کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در بهپاک باز هم خریدار قوی مشهود است. (ولی همان طور که گفتم به خاطر اینکه کف نیست (کف بلند مدت نیست) راست کار ما نیست.)
=============
شپنا را انگار به من انداختند!
نمودارش خوب است و جای نگرانی ندارد.
=============
در شبندر با این همه افتی که کرده هنوز به قیمت خرید من نرسیده!
=============
در شتران می توان امروز خرید انجام داد. (قابل توجه جناب ایرج سابق گرامی)
هیچ نگرانی نداره به خاطر 5 الی 10 تومان کار ما حتی از 50 تومان کاهش قیمت هم گذشته دارند مفت خرید میکنند !!
باید با دید یک ساله در سبد باشه این شرایط ماندگار نیست
وضغیت بازار حداکثر تا 2 ماه دیگه تکلیفش را روشن میکنه از بابت تسویه حسابهای پایان کارگزاری ها در شهریور و هم از نظر تصمیم نهایی ترامپ برای هسته ای ایران
برخی مواقع من برای شرکت در مجمع (فقط صرف حضور) مقدار کمی (مثلا به اندازه ی 1 میلیون ریال) از آن نماد می خرم...
معمولا بعد از مجمع می فروشم، ولی برخی ها را نگه می دارم... و با فاصله می فروشم...
خیلی جالب است...
در چند نماد هنگامی که با فاصله می فروشم می بینم ارزش سهامم دو برابر شده... یا مثلا اصل سهام را می فروشم و بعد از مدت ها که سهام جایزه را می فروشم می بینم به اندازه ی مقدار اولیه ی سرمایه گذاری یا حتی بیشتر پول به من برگردانده!
مثلا؟
مثلا... دزهراوی... انصافا خیلی حال داد به سهامدارانش... (پارسال یا پیارسال)
کقزوی مثلا... (پارسال)
الان داشتم نگاه می کردم دیدم فن آوا هم همین گونه است... البته فن آوا را من 3500 ریال فروختم و الان 4200 ریال است... ولی همان که فروختم هم باز یادم است فوق العاده سود ده بود برایم... اگر اشتباه نکنم من 3500 خریدم ولی دو بار افزایش سرمایه داد... و الان باز بالای 3500 است...
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
فراورده هاي نفتي، كك و سوخت هسته اي
===========================
در مورد نفتی ها (پالایشگاهی ها) :
نمودارهای خیلی خوبی دارند.
برای من دو راه وجود دارد: یا اینکه نشانگر ها جواب می دهند و یک رشد عالی را در خدمت نفتی ها خواهیم بود. (دقیقا مانند سیمانی ها) یا اینکه نشانگر ها سوخت می شوند و پتانسیل موجود تبدیل به «کار» نمی شود. که در این صورت باز نشانگر ها نشان می دهند چه زمانی باید از نماد خارج شد و تجربه ی من روی این گونه نمایش نشانگر ها به من می گوید که حتی اگر پتاسنیل ها سوخت هم بشوند باز می توان بدون زیان از نمادها خارج شد...
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
===========================
من احساس می کنم سازمان هماهنگ کرده تا حقوقی های اینها آهسته اینها را بالا ببرند که شاخص از نقطه ی حساس به خوبی رد شود.
مثلا یک روز این را باز کند یک روز آن را و یک روز آن یکی را و در نهایت جلوی افت را بگیرد و بعد از اینکه زمانبندی افت تمام شد و یک افت ملایم هم داشتیم همه را با هم چند روز مثبت کند تا شاخص به سلامت از مقاومت عبور کند...
منتها یک چیز را متوجه نمی شوم... چرا نسبت خریدار به فروشنده بد است؟ چرا قدرت دارد خارج می شود؟
======================
در گروه همه خوبند ولی میان گروه به نگرم ترتیب خوب بودن این گونه است:
شتران
شبریز و شاوان و شبندر
شراز و شپنا
همه در بازه ی میان مدت. یعنی 2 تا 5 ماه.
کلا شتران نمودارش یک سر و گردن از نمودارهای دوستانش بالاتر است. من تلاش می کنم از همه در سبدم داشته باشم ولی از شتران بیشتر. چون گمان می کنم (اگر درست در ذهنم مانده باشد) شتران تیز تر از بقیه بوده همیشه.
پرداخت اگر به 20000 ریال برسد من خرید می کنم. ونفت اگر قدرت خریدار درست شود من خرید می کنم. (نمی دانم چرا بازار رویش نیست؟؟؟) الان نگاه کردم دیدم یک سرمایه گذاری نفت قشم دارد در پرتفوی غیر بورسی با تمام شده ی 550 میلیارد و یک پتروشیمی جم بورسی با 300 میلیارد ریال بهای تمام شده! حالا من این چیزها را که نمی دانم ولی نمودار خوبی دارد. و می تواند در میان مدت و احیانا بلند مدت خوب شود. (دوباره یکی دو هفته بعد یادم باشد چک کنم ببینم نسبت هایش درست شد؟ یا نه؟) توریل همین روزها باید تکلیفش را مشخص کند. باید برگردد بالا تا ان شاء الله در 2450 بتوانیم بفروشیمش. ولی اگر دست دست کند و مردد باشد و احیانا یک کوچولو هم پایین بیاید همین جاها مجبوریم بفروشیمش... (پیرم کرد این توریل...) سیمانی ها باز هم جای افت دارند. ولی نه افت بلند مدت و نه افت میان مدت. بلکه افت کوتاه مدت. نه افت شدید و نه افت متوسط. بلکه یک افت ضعیف (در حد ادامه ی همین که داشتند.) دو افت پیشین هر دو 5 روز بودند. یکی 6 واحد و یکی هم 12 واحد. بعید نیست این یکی هم رشد اخیر نموداری را تا 727 واحد اصلاح کند. که می شود یک روز دیگر. کلیت بازار همچنان که گفتم عالی است. دقیقا مانند یک انبار کاه است که منتظر جرقه ی بدون آب است. (ترامپ و تحریم و هلی کوپتر و ناو و... هم به نگر من داستان است و اصل ماجرا همان بوئینگ ها بود که عرض کردم.)
ما و البرز و اتکای و اتکام و ودی
و شاید دانا و وسین
(اینها استعدادش را دارند. ولی دیر و زودش باید مجددا بررسی شود.)
(در مورد شاخص گروه هم که پیش تر پیشبینی داشتیم و با خط پررنگ و بدون نقطه چین هم پیشبینی کرده بودیم.)
«محمد حسین» هستم.
مثلا در این بیمه ای های بسیار مستعدی که در بالا نشان دادم بد نیست آدم بازارخوانی انجام دهد. (اگر حوصله و وقت داشته باشد! من که به شخصه وقت نمی کنم. اصلا سرمایه گذاری هم گمان نکنم انجام دهم... در همان آرمان سرمایه گذاری کردم برای هفت پشتم بس است!)
«محمد حسین» هستم.
سیمانی ها الحمد لله به رهبری سپاها امروز به نگر می رسد رشدشان را دوباره دارند شروع می کنند.
البته در سپاها یک کار خوبی کردند، یک مقدار خرید کردند (حقوقی و حقیقی) بعد منتظر مانده اند ببینند واکنش فروشنده چیست؟ (به عبارت بهتر منتظرند ببینند حقوقی اصلی آماده نشسته شیر فلکه را باز کند یا نه؟)
«محمد حسین» هستم.
هر گاه دیدید در پشت رایانه اعصابتان خرد شده یا خوشحال شده اید بدانید سوار بر اسب احساسات شده اید. (البته خر است. خر احساسات! چون قرار است لگد بزند و شما را بیاندازد پایین!)
هر وقت احساس کردید در یک نمادی یک چیزی با یک چیزی جور در نمی آید بدانید یک جای کار می لنگد. یک جای کار بررسی شما می لنگد. وقتش است که بنشینید و دوباره بررسی کنید. (اگر نامعلوم و نامشخص و گنگ بود هم ولش کنید.) مثلا اگر دیدید اینجا نمودارش می خورد موج 1 باشد ولی در داد و ستد ها آثار خرید های رانت داران و آگاهان بازار را ندیدید، برعکس، دیدید که داد و ستد ها به گونه ای است که انگار دارند با صبر و حوصله به بازار می اندازند... بدانید که بررسی تان یک جایی اش مشکل داشته. باید بنشینید دوباره بررسی کنید تا به حالتی برسید که (به صورت منطقی نه احساسی) این نوع داد و ستد هم در سناریو قرار گرفته باشد. توجیه شده باشد. (نه اینکه توجیهش بکنید. الکی.)
من در سایت همسایه خیلی فحش و لعنت می فرستم و خیلی جیغ و داد می کنم. خیلی کار اشتباهی است. البته من بیشتر این کار را انجام می دهم تا حقوقی نامحترمی که آن ور نشسته و می دانم سایت ها را می خواند به خودش بیاید و یک کاری بکند. (بهتر است بگویم یک کاری نکند! کارش را ادامه ندهد!) ولی روال خوبی نیست. آدم که یک کنش احساسی از خودش نشان می دهد یک واکنش روحی/احساسی هم در خودش می بیند. خلاصه اش کنم... باعث می شود آدم احساسی شود و از حالت ماشینی اش (حالت منضبط و قانون مند و دور اندیشانه اش) دور شود. باعث می شود آدم در روند های کاهشی شدید افسردگی بگیرد و منجمد شود و نتواند با درایت ماشینی اش، سهامش را به موقع بفروشد و در برود.
همین طور است عزیزانی که تا سهمشان یک مثبت می خورد می آیند و انجمن ها را پر از جشن و سرور می کنند... باعث می شود نتوانند در انتهای حباب بفروشند و فرار کنند... احساساتشان باعث می شود افت بعد از موج پنجی را یک بازگشت (Pull Back) یا یک اصلاح (Correction) یا یک ریز/زیر موج در نگر بگیرند...
به امید روزی که همه مان ماشینی شویم. /:.hmmsmiley.:/ /:.hmmsmiley.:/ /:.mellowsmiley.:/
«محمد حسین» هستم.
نظر