کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

ای بابا...
    عجب گیری کردم ها...
    فکر می کردم این مسابقه فقط یک نیم روز وقتم را بگیرد...
    الان داشتم سبد ها را نگاه می کردم دیدم تیپیکو از سبد خودم حذف شده... در مسابقه ماهانه.
    اصلا نمی فهمم روی چه حسابی ممکن است این طور شده باشد... یعنی هر جور حساب کنی برنامه نمی تواند چنین کاری کند...

پس چه؟

دیگر حوصله اش را هم ندارم...
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

بنیرو
      ====

معرفی جناب می

چند روز پیش انگار ازش بررسی ای داشته ام... (در ضمن این دو سه روز هم کاملا مطابق پیشبینی من پیش رفته! /:.winksmiley02.:/ ) دیگر دوباره بررسی نمی کنم...

به نظر می رسد خرید خوب در 6500 ریال باشد... حجم خوبی ندارد... مکدی اش هم خوب نیست...
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

بشهاب
        ====

اول اینکه یک نیمــچه تبریکی به خودم عرض کنم بابت آن دو پیکان سپید رنگی که نشان از بررسی های پیشینم است!

دوم اینکه خاطر نشان کنم اکنون روی یک (بلکه دو) حمایت بسیار مهم قرار داریم!

حجم بالا است... ولی نمی پسندم... فکر کنم فروشنده ی قوی ای دارد...

خریدار یا بهتر است بگویم بازیگر دقیقا دارد نمودار را تکنیکالی پیش می برد! ××××× و این زیاد خوب نیست ××××××

بگذارید این طور خدمتتان بگویم... اگر حجم جور دیگری بود و بالا بود خیلی عالی بود... ولی الان بالا است و این جوری... چه می دانم...

پس باید رفت و دید چرا این حجم بالا است؟ آیا وتوشه دارد مقابله به مثل می کند؟ که در این صورت به احتمال زیاد خریدار موقتا دست از سهم خواهد کشید... (چون وتوشه قوی است و روحیه خاص و شجاعانه و وجدان مدارانه! ای هم دارد)

پس فعلا همین تصویر اینجا باشد و پیشبینی نکنیم تا ببینیم فردا چه می شود و نیز ببینیم چه کسی دارد می خرد و چه کسی دارد می فروشد...
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

شکربن
          ====

یک بار حال گیری کرده اند! -در 3666 ریال - و اکنون دارد تاوان حالگیری قبلی را می دهد...

این طور که بو هایش می آید قریب به 100 درصد! سود در این نماد خوابیده است!!!

ولی فکر کنم همچنان یک مقدار دیگر از آن حال گیری مانده! و شاید
          خرید خوب در 3150 ریال باشد...

مطابق شکل زیر:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

این شاراکی که دو سه روز پیش معرفی کردیم انگار دارد می زند به کوچه علی چپ! اگر بخواهد فعلا این مقاومت را رد نکند پس فعلا هم نباید خرید انجام داد و بهتر است فعلا خرید نشود. (یا اگر خریده شده بدون زیان خروج کرد.)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

خدیزل
              ====

خدیزل یک مقاومت مهمش را شکست. (آن خط پر رنگ بنفش)

مقاومت اصلی هم در
              3700 ریال است...

خرید در آن نقطه به شدت (به نظرم) عالی است... البته با دید یک کسی که بلند مدت و بنیادی می خرد...
              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/11/22, 09:45.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                این شاراکی که دو سه روز پیش معرفی کردیم انگار دارد می زند به کوچه علی چپ! اگر بخواهد فعلا این مقاومت را رد نکند پس فعلا هم نباید خرید انجام داد و بهتر است فعلا خرید نشود. (یا اگر خریده شده بدون زیان خروج کرد.)

فکر کنم گفتم... اگر نگفتم دوباره می گویم...
                پارسان و پترول هم یک مقدار شل کرده اند... شاید اینها هم بخواهند ی ک کوچولو صبر کنند بعد بالا بیایند...

البته پایین چندانی برایشان متصور نیستم... پترول همین جاها اصلا حمایت بسیار مهم دارد!
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

وسپه
                  ====

این نماد هم به نظر خیلی خوب می رسد برای خرید...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

بعضی مواقع 50 درصد 100 درصد است...

50 درصد در حقیقت یعنی 0 درصد (در بورس)
                    یعنی چه؟ یعنی اگر شما بدانید و مطمئن باشید به احتمال 50 درصد قیمت یک نمادی قرار است بالا برود /:.rolleyessmileyani خوب این دانستن شما به هیچ دردی نمی خورد... :D یعنی هیچ...

گاهی وقت ها است آدم می نشیند زور می زند فکر می کند و آخر می فهمد فلان چیز -مثلا حجم داد و ستد ها- به قیمت مربوط است و مطمئن هم می شود... ولی در عمل که می آید آزمایش می کند می بیند همچین رابطه ای هم انگار برقرار نیست... نه 100 درصد بلکه حتی در 70 درصد اوقات هم این رابطه جواب نمی دهد و بدتر... 50 درصد جواب می دهد (که گفتیم 50 درصد یعنی صفر)

ولی نکته اینجا است که خیلی از این ها واقعا 100 درصد بوده... در نظر (تئوری) و در حقیقت 100 درصد است... ولی در عمل مشاهدات و آزمایش ها و تجربیات 50 درصد است...
                    برای چه؟
                    برای اینکه ما یکی از عوامل را به صورت 100 درصد شناسایی کرده ایم نه همه ی عوامل را...

مثال می زنم که خوب منظورم را برسانم.
                    ما مثلا از نظر نظری مطمئن می شویم که 100 درصد «شکسته شدن مقاومت» با «افزایش قیمت» رابطه ی مستقیم دارد. ولی در عمل 50 درصد جواب می گیریم و نا امید می شویم...
                    از طرف دیگر مطمئن می شویم که «ورود حقوقی ای بزرگ» با «افزایش قیمت» رابطه ای مستقیم دارد. در این هم متاسفانه در مشاهدات و تجربیاتمان نتیجه ی عکس می گیریم.
                    ولی یک بار هم این دو را با هم می آزماییم و می بینیم هرگاه «یک حقوقی بزرگ وارد شده» و «مقاومت هم شکسته شده» قیمت بالا رفته است... و آن هم نه 60-70 درصد... بلکه در 100 درصد مواقع... (مثال بود ها!!!)

پس اگر دیدی جایی دانسته ها و عمل با هم همخوانی ندارند، نا امید نشو...
                    دانسته هایت اشتباه نبوده... بلکه موارد دیگری هم بوده که باید در کنار هم قرار می گرفتند...
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

عامل اعظم
                      =======

خیلی خیلی خیلی خیلی خلاصه اش می کنم:

مثلا تا امروز در فملی عامل تعیین کننده ی قیمت
                      درصد های فیبوناچی و مقاومت ها بوده، فردا تصمیم سهامدار عمده (مبنی بر حمایت یا عدم حمایت از قیمت هر سهم) است... ولی به واسطه ی رشد قیمت جهانی از پس فردا عامل اصلی تعیین کننده ی قیمت، همین متغیر خواهد بود... (ای بسا روز بعدش هم کارخانه را ببندند و کاری کنند که هر چقدر قیمت جهانی برود بالا قیمت رشد نکند یا ای بسا دوباره به همان درصد های فیبوناچی بازگردیم...)
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

یک نگاه به نمودار های فاسمین و کمنگنز و کروی و فملی و ... کردم...

اصلا نمودارهای جالبی ندارند... :(

فکر کنم در همین خرید فملی هم باید تجدید نظر کنم.

نفت هم هر چند بالا است ولی شاوان و شبندر را نگاه کردم اصلا حال نکردم...
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

سلام

مجامع تازه آگهی شده:

___نماد___ __نام_شرکت__ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش
                          سرمایه
                          انتخاب
                          اعضای
                          هئیت
                          مدیره
                          تاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____ توضیحات اضافی
                          سدشت صنايع سيمان دشتستان اصلاحیه سالیانه 1395/09/09 سه شنبه 10:00 خيابان خالد اسلامبولي(وزرا)-خيابان نهم-پلاک22-طبقه دوم-سالن اجتماعات انجمن صنفي کارفرمايان صنعت سيمان
                          وحافظ بيمه حافظ انتخاب 1395/09/21 یکشنبه 10:00 تهران - خيابان شريعتي - خيابان شهيد وحيد دستگردي ( ظفر ) - خيابان صبر - نبش کوچه شادي - پلاک 8
                          شسپا(نفت سپاهان) نفت سپاهان انتخاب 1395/09/14 یکشنبه 09:00 تهران-بزرگراه تهران کرج-ورودي اصلي ورزشگاه آزادي-هتل المپيک
                          سپاها سيمان سپاهان سالیانه انتخاب 1395/09/14 یکشنبه 14:00 تهران- خيابان وليعصر(عج) ـ بالاتر از خيابان جام جم نرسيده به چهارراه شهيد چمران (پارک وي) – سالن همايش هاي مجموعه فرهنگي ورزشي تلاش
                          فافزا فولاد افزا سپاهان افزایش 1395/09/17 چهار شنبه 10:30 اصفهان خيابان هزار جريب روبروي درب شرقي دانشگاه اصفهان نبش کوچه چهارم سالن اجتماعات شرکت تکادو ✅کارت ورود به جلسه می خواهد
                          حپارسا توسعه حمل و نقل ريلي پارسيان سالیانه 1395/09/13 شنبه 10:30 سالن همايش صدرا واقع در تهران-خيابان ملاصدرا- خيابان شيخ بهايي جنوبي- جنب مسجد بقيه ا... (عج)
                          غپونه نوش پونه مشهد قدیمی سالیانه انتخاب 1395/04/15 سه شنبه 17:00 مشهد بهارستان 2 ساختمان باثاوا پلاک 4 طبقه سوم

«محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7516

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                            یک نگاه به نمودار های فاسمین و کمنگنز و کروی و فملی و ... کردم...

اصلا نمودارهای جالبی ندارند... :(

فکر کنم در همین خرید فملی هم باید تجدید نظر کنم.

نفت هم هر چند بالا است ولی شاوان و شبندر را نگاه کردم اصلا حال نکردم...
                            احتمال افت فاسمین از قیمت 380 تومان و فملی حدود 200 تومان با وضعیت فعلی قیمت های جهانی بسیار کم است . فاسمین رو دارم و فملی رو رصد می کنم برای خرید .

در مورد نفت هم تا روی کار امدن ترامپ فکر کنم به احتمال بالا همین قیمت های فعلی ( حدود 50 دلار) باقی بماند . درود
                            Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

شبریز
                              ====

به نظر می رسد از حمایت برگشته...
                              ولی بیشتر که نگاه می کنی به نظر می رسد باید به حمایت برگردد!

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

سهگمت
                                =====

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X