کارگاه حجم ?

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه حجم ?

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    وسین
    بد نیست فقط ممکن است بازی داشته باشد تا پیش از راه افتادن و نیز اینکه باید تاییدش بیاید.

با توجه به اینکه وسین صف خرید است احتمالا از پس مقاومت به طور کامل برآمده.
    (به درد مسابقه می‌خورد ولی احتمالا در واقعیت نتوان خرید!)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

بترانس
      ====
      بترانس را دارم نگاه می‌کنم...
      عجیب است...
      چرا اشتباه بررسی کردم؟؟؟؟
      (منظورم بار گذشته است روی 8000 ریال در 13980903.)

چگونه بدون هیچ مقاومتی قشنگ و آسان از مقاومتش رد شد؟

اصلا خیلی عجیب است...
      حسابی ما را به چالش کشید.

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

اوان
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

وملل
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

رنیک
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

شکست رو به بالای یک مقاومت و بازگشت به آن و حتی شکست مجدد رو به پایین
              ==============================================

(البته من زیاد بلد نیستم و در حد بزاعت خودم و با گمان‌های شخصی خودم این مطالب را عرض می‌کنم.)

شکستن داریم تا شکستن!

جستار کارگاه حجم را نگاه می‌کنید؟ آنجا شکستن را می‌توان به وضوح دید.
              شکستن رابطه‌ی مستقیمی دارد با حجم. (بعد البته خود این حجم می‌تواند دردسر ساز شود! که بماند. بعدا درباره‌اش توضیح بدهیم.)
              پس پرسش ما از شما در آغاز این است: زمانی که رو به بالا شکست داشتیم... آیا با حجم رفتیم یا بی‌حجم؟
              دو: اکنون که رو به پایین داریم دوباره می‌آییم می‌شکنیم (یا هر حالت دیگری... مانند بازگشت) آیا با حجم داریم می‌شکنیم یا بی حجم؟
              این دو حجم نسبت به هم چگونه‌اند؟
              برداشت ما از همان شمع‌ها زمان ثبت حجم بزرگ (یا کوچک) چه بوده؟ از شمع‌های پس از آن چه بوده؟
              با پاسخ دادن به اینها قشنگ در می‌آید که جریان چیست.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

فرابورس
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

فرابورس
                  شما فوق العاده این جناب محمد حسین. چقدر قشنگ تحلیل کردید و رنگو وارنگ نوشتید. لذت بردم.
                  اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                  شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                    شما فوق العاده این جناب محمد حسین. چقدر قشنگ تحلیل کردید و رنگو وارنگ نوشتید. لذت بردم.
                    زنده باشید.
                    خوب شد دوباره نگاه کردم یادم آمد...
                    در مورد حجم بزرگ و شمع بزرگ...
                    گاهی هم پیش می‌آید که شکست این گونه نیست. (اکثر مواقع این‌گونه است. یک حجم بزرگ می‌خواهد!)
                    در زمان‌هایی که این‌گونه شکست‌های حجیم نداریم یک حالت خاصی پیش می‌آید... یک مقدار نمودار گیج می‌زند... خودش دقیق نمی‌داند که شکسته یا نه!
                    /:.yead.:/
                    بعد از یک مدت راه خودش را (رو به بالا یا رو به پایین و بیشتر رو به بالا) پیدا می‌کند.
                    نمونه‌اش را در خودرو و یکی دو تای دیگر داشتیم در این جستار که اگر توانستم به روز شده‌ی آنها را می‌آورم با هم بررسی کنیم.
                    ==================
                    پس در مورد خود فرابورس هم: برای شکست کوتاه‌مدت باید (به طور معمول) یک شمع قد بلند دیگر کاملا خارج از کانال و با حجم مناسب داشته باشیم.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• meisam317
                      ستاره دار(6)
                      • Mar 2013
                      • 639

محمد حسین جان بابت به اشتراک گذاری حکمت بورسی ات بی نهایت ممنونم ...
                      اگه وقت داری نمودار تکنیکال غشاذر و غفارس هم بررسی کن

نظر

• FARIBORZ NAEL
                        ستاره دار(2)
                        • Jan 2015
                        • 1837

زنده باشید.
                        خوب شد دوباره نگاه کردم یادم آمد...
                        در مورد حجم بزرگ و شمع بزرگ...
                        گاهی هم پیش می‌آید که شکست این گونه نیست. (اکثر مواقع این‌گونه است. یک حجم بزرگ می‌خواهد!)

در زمان‌هایی که این‌گونه شکست‌های حجیم نداریم یک حالت خاصی پیش می‌آید... یک مقدار نمودار گیج می‌زند... خودش دقیق نمی‌داند که شکسته یا نه!
                        /:.yead.:/
                        بعد از یک مدت راه خودش را (رو به بالا یا رو به پایین و بیشتر رو به بالا) پیدا می‌کند.
                        نمونه‌اش را در خودرو و یکی دو تای دیگر داشتیم در این جستار که اگر توانستم به روز شده‌ی آنها را می‌آورم با هم بررسی کنیم.
                        ==================
                        پس در مورد خود فرابورس هم: برای شکست کوتاه‌مدت باید (به طور معمول) یک شمع قد بلند دیگر کاملا خارج از کانال و با حجم مناسب داشته باشیم.
                        درود
                        منظور من دقیقا همین بود
                        نظرت درباره گپ نمودار چیه؟

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                        آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                        نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط meisam317 پست شده است View Post
                          محمد حسین جان بابت به اشتراک گذاری حکمت بورسی ات بی نهایت ممنونم ...
                          اگه وقت داری نمودار تکنیکال غشاذر و غفارس هم بررسی کن
                          غشاذر
                          ۱- دو سه تا حجم عجیب کنار هم خورده! که همین‌جوری معلوم نیست جریانش چه بوده؟

۲- ولی بعد که می‌رویم روی خطها (خط روند؟ که نمی‌شود گفت... خط مقاومت و حمایت مثلا) معلوم می‌شود که احتمالا داشته‌اند نمودار را خوشگلش می‌کرده‌اند!!!

چرا می‌گویم خودشان احتمالا خوشگلش کرده‌اند؟ برای اینکه چه دلیلی داشته در دو روز گذشته با قدرت بفروشند و منفی کنند و امروز حتی یک کوچولو هم عرضه نداشته باشیم؟
                          نمی‌دانم... شاید هم خود به خود این‌جوری شده... به هر روی...
                          حالا جنبه‌های دیگر یک مقدار پیش برویم معلوم می‌شود جریان چیست...
                          ۳- با اینکه بیشترین حجم اینجا خورده ولی بیشترین زور را بازیگر روی ۷۰۰۰ ریال حدودا زده. (۷۲۵۰ ریال آغاز کرده خریدش را و تا ۵۵۰۰ ریال همین‌جور خریده و حتی زمانی که داشته بالا می‌رفته قیمت از ۵۵۰۰ ریال... اکنون دو حال دارد: یا ۱-دوباره زور می‌زند یا ۲- حالت موج پنج می‌کندش و آرام آرام در صف خرید می‌فروشد و یا اینکه ۳- یک باره به سمت پایین رنج بکشد. که احتمال دومی بیشتر است.) احتمالا از این فرصت عالی بازار و جو خوب استفاده کند و آرام آرام به صف خرید بفروشد و همچنان شاهد یک رشد عالی در نمودار باشیم. مثلا به اندازه‌ی ۴۰ درصد!!! (باز هم توجه شما را جلب می‌کنم به این نکته که این حالت تا زمانی است که حجم گنده دوباره در نماد نداشته باشیم.)
                          ۴- بررسی رفتار حقوقی: حقوقی انگار زیاد کاری ندارد! تا حالا حرکت بزرگی نزده. تمام کارهایش در رشد بزرگ اخیر (۱۰۰ درصدی سال ۹۸) بوده که آمده اندازه‌ی کمتر از ۶۰ میلیارد ریال فروش انجام داده و بعد کنار کشیده!

از دید مقاومتی هم زیاد چیزی جلوی نمودار نیست. از همین ۹۲۰۰ ریال پایین‌تر نیاید مشکلی ندارد و جلویش باز است.

۵- هدف قیمتی هم من بلد نیستم مشخص کنم. (مدت‌هاست با این چیزها کار نکرده‌ام.)
                          با فیبو بزنیم:
                          ۹۷۰۰
                          ۱۱۵۰۰
                          ۱۱۲۲۲
                          موج‌شماری‌اش یک مقدار سخت است... احتمالا از این موج‌های جنبشی است که پنج‌تایی نیستند! :D نه‌تایی یا هفت‌تایی هستند مثلا...
                          نمی‌دانم... به هر روی... محتمل‌ترین موج شماری این به نگر می‌رسد:

با این حساب این فیبوها را داریم:
                          ۹۲۵۰
                          ۱۰۳۰۰
                          ۱۱۶۴
                          و
                          ۱۱۵۰۰
                          و
                          ۱۰۸۰۰
                          و
                          ۹۸۰۰
                          و
                          ۹۳۳۳
                          ۱۱۳۷۵
                          و
                          ۱۱۱۳۰
                          ارقام را که بررسی کنیم می‌بینیم که... یک اجتماعی اینجا دارند. که می‌شود همین مقاومتی که با آن اکنون دست و پنجه دارند نرم می‌کنند. و یک اجتماعی هم دارند روی ۱۱۴۰۰ ریال. ما همین را هدف قیمتی می‌گیریم.
                          ۶- آستانه زیان: اگر فردا روندش تثبیت شد، همین ۹۱۵۰ ریال و یک مقدار پایین‌تر ۸۸۸۸ ریال می‌تواند آستانه زیان کوتاه مدت و حتی بلند مدت قرار بگیرد.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                            درود
                            منظور من دقیقا همین بود
                            نظرت درباره گپ نمودار چیه؟
                            کدام؟ آن که یک مقدار عقب‌تر روی ۱۱۰۰۰ - ۱۲۰۰۰ ریال بود؟ یا این مورد جدید که روی ۱۶۰۰۰ ریال است؟ این خیلی کوچک است... نمی‌دانم اصلا شکاف حساب می‌شود یا نه؟ به هر روی... برای من این مهم نیست... تا زمانی که بالای ۱۸۰۰۰ ریال هستیم همه چیز برای من با همین ۱۸۰۰۰ ریال سنجیده می‌شود. (این‌جور شکاف‌ها اتفاقا می‌توانند ادامه‌ی روند را تایید هم بکنند!) و زمانی هم که بیاییم زیر این عدد (عملا می‌رویم داخل شکاف،) دیگر کل شکاف ۷ درصد می‌شود... اندازه‌ی یکی دو روز افت!
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

غفارس
                              فعلا در فاز استراحت به سر می‌برد و معلوم نیست کی بزنند زیرش. تا زمانی که دارد استراحت می‌کند و خودش را تخلیه می‌کند بین همین ۳۴۰۰۰ و ۴۰۰۰۰ ریال محبوس است و بازی می‌کند.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

فارس

ولی بخورد تو سرش این رشد... چه کسی می‌آید از این بخرد؟
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X