کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام بر اساتید
من با نرم افزار TseClient دیتا رو برمیدارم و در آمیبروکر نگاه میکنم ولی نمیدونم چرا معاملات قدیمی رو برام نمی یاره مثلا فاراک شروع چارت از 4/3/2010 هستش!
روند بلند مدت سهم رو چجوری میشه دید اساتید؟:(
سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
سلام بر اساتید
من با نرم افزار TseClient دیتا رو برمیدارم و در آمیبروکر نگاه میکنم ولی نمیدونم چرا معاملات قدیمی رو برام نمی یاره مثلا فاراک شروع چارت از 4/3/2010 هستش!
روند بلند مدت سهم رو چجوری میشه دید اساتید؟:(
سلام دوست من
شما یه زحمت بکش ،داخل منو ویو ،تایم فریم ماهانه رو مطابق شکل زیر انتخاب کن،بعد عکس نمودارتو کامل بزار تا من ببینم اوضاع از چه قراره ......(همون سهم فاراک رو انتخاب کن)
سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
اینم نموداری که تنها افزایش سرمایه اعمال شده باشه(بدون توجه به اندوخته و آورده که اکثر دوستان اینطوری اعمال میکنند).مشاهده میکنید که موج 4 اورلپ شده تقریبا!
اینم نموداری که افزایش سرمایه و سود نقدی تقسیم شده.بطوریکه میبینید کانال صعودی به زیبائی پایان موج 5 رو پیشبینی کرده که تنها در این حالت این دید امکان پذیر بود.موج 4 هم اورلپ نشده و زیر موج 1 قرار نگرفته
نمودار مپنارو اگر بخواین با دیتای خام بررسی کنیم و موح شماریش نکنیم خواهیم دید:
دوتا اندرو و یک کانال بخوبی جواب دادن
میبینیم که از دیتای خام میشه خیلی چیزا گرفت.ولی تنها نمیشه موج شماری کرد
یا نمودار خام غدیر....شما مقاومت295 تا 305 تومن رو ببینیدددد...من اون روزا گفتم این سطحو رد کنه نمیشه گرفتش.ار خودم نگفتم نمودار خام اینو بهم گفت.
یا تو همین فروم عرض کردم شاراک 385 رو رد کنه میره ببینید نمودارشو!
یا گفتم شپترو 525 رو رد کنه میره.ببینید
و خیلی تحلیلهای دیگه که از روی همین نمودار خام میشه گرفت.به قول معروف یا رومیه رومی یا زنگیه زنگی ! ;)
در نمودار خام تنها نمیشه موج شماری کرد!
در نموداری که تنها افزایش سرمایه اعمال شده من به شخصه پسند نمیکم
با سلام خدمت جناب holly و سایر اساتید محترم(عذز می خوام که سوالم رو دوباره و در این تاپیک مطرح می کنم):">
قبلا از کمکها و خدمات بی شائبه شما کمال تشکر رو دارم
من خیلی تازه کار هستم و می دونم که با سوالهام وقت شما رو خواهم گرفت و البته پرسشهام مسخره هم به نظر خواهد رسید ولی امیدوارم منت نهاده و به من و دوستان امثال من که اول راه هستند کمک فرمایید تا الفبای بورس رو یاد بگیریم.
خواهش می کنم درباره حمایت سهم و حجم معاملات توضیح کوتاهی بفرمایید.برای مثال در مورد سهام وتوصا فرمودید: دوستانی که کوتاه مدتی هستند حمایت سهم و حجم معاملات رو زیر نظر داشته باشند.خب حجم معاملات کی مناسب هست؟
ضمنا آیا نرم افزار مناسبی برای مبتدی ها وجود داره؟
واقعا شرمنده که با این سوال ابتدایی وقت ارزشمندتون رو می گیرم.
موفق و پرسود باشید
می بخشید باعث شرمندگیه ولی برای اینکه دیتای خام رو از دیتایی که افزایش سرمایه رو نشون بده باید کار خاصی تو tseclient انجام بدیم.
یکی از بزرگواران توضیح بدن.ممنونم
با سلام خدمت جناب holly و سایر اساتید محترم(عذز می خوام که سوالم رو دوباره و در این تاپیک مطرح می کنم):">
قبلا از کمکها و خدمات بی شائبه شما کمال تشکر رو دارم
من خیلی تازه کار هستم و می دونم که با سوالهام وقت شما رو خواهم گرفت و البته پرسشهام مسخره هم به نظر خواهد رسید ولی امیدوارم منت نهاده و به من و دوستان امثال من که اول راه هستند کمک فرمایید تا الفبای بورس رو یاد بگیریم.
خواهش می کنم درباره حمایت سهم و حجم معاملات توضیح کوتاهی بفرمایید.برای مثال در مورد سهام وتوصا فرمودید: دوستانی که کوتاه مدتی هستند حمایت سهم و حجم معاملات رو زیر نظر داشته باشند.خب حجم معاملات کی مناسب هست؟
ضمنا آیا نرم افزار مناسبی برای مبتدی ها وجود داره؟
واقعا شرمنده که با این سوال ابتدایی وقت ارزشمندتون رو می گیرم.
موفق و پرسود باشید
با اجازه فرزاد عزیز و سایر دوستان
سلام بر شما
پریا جان سوالاتتون به هیچ عنوان مسخره یا کم ارزش نیشت این سوالهای شما سوالهای اون زمان ما هم بود پس با سوال کردن خودتونو ناراحت نکنید
ببینید حمایت سهم از اسمش پیداست یعنی وقتی قیمت سهم پائین میاد یک سطوح حمایتی هستند که مانع از افت زیاد سهم میشن.برای مثال شکل اول پست 53 رو مشاهده بفرمائید.نمودار برای بیمه البرزه میبینید که سطح 620 تومن قبلا در نمودار بود و وقتی این دفعه به اون سطح رسید عکس العمل نشون داد.
خط افقی سبز رنگ اینجا سطح حمایت سهمه که مانع از افت بیشتر قیمت میشه
حجم معاملات هم همون تعداد سهیه که هر روز معامله میشه.100000 تا سهم یا بعضا 100 ملیون سهم میشه که هر روز معامله بشه به این میگن حجم معاملات.حجم معاملات بعضی وقتا اگر صعودی باشه نشانه قدرت زیاد روندو نشون میده و چیزای دیگه که با گذشت زمان کم کم بررسیش میکنیم.
معمولا در نقاط شکست روند - سطح حمایت و سطح مقاومت شاهد افزایش حجم هستیم ولی در ایران بدلیل وجود صفهای خرید یا فروش و همینطور حجم مبنا اعتبار حجم معاملات بشدت کاهش یافته
نرم افزار هم که ساده باشه Amibroker هست.در حال سادگی کاملا حرفه ای هم هست و یک نرم افزار امریکائیه
می بخشید باعث شرمندگیه ولی برای اینکه دیتای خام رو از دیتایی که افزایش سرمایه رو نشون بده باید کار خاصی تو tseclient انجام بدیم.
یکی از بزرگواران توضیح بدن.ممنونم
خواهش میکنم.دیتای خامی که از سایت بورس میگیرید بخواین افزایش سرمایه یا سود تقسیمی رو اعمال کنید باید در نرم افزار مربوطه مثلا آمی بروکر این کار رو انجام دهید.که اونم اگه بخواین توضیح میدم
طبق شکل زیر گزینه split رو در آمی بروکر فعال میکنیم
شکل زیر ظاهر میشه
در قسمت date باید زمان باز شدن سهم نوشته بشه که 2010/03/15 هست.در زیر تازیخ Ratio نوشته شده که اون میزان افزایش سرمایه رو نشون میده.البرز 53.8 درصد ( فعلا بدون در نظر گرفتن آورده یا اندوخته ) افزایش سرمایه داده. همیشه عدد 1 رو با 53.8 جمع میکنیم که میشه 1.538 و در کادر جلوی ratio اون عدد رو مینویسیم بعد ok رو میزنیم تا افزایش سرمایه اعمال بشه
نظر