کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
    با سلام خدمت دوستان عزیز و شرکت کنندگان محترم

نتایج اولین هفته از مسابقات ماهانه 96/03/03 به شرح ذیل می باشد:

امیدوارم در هفته و هفته های بعد روند مثبت بشه و سبد همه دوستان در سود قرار بگیره از جمله دوست خودم محمد حسین و سبد خودم:.thumbsupsmileyanim

سلام @};-

دیدی آقا؟ دیدی؟ آخر شدم تو هفتگی و ماهیانه (تا اینجا)...

عیب ندارد... ما هم خدایی داریم...

البته من مدت ها است پی گیر مسابقات نیستم (با اینکه خودم برگزار کننده ی آن بودم و هستم ولی به عنوان شرکت کننده زیاد به آن توجه نمی کنم... ) از دو جهت: یکی اینکه مسابقه هفتگی خیلی کوتاه مدت است و دوم اینکه هر دو مسابقه با ساختار انتخاب و سهامداری من نمی خوانند (من اصلا زمان بندی را در کارم انجام نمی دهم...) و سوم اینکه مسابقه ایراد دارد... (یعنی فرض بر این است که شرکت کننده چهارشنبه می توانسته در قیمت پایانی! خرید داشته باشد و چهارشنبه ی هفته ی بعد هم فرض بر این است که شرکت کننده می توانسته در قیمت پایانی فروش داشته باشد... که همین می تواند عامل بسیار عالی ای شود برای انتخاب سهامی که آخرینشان مثبت 5 شده و پایانی شان منفی است که به احتمال زیادی شنبه ی اول مسابقه هم 5 درصد مثبت می خورند و معمولا آن سبد هایی که روز اول مسابقه را خوب شروع می کنند تا آخر در صدر می مانند... در صورتی که به نگر من قیمت خرید باید برای همه بعد از انتخاب سبدها لحاظ شود! یعنی به قیمت 5 درصد مثبت خورده ی شنبه!!!)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

نگاه نکردم ولی گمان کنم این هفته هم باز دوباره میانگین سبدهای مسابقه ی بازار پایه از میانگین مسابقه ی هفتگی بالاتر باشد!!!

یعنی به طور متوسط حتی در این حالت که خیلی از نمادهای جیمی دارند موج 2 را می زنند باز بازدهی شان بالاتر از عموم بازار است!

حجمشان را هم اگر محاسبه کنید گمان کنم به صورت متوسط بالاتر باشد.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

چند وقت پیش در مورد تجربه صحبت کردم...

چون نمی خواستم حالت تعریف از خود نباشد زیاد ادامه اش ندادم...

ولی کوتاه اشاره می کنم که تجربه مهمترین چیزی است که ما از این ساعات عمرمان پشت رایانه می توانیم جمع کنیم...

تجربه باعث شد من وقوامم را نفروشم و حتی به اندیشه ی نوسان گیری از آن هم نروم... (چرا که من پیش تر یک تجربه ی عالی یا به عبارت بهتر یک زیان عالی و بزرگ در وساپا داشتم!)

تجربه باعث شد بتوانم اندکی روند پس از انتخابات را حدس بزنم... (اگر خاطرتان باشد شبیه سازی اش کردیم با دوران پسا برجام 1 و 2 و پسا برجام 3 و ...)
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

آموزشی
          =====

الگوی سر و گردن
          ==========

الگوی سر و گردن برای چه این قدر خوب عمل می کند و مهم است؟

الگوی سر و گردن اغلب به صورت موج 5 ظاهر می شود. (یا قله می شود خود موج 5 یا قله می شود موج 3)

این الگو در حقیقت و بطن خود سه حمله دارد. اشتباه نکنید! معمولا حمله ی اول! از همه مهمتر است و با قدرت بیشتر از سایر حمله ها رو به بالا می رود.
          اما ناکام می ماند.

حمله ی دوم! اشتباه بازار/بازیگر است!
          پیش از آنکه ضرب آهنگ نمودار تکمیل شود و قدرت فروش گرفته شود قدرت خرید اعمال می شود و چون افتی هم صورت گرفته فلذا رشدی هم صورت می گیرد و قله ی قبلی را پشت سر می گذارد ولی اگر به علائم نگاه کنیم می بینیم قدرت لازم وجود ندارد. و پتانسیل لازم پیش از حرکت جمع نشده بوده. فلذا این هم محکوم به شکست می شود و بازار دیگر پشت حرکت را نمی گیرد و از روند حمایت نمی کند...

ما باید از اینجا در فکر الگو باشیم.
          حالا یا الگوی سه حمله یا الگوی سر و گردن یا الگوی موج 5 معمولی...
          ما همین جا باید خارج شویم...

اگر نتوانستیم خارج شویم، قله ی سوم فرصت خروج ما است. مایی که نتوانستیم به موقع خارج شویم بازار یک هدیه به ما می دهد که صرفا مربوط به ضرب آهنگ این تاپ است و به دلیل اینکه بازار هنوز در خیال موج 5 قدیم است دارد پس از افت باز دوباره رشد می کند و این هدیه را به ما می دهد تا همچنان با سود مناسب خارج شویم.

این ها خیلی مهم است.
          در عمل یک نفر که این موارد را نمی داند و برای خودش شبیه سازی نمی کند هم از خروجی کار (از قلاب ماهی گیری که اینجا الگوی سر و گردن باشد) استفاده می کند... ولی این استفاده و آن استفاده از زمین تا آسمان با هم فرق می کنند...
          یکی از کاربردها این است که ما برای تطبیق اخبار و ... باید این فلسفه های پشت الگوهای نموداری را بدانیم.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

وقوام شاید فردا هم فرصت خرید باشد.

البته باید خیلی خیلی خیلی خیلی مراقب بود. ولی گمان می کنم پاداش به خطرش بیارزد!

اگر شد تا روز بعد یک نگاه بیاندازیم و دقیق بررسی اش کنیم.

البته من انتظار داشتم تا خود 520 ریال کامل بریزد و الگویش را تکمیل کند...
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

برای تفکر
              =====

از خودمان بازخورد بگیریم و کارمان را اصلاح کنیم.
              ==========================

نمی دانم شما نتایج پیشبینی هایتان را می سنجید یا نه؟

غیر از خودم تنها جناب آباد را دیده ام که از کارش بازخورد (FeedBack) می گیرد و عملکرد خودش را (به دید سوم شخص) می سنجد.

انصافا اگر نتیجه ی پیشبینی هایمان (یا حالا داد و ستد هایمان) قرار نباشد بهبود پیدا کند ول معطلیم! بی تعارف.
              حتی اگر چندین بار سود خیلی تپل گیرمان بیاید فایده ای ندارد. (چون بختکی بوده! و ادامه دار نیست.)

مهم این است که عملکردمان بهتر شود. (حتی اگر سودمان موقتا پایین بیاید.)

به قول وارن بافت:
              اگر شما خودتان یک موقعیت سرمایه گذاری بودید، خودتان حاضر بودید روی خودتان سرمایه گذاری کنید؟ یک سرمایه گذاری بلند مدت چندین ساله؟

آیا من حاضرم در بین نمادهای بورسی ایران و دنیا و در بین تمام آدم ها بیایم و پول هایم را بدهم دست «محمد حسین» و با خیال راحت مطمئن باشم هر سال بهتر از سال پیش با قدرت زیاد سود و عایدی من از این نماد بیشتر و بیشتر می شود؟؟؟؟؟؟
              اگر نه... بی تعارف...
              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/05/25, 00:30.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

دلایل استقبال این روزها از بازار پایه
                ==================

همان طور که گفتم یک پولی آمده در بازار پایه ای ها و احتمالا یک موج در حد و اندازه های موج پیشین (یا بیشتر) می توانند اینها بدهند...

الان داشتم بازار را نگاه می کردم خیلی از نمادها صف بودند و این بسیار تعجب بر انگیز است که این کار در زمان ِ خواب ِ خصدرا دارد صورت می گیرد!!!!!!!

باز هم دلایل را با هم مرور می کنیم:
                1- به خاطر نوسان 10 درصدی
                2- به خاطر برخط شدن
                3- به خاطر اینکه مدت ها سرکوب شده بودند. و خیلی از آنها از نگر بنیادی قابلیت دارند و زیر ارزش (Under Value) هستند.
                4- به خاطر اینکه یک قدرتی وارد شده و هنوز خارج نشده... و خیلی از آنها الان بازیگر دارند. ولو اینکه این بازیگر موقت باشد.
                5- ممکن است اینها بخواهند جای قندی ها را بگیرند و در خواب بازار بیدار شوند.
                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/05/25, 00:31.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

مجمع حــــبندر
                  =========

دو تا از بهترین مجامعی که رفتم حــــبندر و حـــــاریا بود. (نامردها در هیچ کدام یک هدیه کوچک هم ندادند!)
                  خلاصه: حــــبندر وضعش خوب است و ر ی ش ق ر م ز می خواهد بزند تو سر قیمت که جمع کند و در این بین ناخودآگاه حقوقی هم کمکش می کند. (حقوقی اش به من گفت برای اینکه انتظار زیاد نشود باز هم قیمت بخواهد زیاد شود عرضه می کنیم.) یک افزایش سرمایه خوب دارد که این روزها باید ببینیم نگر ِ حــتایدی ها (کوثری ها) در موردش چیست؟ مطمئنا افزایش سرمایه خواهد بود منتها درصدش ممکن است 100 ، 200 ، 300 یا 400 یا حتی 500 درصد باشد... + موقعیت افزایش سود آوری باز هم دارند... (البته خودمانیم... قیمت سهم هم زیاد رشد کرده!) ولی در کل نگر من این است که اگر بیاید پایین و حقوقی عرضه کرد و حقیقی که همان شخص نامبرده باشد خواست بازی در بیاورد و خلاصه اینکه اگر یکی دو ماهه قیمت ذلیل شد موقعیت خرید عالی ای می شود...

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/05/25, 00:31.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

روی مدیرعامل ها سرمایه گذاری بنیادی/بلند مدت کنیم
                    =============================

مطلب پیش که وارن بافت گفت را یادتان است؟؟؟ و من روی خودم تعمیمی دادم...

این مطلب را من در باره ی مدیر عامل ها خیلی خیلی خیلی خیلی قبول دارم...

به شخصه گمان می کنم یک مدیر عامل قوی و پاک (به قول آقای شریعتی: هم تقوا داشته باشد و هم تخصص) اگر با یک مدیرعامل ضعیف یا ناپاک مقایسه شود می تواند به راحتی ارزش یک شرکت را دو برابر یا نصف کند!
                    تازه با تخفیف خدمتتان گفتم مشتری شوید! وگرنه اگر با دید بلند مدت نگاه کنیم مدیر عامل (نیروی انسانی) همه چیز است!

الان از این مدیر عامل حـــــبندر هم من خوشم آمد. به نگر این کاره می رسید... در آن چند کلامی که با هم صحبت می کردیم...
                    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/05/25, 00:32.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

مجمع حـــــاریا
                      ========

اما
                      حـــــاریا ؛ فهمیدیم هیچ نیست! کلاه برداری است... الکی است... پولی است در حال تقلیل...
                      و البته معلوم شد که چند تا سفته باز درست حسابی، حسابی، وارد نماد شده اند و هنوز خارج نشده اند!
                      که این دومی از اولی مهمتر است.
                      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/05/25, 00:35.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

سیمانی ها
                        ======

امروز سیمانی ها هم (به نگر می رسد) آن حرکت قشنگه که منتظرش بودیم را زدند...
                        البته بهتر است شب دوباره بررسی شوند... ولی الان که دیدم همه با هم یک دست سبز شده اند و صف دارند و حجم خورده اند به نگر می رسید حرکتی که باید می زدند را زدند...

(حیف شد.. با خودم می گفتم از خودرویی ها بهره می گیرم سپس می آیم روی سیمانی و قندی... ولی نه آن حرکتش را سریع شروع کرد و نه این ها اجازه دادند حرکتشان سر موقع انجام شود...)
                        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/05/25, 00:34.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

یادآوری روز
                          ======

«مهمترین خصوصیت یک سرمایه‌گذار، خُلق و خویش است نه ذکاوتش. آدم برای این کار به خلق و خویی نیاز دارد که نه از همراه بودن با جماعت خیلی سرخوش شود و نه از حرکت در خلاف جهت‌شان.»
                          (وارن بافت)
                          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/05/25, 00:34.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

خبر - مجلس - بانک
                            =========

كارگزاري دنياي خبره, [24.05.17 17:59]
                            طبق اظهارات جناب آقای دکتر پورابراهیمی، چهار موضوع مهم در دستور کار کمیسیون اقتصادی قرار دارد که تا آخر تابستان ۹۶ جهت رای گیری به صحن مجلس خواهد رفت.
                            ۱-اصلاح قانون بانکداری
                            ۲-اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده
                            ۳- اصلاح قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز
                            ۴-اصلاح استانداردهای حسابداری مبتنی بر گزارشگری بین المللی
                            در صورت تحقق اقدامات فوق چشم انداز بسیار روشنی در انتظار بازار سرمایه می باشد.
                            @irankhobreh
                            آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/05/25, 00:36.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

بورس ابتدا بالا نمی رود! (ابتدا تورم و دلار و سایر بازار ها)
                              ==============

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                              كارگزاري دنياي خبره, [24.05.17 17:59]
                              طبق اظهارات جناب آقای دکتر پورابراهیمی، چهار موضوع مهم در دستور کار کمیسیون اقتصادی قرار دارد که تا آخر تابستان ۹۶ جهت رای گیری به صحن مجلس خواهد رفت.
                              ۱-اصلاح قانون بانکداری
                              ۲-اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده
                              ۳- اصلاح قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز
                              ۴-اصلاح استانداردهای حسابداری مبتنی بر گزارشگری بین المللی
                              در صورت تحقق اقدامات فوق چشم انداز بسیار روشنی در انتظار بازار سرمایه می باشد.
                              @irankhobreh
                              همان چیزی است که مدتی است داریم در باره اش صحبت می کنیم...

اجازه بدهید خالصانه/مخلصانه تجربه ی دفعه ی پیشم را ارائه دهم.

بورس ابتدا بالا نمی رود!!!

ابتدا دلار بالا می رود! و با تاخیر زمانی بورس بالا می رود! پیش تر هم خدمتتان گفتم...

البته ممکن است این بار شرایط فرق کند... ولی فرق کردن شرایط را باید با بوییدن و پوییدن و بازارخوانی و رصد روزانه ی بازارهای ارز و طلا سنجید. ساده اش می شود این که: ببینیم دولت چقدر دلار می ریزد کف بازار؟

حتی اگر یک عالم دلار هم وارد بازار کرد به احتمال قوی (اگر از ابتدای روند بوده باشیم... اگر تند جنبیده باشیم) باز می توانیم در کوتاه مدت با یک سود کوچک یا بدون زیان از بازار ارز خارج شویم...

بعد باید بیاییم سراغ صنایع صادراتی. که ارز وارد مملکت می کنند. نفتی ها! و پتروشیمی ها...

البته الان شاید زود باشد بخواهیم در این مورد صحبت کنیم... ولی چون کار یک شب نیست و باید از پیش در موردش اندیشید و آمادگی داشت بهتر است از الان ما آهنگش را بزنیم... (آماده باش باشیم...)
                              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/05/25, 00:33.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

تجربه من از اینکه بورس نسبت به تورم تاخیر دارد.
                                ==========================

بگذار تجربه ام را هم بگویم...
                                سال 1392 به خوبی بو کشیدم و فهمیدم وقتی حسابی آن تورم به وجود آمده و دلار جهشی دو برابری داشته باید به همان میزان هم سهام برود بالا...

خلاصه اینکه خیلی خیلی خیلی سریع پول هایم را از بانک کشیدم بیرون و ریختم توی بورس...

دلار باز هم افزایش پیدا کرد! /:.ph34r-smiley.:/
                                ماشین های خارجی افزایش قیمت پیدا کردند... /:.ph34r-smiley.:/ (ای بابا... بعدا می گویم که می خواستم یک چیزی بخرم که بعدا کلا همه چیز خراب شد...) (یادم می آید حتی ال 90 که خارجی هم چندان به حساب نمی آمد یک باره از 9 میلیون تومان شد 40 میلیون تومان!)
                                طلا بالا رفت... /:.ph34r-smiley.:/
                                زمین بالا رفت... /:.ph34r-smiley.:/
                                ولی همچنان بورس خوابیده بود! /:.ph34r-smiley.:/
                                من داشتم از تعجب شاخ در می آوردم... /:.ph34r-smiley.:/ برایم مانند روز روشن بود که سهام هم باید حتما برود بالا ولی تعجب می کردم چگونه همه چیز رفته بالا ولی سهام در جا دارد می زند!؟!؟!؟ /:.ph34r-smiley.:/
                                تا اینکه بالاخره با یک تاخیر زیاد سهام هم افزایش قیمت پیدا کرد و آن رشد شیرین و دلچسب سال 92 را تقریبا از ابتدا چشیدم... هر چند که بعدش جناب روحانی و طیب نیا با آن حرکت گازانبری شیرینی اش را از کامم در آوردند...
                                ولی این نکته را فهمیدم که وقتی تورم رها می شود: ابتدا دلار! بعد سهام!
                                دلیلش؟؟؟؟
                                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/05/25, 00:37.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X