پاسخ : کارگاه حجم ?
من شرمندهام... اینجوری من زیاد بلد نیستم کار کنم... پیشتر زیاد اینجوری کار میکردم ولی اکنون خیلی وقت است کار نکردهام... (خیلی وقت است که رایانهای بررسی میکنم. نه دستی. بیشتر کارها را رایانه انجام میدهد.)
من نمادها را از دل پالایههایم در میآورم... روی این حساب نود درصد چیزهایی که شما به من میفرمایید احتمالا جوابش «ناآشکار» یا «نمی دانم» است. چون پالایههای من نه آن را رد و نه تایید میکنند.
-------------------
حالا چرا بکهنوج و ساینا؟ دلیل بنیادی یا نموداری خاصی برایشان دارید؟
(در مورد بکهنوج... خودم تا پیش از چند روز پیش هر روز دنبالش میکردم و در همین فهرست گذاشته بودم برای خرید.... ولی از زمانی که (در روز ۲۱ام تیر) آن حجم را خورد و معلوم نشد چه به چه شد دیگر ولش کردم... چون توان بررسی آن را ندارم. توان بررسی اینگونه نمادها را ندارم.)
---------------------
در اصل توسط Senator1989 پست شده است
View Post
من نمادها را از دل پالایههایم در میآورم... روی این حساب نود درصد چیزهایی که شما به من میفرمایید احتمالا جوابش «ناآشکار» یا «نمی دانم» است. چون پالایههای من نه آن را رد و نه تایید میکنند.
-------------------
حالا چرا بکهنوج و ساینا؟ دلیل بنیادی یا نموداری خاصی برایشان دارید؟
(در مورد بکهنوج... خودم تا پیش از چند روز پیش هر روز دنبالش میکردم و در همین فهرست گذاشته بودم برای خرید.... ولی از زمانی که (در روز ۲۱ام تیر) آن حجم را خورد و معلوم نشد چه به چه شد دیگر ولش کردم... چون توان بررسی آن را ندارم. توان بررسی اینگونه نمادها را ندارم.)
---------------------
نظر