تاپیک پرسش و پاسخ (مربوط به تاپیک آموزشی)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HOLY
    عضو فعال
    • Aug 2025
    • 1113

درود بر راشین عزیز و بزرگوار
    بنده الان رسیدم ،میبینم زحمت پاسخگویی رو راشین عزیز تمام و کمال و البته بهتر از بنده کشیدند ،راشین جان سپاسگزارم.......

اما دوستان باید رو خط روند بیشتر کار کنیم ،امشب یا فردا یه راه حل کمک کننده برای رسم خطوط روند رو عرض میکنم تا دوستانی که هنوز با رسم خطوط روند خوب جانیفتادند ،این مورد کمک کننده باشه و زودتر شاهد خطوط روندشون باشیم .......

در ارتباط با زوم نمودار برای خط روند اعتقاد شخصی من اینه ،ذهنتون رو از درجه زوم آزاد کنید اول(بعد از بررسی نمودار تو تایم هفتگی و ماهانه که بعد راجع بهش خیلی صحبت میکنیم) در حالت روزانه تمام نمودار رو بیارن تو یک صفحه(زوم حداکثر )نمای کلی رو ببینین و نقاطی که نمودار از حالت نزولی به صودی رفته و برعکس رو بهش دقت کنید ،بعد باید تصمیم بگیرین شما کدوم خط روند رو میخواین بکشین ،اگه نمودار کوتاه مدت رو میخواین معلومه که زوم باید کم باشه یا اگه بلند مدت باید زوم زیاد باشه ،خلاصه جوری شما باید زوم رو درنظر بگیرین که اون بخشی که میخواین برروی اون خط نمودار بکشین کاملا در صفحه شما قرار داشته باشه و چیزیش از چشم پنهان نمونه .......
    موفق باشین دوستان من
    سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• mahdijj
      عضو جدید
      • Feb 2011
      • 17

با سلام و عرض ادب خدمت استادان بزرگوار ، این هم مشق پر از عیب بنده . با تشکر
      [IMG][/IMG]

نظر

• HOLY
        عضو فعال
        • Aug 2025
        • 1113

در اصل توسط mahdijj پست شده است View Post
        با سلام و عرض ادب خدمت استادان بزرگوار ، این هم مشق پر از عیب بنده . با تشکر
        [/URL][/IMG]
        سلام دوست عزیزم
        برای ابتدا خیلی خوبه
        شما الان روندهای کوتاه مدت رو نشون دادین ،هم در صعود و هم در نزول ،حالا یک سری ریزه کاری هست که من اونها رو هم اضافه میکنم تا بتونیم خطوط مستحکمتری رسم کنیم ،به امید خدا فردا شب که بازار هم پنجشنبه تعطیله و نیاز به بررسی نمودارها نیست ،حتما این نکات رو قرار میدم
        خیلی خوب بود دوست من

نظر

• farhad61
          عضو فعال
          • Aug 2025
          • 512

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
          نمودارهای شما با من متفاوت است حتی دو نمودارتان با هم فرق می کند چرا؟
          به هر حال سایپا 320 حمایت خوبی دارد و با توجه به اندیکاتورها شاید به آنجا هم نرسد اما اصلاح بیشتر از 320 باید خارج شد
          سلام راشین خانم
          خدمت شما عرض کنم یکی از نمودارها که مال خود آمی بروکر هست و اوه سیاهع مال متاتریدر ( که تازگی رسا اطلاعات سال 2010 بع بعد رو بر روی متاتریدر عرضه کرده ، فکر کنم تایم 15 دقیقه بشه
          فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
          قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• محمود شریعت
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 1358

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
            روش وارد کردن دیتا که حتما درست است اما نمودار شما به دلیل عدم اعمال افزایش سرمایه ها با نمودار ما تفاوت دارد البته بعضی از دوستان علاوه بر افزایش سرمایه ،سود نقدی را نیز تاثیر می دهند
            من دليل تعديل نمودار را نميفهمم!!؟؟
            چرا بايد قيمت را دستكاري كنيم.
            به شخصه، تابحال هيچگاه در تحليل هايم نمودار را نه بر اساس افزايش سرمايه و نه سود نقدي تعديل نكردم.
            شايد نظرم اشتباه باشد. براي همين لطفا راهنماييم كنيد
            با تشكر
            . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
            [/RIGHT]
            [/B][/SIZE]

نظر

• ناهید
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 1419

سلام
              نمیدونم یک خرابکاری کردم نمودارم نمیاد و صفحه این شکلیه :-??البته هر کاری هم کردم درقسمت چارت کردم :(
              کمک کمک
              :((:-??
              آخرین ویرایش توسط ناهید؛ 2011/04/20, 20:20.
              حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
              خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
              خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• HOLY
                عضو فعال
                • Aug 2025
                • 1113

سلام ناهید عزیز
                از منو file
                سپس new
                سپس default chart
                استفاده کنید ببینین حل میشه ؟

نظر

• HOLY
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 1113

در اصل توسط محمود خان پست شده است View Post
                  من دليل تعديل نمودار را نميفهمم!!؟؟
                  چرا بايد قيمت را دستكاري كنيم.
                  به شخصه، تابحال هيچگاه در تحليل هايم نمودار را نه بر اساس افزايش سرمايه و نه سود نقدي تعديل نكردم.
                  شايد نظرم اشتباه باشد. براي همين لطفا راهنماييم كنيد
                  با تشكر
                  سلام محمود عزیز
                  محمود جان ،چه کسانی که قیمتها رو تعدیل میکنند و چه کسانی که تعدیل نمیکنند همه تلاششون اینه که به قیمتهای اصلی و صحیح دسترسی پیدا کنند اما جهت اینکه به ریز این مورد دست پیدا کنی
                  شما از پست 42 این تاپیک لطف کن نگاه کن ،بعد پست 43 بابک عزیز تا پست 53 که کامل بابک عزیز توضیج دادن
                  اما اگه احیانا باز هم بیشتر توضیح خواستی یه لینک در پست 43 بابک عزیز قرار دادن که اون یک تاپیک کامل را جع به این قضیست ........
                  موفق باشی دوست من

نظر

• ناهید
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 1419

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                    سلام ناهید عزیز
                    از منو file
                    سپس new
                    سپس default chart
                    استفاده کنید ببینین حل میشه ؟

سلام دکتر عزیز
                    به دادم برسید x_x
                    من میدونم من تکنیکال یاد نمی گیرم ~X(
                    درست نشد

نظر

• HOLY
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 1113

ناهید عزیز

من اول سعی کردم همون بلا رو سر امی بروکر خودم بیارم که مطمئن بشم این بار مشکل حل میشه و ظاهرا درخراب کردن موفق بودم حالا ببینیم این دفعه مشکل شما حل میشه ؟
                      ابتدا از سمت چپ صفحه طبق تصویور وارد ،chart بخش بیسیک چارتز شوید سپس برروی پریس دابل کلیک کنید.

سپس طبق تصویر زیر موس رو بهگوشه سمت راست و بالا بخش خالی ببرید تا علائم سه گانه که در تصویر با فلش نمایش دادم پدیدار بشه(در حالت معمول این علائم وجود نداره و با قرار گرفتن موس این علائم نمایش داده میشه)،سپس علامت ضربدر رو بزنید ،به عبارتی بخش بالایی رو حذف کنید

حالا باید مشکل حل شده باشه دیگه......

درود بر شما

نظر

• ناهید
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 1419

ممنون دکتر عزیز
                        درست شد
                        تشکر تشکر @};-@};-@};-

نظر

• HOLY
                          عضو فعال
                          • Aug 2025
                          • 1113

خوب خوشحالم ناهید عزیز که مشکل حل شد.

--------------

الان دیگه رسیدیم به کشیدن خط روند اصلی ،راشین عزیز به زیبایی مطالب رو بیان فرمودن ،پیشنهاد میکنم همه دوستان یه بار دیگه بخش رسم خط روند رو مطالعه کنند،من هم سعی میکنم تا نیم ساعت دیگه پستی حاوی یه سری ریزه کاری رسم خط روند ارسال کنم که امیدوارم کمک کننده باشه

نظر

• iq_son
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 705

استاد درود
                            یک سوال!
                            تو آمی بروکر میشه نموداری داشت که فقط قیمت پایانی سهم رو بزنه؟
                            مثل یه نقطه؟:-??یعنی نمودار نقطه ای قیمت پایانی رو بده؟:-/
                            سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• HOLY
                              عضو فعال
                              • Aug 2025
                              • 1113

در ارتباط با خط روند همونطور که استاد راشین عزیز به زیبایی فرمودند ما فاکتورهایی داریم که اعتبار خط روند رو بالا میبرند که شامل :
                              1-تعداد نقاطی که خط روند با کفها یا سقفها از نمودار در تماس هست هرچی بیشتر باشه اعتبار خط روند بالاتر میره
                              2- فاصله این نقاط از هم اگر فاصله متوسطی و معقولی باشد اعتبار خط روند بیشتر میشود (به عنوان مثال در خط روندی که فقط دو نقطه کف را بهم وصل میکند اگر این دونقطه به فاصله چند کندل از هم باشد این خط ارزش کمی دارد یا خط روند دونقطه ایی که دو نقطه سالها از هم فاصله دارند اعتبار کمی دارد )
                              3-هرچه خط روند زمان طولانیتری معتبر باشه (اعتبار یک خط روند تا اونجاییه که در بالا یا پایین نمودار باشه و اونو قطع نکنه و بعد از قطع نمودار اعتبارش از بین میره) ارزشمندتره

خوب این سه نکته را در رسم هر خط روند بخاطر بسپارید و سعی کنید بین چند خط روند ممکن آن را انتخاب کنید که این سه نکته در آن به نحو موثرتری رعایت شده

اما خیلی از دوستانی که تازه با کشیدن خط روند آشنا میشوند با پیدا کردن کفها و سقفها مشکل دارند علی الخصوص وقتی دو کف یا دوسقف نزدیک هم باشد ،برای همین من پیشنهاد میکنم تا مدت محدودی که چشمتان به پیدا کردن کفها و سقفها عادت کند از اندیکاتوز زیگزاگ استفاده فرمایید ،اما نحوه رسم این اندیکاتور ..........

نظر

• HOLY
                                عضو فعال
                                • Aug 2025
                                • 1113

ابتدا طبق روش زیر یک چارت تمیز و بدون اندیکاتور ایجاد کنید ......

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                                ابتدا از سمت چپ صفحه طبق تصویور وارد ،chart بخش بیسیک چارتز شوید سپس برروی پریس دابل کلیک کنید.

سپس طبق تصویر زیر موس رو بهگوشه سمت راست و بالا بخش خالی ببرید تا علائم سه گانه که در تصویر با فلش نمایش دادم پدیدار بشه(در حالت معمول این علائم وجود نداره و با قرار گرفتن موس این علائم نمایش داده میشه)،سپس علامت ضربدر رو بزنید ،به عبارتی بخش بالایی رو حذف کنید

مطابق تصویر زیر وارد بخش چارتز شوید سپس ایندیکیتورز شوید هدف ما انتخاب آخرین اندیکاتور که پایینتر از همه قرار دارد میباشد با نام ZIG-zig-zag indicator

برای این کار برروی آن کلیک چپ بفرمایید و دکمه موس را همچنان پایین نگه دارید ،موس را بر روی وسط چارت بیاورید و سپس دکمه سمت چپ موس را رها کنید

پنجره ایی در وسط صفحه ایجاد میشود ،برای مشخصتر بودن اندیکاتور ،طبق تصویر زیر بر بخش مقابل
                                style کلیک کنید و تیک کنار گزینه thick را بزنید ،سپس تایید کنید

حالا نمودار ما آماده برای رسم خط روند است ،برای رسم خطوط روند صعودی کفهایی که اندیکاتور ساخته را بهم متصل کنید و برای رسم خطوط روند نزولی قله ها را بهم وصل بفرمایید .

اما نکته آخر اینکه برای رسم خط روند میتوانید در دو حالت حسابی و اگاریتمی این کار را انجام دهید توصیه من به شما این است هر دو حالت را امتحان کنید و در هر حالت خط روند بهتری (معتبرتر ،همان سه نکته ایی که عرض کردم اعتبار را بالا میبرد)داشتیم همان را انتخاب بفرمایید.

برای این کار وسط صفحه کلیک سمت راست بفرمایید
                                اولین گزینه parameters را انتخاب کنید ،پنجره زیر گشوده میشود که مطابق شکل ابتدا در بخش
                                Axes & Gride وارد شوید و سپس تایپ را تغییر دهید و تایید بفرمایید.

از اینجا به بعد دیگر با خود دوستان است که چه میزان تمرین بفرمایند ..........

نظر

در حال کار...
                                X