کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

بگذارید به جای حجم در آن بالا قیمت را بگذارم... یا اصلا هر دو را... تا هماهنگی حجم/قیمت را هم در موارد مختلف ببینیم....

(البته نباید گول بخوریم و از وسیله گرایی به سمت هدف گرایی برویم! که از هدف دور تر می شویم! یعنی چه؟ یعنی نباید نگاه کنیم از کدام می توانیم سود بیشتر به دست بیاوریم! این یک کار کوتاه مدت است که به کار بلند مدت ما که قلاب سازی حرفه ای است لطمه می زند! نباید هماهنگی نشانگر/قیمت را بررسی کنیم... باید هماهنگی نشانگر/حجم را فقط بررسی کنیم!)

دومین کاری که باید انجام دهیم ایجاد توانایی برای حلقه زدن یک نشانگر با خودش است. در تصویر زیر هر نشانگر دو بار با خودش ترکیب شده است:

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

حالا چه؟

حالا که میانگین ساده 4 بار و میانگین های من 20 بار در خودشان ضرب (و تکرار) شدند چه؟

میانگین ساده از حیث توالی خطوط سبز/قرمز و یکدست بودن رنگ آمیزی فووووووووووووووووووق العاده است!

ابتدا بگذارید برای اینکه میانگین ساده هم شرایط یکسان با میانگین های اختراعی داشته باشد روزهایش را پایین و تکرارش را بالا ببریم:

متاسفانه با وجود اینکه فوق العاده است ولی حدود 10 روز تاخیر دارد!

این 10 روز در روند های کوچک یعنی دقیقا عکس روند عمل کردن! یعنی کشک!

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• gholamk
        عضو فعال
        • Jan 2015
        • 520

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        مشق شب
        ======

ما پیشتر به دوستان یک مشق شب دادیم و می دانم کسی هم گوش نکرد... (نشانگر ها... مکدی... در بازه های مختلف تفسیر شود...)
        به هر حال...
        باز هم مشق شب اینجا می گذاریم هم برای خودمان و هم برای دوستانمان و هم برای اینکه اگر کسی در آینده خواست این جستار را مرور بفرماید تمرین داشته باشد تا ورزیده شود.

تمرین:
        حجم های مختلف در موج های خوب و متوسط و بد چند نماد مطالعه شود.
        بعد از مطالعه ی کامل جمع بندی و نتیجه گیری کنید.
        حالا به این پرسش ها پاسخ بفرمایید: به نظر شما حجم بالا خوب است یا بد؟ آیا شما حجم را دوست دارید؟ به نظر شما هماهنگی بین حجم و قیمت چگونه باشد مطلوب است؟ نسبت به حجم چه احساسی دارید؟ آیا می توانید بدون نگاه کردن به قیمت در یک دوره و تنها با نگاه کردن به حجم آن دوره بفرمایید وضعیت قیمت چگونه بوده است؟

یا علی
        ===========پی نوشت==========
        باز هم یکی دو تا دیگر مشق شب می گذارم اینجا ولی باز هم می دانم کسی از دوستان توجه نخواهد کرد... باشد برای آیندگان... شاید یکی در آینده به این جستار سری زد و خواست از ابتدا این جستار را مرور کند و این مشق به دردش خورد...
        با سلام خدمت آقا محمد حسین عزیز
        توی اکثر نمادها خود حجم هم یکی از نشانه های خوبی برای روند سهم هست.اگر تمامی اندیکاتورها در کف باشند و مثلا یه روز حجم خوبی داشته باشیم یعنی حجم همون روز چند برابر حجم روزهای قبلی باشه روز بعد اگه خرید کنیم به احتمال بسیار قوی روند سهم صعودی میشه و اگر اندیکاتورها تقریبا تو سقف باشن با زیاد شدن حجم معامله معلوم میشه که سهم رشدش رو کرده و برگشت میزنه و روز بعد میشه به راحتی از اون سهم خارج شد مگر اینکه سهم صف خرید باشه یا اگه صفش ریخت تمایل به صف خرید شدن مجدد داشته باشه که در این صورت بازم با سهم میشه موند و در غیر این صورت از سهم خارج میشیم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

نشانگر یعنی چه؟

نشانگر یعنی نشان دهنده!

نشانگر قرار است احساسات ما را بدون دخالت احساساتمان به ما نشان دهد! /.:biggrinsmiley.:/

یعنی چه؟ یعنی اینکه محاسبات ناخودآگاهی که داریم انجام می دهیم را خودآگاه کنیم و به ماشین بگوییم... بعد ماشین بدون دخالت سایر محاسبات ما از قبیل دخالت دادن ترس و طمع (و نیز خستگی و سر حال بودن بیش از حد) واقعیت موجود را به ما نمایش دهد.

بعد ما می آییم و روی این نشانگر راهبردمان را پیاده می کنیم... که خودش هم می شود یک جور نشانگر!
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
            با سلام خدمت آقا محمد حسین عزیز
            توی اکثر نمادها خود حجم هم یکی از نشانه های خوبی برای روند سهم هست. @};-
            اگر تمامی اندیکاتورها در کف باشند و مثلا یه روز حجم خوبی داشته باشیم یعنی حجم همون روز چند برابر حجم روزهای قبلی باشه
            روز بعد اگه خرید کنیم به احتمال بسیار قوی روند سهم صعودی میشه @};-

و اگر اندیکاتورها تقریبا تو سقف باشن با زیاد شدن حجم معامله معلوم میشه که سهم رشدش رو کرده و برگشت میزنه
            و روز بعد میشه به راحتی از اون سهم خارج شد @};-
            مگر اینکه سهم صف خرید باشه
            یا اگه صفش ریخت تمایل به صف خرید شدن مجدد داشته باشه که در این صورت بازم با سهم میشه موند و در غیر این صورت از سهم خارج میشیم.
            سلام و احسنت به جناب gholamk عزیز؛

ولی این قاعده ای که فرمودید در مورد موج 5 هم آیا صدق می کند؟؟؟ همین طور امواج اصلاحی؟ اگر صدق می کند چطور؟

همین طور اینکه :
            شما زیاد در مورد نحوه ی افزایش یا کاهش صحبت نکردید...
            البته جایی گفتید چند برابر شدن حجم خوب است... به شخصه من هیچ وقت چند برابر شدن یک باره ی حجم را نمی پسندم... چند برابر شدن حجم را من بیشتر حال گیری حقوقی از سفته بازان قلمداد می کنم!

سوال:
            شما اگر یک سفته باز نسبتا پول دار بودید چگونه وارد یک نماد می شدید؟
            در صورت ورود و خروج شما حجم دقیقا چگونه تغییر می کرد؟
            اگر شما با حقوقی هماهنگ بودید چگونه می شد؟ اگر هماهنگ نبودید چگونه؟
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
              عضو فعال
              • Jan 2015
              • 520

سلام و احسنت به جناب gholamk عزیز؛

ولی این قاعده ای که فرمودید در مورد موج 5 هم آیا صدق می کند؟؟؟ همین طور امواج اصلاحی؟ اگر صدق می کند چطور؟

همین طور اینکه :
              شما زیاد در مورد نحوه ی افزایش یا کاهش صحبت نکردید...
              البته جایی گفتید چند برابر شدن حجم خوب است... به شخصه من هیچ وقت چند برابر شدن یک باره ی حجم را نمی پسندم... چند برابر شدن حجم را من بیشتر حال گیری حقوقی از سفته بازان قلمداد می کنم!

سوال:
              شما اگر یک سفته باز نسبتا پول دار بودید چگونه وارد یک نماد می شدید؟
              در صورت ورود و خروج شما حجم دقیقا چگونه تغییر می کرد؟
              اگر شما با حقوقی هماهنگ بودید چگونه می شد؟ اگر هماهنگ نبودید چگونه؟

مرسی از شما آقا محمد حسین
              راستش من اصلا از امواج الیوت خوشم نمیومد و خوشم نمیاد! نمیدونم چرا؟ شاید بخاطر اینکه موج شماری رو نمیشه با قطعیت بگیم مثلا این موج 1 یا 2 . بعد که موج شکل گرفت تازه میگیم خب این موج موج شماره 1 بود یا سه
              در بعضی موارد زیاد شدن حجم رو میشه گفت حال گیری اما به قطعیت نمیشه گفت چون اگه به سهم ها نگاه کنید میبینید که جایی که سهم یکم رشد کرده حتی در حد 5 درصد اگه حجم زیاد شده باشه روز بعد سهم شروع به ریزش میکنه حالا ریزشش چه کم باشه چه زیاد و توی اکثر موارد این مورد جواب داده مگر یه جاهایی که اگه نفروخته باشی واقعا تو سود خوبی میره که اون بازی رو راستش بلد نیستم.
              اما سوال بعدی اگه من یه سفته باز پولدار بودم میدونید چکار میکردم؟من برای کل خانواده (بستگی به پولم داشت، حتی اگه پولم زیاد بود برای آشناهای دیگه هم میگرفتم اما خودم خرید و فروش میکردم) کد آنلاین میگرفتم بعد هر روز برای همشون خرید انجام میدادم که اگه تعداد سهم هایی که دست من هست زیاد شد به درصد نرسه که جزء سهامداران بشم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

حالا چه؟

حالا که میانگین ساده 4 بار و میانگین های من 20 بار در خودشان ضرب (و تکرار) شدند چه؟

میانگین ساده از حیث توالی خطوط سبز/قرمز و یکدست بودن رنگ آمیزی فووووووووووووووووووق العاده است!

ابتدا بگذارید برای اینکه میانگین ساده هم شرایط یکسان با میانگین های اختراعی داشته باشد روزهایش را پایین و تکرارش را بالا ببریم:

متاسفانه با وجود اینکه فوق العاده است ولی حدود 10 روز تاخیر دارد!

این 10 روز در روند های کوچک یعنی دقیقا عکس روند عمل کردن! یعنی کشک!

به غیر از میانگین ساده چند تا میانگین دیگر را هم آزمایش کردم و نتیجه اش رد زیر درج شده است:

نوع میانگین گیری تعداد تکرار دوره
                تاخیر نوسان
                kama
                2 3
                2 2
                kama 3 2
                3 2
                وزنی 7 2
                3 3
                gsma 9 3
                2 4
                gsma 20 2
                4 0
                tma 1 6
                3 2
                tma 1 7
                3 3
                tma 1 8
                4 2
                ama 4 250
                3 2
                alma 2 5
                3 1
                swma 1 7
                3 3
                میانگین محمد حسین
                20 10
                3 3
                شرطی محمد حسین 20 25
                2 3.5

بهترینش فکر کنم در حال حاضر کاما باشد که باید با میانگین های ابداعی من مقایسه شود:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

مرسی از شما آقا محمد حسین
                  راستش من اصلا از امواج الیوت خوشم نمیومد و خوشم نمیاد! نمیدونم چرا؟ شاید بخاطر اینکه موج شماری رو نمیشه با قطعیت بگیم مثلا این موج 1 یا 2 . بعد که موج شکل گرفت تازه میگیم خب این موج موج شماره 1 بود یا سه
                  امواج الیوت یک مقدار قطعیت دارند! (البته هیچ چیز با دانش های کم ما که قطعیت ندارد... ولی منظور این است که احتمال هایی که دارند زیاد است.)
                  دست کم بخشی از آنها که جنبشی است (موج 1 و 3 و 5) قدرت و قطعیت بالایی دارند...
                  من حتما در برنامه ام گذاشته ام اگر در بازار ماندنی شدم در آینده ی دور به صورت بسیار جدی و مفصل روی امواج الیوت کار کنم...

در بعضی موارد زیاد شدن حجم رو میشه گفت حال گیری
                  اما به قطعیت نمیشه گفت چون
                  اگه به سهم ها نگاه کنید میبینید که جایی که سهم یکم رشد کرده حتی در حد 5 درصد اگه حجم زیاد شده باشه روز بعد سهم شروع به ریزش میکنه
                  حالا ریزشش چه کم باشه چه زیاد
                  و توی اکثر موارد این مورد جواب داده مگر یه جاهایی که اگه نفروخته باشی واقعا تو سود خوبی میره که اون بازی رو راستش بلد نیستم.
                  دقیق منظورتان را نگرفتم... (کاش بیشتر توضیح می دادید یا روی نمودار نشان می دادید)
                  فکر کنم شما خیلی کوتاه مدت دارید به حجم نگاه می کنید... یعنی مقایسه ی امروز و دیروز یا دو سه روز با هم...
                  من بیشتر تاکیدم بر امواج افزایشی بزرگ (از جنس جنبشی) است... (1 بعدش 3 بعدش 5)
                  اگر به صورت میانگین! به حجم نگاه کنید می بینید (فارق از نوسان های یکی دو روزه) چقدر حجم و قیمت با هم هماهنگ هستند! (تصاویری که من الان دارم می گذارم را نگاه کنید...)

اما سوال بعدی اگه من یه سفته باز پولدار بودم میدونید چکار میکردم؟من برای کل خانواده (بستگی به پولم داشت، حتی اگه پولم زیاد بود برای آشناهای دیگه هم میگرفتم اما خودم خرید و فروش میکردم) کد آنلاین میگرفتم بعد هر روز برای همشون خرید انجام میدادم که اگه تعداد سهم هایی که دست من هست زیاد شد به درصد نرسه که جزء سهامداران بشم.
                  پاسختان خیلی مختصر بود...
                  من بیشتر می خواستم تاثیر سفته بازی روی حجم و قیمت را از دل این پرسش و پاسخ در آوریم...
                  ببینید... من اگر سفته باز بودم... بسته به قدرتم یک نمادی را انتخاب می کردم که بتوانم : 1- با 40 درصد پولم رویش بازی کنم. 2- از پسش بر بیایم. 3- سود خوبی در آن بکنم. 4- تابلو هم نشود.
                  پس با آن ترتیبی که شما گفتید (چند کد) در قیمت های پایین و بی سر و صدا خرید هایم را تکمیل می کردم و بعد برای اینکه بازار متوجه شود و بتوانم در قیمت بالا بفروشم رنج می کشیدم و قیمت را از قله های قبلی و از مقاومت های نموداری عبور می دادم...
                  اینجا نمودار دو قسمت می شود:
                  1- جایی که من دارم از بازار خرید می کنم و قیمت را بالا می کشم.
                  2- جایی که من دارم به بازار می فروشم و باز هم قیمت را دارم بالا می کشم!
                  در اولی حجم در حال افزایش است
                  در دومی هم حجم در حال افزایش است!
                  (البته نه یکی دو روزه! بلکه به صورت میانگین... مثلا میانگین 5 تا 10 روزه)
                  و بعد هم داستان های دیگر دارد که ان شاء الله به مرور به آن بپردازیم...

(الحمد لله این مشق امروز و این موضوعی که الان باز شده فرعی نیست و با هدف امروز من هم هم_جهت است... /:.happysmiley:./ البته فکر کنم فقط امروز بتوانم به حجم بپردازم و بیشتر از این وقت نداشته باشم... روزهای دیگر ان شاء الله روی موارد دیگر کار می کنیم...)
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

ای بابا... هر روز انگار یک بلایی قرار است سر من در بیاید...
                    امروز هم با اینکه حسابی حوصله داشتم و می خواستم خوب کار کنم این دندان درد لعنتی به سراغم آمده و ول کن نیست...
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

به غیر از میانگین ساده چند تا میانگین دیگر را هم آزمایش کردم و نتیجه اش رد زیر درج شده است:

نوع میانگین گیری تعداد تکرار دوره
                      تاخیر نوسان
                      kama
                      2 3
                      2 2
                      kama 3 2
                      3 2
                      وزنی 7 2
                      3 3
                      gsma 9 3
                      2 4
                      gsma 20 2
                      4 0
                      tma 1 6
                      3 2
                      tma 1 7
                      3 3
                      tma 1 8
                      4 2
                      ama 4 250
                      3 2
                      alma 2 5
                      3 1
                      swma 1 7
                      3 3
                      میانگین محمد حسین
                      20 10
                      3 3
                      شرطی محمد حسین 20 25
                      2 3.5

بهترینش فکر کنم در حال حاضر کاما باشد که باید با میانگین های ابداعی من مقایسه شود:

در نوشته ی بالا منظور از نوسان :
                      یک دست نبودن
                      تعداد میله های اشتباه
                      میزان نوسان در روندهایی که نشانگر نشان می دهد
                      بود.
                      ================

در موارد بالا به نظر می رسد kama از همه بهتر باشد بلکه از میانگین گیری های ابداعی بنده هم بهتر باشد... برای همین چه بهتر که تعصب را کنار بگذارم و همین را به عنوان برنده ی مسابقه! کنیم.

البته مسئله ای که هست این است که میانگین گیری هایی که بنده درست کردم قدرت ترکیب دارند... و باید ببینم می توان با ترکیب کردن آنها چیز بهتری ساخت یا نه؟
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

امروز هم متاسفانه نشد به حتی بخشی از کارها برسیم...

این دندان لعنتی حسابی حالم را گرفت و می گیرد...

این تمام شود یک لعنتی دیگر جایگزین می شود و و و و و

خوب چه می شود کرد...
                        مرد آن است که در کشاکش دهر // سنگ زیرین آسیا باشد...

خیر است ان شاء الله.

بسم الله الرحمن الرحیم. ولعصر. ان الانسان لفی خسر. الا الذین آمنوا. و
                        تواصو بالحق. و تواصو بالصبر.

استاد علامه جعفری می فرمودند: با حق تنها پیروزی به دست نمی آید... باید هم اصرار بر حق باشد و هم پایمردی و صبر... این طور نیست که الان طرفدار
                        حق باشی و ساعتی بعد نتیجه ی نهایی حاصل شود... بلکه صبر می خواهد...
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
                          عضو فعال
                          • Jan 2015
                          • 520

امواج الیوت یک مقدار قطعیت دارند! (البته هیچ چیز با دانش های کم ما که قطعیت ندارد... ولی منظور این است که احتمال هایی که دارند زیاد است.)
                          دست کم بخشی از آنها که جنبشی است (موج 1 و 3 و 5) قدرت و قطعیت بالایی دارند...
                          من حتما در برنامه ام گذاشته ام اگر در بازار ماندنی شدم در آینده ی دور به صورت بسیار جدی و مفصل روی امواج الیوت کار کنم...

دقیق منظورتان را نگرفتم... (کاش بیشتر توضیح می دادید یا روی نمودار نشان می دادید)
                          فکر کنم شما خیلی کوتاه مدت دارید به حجم نگاه می کنید... یعنی مقایسه ی امروز و دیروز یا دو سه روز با هم...
                          من بیشتر تاکیدم بر امواج افزایشی بزرگ (از جنس جنبشی) است... (1 بعدش 3 بعدش 5)
                          اگر به صورت میانگین! به حجم نگاه کنید می بینید (فارق از نوسان های یکی دو روزه) چقدر حجم و قیمت با هم هماهنگ هستند! (تصاویری که من الان دارم می گذارم را نگاه کنید...)

پاسختان خیلی مختصر بود...
                          من بیشتر می خواستم تاثیر سفته بازی روی حجم و قیمت را از دل این پرسش و پاسخ در آوریم...
                          ببینید... من اگر سفته باز بودم... بسته به قدرتم یک نمادی را انتخاب می کردم که بتوانم : 1- با 40 درصد پولم رویش بازی کنم. 2- از پسش بر بیایم. 3- سود خوبی در آن بکنم. 4- تابلو هم نشود.
                          پس با آن ترتیبی که شما گفتید (چند کد) در قیمت های پایین و بی سر و صدا خرید هایم را تکمیل می کردم و بعد برای اینکه بازار متوجه شود و بتوانم در قیمت بالا بفروشم رنج می کشیدم و قیمت را از قله های قبلی و از مقاومت های نموداری عبور می دادم...
                          اینجا نمودار دو قسمت می شود:
                          1- جایی که من دارم از بازار خرید می کنم و قیمت را بالا می کشم.
                          2- جایی که من دارم به بازار می فروشم و باز هم قیمت را دارم بالا می کشم!
                          در اولی حجم در حال افزایش است
                          در دومی هم حجم در حال افزایش است!
                          (البته نه یکی دو روزه! بلکه به صورت میانگین... مثلا میانگین 5 تا 10 روزه)
                          و بعد هم داستان های دیگر دارد که ان شاء الله به مرور به آن بپردازیم...

(الحمد لله این مشق امروز و این موضوعی که الان باز شده فرعی نیست و با هدف امروز من هم هم_جهت است... /:.happysmiley:./ البته فکر کنم فقط امروز بتوانم به حجم بپردازم و بیشتر از این وقت نداشته باشم... روزهای دیگر ان شاء الله روی موارد دیگر کار می کنیم...)
                          سلام خدمت شما
                          ببخشید که دیر جواب میدم چون کامپیوتر نداشتم یعنی خراب شده و الان هم از دفتر مدرسه دارم مینویسم چون واقعا از استفاده کردن از تجربیات شما برام خیلی مهمه و واجب
                          دقیقا درست گفتید من خیلی خیلی کوتاه مدت فکر میکنم در حد دو سه روز یا در حد یک هفته چون من فقط به نوسان گیری فکر میکنم.مثلا نماد وبیمه رو در نظر بگیرید.روی 170 حجم بالا رفته و من روی 170 هم خالی کردم اما اگر نگه میداشتید روی 180 هم میشد خالی کرد و سود خوبی هم کرد.
                          اگر اجازه بدید بنده عصر انشاالله که کامپیوتر درست شد نمودار هم میذارم.اما روی وبیمه اگر دقت کنید جاهایی که حجم بالا رفته دقیقا جایی بوده که نماد از فرداش برگشت زده.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

سلام خدمت شما
                            ببخشید که دیر جواب میدم چون کامپیوتر نداشتم یعنی خراب شده و الان هم از دفتر مدرسه دارم مینویسم چون واقعا از استفاده کردن از تجربیات شما برام خیلی مهمه و واجب
                            دقیقا درست گفتید من خیلی خیلی کوتاه مدت فکر میکنم در حد دو سه روز یا در حد یک هفته چون من فقط به نوسان گیری فکر میکنم.مثلا نماد وبیمه رو در نظر بگیرید.روی 170 حجم بالا رفته و من روی 170 هم خالی کردم اما اگر نگه میداشتید روی 180 هم میشد خالی کرد و سود خوبی هم کرد.
                            اگر اجازه بدید بنده عصر انشاالله که کامپیوتر درست شد نمودار هم میذارم.اما روی وبیمه اگر دقت کنید جاهایی که حجم بالا رفته دقیقا جایی بوده که نماد از فرداش برگشت زده.
                            سلام
                            یک نکته ای عرض کنم خدمتتان... داد و ستد کوتاه مدت صرفا به این معنی نیست که بررسی ما کوتاه مدت باشد! یک نفر که خرید و فروش کوتاه مدت می کند نباید فکرش هم فقط کوتاه مدت باشد...
                            بلکه برعکس بررسی کوتاه مدت خوب بررسی ای است که حتما پشت سرش بررسی بلند مدت و میان مدت انجام شده باشد! (اول تشخیص امواج اصلی بعد تشخیص ریزموج ها و قدرتشان)

نمی دانم آن میانگین گیری که خدمتتان عرض کردم را انجام داده اید تا به حال یا نه؟ ولی اگر انجام نداده اید حتما یک میانگین مثلا 5 روزه روی حجم بگیرید. بررسی آن و هماهنگی آن با قیمت خیلی مفید است.
                            یا علی
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

سلام
                              یک نکته ای عرض کنم خدمتتان... داد و ستد کوتاه مدت صرفا به این معنی نیست که بررسی ما کوتاه مدت باشد! یک نفر که خرید و فروش کوتاه مدت می کند نباید فکرش هم فقط کوتاه مدت باشد...
                              بلکه برعکس بررسی کوتاه مدت خوب بررسی ای است که حتما پشت سرش بررسی بلند مدت و میان مدت انجام شده باشد! (اول تشخیص امواج اصلی بعد تشخیص ریزموج ها و قدرتشان)

نمی دانم آن میانگین گیری که خدمتتان عرض کردم را انجام داده اید تا به حال یا نه؟ ولی اگر انجام نداده اید حتما یک میانگین مثلا 5 روزه روی حجم بگیرید. بررسی آن و هماهنگی آن با قیمت خیلی مفید است.
                              یا علی
                              اگر هم خواستید بفرمایید فرمولش را بنویسم و به صورت فایل .afl برایتان بفرستم.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
                                عضو فعال
                                • Jan 2015
                                • 520

سلام

یا علی
                                با سلام خدمت آقا محمد حسین عزیز و خدا قوت
                                با عرض معذرت که دیر جواب میدم تازه امروز کامپیوترم درست شد.یه جورایی چون عادت هر روزم بود که به آمی بروکر و نمودار نگاه کنم این یکی دو روز که کامپیوتر نداشتم واقعا اعصابم خورد شده بود و دوس داشتم جواب شما رو بدونم
                                اگه میشه فرمولش رو بفرستید ممنونم
                                یه سوال داشتم چرا وقتی کوتاه مدت میخوام خرید کنم باید فکر بلند مدت داشته باشم؟من که امروز خرید کردم فرضا دو یا سه روز دیگه میفروشم میره پس دلیلی نداره بخوام برای مثلا دوماه یا سه ماهه روش فکر داشته باشم.
                                اون میانگین گیری که گفتید رو من فراموش کردم معذرت میخوام

نظر

در حال کار...
                                X