جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • revolution
    ستاره دار (1)
    • Jul 2013
    • 208

پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
    قاجار شرف ابرو قدرت وضع مردمش نسبت به زمان خودش صد بار بهتر از وضع فعلی مردم الان بود نسبت زمان خود...
    اگر قرار باشد قاجار را با صفویه قیاس کنیم پس هند را با هند قدیم قیاس میکنیم که ابر قدرت بود ...وقتی هند با قدرتش که ده برابر صفویه بود مستعمره شود...ایران همینکه نصفش سالم مانده جای خوشبختی است
    گرجستان برو در گوگلت سرچ کن چون نه تارخی بلدی نه جغرافیا 65هزار کیلومتر است نسبت به ایران فعلی که1.6میلیون کیلومتر است 4درصدم نیتس چه رسد ایران زمان قاجار...
    اما قحط یکدام قحطی؟ کدام خری باور میکند در اروپا در جنگ جهانی 9میلیون نفر بمیرند از گرسنگی ...و جنگ بعد در ایران که جنگ نبوده 10میلیون فقط خرها چنین سحنانی می توانند بگویند و باور کنند...
    همانطور که دانشمندانت میگویی حقشان پول مقفت بگیرند انگلستان هم گندم خرید چشمتان کور نمی خریدید البته شما ها که پوتینهای ریس جمهور روسیه را لیس می زنید حتما در تاریختان نگفتند که روسها انبارهای گندم مردمر ا غارت کرده بدون دادن پول حتی هر غله ای که در راه تهران بود اتش می زدند ..هیمن برادر پوتینتان و اجدادشان...
    البته امام جمعه های تهران اصفهان نیز در کار احتکار غله بودند و به مردم نیم دادند....
    مردم ایران جهالتشان از عرب جاهلی بسیار بیشتر است واقعا پیش بینی محمد راست بوده که گفته در اخر الزمان مردم از دوران جاهیت جاهلترند...فکر کردند همه مثل خودشان هستند...کس یکه کور باشد سلاحههای روسی ارتش عراق را نبیند بحث کردن باهاش فایده ندارد
    اگر دانشمندانتان بلدند بروند یک کالا بسازند که بتوانند صادر کنند فقط یک مغز الاغ میتواند باور کند ایران چیزی بسازد که المان نسازد....
    اگر هم میتوانید پژو بسازید چرا دو سال پیش زیرش زاییدیت ..چطور است ایران خودرو سودش منفی100شد...:Dالبته ایران یک صادرات خوب یدارد انهم به دبی ...انهم دختران فراری ...یک تحرمی دیگر دلار5000شود منبع درامد خوبی برایتان ،زنها و دختران ایرانی خواهند بود که در کشورهای عرب با صد دلار که قبلا بی ارزش بود 100هزار تومن بود الان350هزار تومن است و با تحرمی500تومن میشود معادل حقوق یک منشی...انموقع جذابیت یان درامد برایتان زاید میشود :Dببینم انوقت ملت با تمام وجود غیرت ایرانی را حس میکنند و مشاهده:D
    وضع مردم زمان قاجار بهتر بوده؟میشه بیشتر توضیح بدی؟ بهداشت بهتر بوده یا تغذیه یا تحصیلات یا حمل ونقل یا مردمسالاری یا عدالت یا...؟

شرفو ابرو که صددر صد

این شرفو ابروی مورد نظر شماست
    هند زمان صفویه رو هم ایرانیان مسلمان رفتن کردن هند
    من کی در مورد گرجستان حرف زدم جغرافیان دان عزیز؟ من میگم ایران زمان قاجار نصف شده و اینو مرغان اسمان هم میدونن..
    جالبه که ارمنی ها هنوز کشتار مردمشون رو در زمان عثمانی پیگیری میکنن اونوقت شما به ما که ادعایی از متفقین داریم میگی خر!! شریک دزدی یا رفیق قافله

یعنی تو فرق بین دانشمند و اشغالگر رو نمیدونی؟
    یعنی اگه جنابعالی حاکم بشی از فردا قراره دانشمندا کمتر از سفیر انگلستان تو این مملکت حق داشته باشن؟ بابا یکم قبل از تایپ کردن فک کن!!

ببین از اولم گفته شده نه شرقی نه غربی اینقد روسیه روسیه نکن...فقط ایران اونم ایران اسلامی چکمه لیس زدن رو هم هر ادم با انصافی نوشته هاتو بخونه می فهمه لایق کدوم یکی از ماست

من کی گفتم روسیه(شوروی) به صدام سلاح نداده؟ من گفتم تو جنگ با با تمام ابرقدرت ها جنگیدیم و اخرشم ما پیروز شدیم

فقط یک مغز الاغ میتواند باور کند ایران چیزی بسازد که المان نسازد
    ادبیاتت شایسته خودته...جالبه از اون شاعرانه حرف زدنت رسیدی به اینجا...محض اطلاعت چیزهایی که ما میسازیم و المان نمیسازه یکی دوتا نیست...خیلین

چیزاییکه ما میسازیم و امریکاتون نمیسازه نمونش اژدر حوت سریعترین موشک زیر ابی دنیاست

مشکلات صنعت ما هم از جمله صنعت خودرو از ناتوانی خودمون نیست از عدم باوریه که مسئولایی با تفکر جنابعالی(یه آب شسته تر) دارن مثل همین اقای زنگنه که دکل حفاری خودمون میساختیم ایشون میگه نه وارد کن

پس جنابعالی با نصف شدن ایران در زمان قاجار...دوبار اشغال ایران و تلف شدن هموطنامون...ترور دانشمندای هسته ای....زدن هواپیمای مسافربری از دست رفتن بحرین و خیلی چیزای دیگه موافقی چون حاضر نشدی هیچکدومشون رو رد کنی بلکه با ادبیاتی سخیف و بی منطق ازشون حمایت کردی

اوناییم که لایک زدن لابد موافق بودن دیگه!!
    اما نگفتی پیرو چی هستی ببینم عمق اعتقاداتت چقدره و برای کشور چه برنامه ای داری

نظر

• revolution
      ستاره دار (1)
      • Jul 2013
      • 208

در اصل توسط ehsangh61 پست شده است View Post
      اینکه رفیق هر کسی پیرو چه مکتبی است به خودش مربوطه! مگر کسی اینجا یقه ات را گرفت و گفت که تو و همفکرانت در 92 فقط 4 میلیون رای آوردید یعنی در بین 80 شما نماینده 5 درصد جامعه هستید، پس سعی نکن اقلیت خودتان را جای اکثریت جا برنی!!!
      جنگ شما را هم که همه دیدند، 8 سال طول کشید و کلی خرابی ولی دریغ از یک موفقیت، یک فاو را گرفتید(آن هم معلوم شده با سلاح یانکی بوده) که عرضه حفظ نداشتید
      بحثی سر غنی سازی و سایر مباحث از جنگ گرفته تا ... نیست، فقط اگر می خواهید کنید لطف کنید همه تان یعنی کل 5 درصد تشریف ببرید سوریه(اگر راهتان می دهند) آنجا انجام دهید و برای بقیه ملت نسخه نپیچ
      آنوقت آنجا تمدن اسلامی تان را با کمک جلیلی تان بسازید(همانطور که در این 8 سال محمود ساختید)
      بله دیگر دانشمند نماهاتان خروار خروار پول بگیرند آنوقت ملت در فحشا و فقر و خاک و بیماری و ... دست و پا بزنند و بعد ادعای پیروی از علی(ع) دارید..خدا را شکر نمردیم و معنی غیرت را از تو یاد گرفتیم:D

گویند دروغ هر چه بزرگتر، توان رد آن سخت تر= حالا دیگر از ژاپن و آلمان هم پیشی گرفتید؟أُوْلَـئِكَ كَالأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ
      از اینها بگذریم رفیق، برایت آرزو می کنم خداوند خودش تو را هدایت کند
      اینکه هر کس پیرو چه مکتبی هست تا جایی به خودش مربوطه که به مکتب دیگه ای حمله نکرده باشه
      وقتی کسی از وضع موجود انتقادی داره خب باید پیشنهادی هم داشته باشه برای اینده تا مردم بتونن بین این دو نظر یکیشونو انتخاب کنن
      رای جلیلی یا 24 میلیون احمدی نژاد نمیتونه معیار خوبی باشه چون رای به ایدوئولوژی نبود بلکه رای به یک فرد خاص اونم بین کسایی که همه رو شورای نگهبان تعیین کرده بود بود!
      برای تعداد دقیق ما بهتره به امار رفراندوم قانون اساسی مراجعه کنی
      عجب...پس هشت سال جنگ با وجود اینکه شما تحریم سیم خاردار هستی و طرف مقابل از حمایت همه جانبه حداقل 20 کشور به قوی برخورداره افتخار نیست؟!

وقتی ناپلئون به روسیه حمله کرد مردم از مسکو فرار کردن ولی اونجارو اتیش زدن که چیزی به ناپلئون نرسه...اما تولستوی پشت این ثضیه هنر میذاره و تبدیلش میکنه به یک از بزرگترین حماسه های جهان
      اونوقت شما جنگ دلیرانه ملت رو (نه بنده) اینطور میزنی نابود میکنی...
      برای سوریه رفتن هم بنده نه دوستان میخواستن برن نشد! اما جالبه که شما و اون دوست دیگر هر دو ارزو میکنید که بچه های انقلابی رو داعش بکشه!! واقعا چیزی جز این از حرفتون برداشت نمیکنم...شاید دلیلش اینه که خودتون هم میدونید که توی بحث منطقی جوابی ندارین و همونطور که یه عده ای مطهری و بهشتی رو کشتن باید بقیه رو هم تا دونه اخر کشت!! اینه دموکراسی و حقوق بشرتون؟

خروار خروار بخوره تو سر هرکی دروغ میگه....!!ا دانشمند حقشه که بگیره(که دانشمندای ما نمیگیرن) کسی که حقش نیست مهدی هاشمی و امثالهم هست که مشکل اصلی کشور ما الان این انگلهان نه تحریمها

تحقیق خیلی سختی نیست...فقط سه کشور میتونستن غلاف زیرکونبوم بسازن(امریکا-روسیه-فرانسه)که ایران اسلامی هم شد چهارمیش تحقیق کن...الان ما داریم به روسیه داروی ام اس صادر میکنیم که فقط نمونه امریکاییش تو دنیا هست چرا اینقدر خودباخته این؟!! مگه ما چی کم داریم؟؟

در مورد اون ایه هم بهتره قبلو بعدشو بخونی بعدش اجتهاد کنی ببینی منو میگه یا کسای دیگه رو

بنده هم برای خودم و شما ارزوی هدایت دارم

نظر

• revolution
        ستاره دار (1)
        • Jul 2013
        • 208

در اصل توسط rhhk610 پست شده است View Post
        سکوت معمولا دو تا معنی داره برخی جاها بمعنی رضایت هست ولی موقعی هم آنقدر طرف مقابل بی منطق حرف میزنه که نشاندهنده پیاده بودن کامل طرفه و چاره ای جز سکوت نیست چون متاسفانه یا مغزش آنقدر آکبنده که فقط استناد به سخنان برخی فرصت طلبان میکنه و یا اینکه جزو فرصت طلبان هست که میخواد در مقابل عقل و منطق خودشو بخواب بزنه و چنین کسی را با لگد هم نمیشه بیدار کرد!!!!دنیا و قواعدش را که با سرعت در حال تغییره باید فهمید و در جهت حفظ منافع ملی و ملت باید حرکت کرد و الکی دم از ایدئولوژی و...زدن توی دنیا جایی نداره!البته همه اینا سیاه بازیه و تاریخ نشان خواهد داد بیشترین ضربه را به مملکت چه کسانی زدند و خوب دقت کنی ماحصل عملکرد و مدیریتمون در کشور معلومه با سند واقعی حرف بزنیم نه تئوری! هشتاد ساله سابقه نفت داریم و اگر میتونید یه پالایشگاه و یا پتروشیمی بسازید(چرا از آلمان لیسانس و طراحی و کمپرسور و....میخرید؟) اولین حرف توی دنیا را آگاهی و اطلاعات و اقتصاد میزنه و اقتصاد چیزی نیست جز تولید و تولید و بازهم تولید حالا از علم و تکنولوژی گرفته تا ادوات و وسایل.....ما کجاییم و دنیا کجا رفته یه زمانی میگفتیم راه قدس از کربلا میگذره(شعار تجاوز!) و بعد 8 سال فهمیدیم که دیگه زمان عمر نیست و.....و نفهمیدیم عروسکی بیش در دست خان ها برای مصرف تسلیحات و....نبودیم و حالا با شعار هسته ای کل مملکت را تعطیل کردیم.....خدا بخیر کنه!!! شرمم میاد که آیندگان از ما چطور نام خواهند برد
        خب خدارو شکر یکی پیدا شد که مارو چهار پا خطاب نکنه!!
        در مورد سکوت باهاتون موافقم...سکوت ایشون در مقابل ازدست رفتن نصف خاک ایران...کار ایشون از رضایت گذشته داره با اشتیاق حرف میزنه!!
        خب شما به پیشرفت فک میکنی منم همینطور....شما میگی باید مذاکره کرد؟ من میگم نه حالا چرا نه بخاطر تجربه ای که از مذاکرات گذشته داریم
        با این حال رهبری بازم به مذاکره فرصت داده که دیر یا زود متوجه میشیم کدوم راه بهتر بوده اگر من اشتباه کردم یادم بندازید اعتراف و عذر خواهی کنم

در مورد اداره کشور شما فک کردین من کیم؟بابا یه سرباز ساده ارتشم :)) البته هنوز اعزام نشدم...
        اما اگر نمیتونیم چیزی بسازیم چنتا دلیل میتونه داشته باشه
        1-ایرانی نمیتونه بسازه
        2-ایرانی هنوز نرفته دنبالش(حالا یا اولویت نداشته یا مدیرای نالایق نذاشتن)
        3-ایرانی میتونه فقط یه مقدرا زمان میخواد
        4-ایرانی ساخته ولی مدیرای نالایق استفاده نمیکنن(شاید قیمت تمام شدش بالاست)
        گزینه دیگه ای به ذهنم نمیرسه شما با کدومش موافیقد؟

در مورد ایدئولوژی هم باید عرض کنم که چنتا انقلاب ایدئولوژیک تو دنیا داشتیم(روسیه-فرانسه-چین-ایران)که بین اینا ایران کمتر از همه از خط انقلابش منحرف شده در وقاع اون انقلابها در نسل دوم خودشون استحاله شدن ولی ایران (بادید بنده حداقل)نه تنها عقب نشینی نکرده که پیشرفت عملی داشته

منکه هنوزم میگم راه قدس از کربلا میگذره تجاوز رو هم که عراق شروع کرده بود ولی دست خدا رو ببینید که عراق داره می افته دست بسیجیهای عراقی...راه قدس از کربلا میگذرد شک نکنید

اما اینکه روسای جمهوری میان و میرن که به این موضوع اعتقادی ندارن و کارای برعکس انجام میدن توضیحش هم سخته هم طولانی و هم بنده خسته شدم از این همه تایپ!
        خلاصه عرض کنم که اینا ریا کاری کردن و رای مردم رو گرفتن وگرنه مردم به کسایی که خلاف این ایدوئولوژی حرف بزنن اقبالی ندارن در مجموع همین روسای جمهور هم کشور رو هرچند با سرعت کم به جلو بردن...به سمت اهداف انقلاب

در مورد شرم در برابر آیندگان هم باهاتون موافقم...من واقعا از توافق ژنو شرم دارم...کلاه خیلی گشادی بود...

شما وقتی تاریخ میخونید از کسایی که مقاومت کردن ولو کشته شدن مث جلاالدین خوارزمشاه شرمتون میاد یا از پدرش که کشور رو گذاشتو فرار کرد؟
        آخرین ویرایش توسط revolution؛ 2015/02/17, 12:16.

نظر

• لولی بربط زن
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 1862

یا اسطوقدوس

تامی، این تاپیکت چرا اینطوری شده؟ بهتره ببریش به راه راست ( به همون صدر اسلام بپردازی خیلی از باگهای این دوره درمیاد ). چونکه صد آمد نود هم پیش توست :D
          ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• ehsangh61
            عضو عادی
            • Mar 2014
            • 149

در اصل توسط revolution پست شده است View Post
            اینکه هر کس پیرو چه مکتبی هست تا جایی به خودش مربوطه که به مکتب دیگه ای حمله نکرده باشه
            وقتی کسی از وضع موجود انتقادی داره خب باید پیشنهادی هم داشته باشه برای اینده تا مردم بتونن بین این دو نظر یکیشونو انتخاب کنن
            رای جلیلی یا 24 میلیون احمدی نژاد نمیتونه معیار خوبی باشه چون رای به ایدوئولوژی نبود بلکه رای به یک فرد خاص اونم بین کسایی که همه رو شورای نگهبان تعیین کرده بود بود!
            برای تعداد دقیق ما بهتره به امار رفراندوم قانون اساسی مراجعه کنی
            عجب...پس هشت سال جنگ با وجود اینکه شما تحریم سیم خاردار هستی و طرف مقابل از حمایت همه جانبه حداقل 20 کشور به قوی برخورداره افتخار نیست؟!

وقتی ناپلئون به روسیه حمله کرد مردم از مسکو فرار کردن ولی اونجارو اتیش زدن که چیزی به ناپلئون نرسه...اما تولستوی پشت این ثضیه هنر میذاره و تبدیلش میکنه به یک از بزرگترین حماسه های جهان
            اونوقت شما جنگ دلیرانه ملت رو (نه بنده) اینطور میزنی نابود میکنی...
            برای سوریه رفتن هم بنده نه دوستان میخواستن برن نشد! اما جالبه که شما و اون دوست دیگر هر دو ارزو میکنید که بچه های انقلابی رو داعش بکشه!! واقعا چیزی جز این از حرفتون برداشت نمیکنم...شاید دلیلش اینه که خودتون هم میدونید که توی بحث منطقی جوابی ندارین و همونطور که یه عده ای مطهری و بهشتی رو کشتن باید بقیه رو هم تا دونه اخر کشت!! اینه دموکراسی و حقوق بشرتون؟

خروار خروار بخوره تو سر هرکی دروغ میگه....!!ا دانشمند حقشه که بگیره(که دانشمندای ما نمیگیرن) کسی که حقش نیست مهدی هاشمی و امثالهم هست که مشکل اصلی کشور ما الان این انگلهان نه تحریمها

تحقیق خیلی سختی نیست...فقط سه کشور میتونستن غلاف زیرکونبوم بسازن(امریکا-روسیه-فرانسه)که ایران اسلامی هم شد چهارمیش تحقیق کن...الان ما داریم به روسیه داروی ام اس صادر میکنیم که فقط نمونه امریکاییش تو دنیا هست چرا اینقدر خودباخته این؟!! مگه ما چی کم داریم؟؟

در مورد اون ایه هم بهتره قبلو بعدشو بخونی بعدش اجتهاد کنی ببینی منو میگه یا کسای دیگه رو

بنده هم برای خودم و شما ارزوی هدایت دارم
            خودت جواب خودت دادی، این تو بودی وارد اینجا شدندی و تخم نفاق فکندی... وگرنه کسی کارت نداشت جوابت دهندی
            باز خوبه به تعیین شورای نگهبان اعرتراف کردندی!
            رفراندوم قانون اساسی؟؟؟یواش تر، دستی رو بکش ما هم سوار شیم!!!
            انقلاب و کشور مگه مال تو و امثال تو هست که همش رو زدی به نامت، همه این مردم از اول توش سهیم بودن و سهم برابر دارن و واسش خون دادن.همه ایرانی هستیم و یه خانواده
            جنگ رو اول خودمون تحریکش کردیم پس مشکل از ما بود وگرنه عراق که به ما کاری نداشت- بعدم مگه کی مسلحش کرد؟؟؟همین اربابت روسیه!!! همون که پای تحریم ما هم ایستاد و رای مثبت داد و کلی باج دیگه بهش دادیم و هنوز داریم میدیم... و همون که همون مناطق رو(ارمنستان، آذربایجان و گرجستان) که داری خودت میکشی ازمون گرفت..البته اونجا هم اول ما حمله کردیم
            حالا برو دعاش رو واسه نظام قبلی کن که همه جور وسایط نظامی از نوع بهترینش انبار کرده بودن تا تو جنگ استفاده بشه، اگه به شماها بود که هیچی...
            خودت میگی ناپلتون به روسیه حمله کرد(نه بر عکس)، این ماییم که سرمون دنبال جنگ می گرده و گرنه کسی کاری به ما نداره و عاشق چشم و ابروی ما نیست
            بچه های انقلابی؟؟؟بالاخره تویی یا ظریف؟؟؟:D
            سوریه رفتن هم کاری نداره میگی نشد!برو ترکیه و از اونجا می برنت و میتونی واسه اسد تا آخر بجنگی و دعای من رو هم پشت سرت داری(فقط لطف کنید همتان برید البته اگر توانستید از پست و مقام و بنزتان و خانه میلیاردی تان دل بکنید)
            مگر امام نگفت دخالت نظامیون بای نحو کان در سیاست ممنوع! هر وقت چنگ شد خبرتان می کنیم!
            چرا حرف گوش نمی کنید، می خواهید خودتان را نابود کنید مختارید، به کشور چکار دارید؟مگر ما گروگان شماییم پشت ما سنگر گرفته اید؟
            چز اینکه حد توانتان یکی دیگر مثل محمود است که میراث 8 سالش ویرانی و بدبختی است و دست آخر جلوی آقا هم ایستاد!
            همچی میگی مهدی هاشمی و امثالهم هر کسی ندونه فکر میکنه از مریخ اومدن، مگه غیر از خود شما هستن؟؟؟عرضه دارین برین جلوشون بگیرین!!!
            گفتی خود باخته؟؟؟مثلا چه صنعتی داریم که افتخار کنیم و در دنیا در حال رقابت باشیم؟
            به ایران خودرو و سایپا مون بعد از 36 سال رانت با سالی 20000 کشته افتخار کنیم؟
            به صنایع پتروشیمی مون افتخار کنیم که با بنزین با کیفیت این همه فجایع آلودگی تو کشور راه انداختن؟
            به صنعت نفتمون با 1 میلیون صادرات افتخار کنیم که با یک تحریم از هم پاشیده و به وضع اسفناک رسیده؟
            به آمار بالای صنعت فحشا، بیکاری و اعتیادمون افتخار کنیم؟
            به آمار بالای اختلاس مسئولین باید افتخار کنیم؟
            هر چند جوابی نداری و بعد جالبه طرف رو به بی منطقی متهم می کنی و فقط برات 4 تا موشک کپی کاری شده کره شمالی و اربابت روس، مظهر پیشرفته!!!
            بله موافقم، خدا همه ما را هدایت نماید1
            آخرین ویرایش توسط ehsangh61؛ 2015/02/17, 19:27.

نظر

• tom cruise
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 4756

من که حال ندارم حرفهای تکراری خسرو معتضد بخوانم ....ولی در مورد نقشه توی این نقشه بالای زمینهایی که فتحعلیشاه داد عبارت است غرب خزر در نقشه هست اذربایجان گرجستان و....فکر کنم بحث هم سر این زمینهای فتحعلیشاه بود که ده درصد خاک ایران هم نیست
              در واقع اگر حکام فعلی انموقع بودند بجای10درصد 70درصد خاک ایران از دست می رفت چون فتحعلیشاه تحت فشار مراجع وقت و اعلان جهاد انان به جنگ روسها رفت ...میگفتند روسها نباید بر سرزمینهای مسلمین حکومت کنند رفتند گرجستان پس بگیرند اذربایجان ارمنستان از دست رفت....
              دقیقا مثل الان ..انموقع جنگ بر سر زمین بود ولی از جنگ دوم جهانی مرزها مشخص شده و در98درصد کشورهای هیچ خط مرزی در این 50سال هیچ تغییری نکرده است لذا نگهداری مرزها در قرن فعلی هنر است جنگها به اقتصاد کشیده شده است و باز هم با تئوری عدم تسلط کفار بر اقتصاد ایران امریککاییها رفتند چینیها امدند بجایش و فقط تاخیر فازهای پارس جنوبی خسارتش بر ایران هزاران میلیارد دلار از سرمایه کشور را بر باد دادند....
              حالا گرجستان از نظر تاریخی جزو خاک ایران نبود ولی تصرف شده ایران بود و باج میداد صفویان دهها بار انجا را غارت کردند و منفورترین قوم نزد گرجیها قاجارها صفویه ها هستند عین مردم هند که حمله نادر شاه و ایران را مصادف حمله مغول می دانند چون در دهلی کشتار نیز انجام دادند ایرانیها..و غارت کردند عین مغولها.به بهانه ترور نادر..حالا این گرجستان هر وقت خراج نمی داد ایرانیها حمله میکردند کریمخان قبل قاجار بود اهل جنگ نبود ولی قاجار امد کشور را ایران یکپارچه کرد و به جنگ اینها رفت پیروز شد منتها بعدا رفتند تحت الحمایه روسها...
              این اولین پست من است زدم در مورد قاجار نیمدانم چرا رسیده به حدود زمینهای از دست رفته قاجار...
              در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
              یک زمانی وقتی همه دنیا دریر جنگ بود مثلا نظامیان درژاپن و خاور دور جنایت میکردند..در المان هیتلر ادم میسوزاند در ایتالیا موسولینی و در شوروی استالین بود و همه این کشورها بهم ریخته بود ..در افریقا امریکای جنوبی ..بی حساب بود...ایران امن بود یعنی صد سال قبل به اینور....در واقع به طور طبیعی ایران از امنترین کشورها در200سال اخیر بود حتی زمان قاجارها...وقتی ایران درنا امنی جاده ..بود یعنی زمان قجر کل جهان هم بهم ریخته بود در جنگ اول امپراطوریهای بزرگ مثل اتریش یا حتی عثمانی نیز از هم پاشید و90درصد کشورشان از دست رفت....
              حالا این امنیت کشور یک بخش بزرگش طبیعی است و جغرافیایی...علت دومش هم کشورهای همسایه است که معمولا خود را انقدر قوی نمی بینند که بخواهند به ایران حمله کنند...البته بجز برادران روس که انهم خود ایران اول حمله کرده....دلیل سوم و مهم امدن رضا شاه است که امنیت داخل را همئ برقرار کرد امنیت داخل هم بیشترش با ارتش مدرن ایجاد کرد و اکثر داخلیها را سرکوب..این ارتش مدرن سبب شد ایران از امنترین کشورها در 100سال اخیر باشد....یکپارچه کردن لباس به سبک غربی هم سبب شد از نظر فرهنگی یک پله ایران به سمت غرب برود و از کشورهای عقب افتاده منطقه فاصله بگیرد اگر امثال تقی زاده ملعون اول پهلوی نبودمثل سایر منطقه یک گروه ایجاد می شد مثل داعش در رویایی خلافت صفوی بود....یا لباسهای مزخرفی مثل پاکستانیها یا میر سلیم وزیر ارشاد قبلی باید می پوشیدیم...حالا این ارتش قوی از زمان رضا شاه سبب شد نظامیگری در ایران قوی بماند حتی در جنگ بجز یک نوار باریک در داخل ایران نتواند عراق نفوذ کند..اگر این ارتش قوی نبود عراق بجای30کیلیومتر300کیلومتر داخل ایران می امد انموقع روز اول جنگ که دیگر نیروی مردمی نبود منت بگذارند بگویند ما بودیم عراق را بیرون راندیم...در شاه عبد العظیم یکی به فائزه هاشمی فحش میداد ...بعدا در مصاحبه ای میگفت ما اگر نبودیم صدام پدر نصف ایران بود....بنده خدا فکر کرده ما نمیدانیم چه شد..رفتند عراق را انقلاب کنند جنگ شد...بعد هم گفتند دشمن حمله کرد...در واقع امنیت کشور مرهون تلاشها و ارتش ملعون اول پهلوی است و ملت نیازی نیست زیر دین هیچ احدی بروند و فکر کنند به خون دیگران بدهککارند ...در واقع انموقع که همه جهان نا امن بود رضا خان ایران را امن کرد حضرات زحمت کشیدند در قرنی که همه جا امنیت است تقریبا بر طبل دشمن خیالی خارجی میکوبند بجز روسیه تا فاصله ده هزار کیلومتری کسی قصد جنگ با ایران نداشته ندارد نه الان نه از صد سال قبل به اینور....
              حالا من نمیدانم این ها چی هست جواب داده و چه ربطی داشته من گفتم فتحعلیشاه ده درصد ایران را از دست داد خوب هرکس نمیداند چشمانش عمل کند و قاجار هم انزمان وقتی کشورهای دیگر90درصدشان پاشید هنر کرد نصف ایران را نگهداشت .واقعا یک کشور با مردم خرافی مثل ایران نگهداشتن نصف ایران هنر بوده ..همینطور نوشتم 100سال قبل کل دنیا بهم ریخته بود المان اشغال شدژاپن اشغال شد .خوب ایرانم اشغال شد بعد رفتند ولی ژاپن المان اشغال ماندحالا حکومت انموقع ژاپن المان بی عرضه تر بود یا ایران که اعلان بی طرفی کرد ...انوقت میگوید چون قاجار نصف کشور را از دست داده ب یعرضه بوده...عجب اگر این فعلیها بودند قطعا90درصد ایران از دست می رفت....البته همین جو گیرها بودند رفتند گرجستان را پس بگیرد باقی مملکت از دست رفت ...انهم بخاطر شاه شیفته مذهب شیعه و علما مراجع ...طوریکه وقتی مرد در حرم قم دفنش کرد و بالاترین مرجع وقت بر او نماز خواند...چرا؟ چون به گوش فرمان انها بود و با وجود اعتراضات همه نخبگان مملکت مثل قایم مقام فرهانی که ما نباید به جنگ روسها برویم و بی خیال گرجستان شویم فریاد هیهات سر دادند و شاه بد بخت اعلان جهاد علما را قبول کرد و سه برابر گرجستان را از دست داد
              حالا ایا فتحعلیشاه ی کبیر بیش از10درصد ایران را از دست داد بگویید؟
              اینکه قاجار نصف ایران از دست دادهامری طبیعی بوده انموقع..چون کشورهای بزرگ روز دنیا چنین شدند اینکه در قرن بیست یکم قطرهزار میلیارد دلار زا گاز ایران بکشد و صادر کند غیر طبیعی است..قطعا فتحعلیشاه زنده بود با این درامد نفت گاز ایران بسیار وضعش بهتر بود و اگر سیاسیون فعلی انموقع بودند از یاران چیزی اندازه استان تهران نیمماند
              در اصل توسط revolution پست شده است View Post
              بعد از خوندن این مطالب تعجبی نمیکنم اگه شما از نوادگان قاجارباشی!!
              وسعت ایران تو زمان قاجار نصف شده این اطلاعات رو از کجا اوردین

ایران دو بار به طور کامل توسط متفقین اشغال شده

قحطی که برا اثرش میلیونها نفر ادم از گرسنگی مردن کجا رفت؟ این هولوکاسته یا اون؟

از دست دادن بحرین چی شد؟

کاپیتولاسیون چی شد؟

پر رویی و احمق انگاشتن دیگران هم حدی داره!!

این دشمن خیالی که میفرمایین از کودتا حمایت نکرده؟از منافقین چطور؟از صدام؟صدام با حمایت همه دنیا تونست یه متر از ایران جدا کنه؟شما اینو ول کردی به فتوحات نداشته فتحعلی شاه افتخار میکنی؟
              هواپیمای مسافری مارو نزدن؟ دانشمندای مارو ترور نکردن؟

بابا چشمای شمارو کی گرفته که نبینید!!
              آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2015/02/17, 22:55.
              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
              tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 4756

مقتدی صدر و جیش المهدی از نبرد با داعش خارج شدند
                قبلا نوشتم داعش واکنش است در عراق نسبت به ایران..به خودی خود چیزی نیست
                در واقع اهل سنت عراق غیرتشان اجازه نمیدهد سپاه در ان کشور جولان دهد و نمیگذارند شبیه ایران شود ظاهرا شبه نظامیان شیعه اموز دیده توسط ایران در کشتار سنیها دخالت دارند و سبب خروج این روحانی شیعه از نبرد با داعش شده....
                مردم موصل هم گفتند اگر شبه نظامیان شیعه بخواهد همراه ارتش عراق وارد موصل شود سلاح میگیرند و با انها می جنگند....در واقع پروژه بسیج شیعه در عراق به سبک ایران با هزینه های گزاف ایران رو به شکست است
                از مقتدی صدر با گرایشات محافظه کارانه چنین امر روشنفکرانه ای بعید بود و بد رکبی به ایران زد
                آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2015/02/17, 22:56.
                tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 4756

خیلی وقت است گفتم بزگترین نبرد قدرت بزودی برای جانشینی رهبر در میگیرد و تحریم ...همه بخاطر ان است همینطور امدن محمود قلع قمع هاشمی خاتمی و...
                  ظاهرا هاشمی استارتش را زده و گفته رهبری میتواند شورای سه نفره باشد و عمر رهبر هم باید محدود باشد مثلا10سال ...روزنامه های امروز ایران زدند.
                  از طرفی در ان خطبه جنجالی هاشمی گفت جمهوریت در خطر است..باز هم میدانید که تحرمیها بعد از88امد بعد از عزل هاشمی از خبرگان...
                  بعد هم همین امتیازات که روحانی داد جلیلی هم می خواست بدهد تعلیق تحرمی را بپذیرد یعنی20تعلیق تحریم خودرو طلا پترو برود...ولی تحریم را نگهداشتند غربیها ولی همین معامله با روحانی کردند...!!!
                  الان مشکل غرب این نیست که این سنگهای ارزشش نیم من برنج است از نظر اقتصادی در ایران هست باشد نباشد بلکه چه کسی از ان استفاده میکند برایش مهم است..برای انها و همینطور اعراب و اسرائیل مهم است قدرت سیاسی ایران دست نظامیان نباشد...بلکه دست روحانیون باشد .میانه رویش اقلا ..دست مردم و لیبرالها ...پیش کش....کما اینکه قبل از84چنین بود....در واقع گروه رقیب هاشمی 10سال تدارک جانشینی یم بیند و اوردن مموت و ان مناظرات بر ابرو ریختن او بود و رسایی بعد مناظرات گفت انها که قبای رهبری می دوختند بر باد رفتند ....یعنی هاشمی...
                  حال میخواهند سلاح تحریم بالای سر اینها باشد تا تعیین تکلیف رهبر بعدی...و اینکه یک شبه نظامیان بر قدرت ننشینند...نشستن نظامیان بر قدرت نه سبب ترس غرب بلکه شاید جنگی شود که غرامتش تا اخر از ایران بگیرند و نتیجه اش معلوم است شبیه جنگ دوم و یا اینکه مصالحه ای شود که کشور سمت کوبا شدن بورد یعنی امریکا به داخل کشور دخالت نکند انها هم منطقه را کاری نداشته باشند...و هر دو حالتش مردم ایران باخته است
                  هاشمی جز سلاح تحریم و کمک از غرب ندارد برای رسیدن به قدرت ..چون مردم با دو تا باتوم فرار بر قرار ترجیح میدهند.در واقع امور اجتماعی اولیه کشور هم بدون غرب حل شدنی نیست مثل صنعت خودرو و...که دو سال قبل در تحریم هیچ تولیدی نداشت ..من در تعجبم به دلیل مشکلات اقتصادی مردم ولع توافق کامل دارند ولی از بحران فراگیر رهبری غافلند...بحرانی که اگر ترس از مشکلات اقتصادی تحریم و غرب نباشد براحتی توسط تندروها قدرت قبضه میشود..در واقع توافق شود ملت گمان میکنند یران مثل مالز ی میشود .خطاست چون دو سال بعد از ان خلا رهبر سبب امدن محمود که هیچ کسانی میشود محمود را ارزو کنند....چون بحران خلع رهبر بعدی ده برابر هسته ای است...و ایندو بایدباهم حل شود...نظامیان باید بدانند اگر قدرت قبضه کنند غرب یک دلار هم به انها نخواهد داد برای نفت لذا دندان طمع بکشند...و اگر توافق یکشبه با لغو یک شبه همه تحریمها باشد دیگر بساط مشروطه چیها یکشبه برداشته میشود چون دیگر نیازی به روحانی نیست و اگر تحریمهای سازمان ملل لغو شود دیگر روسیه رای مثبت نمی دهد برقرار شود...
                  آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2015/02/17, 23:49.
                  tom cruise in face book

نظر

• Senator1989
                    عضو فعال
                    • Feb 2015
                    • 2577

تام کروز خیلی رذلی تو............تو خائن حاضری کشورت در تحریم های کشنده و کمرشکن بماند تا مثلا خامنه ای مرحوم و رهبر کرواتی با کت شلوار بشود مقام عظمای اینده مملکت به فنا رفته ؟!!...........بابا تو دیگه از نتانیاهو هم دشمن تری ..........حالا چرا پست های ضد ایران و ایرانی خودت رو سانسور میکنی سرباز دشمن

نظر

• روندشناس
                      عضو فعال
                      • May 2014
                      • 1057

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                      تام کروز خیلی رذلی تو............تو خائن حاضری کشورت در تحریم های کشنده و کمرشکن بماند تا مثلا خامنه ای مرحوم و رهبر کرواتی با کت شلوار بشود مقام عظمای اینده مملکت به فنا رفته ؟!!...........بابا تو دیگه از نتانیاهو هم دشمن تری ..........حالا چرا پست های ضد ایران و ایرانی خودت رو سانسور میکنی سرباز دشمن
                      عزیز گل فکر میکنی این آقا بیکاره بیاد این همه پست بزنه تازه اینجا نه فروم های دیگر هم فعاله کارش اینه یا دنبال ویزای خارج از کشور میگرده یا درامدش از این راه میگذره این اقا خودش را عقل کل میدونه و همه ایران و ایرانی را هالو................... فکر میکنه با نوشته هاش خیلی آدمها را تحت تاثیر قرار میده اما خوب به همه نوشته هاش نگاه کنی میفهمی چقدر فرد ترسو و بزدل و خود فریفته می باشد. خدا شفا دهد به این آقا.
                      بعضی از نوشته های این آقا در فروم های دیگر قرار بود در چهار سال پیش به واقعیت بپیوندد:

کار بشار اسد تموم هست( چهار سال پیش) مثل قذافی و..........

منشور7 سازمان ملل جنگ با ایران در صورت عدم توافق (چهارسال پیش) و.....

و................
                      آخرین ویرایش توسط روندشناس؛ 2015/02/18, 07:35.

نظر

• tom cruise
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 4756

در اصل توسط روندشناس پست شده است View Post
                        عزیز گل فکر میکنی این آقا بیکاره بیاد این همه پست بزنه تازه اینجا نه فروم های دیگر هم فعاله کارش اینه یا دنبال ویزای خارج از کشور میگرده یا درامدش از این راه میگذره این اقا خودش را عقل کل میدونه و همه ایران و ایرانی را هالو................... فکر میکنه با نوشته هاش خیلی آدمها را تحت تاثیر قرار میده اما خوب به همه نوشته هاش نگاه کنی میفهمی چقدر فرد ترسو و بزدل و خود فریفته می باشد. خدا شفا دهد به این آقا.
                        بعضی از نوشته های این آقا در فروم های دیگر قرار بود در چهار سال پیش به واقعیت بپیوندد:

کار بشار اسد تموم هست( چهار سال پیش) مثل قذافی و..........

منشور7 سازمان ملل جنگ با ایران در صورت عدم توافق (چهارسال پیش) و.....

و................
                        انچه نوشتم که غیر از متن تحریفی خودت است دقیقا به وقوع پیوست
                        کما اینکه وقتی دلار1050بود گفتم تحرمی یم شوند و دلاربالا میرود گفتم نفت ایران تحرمی یموشد اب از اب تکان نمی خورد و احدی باور نکرد...کما اینکه گفتم روسیه تحرمی میشود هیچ اتفاقی نیم افتد
                        اما ایندو...
                        سوریه ویران شد بدون اینکه خون از دماغ یک امریکایی بریزد ...به دست خودتان و مسلمانها نابود شد...از کشور20میلیون 8تا13میلیون اواره شدند و250هزار کشته صد میلیارد خسارت بازسازی...
                        نابودی از این بهتر...
                        تازه من ننوشتم اسد می رود..نوشتم با خاک یکی میشود
                        همینطور ایران هم اقتصادش درهم کوبیده شد و خوب دیدید که شد....البته برای شماها مردم زنده بمانند مثل سگ برای شما زندگی کنند سرشان زیاد است زنده ماندن با زندگی کردن فرق دارد
                        البته شانس اوردید زود جام زهر را خوردید اگر میتوانید جراتش دارید 20درصد را تعلیق نمی کردید اگر تعلیق نمی کردید بند به بند می رفتید بند7منشور ملل...حالا حالا باید التماس کنید تا تا تحریمها برداشته شود
                        آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2015/02/18, 21:35.
                        tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 4756

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                          جدیدا عربده کشی برای در خطر بودن اسلام نیست چون دیگر کسی برای دین تره خورد نمیکند دینداران قدیم ملی گرایی می پوشند چیزی در مایه های مشایی ..ملت دیگر خر نمی شوند هزار بگویید ایران رد خطر است فلانی دشمن ایران ایرانی است محل سگ نمی گذارد کسی....این شعارها مردم خر کن گذشته است
                          کسی که میخواهد کشور در تحرمی بماند کسانی است که دلواپس هستند و در قدرت هستند مبارک رفت بخاطر مردمش محمد رضا هم رفت بخاطر مردمش...دید نمی خواهندش .شماها هم بروید بگذاردی مردم نفس بکشند به قول روحانی راست میگویید رفراندوم بگذارید....
                          مشاها ملت را مثل سگ می بینید که غذایی جلویش بندازند بخورند شکر کنید...مردم برای ارزشها زنده اند انهم در راسش ازادی است و لاغیر...نصف مبلت هم بمیرند ازادی بگیرند برد کرده اند....:Dکما اینکه اقای خمینی گفت اگر در جنگ نصف مردم کشته شده بودند ایران برد کرده بود...
                          tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 4756

رفتار گروهی از هواداران تیم فوتبال چلسی که در پاریس از ورود مردی سیاهپوست به واگن مترو جلوگیری کرده و شعار نژادپرستانه داده بودند، به شدت مورد انتقاد قرار گرفته است.
                            تصاویر این حادثه که دیشب و پیش از بازی تیم چلسی در مقابل تیم پاریسن ژرمن در چارچوب لیگ قهرمانان اروپا رخ داد، توسط مسافرانی که در سکو منتظر بودند ضبط شده و ویدیوی آن منتشر شده است.
                            هوادارن چلسی دو بار این مرد سیاهپوست را که قصد داشت سوار واگن مترو شود به عقب هل دادند و سپس دسته جمعی شعار دادند: "ما نژادپرستیم، ما نژادپرستیم و اینطوری حال می کنیم!"
                            پلیس لندن اعلام کرده است که با همکاری پلیس فرانسه موضوع را بررسی خواهد کرد.
                            باشگاه چلسی هم رفتار این هواداران را محکوم کرده و گفته که ممکن است افراد خاطی را برای همیشه از ورود به ورزشگاه خانگی این تیم منع کند.
                            سپ بلاتر، رئیس فیفا هم در صفحه توییتر خود این حادثه را محکوم کرده است.
                            با این حال فیفا گفته که چون حادثه خارج از ورزشگاه رخ داده، نمی تواند کار دیگری انجام دهد.
                            تیم چلسی در سال های اخیر چند بار به دلیل رفتارها و شعارهای نژادپرستانه هوادارانش با محرومیت مواجه شده است.
                            حادثه شب گذشته در حالی اتفاق افتاد که شش نفر از بازیکنان تیم چلسی که برای بازی در مقابل پاریسن ژرمن به پاریس سفر کرده بودند، سیاهپوست هستند.
                            tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 4756

سخنگوی شورای نگهبان در ایران از تعیین قطعی زمان برگزاری انتخابات دوره بعدی مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری خبر داده است.
                              نجات‌الله ابراهیمیان، امروز ۲۸ بهمن (۱۸ فوریه) گفته است که شورای نگهبان با برگزاری انتخابات در تاریخ ۷ اسفند سال ۱۳۹۴ (در حدود یک سال دیگر) موافقت کرده است.
                              پیش‌ از این وزارت کشور ایران طی نامه‌ای به شورای نگهبان تاریخ‌های ۷ و ۱۴ اسفند ۹۴ را برای برگزاری انتخابات مجلس و خبرگان پیشنهاد کرده بود که اعضای شورای نگهبان در جلسه امروز خود تاریخ هفتم اسفند را انتخاب کردند.
                              این انتخابات، برای تعیین ۲۹۰ کرسی دوره دهم مجلس شورای اسلامی و ۸۶ کرسی دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری است.
                              بر اساس قانون تجمیع انتخابات، قرار است انتخاب نمایندگان این دو مجلس در یک روز برگزار شود.
                              دوره مجلس خبرگان ۸ ساله است اما دوره فعلی آن به هدف برگزاری همزمان آن با انتخابات مجلس شورای اسلامی، با تمدید ۱۴ ماهه، ۹ سال و ۲ ماه شده است.
                              مجلس خبرگان رهبری، اختیار عزل و نصب رهبر را دارد و در صورت درگذشت او، جانشینش را انتخاب می کند.
                              برخی از اعضای مجلس خبرگان همچون قربانعلی دری نجف آبادی در ماه های اخیر گفته اند که باید به فکر بعد از آیت الله علی خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی ایران بود که در حال حاضر ۷۶ سال دارد.
                              tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 4756

محیط زیست
                                میدان نفتی آزادگان؛ بلای جان خوزستان
                                روزنامه خراسان گزارشی از "پشت پرده" پدیده ریزگردها در خوزستان منتشر کرده است. در این گزارش آمده که میدان نفتی آزادگان همان تالاب هورا‌لعظیم است که برای استخراج نفت خشک شده و باعث بروز پدیده ریزگردها شده است.
                                میدان نفتی آزادگان در تالاب هورالعظیم
                                میدان نفتی آزادگان در تالاب هورالعظیم
                                میدان نفتی آزادگان که پس از میدان نفتی غوار در عربستان و میدان نفتی بورقان در کویت سومین میدان نفتی بزرگ جهان است، اینک به بلای جان محیط زیست خوزستان بدل شده است.
                                این میدان نفتی قرار بود قاتق نان سفره‌های مردم خوزستان شود، اما حالا بلای جانشان شده است. به گزارش روزنامه خراسان، اکتشافات در این میدان نفتی از سال ۷۶ آغاز شده و از سال ۸۹ با سپردن کار به شرکت ملی نفت چین، شکل جدی‌تری به خود گرفته است.
                                اما خشک کردن تالاب هورالعظیم برای رسیدن به نفت در زیر آن از خیلی سال قبل‌تر آغاز شده بود. در حقیقت میدان نفتی آزادگان چیزی نیست جز همان تالاب هورالعظیم که خشک می‌شود تا طلای سیاه از زیر خاک آن بیرون کشیده شود.
                                خشک کردن این تالاب، مرز آبی میان ایران و عراق را به خشکی تبدیل کرده و به جای زیست‌بوم آبزیان و پوشش گیاهی در این منطقه، تنها دکل‌های حفر چاه نفت است که به چشم می‌خورد.
                                بیشتر بخوانید: صفحه ویژه معضل آلودگی هوا در ایران
                                گزارش روزنامه خراسان، علت اصلی پدیده ریزگردها در استان خوزستان را همین مسئله عنوان کرده و از قول یکی از بومیان منطقه نوشته است: «آنچه ما در طول این هشت سال دیده‌ایم، مؤید این موضوع است که شرکت نفت جلوی وارد شدن آب به هور را می‌گیرد و از سوی دیگر آب را از سمت عراق از هور خارج می‌کند تا کار برای خشک کردن هور و استخراج نفت هموار شود. با این کار تالاب خشک می‌شود و آنچه باقی می‌ماند، خاکی است که با گرم شدن هوا و وزش باد در هوای منطقه پخش می‌شود. به حدی که در تابستان‌ها به زحمت می‌توان یک متر جلوتر را دید.»
                                حورالعظیم با نظارت سازمان محیط زیست خشک شد؟
                                بر اساس این گزارش، اوج کار شرکت نفت در شمال دشت آزادگان است؛ جایی که شرکت ملی نفت چین مسئولیت حفر و استخراج نفت از آن را در قالب قرارداد بیع متقابل بر عهده دارد. در این منطقه در حال حاضر ۵۹ حلقه چاه حفر شده است.
                                روزنامه خراسان از قول یکی از کارشناسان شرکت ملی نفت ایران که نخواسته نامش فاش شود نوشته است: «از آنجا که میدان نفتی کاملاً داخل هور واقع شده و عمق آب تالاب در عمیق‌ترین نقاط به چهار متر هم نمی‌رسد، از لحاظ مالی مقرون به صرفه نیست که بخواهیم برای استخراج نفت دکل نصب کنیم. اقتصادی‌ترین کار همین خشک کردن است که البته می‌توانیم در صورت اعلام نیاز سازمان حفاظت محیط زیست پس از خشک کردن آب تالاب اقدام به مالچ‌پاشی زمین‌های اطراف آن کنیم؛ آن هم با هزینه خودمان».

گرد و غبار مرگ‌آور در قاب تصاویر تار
                                آلودگی شدید هوای خوزستان از سال‌ها پیش به یکی از معضلات اصلی این استان تبدیل شده و هر سال بحرانی‌تر می‌شود. موج جدید گرد و غبار جریان عادی زندگی را در بسیاری از شهرهای خوزستان مختل کرده است.
                                12345678910111213141516
                                این کارشناس تصریح کرده که خشک کردن تالاب هورالعظیم با نظارت و موافقت سازمان محیط زیست انجام شده است.
                                معصومه ابتکار رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست در کنفرانس خبری خود در شهر اهواز در روز سه‌شنبه ۲۸ بهمن (۱۷ فوریه) تاکید کرد که خشک کردن تالاب هورالعظیم در دولت قبلی انجام گرفته است. به گزارش روزنامه شرق، وی گفته است: «اتفاق هورالعظیم برخلاف ارزیابی زیست‌محیطی بود و در دولت قبل انجام شد که در دولت یازدهم مساله رسیدگی شد و به وزارت نفت تکلیف شد که آب به همه قسمت‌های تالاب برسد و براساس آخرین اخباری که من دارم آب در‌حال ‌رسیدن است».
                                با این حال گزارشگر روزنامه خراسان که منطقه را از نزدیک دیده می‌نویسد: «با این شرایط، گویا وعده رئیس سازمان حفاظت محیط زیست مبنی بر آبگیری ۱۴۰ هزار هکتار از اراضی هورالعظیم ظرف یک سال آینده نیز وعده‌ای بیش نباشد و برای هرکس که این فاجعه ملی را از نزدیک دیده باشد به خوبی قابل درک است که دیگر هورالعظیم به زندگی باز نخواهد گشت».
                                سدسازی در ترکیه، علت دیگری برای پدیده ریزگردها
                                بخش دیگری از گزارش روزنامه خراسان به پروژه‌ای اشاره کرده با نام پروژه آناتولی در ترکیه که براساس آن بیش از ۲۲ سد و ۱۹ طرح برق‌آبی در حوزه آبریز دجله و فرات ایجاد خواهد شد.
                                بر اساس این گزارش تا کنون ۲۱ درصد از طرح‌های مربوط به آبیاری و ۷۴ درصد از طرح‌های برق‌آبی پروژه آناتولی به بهره‌برداری رسیده است وهمین امر باعث شده تا تالاب‌های منطقه یکی پس از دیگری خشک شوند.
                                برای جلوگیری از خشک شدن این تالاب‌ها ترکیه باید حق‌آبه تالاب‌های پایین‌دستی دجله و فرات را پرداخت کند و از سوی دیگر کشورهای عراق، سوریه، عربستان و اردن اقدام به مالچ‌پاشی کانون‌های تولید ریزگرد در کشورهایشان کنند.
                                معصومه ابتکار، رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست ایران در گفت‌وگو با شبکه استانی صدا و سیمای خوزستان گفته از تمام کشورهای همسایه خواسته شده تا یک طرح مشترک برای مقابله با پدیده گرد و غبار تنظیم کنند.
                                وی افزوده است: «از مدت‌ها پیش مقدمات ایجاد صندوق منطقه‌ای برای مقابله با گرد و غبار را با سازمان ملل داشته‌ایم و این سازمان در این زمینه خیلی کمک کرد، ولی متاسفانه بعضی از کشورهای همسایه همراهی لازم را با این صندوق نداشته‌اند».

خاستگاه و دلیل خیزش ریزگردهای خوزستان چیست؟
                                مخالفت مجلس با بودجه مقابله با ریزگردها
                                در تب وتاب جست‌وجوی راه‌های مقابله با پدیده ریزگردها در استان خوزستان، مجلس شورای اسلامی با اختصاص ۶۰ میلیارد تومان از درآمد وصولی ناشی از عوارض آلایندگی به سازمان محیط زیست مخالفت کرده است.
                                به گزارش ایرنا، این طرح که پیشنهاد محمدرضا تابش بوده، با مخالفت گروهی از نمایندگان از جمله الیاس نادران روبرو شده است.
                                نادران اظهار کرده که بیم آن می‌رود تا سازمان محیط زیست از این بودجه برای سیاسی‌ کاری استفاده کند و نه برای مقابله با ریزگردها.
                                این نماینده تهران، معصومه ابتکار را به سیاسی‌کاری متهم کرده و گفته وی اگر معاون سیاسی رئیس‌جمهور بود اثرگذاری‌اش بیشتر از حالا بود که رئیس سازمان محیط زیست است.
                                معصومه ابتکار چندی پیش اعلام کرد: «جالب است بدانید تعدادی از همین نمایندگان که در این روزها سرسختانه درحال انتقاد از سازمان محیط‌زیست هستند، دقیقا سه‌روز قبل از وقوع اولین موج گرد و غبار در کمیسیون تلفیق مجلس در یک نوبت همه اعتبارات پیش‌بینی‌شده برای مقابله با پدیده گردوغبار را، که از سوی سازمان محیط زیست در بودجه سال ٩۴ گنجانده شده بود، به‌صورت کامل حذف و آن را به یکی از مصارفی که مد‌نظر خودشان است منتقل کردند.»
                                این سخنان وی بلافاصله با اعتراض نمایندگان روبرو شد و آن را خلاف واقع دانستند. الیاس نادران اما گفته اگر هم این بودجه حذف شده باشد، مربوط به سال ۹۴ است و ربطی به پدیده گرد و غبار در سال جاری ندارد.
                                tom cruise in face book

نظر

در حال کار...
                                X