کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام و عرض ادب ممنون از راهنمایی بی دریغ و استادانه شما
#قشیر
جمع بندی : با توجه به افزایش نرخ دلار و سیاست دولت بر آزاد سازی نرخ دلار برای صنایع مختلف (آخرین مورد کره خوراکی)، پایان یافتن موج 4 شکر جهانی و شروع موج 5 این محصول در بازار جهانی و همزمانی این اتفاق با به اتمام رسیدن موج 4 در شاخص گروه #قندوشکر و خود قشیر خرید این سهم در نزدیکی قیمت 400 تومان (با ارزش بازار نزدیک به 40 میلیارد تومان) کم ریسک ارزیابی می شود.
تحلیل سود #قشیر با فرض نرخ فروش شکر 3500 تومانی ==> 2466 ریال !!
پی بر ای 5 هم بدیم(پی برای بازار 7) قیمت سهم بالای 1200 تومان ارزش دارد.
استاد ابن گفته های یه بنده خداییه که موج جدید شاخص قند رو پیشبینی کرده مثل پیشبینی حضرت عالی
در طورت امکان شاخص قند رو هم همراه با کانی های فلزی میشه راهنمایی بفرمایید با نظر شخصی خودتون در مورد گفته های بالا ممنون
شما خودتان دارید می بینید با چه سرعتی دارم پیشبینی می کنم. این سرعت باعث می شود کیفیت و دقت خروجی کار کم شود... باز نصف نمادهای شاخصی مانده و مجبورم سریع تر باز کار کنم...
وسایل ارتباطی
==========
معلوم نیست دقیقا اینجا آخر افتش است یا نه؟ ولی گویا همین جا ها اواخر افتش است.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
با سلام و عرض ادب ممنون از راهنمایی بی دریغ و استادانه شما
#قشیر
جمع بندی : با توجه به افزایش نرخ دلار و سیاست دولت بر آزاد سازی نرخ دلار برای صنایع مختلف (آخرین مورد کره خوراکی)، پایان یافتن موج 4 شکر جهانی و شروع موج 5 این محصول در بازار جهانی و همزمانی این اتفاق با به اتمام رسیدن موج 4 در شاخص گروه #قندوشکر و خود قشیر خرید این سهم در نزدیکی قیمت 400 تومان (با ارزش بازار نزدیک به 40 میلیارد تومان) کم ریسک ارزیابی می شود.
تحلیل سود #قشیر با فرض نرخ فروش شکر 3500 تومانی ==> 2466 ریال !!
پی بر ای 5 هم بدیم(پی برای بازار 7) قیمت سهم بالای 1200 تومان ارزش دارد.
استاد ابن گفته های یه بنده خداییه که موج جدید شاخص قند رو پیشبینی کرده مثل پیشبینی حضرت عالی
در طورت امکان شاخص قند رو هم همراه با کانی های فلزی میشه راهنمایی بفرمایید با نظر شخصی خودتون در مورد گفته های بالا ممنون
احسنت و تشکر
هم خیلی خلاصه و هم خیلی مفید. عالی @};-
یک نگاه انداختم در اینترنت معلوم نبود چه کسی این را نوشته. کاربر abfa16 در سایت همسایه و nabze_bourse در تلگرام این را کپی کرده بودند ولی انگار از خودشان نبود... (آدم یک مقدار باید به تعداد کاربران یک کانال و معروفیت کسی که این معرفی ها را انجام می دهد هم نگاه کند... مسلما وقتی نیما آزادی یا ولید هلالات یک نمادی را معرفی کنند خیلی تاثیر بیشتری دارد (و البته پیشبینی شان قدرت بیشتری هم دارد) تا وقتی که یک نفر ناشناس معرفی کند.) به هر حال...
بگذریم... برویم سراغ قند و شکر. یادم باشد قیمت جهانی را هم همین امشب یک نگاهی بیاندازم.
مهمترین مسئله ای که به چشم می خورد این است که قیمت به لبه ی مثلثی که شکسته بود بازگشت کرده. حالا باید ببینیم اینجا چه کار می کند؟ شرایط برای یک بازگشت عالی و رسیدن به آن هدفی که پیش تر گذاشته بودیم کاملا مهیا است. شرایط به غیر از حجم! مکدی خیلی عالی است. الگوی قیمتی که مثلثی به شکل گوه ی افزایشی است. زمان بندی می خورد الان شروع روند مثبت داشته باشیم.
دی تی و بختامدی در میان مدت خوب هستند و در کوتاه مدت نامعلوم.
در کل می توانم بگویم هدفی که مشخص کرده ایم هنوز هم همان پیشبینی می شود... ولی در عرض چند هفته نه بلافاصله از فردا. در کوتاه مدت زیاد معلوم نیست چه خبر است؟ بهترین کاری که پیشنهاد می شود این است که در طول روز داد و ستد ها زیر نظر گرفته شوند
و اگر 1- خوب پول وارد نماد ها شد و حجم خوبی خورد و 2- قدرت خرید خریداران بیشتر از قدرت فروشندگان بود و نیز 3- قیمت ها مثبت خوبی خورد
وارد نماد شویم.
قشیر را هم بعدا بررسی کنیم.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
خیلی خیلی حساس شده. الان خط حمایتی یک کوچولو شکسته شده و اگر قرار باشد از این قیمت ها پایین تر بیاید باید خیلی سریع از گروه خودرویی فاصله گرفت. در صورتی هم که برگردد از یک حمایت خوب برگشته و اوضاع عالی می شود.
در این نمادها هم باید باز نگاه کنیم به حجم و قیمت.
نگاه:
1- قیمت مثبت بخورد (مهم نیست چقدر، فقط مثبت بخورد.)
2- حجم کل گروه از 110 میلیون سهم بیشتر شود و برود به سمت 150 میلیون سهم.
اگر احساس کردم قیمت های پایانی مثبت نخواهد شد بی تعارف من می فروشم.
«محمد حسین» هستم.
نظر