کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

آزمون راهبرد جدید
    ==========

1- پر واضح است که شکست خورده ام و بد هم شکست خورده ام...
    از بین نماد های انتخاب شده فقط یکی سبز (آبی) است که آن هم به نظر می رسد بیشتر شانسی باشد!
    در حقیقت به نظر می رسد بیشتر من در پیدا کردن نماد هایی که قرار است کاهشی باشند تبحر داشته ام تا نماد هایی در روند افزایشی!!

2- اگر فکر کرده اید بنده دست از تلاش بر می دارم یا اینکه حتی این راهبرد کوتاه مدت جدیدم را کنار می گذارم سخت در اشتباه هستید... تا بوده از این شکست هایی بوده که ما خورده ایم و خواهیم خورد و آن قدر می خوریم تا شکست دانی مان بترکد...
    (فقط باید یک مقدار زمان و البته حوصله پیدا کنم و سر حال باشم تا بنشینم و بیاندیشم که چرا چنین دارد می شود و چه باید کرد تا در کوتاه مدت موفق شوم.)

و تا زمانی که خدا هست امید هم هست...
    و توکلت علی الحی القیوم

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      سلام

دیروز و امروز اینترنت من (مخابرات) مشکل دارد. نتوانستم مطلب بنویسم.

دو سه تا نکته را اینجا بگویم که هم خودم یادم بماند و هم دوستان:

ابتدا بگویم این دو تا نکته را از بررسی هایی که در این پیوند داشته ام به دست آورده ام: http://www.adantahlil.com/showthread...l=1#post427936

1-
      قدرت خریداران آن چنان در عمل فایده ندارد. چون به خاطر همگرایی زیاد با قیمت، عملا با مشاهده ی قیمت می توان چشم بسته حدس زد قدرت خریداران چقدر بوده!

2- پس
      واگرایی بین قدرت خریداران و قیمت در یک دوره ی کوتاه -به خصوص در یک روز که بسیار مورد علاقه ی ما است- می تواند مستعد صف خرید (در روز بعد) شود.

بالا بودن
      آخرین نسبت به پایانی هم می تواند نشانه ی خوبی باشد...
      البته نشانه! چون ممکن است اشتباه عمل کند.
      1- ممکن است کار یک جوجه (به قولی کار بچه مچه ها) باشد.
      2- ممکن است رکب باشد!

پس باید توجه کنیم در آخر کار با چه حجمی قیمت ِ آخرین نسبت به پایانی بالاتر بوده؟
      و آیا یک باره بوده یا به تدریج؟
      و نیز در چه زمانی بوده؟ آیا دقیقا لحظه ی آخر یک نفر با استفاده از نبود ِ فروشنده یک رنج کوچک کشیده؟ یا بعد از ساعت 11 سفارش هایی محکم در بالاترین سطر ِ خریداران گذاشته شده و همین طور هم بالا آمده؟
      (برای بررسی این موارد بد نیست به نمودار روزانه ی قیمت در بخش «سابقه» از سایت تی اس ای مراجعه کنیم.)
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7515

آزمون راهبرد جدید
        ==========

1- پر واضح است که شکست خورده ام و بد هم شکست خورده ام...
        از بین نماد های انتخاب شده فقط یکی سبز (آبی) است که آن هم به نظر می رسد بیشتر شانسی باشد!
        در حقیقت به نظر می رسد بیشتر من در پیدا کردن نماد هایی که قرار است کاهشی باشند تبحر داشته ام تا نماد هایی در روند افزایشی!!

2- اگر فکر کرده اید بنده دست از تلاش بر می دارم یا اینکه حتی این راهبرد کوتاه مدت جدیدم را کنار می گذارم سخت در اشتباه هستید... تا بوده از این شکست هایی بوده که ما خورده ایم و خواهیم خورد و آن قدر می خوریم تا شکست دانی مان بترکد...
        (فقط باید یک مقدار زمان و البته حوصله پیدا کنم و سر حال باشم تا بنشینم و بیاندیشم که چرا چنین دارد می شود و چه باید کرد تا در کوتاه مدت موفق شوم.)

و تا زمانی که خدا هست امید هم هست...
        و توکلت علی الحی القیوم

محمد حسین عزیز من به جنابعالی ارادت دارم به دلایل زیاد که مشخصا صداقت و تلاش شما قابل تحسین است شما شکست نخورده اید بلکه تجربه خودتان و دوستان را افزایش داده اید مطمئن باش یا راهی می یابیم یا راهی می سازیم درود
        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

زندگی جالبی است...
          خیلی چیزها را آرزو داریم... خیلی...
          ولی وقتی به آنها دست می یابیم برایمان عادی و کسل کننده می شوند...

خیلی برایم سخت است تصور کنم این بی ام دبلیو هایی که الان 15 میلیارد ریال است و من عاشقشان هستم یک روزی به کناری می افتند و کسی نگاهشان هم نمی کند:

ولی وقتی می بینم فولکسی که در همین 30 سال پیش آرزوی دست نیافتنی خیلی ها بوده، اکنون حتی نظر کودکان را هم به خودش جلب نمی کند این تصور برایم آسان می شود...

واقعا آدم پیچیده است...

ما فکر می کنیم اگر دو تا بال داشتیم چقدر می توانستیم لذت ببریم و سعادت و خوشبختی را در پرواز می بینیم... ولی اصلا به این فکر نمی کنیم که آیا الان با داشتن دو تا پا خوشبخت شده ایم؟ یا نه؟ آیا احساس لذت ِ وافر و مدام داریم؟ یا نه؟

واقعا آدمیزاد دنبال چیست؟

به هر حال...
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• روندشناس
            عضو فعال
            • May 2014
            • 1057

زندگی جالبی است...
            خیلی چیزها را آرزو داریم... خیلی...
            ولی وقتی به آنها دست می یابیم برایمان عادی و کسل کننده می شوند...

خیلی برایم سخت است تصور کنم این بی ام دبلیو هایی که الان 15 میلیارد ریال است و من عاشقشان هستم یک روزی به کناری می افتند و کسی نگاهشان هم نمی کند:

ولی وقتی می بینم فولکسی که در همین 30 سال پیش آرزوی دست نیافتنی خیلی ها بوده، اکنون حتی نظر کودکان را هم به خودش جلب نمی کند این تصور برایم آسان می شود...

واقعا آدم پیچیده است...

ما فکر می کنیم اگر دو تا بال داشتیم چقدر می توانستیم لذت ببریم و سعادت و خوشبختی را در پرواز می بینیم... ولی اصلا به این فکر نمی کنیم که آیا الان با داشتن دو تا پا خوشبخت شده ایم؟ یا نه؟ آیا احساس لذت ِ وافر و مدام داریم؟ یا نه؟

واقعا آدمیزاد دنبال چیست؟

به هر حال...
            دوست عزیز واقعیت همینطور هست اشتباه زیاد نشانه ضعف نیست بلکه پوشش ضعف هست اگر بدرستی روش فکر کنی میفهمی که مسئله زمان خیلی مهمه که کمتر بهش توجه میکنیم . صرف تکنیکال کارایی نداره زمان را توجه کن ببین بورس چه بهشتی میشه.

نظر

• Abad
              عضو فعال
              • Nov 2015
              • 7515

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post699813
              تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Abad
                عضو فعال
                • Nov 2015
                • 7515

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post699820

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

مجامع تازه آگهی شده:
                  ___نماد___ __نام_شرکت__ لغو اصلاحیه
                  سالیانه افزایش
                  سرمایه
                  انتخاب
                  اعضای
                  هئیت
                  مدیره
                  تاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____ توضیحات اضافی
                  قجام فرآورده هاي غذائي و قند تربت جام

سالیانه

1395/07/28 چهار شنبه 15:00 تهران - ميدان فاطمي - خيابان شهيد گمنام - شماره 14 - طبقه چهارم سالن اجتماعات انجمن صنفي کارخانه هاي قند و شکر ايران
                  سمازن سيمان مازندران

افزایش
                  1395/07/18 یکشنبه 10:00 تهران - هتل ارم واقع در ميدان ونک، بزرگراه شهيد حقاني، بعد از کتابخانه ملي، جنب روگذر شهيد همت غرب - هتل بزرگ ارم
                  خکاشا توليد خودرو سايپا کاشان لغو

افزایش
                  1395/07/19 دوشنبه 14:00 لغو شد
                  گنگين شرکت اقتصادي نگين گردشگري ايرانيان

انتخاب 1395/07/26 دوشنبه 09:00 تهران-ميدان شيخ بهائي-ابتداي خيابان سئول-خيابان ماهتاب-پلاک50-طبقه5
                  گکيش مجتمع هاي توريستي و رفاهي آبادگران ايران- کيش

افزایش
                  1395/07/28 چهار شنبه 10:00 جزيره کيش خيابان پروين اعتصامي هتل آبادگران ايران-کيش،دفتر شرکت
                  تپمپي گروه صنايع پمپ سازي ايران

سالیانه

1395/07/27 سه شنبه 10:00 تهران - خيابان وليعصر - جنب آموزش و پرورش منطقه 3 - سالن همايش معلم
                  دفرا فراورده هاي تزريقي و دارويي ايران

افزایش
                  1395/07/27 سه شنبه 09:00 قانوني شرکت واقع در تهران -خيابان شهيد رجايي -خيابان امامزاده ابوالحسن ✅تغییر موضوع فعالیت

مجامع پیش رو:

نماد نام شرکت لغو اصلاحیه سالیانه افزایش
                  سرمایه
                  انتخاب
                  اعضای
                  هئیت
                  مدیره
                  تاریخ مجمع روز ساعت مکان برگزاری مجمع توضیحات اضافی
                  کساپا سايپا شيشه

افزایش
                  1395/07/14 چهار شنبه 10:00 سالن اجتماعات روابط عمومي شرکت سايپا واقع در تهرات ، کيلومتر 15 بزرگراه شهيد لشگري ( جاده مخصوص کرج)
                  حفاري حفاري شمال

افزایش
                  1395/07/15 پنج شنبه 09:00 ساختمان مرکزي شرکت واقع در ميدان پونک ،بلوار فلاح زاده(هميلا)،پلاک 40 ✅کارت ورود به جلسه می خواهد
                  تايرا تراکتور سازي ايران

انتخاب 1395/07/17 شنبه 14:00 پژوهشگاه پليمر و پتروشيمي ايران واقع در تهران، کيلومتر 15 اتوبان تهران - کرج ، بعد از پيکان شهر خروجي شهرک علم و فناوري و پژوهش ، بلوار پژوهش
                  اتکام بيمه اتکايي امين

افزایش
                  1395/07/17 شنبه 17:00 دردفتر مرکزي شرکت جزيره کيش خيابان سنايي بلوار انديشه قطعه N.B.016
                  پکرمان گروه صنعتي بارز

افزایش
                  1395/07/18 یکشنبه 10:00 تهران ، خيابان سهروردي شمالي ، خيابان هويزه غربي ، شماره 101 - سالن اجتماعات شرکت سرمايه گذاري نفت و گاز و پتروشيمي تامين (سهامي عام)
                  سمازن سيمان مازندران

افزایش
                  1395/07/18 یکشنبه 10:00 تهران - هتل ارم واقع در ميدان ونک، بزرگراه شهيد حقاني، بعد از کتابخانه ملي، جنب روگذر شهيد همت غرب - هتل بزرگ ارم
                  کهمدا شيشه همدان

سالیانه

1395/07/18 یکشنبه 15:00 هتل سيمرغ به نشاني :تهران خيابان ولي عصر ،پايين تر از پارک ساعي ، نبش کوچه دلبسته شماره 1096
                  وسينا بانک سينا

انتخاب 1395/07/18 یکشنبه 16:30 تهران، خيابان مطهري، بعداز مير عماد، پلاک 187، طبقه چهارم ،سالن اجتماعات ✅انتخاب حسابرس✅تعیین پاداش✅تعيين حق حضور
                  خکاشا توليد خودرو سايپا کاشان

افزایش
                  1395/07/19 دوشنبه 14:00 شرکت سايپا ، کيلومتر 15 جاده مخصوص کرج ، سالن تيبا
                  خکاشا توليد خودرو سايپا کاشان لغو

افزایش
                  1395/07/19 دوشنبه 14:00 لغو شد
                  گنگين شرکت اقتصادي نگين گردشگري ايرانيان

انتخاب 1395/07/26 دوشنبه 09:00 تهران-ميدان شيخ بهائي-ابتداي خيابان سئول-خيابان ماهتاب-پلاک50-طبقه5
                  دفرا فراورده هاي تزريقي و دارويي ايران

افزایش
                  1395/07/27 سه شنبه 09:00 قانوني شرکت واقع در تهران -خيابان شهيد رجايي -خيابان امامزاده ابوالحسن ✅تغییر موضوع فعالیت
                  تپمپي گروه صنايع پمپ سازي ايران

سالیانه

1395/07/27 سه شنبه 10:00 تهران - خيابان وليعصر - جنب آموزش و پرورش منطقه 3 - سالن همايش معلم
                  گکيش مجتمع هاي توريستي و رفاهي آبادگران ايران- کيش

افزایش
                  1395/07/28 چهار شنبه 10:00 جزيره کيش خيابان پروين اعتصامي هتل آبادگران ايران-کيش،دفتر شرکت
                  قجام فرآورده هاي غذائي و قند تربت جام

سالیانه

1395/07/28 چهار شنبه 15:00 تهران - ميدان فاطمي - خيابان شهيد گمنام - شماره 14 - طبقه چهارم سالن اجتماعات انجمن صنفي کارخانه هاي قند و شکر ايران

«محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • Nov 2015
                    • 7515

چرا در بورس افراد حقیقی ممکنه بیشتر ضرر کنند در پاسخ یک نکته که مهم هم هست گفته می شود طی سه ماه اول سال حقوقی ها حدود 70 در صد فروشنده بوده اند و در دو ماه بعد هم فروشنده ها بیشتر حقوقی بوده اند اما در شهریور معکوس شده و فروشنده ها بیشتر حفیفی و خریدار ها بیشتر حفوفی هستند .

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط روندشناس پست شده است View Post
                      دوست عزیز واقعیت همینطور هست اشتباه زیاد نشانه ضعف نیست بلکه پوشش ضعف هست اگر بدرستی روش فکر کنی میفهمی که مسئله زمان خیلی مهمه که کمتر بهش توجه میکنیم . صرف تکنیکال کارایی نداره زمان را توجه کن ببین بورس چه بهشتی میشه.

سلام روندشناس عزیز؛

راستش بنده روی چرخه های زمانی کار کرده ام ولی آن قدر که باید از این زمان ها نتوانسته ام جواب بگیرم...

شما اگر نکته ی خاصی در این مورد می دانید یا روشی بلدید که جواب می دهد خوشحال می شوم با ما هم در میان بگذارید.

یا علی
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

جناب نوام چامسکی؛

شما هم یک زمان با من در مورد جریان پول صحبت کردید و گفتید در ایران فقط کافی است جریان پول را شناسایی کنی تا راحت بتوانی سود کنی...

اگر شما هم نکته ای (که در عمل کار کند) دارید لطفا بفرمایید تا بررسی کنیم.

ممنون
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

شکست درس است
                          ===========

من خیلی قبل فقط نگاه بنیادی داشتم. (پی بر ای و تخمین سود آینده و اخبار و اطلاعات و مجامع و ...)
                          بعد دیدم روش موفق عمل نمی کند (یک سری نماد ها اصلا بر خلاف جهت داده ها می روند.) و آمدم سراغ نمودار ها و بررسی ها و تخمین های نموداری میان مدت...
                          باز دیدم روش زیاد چنگی به دل نمی زند و عملا در دوره های رکودی/کاهشی نمی توان استفاده کرد، برای همین آدم سراغ کوتاه مدت و بررسی جریان های نقدینگی و قدرت خریداران و بررسی نموداری کوتاه مدت...
                          اکنون هم باز می خواهم با توجه به عدم نتیجه گیری مناسب و دلخواه باز هم بروم و بیاموزم...

خوب فرض کنید من شکست نمی خوردم و به صورت ضمنی در همان نگاه بنیادی صرف موفق بودم! آیا هرگز دنبال روش هایی مثل نموداری و بررسی جریان های پولی می رفتم؟ نه! مطمئنا اکنون قدرت بیشتری در بررسی دارم تا آن موقع. ولی اگر شکستی هم نبود ارتقائی هم نبود!
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7515

شکست درس است
                            ===========

من خیلی قبل فقط نگاه بنیادی داشتم. (پی بر ای و تخمین سود آینده و اخبار و اطلاعات و مجامع و ...)
                            بعد دیدم روش موفق عمل نمی کند (یک سری نماد ها اصلا بر خلاف جهت داده ها می روند.) و آمدم سراغ نمودار ها و بررسی ها و تخمین های نموداری میان مدت...
                            باز دیدم روش زیاد چنگی به دل نمی زند و عملا در دوره های رکودی/کاهشی نمی توان استفاده کرد، برای همین آدم سراغ کوتاه مدت و بررسی جریان های نقدینگی و قدرت خریداران و بررسی نموداری کوتاه مدت...
                            اکنون هم باز می خواهم با توجه به عدم نتیجه گیری مناسب و دلخواه باز هم بروم و بیاموزم...

خوب فرض کنید من شکست نمی خوردم و به صورت ضمنی در همان نگاه بنیادی صرف موفق بودم! آیا هرگز دنبال روش هایی مثل نموداری و بررسی جریان های پولی می رفتم؟ نه! مطمئنا اکنون قدرت بیشتری در بررسی دارم تا آن موقع. ولی اگر شکستی هم نبود ارتقائی هم نبود!
                            سلام در بورس عوامل تاثیر گذار فراوان است بنابراین در شرایط مختلف عوامل مقتضی را باید شناسایی کرد مثلا قیمت وفتی در کف است قدرت پول می تواند در کوتاه مدت موجب افزایش قیمت سهم شود ولی با فرار پول اولیه خریداران ثانوی متقبل زیان شده و دو باره قیمت به کف بر می کردد . درود

نظر

• روندشناس
                              عضو فعال
                              • May 2014
                              • 1057

سلام روندشناس عزیز؛

راستش بنده روی چرخه های زمانی کار کرده ام ولی آن قدر که باید از این زمان ها نتوانسته ام جواب بگیرم...

شما اگر نکته ی خاصی در این مورد می دانید یا روشی بلدید که جواب می دهد خوشحال می شوم با ما هم در میان بگذارید.

یا علی
                              دوست گرامی طبق روشی که من دارم قیمت هر سهم بر حسب میانگین کندل ماهیانه خطوط پیوت - مقاومت و حمایت را بدست میاورم بر اساس فرمول زیر:
                              PP=Pivot Point=High+Low+Close/3
                              R1=(2*PP)-Low
                              R2=PP+(High-Low
                              S1=(2*PP)-High
                              S2=PP-(High-Low
                              یک تصویر هم برای خکاوه گذاشتم و خطوط این ماه را نشان دهد.
                              نمودار ماهیانه :https://www.mql5.com/en/charts/58971...r-sarmaye-asia
                              نمودار هفتگی:https://www.mql5.com/en/charts/58971...r-sarmaye-asia

نمودار روزانه :https://www.mql5.com/en/charts/58971...r-sarmaye-asia

روش کار اینه که چنانچه بعد از تموم شدن کندل ماهیانه قیمت بالای خط pivot باشد بنابراین ما باید بین خط pivotو خط s1 وارد شویم در اینجا بهترین قیمت برای وارد شدن به خکاوه محدوده 124.9 تا 135.3 می باشد .
                              آخرین ویرایش توسط روندشناس؛ 2016/10/05, 19:10.

نظر

• روندشناس
                                عضو فعال
                                • May 2014
                                • 1057

نکته دیگر هم توجه باید کرد اندیکاتور مووینگ اوریج 55 تنظیم شود بسیار عالی زمان را تشخیص میدهد به محض اینکه یک کندل از مووینگ 55 بطور کامل خارج شد یعنی مسیر صعودی و میشه چندین نوسان صعودی گرفت. نمونه خکاوه 4 ساعت https://www.mql5.com/en/charts/58973...r-sarmaye-asia
                                آخرین ویرایش توسط روندشناس؛ 2016/10/05, 19:24.

نظر

در حال کار...
                                X