کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

همچنان حقوقی در سجام (در حوالی 800-850) دارد خرید می کند. همین جاها قیمتش خوب است. آستانه زیانش هم اگر اشتباه نکنم 770 بود.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

اگر خاطرتان باشد در سجام دوتا آستانه (برای خرید و فروش) در نگر گرفته بودیم. همین امروز احتمالا دارد آستانه ی بالایش را می شکند.!

حقوقی را خاطرتان بود گفتم صبح دارد خرید می کند. از 100 هزارتا خریدش را رسانده به 400 هزارتا!
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

حجم ها و ارزش های داد و ستد ها بسیار بسیار پایین است.
        واقعا اگر در یک نماد زیر 1 میلیارد ریال خرید و فروش انجام شود نمی شود به آن گفت خرید و فروش!

خوب است...
        نشان می دهد فروشنده دیگر آن قدر نیست... البته خریدار هم نیست... ولی نشان می دهد با آمدن خریدار راحت بالا می روند.
        اگر دقت کرده باشید هم با یک فوت که زیر هر نمادی بکنند راحت صف خریدش می کنند!!!
        خود ما سهامداران جزء هم بخواهیم راحت می توانیم یک نماد متوسط را صف کنیم!
        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/09/17, 10:52.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

خاور بلوک خمحور را به قیمت 4045 ریال به خریدار جدید واگذار کرد
          نماد خاور4
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

خگستر چقدر امروز جالب بود. از اول صبح تا همین آخر روی همین قیمت ماند!
            گمان کنم شمع امروزش شبیه یک خط بدون سایه شده باشد. :)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

سیف: صف گشایش فاینانس برای ایران تشکیل شد/سرمایه‌های خارجی در راه است
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

آموزشی
                ====

الگوی یو وی
                =======

در مورد این تصویر صحبت دارم...
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

به نگر می رسد دوباره سکرد می خواهد یک افت شدید و کوتاه مدت داشته باشد. پیش از رشدش...
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

پیش از ادامه ی مطلب یک مطلب دیگری را خدمتتان عرض کنم...
                    اینکه اگر یک روزی خدا خواست و حجم ها بالا رفت و صف های خرید و فروش از بین رفت و خیلی اتفاق های خوب دیگر به وجود آمد نمودارها خیلی تغییر می کنند... تغییرات خوب...
                    شما نمادهای کم حجم را نگاه کنید می بینید کلا گیج می زنند... نشانگرهایشان خراب است... بررسی پذیر نیستند زیاد... ای بسا یک نفر بررسی دقیق بنیادی بکند آن بررسی یک قران ارزش ندارد! همه چیز بیشتر به بازیگر مربوط می شود نه به خواست جمع... کسانی که مانند ما تلاش می کنند دست بازیگران را پشت نماد و نمودار ببینند هم مشکل خواهند داشت... چرا که امروز یک بازیگر کوچولو می آید یک کاری می کند و می رود بعد فردا یکی دیگر می آید و همه چیز را به هم می ریزد....

ولی ان شاء الله اگر یک روزی روزگاری شمار بازیگران تاثیر گذار در نمادها زیاد شد و قانون صف برداشته شد و خیلی اتفاقات خوب دیگر افتاد ما هم قدرت بررسی هایمان بیشتر می شود!
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

خوب... چون حوصله ندارم خلاصه اش می کنم:

اگر زمان و قیمت خرید و فروش به خوبی رعایت شود و آستانه زیان درست حسابی ای هم برای این موارد داشته باشیم می توانیم بدون زیان خارج شویم. (برخی موارد 2-3 درصد زیان و برخی موارد هم 2-3 درصد سود!!!)
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

این را هم عرض کنم که این موارد بسیار شبیه موج 5 در حالت افزایشی می باشد. اصلا شاید به اینها بتوان گفت موج 5 کاهشی.

یک جوری اینها اشتباه بازار هستند.

و البته می توانند به صورت کشیده شده هم باشند... پس ممکن است به آدم یک زیان زیاد برسانند یا اینکه از آن طرف آدم را از یک سود زیادی محروم کنند.

و بهترین راهکاری که تا اینجا به ذهن من می رسد مهار کردن اینها با آستانه است. (آستانه زیان و آستانه ی خرید)

یک بار دیگر به واگرایی هم اشاره می کنم.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• ایرج سابق
                          عضو فعال
                          • Oct 2015
                          • 7434

سیف: صف گشایش فاینانس برای ایران تشکیل شد/سرمایه‌های خارجی در راه است

#:-S%-(
                          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

خوب...
                            بگذار یک مرور خیلی خلاصه بکنیم روی نمادهای سبد:

پترول
                            ====

خیلی خیلی خیلی نامشخص.
                            حقیقتش را بخواهید یک جور پریشان حالی دارد و همین حال را به من منتقل می کند! /:.wacsmiley.://.:blinksmiley.://:.negaran.:/ (این قدر بدم می آید یک سهامی داشته باشم که این وضع را داشته باشد...:()
                            آن خط افقی که کشیدم هدفی هست که برای نماد مشخص کرده ایم.
                            اکنون به هدف رسیده...
                            ولی دقیق مشخص نمی کند که می خواهد این خط را بشکند یا منصرف می خواهد بشود...
                            آن حالی که برای مکدی گفتیم هم اتفاق نیافتاده... (اگر بشکند اتفاق می افتد!)
                            حوصله فکر کردن بیشتر از این هم ندارم...
                            فردا می دهم برود...
                            رفت بالا خدا را شکر آمد پایین هم باز خدا را شکر...

(این خیلی بد است که من سیاست مشخصی برای این جاها ندارم... یعنی تمام تمرکز من روی قیمت خرید و کف خریدن و رعایت آستانه زیان و از این جور موارد بوده و هیچ وقت نشسته ام حساب کنم ببینم در یک موج 5 باید چه کار کنم! البته مهم هم نیست... اگر من فقط همان بخش اول را بلد باشم کافی است و می شود سود معقول (و نه زیادی) داشت... این قسمت بماند برای زمانی که آن قسمت تکمیل شد...)
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

بهپاک
                              ====

بهپاک را هم که امروز بررسی داشتیم (امروز بود یا دیروز؟؟؟)
                              امروز صف خرید شد ولی خیلی عرضه می شد...
                              هدف اولش همین فردا است یعنی 5600 ریال
                              حالا هدف بعد از آن زیاد دارد... تا ببینیم فردا وقتی به این قیمت رسید چگونه از خودش بازی در می آورد.
                              فعلا آستانه زیان ما می شود پایین ترین نقطه ی شمع امروز یعنی 5000 ریال

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

حـاریـا
                                ======

این که از اولش هم بنیاد نداشت و ما فقط به خاطر سفته بازی دیگران سوارش شدیم...
                                امروز هم دوباره انگار بازی شان شروع شد... اگر اشتباه نکنم در طی روز هم در باره اش حرف زدیم... پیش از آنکه صف شود.
                                به هر حال وضعش خیلی خوب است و مشکلی ندارد.
                                مقاومت هایش 1260 ریال و 1390 ریال و 1530 ریال است و احتمال اینکه هر سه تا را بشکند و بالاتر برود هم هست! خیلی هم هست!

برای آستانه زیان....
                                همین جایی که ضربه خورد و برگشت را به عنوان کف یک کانال و آستانه زیان می توانیم تعیین کنیم... اگر بالاتر رفت از فیبوناچی 38 درصد برای آستانه زیان استفاده می کنیم و اگر بالاتر رفت از سار و میانگین...

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X