کارگاه
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
پاسخ : کارگاه
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postوکوثر
===
بسیار نامطمئن.
به نظر می رسد در حال تشکیل یک کف جدید در نمودار است که معلوم نیست تا کجا پایین بیاید!
پس به هیچ وجه پیشنهاد خرید نیست.
====
همچنان همان پیشبینی سه ماه پیش
==============ویرایش جدید=============
ببخشید...
به نظر می رسد تی اس ای کلاینت این را هم به روز نکرده!
در زیر نمودار سایت تی اس ای دیده می شود:
و آن چه پیدا است موفقیت ما در بررسی بالا می باشد. /:.grlim:./
==============پایان ویرایش=============آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/11/25, 08:09.«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
نظر
-
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
می دانید داشتم به چه فکر می کردم؟
من اکنون حجم را به وسیله ی میانگین گیری نشان می دهم.
برای همین است که در نمودارهایم حجم ها (که با رنگ خاکستری و با ستون هایی در پشت نمودار نشان داده می شوند) دارای حالتی نرم و خوانا هستند.
ولی نرم کردن نمودار حجم ها به وسیله ی میانگین گیری یک مقدار از اطلاعات را می پوشاند.
چه کار کنیم که نمودار حجم که تغییرات روزانه اش زیاد است را هم نرم و خوانا کنیم و هم اینکه اطلاعاتش را از بین نبریم؟؟؟
شاید یک گزینه این باشد که از وایازی (رگرشن/رگراسیون/Regression) استفاده کنیم...
می توان از قدر مطلق استفاده کرد.
مثلا این طوری که حداکثر درصد یا مقدار تغییرات را در برهه ای خاص مثلا در 20 روز گذشته به دست بیاوریم، مثلا 30 درصد بیشترین میزان تغییرات بوده... و بعد اگر امروز تغییرات 50 درصد بود دو کار انجام دهیم: 1- این تغییر را به 30 درصد محدود کنیم 2-سقف تغییرات مجاز را برای 20 روز آینده، از 30 به 50 درصد برسانیم.
برنامه ی ساده ای است... یادم باشد بعدا رویش کار کنم ببینم چه می شود.
یک کار دیگر هم می شود انجام داد... میانگین گیری را به جای دوره ی 4 روزه، 2 روزه کنیم. بعد حداکثر سقف تغییرات مجاز را 50 درصد روز قبل قرار دهیم.
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
مس
===
مس باز دوباره دارد حمله می کند به سقفی که هفته ی پیش ثبت کرده بود...
که اگر این سقف را رد کند به احتمال قوی حسابی یک رشد دیگر خواهد کرد...
با این اوضاع معلوم نیست قیمت فملی فردا چگونه باشد... و تصمیم فروش ما هم با این اوضاع معلق می شود... ای بسا تصمیم به خرید هم بشود! (اگر منفی بخورد البته)
فکر کنم بهترین کار با این حال و اوضاع نوسان گیری باشد. به این شیوه که اگر صف خرید شد بفروشیم و اگر منفی خوبی خورد بخریم...
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
نظر
-
سنگ آهن
======
سنگ آهن هم با اینکه مداوم می گویند قیمتش رفته بالا... ولی در بازه ی بلند مدت که نگاه کنی می بینی قیمت اکنون، یعنی انتهای 2016 تازه به قیمت ابتدای 2015 رسیده!!!
و در حقیقت الان قیمتش نصف یا یک سوم ِ قیمت سال های 2011 تا 2013 است...
نکته ی فوق العاده ارزشمندی که در نمودار بالا مشاهده می شود شکسته شدن خط قرمز رنگ است که نوید رشدی آسان تا بالای 90 دلار را (برای اواسط سال 2017) می دهد:
با این اوصاف توصیه ای که می توانم به خودم بکنم خرید بلند مدت در منفی است. (کگل، کچاد، ومعادن، کنور، وامید) البته نه منفی روزانه... بلکه منفی ماهانه یا سه ماهه«محمد حسین» هستم.
نظر
-
نفت هم طبق بررسی هایی که چندین ماه است داریم انجام می دهیم ان شاء الله خط گردنش را می شکند و می رود بالای 70 دلار (خیلی محتمل است.) البته کار یکی دو روز نیست.... ولی آینده ی خوب بازار (و البته سهام پتروپالایشی) را نشان می دهد...
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
نظر
-
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
نظر
-
وبوعلی
=====
یکی از دوستان در همین سایت معرفی کرده بود برای بررسی نموداری...
می دانید چیست؟
از نظر سطوح فیبوناچی و موج شماری خیلی عالی است ها... ولی یک جوری است...
روی همین حساب من دو تا پیشبینی دارم ولی هر دو یکی است و یک هدف دارد: 1550 ریال
اما خرید: یا در همین 1150 ریال یا در 1000 ریال (با اینکه اکنون از 62 درصد برگشته است ولی فکر کنم 1000 ریال محتمل تر باشد.)
«محمد حسین» هستم.
نظر
نظر