کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

سلام

صبح به خیر @};-

خوب ما کرکره ی این کارگاهمان را بالا بکشیم و با یک بسم الله کاسبی امروزمان را شروع کنیم...

ان شاء الله که از تویش چیز خوبی در بیاید.

===================

ابتدا
    یک نگاه به بازارهای جهانی:

چون نمی دانم کسی مشتاق است یا نه، تصویر نمی گذارم. (وقت و جا می گیرد.)

1-
    نفت برنت و نفت خام (west t i) خیلی دارند سر همین خط گردن بازی در می آورند... به خوبی مشهود است که یا بازیگران دارند بد جوری زد و خورد می کنند (خریداران می خواهند قیمت پایین باشد و فروشندگان بالا) یا اینکه هنوز بلا تکلیفی و سردرگمی در بازیگران مشاهده می شود و هنوز آن قضیه ی اپک به صورت کامل باور نشده! و منتظرند ببینند واقعا کاری صورت می گیرد؟ یا نه؟
    خلاصه اینکه انگار می دانند این قیمت 50 دلاری چقدر مهم است و حسابی دارند بازی در می آورند... ولی من خیلی خیلی خوش بینم و فکر کنم حسابی بشکند و تا 70 دلار برود... ای بسا دوباره یک خط گردن دیگر هم بشکند و تا 110 دلار! برود!...

2-
    مس پریروز خوب کار کرد ولی پرچمی که ساخته بود را رو به بالا نشکست... امروز هم دوباره دارد تلاش می کند این خط را بشکند... و باز هم من خوش بینم و به نظرم می رسد بتواند که اگر بتواند فملی حتما در سبدم خواهد ماند.

3-
    شکر: حقیقتش یک برگشت کوچک زده... ولی آن جور که افت کرد به نظر می رسد این برگشت فقط یک اصلاح کوچک باشد و به این شکر خوش بین نیستم و فکر کنم نهایتا تا 50 درصد این افتی که کرده را اصلاح می کند و دوباره روز از نو روزی از نو و یک اصلاح شدید دیگر می آید... در نظر دارم دو تا قندی ام را آن موقع بدهم برود...
    http://www.investing.com/commodities...treaming-chart

====================

خوب...

داشتیم روی
    نشانگرمان (که یک نوسانگر هم از دلش بیرون کشیده بودیم) صحبت می کردیم... اسمش را گذاشتم خیزش (به انگلیسی mhj_tvprise)

در زیر تصویرشان را می گذارم و توضیحات باشد در ارسال بعدی:

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

تصویر بالا چهار بخش است:

بخش اول: بخشهایی که در آن پیشنهاد خرید و نگهداری بوده به رنگ سبز در آمده. (تکه های سبز تکه هایی است که با نماد همراه هستیم.)

بخش دوم: پیشنهاد های خرید و فروش با پیکان های سبز و قرمز نشان داده شده.

بخش سوم: نوسانگری است که بر طبق پیشنهاد های خرید و فروش رسیده امتیاز می دهد و این امتیاز را ثبت می کند. و البته اگر امتیاز بیشتر از 100 یا کمتر از 100 بود جلو تر نمی رود!

بخش چهارم: همان نوسانگر است با این تفاوت که محدودیت بر داشته شده و نیز نمودار به وسیله ی میانگین گیری (25 روزه فکر کنم) نرم شده.

امروز می خواهیم این کارها را انجام دهیم:

1- ببینیم این نشانگر، نوسانگر و پیشنهادهای خریدش چقدر معتبر است؟

2- راهی برای افزایش اعتبار آن پیدا کنیم. (ارتقاء بدهیمش)

برای دیدن اینکه چقدر معتبر است باید نمادهای زیادی را با آن بررسی کنیم.
      در همین حین مطمئنا راهکارهایی به ذهنمان می رسد و رویش کار می کنیم.
      کار دیگر مخلوط کردن نشانگر با خودش یا با دیگر نشانگر ها است.

دیروز (یا پریروز؟) روی این کار کردیم که نوسانگری درست کنیم و در اعداد 40 این نوسانگر خرید و فروش انجام دهیم... این کار بد نبود... ولی به نظر خوب هم نمی رسید... ولی فقط پیشنهاد های بسیــــــــــــــــــــــــــار بلند مدت می داد! اگر خاطرتان باشد پیشنهادهایی که داد مجموعا 6 سال سهامداری از 13 سال سابقه ی آن نمودار بود! در صورتی که مطلوب ما نیم سال سهامداری از 13 سال است! یا کمتر... که البته مسئله ای نیست... و ما می توانیم با ترکیب کردن نشانگر ها پیشنهادهای خرید و فروش را کم کنیم.
      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/12/07, 09:51.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35714

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        سلام

صبح به خیر @};-

خوب ما کرکره ی این کارگاهمان را بالا بکشیم و با یک بسم الله کاسبی امروزمان را شروع کنیم...

ان شاء الله که از تویش چیز خوبی در بیاید.

===================

ابتدا
        یک نگاه به بازارهای جهانی:

چون نمی دانم کسی مشتاق است یا نه، تصویر نمی گذارم. (وقت و جا می گیرد.)

1-
        نفت برنت و نفت خام (west t i) خیلی دارند سر همین خط گردن بازی در می آورند... به خوبی مشهود است که یا بازیگران دارند بد جوری زد و خورد می کنند (خریداران می خواهند قیمت پایین باشد و فروشندگان بالا) یا اینکه هنوز بلا تکلیفی و سردرگمی در بازیگران مشاهده می شود و هنوز آن قضیه ی اپک به صورت کامل باور نشده! و منتظرند ببینند واقعا کاری صورت می گیرد؟ یا نه؟
        خلاصه اینکه انگار می دانند این قیمت 50 دلاری چقدر مهم است و حسابی دارند بازی در می آورند... ولی من خیلی خیلی خوش بینم و فکر کنم حسابی بشکند و تا 70 دلار برود... ای بسا دوباره یک خط گردن دیگر هم بشکند و تا 110 دلار! برود!...

2-
        مس پریروز خوب کار کرد ولی پرچمی که ساخته بود را رو به بالا نشکست... امروز هم دوباره دارد تلاش می کند این خط را بشکند... و باز هم من خوش بینم و به نظرم می رسد بتواند که اگر بتواند فملی حتما در سبدم خواهد ماند.

3-
        شکر: حقیقتش یک برگشت کوچک زده... ولی آن جور که افت کرد به نظر می رسد این برگشت فقط یک اصلاح کوچک باشد و به این شکر خوش بین نیستم و فکر کنم نهایتا تا 50 درصد این افتی که کرده را اصلاح می کند و دوباره روز از نو روزی از نو و یک اصلاح شدید دیگر می آید... در نظر دارم دو تا قندی ام را آن موقع بدهم برود...
        http://www.investing.com/commodities...treaming-chart

====================

خوب...

داشتیم روی
        نشانگرمان (که یک نوسانگر هم از دلش بیرون کشیده بودیم) صحبت می کردیم... اسمش را گذاشتم خیزش (به انگلیسی mhj_tvprise)

در زیر تصویرشان را می گذارم و توضیحات باشد در ارسال بعدی:

جناب محمدحسین در مس فکر میکنید نشانه های عبور قوی از 6000 دلار هست یا نه هنوز؟

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

چیزی که در نمودار بالا که متعلق به نماد فارس می باشد و نیز در چندین نمودار دیگری که پریروز بررسی داشتیم به چشم می خورد این است که این نشانگر پیشنهاد های خرید و فروش خوبی می دهد و در این تقریبا شکی نیست (و البته یادم باشد باز هم در نمادهای دیگر نگاه و بررسی کنم.) ولی چیزی که هست این است که پیشنهاد های بد هم می دهد. و به ویژه هنگام خرید پیشنهاد های خوبی می دهد.
          آن خیزش اصلی نماد ِ فارس در بالا از 4 هزار ریال تا 8 هزار ریال با این نشانگر تشخیص داده شده و این چیز بزرگی است.

نمی دانم منظورم را رساندم یا نه؟ ببینید... دو تا مسئله است: 1- دادن سیگنال های درست 2- ندادن سیگنال های نادرست. من فکر می کنم 50 درصد قضیه که دادن سیگنال های درست باشد توسط این نشانگر دارد به خوبی انجام می گیرد. و فکر می کنم 50 درصد دیگر کار باقی نشانگر ها است که باید با این ترکیب شوند.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
            جناب محمدحسین در مس فکر میکنید نشانه های عبور قوی از 6000 دلار هست یا نه هنوز؟
            سلام
            بلـــــــــــــــه
            من خیلی امیدوارم به این مس.
            الگو خیلی شبیه پرچم است:

و اگر امروز (نهایت تا یک هفته) بتواند همین قله ی ماه پیش را بزند (که خیلی امیدوارم) و 6000 را رد کند، به احتمال قوی دوباره یک جهش تا 6500 - 7000 خواهیم داشت!

(روی دیگر پرچم هم این است که اگر از پرچمی که نشان داده ام پایین تر بیاید یک افت شدید خواهیم داشت. که البته احتمالش ضعیف تر است... این احتمال را با پیکان خط چین نشان داده ام.)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

بکهنوج که دیروز و پریروز اعلام کرده بودیم را امروز هم دارند خوب می خرند...

شاید گذاشته اند رشد ِ بعد از عرضه ی اولیه اش را الان انجام دهد!

امروز به قیمت عرضه اولیه رسید.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35714

سلام
                بلـــــــــــــــه
                من خیلی امیدوارم به این مس.
                الگو خیلی شبیه پرچم است:

و اگر امروز (نهایت تا یک هفته) بتواند همین قله ی ماه پیش را بزند (که خیلی امیدوارم) و 6000 را رد کند، به احتمال قوی دوباره یک جهش تا 6500 - 7000 خواهیم داشت!

(روی دیگر پرچم هم این است که اگر از پرچمی که نشان داده ام پایین تر بیاید یک افت شدید خواهیم داشت. که البته احتمالش ضعیف تر است... این احتمال را با پیکان خط چین نشان داده ام.)
                ممنون از جوابتون،

این سوال رو قبلا پرسیدم از شما در رابطه با قیمت طلا و واکنش بقیه فلزات !

گروهی که معتقدن افزایش قیمت مس بخش زیادیش به خاطر سفته بازی هست ، مدعی هستن اگر اونس جهانی بیاد بالا اونوقت مس عقب نشینی میکنه !!!

شما با این نظر موافقید؟

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

خوب...
                  از هدف امروز دور نشویم... این روز ها قرار است ماهی نگیریم و قلاب ماهی گیری مان را درست کنیم... (تا اگر خدا بخواهد تا آخر سال یک قلاب خوب داشته باشیم و از آن به بعد تا آخر عمر ماهی گیری خوبی داشته باشیم... یا اینکه کلا ماهی گیری را بگذاریم کنار و برویم سراغ کاری دیگر...)

این نماد ِ فاذر است:

دو خیزش بزرگ در این نماد مشخص است.
                  در سال 94، از 2500 ریال تا 6400 ریال ، با کمک این نشانگر کلا با نماد بوده ایم.
                  و خیزش دوم که مربوط به سال 92 است و از 940 ریال تا 3700 ریال است را قسمت های خوبش را با کمک این نشانگر با نماد همراه بودیم.
                  پس آن فرضیه ای که داشتم اینجا هم صدق می کند.

بخش چهارم و زیرین از تصویر بالا که خطی زرد رنگ است نشان می دهد هیجان خرید و قدرت خرید از سال 87 تا کنون یک بند داشته به نماد تزریق می شده! و این هیجان هیچ وقت ما به ازایی نداشته! (مانند فارس نشده که برود بالا بعد بیاید پایین)

چرا این طور شده؟
                  چند تا حدس می توانم بزنم: 1- بعدا این گونه خواهد شد. (شب دراز است و ...) 2- نماد خوبی است. 3- بازیگر همیشه این طور کار کرده که بدون اینکه صف فروش ایجاد کند و یا هیجان به بازار بدهد از نماد خارج شده!

(یادم می آید هفته ی پیش 4 هزار ریال را (اگر اشتباه نکنم) کف این نماد اعلام کرده بودم... بلی... پیدایش کردم... این جا: http://u1.img7.ir/pmBiy.png بوده که 3800 ریال را پیشبینی کرده بودم که گویا به آن هم رسید. ادامه اش ندهم که از کار اصلی غافل نشوم...)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                    ممنون از جوابتون،

این سوال رو قبلا پرسیدم از شما در رابطه با قیمت طلا و واکنش بقیه فلزات !

گروهی که معتقدن افزایش قیمت مس بخش زیادیش به خاطر سفته بازی هست ، مدعی هستن اگر اونس جهانی بیاد بالا اونوقت مس عقب نشینی میکنه !!!

شما با این نظر موافقید؟
                    ببینید من از نظر بنیادی زیاد بررسی نکرده ام...

آن دلیل سفته بازی هم که شما عنوان کردید به نظر من -هر چند درست می تواند باشد ولی- قوی نمی تواند باشد.

هر عاملی یک قدرتی دارد.

سفته بازان جهانی چقدر می توانند قدرت داشته باشند؟

خوب من فکر کنم اگر سفته بازان آن قدر قدرت داشته باشند که بتوانند یک کالایی به این عظمت را بالا پایین کنند باید 1- همه با هم همجهت باشند و 2- قدرت خرید و فروش یک کشور را داشته باشند! یک کشور متوسط یا بزرگ.

من فکر کنم عامل تاثیر گذار روی کالایی به عظمت مس نمی تواند سفته بازی باشد. (شاید سفته بازی قیمت را 5 درصد بالا پایین کند و شاید برای دو سه روز)

من از نظر بنیادی با خودم این طور فکر می کنم:
                    چه شد که روی و ذغال سنگ و سرب و آلمینیوم و ... رفتند بالا؟
                    همان دلیل باید باعث شود مس هم برود بالا!
                    همین.

حالا آن عامل چه بوده و چه می خواهد باشد؟ هر چه می خواهد باشد... می خواهد ضعیف شدن دلار و اقتصاد آمریکا باشد... می خواهد قوی شدن اقتصاد جهانی و بازگشت رونق و عطش کارخانه ها به مواد اولیه باشد... می خواهد سرمایه گذاری کشور ها روی ذخیره سازی مواد معدنی باشد... می خواهد بهبود مسکن چین باشد... هر چه باشد باشد... بالاخره چطور شده همه چیز رفته بالا؟ این بدبخت هم خوب به همان دلیل باید برود بالا...

از نظر نموداری هم که عرض کردیم... منتها یک چیز ماند و آن یک یو (فنجان) بود که در حال تکمیل شدن است...
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• iligal
                      مدیر(ستاره دار 11)
                      • Sep 2012
                      • 4103

خوب...
                      از هدف امروز دور نشویم... این روز ها قرار است ماهی نگیریم و قلاب ماهی گیری مان را درست کنیم... (تا اگر خدا بخواهد تا آخر سال یک قلاب خوب داشته باشیم و از آن به بعد تا آخر عمر ماهی گیری خوبی داشته باشیم... یا اینکه کلا ماهی گیری را بگذاریم کنار و برویم سراغ کاری دیگر...)

این نماد ِ فاذر است:

دو خیزش بزرگ در این نماد مشخص است.
                      در سال 94، از 2500 ریال تا 6400 ریال ، با کمک این نشانگر کلا با نماد بوده ایم.
                      و خیزش دوم که مربوط به سال 92 است و از 940 ریال تا 3700 ریال است را قسمت های خوبش را با کمک این نشانگر با نماد همراه بودیم.
                      پس آن فرضیه ای که داشتم اینجا هم صدق می کند.

بخش چهارم و زیرین از تصویر بالا که خطی زرد رنگ است نشان می دهد هیجان خرید و قدرت خرید از سال 87 تا کنون یک بند داشته به نماد تزریق می شده! و این هیجان هیچ وقت ما به ازایی نداشته! (مانند فارس نشده که برود بالا بعد بیاید پایین)

چرا این طور شده؟
                      چند تا حدس می توانم بزنم: 1- بعدا این گونه خواهد شد. (شب دراز است و ...) 2- نماد خوبی است. 3- بازیگر همیشه این طور کار کرده که بدون اینکه صف فروش ایجاد کند و یا هیجان به بازار بدهد از نماد خارج شده!

(یادم می آید هفته ی پیش 4 هزار ریال را (اگر اشتباه نکنم) کف این نماد اعلام کرده بودم... بلی... پیدایش کردم... این جا: http://u1.img7.ir/pmBiy.png بوده که 3800 ریال را پیشبینی کرده بودم که گویا به آن هم رسید. ادامه اش ندهم که از کار اصلی غافل نشوم...)

به لحاظی خوبی نماد و پر پتانسیل بودن سهم که هیچ شکی در آن نیست و گفته ها در مورد این تک سهم رو آقا بهنام با شرح کامل از سال 91 و قبل از افزایش تجدید ارزیابیش حسابی سخن گفته!!!
                      اما در مورد بازیگر که حرفش نزدنیه و یه بازیگر درجه 1 و خبره داره که با پنبه سر میبره و افراد کم صبر رو در مقاطعی از مسیر حرکت خیلی شیک و مجلسی پیاده میکنه من خودم همین چند روز پیش دیگه خیلی کم امید و بی رمق شده بودم نسبت به روند و صعود سهم و همش خودم رو شماتت میکردم چرا نفروختم رو 630 و موندم با سهم همیشه هم با خودم میگم بذار بفروشم و طمع بیش از حد نکنم اما خب بازار بورس هست و ریسک کردن سر نگهداری یا فروش ولی خب میگن آدم به چیزی که اعتقاد داره و میدونه آینده خوبه در انتظارش هست نباید چوب حراج بزنه و باید با سختیاش بسازه تا روزای خوشش هم سر برسه و امیدوارم دیگه آخرای بازی فاذر باشه و قراردادهاش رو بیاره روی میز و شفاف سازی ها رو علنی کنن دقیقا مثل فاراک اگه از سال 92 تا به الان فاذر و فاراک رو مقایسه کنیم به این نکته پی میبریم توی فاراک یه حامی مهم فرهنگیان وجود داره که یه تنه زیرسهم رو گرفته و اونو بالا کشونده و امیدوارم فاذر هم یکمی از این همشهریش یاد بگیره و تکونی به خودش بده!!!
                      و در آخر بعدا این گونه خواهد شد یه چیزی هست تو مایه شاید این جمعه بیاید .... و امیدوارم صبح دولتمان بدمد!!!
                      بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

علاوه بر بکهنوج، حسینا و شیران را هم گفته بودیم...

حسینا امروز گیچ زد ولی فکر کنم دوباره به سراغش بیایند.
                        شیران هم به نظر می رسد وضعش عالی شد.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                          به لحاظی خوبی نماد و پر پتانسیل بودن سهم که هیچ شکی در آن نیست و گفته ها در مورد این تک سهم رو آقا بهنام با شرح کامل از سال 91 و قبل از افزایش تجدید ارزیابیش حسابی سخن گفته!!!
                          اما در مورد بازیگر که حرفش نزدنیه و یه بازیگر درجه 1 و خبره داره که با پنبه سر میبره و افراد کم صبر رو در مقاطعی از مسیر حرکت خیلی شیک و مجلسی پیاده میکنه من خودم همین چند روز پیش دیگه خیلی کم امید و بی رمق شده بودم نسبت به روند و صعود سهم و همش خودم رو شماتت میکردم چرا نفروختم رو 630 و موندم با سهم همیشه هم با خودم میگم بذار بفروشم و طمع بیش از حد نکنم اما خب بازار بورس هست و ریسک کردن سر نگهداری یا فروش ولی خب میگن آدم به چیزی که اعتقاد داره و میدونه آینده خوبه در انتظارش هست نباید چوب حراج بزنه و باید با سختیاش بسازه تا روزای خوشش هم سر برسه و امیدوارم دیگه آخرای بازی فاذر باشه و قراردادهاش رو بیاره روی میز و شفاف سازی ها رو علنی کنن دقیقا مثل فاراک اگه از سال 92 تا به الان فاذر و فاراک رو مقایسه کنیم به این نکته پی میبریم توی فاراک یه حامی مهم فرهنگیان وجود داره که یه تنه زیرسهم رو گرفته و اونو بالا کشونده و امیدوارم فاذر هم یکمی از این همشهریش یاد بگیره و تکونی به خودش بده!!!
                          و در آخر بعدا این گونه خواهد شد یه چیزی هست تو مایه شاید این جمعه بیاید .... و امیدوارم صبح دولتمان بدمد!!!
                          سلام
                          و ممنون بابت اطلاعاتی که ارائه کردید.
                          فرهنگیان البته کلاه بردار بود... و بدجور با قیمت سهم بازی کرد... یعنی مدت ها سهم را گذاشته بود به امان خدا... بلکه تو سر قیمت هر سهم هم می زد... ولی یک باره پول گذاشت پشتش و بالا برد... و یادم نمی آید آخرش چه شد... ولی هر چه بود خیلی تابلو بود که یک کاسه ای زیر نیم کاسه است.
                          =============
                          یک مسئله ای در مورد فاذر (و البته فاراک و خصدرا و رتکو و سایر شرکت هایی از این دست) وجود دارد و آن وضع سوریه و یمن و افغانستان و (بالاخص) عراق است...
                          مطمئنا پروژه های توپی به اینها داده می شود...
                          =============
                          یک مسئله ی دیگر هم منع سرمایه گذاری خارجی در ایران (توسط آمریکا) است.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• iligal
                            مدیر(ستاره دار 11)
                            • Sep 2012
                            • 4103

سلام
                            و ممنون بابت اطلاعاتی که ارائه کردید.
                            فرهنگیان البته کلاه بردار بود... و بدجور با قیمت سهم بازی کرد... یعنی مدت ها سهم را گذاشته بود به امان خدا... بلکه تو سر قیمت هر سهم هم می زد... ولی یک باره پول گذاشت پشتش و بالا برد... و یادم نمی آید آخرش چه شد... ولی هر چه بود خیلی تابلو بود که یک کاسه ای زیر نیم کاسه است.
                            =============
                            یک مسئله ای در مورد فاذر (و البته فاراک و خصدرا و رتکو و سایر شرکت هایی از این دست) وجود دارد و آن وضع سوریه و یمن و افغانستان و (بالاخص) عراق است...
                            مطمئنا پروژه های توپی به اینها داده می شود...
                            =============
                            یک مسئله ی دیگر هم منع سرمایه گذاری خارجی در ایران (توسط آمریکا) است.
                            در مورد سهامی که عرض کردی محمد حسین همین بگم خدمتت
                            که نمونه بارزش صدرا که تو شهر خودمون هست و بازدیدی از جزیره مربوط به تاسیسات صدرا داشتم از روزی که دوباره سپاه عنان کار رو به دست گرفته تحول عظیمی رخ داده که تو سال 96 به نمایش در میاد و چن تا بیلبورد رو توی شهر زدن تحول دوباره صدرا و خیلی نیرو جدید گرفته و تا اونجایی که من شنیدم ساخت 15 تا سکو گرفته و چن تا کشتی و شناور خلاصه برو و بیایی دوباره راه انداخته صدرا و جون دوباره ای گرفته ما بقی سهام که فاذر فعلا نمیخواد رو کنه فاراک 50 درصد مسیر رو رفته با افزایش سرمایه ای که داد و رشد قریب به 200 درصدیش از 93 تا به امروز نوبتی هم باشه نوبتی صدرا و فاذر فلک زده هستش!!!!
                            بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

مجامع تازه آگهی شده:

___نماد___ __نام_شرکت__ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش
                              سرمایه
                              انتخاب
                              اعضای
                              هئیت
                              مدیره
                              تاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____ توضیحات اضافی
                              دسبحا گروه دارويي سبحان افزایش 1395/09/24 چهار شنبه 10:00 سالن رازي واقع در ساختمان جديد دانشکده داروسازي دانشگاه تهران واقع در تهران، خيابان 16 آذر
                              خکاوه سايپا ديزل افزایش 1395/09/25 پنج شنبه 10:00 شرکت واقع در جاده مخصوص کرج کيلومتر 14
                              فجام صنعتي جام دارو افزایش 1395/09/29 دوشنبه 10:00 تهران،خيابان گاندي جنوبي،کوچه يکم،پلاک14،طبقه چهارم
                              جوین کشت و صنعت جوين سالیانه انتخاب 1395/09/25 پنج شنبه 09:00 استان خراسان رضوي-شهرستان جوين-بالاتر از ايستگاه راه آهن نقاب-شرکت کشت و صنعت جوين ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
                              دسانکو داروسازي سبحان انکولوژي افزایش 1395/09/29 دوشنبه 10:00 تهران - ميدان آرژانتين - خيابان الوند - کوچه آويز - پلاک 5 - شرکت سرمايه گذاري البرز - طبقه 5
                              شپديس پتروشيمي پرديس سالیانه 1395/09/28 یکشنبه 09:30 پژوهشگاه نيرو واقع در تهران شهرک قدس(غرب) انتهاي بلوار دادمان
                              خکاشا توليد خودرو سايپا کاشان انتخاب 1395/09/28 یکشنبه 10:00 شرکت سايپا،کيلومتر 15 جاده مخصوص کرج ، سالن تيبا
                              وثخوز سرمايه گذاري و توسعه خوزستان سالیانه 1395/09/28 یکشنبه 10:00 اهواز-امانيه - خ دز شرقي پلاک 103

مجامع پیش رو:

__نماد__ __نام_شرکت___ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش سرمایه انتخاب اعضای هئیت مدیره __تاریخ_مجمع__ __روز_هفته__ ساعت ____________مکان_برگزاری_مجمع___________ توضیحات اضافی
                              وبصادر بانک صادرات ايران

انتخاب 1395/09/18 پنج شنبه 10:00 سالن همايش خليج فارس به نشاني تهران - شهرک قدس - انتهاي خيابان شهيد دادمان - مجموعه پژوهشگاه نيرو ✅انتخاب حسابرس✅تعیین پاداش✅تعيين حق حضور
                              ثزاگرس سرمايه گذاري توسعه و عمران زاگرس چهار محال و بختياري

سالیانه
                              انتخاب 1395/09/21 یکشنبه 10:00 چهارمحال وبختياري-شهرکرد-گودال چشمه-بلوار13 آبان-جنب باشگاه رفاه کارگران- سالن سازمان دانش آموزي استان
                              وحافظ بيمه حافظ

انتخاب 1395/09/21 یکشنبه 10:00 تهران - خيابان شريعتي - خيابان شهيد وحيد دستگردي ( ظفر ) - خيابان صبر - نبش کوچه شادي - پلاک 8
                              دامين داروسازي امين

افزایش
                              1395/09/22 دوشنبه 10:00 اصفهان - آزادراه ذوب آهن - کليشاد- مقابل شهربهاران - شرکت داروسازي امين
                              افرا افرانت

افزایش
                              1395/09/23 سه شنبه 08:30 ساختمان اصلي شرکت افرانت به نشاني خيابان شهيد بهشتي-خيابان سهند- پلاک 12 ✅تغییر موضوع فعالیت
                              غديس شرکت پاکديس

1395/09/23 سه شنبه 12:00 تهران - خيابان گاندي - کوي هفدهم - پلاک 17 ✅انتخاب حسابرس
                              تپمپس کارخانجات توليدي پمپ پارس

1395/09/24 چهار شنبه 10:00 کيلومتر 13جاده مخصوص کرج نرسيده به چهاراه ايران خودرو شرکت چيني ايران طبقه سوم ساختمان اداري ✅انتخاب حسابرس✅تعيين حق حضور
                              دسبحا گروه دارويي سبحان

افزایش
                              1395/09/24 چهار شنبه 10:00 سالن رازي واقع در ساختمان جديد دانشکده داروسازي دانشگاه تهران واقع در تهران، خيابان 16 آذر
                              جوین کشت و صنعت جوين

سالیانه
                              انتخاب 1395/09/25 پنج شنبه 09:00 استان خراسان رضوي-شهرستان جوين-بالاتر از ايستگاه راه آهن نقاب-شرکت کشت و صنعت جوين ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
                              خکاوه سايپا ديزل

افزایش
                              1395/09/25 پنج شنبه 10:00 شرکت واقع در جاده مخصوص کرج کيلومتر 14
                              شپديس پتروشيمي پرديس

سالیانه

1395/09/28 یکشنبه 09:30 پژوهشگاه نيرو واقع در تهران شهرک قدس(غرب) انتهاي بلوار دادمان
                              دسانکو داروسازي سبحان انکولوژي

افزایش
                              1395/09/29 دوشنبه 10:00 تهران - ميدان آرژانتين - خيابان الوند - کوچه آويز - پلاک 5 - شرکت سرمايه گذاري البرز - طبقه 5
                              فجام صنعتي جام دارو

افزایش
                              1395/09/29 دوشنبه 10:00 تهران،خيابان گاندي جنوبي،کوچه يکم،پلاک14،طبقه چهارم
                              وصفها سرمايه گذاري استان اصفهان

سالیانه
                              انتخاب 1395/10/16 پنج شنبه 10:00 سالن همايش شماره( 2) تالارپذيرايي سنبله واقع دراصفهان-چهارراه شيخ صدوق-ابتداي خيابان شيخ صدوق جنوبي-باشگاه کارکنان جهادکشاورزي
                              خکاشا توليد خودرو سايپا کاشان

انتخاب 1395/09/28 یکشنبه 10:00 شرکت سايپا،کيلومتر 15 جاده مخصوص کرج ، سالن تيبا
                              وثخوز سرمايه گذاري و توسعه خوزستان

سالیانه

1395/09/28 یکشنبه 10:00 اهواز-امانيه - خ دز شرقي پلاک 103
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

چندین بار دیگر هم گفته ام...
                                بدترین چیز در مورد نشانگر ها و پیشبینی ها و مسابقه این است که
                                همیشه یک روز عقبی!
                                دست کم یک روز...
                                و نکته ی بد این است که معمولا وقتی نمودار ِ قیمت خیز برداشته و دارد حسابی بالا می رود دستور خرید صادر می شود... و وقتی رو به پایین دارد می رود پیشنهاد فروش داده می شود...
                                و با در نظر گرفتن آن یک روز عقب بودن نزدیک 5 درصد در خرید و 5 درصد در فروش زیان می کنی...
                                و آن 1.5 درصد هم که سر جایش است...
                                نتیجه اینکه خیلی از نشانگر ها و سامانه های داد و ستد خودکار (رایانه ای) که به نظر سود ده می رسند و سود های خوبی را هم نشان می دهند در عمل کارایی ندارند.
                                :(

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X