کارگاه حجم ?

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه حجم ?

پدرخش
    نه فروشنده دارد
    نه خریدار.

یک خریدار پیدا شود رشد دارد.

در این بازار (که همین‌جور حجم زدن و پول وارد شدن است که مشاهده می‌شود) چنین صحنه‌هایی کمتر پیش می‌آید.
    این یک نمونه‌ی آموزشی (مورد مطالعاتی - case Study) خوب است.
    بماند اینجا برای بعدا.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• rezasatari
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 556

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      دو نکته به ذهنم می‌رسد برای حل مشکل... یکی اینکه حجم امروز از حجم پیشین (که در تصویر نشان داده‌ام) بیشتر است.
      و دیگر اینکه شاید بتوان با نگاه به گذشته‌ی نمودار (شبیه کاری که الیوتی‌ها می‌کنند) سرعت آینده‌ی نمودار را تخمین زد.
      یعنی رفتار آینده‌ی نماد متناسب با گذشته‌اش باشد.

سلام و شب بخیر والا نمودار داره داد میزنه که سر و شانه هستش البته اگه چشمای من اون میله های بنفش رو درست دیده باشه ینی خط گردن با حجم بالا شکسته و پولبک و سقوط

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

دی
        ---
        خرید دی دیروز ما زیاد اشکال نداشته. پیش از زدن آن حجم زیاد وضعش خوب بوده.
        دیروز به معنای واقعی کلمه یک نفر خالی کرد. حالا باید دید تاثیرش چیست و چقدر داشته و آیا باز هم می‌خواهد خالی کند و بازار چه می‌کند.
        متاسفانه نمودار دی تحمل این حجم را ندارد و اگر امروز هم وضعش خراب باشد می‌رود قاطی باقالی‌ها. پس ملاک فروش یا عدم فروش بنده هم می‌شود ساعت ۱۲ امروز.

حجم برخی نمادها در این روزها
        ------------------------------------
        متاسفانه شاهد هستم که در برخی نمادها (به خصوص آنهایی که دنبال می‌کنم و اینجا یادشان کردم) رشدهای بدون حجم داریم. این بد است. شبیه دی می‌شوند. اینها را معلوم نیست باید دقیقا چه کرد. شبیه امواج اصلاحی هستند که گونه‌ای از ناآشکاری را همواره با خود دارند. نمادهایی که نگاه کردم: وسین و وبرق و شبصیر و انرژی و وگردش و... بسیاری این‌گونه هستند.
        خصدرا و فخوز و وسین چند روز پیش نمونه‌های این رشدهای بدون حجم بودند که یکباره یک حجم آمد پشتشان... زمانی که این‌گونه می‌شود بسیار اوضاع ناآشکار می‌شود.
        (راه بررسی این‌گونه حالات چیست؟ از کجا می‌توان پیشبینی کرد خریدار پیروز می‌شود یا فروشنده؟)
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post
          سلام و شب بخیر والا نمودار داره داد میزنه که سر و شانه هستش البته اگه چشمای من اون میله های بنفش رو درست دیده باشه ینی خط گردن با حجم بالا شکسته و پولبک و سقوط
          سلام.
          در مورد سر و شانه زمانی اعلام می‌کنیم که یا تاییدیه‌اش بیاید یا مطمئن باشیم که می‌شکند.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

باز هم بازار در کوتاه‌مدت احتمالا نوسانی است.
            و البته ظرف (دوره) زمانی‌اش را دارد تمام می‌کند. ولی از دید ریالی یک مقدار دیگر نیاز به افت است.
            پس احتمالا این چند روز باقی مانده نوسان با افت بیشتر خواهد بود.
            پس از آن ان‌شاءالله بازار خوب می‌شود.
            بیایید نوسان ندهیم.

توضیح: ۱- نوسان دادن به زبان ساده یعنی بالا خریدن و پایین فروختن. بسیار ساده و بسیار کاربردی. (بالا خریدن کاری است که عادت کرده بودیم در این چند ماه انجام دهیم. ولی از ده پانزده روز پیش تا چند روز آینده این کار دیگر درست نبوده و نیست.) ۲- بازه‌ی این حالت را عرض کردم ولی این موضوع شامل دیدگاه کوتاه‌مدت و میان‌مدت و یک‌روزه می‌شود. حواسمان باشد. (نوسان ندهیم.) ۳- من خودم خیلی عشق نوسان‌گیری هستم... ولی مدت‌ها است این کار را کنار گذاشته‌ام... برعکس من بسیاری از کسانی هم که این روزها نوسان می‌دهند به فکر نوسان‌گیری وارد می‌شوند. ۴- دلیل نوسان‌گیری نکردن من این است که بازار (در بلند مدت خودش) این را نمی‌طلبد. راهبرد من عوض نشده ولی در راهبرد من نوشته شده متناسب با این بازار باید چه رفتاری داشته باشم. و آن در این بازار نوسان‌گیری نیست. (نگاه میان‌مدت یکی دو ماهه است.)

هشتگ می‌خروفوشیدن.

یادم رفت بگویم بازار داشت دوباره خوب می‌شد. امروز تاییدیه‌اش آمد. خوب شد.
            ولی موضوع اینجا است که گویا اقبال و استقبال بین گروه‌ها دارد منتقل می‌شود. من بانکی‌ها را ندیدم ولی خودرویی‌ها و پالایشی‌ها وا دادند.
            گروه‌های دیگر را هم نگاه نتوانستم بکنم ولی اکنون چند نماد از گروه‌های کوچولو دیدم که این‌گونه القاپ می‌کرد که گویا می‌تواند بازار را به خودشان جلب کند.
            گروه‌های: دارویی (کی‌بی‌سی مثلا) و بیمه (وآفری و بساما مثلا) و قند (قچار و قشکر مثلا).
            این را موقت اینجا گذاشتم تا ان‌شاءالله در آینده وقت شد یک نگاه به این گروه‌ها بیاندازم.
            وضع کلی بازار همچنان (به دید دو هفته) خوب ارزیابی می‌شود.
            آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/08/06, 13:14.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

باز هم تاکید می‌کنم که من این‌جوری بلد نیستم بررسی کنم. پیش‌درآمد این جور بررسی‌های من یک پیشنهاد رایانه‌ای است که آن مهم و اصل است و اینها فرع بر آن است... زمانی که پیشنهاد از سوی رایانه نباشد (از سوی یکی از دوستان باشد یا صرفا خودم همین‌جوری یک چیزی را بررسی کنم) احتمال اشتباه بودن و گنگ بودن بررسی بسیار بیشتر می‌شود. به عبارت دیگر من خودم به این بررسی‌هایم زیاد اهمیت نمی‌دهم دیگران جای خود دارند....
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

وبانک در حال اصلاح و ریکاوری است. چند روز پیش (زیر ۳ تومن) یک مقدار فشار به آن وارد شده که دارد آن را جبران می‌کند. حقوقی یک مقدار فشار آورده و حقیقی ترسیده و فعلا یک مقدار ولش کرده تا ببیند چه می‌شود آخرش.
                و البته یک مقدار پایین بیاید (مثلا همین ۳ تومن) باز دوباره حقوقی خریدار می‌شود. در مجموع فعلا نوسانی (و مقداری رو به بالا) است.
                یک مقدار بالاتر یک مقاومت بزرگ دارد... که تا زمانی که آن را نشکسته نمی‌توان گفت روند قوی پیدا کرده (می‌تواند پیدا بکند).
                بعد از ۹۹۰۴۲۹ که یک تغییری در شرکت روی داده (احتمالا گزارش الف داده) پول‌های عجیبی در این نماد دارد گردش می‌کند که می‌تواند نوید دهنده‌ی یک رشد بسیار بزرگ در «بلند مدت» باشد.
                اگر فروش‌های عجیب حقوقی تمام شود (که احتمالا تمام می‌شود به زودی) و با توجه به اشتیاق حقیقی، می‌تواند آن رشد بزرگ را محقق کند.
                از دید نموداری... درون یک کانال دارد سیر می‌کند که می‌تواند برای اصلاح حتی به کف این کانال هم برسد.
                و تا زمانی که سقف این کانال را با قدرت نشکسته نمی‌توان گفت روند پیدا کرده.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

فملی....
                  فملی در آخرین روز (یکی دو روز آخر) کاری خودش یک حرکت بسیار زیبا زده.
                  به یک حمایت خوب هم (روی ۲۸۰۰۰ ریال) رسیده. که می‌تواند قشنگ برگشتش را از همین‌جا هموار کند.
                  اما...
                  موضوع این است که چند روز پیش یک فشار شدید (مانند دیگر جاهای بازار با دستور آقای روحانی به منظور خالی کردن حقوقی‌ها) به این نماد وارد شده... به عبارت دیگر نای نمودار (نفس سهم - توان رشد - شور و انگیزه‌ی موج جنبشی) گرفته شده. و هرچند دوباره یک خیز برداشته... ولی همچنان خاطره‌ی آن حرکت که چند روز پیش داشت (مانند کابوس) با نمودار قیمت و خریدار هست. و همین ممکن است باعث شود که موج افزایشی شکل نگیرد و تبدیل به موج اصلاحی شود.
                  و نیز اینکه همین قیمت ۳/۷۰۰ تومان هم اکنون به یک مقاومت (کابوس) برای نماد می‌تواند تبدیل شود.

اگر سهامدار هستیم می‌توانیم نگه داریم و یا حتی اگر سهامدار هم نیستیم و چیز «عالی» برای خرید نمی‌توانیم پیدا کنیم می‌توانیم بخریم (برای حفظ ارزش پول در کوتاه‌مدت) و نگهداریم ولی با دید اینکه این موج که تازه (یک نیم روز است) آغاز شده معلوم نیست چقدر قدرت داشته باشد و معلوم نیست بتواند از پس مقاومت بزرگ پیش رو بر بیاید یا نه!

به بیان دیگر:
                  نگهداریم ولی نه با خوش‌بینی و به امید رشد زیاد بلکه با این دید که ممکن است ده درصد مثبت نخورده برود در کار «درجازدن» یا اینکه واقعا روند بگیرد و مقاومت را بشکند و بالا برود...

به بیان دیگر:
                  یک موج دارد ایجاد می‌شود ولی ابعاد این موج در اختیار ما نیست.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

خصدرا - 100
                    وبرق - 100
                    وزمين - 100
                    وسين - 100
                    وشهر - 100
                    سمايه - 100
                    وآيند - 100
                    قشكر - 80
                    خكرمان - 75
                    وگردش - 60
                    انرژي3 - 60
                    خبهمن - 60
                    خساپا - 60
                    شبصير - 55
                    خاذين - 55
                    ثزاگرس - 55 (نمودار در نگاه نخست خوب است ولی جنس نماد خوب نیست پس نمودار هم خوب نیست.)
                    نمرينو - 55(جنس نماد بد)
                    ومشان - 55 (جنس نماد بد.)
                    خفولا - 55
                    خپارس - 55
                    شتران - 45
                    دي - 30 (احتمال بازگشت از کف موقت)
                    حكشتي - 30 (نزدیک مقاومت)
                    خبهمن به منطقه خطر نزدیک شد و دیگر خرید ندارد. (یکی دو روز است که دیگر خرید ندارد.)
                    خصدرا و وسین و خکرمان و خساپا و شبصیر (بیشتر به واسطه‌ی زدن حجم سنگین) رفته‌اند در کما.
                    حکشتی که به منطقه‌ی خطر رسیده بود (مانند خپارس آن زمان و مانند خبهمن اکنون) اکنون کاملا از آن منطقه خارج شده و عالی شده.
                    یواش یواش دیگر باید اصلاح خساپا و خانواده‌اش (و گروه خودرویی) تمام شود. در حال حاضر اصلا برای ما مهم نیستند و صرفا باید آنها را در گوشه‌ای (زیرچشمی) پایید.
                    نمادهای خاصی مانند وشهر و سمایه و وبرق قشنگ راه دادند... درست گمان کنم یک یا دو روز پس از نوشته‌ی پیشین راه دادند. و هر کسی دوست داشت می‌توانست بخرد. و البته در جستار یادآوری یادآوری کردیم که خرید یک نماد درست و حسابی پس از چند روز صبر می‌ارزد به انتظار و همزمان نقد بودن. خکمک هم باید به فهرست افزوده شود.

(احتمالا این نوشته در آینده تکمیل شود.)
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

فملی....
                      فملی در آخرین روز (یکی دو روز آخر) کاری خودش یک حرکت بسیار زیبا زده.
                      به یک حمایت خوب هم (روی ۲۸۰۰۰ ریال) رسیده. که می‌تواند قشنگ برگشتش را از همین‌جا هموار کند.
                      اما...
                      موضوع این است که چند روز پیش یک فشار شدید (مانند دیگر جاهای بازار با دستور آقای روحانی به منظور خالی کردن حقوقی‌ها) به این نماد وارد شده... به عبارت دیگر نای نمودار (نفس سهم - توان رشد - شور و انگیزه‌ی موج جنبشی) گرفته شده. و هرچند دوباره یک خیز برداشته... ولی همچنان خاطره‌ی آن حرکت که چند روز پیش داشت (مانند کابوس) با نمودار قیمت و خریدار هست. و همین ممکن است باعث شود که موج افزایشی شکل نگیرد و تبدیل به موج اصلاحی شود.
                      و نیز اینکه همین قیمت ۳/۷۰۰ تومان هم اکنون به یک مقاومت (کابوس) برای نماد می‌تواند تبدیل شود.

اگر سهامدار هستیم می‌توانیم نگه داریم و یا حتی اگر سهامدار هم نیستیم و چیز «عالی» برای خرید نمی‌توانیم پیدا کنیم می‌توانیم بخریم (برای حفظ ارزش پول در کوتاه‌مدت) و نگهداریم ولی با دید اینکه این موج که تازه (یک نیم روز است) آغاز شده معلوم نیست چقدر قدرت داشته باشد و معلوم نیست بتواند از پس مقاومت بزرگ پیش رو بر بیاید یا نه!

به بیان دیگر:
                      نگهداریم ولی نه با خوش‌بینی و به امید رشد زیاد بلکه با این دید که ممکن است ده درصد مثبت نخورده برود در کار «درجازدن» یا اینکه واقعا روند بگیرد و مقاومت را بشکند و بالا برود...

به بیان دیگر:
                      یک موج دارد ایجاد می‌شود ولی ابعاد این موج در اختیار ما نیست.
                      جناب محمدحسین اگه بخوایید فملی رو با فولاد مقایسه کنید
                      آیا فولاد هم تحلیلی شبیه فملی داره ؟؟؟
                      یا اینکه برتری هایی نسبت به فملی داره ؟؟؟؟
                      یا برعکس آیا فملی برتری هایی نسبت به فولاد داره؟؟؟

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                        جناب محمدحسین اگه بخوایید فملی رو با فولاد مقایسه کنید
                        آیا فولاد هم تحلیلی شبیه فملی داره ؟؟؟
                        یا اینکه برتری هایی نسبت به فملی داره ؟؟؟؟
                        یا برعکس آیا فملی برتری هایی نسبت به فولاد داره؟؟؟

شبیه هم هستند.
                        فولاد مقداری چالاک تر بوده تا آنجا که یادم می‌آید در طول تاریخ.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

(نمودار سامان است.)
                          این حجم حالت اصلاح را در نمودار نشان می‌دهد.
                          و ایجاد سردرگمی می‌کند.
                          شبیه این را خیلی داشتیم... و چند موردش را هم گفتیم... وسین و خصدرا و فخوز و غیره.

پیش‌تر یک اشاره کرده بودم به رشدهای بدون حجم...
                          و این حجم‌های بسیار زیاد یکباره پس از رشد بدون حجم هم باز دوباره فرآیند متداول این روزها شده...

همچنان کلیت بازار مثبت است و در کل می‌تواند این سردرگمی که در بالا بیان شد را «خوب» تعبیر کند!
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

باز هم می‌گویم... بازار از حالت گیجی دارد به سوی حالت افزایشی می‌رود.
                            وضع خوب شده/دارد می‌شود.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

(نمودار سامان است.)
                              این حجم حالت اصلاح را در نمودار نشان می‌دهد.
                              و ایجاد سردرگمی می‌کند.
                              شبیه این را خیلی داشتیم... و چند موردش را هم گفتیم... وسین و خصدرا و فخوز و غیره.

پیش‌تر یک اشاره کرده بودم به رشدهای بدون حجم...
                              و این حجم‌های بسیار زیاد یکباره پس از رشد بدون حجم هم باز دوباره فرآیند متداول این روزها شده...

همچنان کلیت بازار مثبت است و در کل می‌تواند این سردرگمی که در بالا بیان شد را «خوب» تعبیر کند!
                              چقدر این روزها از همه جا صدای سامان به گوش من میرسه.
                              چه خبره توی این سهم؟؟؟
                              جناب گرگین خان هم دارن توصیه می کنن سهم رو.
                              از دو نفر دیگه هم که از اعضای همین سایت هستند سیگنال خرید داده شد.
                              خبری هست واقعا؟؟؟؟
                              جناب محمدحسین شما چیزی توش می بینید؟؟؟
                              آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/08/09, 23:39.
                              اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                              شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                                چقدر این روزها از همه جا صدای سامان به گوش من میرسه.
                                چه خبره توی این سهم؟؟؟
                                جناب گرگین خان هم دارن توصیه می کنن سهم رو.
                                از دو نفر دیگه هم که از اعضای همین سایت هستند سیگنال خرید داده شد.
                                خبری هست واقعا؟؟؟؟
                                جناب محمدحسین شما چیزی توش می بینید؟؟؟
                                این را من صرف نمونه آوردم.
                                به خاطر اینکه نمونه‌ی یک حجم زیاد پس از یک بی‌حجمی و رشد میان‌مدت بود.
                                همان‌گونه که گفتم این حالت یعنی: مقداری گیجی. برای این نماد. که این می‌تواند یک روز تا چند ماه طول بکشد.
                                یکی از عزیزان خیلی وقت است می‌گوید این نماد بنیادی است و از بازار عقب مانده... و من روی آن حساب مدت‌ها است در دیده‌بان دارمش... اطلاع بیشتری ندارم.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X