کارگاه حجم ?

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه حجم ?

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
    بکهنوج و ساینا رو چطور میبینید؟
    من شرمنده‌ام... این‌جوری من زیاد بلد نیستم کار کنم... پیش‌تر زیاد این‌جوری کار می‌کردم ولی اکنون خیلی وقت است کار نکرده‌ام... (خیلی وقت است که رایانه‌ای بررسی می‌کنم. نه دستی. بیشتر کارها را رایانه انجام می‌دهد.)
    من نمادها را از دل پالایه‌هایم در می‌آورم... روی این حساب نود درصد چیزهایی که شما به من می‌فرمایید احتمالا جوابش «ناآشکار» یا «نمی دانم» است. چون پالایه‌های من نه آن را رد و نه تایید می‌کنند.
    -------------------
    حالا چرا بکهنوج و ساینا؟ دلیل بنیادی یا نموداری خاصی برایشان دارید؟
    (در مورد بکهنوج... خودم تا پیش از چند روز پیش هر روز دنبالش می‌کردم و در همین فهرست گذاشته بودم برای خرید.... ولی از زمانی که (در روز ۲۱ام تیر) آن حجم را خورد و معلوم نشد چه به چه شد دیگر ولش کردم... چون توان بررسی آن را ندارم. توان بررسی این‌گونه نمادها را ندارم.)
    ---------------------
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

شاخص‌ها:
      زراعت - ناآشکار
      زغال - از یک مقاومت مهم رد شده ولی وارد یک محدوده‌ی مقاومتی شده کلا - به نگر بد نمی‌رسد. تا ۲۰ درصد بالاتر همین‌جور مقاومت دارد ولی احتمال قوی‌تر این است که عینا تمام این مقاومت‌ها را پشت سر بگذارد تا برسد دقیقا به همان ۲۰ درصد بالاتر... تاپ نیست ولی خوب است. از متوسط بازار بهتر است. به نمادهایش بد نیست آدم یک نگاه بیاندازد.
      کانه فلزی - کله‌اش خورده به سقف - تا زمانی که این پایین است بد است و به محض اینکه برود بالا عالی می‌شود. روی ۴۰۰ هزار واحد هم حمایت دارد که ممکن است از آن برگردد.
      کاغذ - به کف رسیده ولی علائمی دال بر برگشت (یا سوراخ کردن کف) از خودش نشان نداده.
      نفت - این هم مانند کانه فلزی به سقف رسیده (ولی نشان نمی‌دهد که می‌خواهد برگردد یا رد کند). احتیاط را می‌گذاریم روی نخریدن فعلا. (اگر هم داشتیم می‌گذاشتم روی دست به ماشه بودن برای دیدن تابلو...)
      لاستیک - در کف (ولی ناآشکار) - در دوران پس از شوک
      فلزات - بستگی به یکی دو روز آتی دارد.
      محصولات فلزی - ناآشکار - در دوران پس از شوک
      ماشین آلات - در حال شکستن مقاومت - اگر بتواند عالی می‌شود. بررسی نمادهای گروه.
      دستگاه‌های برقی - ناآشکار - کف را هم زده شکسته. تقریبا. کاملا ناآشکار.
      وسایل ارتباطی - همچنان عالی است. تا اطلاع ثانوی - می‌شود همراهش شد - می‌تواند سی درصد رشد کند - لپارس - لپیام - لکما - یک بررسی بکنم.
      خودرویی - (نمی‌دانم با اینکه خودرو صفر بود و خساپا منفی کامل چرا این شاخص نسبت به روز گذشته تغییر نکرده) - فعلا بزرگترین حجمش را زده نمی‌توان در موردش قضاوت کرد - اگر بخواهد برگردد ۲۰ درصد جای ریزش دارد و آنجا می‌توان به خرید اندیشید ولی یک سناریو هم این است که بر این حجم بزرگ چیره شود. فعلا ناآشکار - خیلی به روز کاری بعد بستگی دارد.
      باقی بعدا
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Senator1989
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 2577

سلام شاخص گروه عرضه برق، گاز، بخاروآب گرم رو هم اگر مرحمت بفرمائید تحلیل کنید عالی میشود

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

متاسفانه یکی از مشکلاتی که ما داریم این است که حجم‌هایی که اکنون داریم مشاهده می‌کنیم بالا است. در تمام بازار بالا است.
          حجم‌هایی است که تا کنون در نمودارهایمان نداشته‌ایم.
          و معلوم نیست تفسیر اینها چیست.
          بهتر است بگویم بلد نیستیم/نیستم اینها را تفسیر کنم.
          یک روش سنجش با بازار است. ولی موضوع این است که خود کلیت این کار هم بالاخره باز نیازمند سنجش با یک چیزی هست. منظور این است که بالاخره به یک چیزی می‌رسیم که تا کنون سابقه‌ی آن را نداشته‌ایم...
          و متاسفانه در نمودارکاری، ما بیشتر توان خودمان را گذاشته‌ایم روی گذشته. یعنی الگوهای گذشته را می‌گیریم و از آن برای آینده استفاده می‌کنیم... و گذشته از این که این موضوع چقدر درست باشد (یعنی تکرارپذیری الگوهای گذشته در آینده چقدر درست باشد) موضوع اصلی این است که با زمان‌هایی که اصلا از آن الگویی نداریم چه کنیم؟
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            شاخص‌ها:
            زراعت - ناآشکار
            زغال - از یک مقاومت مهم رد شده ولی وارد یک محدوده‌ی مقاومتی شده کلا - به نگر بد نمی‌رسد. تا ۲۰ درصد بالاتر همین‌جور مقاومت دارد ولی احتمال قوی‌تر این است که عینا تمام این مقاومت‌ها را پشت سر بگذارد تا برسد دقیقا به همان ۲۰ درصد بالاتر... تاپ نیست ولی خوب است. از متوسط بازار بهتر است. به نمادهایش بد نیست آدم یک نگاه بیاندازد.
            کانه فلزی - کله‌اش خورده به سقف - تا زمانی که این پایین است بد است و به محض اینکه برود بالا عالی می‌شود. روی ۴۰۰ هزار واحد هم حمایت دارد که ممکن است از آن برگردد.
            کاغذ - به کف رسیده ولی علائمی دال بر برگشت (یا سوراخ کردن کف) از خودش نشان نداده.
            نفت - این هم مانند کانه فلزی به سقف رسیده (ولی نشان نمی‌دهد که می‌خواهد برگردد یا رد کند). احتیاط را می‌گذاریم روی نخریدن فعلا. (اگر هم داشتیم می‌گذاشتم روی دست به ماشه بودن برای دیدن تابلو...)
            وسایل ارتباطی - همچنان عالی است. تا اطلاع ثانوی - می‌شود همراهش شد - می‌تواند سی درصد رشد کند - لپارس - لپیام - لکما - یک بررسی بکنم.
            خودرویی - (نمی‌دانم با اینکه خودرو صفر بود و خساپا منفی کامل چرا این شاخص نسبت به روز گذشته تغییر نکرده) - فعلا بزرگترین حجمش را زده نمی‌توان در موردش قضاوت کرد - اگر بخواهد برگردد ۲۰ درصد جای ریزش دارد و آنجا می‌توان به خرید اندیشید ولی یک سناریو هم این است که بر این حجم بزرگ چیره شود. فعلا ناآشکار - خیلی به روز کاری بعد بستگی دارد.
            باقی بعدا
            قند - پس از شوک - از کف کانال یک مقدار فاصله گرفته - حالت سقف دوقولو هم می‌تواند باشد - تردید در نمودار وجود دارد. در بررسی ما نیز - ناآشکار. و البته دور ماندن بهتر از خرید است.
            چندرشته‌ای - این هم حجم بزرگ زده احتمالا می‌رود در شوک - ناآشکار
            نیروگاهی (تامین آب...) - مقداری از کف پایین‌تر آمده - نمی‌شود گفت شکسته - کاملا ناآشکار
            ----------------------------------------------------------------------------------
            کلیت بازار این روزها
            ----------------------
            ببینید...
            دوستان...
            یک حجم بسیار بزرگ در کل بازار زده شده.
            این از این.
            در جاهای مختلف بازار حالت خوردن به سقف (سرش کوبیده شده به طاق) و سرگیجه داریم...
            همین کار را ناآشکار و آشکار می‌کند.
            ناآشکار از این جهت که حالت سرگیجه در بازار وجود دارد و طبیعتا باید به بررسی‌های ما هم منتقل شود.
            آشکار برای اینکه بسیار آسان هر گاه از روی این حالت و این خط و قیمت رد شدیم همه‌چیز دوباره احتمالا گل و بلبل می شود... به خصوص اگر کوتاه‌مدت این کار انجام شود.
            تکلیفمان مشخص است. هر چند این تکلیف فعلا ناآشکاری باشد.
            اما در مورد اینکه چه باید کرد...
            خوب...
            افراد کم خطر باید فوری نقد کنند. افراد پرخطر باید سبدشان تمام‌سهام/تمام‌نماد باشد.
            (ولی افرادی مانند من که خطر میانه دارند و اکنون هم چیزی نفروخته‌اند چه؟)
            ببینید...
            یک فرضیه این است که به ازای پول‌هایی که از فروش خساپا و شپنا و غیره آزاد می‌شود پولی نمی‌تواند وارد آنها بشود... پس یک مقدار پول به بازار تزریق می‌شود. به خصوص اینکه یک دست نماد داشتیم که رشد نکرده بودند (نمادهای کوچک غیر دولتی) و یک دست شاخص هم که اینجا... دیدید که.... در کف بودند...پول می‌تواند بیاید تو اینها... (یعنی در غیاب بزرگان بازار سبز سبز خواهد بود.)
            یک فرضیه این است که با جوی که روی رهبران بازار شکل گرفت پیروان هم درگیر خواهد شد و جو بفروش بفروش در بازار راه خواهد افتاد... (یعنی بازار خونین تر از پیش خواهد شد... مادر بگرید...)
            ولی محتمل‌ترین گزینه احتمال/فرضیه سوم است که بازار گیج خواهد زد... شاخص‌ها/نمادهایی که در کف بودند در همان کف بازی خواهند کرد و شاخص‌هایی که کله‌شان به طاق کوبیده شده زیر همان سقف تلو تلو خواهند خورد.
            پس: بازار ناآشکار است با احتمال نوسانی بودن بیشتر و یک مقدار هم رو به پایین. و نیز اینکه باید خیلی محتاطانه عمل کرد... می‌شود نوسان گرفت ولی بچه‌زرنگ‌ها در این بازار زیاد پیش آمده که نوسان می‌دهند! پس باید حواس جمع باشد که کجا آدم دست به خرید و «کجا» دست به فروش می‌زند. (در بالای نسبی باید فروخت و در پایین نسبی باید خرید...) (در جو مثبت بازار باید در بالا خرید!;) )
            در نمادهای خطرناک بهتر است آدم احتیاط کند. در همین مدت که بازار درجا (ممکن است) بزند اینها می‌توانند قشنگ اصلاح خودشان را انجام دهند. پس در اینها باید مراقب بود.
            یک دست نمادها تازه اینجا می‌شود آغاز حرکتشاااااان!!!!! ..... آهااااان.... این قسمت جالب قضیه است... (ممکن است چافست کوفتی لعنتی مثلا یکی از آنها باشد... یا شدوص... نگاه نکرده‌ام... ولی می‌تواند)
            پیشنهاد کلی من این است که به محض اینکه یک جا مقداری ترسیدیم بفروشیم برود... گاهی حتی با هر قیمتی!... ولی حواسمان به آن موضوع بچه‌زرنگ‌بازی هم باشد... هر چیزی را هر جایی ندهیم! «جایش» مهم است... وقتی نسبت به نماد آدم یک احساس «امنیت» و «اطمینان» دارد و احساس می‌کند در جایی قرار دارد که زیر پایش سفت است نباید آن را در منفی فروخت و در مثبت خرید و به بازار نوسان داد!

-----------------------------------------------------------------------------------
            متاسفانه باز هم وقت نشد بیشتر بررسی کنم...
            (چیزهایی که مانده: (اگر رسیدم البته) باقی گروه‌ها + نمادهای منتخب از گروه‌ها + تصمیم‌گیری نهایی در مورد بازار در شبنه)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در ادامه‌ی بالا... کوتاه‌مدت بازار هم‌چنان ناآشکار با احتمال نوسانی بودن بیشتر است. (همان‌گونه که گفتم بازار دچار دلپیچه شده.)
              در برخی نشانگرها علائم آغاز رشد پدیدار شده... ولی ضعیف است. هم این نشانگرها نسبت به کل نشانگرها کم‌تعداد هستند (شصت درصد هستند باید هفتاد - هشتاد درصد می‌بودند) و هم اینکه با قدرت رشد را نشان نداده‌اند. پس احتمالا همین‌جور باز هم بازی خواهیم داشت... (#میخروفوشم!) (نوسان دادن!)
              --------------------------
              شاخص‌ها:
              زراعت - ناآشکار
              باقی بعدا
              قند - پس از شوک - از کف کانال یک مقدار فاصله گرفته - حالت سقف دوقولو هم می‌تواند باشد - تردید در نمودار وجود دارد. در بررسی ما نیز - ناآشکار. و البته دور ماندن بهتر از خرید است.
              چندرشته‌ای - این هم حجم بزرگ زده احتمالا می‌رود در شوک - ناآشکار
              نیروگاهی (تامین آب...) - مقداری از کف پایین‌تر آمده - نمی‌شود گفت شکسته - کاملا ناآشکار
              باقی گروه‌ها:
              غذا - یک افت اساسی کرده - یک حجم برگشت زده ولی زیاد امیدوار کننده نیست. - با مقاومت مهم 80 - 83 هزار واحد روبرو است. تا زمانی که زیر این مقاومت است ناآشکار است (ای بسا اگر با قدرت نشکند یا حتی اگر بشکند هم باز ناآشکار باشد!)
              دارو - دو تا حجم در نهم و یازدهم همین ماه (990411 - 990409) داشته‌ایم. این دو تا دقیق مشخص نیست تفسیرشان. - این هم «فعلا» ناآشکار (توضیح اینکه اگر دو سه تا مثبت خوب بخورد تفسیر آن دو تا حجم احتمالا در می‌آید! کلا دو سه روز بعد احتمالا می‌توان تفسیر بهتری داشت.)
              شیمیایی - همان‌گونه که گفتم انگار مدتی است اقبال به این گروه آمده - (متاسفانه دیر فهمیدم و حدودا ۴۰ روزی هست انگار که رشد دارد می‌کند!) ده دوازده روز دیگر هم تا نخستین مقاومت فاصله دارد - این هم متاسفانه یک حجم زیاد زده چهار روز پیش که متاسفانه کار بررسی را سخت می‌کند و بدتر اینکه عینا این شش روزه همه‌اش حجم‌های زیاد داشته! بد نیست این گروه را زیر نگر داشته باشیم. نمادهای گروه بررسی شوند.
              کاشی - این هم مانند بقیه... یک حجم بالا یک حجم پایین - این هم ناآشکار - این هم کف است و سقوط خوبی داشته - (توضیح اینکه کف بودن این روزها دلیل بر خوب بودن نیست. هر کفی خوب نیست.)
              سیمان - به کف خورده و چند روز است که آمده بالا - دو سه روز دیگر (ده دوازده درصد بالاتر) یک مقاومت مهم دارد. پس از آن راهش قشنگ باز است و می‌تواند تا ۳۰ درصد دیگر رشد کند. دوباره یک مقاومت مهم دیگر و اگر برود دیگر رفته که برود... خودرویی می‌شود برای خودش. از دید حجمی وضعش خوب است و فروشنده هم ندارد. حالا با این چه کنیم؟ این از آنهایی است که می‌توانیم «خرید پیش از مقاومت» در آن داشته باشیم!
              کانی‌غیرفلزی - ناآشکار
              سرمایه‌گذاری - هفت روز دیگر از دوره‌های رشد ۱۴ روزه‌اش مانده (روز کاری گفتم) - اکنون نمودارش کاملا ناآشکار است ولی اگر از مقاومتی که دقیقا همین‌جاها دارد رد بشود عالی می‌شود. - بررسی سرمایه‌گذاری‌ها به خودی خود زیاد جالب نیست.
              بانک - از مقاومت بسیار مهم گذشته - ولی نه به آن بازگشت کامل کرده و نه اینکه آرایش (گارد) افزایشی سفت و سخت به خود گرفته. این هم چند روز دیگر باید بررسی شود.
              سایر مالی - روی کف است - چند حجم عالی داشتیم - از دید دیگر دارد سقف‌شکنی می‌کند (برای همین حجم خورده). احتمالا بتواند سقف را بشکند - می‌تواند جنس خرید روی مقاومت باشد.
              حمل و نقل - نمی‌فهمم. ناآشکار - ولی اگر کسی دارد بد نیست نگهداری کند (من خودم هم دارم) چون چیز بدی (فعلا) روی نمودار نیست.
              رادیو - ناآشکار - در کف است -
              مالی - دقیقا مانند سرمایه‌گذاری - می‌تواند یک مقاومت مهم را بشکند. ولی تا زمانی که نشکسته ناآشکار است. از حجم چیز خاصی در نمی‌آید.
              اداره بازار - ناآشکار - در حال افت - بین سقف و کف دارد نوسان می‌کند - تا زمانی که سقف را نشکسته وضعش بد است.
              انبوه - بد نیست - باید نمادهای گروه را دید.
              رایانه - بد نیست باید نمادهای گروه را دید البته سرعت رشدش زیاد جالب نیست. - باید سقف بشکند. نیاز به ۱۵ درصد رشد تیز (۲۵ درصد رشد متوسط) دارد.
              فنی‌مهندسی - اگر سقف کانال همیشگی اش را بشکند رفته که رفته - ۱۵ درصد تا آنجا راه دارد ولی اکنون آرایش هجوم گرفته و ممکن است این بار رد شود - تا زمانی که رد نشده نیازی نیست بررسی شود! ولی زمانی که رد شد بهترین نماد بازار می‌شود!
              بیمه - ناآشکار.
              (خیلی این بررسی‌ها از من زمان برد. اه. واقعا اذیت شدم. بهتر است از این به بعد نگاه سرسری داشته باشم یا با برنامه نگاه کنم صرفا.)

بررسی مجدد نمادهای بنفش چند روز پیش:
              فلزات یک مقدار بهتر شد وضعش - آن حجم می‌تواند حجم بازگشت تلقی شود. (البته باید تمام نمادها بازگشایی بشوند (دست کم نمادهای بزرگ باید باشند) وگرنه داده‌ها خراب هستند. در کل بررسی‌ها)
              خودرویی‌ها خوب شدند.

فعلا بهترین را همچنان همان خودرویی می‌دانم. (با توجه به کاری که روز آخر انجام دادند وضعشان سبز سبز است «فعلا») (منظور از فعلا: تا زمانی که حجم بزرگ نخورده به نگرم یک مقداری از سبد خودرویی باشد بد نیست.)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

ببینید....
                این نمادهایی که ما گفتیم با «توضیحاتش» بودها....
                مثلا اکنون من دارم نگاه می‌کنم... همان خکمک که عالی بود... رسیده به مقاومت (به همراه باقی خودرویی‌ها!) این یعنی چه؟ یعنی اینکه از یک وضعیت عالی رسیده به یک حالت بسیار خطرناک.... مطمئنا خرید ندارد دیگر... یعنی اگر امتیازش صد بود (چند بود؟) اکنون پنجاه هم نیست... اصلا صفر است. خودرویی است... خوب باشد... اصلا اکنون کل خودرویی‌ها در هاله‌ای از ابهام رفته‌اند... تا زمانی که وضعیتشان مشخص نشود به هیچ دردی نمی‌خورند.
                وساپا هم همین‌جور... تعصب الکی نداریم که... تکلیفشان را با خط باید مشخص کنند اینها...
                کگهر هم همین‌جور... (یک کوچولو بالاتر)
                ورنا هم همین‌جور...
                حکشتی حدود ده درصد بالاتر...
                اینها را (موقتا یا دائما) از دیده‌بان نهایی اخراج می‌کنیم.
                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/07/21, 22:55.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• rezasatari
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 550

خداوند به چشمان خستگی ناپدیر شما و دستان خسته از تایپ اینهمه مطالب ناب و ارزشمندتان قدرت و سلامتی بدهد من که شرمنده میشوم فقط یه دکمه تشکر بزنم واقعا کجایند انهایی که ببینند اینهمه زحمت بدون اجر را بدون اینکه هی نق بزنند چون کم تشکر میکنید فلان و بهمان خداوند به امثال شما عمر با عزت و سلامتی روز افزون عطا نماید

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

ببینید....
                    این نمادهایی که ما گفتیم با «توضیحاتش» بودها....
                    مثلا اکنون من دارم نگاه می‌کنم... همان خکمک که عالی بود... رسیده به مقاومت (به همراه باقی خودرویی‌ها!) این یعنی چه؟ یعنی اینکه از یک وضعیت عالی رسیده به یک حالت بسیار خطرناک.... مطمئنا خرید ندارد دیگر... یعنی اگر امتیازش صد بود (چند بود؟) اکنون پنجاه هم نیست... اصلا صفر است. خودرویی است... خوب باشد... اصلا اکنون کل خودرویی‌ها در هاله‌ای از ابهام رفته‌اند... تا زمانی که وضعیتشان مشخص نشود به هیچ دردی نمی‌خورند.
                    وساپا هم همین‌جور... تعصب الکی نداریم که... تکلیفشان را با خط باید مشخص کنند اینها...
                    کگهر هم همین‌جور... (یک کوچولو بالاتر)
                    ورنا هم همین‌جور...
                    حکشتی حدود ده درصد بالاتر...
                    اینها را (موقتا یا دائما) از دیده‌بان نهایی اخراج می‌کنیم.
                    خصدرا - 100
                    وبرق - 100
                    وزمين - 100
                    وسين - 100
                    وشهر - 100
                    سمايه - 100
                    وآيند - 100
                    قشكر - 80
                    خكرمان - 75
                    وگردش - 60
                    انرژي3 - 60
                    خبهمن - 60
                    خساپا - 60
                    شبصير - 55
                    خاذين - 55
                    ثزاگرس - 55 (نمودار در نگاه نخست خوب است ولی جنس نماد خوب نیست پس نمودار هم خوب نیست.)
                    نمرينو - 55(جنس نماد بد)
                    ومشان - 55 (جنس نماد بد.)
                    خفولا - 55
                    خپارس - 55
                    شتران - 45
                    دي - 30 (احتمال بازگشت از کف موقت)
                    حكشتي - 30 (نزدیک مقاومت)
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post
                      خداوند به چشمان خستگی ناپدیر شما و دستان خسته از تایپ اینهمه مطالب ناب و ارزشمندتان قدرت و سلامتی بدهد من که شرمنده میشوم فقط یه دکمه تشکر بزنم واقعا کجایند انهایی که ببینند اینهمه زحمت بدون اجر را بدون اینکه هی نق بزنند چون کم تشکر میکنید فلان و بهمان خداوند به امثال شما عمر با عزت و سلامتی روز افزون عطا نماید
                      خیلی متشکرم از لطفتان.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• ali0700
                        عضو عادی
                        • Jan 2020
                        • 77

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post
                        حقیقتا یک دکمه تشکر خالی کم هست برای برخی افراد زحمتکش بی منت واقعا باید دست مریزاد گفت ، مجموعه سالها تجربه و فیلتر نویسی و نمودار کشی بدون هیچ چشم داشتی در اختیار می گذارند
                        همیشه تندرست و سالم باشید جناب محمد حسین
                        [COLOR=#0000ff][B]هر کجا هســـتم باشـــم، آسمان مال من است[/B][/COLOR]

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

خیلی ممنونم از شما عزیزان.
                          من یک چیزی بگویم...
                          (پیش از اینکه اصلی را بگویم این را بگویم که خصدرا را دارند می‌دهند و یکی از دوستان هم به توصیه من توانست بخرد.)
                          اما اینکه...
                          دوستان توجه داشته باشند این که ما اینجا چند نماد را فهرست کردیم...
                          این به هیچ وجه یک کار نهایی و جدی و اصلی نیست‌ها!!!
                          اینجا توجه داشته باشند دوستان که کارگاه است. کارگاه.
                          اینجا ما صرفا تمرین می‌کنیم.
                          در مورد مطالب آموزشی/آزمایشی دوستان تا می‌توانند استفاده کنند و اگر خواستند بیایند اینجا با هم چکش‌کاری می‌کنیم بالا پایین می‌کنیم تمرین می‌کنیم قوی‌تر بشویم...
                          ولی در مورد این فهرست نمادها... همین‌جور بررسی‌ها و تصاویری که در این جستار قرار می‌دهیم... اینها به هیچ وجه یک کار دقیق و درست‌حسابی نیست‌ها... این نمادها صرفا یک کار آزمایشی است.
                          یک وقت کسی رویش حساب نکند!
                          (من خودم زیاد رویش حساب نمی‌کنم دیگر دوستان خود دانند...) (اگر می‌خواستم یک کار نهایی ارائه دهم یا در جستارهای دیگر (غیر کارگاه) اعلام می‌کردم (در انجمن اصلی) یا اینکه یک جستار تخصصی برای آن می‌زدم. مانند جستار دستاورد که پیش از آن زده‌بودیم.)
                          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/07/22, 09:08.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mehdyand2amir
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 313

سلام
                            سپاس فراوان از رفتار و منش سخاوتمندانه ای که دارید .در مورد نمادخصدر ا کسب نمره 100 در ارزیابی شما به معنی روند رشد می باشد برای مدت و مقدار آن هم حدسی دارید ؟( قبل از افزایش سرمایه خصدرا داشته ام جهت ادامه مسیر سهام داری سوال کردم )

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط mehdyand2amir پست شده است View Post
                              سلام
                              سپاس فراوان از رفتار و منش سخاوتمندانه ای که دارید .در مورد نمادخصدر ا کسب نمره 100 در ارزیابی شما به معنی روند رشد می باشد برای مدت و مقدار آن هم حدسی دارید ؟( قبل از افزایش سرمایه خصدرا داشته ام جهت ادامه مسیر سهام داری سوال کردم )
                              سلام و عرض ادب.
                              بلی. حدسی است. (حدسی که نمی‌شود گفت... منظور دستی/تقریبی است.)
                              منظور از نمره‌ی صدی که داده‌ام این است که فعلا بهترین شرایط خرید را دارد.
                              به این معنی که به نگر می‌رسد ادامه‌ی روندش تا اطلاع ثانوی ادامه‌دار و پرقدرت و مطمئن باشد.
                              منظور از اطلاع ثانوی چیست؟ مثلا امروز یک مقدار حجم خورد... دو سه روز دیگر حجمی که می‌خورد زیاد شود می‌رویم بررسی می‌کنیم ببینیم جریان چه بوده؟ اگر اوضاعش یک مقدار «خطرناک» شده بود نمره‌اش را کم می‌کنیم.
                              دقیقا شبیه کاری که امروز (دیشب) برای وساپا و ورنا و خپارس و حکشتی و غیره کردیم... (به جای خطرناکی دارند می‌رسند.)
                              دید زمانی هم بیشتر با دید یک ماهه است با بررسی هر روزه و تغییر نمرات/امتیازها در هر روز.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• SANA90
                                عضو عادی
                                • May 2019
                                • 194

سلام
                                دوستان یه سوال دارم ممنون میشم کسی جواب رو بدونه راهنمایی کنه.
                                در تابلو معاملات تعدادی که سمت سفارشات خرید و فروش در قیمتها هست؛ نشانه تعداد افراده یا تعداد سفارش؟ منظورم اینه اگه یه نفر مثلا سه تا سفارش بذاره. به تعدادی که نشون میده تعداد سفارش اضافه میشه یا اینکه فقط یکی به اون عدد اضافه میشه؟

نظر

در حال کار...
                                X