کارگاه حجم ?

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه حجم ?

در اصل توسط SANA90 پست شده است View Post
    سلام
    دوستان یه سوال دارم ممنون میشم کسی جواب رو بدونه راهنمایی کنه.
    در تابلو معاملات تعدادی که سمت سفارشات خرید و فروش در قیمتها هست؛ نشانه تعداد افراده یا تعداد سفارش؟ منظورم اینه اگه یه نفر مثلا سه تا سفارش بذاره. به تعدادی که نشون میده تعداد سفارش اضافه میشه یا اینکه فقط یکی به اون عدد اضافه میشه؟
    پیش‌تر این پرسش را من هم داشتم... کسی نگفت...
    قرار شد برویم در یک نماد (کوچولو و خاک خورده که کسی طرفش نمی‌رود) آزمایش کنیم که یادمان رفت...
    اکنون هم دیگر با این وضعیت بازار نمی‌توان آزمایش کرد... چون نماد خلوت پیدا نمی‌شود دیگر...
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Ali_Riz
      عضو جدید
      • May 2020
      • 9

سلام دوست عزیز ، اگر درست متوجه حرفتون شده باشم ، فکر کنم به تعداد سفارش اضافه میشه ، یعنی مثلا یک کد حقیقی می تونه سه تا سفارش تو یک قیمت مشخص ثبت کنه در حالی که سیستم هم سه تا سفارش نشون میده ، اما تو بخش تعداد خریدار و تعداد فروشنده بر اساس تعداد کد حقیقی که خرید و فروش کردن در نهایت نشون داده میشه

نظر

• kianoshparsa
        عضو فعال
        • Jan 2013
        • 1218

سلام
        دوستان یه سوال دارم ممنون میشم کسی جواب رو بدونه راهنمایی کنه.
        در تابلو معاملات تعدادی که سمت سفارشات خرید و فروش در قیمتها هست؛ نشانه تعداد افراده یا تعداد سفارش؟ منظورم اینه اگه یه نفر مثلا سه تا سفارش بذاره. به تعدادی که نشون میده تعداد سفارش اضافه میشه یا اینکه فقط یکی به اون عدد اضافه میشه؟
        با سلام در تابلوی معاملات خیلی روشن و مشخص تعداد افراد وحجم سفارشات جداگانه نوشته شده اگر ممکنه یک شرکت را به عنوان نمونه با تصویر ارسال کنید تا سوال شما بهتر درک و پاسخ داده شود
        مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
        kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• SANA90
          عضو عادی
          • May 2019
          • 194

نظر

• kianoshparsa
            عضو فعال
            • Jan 2013
            • 1218

تعداد سفارشات درست هست
            مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
            kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
              کلیت بازار این روزها
              ----------------------
              ببینید...
              دوستان...
              یک حجم بسیار بزرگ در کل بازار زده شده.
              این از این.
              در جاهای مختلف بازار حالت خوردن به سقف (سرش کوبیده شده به طاق) و سرگیجه داریم...
              همین کار را ناآشکار و آشکار می‌کند.
              ناآشکار از این جهت که حالت سرگیجه در بازار وجود دارد و طبیعتا باید به بررسی‌های ما هم منتقل شود.
              آشکار برای اینکه بسیار آسان هر گاه از روی این حالت و این خط و قیمت رد شدیم همه‌چیز دوباره احتمالا گل و بلبل می شود... به خصوص اگر کوتاه‌مدت این کار انجام شود.
              تکلیفمان مشخص است. هر چند این تکلیف فعلا ناآشکاری باشد.
              اما در مورد اینکه چه باید کرد...
              خوب...
              افراد کم خطر باید فوری نقد کنند. افراد پرخطر باید سبدشان تمام‌سهام/تمام‌نماد باشد.
              (ولی افرادی مانند من که خطر میانه دارند و اکنون هم چیزی نفروخته‌اند چه؟)
              ببینید...
              یک فرضیه این است که به ازای پول‌هایی که از فروش خساپا و شپنا و غیره آزاد می‌شود پولی نمی‌تواند وارد آنها بشود... پس یک مقدار پول به بازار تزریق می‌شود. به خصوص اینکه یک دست نماد داشتیم که رشد نکرده بودند (نمادهای کوچک غیر دولتی) و یک دست شاخص هم که اینجا... دیدید که.... در کف بودند...پول می‌تواند بیاید تو اینها... (یعنی در غیاب بزرگان بازار سبز سبز خواهد بود.)
              یک فرضیه این است که با جوی که روی رهبران بازار شکل گرفت پیروان هم درگیر خواهد شد و جو بفروش بفروش در بازار راه خواهد افتاد... (یعنی بازار خونین تر از پیش خواهد شد... مادر بگرید...)
              ولی محتمل‌ترین گزینه احتمال/فرضیه سوم است که بازار گیج خواهد زد... شاخص‌ها/نمادهایی که در کف بودند در همان کف بازی خواهند کرد و شاخص‌هایی که کله‌شان به طاق کوبیده شده زیر همان سقف تلو تلو خواهند خورد.
              پس: بازار ناآشکار است با احتمال نوسانی بودن بیشتر و یک مقدار هم رو به پایین. و نیز اینکه باید خیلی محتاطانه عمل کرد... می‌شود نوسان گرفت ولی بچه‌زرنگ‌ها در این بازار زیاد پیش آمده که نوسان می‌دهند! پس باید حواس جمع باشد که کجا آدم دست به خرید و «کجا» دست به فروش می‌زند. (در بالای نسبی باید فروخت و در پایین نسبی باید خرید...) (در جو مثبت بازار باید در بالا خرید!;) )
              در نمادهای خطرناک بهتر است آدم احتیاط کند. در همین مدت که بازار درجا (ممکن است) بزند اینها می‌توانند قشنگ اصلاح خودشان را انجام دهند. پس در اینها باید مراقب بود.
              یک دست نمادها تازه اینجا می‌شود آغاز حرکتشاااااان!!!!! ..... آهااااان.... این قسمت جالب قضیه است... (ممکن است چافست کوفتی لعنتی مثلا یکی از آنها باشد... یا شدوص... نگاه نکرده‌ام... ولی می‌تواند)
              پیشنهاد کلی من این است که به محض اینکه یک جا مقداری ترسیدیم بفروشیم برود... گاهی حتی با هر قیمتی!... ولی حواسمان به آن موضوع بچه‌زرنگ‌بازی هم باشد... هر چیزی را هر جایی ندهیم! «جایش» مهم است... وقتی نسبت به نماد آدم یک احساس «امنیت» و «اطمینان» دارد و احساس می‌کند در جایی قرار دارد که زیر پایش سفت است نباید آن را در منفی فروخت و در مثبت خرید و به بازار نوسان داد!
              در ادامه‌ی بالا... کوتاه‌مدت بازار هم‌چنان ناآشکار با احتمال نوسانی بودن بیشتر است. (همان‌گونه که گفتم بازار دچار دلپیچه شده.)
              در برخی نشانگرها علائم آغاز رشد پدیدار شده... ولی ضعیف است. هم این نشانگرها نسبت به کل نشانگرها کم‌تعداد هستند (شصت درصد هستند باید هفتاد - هشتاد درصد می‌بودند) و هم اینکه با قدرت رشد را نشان نداده‌اند. پس احتمالا همین‌جور باز هم بازی خواهیم داشت... (#میخروفوشم!) (نوسان دادن!)
              باز هم پیشبینی کوتاه مدت همان نوسان و می‌خروفوشیدن و گیج زدن است.
              #بیاییدنوسان‌ندهیم. /:.winksmiley02.:/
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

موضوعی که اکنون می‌خواستم درباره‌اش صحبت کنم در ارتباط با وضعیت کنونی خکرمان بود.
                این نماد به خودی خود مشکلی نداشت... ولی حجم زیاد زد امروز و ای بسا همین حجم مانع از رشد آتی آن شود.
                (امروز در این نماد هم من می‌خواستم بخرم که منصرف شدم.)
                دلیل حجم زیاد خکرمان امروز خودش نبود. بلکه هم‌گروهی‌هایش بودند.
                و ما می‌خواهیم اینجا ثبت کنیم و در آینده نگاه کنیم که آیا این اثر وضعی هم می‌تواند بر اثر (قدرتمند) خود نماد غلبه کند یا نه؟
                ببینیم از فردا خکرمان (به مدت سه چهار روز) آیا می‌رود در فاز اصلاح یا با قدرت به رشد خودش ادامه می‌دهد.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

امروز صف خصدرا را دادند (یعنی همین اکنون دارند می‌دهند).
                  خصدرا علاوه بر اینکه از دید حقیقی حقوقی وضع بدی پیدا کرد از دید حجمی هم وضع بدی پیدا کرد.
                  ولی موضوع این است که من گمان می‌کنم مانند موارد بیان شده در جستار حقیقی حقوقی این هم با وضع بد حجم بتواند باز دوباره سر بالا به راه خود ادامه دهد.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

امروز صف خصدرا را دادند (یعنی همین اکنون دارند می‌دهند).
                    خصدرا علاوه بر اینکه از دید حقیقی حقوقی وضع بدی پیدا کرد از دید حجمی هم وضع بدی پیدا کرد.
                    ولی موضوع این است که من گمان می‌کنم مانند موارد بیان شده در جستار حقیقی حقوقی این هم با وضع بد حجم بتواند باز دوباره سر بالا به راه خود ادامه دهد.
                    فخوز هم مانند این بود دیروز.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

فخوز هم مانند این بود دیروز.
                      این روزها بسیار دیده می‌شود که دست‌ها در برابر اکبرآقا کم می‌آورند.
                      کاری که امروز در خصدرا و دیروز در فخوز کردند مصداق بارز خالی کردن به قصد خراب کردن قیمت بود.
                      (در جاهای دیگر هم فروختن و خارج شدن را می‌دیدیدم...)
                      ولی بسیاری از اینها به پایان بازی ختم نمی‌شود.
                      بلکه بازی ادامه پیدا می‌کند.
                      بلکه دست دوباره پس از فروختن دوباره می‌آید و خریدار می‌شود.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

باز هم پیشبینی کوتاه مدت همان نوسان و می‌خروفوشیدن و گیج زدن است.
                        #بیاییدنوسان‌ندهیم. /:.winksmiley02.:/
                        باز هم بازار در کوتاه‌مدت احتمالا نوسانی است.
                        و البته ظرف (دوره) زمانی‌اش را دارد تمام می‌کند. ولی از دید ریالی یک مقدار دیگر نیاز به افت است.
                        پس احتمالا این چند روز باقی مانده نوسان با افت بیشتر خواهد بود.
                        پس از آن ان‌شاءالله بازار خوب می‌شود.
                        بیایید نوسان ندهیم.

توضیح: ۱- نوسان دادن به زبان ساده یعنی بالا خریدن و پایین فروختن. بسیار ساده و بسیار کاربردی. (بالا خریدن کاری است که عادت کرده بودیم در این چند ماه انجام دهیم. ولی از ده پانزده روز پیش تا چند روز آینده این کار دیگر درست نبوده و نیست.) ۲- بازه‌ی این حالت را عرض کردم ولی این موضوع شامل دیدگاه کوتاه‌مدت و میان‌مدت و یک‌روزه می‌شود. حواسمان باشد. (نوسان ندهیم.) ۳- من خودم خیلی عشق نوسان‌گیری هستم... ولی مدت‌ها است این کار را کنار گذاشته‌ام... برعکس من بسیاری از کسانی هم که این روزها نوسان می‌دهند به فکر نوسان‌گیری وارد می‌شوند. ۴- دلیل نوسان‌گیری نکردن من این است که بازار (در بلند مدت خودش) این را نمی‌طلبد. راهبرد من عوض نشده ولی در راهبرد من نوشته شده متناسب با این بازار باید چه رفتاری داشته باشم. و آن در این بازار نوسان‌گیری نیست. (نگاه میان‌مدت یکی دو ماهه است.)

هشتگ می‌خروفوشیدن.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                          ستاره‌دار (۲)
                          • Oct 2019
                          • 5358

سلام

چه حجم زیبایی ( اگر اشتباه نکنم آقا میثم317 همینجاها تبرک انتخاب کردن برای شرکت در مسابقه ماهانه و یکی از دلایل ازاد سازی تبلیغات از رسانه ملی بود ، و با این همه اتفاق و خبر خوب حجم خوب و... سهم افت کرده ی مدت .... اما نتیجه اش همه می دانیم )

از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                            سلام

چه حجم زیبایی ( اگر اشتباه نکنم آقا میثم317 همینجاها تبرک انتخاب کردن برای شرکت در مسابقه ماهانه و یکی از دلایل ازاد سازی تبلیغات از رسانه ملی بود ، و با این همه اتفاق و خبر خوب حجم خوب و... سهم افت کرده ی مدت .... اما نتیجه اش همه می دانیم )

منظور از اینجا کجاست؟ اگر منظور دقیقا همان سه‌شنبه ۱۹ام باشد بلی. من می‌رفتم در صف خرید. ولی دقیقا روز بعدش که آن حجم را زد شاید می‌فروختم.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

دو نکته به ذهنم می‌رسد برای حل مشکل... یکی اینکه حجم امروز از حجم پیشین (که در تصویر نشان داده‌ام) بیشتر است.
                              و دیگر اینکه شاید بتوان با نگاه به گذشته‌ی نمودار (شبیه کاری که الیوتی‌ها می‌کنند) سرعت آینده‌ی نمودار را تخمین زد.
                              یعنی رفتار آینده‌ی نماد متناسب با گذشته‌اش باشد.

در مورد حجم مشکوک... مشکلی که من دارم...
                              ببینید... اکنون ممکن است از فهرستی که دادید... کترام مثلا برگردد...

کما اینکه یکی از کاربران هم اشاره داشته‌اند:

ولی...
                              این بخشش زیاد سخت نیست. ولی خوب... حالا که مثلا می‌خواهد برگردد... تا کجا برمی‌گردد و با چه سرعتی؟
                              زمانی که بازار دارد ۳ درصد مثبت می‌خورد... اگر این نماد بیاید یک درصد مثبت در روز بخورد یعنی در حقیقت افت! (و بدتر اینکه یک روز مثبت و یک روز منفی بخورد...) و بدتر اینکه دو روز مثبت بخورد و دوباره منفی‌هایش آغاز شود.

ادامه‌اش را بگذارید در جستار خودش (حجم) بگویم و درباره‌اش آنجا مقداری بیاندیشم.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

باز هم بازار در کوتاه‌مدت احتمالا نوسانی است.
                                و البته ظرف (دوره) زمانی‌اش را دارد تمام می‌کند. ولی از دید ریالی یک مقدار دیگر نیاز به افت است.
                                پس احتمالا این چند روز باقی مانده نوسان با افت بیشتر خواهد بود.
                                پس از آن ان‌شاءالله بازار خوب می‌شود.
                                بیایید نوسان ندهیم.

توضیح: ۱- نوسان دادن به زبان ساده یعنی بالا خریدن و پایین فروختن. بسیار ساده و بسیار کاربردی. (بالا خریدن کاری است که عادت کرده بودیم در این چند ماه انجام دهیم. ولی از ده پانزده روز پیش تا چند روز آینده این کار دیگر درست نبوده و نیست.) ۲- بازه‌ی این حالت را عرض کردم ولی این موضوع شامل دیدگاه کوتاه‌مدت و میان‌مدت و یک‌روزه می‌شود. حواسمان باشد. (نوسان ندهیم.) ۳- من خودم خیلی عشق نوسان‌گیری هستم... ولی مدت‌ها است این کار را کنار گذاشته‌ام... برعکس من بسیاری از کسانی هم که این روزها نوسان می‌دهند به فکر نوسان‌گیری وارد می‌شوند. ۴- دلیل نوسان‌گیری نکردن من این است که بازار (در بلند مدت خودش) این را نمی‌طلبد. راهبرد من عوض نشده ولی در راهبرد من نوشته شده متناسب با این بازار باید چه رفتاری داشته باشم. و آن در این بازار نوسان‌گیری نیست. (نگاه میان‌مدت یکی دو ماهه است.)

هشتگ می‌خروفوشیدن.
                                یادم رفت بگویم بازار داشت دوباره خوب می‌شد. امروز تاییدیه‌اش آمد. خوب شد.
                                ولی موضوع اینجا است که گویا اقبال و استقبال بین گروه‌ها دارد منتقل می‌شود. من بانکی‌ها را ندیدم ولی خودرویی‌ها و پالایشی‌ها وا دادند.
                                گروه‌های دیگر را هم نگاه نتوانستم بکنم ولی اکنون چند نماد از گروه‌های کوچولو دیدم که این‌گونه القاپ می‌کرد که گویا می‌تواند بازار را به خودشان جلب کند.
                                گروه‌های: دارویی (کی‌بی‌سی مثلا) و بیمه (وآفری و بساما مثلا) و قند (قچار و قشکر مثلا).
                                این را موقت اینجا گذاشتم تا ان‌شاءالله در آینده وقت شد یک نگاه به این گروه‌ها بیاندازم.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X