پاسخ : کارگاه
با سلام و ارادت
و قبولی طاعات
خواهش می کنم ، بنده الان نزدیک دو سال است که در بورس هستم .
شغل قبلی را فعلا کنار گذاشتم . مرتب مطالعه کرده ام ، هنوز در تکنیکال خیلی ضعیف هستم.
10 گام برای یک تریدر حرفه ای تعریف ، گام اول و دوم را برداشته ام. این دوگام حدود دو سال طول کشید
گام دوم تشخیص فرصت های بازار است ، که الان توانایی ام به بالای 50 درصد رسیده است
می دانید معمولا گام های اول سخت است ، به نظرم آن 7 گام دیگر در طی حدود یک یا 1.5 سال دیگر طول بکشد.
در 9 ماه اول زیان کردم در 9 ماه دوم زیان را جبران و رفتم در سود. من تمام معاملات را وارود اکسل می کنم .
در 6 ماه اخیر هم به شکر خدا خطای معاملاتی 50 درصد کاهش داشت.
در 2 ماه اخیر فکر می کنم خطا کمتر از 20 درصد بوده است
من بعد هم فکر می کنم خطا بسیار کمتر خواهد بود.
مثلا الان در وشمال در سود خوب هستم ولی فروشنده نیستم. این تشخیص خودتان می دانید راحت بدست نمی آید. البته هر لحظه ممکن است شرایط فروش ایجاد شود.
از نظر سود هم به دلیل اینکه همراه تجربه بوده ، راضی هستم ، توقع بالاتر بوده ، ولی بهتر خواهد شد.
نوشته های شما را مرتب خوانده ام و برای من آموزنده بود که تشکر می کنم. درود
در اصل توسط mhjboursy پست شده است
View Post
و قبولی طاعات
خواهش می کنم ، بنده الان نزدیک دو سال است که در بورس هستم .
شغل قبلی را فعلا کنار گذاشتم . مرتب مطالعه کرده ام ، هنوز در تکنیکال خیلی ضعیف هستم.
10 گام برای یک تریدر حرفه ای تعریف ، گام اول و دوم را برداشته ام. این دوگام حدود دو سال طول کشید
گام دوم تشخیص فرصت های بازار است ، که الان توانایی ام به بالای 50 درصد رسیده است
می دانید معمولا گام های اول سخت است ، به نظرم آن 7 گام دیگر در طی حدود یک یا 1.5 سال دیگر طول بکشد.
در 9 ماه اول زیان کردم در 9 ماه دوم زیان را جبران و رفتم در سود. من تمام معاملات را وارود اکسل می کنم .
در 6 ماه اخیر هم به شکر خدا خطای معاملاتی 50 درصد کاهش داشت.
در 2 ماه اخیر فکر می کنم خطا کمتر از 20 درصد بوده است
من بعد هم فکر می کنم خطا بسیار کمتر خواهد بود.
مثلا الان در وشمال در سود خوب هستم ولی فروشنده نیستم. این تشخیص خودتان می دانید راحت بدست نمی آید. البته هر لحظه ممکن است شرایط فروش ایجاد شود.
از نظر سود هم به دلیل اینکه همراه تجربه بوده ، راضی هستم ، توقع بالاتر بوده ، ولی بهتر خواهد شد.
نوشته های شما را مرتب خوانده ام و برای من آموزنده بود که تشکر می کنم. درود
نظر