کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

والبر

والبر
    ===

والبر چرا رشد نکرد؟

دلایل انتخاب والبر چه بود؟

مهمترینش شکست سقف بود.

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    والبر

خوب اولین چیزی که به ذهنم رسید این است که در شکل چند تا خط صاف وجود داشت... رفتم و دیدم بــــــــــلـــه نمودار یک مقدار مشکل دارد. دوباره داده ها را بارگذاری کردم و دیدم یک مقدار وضع می تواند متفاوت باشد:

خوب دیگر آن خط زرد رنگ شکسته شده برایمان اهمیت ندارد. (البته یک مقدار دارد ولی نه زیاد؛ اگر احیانا قیمت خط زیرین زرد رنگ را شکست دیگر نه تنها بالکل از اعتبار ساقط می شود بلکه به عنوان شکست یک مثلث محسوب می شود.)

مسئله ی دیگر این است که آن خطوط پررنگ صورتی رنگ خیلی معتبر به نظر می رسد و خط پایینی عدد 4180 ریال را نشان می دهد. که اکنون محاسبه کردم، نسبت به 4400 ریال حدودا 5 درصد می شود... پس زیاد مهم نیست ای بسا بخواهد یک لحظه به آن برسد و از آن برگردد... و در مقابل آن احتمال و امکان برگشت قیمت از همین جا وجود دارد به علاوه ی پذیرش 1 درصد زیان ِ فروش...

اما نشانگر ها:
    شاخص قدرت و بختامدی وضعشان بسیار بد است و دست کم اصلاح تا همان 4180 ریال را نشان می دهند.
    مکدی هم زیاد جالب نیست

اما آمار خریداران و فروشندگان:
    34 به 12 به نفع فروشندگان
    دیروز هم که من خریدم آمار 30 به 12 شده بود.

تصمیم چیست؟
    آستانه زیان از پیش روی 4250 ریال تنظیم شده.
    می توان این را به 4180 ریال تغییر داد.
    می توان یک کار دیگر هم کرد (با توجه به اینکه راهبرد جدید ما بسیار کوتاه مدت شده) می توان فردا به داد و ستد ها نگاه کرد. اگر خبری از حمایت حقوقی و قدرت خریداران مانند چند روز پیش نبود، و نیز اگر می شد در قیمت حدود 4400 ریال فروخت، می توان فروش انجام داد. البته اکنون نگاه کردم و مشکل اینجا است که شاعت 11 معلوم می شود که حقوقی چه کاره است و قصد خرید دارد یا نه؟
    پس در کل اگر فردا خوب خریدند می فروشم.
    به خصوص اینکه شمع های این نماد معمولا تو هم است...
    فکر کنم تا 4450 ریال بتوانم بفروشم ولی 4500 را خیلی بعید می دانم. پس 4480 می گذارم اگر نخریدند پایین می آورم تا 4390 ریال.
    تا ببینیم قسمت چیست؟
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Abad
      عضو فعال
      • Nov 2015
      • 7515

پاسخ : کارگاه

ببینید اول بررسی کنیم حجم بالا چطور بوده؟
      اگر تعداد خریداران زیاد بوده باشد حجم بالا بد است.
      اگر بعد از یک افزایش قیمت تقریبا مناسب حجم بالا خورده باشد بد است.
      اگر حجم بالا همزمان با تغییر روند از افزایشی به کاهشی باشد بد است.
      و...
      و برعکس این حالات هم خوب است.
      باید ببینیم تفسیر این حجم بالا چیست؟

باید بدانیم نظر سهامداران عمده در مورد این نماد چیست؟
      (سهامداران عمده ی این نماد را من دوست دارم. به نظر آدم های شریفی می رسند. و همه هم اگر اشتباه نکنم با هم فک و فامیل هستند! یادم می آید یکی از آنها (فکر کنم مدیرعامل بود) می گفت من با وجود اینکه می دانستم افزایش سرمایه قرار است اعلام شود و می خواستم بخرم نخریدم و صبر کردم ابتدا در کدال اطلاع رسانی شود بعد شروع کردم به خرید! حالا که از سهامداران گفتم بگذارید از وضع بنیادی شرکت هم بگویم... وضع شرکت به نظر در بلند مدت خیلی عالی می رسد و گویا مورد تایید رنو است و برنامه های مدون و حساب شده ای هم برای آینده دارند و به خصوص از این جهت که شرکت نیمه خصوصی است به نظر می رسد آینده ی خوبی در انتظار شرکت باشد...)

به شخصه من اگر بودم روی 1500 ریال می گذاشتم برای فروش. (فروش رفت که رفت نرفت هم ارزش پایین تر فروختن ندارد) و روی 1301 ریال هم می گذاشتم برای خرید (رسید به آن قیمت که می خریدم و اگر نمی رسید هم یک نماد دیگر...)
      (هر چند... بنده فعلا با این دست گلی که به آب دادم در حدی نیستم که بگویم اگر من بودم...)
      ممنون از توضیح خوب شما
      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7515

جناب محمد حسین با سلام امروز خکار خریدار خوبی داشت هر چند قبلا هم اشاره شد که نتونست مقاومت 153 رو رد کنه و از نظر تکنیکال می تونه تا حدود 135 هم افت کنه ولی وقتی خکار را با سایر قطعه ها مقایسه می کنم قیمت خکار رو در این قیمت ها مفت مفت می بینم و هر چه قیمت بیاد پایین تر فرصت خرید می دانم یه حسی به من میگه حداقل یه سود 50 درصدی تو خکار هست البته پیش بینی شما درست بود و خکار امروز افت کرد ولی با وجود اینکه کل گروه خودرو منفی بود خریدار خوب بود نسبت خریدار به فروشنده هم جالب نبود اگر در روز های بعد افت بیشتری کرد خرید خواهم کرد تا میانگین کم شود از راهنمایی خوب شما متشکرم
        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

کسرا یک مقدار آمار خریدار و فروشنده اش خراب شد.
          والبر هم که کسی ازم نمی خرد. (شاید میان مدت رویش حساب کنم.)
          شیران هم باید دوباره بررسی شود. به نظر نمی آید آن چنان آش دهان سوزی باشد.
          فباهنر بر خلاف فملی خوب پیش رفته. پس نگهش می دارم تا زمانی که قدرت خریدار خوب باشد.
          حسینا با اینکه در زیان هستم ولی هنوز خیلی به این نماد امیدوارم.
          وسپه هم نا مشخص است و به نظر نمی رسد بخاری ازش بلند شود.
          کچینی هم طبق پیشبینی دارد پیش می رود.

وضعیت سود و زیان:

نماد های راهبرد جدید:

«محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
            جناب محمد حسین با سلام امروز خکار خریدار خوبی داشت هر چند قبلا هم اشاره شد که نتونست مقاومت 153 رو رد کنه و از نظر تکنیکال می تونه تا حدود 135 هم افت کنه ولی وقتی خکار را با سایر قطعه ها مقایسه می کنم قیمت خکار رو در این قیمت ها مفت مفت می بینم و هر چه قیمت بیاد پایین تر فرصت خرید می دانم یه حسی به من میگه حداقل یه سود 50 درصدی تو خکار هست البته پیش بینی شما درست بود و خکار امروز افت کرد ولی با وجود اینکه کل گروه خودرو منفی بود خریدار خوب بود نسبت خریدار به فروشنده هم جالب نبود اگر در روز های بعد افت بیشتری کرد خرید خواهم کرد تا میانگین کم شود از راهنمایی خوب شما متشکرم
            سلام آباد عزیز ؛
            من کلا به میانگین کم کردن اعتقاد ندارم. منظورم این است که به این نحو مرسوم انتقاد دارم.
            به نظرم خرید نباید با انگیزه و هدف ِ کاهش ِ قیمت تمام شده باشد.
            بلکه انگیزه و هدف خرید باید تنها یک خرید جدید باشد.
            یعنی این که هنگام خرید، فرد باید بدون توجه به اینکه پیش تر مقداری سهم در آن نماد داشته برای خرید تصمیم بگیرد.

حالا آیا شما به عنوان یک نفر که تا حالا وارد ِ خکار نشده حاضرید از این نماد خرید کنید؟ آیا همین قیمت 1300 ریالی به نظرتان کاملا مطمئن است؟
            آیا هم اکنون اقدام به خرید می کردید یا اینکه می ایستادید ببینید کی کامل پایین می آید و آنگاه خرید می کردید؟ و اگر هم پایین نمی آمد می گفتید اصلا مهم نیست می روم سراغ یک نماد دیگر؟
            (این دقیقا فرق یک نفری است که سهم دارد با کسی که ندارد)

============

من نمی دانم چند تا قطعاتی بررسی کرده اید... من تا حالا درست حسابی با هم مقایسه شان نکرده ام ولی می دانم خیلی هایشان خوب هستند.
            ختور، خنصیر، خاهن...

============

اگر اشتباه نکنم دیدگاه شما بیشتر
            میان مدت و بنیادی است.
            از دیدگاه
            بلند مدت که الان (و حتی روی 1320 ریال) به احتمال قوی کف نیست.
            از دیدگاه
            کوتاه مدت هم اصلا الان وقت خرید نیست (ای بسا در کمتر از 1170 ریال باید دنبال خرید گشت). با توجه به وضع بد نشانگر ها و حجم فعلا انتظار حرکت مثبتی از نماد نخواهیم داشت... و (با این دید کوتاه مدت) باید منتظر باشیم ببینیم چه زمانی حجم حسابی کاهش پیدا می کند، بعد حجم افزایش پیدا می کند و همزمان قیمت هم اندکی بالا می رود و نسبت خریدار به فروشنده هم خوب می شود و نشانگر ها هم از کف شروع به بالا آمدن می کنند و خط روند نزولی (و احیانا میانگین متحرک کوتاه مدت) شکسته می شود و ...
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

آگهی مجامع تازه اعلام شده:

___نماد___
              __نام_شرکت__ لغو
              اصلاحیه سالیانه افزایش
              سرمایه
              انتخاب
              اعضای
              هئیت
              مدیره
              تاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____ توضیحات اضافی
              اتکام بيمه اتکايي امين

افزایش
              1395/07/17 شنبه 17:00 دردفتر مرکزي شرکت جزيره کيش خيابان سنايي بلوار انديشه قطعه N.B.016
              حفاري حفاري شمال لغو

افزایش
              1395/07/08 پنج شنبه 09:00 لغو شد
              خکاشا توليد خودرو سايپا کاشان

افزایش
              1395/07/19 دوشنبه 14:00 شرکت سايپا ، کيلومتر 15 جاده مخصوص کرج ، سالن تيبا
              حفاري حفاري شمال

افزایش
              1395/07/15 پنج شنبه 09:00 ساختمان مرکزي شرکت واقع در ميدان پونک ،بلوار فلاح زاده(هميلا)،پلاک 40 ✅کارت ورود به جلسه می خواهد
              فنفت صنايع تجهيزات نفت قدیمی
              سالیانه

1394/03/11 دوشنبه 09:00 دفتر مرکزي شرکت واقع در بلوار ميرداماد-کازرون شمالي-کوچه نيک راي-پلاک5
              وبملت بانک ملت

سالیانه

1395/07/08 پنج شنبه 11:00 تالار حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي - سالن انديشه واقع در تهران - خيابان حافظ -نبش خيابان سميه ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
              تايرا
              تراکتور سازي ايران

انتخاب 1395/07/17 شنبه 14:00 پژوهشگاه پليمر و پتروشيمي ايران واقع در تهران، کيلومتر 15 اتوبان تهران - کرج ، بعد از پيکان شهر خروجي شهرک علم و فناوري و پژوهش ، بلوار پژوهش

کل مجامع پیش رو:

نماد
              نام شرکت لغو اصلاحیه سالیانه افزایش
              سرمایه
              انتخاب
              اعضای
              هئیت
              مدیره
              تاریخ مجمع روز ساعت مکان برگزاری مجمع توضیحات اضافی
              تاپيکو
              سرمايه گذاري نفت و گاز و پتروشيمي تامين

سالیانه

؟1395/07/10 دوشنبه 10:00 تهران_انتهاي بزرگراه حکيم_بلوار غربي مجموعه ورزشي آزادي،مرکز همايش هاي بين المللي پژوهشگاه صنعت نفت
              فنفت صنايع تجهيزات نفت قدیمی
              سالیانه

1394/03/11 دوشنبه 09:00 دفتر مرکزي شرکت واقع در بلوار ميرداماد-کازرون شمالي-کوچه نيک راي-پلاک5
              ولبهمن بهمن ليزينگ

انتخاب 1395/07/07 چهار شنبه 10:00 تهران، بزرگراه چمران، خيابان يمن،بلوار دانشجو،مرکز همايش هاي بين المللي دانشگاه شهيد بهشتي،طبقه سوم تالار استاد شهريار
              آکنتور کنتورسازي ايران

افزایش
              1395/07/08 پنج شنبه 08:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک
              آکنتور کنتورسازي ايران
              اصلاحیه
              افزایش
              1395/07/08 پنج شنبه 08:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک
              آکنتور کنتورسازي ايران

1395/07/08 پنج شنبه 09:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک ✅انتخاب حسابرس✅تعیین پاداش✅تعيين حق حضور
              آکنتور کنتورسازي ايران
              اصلاحیه

1395/07/08 پنج شنبه 09:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک ✅انتخاب حسابرس✅تعیین پاداش✅تعيين حق حضور
              حفاري حفاري شمال

افزایش
              1395/07/08 پنج شنبه 09:00 تهران بلوار اشرفي اصفهاني ميدان پونک بلوار فلاح زاده(هميلا) پلاک 40 ✅کارت ورود به جلسه می خواهد
              حفاري حفاري شمال لغو

افزایش
              1395/07/08 پنج شنبه 09:00 لغو شد
              فاهواز نورد و لوله اهواز

انتخاب 1395/07/08 پنج شنبه 10:00 کارخانجات شرکت نورد و لوله اهواز واقع درکيلومتر9 جاده اهواز - خرمشهر ✅انتخاب حسابرس
              وبملت بانک ملت

انتخاب 1395/07/08 پنج شنبه 10:00 تالار حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي - سالن انديشه واقع در تهران - خيابان حافظ -نبش خيابان سميه
              وبملت بانک ملت

سالیانه

1395/07/08 پنج شنبه 11:00 تالار حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي - سالن انديشه واقع در تهران - خيابان حافظ -نبش خيابان سميه
              وبملت بانک ملت

سالیانه

1395/07/08 پنج شنبه 11:00 تالار حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي - سالن انديشه واقع در تهران - خيابان حافظ -نبش خيابان سميه ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
              ونوين بانک اقتصاد نوين

انتخاب 1395/07/10 شنبه 10:00 سالن اجتماعات بانک اقتصاد نوين واقع در تهران- بلوار اسفنديار، بين وليعصر و آفريقا، شماره 24، ساختمان مرکزي شماره 1 بانک اقتصاد نوين، طبقه يازدهم
              ميدکو(خاورميانه) مادر تخصصي توسعه معادن و صنايع معدني خاورميانه

انتخاب 1395/07/11 یکشنبه 14:00 خيابان شيخ بهايي جنوبي، خيابان ايرانشناسي، شهرک والفجر، خيابان نهم، پلاک شش، سالن اجتماعات مرکز مطالعات و بهره وري منابع انساني
              کرمان سرمايه گذاري توسعه و عمران استان کرمان

سالیانه

1395/07/12 دوشنبه 14:30 دفترمرکزي کرمان به آدرس : کرمان خيابان حافظ کوچه شماره 11 ساختمان حافظ
              کساپا سايپا شيشه

افزایش
              1395/07/14 چهار شنبه 10:00 سالن اجتماعات روابط عمومي شرکت سايپا واقع در تهرات ، کيلومتر 15 بزرگراه شهيد لشگري ( جاده مخصوص کرج)
              حفاري حفاري شمال

افزایش
              1395/07/15 پنج شنبه 09:00 ساختمان مرکزي شرکت واقع در ميدان پونک ،بلوار فلاح زاده(هميلا)،پلاک 40 ✅کارت ورود به جلسه می خواهد
              تايرا تراکتور سازي ايران

انتخاب 1395/07/17 شنبه 14:00 پژوهشگاه پليمر و پتروشيمي ايران واقع در تهران، کيلومتر 15 اتوبان تهران - کرج ، بعد از پيکان شهر خروجي شهرک علم و فناوري و پژوهش ، بلوار پژوهش
              اتکام بيمه اتکايي امين

افزایش
              1395/07/17 شنبه 17:00 دردفتر مرکزي شرکت جزيره کيش خيابان سنايي بلوار انديشه قطعه N.B.016
              کهمدا
              شيشه همدان

سالیانه

1395/07/18 یکشنبه 15:00 هتل سيمرغ به نشاني :تهران خيابان ولي عصر ،پايين تر از پارک ساعي ، نبش کوچه دلبسته شماره 1096
              خکاشا توليد خودرو سايپا کاشان

افزایش
              1395/07/19 دوشنبه 14:00 شرکت سايپا ، کيلومتر 15 جاده مخصوص کرج ، سالن تيبا

«محمد حسین» هستم.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                ستاره دار(2)
                • Jan 2015
                • 1837

.......
                آخرین ویرایش توسط FARIBORZ NAEL؛ 2016/09/28, 02:45.

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

سلام

بالا خریداران تپل و پایین خریداران قوی هستند.

این هم خریداران تپل 2:

یک زمینه ی جدید به ستون ها اضافه کردم که قدرت خریداران را نشان دهد. (نام ستون قدرت خریداران بوده که قدرتش نیافتاده)

============

چه می کند وساخت!!!
                  من هرگز فکر نمی کردم اینجا بخواهند دوباره بادش کنند...
                  پارسال سواری خیلی عالی ای ازش گرفتیم (1700 تا 3300 بود فکر کنم.)
                  ولی آیا امسال هم می توانیم؟؟؟

============

آن سفانو هم زیاد مهم به نظر نمی رسد.

============

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

................
                    چند نماد خیلی تو چشم است.

1- قندی ها
                    قندی ها را ... من فکر می کردم باید امروز فردا فاتحه ی یکی از موج های افزایشی شان را خواند...
                    منتظر بودم بروم چک کنم ببینم نسبت خریداران به فروشنده ها همه خراب شده...
                    ولی این طور که بویش می آید باید دوباره بررسی کنیم برای خرید.

2- رتاپ
                    توجه بفرمایید نماد هایی مثل قمرو یا سفانو در حقیقت اشتباهی وارد فهرست بالا شده اند. (بعدا یادم باشد این موارد را حذف می کنم.)
                    ولی رتاب را خوب خریده اند و آدم های تپلی هم آن را خریده اند.
                    نمره ای هم که برای خریداران در ستون مربوطه در نظر گرفته ایم 12 است که عدد خوبی است.
                    سامان عزیز هم در این مورد صحبت می کرد... پس یادمان باشد این رتاپ را در کنار وساخت حتما بررسی کنیم.

3- دماوند
                    امروز وقتی دیدم دارند می آورندش بالا یک کوچولو ازش فروختم. با خودم گفتم دوباره دی حالشان را می گیرد و می زند تو برجکشان.
                    ولی وقتی فروختم (در 9580) و بعد صف خرید شد رفتم نگاه انداختم دیدم آدم هایی که پشت قضیه هستند همچین ساده هم نیستند و به احتمال قوی با همان بانک دی نامرد پیش تر صحبت کرده اند. و دیدیم که همین طور هم شد و حقوقی 50 هزار تا بیشتر عرضه نکرد! و حالا باید ببینیم از این به بعد حقوقی چه می کند؟ با این خریدی که من دیدم بعید است که تا 15 درصد دیگر حقوقی عرضه کننده باشد. (بماند که یک حقوقی دیگر هم همراه خریداران بود!)

4- زنجان دوباره در فهرست ما است!

5- کاما با امتیاز عالی 15 را هم نباید فراموش کنیم.
                    این نماد که یک خیز عالی پیش تر برداشته بود امکان دارد دوباره یک موج افزایشی را با قدرت بیشتر شروع کند (موج سوم)

خارج از این پالایه ها عرض می کنم. پترول و پارسان هم برای نماد های مطمئن و میان مدت ِ سبد بد نیستند.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

شیران
                      ====

چون در نگهداری یا فروشش مردد بودم یک بار دیگر نمودارش را نگاه کردم.

به نظر می آید همچنان آن هدفی که برایش در نظر گرفته بودیم بسیار معتبر می باشد.

از قضا به نظر می آید در یک موج سوم عظیم الجثه هم قرار داشته باشیم!!! یعنی 3 از 3 از 3 از 3 از...

البته این در حالی است که همین فردا برگردد! اگر برنگردد یعنی اگر آن خط صورتی رنگ پر رنگی که رسم کرده ام را دوباره رو به پایین بشکند فعلا خبری از موج سوم نیست و دوباره باید منتظر باشیم تا ببینیم کی دوباره بازار به این نماد اقبال می کند. (در این حالت مطمئن باشید من دستور فروش کوتاه مدت صادر خواهم کرد.)

پس نتیجه این شد که ما یکی دو روز به شیران مهلت می دهیم! اگر مانند بچه ی آدم سرش را انداخت و رفت بالا که هیچ وگرنه کل موجودی مان را (معادل با 10 میلیون ریال وجه نقد) از آن شرکت می کشیم بیرون تا ورشکست شوند! /:.tonguesmiley:./ خدا را چه دیدی؟ شاید هم با آن پول یک رنج منفی کشیدم :.thumbsdownsmileyan
                      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/09/28, 04:40.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

فاهواز

فاهواز
                        =====

امروز می خواستم یک مقدار فاهواز و فاهوازح بخرم.
                        به این جور نماد ها می گویند نماد های سوپرسفته بازی!

خیلی این دست آن دست کردم.
                        می دانید چیست؟ من یک مقدار در تماس های تلفنی مشکل دارم و برایم سفارش گذاشتن پشت رایانه خیلی خیلی راحت تر است. (نمی دانم جریان چیست؟ شاید می ترسم اشتباهی این وسط به وجود بیاید و برایم راحت تر است که همه چیز تحت کنترل خودم باشد...) از طرف دیگر سفارش های بازار پایه از نظر زمانی نامحدود هستند و امروز قرار بود فاهواز بپرد...

به هر حال قیمتی که من برای فاهواز در نظر گرفته بودم 450 ریال و برای فاهوازح نیز 11 ریال بود. (چندین بار هم در این جستار اعلام کرده بودم)
                        که فاهوازح به 11 ریال رسید ولی فاهواز تنها تا 465 ریال پایین آمد... (می خواستم فاهوازح را 22 ریال به حقوقی بفروشم و 10 میلیون ریالم را بکنم 20 میلیون... که نشد...)

===========
                        خوب هم شد نخریدم!
                        100 میلیون ریال گذاشته بودم کنار برای آزمون راهبرد کوتاه مدتم که 70 میلیون ریالش را خرج کرده بودم و درست هم این بود که این 30 میلیون ریال را هم در راستای همان خرج می کردم... همچنین در نظر داشتم مقداری دماوند (یا گوهران) بفروشم... که اگر مقداری دماوند را می فروختم و دماوند صف خرید می شد و در این هم نمی توانستم خرید کنم و پولم هم در سفارش خرید بلوکه می شد واقعا حالم گرفته می شد...
                        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/09/28, 04:43.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

وسپه

وسپه
                          ====

زیاد از رفتار حقوقی در این چند وقت اخیر خوشم نمی آید...
                          حقوقی هر روز کلی سهم می خرد. به نحوی که اکنون شده سهامدار عمده ی دوم وسپه...
                          گویا فقط هم بزخری می کند و رنج به سمت بالا نمی کشد...
                          حقوقی گردن کلفتی هم هست. (شرکت سرمایه گذاری مهر-سهامی خاص)
                          الان چند ماه است همین طور هر روز نیم میلیون سهم می خرد...
                          حقوقی با مرامی هم نیست... سابقه نشان داده پایش بیافتد از عرضه ی 1 میلیون سهمی بلکه 3 میلیون سهمی بلکه 4 میلیون سهمی بلکه 12 میلیون سهمی هیچ ابایی ندارد! /:.nono.:/
                          اما فعلا که در منفی هر روز نیم میلیون دارد جمع می کند.

همان طور که در شکل می بینید همچنان هدف پیشین مورد قبول است.

به صورت واضح یک شکست
                          خط روند مهم صورت گرفته.
                          حالا یک
                          الگوی فنجان و سر و گردن هم وجود دارد که بماند...

حجم هم همچنان عالی و پایین است و موج افزایشی جنبشی را تایید می نماید.

نشانگر های شاخص قدرت و بختامدی بد (مجموعشان که دی تی باشد هم بد) ولی نشانگر مکدی عالی است. که در مجموع نشان می دهد برای کوتاه مدت زیاد نمی توان روی این نماد حساب باز کرد...

اما آمار
                          خریداران...
                          اصلا چنگی به دل نمی زند...
                          اگر حقوقی را هم جزء خریداران حساب کنیم خیلی خوب می شود ولی اگر حقوقی را حساب نکنیم اصلا خوب نیست...

اما
                          موج شماری...
                          اگر موج شماری زیر درست باشد بسیار بسیار بسیار عالی است و اکنون در وضعیتی عالی به سر می بریم...
                          (البته این با راهبرد کوتاه مدت ما جور نیست بلکه در میان مدت جواب می دهد.)

خوب نتیجه چه شد؟
                          نمی دانم!
                          یک کاری می کنم... آستانه زیان را روی یکی از این دو قرار می دهم: یا 1430 که برابر 62 درصد رشد اخیر است یا روی اینکه حقوقی حمایت نکند و عرضه کند.

===================

فردا اگر به موقع بیدار شدم سرخطی برای
                          وساخت و گلدشت می زنم. شاید شلیا را هم زدم ولی شلیا خیلی ترسناک است. شاید قندی ها را هم بررسی کردم.
                          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/09/28, 06:35.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

قپیرا
                            ====

با توجه به اینکه یک نفر در ابتدای صبح رقم خوبی خرید کرده بود 10 میلیون ریال از این نماد خریدم. (اکنون 7.5 میلیارد ریال و چهار نفر است که یکی از این چهار نفر را باید گذاشت کنار، چون خودم هستم)

نمودارش در زیر مشاهده می شود:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

هم در وساخت و هم در قپیرا حسابی اشتباه کردم و 5 درصد گران تر خریدم.
                              اشکال ندارد...
                              البته 5 درصد خیلی است! به خصوص در راهبردی کوتاه مدت.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                                ستاره دار(2)
                                • Jan 2015
                                • 1837

نظرت در باره ونفت چیه؟
                                بنظر من گروه قند فقط ی استراحت کوچک میکنند تا دوباره نفس بگیرند.
                                اما افسوس که من پول ندارم.
                                آخرین ویرایش توسط FARIBORZ NAEL؛ 2016/09/28, 15:02.

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                                آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                                نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

در حال کار...
                                X