کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بانام و یاد خدا تاپیک پرسش و پاسخ رو آغاز میکنیم ،
درخواست بنده از دوستان اینه در این تاپیک هر پرسشی در ارتباط با بحث مطرح شده در تاپیک آموزشی بوجود میاد مطرح کنند ،یا اگر احیانا تمایل به قدردانی از اساتید دارند و یا هر موردی که به ذهنشون میرسه که در ارتباط با تاپیک آموزشی هست میتونند اینجا مطرح بفرمایند و اساتیدی هم که محبت کردند و موضوع درسی رو مطرح کردند در همین تاپیک پاسخگوی دوستان خواهند بود و اما علاوه بر این موارد ..... اما قصد ما در این دوره همکاری همه دوستان اعم از باتجربه و کم تجربه هست به همین دلیل من از اساتید خواهش کردم در هر مبحث چند نکته کوچک رو عمدا بیان نکنند و خواهش من از دوستان اینه که با مطالعه برروی منابع مختلف اعم از کتاب یا پی دی اف سعی کنند اون چند نکته رو مشخص کنند و در تاپیک پرسش و پاسخ (همین تاپیک)بیان کنند و هر موردی که اونجا بیان بشه و جزو نکاتی باشه که مد نظر اساتید بوده و عمدی ذکر نکردند ،اون نکته رو به نام آیدی عزیزی که اون نکته رو بیان کرده به تاپیک آموزشی منتقل میکنیم و همچنین اگر هرکدوم از دوستان تجربه ایی مستدل بر روی مبحث اون هفته دارند لطف کنند در این تاپیک با عنوان تجربه شخصی ذکر کنند ،بنده به همراه سایر دوستان از بین اونها هم تعدادی که کاربردی تر هست انتخاب میکنیم به نام و آیدی شخص بیان کننده به تاپیک اصلی منتقل میکنیم ......
از دوستان عزیز خواهش میکنم از پرسیدن سئوالات در ارتباط با آینده سهام و قیمت ورود و خروج خودداری بفرمایند تا این تاپیک بتونه وجهه آموزشیش رو حفظ کنه و هممون استفاده بیشتری ازش ببریم ،در کا سایت تاپیکهای زیادی وجود داره که میشه اون قسم سئوالات رو مطرح کرد .....
از همکاری تمام دوستان سپاسگزارم و برای تک تک دوستان آرزوی موفقیت دارم
سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
عرض تشکر وافر دارم خدمت استاد راشین عزیز که به زیبایی آغاز کننده بحث آموزش بودند ،
بنده با اشتیاق تمام مباحث را مطالعه نمودم و استفاده بردم و همچنان منتظر ادامه بحث میمانم.
با ارزوی بهترینها برای شما@};-
استاد خدا قوت دست گلتون درد نكنه بازم از همه زحماتي كه مي كشيد سپاسگزارم استاد ساعت كلاس را قبلا اعلام فرموديد يا ساعت نداره
درود بر جناب محسنی عزیز
محسنی جان چون جلسه اول هست یه مقدار بر بنده ببخشید ،سعی میکنم به امید خدا از جلسات بعد هماهنگ تر باشیم و ساعت رو اعلام کنم ،هرچند چون مطلب مکتوب هست عزیزانی که فرصت ندارند اون ساعت حضور پیدا کنند میتونند در ساعتی که فراغت دارند مطالب رو مطالعه کنند و پرسشهاشون رو هم در همین تاپیک مطرح کنند .....
موفق باشین
راشین عزیز بسیار سپاسگزارم خیلی روان توضیح دادید من تاحالا سه صفحه خلاصه نوشتم و لذت بردم از نحوه آموزش شما
و مجددا" از دکتر هولی که بانی این آموزش بودند تشکر می کنم
واقعا" ممنون از این همه همدلی
حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
نمیدانم این کار شدنی هست یانه بعنوان تمرین و مشخص کردن جهت روندها و یا دسته بندی روندها سه شرکت را اعلام و ازما بخواهید خودمان روند را مشخص کنیم و یک زمان به ما بدهید بعدازآن شکل اصلی آنرا ترسیم نمایید تاما به درست و یا نادرست بودن تمرینات پی ببریم
با سپاس مجدد
حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
نمیدانم این کار شدنی هست یانه بعنوان تمرین و مشخص کردن جهت روندها و یا دسته بندی روندها سه شرکت را اعلام و ازما بخواهید خودمان روند را مشخص کنیم و یک زمان به ما بدهید بعدازآن شکل اصلی آنرا ترسیم نمایید تاما به درست و یا نادرست بودن تمرینات پی ببریم
با سپاس مجدد
پیشنهاد بسیار عالیست ناهید عزیز ،اگر راشین عزیز هم موافق باشند به امید خدا پس از اتمام مبحث روند و آموزش طرز رسم خطوط روند ،چندین شرکت رو انتخاب میکنیم و همه با هم بر روی اونها تمرین میکنیم ............. از ایده خوبتون سپاسگزارم
سلام به همگی.
خانم راشین اولین سوال را میخوام مطرح کنم.
شما فرمودید برای رسم خط روند صعودی نقاط قعر را به هم رسم میکنیم.ولی در پست 3 تو نمودار ولساپا نقاط سقف را به هم وصل کرده اید.
ایا این خط روند صحیح است؟
اگر صحیح باشد تو روند نزولی هم میشه بجای نقاط سقف از نقاط قعر استفاده کرد؟
وقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده
عالی بود
امیدوارم همینطور ادامه داشته باشه
پیشنهاد خانم ناهید هم بسیار عالی بود، من معمولا توی فروم های بورسی سعی بر این دارم که اطلاعات و تحلیلها و بررسی های خودم را بادیگران چک کنم که خیلی موثر بوده، این روش هم که به نوعی تکلیف دادن میشه بسیار عالی و همه میتونن خوب جواب بگیرن و اگر کسی در مراحل اولیه چیزی را متوجه نشه راحتتر میتونه ابهاماتش را برطرف کنه
[B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
[/COLOR][/SIZE][/B]
استاد هولي و راشين عزيز مي خواستم بدونم كاري كه من مي كنم درست است من ديتا را از بورس به نرم افزار آمي بروكر وارد مي كنم در اين خصوص نمودار هايي كه ميكشم با شما فرق ميكنه ممكن هست توضيح بفرماييد روش صحيح چه هست آيا اين ديتا تعديل شده است خام هست با افزايش سرمايه است چون امكان دارد سهمي كه شما نمودار ميزنيد با نمودار ما فرق كن روش صحيح را بفرماييد ممنون مي شوم با سپاس فراوان از هردو شما نيكان
نظر