کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

شاخص کل
    =======

پیشبینی ریزش تا 78222 واحد

1- نگاه کنید قبلی ها را چقدر خوب پیشبینی کرده ام! آفرین به خودم. :)
    2- چرا با این پیشبینی های خوب هیچ وقت در مسابقات مقام نیاوردم؟؟؟؟ فقط یک بار دوم شدم... :(
    3- چرا این پیشبینی؟ برای اینکه کل صنایعی که بررسی می کردیم همه نشان دهنده ی یک حال گیری بزرگ بودند. + در نشانگر واگرایی هم دیده می شود.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

کارهایی که کرده ام و می خواهم بکنم...
      ========================

(مطالب شخصی است، حوصله تان سر نرود...)

حیف شد...
      برای این مسابقه می خواستم یک سری نماد پیدا کنم که واگرایی داشته باشند...
      ولی به خاطر اینکه دیر شد نتوانستم برنامه بنویسم و دستی نماد ها را بررسی کردم و در نهایت تنها توانستم وخاور و کساوه را پیدا کنم...
      وتوشه و پترول را هم که همین طوری قاطی مسابقه گذاشتیم ببینیم چطور کار می کنند. وتوشه بخاطر شکست مقاومت و پترول به خاطر اینکه کنج مثلث است و افت خاصی برایش قابل تصور نیست (ولی رشد خوبی برایش متصور هستیم.)
      این هفته روی واگرایی ها کار کنم: 1- از نظر نرم افزاری چیزی بنویسم که خود به خود نمادهایی که واگرایی دارند را شناسایی کند. (فکر کنم در اینترنت هم پر باشد (به زبان AFL) و نیاز به نوشتن نباشد.) 2- پیش از آن یک نگاه جامع باید بیاندازم و نمادهایی که در گذشته واگرایی داشته اند را مورد بررسی قرار دهم. 3- مجمع خوب و مهمی هم اگر بود بروم ببینم اوضاع از چه قرار است... 4- روزهایی که مجمع نیست هم از زمانی که بیدار می شوم تا ظهر بنشینم پای رایانه و داد و ستد های روز را ببینم و پند بگیرم!!!!

خدا را شکر فعلا از دست این برنامه (هم مال خودم و هم برای مسابقه ی سایت) راحت شدم...برنامه ی مسابقه را یک مقدار ارتقاء دادم تا نمادهایی که بسته است را خودش بگردد دانه به دانه فایل های روزهای قبل را جستجو کند و اگر قیمتش را پیدا کرد ثبت کند... تا الان که جواب داده... اگر از این به بعد هم جواب دهد به نظر می رسد دیگر برای گشتن نمادهای بسته نباید وقت بگذارم...
      یک سری چیز های دیگرش را هم خودکار کرده ام! مانند اینکه تعداد سبد ها را دیگر وارد نمی کنم و خودش می گردد بیشترین تعداد سبد را پیدا می کند و مطابق همان خروجی را تولید می کند: آن بالای پنجره:

همچنین یک گزینه قرار دادم تا اگر تیک خورده بود نفر اول را به جای شماره 1 ستاره بگذارد... (البته ستاره ی درست حسابی پیدا نشد... و یک ستاره ی چلوزیده ی کم سو و بی رمقی است... ولی به از هیچ چیز است...)
      همین طور یک گزینه برای اینکه اگر مسابقه نهایی بود خود به خود رنگ نتایج به جای سبزآبی و آبی، زرد و طلایی شود...
      آخر سر یک گزینه هم اضافه کردم که اگر مسابقه نهایی بود خود به خود ستاره بگذارد...
      ==================
      برنامه ی خودم هم که فاز یکش پایان یافت ولی تصمیم گرفتم همین طور نصفه (فعلا) رهایش کنم و به کار اصلی ام که بورس باشد برسم...
      نمی دانم شروع برنامه نویسی و این یکی دو ماهی که ازم برد و پذیرفتن مسئولیت مسابقه کار درستی بود یا نه... خوب شاید اگر از اول می دانستم این قدر ازم زمان می برد قبول نمی کردم... ولی حالا که الحمد لله فعلا تمام شده (مسابقه: کامل و برنامه ی شخصی: فاز یک) ببینیم این چهار ماه چه کار می توانیم انجام دهیم...

خوب برنامه هایی هم برای این چهار ماه دارم... الان که می خواهم روی واگرایی کار کنم و بعد روی... به ترتیب این طوری می شود:
      واگرایی
      حجم
      شمار داد و ستد ها
      سر و شانه ی کف
      زمان و شناسایی دوره های رشد و افت
      موج شماری
      شکست پر قدرت مقاومت
      خرید در کف
      (که راهبرد اولیه مان در این جستار بود... دوباره مورد مطالعه قرارش بدهم ببینم از تویش چیزی در می آید...)
      شبکه عصبی

خوب به من که باشد می گویم همه ی اینها کار یک هفته هم نیست... ولی سابقه نشان داده چیزی که می گویی در یک ساعت انجام می شود در دو روز هم تمام نمی شود! (هر باگی که در این نرم افزار مسابقه افتاد یک روز از زمان من گرفت نامرد... برنامه ی شخصی خودم که بماند... چیزهایی که فکر می کنی خیلی پیچیده و سخت است در یک زمان کوتاه انجام می شود ولی برخی چیزها که فکر می کنی در یک دقیقه باید تمام شود و هیچ پیچیدگی ای ندارد... یک ایرادات و Bug هایی رویش در می آید که باید روزها برایش وقت بگذاری...)

با این حساب ممکن است اینها هم در عرض 4 ماه تمام نشود... اگر شد؟ اگر شد باز هم کار برای انجام دادن خیلی هست... (اگر شد یعنی اگر مورد بررسی قرار دادیم و ازش نتیجه ای نگرفتیم) می توانم روی زیرخاکی ها کار کنم (بنیادی. البته میان مدت چون وقت ندارم.)... می توانم روی
      حقیقی/حقوقی کار کنم... می توانم روی داد و ستد های روزانه و شمع های ژاپنی کار کنم... می توانم روی ایچیمیکو کار کنم... می توانم روی نشانگر هایی مانند مکدی و شاخص قدرت نسب ی و بختامدی کار کنم.... (به علاوه ی ام اف آی و سی سی آی و ممنتوم و ای دی ایکس و چیکن و آر او سی و ...) می توانم روی همبستگی ها کار کنم...
      همین طور هر کدام از موارد گفته شده در بالا خودش می تواند توسعه پیدا کند... مثلا حجم را هم می توان در دو روز بررسی کرد... هم می توان در دو سال بررسی کرد! چنانچه یک سری از این دانشمندان عمرشان را روی یک مورد گذاشتند!

=============

داشتم به این فکر می کردم که اگر همین اکنون به من بگویند چند تا نماد معرفی کن که در عرض کمتر از یک سال یا در بلند مدت سود خوب و مطمئنی به من بدهند من چه را به آنها معرفی می کردم؟؟؟
      دی
      پترول
      پارسان
      کسرا
      (البته مطمئن نیست ولی سود خوبی درش می تواند باشد.)
      وقوام
      کساوه

سیمانی ها (باید بگردم)
      وشهر
      فملی
      فاهواز

می دانید اکنون به چه می اندیشم؟ به اینکه دو نفر دیگر هم پیش تر از من این سوال را کرده بودند و من هم تقریبا همچین جوابی به آنها داده بودم! (یک نفر در خصوصی بود و نفر دیگر هم جناب حیدر بود در جستار خودشان که از جمع پرسیده بود و یادم نمی آید برای چه بود...)
      خوب... من رفوزه شدم!
      دی که شش ماه است دنبالش هستم آن زمان هم فکر کنم در همین 1400 ریال معرفی شد و اکنون ممکن است 1000 - 1100 ریال باز شود...
      پترول را فکر کنم 1400 ریال معرفی کردم و اکنون 1200 است... پارسان در جا زده و فقط 6 ماه از عمر ما را گرفته... وقوام را خودم سنگین در 840 ریال خریده ام و الان 600 ریال است!
      سیمانی ها فقط رشد کردند که چقدر هم در جستار تدبیر و امید از آنها صحبت کردم... ولی نکته اش این بود که خودم دقیقا زمان حرکت از سیمانی ها پیاده شدم!!!
      شاید دارم عکس جریان آب شنا می کنم و نمی دانم... چه می دانم؟ اگر اکنون هم به جای همان 6 ماه پیش بودم باز همان نماد ها را انتخاب می کردم... آخر خیلی مستعد به نظر می رسیدند و هنوز هم مستعد به نظر می رسند...
      خوب شاید هم بهتر باشد بروم اتاق جراحی و بدهم ببرند و این شانسم را در بیاورند و یک دانه بهترش را جا بگذارند...

ولی
      دنیا همیشه این طور نمی ماند!
      من خیلی امید دارم.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

وکوثر
        ====

الان داده هایش را از سایت تی اس ای گرفتم:

پیشبینی زیاد محکمی نیست.
        بهترین خرید 1055 ریال باید باشد.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

کپرور
          ====

این هم مثل کطبس شد... :(

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

غالبر
            ====

در نقطه ی خیلی حساسی است... برای همین هم بنده پیشبینی محکمی ندارم ولی با توجه به فروش قدرتمند فکر کنم یک افت داشته باشد.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

مفاخر
              ====

به نظر می رسد مقاومت را با حجم خوب شکسته باشد.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

وتوصا
                ====

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

واعتبار
                  =====

افت کم اهمیت
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• iligal
                    مدیر(ستاره دار 11)
                    • Sep 2012
                    • 4103

با سلام خدمت mhjboursy عزیز
                    خواستم یه تحلیل به روز از فاذر بزنی آیا دسته کاپ چند ساله فاذر تکمیل شده یا نه با توجه به نزول از 630 به 420 آیا اصلاح به پایان رسیده است اندیکاتور ها چه چیزی میگویند؟
                    بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                      با سلام خدمت mhjboursy عزیز
                      خواستم یه تحلیل به روز از فاذر بزنی آیا دسته کاپ چند ساله فاذر تکمیل شده یا نه با توجه به نزول از 630 به 420 آیا اصلاح به پایان رسیده است اندیکاتور ها چه چیزی میگویند؟
                      فاذر
                      ====

سلام
                      و عرض ادب و احترام؛

حقیقتش من در بخش های انتهایی نمودار فنجان و یو نمی بینم.
                      یک یو بزرگ در شکل نشان داده ام که از سال 1381 ! تا وسط 1392 ادامه داشته و بعد هم دسته اش کامل شده و ...

البته ممکن است داده ها با هم فرق کند... (من از داده های تی اس ای استفاده می کنم.)

================

نکات این نماد:
                      1- موج شماری عالی ای دارد.
                      2- اصلاح خوبی داشته.
                      3- به حمایت های محکمی دارد نزدیک می شود.
                      4- از همه مهمتر واگرایی فوق العاده قوی ای از ابتدای برج 7 (مهر ماه) در نماد مشهود است که خیلی عالی است.

پس یک موج 5 عالی در بازه ی 6 ماه آینده باید در این نماد مشاهده کنیم... هدفش هم دست کم 6000 ریال است.

ولی اینکه این اصلاح طولانی مدت کنونی کی تمام شود...
                      اگر با توجه به واگرایی باشد هم اکنون.
                      اگر به نسبت های فیبوناچی توجه کنیم در 3976 ریال
                      اگر به خط حمایت توجه کنیم آن خط صورتی رنگ که می شود بین 3700 تا 4000 ریال

پس در کل پیشنهاد این بررسی می شود اینکه:
                      برای سهامدار بلند مدت و میان مدت نگهداری سهم توصیه می شود. همین طور به خریدار بلند مدت هم خرید توصیه می شود.
                      برای سهامدار کوتاه مدت و یا خریدار میان مدت توصیه ای نمی شود.
                      برای خریدار کوتاه مدت توصیه می شود در 4000 ریال خرید کند یا اینکه اگر از همین جا قیمت برگشت ببیند قله ی 4800 ریالی زده می شود یا نه؟ اگر آن مقاومت شکسته شد خرید کند.

محتمل ترین حالت هم همان بازگشت از 4000 ریال به نظر می رسد و رشد تا 7400 ریال تا ابتدای سال آینده :
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

مجامع تازه آگهی شده:

___نماد___ __نام_شرکت__ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش
                        سرمایه
                        انتخاب
                        اعضای
                        هئیت
                        مدیره
                        تاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____
                        خپويش سازه پويش

1395/09/15 دوشنبه 10:00 قانوني شرکت واقع در تهران -خيابان ستارخان- خيابان نيايش-پلاک 51
                        خپويش سازه پويش

انتخاب 1395/09/15 دوشنبه 11:00 قانوني شرکت واقع در تهران خيابان ستارخان -خيابان نيايش پلاک 51
                        پارسيان بيمه پارسيان

افزایش
                        1395/09/15 دوشنبه 09:00 سالن همايشهاي نيايش واقع در تهران -سعادت اباد- ميدان کاج -خيابان نهم -پلاک 14
                        آ س پ(ثاسپ) آ.س.پ

سالیانه
                        انتخاب 1395/09/16 سه شنبه 09:30 مرکز همايش هاي مجموعه ورزشي انقلاب واقع در خيابان ولي عصر(عج) ابتداي بزرگراه نيايش جنب خروجي کردستان
                        وثنو سرمايه گذاري ساختمان نوين

سالیانه
                        انتخاب 1395/09/17 چهار شنبه 10:00 تهران - سعادت آباد - بالاتر از ميدان کاج - خيابان نهم - پلاک 14 - مرکز همايش هاي بين المللي نيايش - مجموعه نيايش

مجامع پیش روی:

__نماد__ __نام_شرکت___ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش سرمایه انتخاب اعضای هئیت مدیره __تاریخ_مجمع__ __روز_هفته__ ساعت ____________مکان_برگزاری_مجمع___________ توضیحات اضافی
                        خپارس پارس خودرو

افزایش
                        1395/09/07 یکشنبه 09:00 سالن آزادگان مرکزهمايشهاي پژوهشگاه صنعت نفت واقع در تهران ضلع غربي مجموعه ورزشي آزادي
                        خوساز محورسازان ايران خودرو

انتخاب 1395/09/07 یکشنبه 09:00 سالن اجتماعات شرکت محورسازان ايران خودرو واقع در کيلومتر 10 جاده مخصوص کرج
                        رمپنا گروه مپنا

سالیانه

1395/09/07 یکشنبه 09:00 تهران، ضلع غربي مجموعه ورزشي آزادي، بلوار دهکده، هتل المپيک
                        بموتو موتوژن

سالیانه

1395/09/07 یکشنبه 10:00 تهران خيابان وليعصر اول خيابان استاد مطهري هتل بزرگ تهران شماره 391 ( تقاطع خيابان وليعصر و مطهري) ✅کارت ورود به جلسه می خواهد
                        سدشت صنايع سيمان دشتستان

سالیانه

1395/09/09 سه شنبه 10:00 خيابان خالد اسلامبولي(وزرا)-خيابان نهم-پلاک22-طبقه دوم-سالن اجتماعات انجمن صنفي کارفرمايان صنعت سيمان
                        سدشت صنايع سيمان دشتستان
                        اصلاحیه سالیانه

1395/09/09 سه شنبه 10:00 خيابان خالد اسلامبولي(وزرا)-خيابان نهم-پلاک22-طبقه دوم-سالن اجتماعات انجمن صنفي کارفرمايان صنعت سيمان
                        حپارسا توسعه حمل و نقل ريلي پارسيان

سالیانه

1395/09/13 شنبه 10:30 سالن همايش صدرا واقع در تهران-خيابان ملاصدرا- خيابان شيخ بهايي جنوبي- جنب مسجد بقيه ا... (عج)
                        شسپا(نفت سپاهان) نفت سپاهان

انتخاب 1395/09/14 یکشنبه 09:00 تهران-بزرگراه تهران کرج-ورودي اصلي ورزشگاه آزادي-هتل المپيک
                        سپاها سيمان سپاهان

سالیانه
                        انتخاب 1395/09/14 یکشنبه 14:00 تهران- خيابان وليعصر(عج) ـ بالاتر از خيابان جام جم نرسيده به چهارراه شهيد چمران (پارک وي) – سالن همايش هاي مجموعه فرهنگي ورزشي تلاش
                        پارسيان بيمه پارسيان

افزایش
                        1395/09/15 دوشنبه 09:00 سالن همايشهاي نيايش واقع در تهران -سعادت اباد- ميدان کاج -خيابان نهم -پلاک 14
                        خپويش سازه پويش

1395/09/15 دوشنبه 10:00 قانوني شرکت واقع در تهران -خيابان ستارخان- خيابان نيايش-پلاک 51
                        خپويش سازه پويش

انتخاب 1395/09/15 دوشنبه 11:00 قانوني شرکت واقع در تهران خيابان ستارخان -خيابان نيايش پلاک 51
                        غپيچک پيچک

1395/09/15 دوشنبه 14:00 شرکت صنايع شير ايران به نشاني : تهران-بلوارآفريقا-نرسيده به چهارراه حقاني -نبش کوچه 23-پلاک 60 طبقه منفي يک
                        آ س پ(ثاسپ) آ.س.پ

سالیانه
                        انتخاب 1395/09/16 سه شنبه 09:30 مرکز همايش هاي مجموعه ورزشي انقلاب واقع در خيابان ولي عصر(عج) ابتداي بزرگراه نيايش جنب خروجي کردستان
                        وثنو سرمايه گذاري ساختمان نوين

سالیانه
                        انتخاب 1395/09/17 چهار شنبه 10:00 تهران - سعادت آباد - بالاتر از ميدان کاج - خيابان نهم - پلاک 14 - مرکز همايش هاي بين المللي نيايش - مجموعه نيايش
                        فافزا فولاد افزا سپاهان

افزایش
                        1395/09/17 چهار شنبه 10:30 اصفهان خيابان هزار جريب روبروي درب شرقي دانشگاه اصفهان نبش کوچه چهارم سالن اجتماعات شرکت تکادو ✅کارت ورود به جلسه می خواهد
                        وحافظ بيمه حافظ

انتخاب 1395/09/21 یکشنبه 10:00 تهران - خيابان شريعتي - خيابان شهيد وحيد دستگردي ( ظفر ) - خيابان صبر - نبش کوچه شادي - پلاک 8
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

وخارزم
                          =====

نمی دانم این پیشبینی پیشین را کی انجام داده بودم ولی به نظر می رسد که 70 درصدش درست پیش رفت... متاسفانه...

اگر اشتباه نکنم یکی از دوستان این نماد را معرفی کرده بودند و اگر اشتباه نکنم در همین سایت هم بود... و باز هم اگر اشتباه نکنم این را با وبصادر مقایسه کرده بودند... (من زیاد حافظه ام از برخی جهات قوی نیست برای همین یک «اگر اشتباه نکنم» می چسبانم سر حرف هایم...)

اما اکنون چطور؟

اکنون هم فکر کنم باز ادامه ی افت را شاهد باشیم... متاسفانه...
                          مهمترین دلیلش هم این است که یک شکست ِ واگرایی را شاهد هستیم... (بهتر است بگویم یک همگرایی)
                          حتی امکانش هست که قیمت تا 600 ریال هم افت کند! :( ولی حالت محتمل 750 ریال است.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

مجامع تازه آگهی شده:

___نماد___ __نام_شرکت__ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش
                            سرمایه
                            انتخاب
                            اعضای
                            هئیت
                            مدیره
                            تاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____ توضیحات اضافی
                            ثالوند سرمايه گذاري مسکن الوند سالیانه انتخاب 1395/09/16 سه شنبه 09:00 محل سالن اجتماعات بانک مسکن مرکزي واقع در اراک ،خيابان امام خميني ، ساختمان بانک مسکن شعبه مرکزي (سرپرستي)
                            دامين داروسازي امين افزایش 1395/09/22 دوشنبه 10:00 اصفهان - آزادراه ذوب آهن - کليشاد- مقابل شهربهاران - شرکت داروسازي امين
                            تپمپس کارخانجات توليدي پمپ پارس 1395/09/24 چهار شنبه 10:00 کيلومتر 13جاده مخصوص کرج نرسيده به چهاراه ايران خودرو شرکت چيني ايران طبقه سوم ساختمان اداري ✅انتخاب حسابرس✅تعيين حق حضور
                            پی نوشت:
                            1- نه به اینکه یک روز هیچ مجمعی آگهی نمی کنند و نه به بعضی روزها مانند امروز که چندین آگهی می زنند...
                            2- ثالوند سالیانه اش را خارج از تهران انداخته!!!! چرا؟؟؟ معمولا اینهایی که یک کاسه ای زیر نیم کاسه دارند سعی می کنند شرکت کنندگان در مجمع کم باشند... و باز هم معمولا کسی «سالیانه» را در شهرستان نمی اندازد... (جریان چیست؟) جالب اینجا است که اولین مجمعش هم باید باشد... قیمت هر سهم هم رسیده به قیمت عرضه ی اولیه.
                            3- دامین هم شهرستان انداخته... البته این افزایش سرمایه است...
                            4- تپمپس فکر کنم اشتباه ذکر شده و تپمپی باید باشد! فکر کنم بعدا اصلاحیه اش بیاید. این از همه جالب تر است! مجمعش را انداخته کارخانه ی چینی ایران! البته مجمع خاصی هم نیست... ولی مگر خودشان کارخانه ندارند که انداخته اند در چینی ایران؟؟؟
                            آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/11/26, 18:05.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

شفن
                              ====

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

زاگرس
                                ====

متاسفانه/خوشبختانه پیش تر درست پیشبینی کرده بودیم :( (متاسفانه برای اینکه استفاده نکردم)

اکنون هم پیشبینی سقوط است! تا دست کم 38 درصد و به احتمال قوی 50 درصد.

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X