تاپیک پرسش و پاسخ (مربوط به تاپیک آموزشی)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ناهید
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 1419

من يكشب نبودم چه پيشرفتي كرده اين تاپيك :)
    من از درسم خيلي عقبم =((
    حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
    خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
    خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• راشین
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 903

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
      راشين خانوم با توجه به اينكه سوال من مهجور ماند شما جواب بدهيد
      افزايش سرمايه را از كدام قسمت سايت بورس مقدار و زمانش را پيدا كرده كه در نمودار اعمال بكنيم
      ضریب افزایش سرمایه را خودتان باید محاسبه کرده و طبق روشی که آقا بابک توضیح دادند در نمودار وارد کنید
      روش محاسبه این ضریب نزد اشخاص مختلف متفاوت است من از روش امیر محمد عزیز استفاده می کنم فرمولش را در اولین فرصت در سایت می گذارم در این فرمول هم میتوانید افزایش سرمایه را به تنهایی اعمال کنید هم تقسیم سود و افزایش سرمایه با هم
      فکر ی کنم فرمول جناب یزدی هم همین باشد

نظر

• HOLY
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 1113

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
        جناب holy عزیز اگر امکان داره من هم یک سوال بپرسم که با عرض پوزش ربطی به خطوط روند ندارد ولی بهترین جا را همین تاپیک دیدم
        اگر فرصت داشتید روش استفاده از فیبوی زمانی را بفرمایید
        ممنون
        بر دیده منت راشین عزیز
        چون یه مقدار باید تصویر تهیه کنم یا رسم کنم ازتون اجازه میخوام امشب آخر شب این کار رو انجام بدم ، به امید خدا فردا اول وقت در تاپیک خواهد بود.
        ارادتمندم استاد راشین عزیز
        سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• HOLY
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 1113

در اصل توسط ناهید پست شده است View Post
          من يكشب نبودم چه پيشرفتي كرده اين تاپيك :)
          من از درسم خيلي عقبم =((
          ناهید عزیز سلام
          دوستان یه مقدار جلو رفتند والا قرار ما اینه تا امشب آخر شب شما نرم افزار تی اس ای کلاینت رو نصب کنین و دیتا رو کامل بگیرین ،
          اگه تا این مقدار کار رو تا امشب انجام بدین ،خیلی عالیه

بقیش برای روزای بعد
          البته دوستایی که جلوتر هم رفتن و خط روند رسم میکنند اون هم مانعی نداره و خوبه ولی خوب ما فعلا در این مرحله ایم ........

نظر

• ناهید
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 1419

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
            ناهید عزیز سلام
            دوستان یه مقدار جلو رفتند والا قرار ما اینه تا امشب آخر شب شما نرم افزار تی اس ای کلاینت رو نصب کنین و دیتا رو کامل بگیرین ،
            اگه تا این مقدار کار رو تا امشب انجام بدین ،خیلی عالیه

بقیش برای روزای بعد
            البته دوستایی که جلوتر هم رفتن و خط روند رسم میکنند اون هم مانعی نداره و خوبه ولی خوب ما فعلا در این مرحله ایم ........
            سلام آقا فرزاد عزيز
            نرم افزار آمي بروكر را نصب كردم و نرم افزار تي اس اي كلاينت را هم نصب كردم ولي چند تا سوال دارم كه بعد در تاپيك مزاحم ميشم تا جواب را ازشما اساتيد داشته باشم
            باسپاس از شما و ساير اساتيد
            آخرین ویرایش توسط ناهید؛ 2011/04/17, 10:50.

نظر

• HOLY
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 1113

سلام آقا فرزاد عزيز
              نرم افزار آمي بروكر را نصب كردم و نرم افزار تي اس اي كلاينت را هم نصب كردم ولي چند تا سوال دارم كه بعد در تاپيك مزاحم ميشم تا جواب را ازشما اساتيد داشته باشم
              باسپاس از شما و ساير اساتيد
              سلام ناهید عزیز
              پس شما که از خیلی ها جلوترین ، خیلی عالیه ناهید جان ......
              نمیدونم چرا این احساس رو دارم ،ولی حس میکنم در آینده نزدیکی تحلیلهای خیلی خوبی از شما در سایت قرار خواهد گرفت ........
              درود بر شما

نظر

• ناهید
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 1419

سلام ناهید عزیز
                پس شما که از خیلی ها جلوترین ، خیلی عالیه ناهید جان ......
                نمیدونم چرا این احساس رو دارم ،ولی حس میکنم در آینده نزدیکی تحلیلهای خیلی خوبی از شما در سایت قرار خواهد گرفت ........
                درود بر شما
                جناب فرزاد
                بدون تملق گويي مي گم شوق يادگيري را اين سايت به من داد و قدمي را كه شما براي آموزش برداشتيد منو مصمم كرد قبلا" هم خدمت شما و دوستان عرض كردم كتابهاي آموزشي را گرفتم ولي در كتابخانه حبسشون كردم و اراده يادگيري درمن ضعيف بود ولي حالا كه بايد اينجا درس پس بدم مطمئن باشيد زحمات شما و ساير اساتيد را بي پاسخ نخواهم گذاشت هرچند خط كشيهاي من حتي ارزش ديدن هم صددرصد ندارد ولي به پاس زحمات شما اين كار را خواهم كرد و به محض يادگيري اولين تكنيكال را تقديم شما و اساتيد و اين سايت خواهم كرد
                به اميد اون روز كه بتوانم ذره ايي از درياي بيكران لطف شما را جبران كنم
                @};-

نظر

• reza55
                  عضو عادی
                  • Jan 2011
                  • 25

در اصل توسط farhad61 پست شده است View Post
                  سلام ناهید خانم
                  میتونید آمی بروکر 5.3 همراه با کرکش رو از امضاء من دانلود کنید
                  سلام اگه میشه یه چک کنید نمیشه آمی بروکر را دانلود کرد البته پترن رو دانلود کردم .

نظر

• reza55
                    عضو عادی
                    • Jan 2011
                    • 25

دوست من
                    شما دکمه پرینت اسکرین prtsc که روی کیبورد هست رو فشار بده ،بعد نرم افزار نقاشی paint که مخصوص خود ویندوز هست رو باز کن ،اونجا از منو ویو ،گزینه پیست رو انتخاب کن ،تصویر منتقل میشه تو اون نرم افزار بعد ذخیره کن و بقیه کارها.
                    اما اگه دیدی نشد یه بار هم به جای دکمه پرینت اسکرین ،اول کنترول رو یگیر بعد دکمه پرینت اسکرین رو بزن حالا برو تو نرم افزار نقاشی و .....
                    موفق باشی دوست من
                    استاد جسارتا در منوی Edit می باشد

نظر

• آرتمیس
                      عضو عادی
                      • Jul 2025
                      • 283

دوستانی که از WINDOWS VISTA استفاده میکنند ، نمیتونند از قابلیت کلیدPRT SCاستفاده کنند و باید به روش زیر عمل کنند:

بر روی دکمه Start کلیک کنید.
                      در داخل فیلد جستجوی موجود در منوی Start ، عبارت snip را وارد کنید.
                      پس از ظاهر شدن Snipping Tool بر روی آن کلیک کنید.
                      خواهید دید که پنجره این ابزار باز میشود.
                      با انتخاب دکمه New چهار گزینه خواهید داشت که هر کدام برای گرفتن عکس از صفحه برای یک منظور خاص است:
                      Free-form Snip به شما امکان عکس برداری از یک محدوده بدون قاعده را میدهد.
                      Rectangular Snip به منظور عکس برداری از یک محدوده مستطیلی استفاده میشود.
                      Windows Snip اجازه عکس برداری از پنجره ای که اکنون باز است را به شما میدهد.
                      و در آخر نیز Full-screen Snip از کل صفحه مانیتور عکس میگیرد.
                      پس از گرفتن عکس از صفحه ، تصویر شما در Clipboard ویندوز ذخیره میشود.
                      اکنون شما میتوانید با استفاده از یک نرم افزار ویرایش عکس همانند Paint ویندوز ، تصویر خود را با انجام عمل Paste بازیابی کنید و در نهایت در محل مورد نظر SAVE AS کنید.
                      [B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
                      [/COLOR][/SIZE][/B]

نظر

• reza55
                        عضو عادی
                        • Jan 2011
                        • 25

با تشکر از راهنمایی های دوستان عزیز
                        من هم بالاخره آمی بروکر و نرم افزار تی اس ای کلاینت را نصب کردم و دیتاها رو گرفتم

نظر

• arian
                          عضو جدید
                          • Feb 2011
                          • 16

اساتيد بزرگوار، راشين خانم، جناب پناهي و Holy بزرگوار،

ممنون از همت والاي شما و كمك ارزشمندي كه به ما ميكنيد.

سوالي كه من داشتم درباره نحوه اعمال افزايش سرما يه هاي چند باره و تقسيم سود مجامع مختلف مي باشد:

1- اگر بخواهيم افزايش سرمايه هاي چند باره شركت در بازه هاي مختلف زماني ونيز تقسيم سودها را اعمال كنيم بايد چه كنيم. آيا split را در مقاطع مذكور اجرا مي كنيم يا روش ديگري وجود دارد. 2- ايا براي اعمال تقسيم سود هم از همان split استفاده كنيم؟ چگونه؟

نظر

• HOLY
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 1113

جناب فرزاد
                            بدون تملق گويي مي گم شوق يادگيري را اين سايت به من داد و قدمي را كه شما براي آموزش برداشتيد منو مصمم كرد قبلا" هم خدمت شما و دوستان عرض كردم كتابهاي آموزشي را گرفتم ولي در كتابخانه حبسشون كردم و اراده يادگيري درمن ضعيف بود ولي حالا كه بايد اينجا درس پس بدم مطمئن باشيد زحمات شما و ساير اساتيد را بي پاسخ نخواهم گذاشت هرچند خط كشيهاي من حتي ارزش ديدن هم صددرصد ندارد ولي به پاس زحمات شما اين كار را خواهم كرد و به محض يادگيري اولين تكنيكال را تقديم شما و اساتيد و اين سايت خواهم كرد
                            به اميد اون روز كه بتوانم ذره ايي از درياي بيكران لطف شما را جبران كنم
                            @};-
                            اختیار دارین ناهید عزیز ،
                            از لطفی که به سایت خودتون دارین سپاسگزارم
                            ما هم بی صبرانه منتظر روزی که تحلیلهای خوب شما و سایر دوستان در بخش اصلی سایت قرار بگیره میمونیم که البته اطمینان دارم اون روز زیاد دور نخواهد بود .
                            درود بر شما

نظر

• HOLY
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 1113

در اصل توسط reza55 پست شده است View Post
                              استاد جسارتا در منوی Edit می باشد
                              سلام رضا عزیز ،
                              شما صحیح میفرمایین ،پیست در منو ادیت قرار داره ،ممنونم

نظر

• HOLY
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 1113

در اصل توسط arian پست شده است View Post
                                اساتيد بزرگوار، راشين خانم، جناب پناهي و Holy بزرگوار،

ممنون از همت والاي شما و كمك ارزشمندي كه به ما ميكنيد.

سوالي كه من داشتم درباره نحوه اعمال افزايش سرما يه هاي چند باره و تقسيم سود مجامع مختلف مي باشد:

1- اگر بخواهيم افزايش سرمايه هاي چند باره شركت در بازه هاي مختلف زماني ونيز تقسيم سودها را اعمال كنيم بايد چه كنيم. آيا split را در مقاطع مذكور اجرا مي كنيم يا روش ديگري وجود دارد. 2- ايا براي اعمال تقسيم سود هم از همان split استفاده كنيم؟ چگونه؟
                                سلام دوست من
                                از لطف شما سپاسگزارم
                                بله دوست من اگه یه شرکت مثلا سه بار افزایش سرمایه داشته باشه از اولین افزایش سرمایه شروع میکنیم و به سمت آخر ادامه میدیم مثلا اول سه افزایش سرمایه شرکت ایکس در سالهای 82 و 85 و 89 به ترتیب اول افزایش سرمایه 82 بعد افزایش سرمایه 85 و بعد افزایش سرمایه 89 رو با همون گزینه اسپلیت اعمال میکنیم.
                                در ارتباط با اعمال دی پی اس ،من از متااستوک استفاده میکنم دوست عزیز
                                موفق باشین

نظر

در حال کار...
                                X