کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7516

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    سلام و عرض ادب،

جناب آباد دیده ام که خیلی خوب کار می کنید و الحمد لله همواره می بینم در حال پیشرفت هم هستید. @};- شما تا کنون خودتان میزان کل دارایی تان را بررسی کرده اید؟ متوسط سود یا زیان ماهیانه/سالیانه/هفتگی ای که می کنید چقدر است؟ (پیش تر چقدر بوده؟ الان چقدر تغییر کرده؟)

البته اگر احساس می کنید این پرسش شخصی است و به دیگران مربوط نیست من پرسشم را پس می گیرم.
    با سلام و ارادت
    و قبولی طاعات

خواهش می کنم ، بنده الان نزدیک دو سال است که در بورس هستم .
    شغل قبلی را فعلا کنار گذاشتم . مرتب مطالعه کرده ام ، هنوز در تکنیکال خیلی ضعیف هستم.
    10 گام برای یک تریدر حرفه ای تعریف ، گام اول و دوم را برداشته ام. این دوگام حدود دو سال طول کشید
    گام دوم تشخیص فرصت های بازار است ، که الان توانایی ام به بالای 50 درصد رسیده است
    می دانید معمولا گام های اول سخت است ، به نظرم آن 7 گام دیگر در طی حدود یک یا 1.5 سال دیگر طول بکشد.
    در 9 ماه اول زیان کردم در 9 ماه دوم زیان را جبران و رفتم در سود. من تمام معاملات را وارود اکسل می کنم .
    در 6 ماه اخیر هم به شکر خدا خطای معاملاتی 50 درصد کاهش داشت.
    در 2 ماه اخیر فکر می کنم خطا کمتر از 20 درصد بوده است
    من بعد هم فکر می کنم خطا بسیار کمتر خواهد بود.
    مثلا الان در وشمال در سود خوب هستم ولی فروشنده نیستم. این تشخیص خودتان می دانید راحت بدست نمی آید. البته هر لحظه ممکن است شرایط فروش ایجاد شود.
    از نظر سود هم به دلیل اینکه همراه تجربه بوده ، راضی هستم ، توقع بالاتر بوده ، ولی بهتر خواهد شد.
    نوشته های شما را مرتب خوانده ام و برای من آموزنده بود که تشکر می کنم. درود
    آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2017/06/08, 23:04.
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در مورد نکته ی آموزشی بالا هم لازم نیست برنامه نویس باشید یا نشانگر خاصی را بارگیری کنید و استفاده کنید...

همین جوری چشمی هم می شود نگاه کرد و فهمید!

مثلا این زیر را ببینید:

نگاه کنید من چشمی دو تا خط کشیدم الان. (خط های صورتی پررنگ)

یکی اش میانگین کل سال ها است.

یکی اش هم میانگین کوتاه مدت سه ماهه است. (البته این دومی بیشتر از اینکه میانگین باشد به خط روند شبیه است! :d که دوستان به خوبی خودشان ان شاء الله می بخشند... یک کم بیاید پایین تر می شود میانگین.)
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
        با سلام و ارادت
        و قبولی طاعات

خواهش می کنم ، بنده الان نزدیک دو سال است که در بورس هستم .
        شغل قبلی را فعلا کنار گذاشتم . مرتب مطالعه کرده ام ، هنوز در تکنیکال خیلی ضعیف هستم.
        10 گام برای یک تریدر حرفه ای تعریف ، گام اول و دوم را برداشته ام. این دوگام حدود دو سال طول کشید
        گام دوم تشخیص فرصت های بازار است ، که الان توانایی ام به بالای 50 درصد رسیده است
        می دانید معمولا گام های اول سخت است ، به نظرم آن 7 گام دیگر در طی حدو یک یا 1.5 سال دیگر طول بکشد.
        در 9 ماه اول زیان کردم در 9 ماه دوم زیان را جبران و رفتم در سود. من تمام معاملات را وارود اکسل می کنم .
        در 6 ماه اخیر هم به شکر خدا خطای معاملاتی 50 درصد کاهش داشت.
        در 2 ماه اخیر فکر می کنم خطا کمتر از 20 درصد بوده است
        من بعد هم فکر می کنم خطایم بسیار کمتر خواهد بود.
        مثلا الان در وشمال در سود خوب هستم ولی فروشنده نیستم. این تشخیص خودتان می دانید راحت بدست نمی آید.
        از نظر سود هم به دلیل اینکه همراه تجربه بوده ، راضی هستم ، توقع بالاتر بوده ، ولی بهتر خواهد شد.
        نوشته های شما را مرتب خوانده ام و برای من آموزنده بود که تشکر می کنم. درود
        بسیار عالی.

طاعات و عبادات شما هم ان شاء الله مقبول حضرت حق قرار گیرد. @};- @};- @};- @};- @};-
        حالا که پاسخ دادید اجازه دهید باز هم بپرسم. :d
        این ده گامی که اشاره کردید را می شود بفرمایید.
        این درصد هایی که فرمودید مربوط به پیشبینی بود. در مورد زیان و سود ریالی چطور؟ عملکردتان نسبت به عموم بازار (شاخص کل) بالاتر بوده؟ پایین تر بوده؟ (البته شاخص کل که یک دروغ بزرگ است! و به احتمال قوی واقعی اش الان باید 60 یا 50 هزار باشد... ولی باز یک معیار است تا آدم خودش را با آن مقایسه کند.)
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • Nov 2015
          • 7516

ورود در ابتدا یا میانه ی روند؟ (طرح سوال)
          ===============

این هم یک توصیه از یکی از دوستان:

توصیه_شخصی

هیچگاه دنبال یافتن نقاط برگشت بازار برای معامله نباشید و همواره به این بیاندیشید که روند حاکم ادامه خواهد داشت.

علت این است که روندها همواره ماه ها و هفته ها ادامه می یابند و تنها در یک روز تغییر مسیر می دهند.

معاملات ما همواره باید در جهت روند حاکم باشد.

سخن بالا از جناب هادی پورحامدی عزیز است.

شما قبول دارید یا نه؟
          باید یه برگشت روند اطمینان کرد ( این اطمینان صرفا تکنیکالی نیست ) ، من نماد های زیادی را نگاه کرد ام ، گاهی برگشت زده ولی چندین هفته قیمت فقط کمی بالا آمده است. باید این را بررسی کرد.
          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در مورد نکته ی آموزشی بالا هم لازم نیست برنامه نویس باشید یا نشانگر خاصی را بارگیری کنید و استفاده کنید...

همین جوری چشمی هم می شود نگاه کرد و فهمید!

مثلا این زیر را ببینید:

نگاه کنید من چشمی دو تا خط کشیدم الان. (خط های صورتی پررنگ)

یکی اش میانگین کل سال ها است.

یکی اش هم میانگین کوتاه مدت سه ماهه است. (البته این دومی بیشتر از اینکه میانگین باشد به خط روند شبیه است! :d که دوستان به خوبی خودشان ان شاء الله می بخشند... یک کم بیاید پایین تر می شود میانگین.)
            تمرین-مشق شب
            =========

در پی رو مطالبی پیشین...

این تصاویر مربوط به شاخص قیمت (کل) است:

از تصویر اصل نمودار حذف شده!
            ولی نشانگر ها و حجم سر جایشان هستند.

چالش:
            آیا می توانید نمودار را خودتان فقط با استفاده از داده های بالا ترسیم کنید؟
            آیا می توانید بدون دیدم نمودار نقاط برگشت احتمالی را حدس بزنید؟؟؟

من خودم این مشق شب را انجام خواهم داد.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
              عضو فعال
              • Nov 2015
              • 7516

بسیار عالی.

طاعات و عبادات شما هم ان شاء الله مقبول حضرت حق قرار گیرد. @};- @};- @};- @};- @};-
              حالا که پاسخ دادید اجازه دهید باز هم بپرسم. :d
              این ده گامی که اشاره کردید را می شود بفرمایید.
              این درصد هایی که فرمودید مربوط به پیشبینی بود. در مورد زیان و سود ریالی چطور؟ عملکردتان نسبت به عموم بازار (شاخص کل) بالاتر بوده؟ پایین تر بوده؟ (البته شاخص کل که یک دروغ بزرگ است! و به احتمال قوی واقعی اش الان باید 60 یا 50 هزار باشد... ولی باز یک معیار است تا آدم خودش را با آن مقایسه کند.)
              اگر اجازه دهید آن را تشریح نکنم
              جون هر گام خودش به چند بند تقسیم شده مثلا در در گام 1 یکی از بند ها آشنایی و طبقه بندی تمام نماد های بورس بوده است که شاید 85 درصد انجام شده است. مثلا از کوچک به بزرگ و بروز رسانی آن یا مثلا گروه روی و ...
              یا مثلا در گام 3 یکی از بند ها آشنایی نسبی با تکنیکال است که الان به آن سرعت بخشید ه ام .
              از نظر سود هم فکر می کنم جز 20 درصد باشم که در سود هستند 10 درصد اول در سود خوب هستند و 10 درصد دوم در سود نسبی ، بتده فکر می کنم در سود نسبی هستم .

نظر

• gholamk
                عضو فعال
                • Jan 2015
                • 520

جناب abad عزیز میشه کتاب هایی که خوندید رو بگید تا بنده هم استفاده کنم؟
                بجز کتاب هم آیا کلاسی چیزی رفتید؟
                اگر که نه میشه بهم کمک کنید که بنده هم تو بورس اطلاعاتم بالا بره؟؟؟ چون بنده کلاس آموزشی نمیتونم برم متاسفانه

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

تمرین-مشق شب
                  =========

در پی رو مطالبی پیشین...

این تصاویر مربوط به شاخص قیمت (کل) است:

از تصویر اصل نمودار حذف شده!
                  ولی نشانگر ها و حجم سر جایشان هستند.

چالش:
                  آیا می توانید نمودار را خودتان فقط با استفاده از داده های بالا ترسیم کنید؟
                  آیا می توانید بدون دیدم نمودار نقاط برگشت احتمالی را حدس بزنید؟؟؟

من خودم این مشق شب را انجام خواهم داد.
                  پاسخ خودم:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

این هم نتیجه ی کارکرد من:

https://vgy.me/Q62NF4.png

=================

اما بررسی ِ بررسی هایم:
                    1. اول که نامعلوم بود... پس هیچ...
                    2. پیشبینی اول درست ولی بی نتیجه
                    3. پیشبینی افت درست
                    4. رشد شدید: درست و عالی (موج پنجم را درست پیشبینی کردم ولی باز اگر نگاه کنید فراتر از انتظار من رشد کرده! که این مربوط به خود ذات موج پنجم می باشد که مانند امواج اصلاحی زیاد ابعادش مشخص نیست.)
                    5. افت شدید: درست و عالی
                    6. رشد اصلاحی: درست ولی با تاخیر
                    7. افت اصلاحی: درست ولی با اندکی تاخیر
                    8. رشد اصلاحی: درست
                    9. این که هیچ
                    10. این هم بیشتر افت شدید بوده تا اصلاح زمانی
                    11. رشد شدید: رشد شدید نبوده و رشد آهسته بوده!!!!!!! (بعدا باید این را به خوبی بررسی کرد.)
                    12. این هم افت شدید نبوده!!!!
                    13. این هم که می شود آینده. که پیشبینی ما است.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

یک نکته ای (که از دل بررسی ها بیرون آمد) :
                      این شاخص کل یا شاخص قیمت یا امثالهم چون خیلی خیلی خیلی نماد پر حجمی هستند و عوامل ریز ِ دخیل در آن به صورت عالی ای کمرنگ شده اند... خیلی آرام و عالی هستند برای پیشبینی...
                      شما اگر به نشانگر ها نگاه کنید می بینید که حالت نوسانی در آنها تقریبا نیست!!!

این فوق العاده نکته ی مهمی است...

اگر خاطرتان باشد در طی این جستار بارها من اشاره کرده ام که چالش ما این است که اگر در نشانگرهایمان تاخیر را کاهش دهیم نوسان زیاد می شود و اگر نوسان را کاهش دهیم (نشانگر) تاخیر دار می شود. چندین راهکار هم ارائه کردیم...

ولی این نماد را اگر خوب نگاه کنید نیازی به راهکار ندارد! خود به خود نوسان در این نماد (به خاطر اینکه نماد بزرگی است) کاهش یافته! این خیلی عالی است!

پس ما می توانیم در این نماد از نشانگر های تند (و از تنظیمات تند روی نشانگر هایمان) استفاده کنیم.

به شخصه در آن سه نشانگری که تنظیم کرده ام نشانگر دی تی را طوری تنظیم کرده ام که سریع تر از بقیه واکنش نشان دهد... ببینید چقدر عملکرد این نشانگر عالی است:

فوووووووووق العاده است!
                      یعنی کافی است به حرف دی تی گوش می دادیم و هر جا می گفت بخر می خریدیم و هر جا می گفت بفروش می فروختیم...
                      در شکل بالا جاهایی که دی تی پیشنهاد سهامداری داده را با مستطیل هایی نشان داده ام.
                      پیشنهادخرید را بالا رفتن از 10 درصد و پیشنهاد فروش را پایین آمدن از 90 درصد گرفته ام.
                      فووووووووق العاده است!
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

حسینا
                        ====

الگوی گوشکوب برعکس زده (الگوی مرد آویزان)

فعلا وضعش خوب است. و نیازی به فروش نیست.
                        با توجه به اینکه علیرضای بزرگوار تاییدش کردند (بنیادش را) فردای کاری اگر منفی بدهند (منفی 2 درصد) هم می توان اضافه کرد.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

با توجه به حادثه ی داعش روز گذشته و با توجه به اینکه در این پنج شنبه و جمعه که بازار تعطیل است عملا از زمان حادثه فاصله داریم می گیریم. و مهمتر از همه با توجه به اینکه صدا سیما به بورس هم اشاره ای داشته! و از سقوط بورس صحبت کرده! (خودم نشنیدم... خواهرم می گفت!) پس همین فردا در منفی خرید کنیم به نگر خرید خوبی می رسد و 5 تا 10 درصد سود می دهد. البته نه در هر نمادی... بلکه در نمادهایی که نشان کرده ایم و خوب افت کرده اند، مخصوصا آنهایی که حمایت می شوند. (یا همان روز حمایت شدند.)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

ثروتمندان برای آینده پول پس انداز نمی کنند، بلکه دارائی ایجاد می کنند.اگر یک ثروتمند ورشکسته شود در مدت زمان کوتاهی از دوران قبلی خود نیز پیشی می گیرد.
                            دلیل آن نیز دارایی اصلی یعنی هوش مالیشان است.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

وکار
                              ===

«محمد حسین» هستم.

نظر

• rasam
                                ستاره دار(1)
                                • May 2012
                                • 481

سلام استاد ممنون از رهنمایی و گفتار عالیتون
                                با این اوصاف الان دی تی چی میگه ؟
                                جسارتا میگه سهام داری کن یا بفروش و اصلاح شاخص تا کجاس
                                الببته از شنبه تصویه اعتبار و شب های احیا و هفته بعد عید فطر و ... رو داریم که هود به خود بازاز می ره تو رکود
                                تا نظر شما چی باشه

نظر

در حال کار...
                                X