تاپیک پرسش و پاسخ (مربوط به تاپیک آموزشی)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HOLY
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 1113

بابک عزیز
    از توضیحات کاملتون در بحث تعدیل بسیار سپاسگزارم ،مثل همیشه عالی کامل زیبا .........
    درود بر شما

ضمنا از بابت سایر پاسخهاتون به دوستان هم ممنون و متشکرم ،
    ارادتمندم بابک عزیز
    سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• بابک پناهی
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 3208

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
      بابک عزیز
      از توضیحات کاملتون در بحث تعدیل بسیار سپاسگزارم ،مثل همیشه عالی کامل زیبا .........
      درود بر شما

ضمنا از بابت سایر پاسخهاتون به دوستان هم ممنون و متشکرم ،
      ارادتمندم بابک عزیز
      خواهش میکنم کاری نکردم :)

نظر

• ارنست
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 25

من یک بحثی داشتم شاید اینجا جایش نباشد ولی فرصت خوبی است.
        برخی از دوستان هر کسی را که توی یک نمودار 4 تا خط می اندازد را استاد می گویند و به به چه چه می کنند. حالا آن استاد کذایی حتی تا چند وقت پیش یک مثلث ساده را هم نمی توانست رسم کند یا سر و شانه هایی نشان می داد که نگو و نپرس. بگذریم و خوشحالم که فعلا آن آدم و امثال او در این سایت نیستند. بنظر من در استفاده از کلمه استاد یا تکنیکالیست باید دقت کرد. من جناب پناهی را نمی شناسم و صحبتی هم با ایشان نداشتم حتی در حد همین فاروم ها چه بورکس چه اینجا. اما وقتی سابقه و بحثها و تحلیل های ایشان را می بینیم متوجه می شویم لفظ استاد شایسته ایشان است.این کار بسیار زحمت دارد. باید چشمتان را بگذارید و وقتتان را. همین گفتگو ها و تبادل نظر ایشان را با جناب یزدی و بقیه دوستان در رابطه با اعمال افزایش سرمایه و سود نقدی مطالعه کنید هم آموزنده است و هم جدیت وتلاش ایشان در جهت بهبود دانسته ها شان و پیشرفت علم تکنیکال در بورس ایران را می بینیم. به نظر من باید به چنین افرادی مانند جناب پناهی و یا جناب یزدی احترام گذارد و حتما استاد خطابشان کرد.
        با معذرت بخاطر پر حرفی
        فاصله انسان تا شیطان ، باز هم انسان است.

نظر

• iq_son
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 705

سلام دوست من
          شما یه زحمت بکش ،داخل منو ویو ،تایم فریم ماهانه رو مطابق شکل زیر انتخاب کن،بعد عکس نمودارتو کامل بزار تا من ببینم اوضاع از چه قراره ......(همون سهم فاراک رو انتخاب کن)

/kqz9c952i853i4gagx.png[/IMG][/URL]
          [/URL]
          سلام استاد اینم عکس
          سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• mohseni1353
            كاربر فعال
            • Jan 2011
            • 1010

استاد پناهي ممكنه توضيح بفرماييد اين تاريخ افزابش سرمايه و ميزان افزايش را از كجا مي توان تهيه كرد ديتا آن را ؟با سپاس بيكران از شما

نظر

• HOLY
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 1113

در اصل توسط iq_son پست شده است View Post
              سلام استاد اینم عکس
              ممنونم دوست من ،حقیقتش من یه لحظه به موردی شک داشتم که متاسفانه اون نبود
              مشکلی نیست ،من فکر میکنم اگه یکبار دیگه دیتارو به شکل زیر دریافت کنین مشکل حل بشه ،امتحان کنین باز در خدمتم ......

نظر

• iq_son
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 705

دکتر holy نشد:(
                http://www.4shared.com/file/206nXrZt/MARK1.html
                اینم لینک دانلود فایل دریافتی از tse
                سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• paria
                  عضو عادی
                  • Apr 2011
                  • 31

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                  با اجازه فرزاد عزیز و سایر دوستان
                  سلام بر شما

پریا جان سوالاتتون به هیچ عنوان مسخره یا کم ارزش نیشت این سوالهای شما سوالهای اون زمان ما هم بود پس با سوال کردن خودتونو ناراحت نکنید

ببینید حمایت سهم از اسمش پیداست یعنی وقتی قیمت سهم پائین میاد یک سطوح حمایتی هستند که مانع از افت زیاد سهم میشن.برای مثال شکل اول پست 53 رو مشاهده بفرمائید.نمودار برای بیمه البرزه میبینید که سطح 620 تومن قبلا در نمودار بود و وقتی این دفعه به اون سطح رسید عکس العمل نشون داد.

خط افقی سبز رنگ اینجا سطح حمایت سهمه که مانع از افت بیشتر قیمت میشه

حجم معاملات هم همون تعداد سهیه که هر روز معامله میشه.100000 تا سهم یا بعضا 100 ملیون سهم میشه که هر روز معامله بشه به این میگن حجم معاملات.حجم معاملات بعضی وقتا اگر صعودی باشه نشانه قدرت زیاد روندو نشون میده و چیزای دیگه که با گذشت زمان کم کم بررسیش میکنیم.

معمولا در نقاط شکست روند - سطح حمایت و سطح مقاومت شاهد افزایش حجم هستیم ولی در ایران بدلیل وجود صفهای خرید یا فروش و همینطور حجم مبنا اعتبار حجم معاملات بشدت کاهش یافته

نرم افزار هم که ساده باشه Amibroker هست.در حال سادگی کاملا حرفه ای هم هست و یک نرم افزار امریکائیه

باز سوالی بود در خدمتم
                  بی نهایت ممنونم جناب پناهی واقعا لطف کردید.با نرم افزاری که معرفی کردین میشه نمودارهایی مثل نمودار حمایت سهم رو دید؟
                  آخرین ویرایش توسط مدیر نظارت؛ 2012/04/16, 01:48.

نظر

• HOLY
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 1113

در اصل توسط iq_son پست شده است View Post
                    دکتر holy نشد:(
                    http://www.4shared.com/file/206nXrZt/MARK1.html
                    اینم لینک دانلود فایل دریافتی از tse
                    دوست من
                    این تاریخ رو چک کن ببین مثل تاریخی که من گذاشتم هست یا نه ،اگه نبود مطابق با این تاریخ درستش کن ،ولی اگه بود و مشکلی در تاریخ نداشتی مراحل 1و2و3 شکل قبلی که برات گذاشتم رو انجام بده ،بعد فاراک رو بفرست برام ببینم اون موقع قضیه از چی هست ........

نظر

• HOLY
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 1113

در اصل توسط paria پست شده است View Post
                      بی نهایت ممنونم جناب پناهی واقعا لطف کردید.با نرم افزاری که معرفی کردین میشه نمودارهایی مثل نمودار حمایت سهم رو دید؟
                      با اجازه بابک عزیز
                      پریا جان با اون نرم افزار که بابک عزیز فرمودند و لینک دانلودش هم در امضا دوستمون فرهاد 61 که در همین تاپیک پست دارند هست ،شما میتونی نمودارهایی مشابه نموداری که بابک عزیز درتصویر گذاشتن رسم کنی ،بعد با مقداری آموزش که در همین تاپیک انجام میشه خودشما میتونی حمایتها رو مشخص کنی.......
                      موفق باشی دوست من

نظر

• iq_son
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 705

دوست من
                        این تاریخ رو چک کن ببین مثل تاریخی که من گذاشتم هست یا نه ،اگه نبود مطابق با این تاریخ درستش کن ،ولی اگه بود و مشکلی در تاریخ نداشتی مراحل 1و2و3 شکل قبلی که برات گذاشتم رو انجام بده ،بعد فاراک رو بفرست برام ببینم اون موقع قضیه از چی هست ........

استاد حل شد مشکل دستت درد نکنه داداش:-)/\:-)

نظر

• HOLY
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 1113

درود و سلام بر دوستان عزیز
                          دوستان من ،حقیقتش این توقع من از تاپیک آموزشی نیست ،راشین عزیز زحمت کشیدن و به زیبایی خطوط روند رو مطالبش رو فرمودند ،مونده تمرین ما ،دوستان من میخوام آخر تاپیک 10تا 20تا 30 تا .... تکنیکالیست خوب از دل تاپیک دربیاد من میخوام حالتی باشه که دوستانی که اینجا باهم کار میکنیم بعد اتمام دوره خودشون نمودار بزنن و برمبنای نمودار خودشون سود کنند ،الان حقیقتش اونجور که من میخوام تاپیک پیش نمیره .......
                          ،یعنی الان همه خط روند رو آماده آماده اند و مشکلی هم نیست؟دوستان خط روند سهل و ممتنع هست ،به نظر راحت ولی ..... مهمترین بخش تکنیکال همین روند و خط رونده ،سودآور ترینش هم همینه ،اگه ما نتونیم خط روند بکشیم ،نتونیم بفهمیم روند کجاشروع شده و کجا تموم میشه ،هیچ کار تو تکنیکال نمیتونیم انجام بدیم
                          ،ناهید عزیز پیشنهاد نفری سه تا سهم رو داد ،منتها من میگم حداقل (جدا عرض میکنم)حداقل نفری 50-100 تا سهم رو خط روند برای خودتون بکشین ،حالا سه تا رو هم تو سایت قرار بدین یا اگه اشکال داشتین هر صدتا رو قرار بدین ،فرصتی بوجود اومده بیاین همه استفاده کنیم .

من مبنا رو بر این میزارم که تا الان شاید دیتا نتونستین بگیرین یا اینکه امی برو کر نتونستین نصب کنین یا تعطیلات بوده یا ..........

با اجازتون از الان فقط فوکوس میکنیم رو سرفصلی که من اینجا عرض میکنم ،اهدافمون رو هم شب به شب تعیین میکنیم ،تا شب بعد ،اگه به هدف رسیدیم هدف بعد ،

هدف اول ،گرفتن دیتا از سایت تی اس ای ،تا فردا شب لطف کنین این نرم افزار رو نصب کنین و دیتا رو بگیرین ،هر کدوم از دوستان که علاقمند به انجام کار هستند یه نمونه از دیتاشون رو هم ازش عکس بگیرن تو سایت قرار بدند ،که من بدونم کارداره انجام میشه .......
                          حقیقتش هدف من فعال شدن تمام دوستانی هست که واقعا علاقمندند تکنیکال رو یاد بگیرند،

http://forums.boursy.com/showthread....full=1#post313

این لینک پست شماره 9 حجت عزیز مطلب آموزشی گرفتن دیتا رو کامل گذاشتن ،از این جا میشه استفاده کرد.

من فردا شب منتظرم دوستانی که میخوان کاررو ادامه بدند هرکدوم یه نمونه از دیتاشون رو بزارن .

(اما در آخر امیدوارم دوستان از عرایض من دلخور نشن ،چون باور کنین هدفم فقط پیشرفت شماست)

ارادتمند همه دوستان

نظر

• vet
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 1504

استاد من بلد نیستم از آمی بروکر عکس بگیرم
                            میشه این رو هم یاد بدید و اینکه چطوری بذارم توی سایت رو هم یاد بدید
                            فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• HOLY
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 1113

شما اگه ویندوز 7 استفاده میکنین ابزاری داره بنامsnipping tool که در استارت و ال پروگرام و اکسسوری قرار داره ،با این ابزار میتونین عکس بگیرین.

بعد این تصویر رو یا
                              طبق پست دوم این تاپیک
                              http://forums.boursy.com/showthread....88%D9%8A%D8%B1
                              میتونین در فروم قرار بدین

یا اینکه تصویرتون رو در یک سایت مثل این

آپلود کنین ،بعد نوشته های گزینه یکی مونده به آخر رو انتخاب کنیم و کپی کنین تو پستی که میخواین ارسال کنین
                              موفق باشین

نظر

• vet
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 1504

ویندوز xp دارم
                                این رو هم اگه ممکنه بگید
                                فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

در حال کار...
                                X