کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حقوقی های کاهشیون (محمد حسین ادیب)
بانک قوامین (لپارس)
؟ (حفارس) اطلاعات پاک کردن !!!
مهر آیندگان+؟ (پترول)
صدرتامین (وتوکا) بدم فروخته
توسعه اقتصادی تدبیر (والبر) جالبه بقیه درصدیا سنگین اضاف کردن ولی !
گنجینه زرین شهر (وبشهر) رانتی ترین شرکتیه که می بینم
بانک سپه و تجارت و گروه مالی ملت (بجهرم) (نمی دونم حساب کنیم یا نه )
آتیه نوین (اخابر) حرکت جالبی زده اگر شد یکی از دوستان تفسیر کنه حرکتشو
تدبیر (وپارس)
مهر اقتصاد مبین (های وب)
حقوقی فروش سنگین داشتن اما تو درصدیا که نگاه می کنم خبری از اون حقوقی که سنگین فروخته نیست( یعنی کامل فروخته اومده زیر درصد؟)
میگویم...
شما دیدگاهتان بیشتر حقیقی/حقوقی است. درست است؟
اگر خواستید یک جستار حقیقی-حقوقی بزنیم آنجا یواش یواش در این خصوص بررسی داشته باشیم.
من هم حقیقی حقوقی را دنبال میکنم ولی خیلی کم. اینجا هم تقریبا اصلا دنبال نمیکنم. صرفا به عنوان نمک غذا در کنار بررسیهای حجمی به آنها هم یک نیمنگاهی میاندازم. مانند خط روند و الگو و نشانگرها (تکانهها و میانگینگیریها) و ... که در بررسیهای اینجا از آنها مستقیم استفاده نمیکنم. شاید گه گداری یک نگاهی به آنها بیاندازم. به عنوان سالاد کنار غذا. برای رفع ابهام.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
جالبه که سهم شبندر دقیقا یکماه قبل (20191015 ) از گرانی بنزین در 1800 تومان حقوقی بیشترین خرید این چند وقت اخیر را زده و چند روز قبلش هم بزرگترین حجم این چند وقته انجام شده
با اینکه دوستان می گویند پالایشی ها تموم شدن ..... ولی بنظر میاد داستان متفاوت باشه
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
میگویم...
شما دیدگاهتان بیشتر حقیقی/حقوقی است. درست است؟
اگر خواستید یک جستار حقیقی-حقوقی بزنیم آنجا یواش یواش در این خصوص بررسی داشته باشیم.
من هم حقیقی حقوقی را دنبال میکنم ولی خیلی کم. اینجا هم تقریبا اصلا دنبال نمیکنم. صرفا به عنوان نمک غذا در کنار بررسیهای حجمی به آنها هم یک نیمنگاهی میاندازم. مانند خط روند و الگو و نشانگرها (تکانهها و میانگینگیریها) و ... که در بررسیهای اینجا از آنها مستقیم استفاده نمیکنم. شاید گه گداری یک نگاهی به آنها بیاندازم. به عنوان سالاد کنار غذا. برای رفع ابهام.
بیشترین تقاضا ی خرید و فروش حقیقی و حقوقی ها را در آورده ام و خواستم نسبت شان را با حجم خوب بررسی کنم ، ولی فایده ای نداشت ) بعد ادیب گفته بود در ریزش بازار حقوقی ها چند روز قبلش فروخته بودن ، تاریخ های فروش بزرگ حقوقی ها در زمان ریزش کمی قبلتر و بدتر را که بررسی کردم به شرکت های بالا رسیدم )
که باز اطلاعات نبود
فقط سهم وتوکا و لپارس وبملت حقوقیش در سقف فروخته بود و بعد ریخته بود
شاید حقوقی هایی که ادیب از ان ها صحبت می کرد دیگر در لیست درصدی ها نیستن.
از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
بیشترین تقاضا ی خرید و فروش حقیقی و حقوقی ها را در آورده ام و خواستم نسبت شان را با حجم خوب بررسی کنم ، ولی فایده ای نداشت ) بعد ادیب گفته بود در ریزش بازار حقوقی ها چند روز قبلش فروخته بودن ، تاریخ های فروش بزرگ حقوقی ها در زمان ریزش کمی قبلتر و بدتر را که بررسی کردم به شرکت های بالا رسیدم )
که باز اطلاعات نبود
فقط سهم وتوکا و لپارس وبملت حقوقیش در سقف فروخته بود و بعد ریخته بود
شاید حقوقی هایی که ادیب از ان ها صحبت می کرد دیگر در لیست درصدی ها نیستن.
آقای ادیب از ریزهکاریهای بورس چیزی نمیدانند.
هرچقدر که در زمینههای دیگر پختگی دارند معلوم است که در بورس پختگی ندارند. اصلا یعنی هیچ تجربهای ندارند.
در مورد حقیقی حقوقی این را از من داشته باشید: حقوقی همواره میفروشد.
در تمام نمادها در هر شرایطی. قیمت که یک مقدار برود بالا میفروشد. (و البته پایین که بیاید یک مقدار میخرد.)
بازارگردانی میکنند.
تقریبا همه.
=================
نتیجهگیری این چیست؟ (این دیدگاه بالا که اکنون ارایه کردم.)
به نگر شما؟
.
.
.
.
.
نتیجه اینکه اگر یک حقوقی در پایین و در کف با فشار میفروشد یا یک حقوقی در بالا و در سقف میخرد یک چیز غیر طبیعی است و باید بررسی شود. (کد به کد کردن. جمع کردن یا عرضه کردن و صندلی هیات مدیره گرفتن. تغییرات بنیادی و ...)
«محمد حسین» هستم.
ماشاءا... چه خوب نگاه می کنید آقا محمد حسین (کلی رو نتیجه گیری صبر کردم ببینم چه جوابی می تونم بدم ، فقط این به ذهنم میومد که این جمله رو زیاد گفتین (من متوجه نشدم یعنی چی) تا بالاخره امروز متوجه شدم.
سوال جدید: این را چگونه تفسیر می کنید: (تو چند روز اینقدر نوسان)
از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
ماشاءا... چه خوب نگاه می کنید آقا محمد حسین (کلی رو نتیجه گیری صبر کردم ببینم چه جوابی می تونم بدم ، فقط این به ذهنم میومد که این جمله رو زیاد گفتین (من متوجه نشدم یعنی چی) تا بالاخره امروز متوجه شدم.
سوال جدید: این را چگونه تفسیر می کنید: (تو چند روز اینقدر نوسان)
البته جالب است! پس از این کد به کد ۱۵۰ میلیون سهم به سهام این افزوده شده! در صورتی که از آن یکی (سپاه/اعتمادمبین) کاسته نشده!
پس یا این وسط سهامدار دیگری هم بوده. یا اینکه این وسط این ۱۵۰ میلیون سهم را از بازار جمع کرده! (که احتمال بعیدی هست. چون ۱۵۰ میلیون سهم خیلی است.)
«محمد حسین» هستم.
البته جالب است! پس از این کد به کد ۱۵۰ میلیون سهم به سهام این افزوده شده! در صورتی که از آن یکی (سپاه/اعتمادمبین) کاسته نشده!
پس یا این وسط سهامدار دیگری هم بوده. یا اینکه این وسط این ۱۵۰ میلیون سهم را از بازار جمع کرده! (که احتمال بعیدی هست. چون ۱۵۰ میلیون سهم خیلی است.)
بلوک زدن که شاخص مثبت بشه یعنی ؟ چون برگشت سهم به آتیه نوین باعث افزایش موقت قمیت شده
چه راحت برای خودشان با نمودار نقاشی می کشند ، هرجاشو بخوان ببرن بالا می برن بالا میارن پایین
آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2019/11/23, 00:52.
چالش: وصنا - زمان حال.
(خیلی سخت است... من که نمی توانم پیشبینی کنم. اگر اصلاح کند و بعد دوباره رشد کند و این قیمت را دوباره بزند میشود یک چیزی گفت... ولی اکنون؟)
پینوشت: بروم ببینم خوابم میبرد... /:.hmmsmiley.:/
چقدر خوب شد این را دیشب بررسی کردیم.
اکنون تفسیر این شمع آخر، (شمع امروز که در تصویر بالا نیست و در زیر آمده (به رنگ قرمز)) چیست؟
اکنون این شمع به ما انرژی خوب میدهد یا بد؟
(این را هم عرض کنم که شمع آخر پایانیاش منفی نیست. آخرینش منفی است. اگر پایانی را حساب کنیم شبیه دوجی میشود احتمالا.)
.
.
.
.
.
.
پاسخ خودم...
خوب...
بگذارید ببینیم چه داریم؟
نخست حجم تقریبا اندازهی دیروز است.
دیگر اینکه...
حجم مقاومت از حجم این دو شمع کمتر است. (هم از این کمتر است و هم از آن.)
دیگر چه؟... دیگر اینکه...
یک حمایت خوب آن پایین داریم. روی ۲۳۵۰ ریال.
دیگر چه؟... دیگر اینکه امروز چرا شلش کردند؟ اگر خریدار زور داشت و اگر خریدار میخواست چرا همین امروز صف خریدش نکرد که با صف خرید (آخر وقت) فردا بازی تمام شود؟
پس یا دوست نداشته یا زور نداشته!
دیگر چه؟
دیگر اینکه... کاملا مشخص است که روند داریم. دست دست پر زور است. از کجا این را میفهمم؟ از شمع پر زور روی ۲۳۵۰ ریال. حتی شمعهای گذشتهاش. (در تصویر هم گفتهام که) این حرکت کار دست پر زور بازار است. پس ما خوشبین هستیم به این نماد و احتمال قویتر را روی این میگذاریم که بازیگر زور دارد. ولی بازی دارد. بازی دارد در میآورد.
این بازی تا کجاست؟ یک احتمال این است که فردا تمام شود. احتمال دیگر این است که بگذارند تا حمایت بیاید پایین.
پس:
من روی ۲۳۵۰ ریال سفارش خرید میگذارم (الکی مثلا!) (مجازی!) (شاید هم واقعی!) یا زمان شکست مقاومت در ۲۶۰۰ ریال.
(بعدا بررسی کنیم ببینیم چه میشود.)
«محمد حسین» هستم.
داستان را از کجا باید آغاز کرد؟
================
پرسش/چالش...
در تصویر بالا از یک جایی (شمارهی ۱) بررسی را آغاز کردم.
ولی آیا باید از آنجا آغاز کرد داستان را؟
ما از کجا میتوانیم بفهمیم که این بازیگری که آنجا (در حقیقت چند روز پیش از آنجا) بازی را آغاز کرده همان بازیگر قدیمی با آن داستانهای قدیمی است یا نه؟
البته تاثیرش زیاد نیست... در حقیقت مانند میانگین متحرک نمایی است. یعنی وقایع اخیر به مراتب تاثیرشان بیشتر از وقایع قدیم است و میتوان گذشتههای دور را کلا نادیده گرفت.
و نیز اینکه در بررسی مقاومت/حمایتها (و نه بررسی داستانها) (به نگر من) بزرگترین حجمها مهم هستند. که هم ۱- شناساییشان آسان است و قدیم و جدید ندارند. و هم اینکه ۲- به خاطر عامل تورم (و نیز افزایش سرمایه و رشد ارزش واقعی شرکت) همواره دورهی اخیر بیشترین حجم و ارزش را ثبت میکند و کار ما آسان میشود. و نیز اینکه ۳- زمانی که یک بار قیمت از روی مقاومت/حمایت رد شد عملا میتوانیم بگوییم واکنش بازار را به آن منطقه دیدهایم و دیگر آن منطقه خنثی و بیاثر (کماثر) شده است.
ولی باز با این حال علاقه داریم بدانیم داستان را باید از کجا آغاز کرد.
پاسخهایی که به ذهنم میرسد:
۱- از آغاز. یعنی پذیرهنویسی.
۲- از کلیترین حالت (به جزئیترین حالت). یعنی از قاب زمانی سالانه (تا برسیم به روزانه). (شبیه همین مورد نخست البته با دیدی دیگر)
۳- از آخرین افت بزرگ (جایی که بازی پیشین تمام شد).
۴- از آغاز بزرگترین رشد (جایی که میگوییم آخرین بار دست پرزور وارد شد).
۵- از بزرگترین حجم تاریخ نمودار. (که احتمالا میشود همین مورد سوم.)
جمعبندی این پنج مورد شاید بتواند به ما بگوید که همهشان در دو مورد خلاصه میشوند. در مجموع بهتر است ابتدا نمودار را در بزرگترین قاب زمانی (ماهانه مثلا) نگاه کنیم تا شمای کلی در ذهنمان در بیاید و بعد داستان را حول بزرگترین حجم ترتیب دهیم. و کلیات را بررسی کنیم و به جزئیات توجه نکنیم (مگر در مورد دورهی اخیر).
منظورم چه بود؟
با مثال بگویم:
«محمد حسین» هستم.
نظر