روی نمودارش بود...

به هر حال به نظر می رسد اکنون یک جایگاه عالی برای خرید باشد.
          ولی به هر حال این یک سه گوش ِ متقارن است و از هر طرف که قیمت بشکند شانس با آن طرف یار خواهد بود. (به احتمال قوی)

اکنون باید بایستیم ببینیم از کدام طرف می شکند؟
          احتمال قوی می دهم که از همینجا بر گردد و مثلث را رو به بالا بشکند... ولی برای اطمینان باید ایستاد و منتظر ماند تا 2300 ریالی که در تصویر زیر نشان داده ام بشکند... از آن مطمئن تر این است که بایستیم تا 2450 هم شکسته شود و باز هم مطمئن تر 2550 ریال که این ها را هم در تصویر نشان داده ام.

همان طور که می بینید پیشبینی من این بوده که از همین جا بر می گردد و یک خیز درست حسابی تا دست کم 3250 ریال خواهد داشت...

=========
          آمار خریداران اصلا امروز خوب نبوده (در این نماد) و ستون ِ قدرت خریدران بنده عدد -1 را نشان می دهد!

روزهای گذشته را هم نگاه کردم دیدم افتضاح! بوده!

با این حساب اگر تا فردا پس فردا جمعش نکنند این سه گوش رو به پایین می شکند و اصلا خرید صلاح نیست!

یا علی
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

خریداران تپل 2
            ==========

خریداران تپل
            ========

خریداران قوی
            =======

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در مورد فهرست بالا ???

فنرژی به احتمال قوی داد و ستدی بلوکی بوده ولی فنرژی که ممنوع است، من نمی دانم اینها کدام گوری این داد و ستدشان را انجام داده اند!
              (اعصابم خرد است... دوست دارم امروز یک مقدار فحش بدهم زیاد سخت نگیرید.../:.winksmiley02.:/)
              فنرژی نماد ِ مبهمی است کلا... نه اینکه برای من مبهم باشد ها! فکر کنم برای خود مدیر عامل و سهامدار عمده اش (که فاذر باشد) هم نماد مبهمی باشد! حتی جنگ سوریه هم تمام شود من نمی دانم پولشان را پس می دهند یا نه؟

سامان هم همین طور ... یک نفر آمده 2 میلیارد ریال خرید انجام داده ولی رنج نکشیده. بلکه روی 0 درصد خرید و فروش انجام داده...
              این هم ولش... چون زیاد ازش نمی توانیم کسب اطلاعات کنیم... البته سامان و بساما این طور که بویش می آید آبستن حوادث مهمی باید باشند... (حالا اگر آمدیم و مرد بودند دیگر تقصیر من نیست که نمی توانند آبستن باشند.../:.happysmiley:./ در آن مورد اعلام می کنید بررسی نقض یا Failed شده است...)

رتاپ رفت رکیش آمد!
              این یعنی چه؟
              اگر خاطرتان باشد پیش تر اعلام کرده بودم یک پولی همین طور در بازار دارد می چرخد و هر از گاهی یک نمادی را یک حالی می دهد؟ البته این را در سیمانی ها و بیمه ای ها گفته بودم ولی انگار این طور که بویش می آید این موضوع به رایانه کشیده شده...
              رتاپ که امروز من دنبال می کردم کاملا رفته بود قاطی باقالی ها... حالا ببینیم این رکیش می خواهد فردا (فردای کاری) چه کند؟

غپاک را نگاه کنید!
              امتیازش شده 140!!!
              (یک چیزی عرض کنم خدمتتان... معمولا این اعداد و ارقام بالا الکی و سر کاری هستند و اعداد میانی خیلی بیشتر برای من جذاب هستند. مثلا عدد 20 تا 30...) اصلا من فکر کنم آن اعداد بالا اگر درست باشد ناظر بازار می رود سراغشان و پدرشان را در می آورد...
              الان البته غپاک را نگاه کردم همچین هم انگار این 140 بی راه نیست! 22 نفر 15 میلیون از حقوقی سهم خریده اند... جریان چیست؟
              بگذار یک نگاه به نمودارش بیاندازیم ببینیم جریان چیست؟
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

بعههههه

ای بابا!

یک بار آمدیم در عمرمان از این جنگولک بازی ها در بیاوریم و کاراکتر های ایموجی بگذاریم آن هم که خیطی بالا آمد...

باید به جای فهرست بالا می گفتم فهرست صفحه ی قبل ? ، پایین صفحه ?
                که سر جمع می شد: ??
                یا این:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

دارم نگاه می کنم ببینم جایی در تلگرام اثری از نماد هایی که یکباره مثبت شده اند پیدا می کنم؟
                  الان دارم دماوند را جستجو می کنم... هیچ خبری نیست... بعد هم می خواهم وساخت و ... را جستجو کنم...
                  ببینم آیا در این کانال های تلگرامی گروه به درد بخوری پیدا می شود؟ یا اینکه همه ول معطلند؟
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

غپاک

غپاک
                    ====

دو نکته در نمودار به نظر می رسد:
                    1- سه گوش از نوع کاهشی یا کنج کاهشی (که بیشتر به نظر می رسد نوعش کاهشی باشد چرا که اگر یک خط افقی روی 1563 رسم کنیم دقیقا با دو کف اخیر هماهنگ می شود و نیز بسیار دقیق با یک قله در اواخر سال 92 نیز هماهنگ می شود...)
                    2- حجم بالا و پایین نیامدن حجم بعد از کاهش قیمت!

سر جمع این دو به من می گویند فعلا خبری نیست یا اگر هم خبری باشد همچین در چشم ما جلوه نمی کند. و احتمال بیشتر را من به کاهش قیمت و شکستن دوباره ی سه گوش می دهم. البته این بار از ضلع پایینی!

taio based shapes اش هم شکسته شده یا دارد می شود:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

دلم برای نوشته های
                      شاملو تنگ شده...

آدم جالبی نبود ولی مشام تیزی داشت.

سر بزنگاه دچار کسالتی شد و از بازار کناره گرفت...

دوستان قدیمی می گفتند قبلا هم چندین بار این کار را کرده، یعنی بازار که افزایشی می شود سر و کله اش پیدا می شود و وضع که دارد خراب می شود... خداحافظی...

الان من مانده ام تو کف، که او همین طوری رفت کنار و بعد بازار شروع کرد به ریختن یا اینکه مشامش این قدر تیز بود که دقیق فهمید (سال 92) کجا بازار دارد می ریزد و پیچید به بازی؟

حرف های مسخره و با نمکی می زد... مثلا می گفت هر کی دیر می رسد باید به جای خوردن ته دیگ، ته ِ دیگ را بسابد... یا می گفت همین 10 درصد سود برای ما درویشان بس است... و ...

البته فکر کنم بعدا همین آدم ِ فلان فلان شده بود که با اسم ِ
                      قطب نمای بورس خیلی ها را سر کار گذاشت... یک جور صحبت می کرد آدم فکر می کرد با یک میان سال ِ 55 ساله طرف است... که بعد از اینکه دوستان کلی بهش استاد-استاد گفتند فهمیدیم یک جوجه بچه ی 20-25 ساله است که همه ما را سر کار گذاشته... که گویا با بورس نیوز هم همکاری می کرد... (این اواخر با حمید رضایی هم یک مقدار مشکل دار شده بود... گویا از حمید رضایی خواسته بود که با او در کلاه برداری از سر مردم همکاری کند و حمید رضایی به خاطر منش پهلوانی اش بهش بر خورده بود...)

خلاصه داستانی بود این بشر...

اما چیزی که من در او دیدم و ازش خوشم آمد این بود که یک گام از بقیه جلو تر بود!
                      آن وقت که تلگرام و ... ابداع نشده بود این بشر یک گروه درست حسابی در سایت تالار بورس و یک گروه درست حسابی در وبلاگش و بعدا در وایبر ایجاد کرده بود و دقیقا همین طور که الان دوستان می کنند را آن موقع! می کرد! یعنی همین کاری که دوستان در تلگرام جو می دهند و خریداران خرد را تشویق به خرید می کنند و خودشان خارج می شوند و آخر سر یک دیدی گفتم و مبارک باشد صف خرید هم می گویند... او آن زمان انجام می داد...
                      یا موج سواری های درست حسابی... و توجه به حجم! که آن زمان این قدر خریداران و فروشندگان و حجم مرسوم نبود ولی او حسابی این موارد را بررسی می کرد و بهره می گرفت...

خلاصه اینکه خیلی دوست دارم دوباره آیدی اش را ببینم و ببینم این بار از چه شیوه ای می خواهد استفاده کند و چه می گوید... چه طور می خواهد بازار را پیشبینی کند و چطور می خواهد سر مردم کلاه بگذارد؟

(نمی دانم این سایت اجازه می دهد از سایت های رقیب پیوندی قرار دهیم یا نه؟ بهر حال این پیوند ِ جستار آن بشری است که خدمتتان می گفتم: http://forum.talarebourse.com/f14/t45886-5869.html و http://forum.talarebourse.com/f70/t1...ml#post2770444 الان این را هم از سایت خودمان پیدا کردم: http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2181&page=5 )
                      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/09/28, 22:19.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

یک سری نماد های پیرمردی/لاک پشتی هستند که همیشه از همه ی نماد های خرگوشی/جوانی جلو می زنند...
                        این نماد ها جان می دهند برای آدم هایی که شغلشان بورس نیست یا آدم های میان سال...

در دو سه سال پیش این نماد ها سنگ آهنی ها بودند... (کگل و کچاد و ومعادن...)
                        یک مدتی پتروپالایشی ها بودند...
                        الان دارویی ها و تا حدودی رایانه ای ها هستند...

خوب نگاه کنید...
                        خیلی از دارویی ها از زمان ِ اوج ِ 92 که همه ی (قیمت های) سهم های ما نصف و یک چهارم شده این دارویی ها عموما بالا رفته اند! (از همان اوج 92!)

آن سنگ آهنی ها خوب بودند تا زمانی که 1-قیمت جهانی افت کرد و 2-دولت مردان با آن لج کردند.
                        البته یک شبه قانون تصویب کردند و چین دامپینگ کرد و معلوم شد که این صنایع دیگر آن قبلی ها نیستند ولی یک شبه قیمت ها سقوط نکرد!

چه خوب است آدم حواس جمع باشد.
                        نماد های لاک پشتی خوب را شناسایی کند و تا وقتی که مشکل بنیادی پیدا نکرده اند آنها را همراهی کند...
                        و البته با تغییر روند (روند بنیادی و بلند مدت) سریع شاخک هایش بجنبد و برود روی نماد های لاک پشتی جدید...

===========

خوب... الان با خودم فکر کردم دیدم من که این را می گویم، باید چند تا نماد ِ لاک پشتی خوب در ذهن داشته باشم...
                        بله...
                        فکر کنم اکنون اینها برای بررسی بد نباشند:
                        دوباره رانفور
                        دوباره دالبر
                        والبر
                        دسانکو
                        پخش
                        کی بی سی
                        پترول
                        پارسان
                        تاپیکو
                        تیپیکو
                        ومعادن و کگل دوباره

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

یادآوری روز:

پای بندی به یک راهبرد ِ نه چندان قوی
                          خیلی بهتر است از
                          مدام راهبرد عوض کردن و برنامه ی کاری جدید داشتن
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post

دلم برای نوشته های
                            شاملو تنگ شده...

آدم جالبی نبود ولی مشام تیزی داشت.

سر بزنگاه دچار کسالتی شد و از بازار کناره گرفت...

دوستان قدیمی می گفتند قبلا هم چندین بار این کار را کرده، یعنی بازار که افزایشی می شود سر و کله اش پیدا می شود و وضع که دارد خراب می شود... خداحافظی...

الان من مانده ام تو کف، که او همین طوری رفت کنار و بعد بازار شروع کرد به ریختن یا اینکه مشامش این قدر تیز بود که دقیق فهمید (سال 92) کجا بازار دارد می ریزد و پیچید به بازی؟

حرف های مسخره و با نمکی می زد... مثلا می گفت هر کی دیر می رسد باید به جای خوردن ته دیگ، ته ِ دیگ را بسابد... یا می گفت همین 10 درصد سود برای ما درویشان بس است... و ...

البته فکر کنم بعدا همین آدم ِ فلان فلان شده بود که با اسم ِ
                            قطب نمای بورس خیلی ها را سر کار گذاشت... یک جور صحبت می کرد آدم فکر می کرد با یک میان سال ِ 55 ساله طرف است... که بعد از اینکه دوستان کلی بهش استاد-استاد گفتند فهمیدیم یک جوجه بچه ی 20-25 ساله است که همه ما را سر کار گذاشته... که گویا با بورس نیوز هم همکاری می کرد... (این اواخر با حمید رضایی هم یک مقدار مشکل دار شده بود... گویا از حمید رضایی خواسته بود که با او در کلاه برداری از سر مردم همکاری کند و حمید رضایی به خاطر منش پهلوانی اش بهش بر خورده بود...)

خلاصه داستانی بود این بشر...

اما چیزی که من در او دیدم و ازش خوشم آمد این بود که یک گام از بقیه جلو تر بود!
                            آن وقت که تلگرام و ... ابداع نشده بود این بشر یک گروه درست حسابی در سایت تالار بورس و یک گروه درست حسابی در وبلاگش و بعدا در وایبر ایجاد کرده بود و دقیقا همین طور که الان دوستان می کنند را آن موقع! می کرد! یعنی همین کاری که دوستان در تلگرام جو می دهند و خریداران خرد را تشویق به خرید می کنند و خودشان خارج می شوند و آخر سر یک دیدی گفتم و مبارک باشد صف خرید هم می گویند... او آن زمان انجام می داد...
                            یا موج سواری های درست حسابی... و توجه به حجم! که آن زمان این قدر خریداران و فروشندگان و حجم مرسوم نبود ولی او حسابی این موارد را بررسی می کرد و بهره می گرفت...

خلاصه اینکه خیلی دوست دارم دوباره آیدی اش را ببینم و ببینم این بار از چه شیوه ای می خواهد استفاده کند و چه می گوید... چه طور می خواهد بازار را پیشبینی کند و چطور می خواهد سر مردم کلاه بگذارد؟

(نمی دانم این سایت اجازه می دهد از سایت های رقیب پیوندی قرار دهیم یا نه؟ بهر حال این پیوند ِ جستار آن بشری است که خدمتتان می گفتم: http://forum.talarebourse.com/f14/t45886-5869.html و http://forum.talarebourse.com/f70/t1...ml#post2770444 الان این را هم از سایت خودمان پیدا کردم: http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2181&page=5 )
                            موافقم . شاملو سفته باز قابل احترامی بود. که صد باز شرف داشت به این بچه مچه ها:D(به قول میثم) تلگرام. که معلوم نیست چکاره اند؟ اون بنده خدا بچه کف بازار بود آدم راحت میشد از نوشته هاش این رو متوجه بشه .من تقریبا هرشب نوشته هاشو میخوندم .:)
                            آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2016/09/29, 00:51.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

مجامع تازه آگهی شده:

___نماد___
                              __نام_شرکت__
                              لغو اصلاحیه سالیانه افزایش
                              سرمایه
                              انتخاب
                              اعضای
                              هئیت
                              مدیره
                              تاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____ توضیحات اضافی
                              وبملت

اصلاحیه سالیانه

1395/07/08 پنج شنبه 11:00 تالار حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي - سالن انديشه واقع در تهران - خيابان حافظ -نبش خيابان سميه ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
                              پکرمان گروه صنعتي بارز

افزایش
                              1395/07/18 یکشنبه 10:00 تهران ، خيابان سهروردي شمالي ، خيابان هويزه غربي ، شماره 101 - سالن اجتماعات شرکت سرمايه گذاري نفت و گاز و پتروشيمي تامين (سهامي عام)
                              آکنتور کنتورسازي ايران لغو

1395/07/08 پنج شنبه 09:00 لغو شد ✅انتخاب حسابرس✅تعیین پاداش✅تعيين حق حضور
                              آکنتور کنتورسازي ايران لغو

افزایش
                              1395/07/08 پنج شنبه 08:00 لغو شد

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

آزمون راهبرد جدید
                                ===========

آزمون راهبرد جدیدمان گویا شکست خورده است...
                                البته دست کم یک هفته دیگر این آزمون را ادامه خواهم داد!

================

شرکت های درون این آزمون

================

فردا باید حسابی بنشینم این موضوع را بررسی کنم...
                                چه شد که این طور شد؟
                                چرا در میان نمادهایمان هیچ +5 ای وجود ندارد؟

آیا باز میان مدت کار کردیم؟
                                آیا به جای وسط موج سوم، در اواخر موج دوم سوار شدیم؟
                                آیا فقط یک بدبیاری بوده؟
                                آیا باید بیشتر صبر کنیم؟
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X