جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tom cruise
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 4756

    #1936
    پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

    اروپا
    رهبران آمریکا و اروپا باز روسیه را به تشدید تحریم‌ها تهدید کردند

    رهبران قدرت‌های غربی بار دیگر به روسیه هشدار داده‌اند که تداوم نقض آتش‌بس مینسک که دو هفته از امضای آن می‌گذرد٬ دور تازه‌ای از تحریم‌ها علیه این کشور را به همراه خواهد داشت. درگیری‌ها در اوکراین رو به گسترش است.
    Ukraine Unruhe in Debaltseve

    باراک اوباما٬ رئیس‌جمهور آمریکا و گروهی از رهبران اروپایی بار دیگر روسیه را تهدید کردند که در صورت ادامه یافتن نقض آتش‌بس مورد توافق با اوکراین٬ آماده‌اند تا بر فشار تحریم‌ها بیافزایند.

    به گزارش خبرگزاری رویترز٬ این تهدیدها روز سه‌شنبه (۱۲ اسفند٬ ۳ مارس) در قالب بیانیه‌ای پس از کنفرانس ویدئویی باراک اوباما با رهبران بریتانیا٬ فرانسه٬ آلمان و ایتالیا پیرامون بحران اوکراین و مداخلات روسیه منتشر شده است.

    این کنفرانس در حالی برگزار شده که به رغم امضای توافق صلح مینسک از سوی هر دو طرف درگیر٬ خشونت‌ها در اوکراین ادامه دارد و رو به گسترش است.

    جاش ارنست٬ سخنگوی کاخ سفید٬ گفت: «باراک اوباما در این کنفرانس اقدامات روسیه و بی‌اعتنایی این کشور به مفاد توافق به دست آمده را محکوم کرد.»
    DW.DE
    سازمان ملل: بیش از ۶ هزار تن در جنگ اوکراین کشته شده‌اند

    کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل در بیست و هشتمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل از مرگ بیش از ۶۰۰۰ تن در جریان جنگ داخلی اوکراین خبر داد.
    اقتصاد روسیه زیر فشار بحران اوکراین خم شده است
    آغاز خروج سلاح‌های سنگین ارتش اوکراین از مناطق درگیری

    به گفته او «این کنفرانس فرصت خوبی برای رئیس‌جمهور بود تا ناکامی پیوسته روسیه و جدایی‌طلبان تحت حمایت‌اش در پای‌بندی به آنچه بر سر آن توافق کرده‌اند را محکوم کند.»

    ژنرال مارتین دمپسی٬ رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا روز سه‌شنبه در نشستی در مجلس سنای این کشور به صراحت گفت بی‌تردید وقت آن رسیده که ایالات متحده گزینه فراهم کردن تسلیحات مرگ‌بار برای اوکراین را در دستور کار قرار دهد.

    او تایید کرد که روسیه اگر بخواهد می‌تواند اوکراین را تصرف کند و در چنین شرایطی آمریکا باید برای ایجاد موازنه میان نیروهای اوکراین و جدایی‌طلبان حامی و تحت حمایت روسیه وارد میدان شود.

    دفتر فرانسوا اولاند٬ رئیس‌جمهور فرانسه اعلام کرد باراک اوباما و رهبران اروپایی در پی این کنفرانس توافق کردند که نقض دیگرباره آتش‌بس از سوی روسیه می‌تواند واکنشی قاطع از سوی جامعه جهانی را ضروری سازد.

    اتحادیه اروپا هم با انتشار بیانیه‌ای که توسط یکی از سخنگویان آنگلا مرکل٬ صدراعظم آلمان، قرائت شد اعلام کرد که رهبران اروپایی آماده‌اند تا در صورت نقض مجدد توافق آتش‌بس مینسک از سوی روسیه٬ دور تازه‌ای از تحریم‌ها را علیه این کشور اعمال کنند؛ تحریم‌هایی که اکنون اقتصاد روسیه را با چالش‌های بزرگی مواجه کرده است.

    رهبران اروپایی همچنین روز دوشنبه اعلام کرده بودند که بر سر این مساله به توافق رسیده‌اند که سازمان امنیت و همکاری اروپا باید نقش برجسته‌تری ایفا کند تا نظارت بر آتش‌بس و خارج کردن تسلیحات با سرعت بیشتری ادامه یابد.
    آتش‌بس در شرق اوکراین علی‌رغم توافق مینسک بارها نقض شده است

    آتش‌بس در شرق اوکراین علی‌رغم توافق مینسک بارها نقض شده است

    روز سه‌شنبه مامات اوکراینی اعلام کردند در پی آخرین درگیری‌ها سه تن از نیروهای اوکراینی کشته و ۹ نفر به شدت زخمی شده‌اند. سازمان ملل اعلام کرده که در درگیری‌های اوکراین از زمان آغاز تا کنون بیش از شش هزار نفر کشته شده‌اند.

    در پایان هفته جاری قرار است پارلمان اوکراین با درخواست پترو پروشنکو برای کمک گرفتن از نیروهای بین‌المللی حافظ صلح جهت نظارت بر درگیری‌ها موافقت کند.
    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
    tom cruise in face book

    نظر

    • mkamyab
      عضو عادی
      • Jan 2011
      • 268

      #1937
      پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

      وزیر کشور خبر داد:
      با 5 کلاس سواد و 35 سال سن به علت جابه‌جایی 400 تن موادمخدر 2000 میلیارد تومان گردش مالی داشته / او شماره حسابهایی را باز کرده که افرادش اصلا مرده‌اند! / آن بانکی که حسابش را باز کرده باید پاسخ بدهد
      عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور طی سخنانی در یازدهمین جشنواره سراسری معرفی و انتخاب آثار مکتوب در حوزه موادمخدر و روانگردان‌ها و پیش‌سازها، به نکات جالبی اشاره کرده که از دید رسانه ها پنهان مانده است.
      پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
      با 5 کلاس سواد و 35 سال سن به علت جابه‌جایی 400 تن موادمخدر 2000 میلیارد تومان گردش مالی داشته / او شماره حسابهایی را باز کرده که افرادش اصلا مرده‌اند! / آن بانکی که حسابش را باز کرده باید پاسخ بدهد

      عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور طی سخنانی در یازدهمین جشنواره سراسری معرفی و انتخاب آثار مکتوب در حوزه موادمخدر و روانگردان‌ها و پیش‌سازها، به نکات جالبی اشاره کرده که از دید رسانه ها پنهان مانده است.

      به گزارش «انتخاب» ؛ دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با اشاره به اینکه فردی شناسایی شده که با پنج کلاس سواد و 35 سال سن به علت جابه‌جایی 400 تن موادمخدر 2000 میلیارد تومان گردش مالی داشته است، گفت: او با پوشش‌هایی چون برج‌سازی و واردات و صادرات، قاچاق موادمخدر را پیش برده است، اگر می‌خواهیم به اقتصاد سالم برسیم، باید دریچه ورود پول‌های کثیف به اقتصاد را ببندیم.

      وی افزود: اتفاقا یکی از مسیرهای پولشویی این آقا وقتی مواد مخدر را آورده و می‌خواسته منتقل کند، از طریق تجارت این کار را کرده است. همین آقا شماره حسابهایی را باز کرده که افرادش اصلا مرده‌اند!

      وزیر کشور ادامه داد: آن بانکی که حسابش را باز کرده باید پاسخ بدهد، چرا مسئولان بانکی کشور جریان مالی در حسابهای افرادی که مرده‌اند باز کردند!

      وی با بیان اینکه " باید بانک‌هایی که قانون ضد پولشویی را اجرا نکرده‌اند، پاسخگو باشند. " گفت : مگر در این خصوص قانون نداریم که این فرد توانسته است با نام افراد فوت شده حساب باز کند؟

      وی ادامه داد: چرا مسوولان مالی و بانکی گزارش جریان مالی برای افرادی که فوت کرده‌اند را ارائه نکرده و اگر گزارش داده چرا بررسی نشده است؟

      دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با بیان اینکه مقام معظم رهبری نیز در موضوع مبارزه با فساد مالی برای رسیدن به اقتصاد سالم تاکید دارند، گفت: بخشی از این پول کثیف به حوزه امنیتی می‌رود. آنهایی که در حوزه موادمخدر هستند، عمدتا شرارت دارند و سلاح هم حمل می‌کنند و از این طریق بخشی از این پول کثیف وارد شبکه تروریست می‌شود. اینها ابعاد و آثار قاچاق را سنگین می‌کند. با باندهای شرور و مسلح که با شبکه تروریست‌ ارتباط دارند، روبه‌رو هستیم و باید کاری کنیم که این اتفاقات نیفتد.

      رحمانی‌فضلی ادامه داد: با حضور و ورود این پول‌ها به حوزه سیاست نیز روبه‌رو هستیم. اگر این پول‌ها کنترل نشود به همه حوزه‌ها وارد خواهد شد. قاچاق و تروریست به دنبال کسب قدرت برای ایجاد حاشیه امن است و حتما برای این موضوع پول خرج می‌کند. اگر هوشیار نباشیم و مواظبت نکنیم حتما بخشی از این پول کثیف عزم ورود به حوزه قدرت و سیاست را خواهد کرد. وی با بیان اینکه یکی از مواردی که در مجمع تشخیص مصلحت نظام مورد بررسی قرار گرفته و تاکید شده است، شفافیت مالی کسانی است که وارد حوزه انتخابات می‌شوند، گفت: در لایحه جدید احزاب که به دولت تقدیم کردیم نیز تاکید داشتیم که همه احزاب باید شفافیت مالی داشته باشند. انقلاب ثمره خون شهدا و استقامت مردم است و نمی‌توانیم به علت عدم هوشیاری، موجب شویم این پول کثیف از مسیرهای مختلف قدرت را آلوده کند.

      دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر افزود: چه اشکالی دارد اعلام کنیم، همه نامزدهای انتخاباتی از یک حساب پول مصرف کنند تا بشود آن را حساب کرد. در برخی از موارد کمک‌هایی به نامزدهای انتخاباتی شده است که گیرنده آن را خیرخواهانه تلقی کرده اما بعد در پس پرده اتفاق دیگری افتاده است. محققان باید به حوزه اقتصاد موادمخدر ورود کنند. متاسفانه در حوزه فرهنگی هم شاهد تاثیر زیاد این پول‌های بی‌حساب هستیم. واردات مشروب، برخی اقدامات ضدارزشی و ضداخلاقی از طریق همین شبکه‌های قاچاق رخ می‌دهند.

      رحمانی‌فضلی ضمن تاکید بر اینکه مقابله با قاچاق موادمخدر یک مبارزه همه‌جانبه است، گفت: اولین گام برای این مبارزه این است که جامعه، مسوولان و مجریان امر را آگاه کنیم. مسوولان باید اثر این پول کثیف را در جریان‌های مختلف اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و... بدانند. ما ظرف یک سال گذشته به دنبال آن بودیم که سیاست‌های کلان را تبدیل به سیاست‌های عملیاتی کنیم.

      وی افزود: یک راه مبارزه اجتماعی کردن است. باید مردم وارد صحنه پیشگیری و صیانت شوند. 98.5 درصد جامعه سالم هستند و باید آنها را متولی 1.5 درصد معتاد جامعه کنیم. در ستاد مبارزه با موادمخدر با جدیت به دنبال اجتماعی کردن مبارزه با موادمخدر هستیم.رحمانی‌فضلی ادامه داد: زمانی که زیرمیزی، حق حساب، رانت، قاچاق کالا، نابرابری و امتیازات نابجا را در اقتصاد نام می‌بریم، به این منابع مالی غیررسمی اشاره داریم که اسمش را "پول کثیف" می‌گذاریم.

      نظر

      • Senator1989
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 2577

        #1938
        پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

        نوبت و عصر و زمانه ما که رسید همه چیز تپید. حالا باید هر روز بشنویم داعش چند تا سر از بدن جدا کرده . کری و نتانیاهو چه گفتندو اوبامای سبزه چی میخواد. بنده خدا ظریف هم که داره تلاش خودش میکنه . به خدای احد و واحد افسردگی روحی گرفتیم در این کشور. نه مسافرتی نه تفریحی . همه سرگرم اخبار گرون شدن مرغند. خروس قول مساعد داد که با مرغ صحبت کند که طاقچه بالا نزاره. سیب زمینی و گوجه به قیمت موز رسیدند. پرتقال نایاب شد. بعضی از علما هم که میفرمایند با نان و پنیر هم میشود زنده ماند و نمرد. بعد هم اختلاس 6500 میلیاردی و 12000 میلیاردی و 3000 میلیاردی و...... برمیدارن تقسیم میکنندو دادگاه علنی برگزار میکنند. ....ملت. مملکتداری هم فوت و فن میخواهد . البته مردم ایران به جز عده ای در طول تاریخ که نگاه کنیم همیشه در فقر و نداری به خاطر زیاده خواهی دولتمردانش به سر میبردند. قبل از انقلاب که دربار در پی عیش و نوش بودند.... حالا هم آقا زاده ها در لندن و اروپا در حال تجارت و سیاحت خودشان هستند. حالا کاری نداریم.... خانمای محترم هم همینطور. بابا چارقد چنبل کنید اینقدر آرایش و ادکلن نزنید بیایید دل جوونا را ببرید. یکی هم طاقتش تاب میشه ...

        نظر

        • Senator1989
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 2577

          #1939
          پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

          مادرش تاج‌الدوله دومین زن عقدی ناصرالدین‌شاه و دختر سیف‌الله میرزا پسر فتحعلی‌شاه بود. ناصرالدین شاه پدر عصمت‌الدوله در یکی از خاطرات خود درباره او می‌نویسد: «وعده داشتیم خانه ظل‌السلطان از صبح رفتیم ... من و ظل‌السلطان و نایب‌السلطنه رفتیم اندرون از همان راه گلخانه ... عصمت‌الدوله سبیل داشت به قدر سبیل نایب‌السلطنه».



          دختر ناصرالدین شاه

          نظر

          • tom cruise
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 4756

            #1940
            پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

            احمدی نژاد و خاتمی و...همه میگفتند میخواهیم ایران را به جایگاه واقعی ان برسانیم
            الان دارد می رسد
            جایگاهش بین افغانستان عربستان عراق است
            https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
            tom cruise in face book

            نظر

            • tom cruise
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 4756

              #1941
              پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

              این پرنده اتمی هم مثل زخم سر بسته است الان توافق شود چند سال دیگر باز میشود
              10سال5سال20سال و....دیگر
              به قول سردار جزایری می خواهیم امرکیا را از غرب اسیا بیرون کنیم....
              در واقع سپاه با اسرائیل امرکیا و لیبرالها اصلاح طلبها ...نجنگد صلح پیش کش
              در واقع جنگ ارزشهاست یک طرف برای اسلام و ارزشهایش و سنن ایرانی می جنگد مثل حجاب...اداب اسلام و..میجنگد طرف دیگر برای ارزشهای غربی از موسیقی اش تا لباس پوشیدنشان ...به قول یکی از فرماندهان دیگر مردم لازم نیست فلان چیز را گردن خود باندازند برای دید بازدید
              یعنی کراوات..اگر 10سال ذیگر مثلا امریکا مثل شوروی شود حتی لباس مردم تعویض میشود
              آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2015/03/04, 12:16.
              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
              tom cruise in face book

              نظر

              • Senator1989
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 2577

                #1942
                پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                دانشیار هوافضای دانشگاه تربیت مدرس افزود: در حال حاضر مشکل هواپیمای ایران 140 بحث موتور آن است و با توجه به این که بیش از یک میلیارد دلار برای انتقال تکنولوژی و طراحی و ساخت آن سرمایه‌گذاری شده است؛ بنابراین لازم است نواقص موجود هر چه سریعتر برطرف شود تا بتوان از این هواپیماها بهره‌مند شد.
                مشاور معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات وفناوری با اشاره به مشکلات موجود در بحث هواپیمای ایران 140 گفت:‌ با توجه به سرمایه‌گذاری انجام شده برای این هواپیماها باید دولت کمک کند که نواقص 12 فروند هواپیمای موجود را برطرف کنیم تا آنها در خطوط هوایی فعال شوند.
                به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر فتح‌الله امی که در دومین نشست روسای پژوهشگاه‌ها و مراکز پژوهشی در محل پژوهشگاه شیمی سخن می گفت با بیان این که تا پایان اجرای سند چشم‌انداز توسعه پنجساله زمان چندانی باقی نمانده است، گفت: ضرورت دارد شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن تدوین اسناد، پیگیری تحقق آنها را نیز در دستور کار داشته باشد و زمینه اجرایی و اعتبارات آن را فراهم کند.
                وی به موضوع هواپیمای ایران 140 که جزو اهداف سند چشم‌انداز کشور به شمار می‌رود، اشاره کرد و گفت: با توجه به مشکلات ایجاد شده در هواپیمای ایران 140 لازم است که دولت کمک کند تا نواقص این هواپیما برطرف شده و 12 فروند هواپیمای موجود در خطوط هوایی کشور فعال شوند

                نظر

                • Senator1989
                  عضو فعال
                  • Feb 2015
                  • 2577

                  #1943
                  پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                  به ان لینک حتما نگاهی بندازید.................................http://www.military.ir/forums/topic/...F/#entry441285

                  نظر

                  • tom cruise
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 4756

                    #1944
                    پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                    حالا یک معضل برای حکام این است مذاکرات به توافق برسد چه به مردم بگویند؟
                    انوقت اینهمه تبلیغ کردند مثلا میگفتنداینها یعنی غربیها می خواهند ریشه مردم بکنند..یا تحریمهای ضد ایران و ایرانی..(که جدیدا لغت ایران ایرانی زیاد بلغور می شود قبلا میگفتند ضد اسلامی ....یک چند سالی است این امده جای ان....چون می دانند مردم دیگر برای دین عکس العمل نمیدهند باید احساسات ملی گرایانه تقویت شود...بجای دینی....)همه باطل میشود و همیشه باید لولوی دشمن خارجی باشد تا مردم اطاعت کنند
                    اگر لولوی امرکیا از بین برود انوقت مردم ازادی مطبوعات دموکراسی و..بخواهند چه کنیم مثلا؟الان بیشتر از اینکه به فکر اقتصاد و..باشند معضل بالاییها این است
                    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                    tom cruise in face book

                    نظر

                    • tom cruise
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 4756

                      #1945
                      پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                      ظریف:‌ توافق می تواند خیلی نزدیک باشد

                      محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران در مصاحبه با یک کانال تلویزیونی در آمریکا گفته است که به اعتقاد او کشورش و گروه پنج به علاوه یک، به یک توافق بر سر برنامه اتمی ایران "خیلی نزدیک هستند".

                      با این حال هم او و هم طرف آمریکایی تاکید کرده اند که جزئیات زیادی هست که باید حل و فصل شود بنابراین خواستار احتیاط شدند.

                      او در مصاحبه ای با ان بی سی نیوز - که این شبکه بخش هایی از آن را منتشر کرده - گفت:‌ "ما آماده ایم بی وقفه برای رسیدن به یک موافقتنامه کار کنیم." مهلت رسیدن به چارچوب توافق پایان مارس است.

                      او گفت:‌ "ما معتقدیم خیلی نزدیک هستیم، خیلی نزدیک و البته شاید خیلی هم دور. جزئیاتی هست که باید حل شود."

                      او افزود:‌ "همانطور که پرزیدنت اوباما گفت اگر بتوان تصمیم سیاسی لازم را برای رسیدن به توافق گرفت، خیلی نزدیک هستیم."

                      آقای ظریف در مصاحبه با ان بی سی بار دیگر تکرار کرد که کشورش در پی ساخت سلاح اتمی نیست.

                      او گفت:‌ "زمانی که به تفاهم رسیدیم، زمانی که این سر و صداها خوابید، وقتی این هراس افکنی تمام شد، می توانیم توافق کنیم و این توافقی است که به هیچ کس آسیب نخواهد زد."

                      آخرین دور مذاکرات دو جانبه میان مقامات بلندپایه ایران و آمریکا در مورد برنامه اتمی ایران روز چهارشنبه در شهر مونترو در سوئیس به پایان رسید.

                      جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا پس از این نشست ها گفت مذاکرات دو طرف روز ۱۵ مارس (۲۴ اسفند) از سر گرفته خواهد شد.

                      آقای کری پس از پایان مذاکرات گفت که اختلافات جدی میان دو طرف باقی است و تصمیمات سختی باید گرفته شود.

                      او در اشاره ای به نطق روز گذشته بنیامین نتانیاهو در کنگره آمریکا گفت که "سیاست ها و عوامل خارجی" باعث نخواهد شد که تمرکز او از مذاکرات منحرف شود و هر توافقی شامل راهکارهای مناسب برای حفظ امنیت جهان خواهد بود.

                      به گزارش نیویورک تایمز او گفت: "درخواست تسلیم کامل ایران طرحی جدی نیست."

                      گفته می شود که مذاکرات در رده پایین‌تر میان ایران و نمایندگان کشورهای عضو گروه ۱+۵ از فردا ادامه خواهد یافت.
                      آقای کری پس از پایان مذاکرات گفت که اختلافات جدی میان دو طرف باقی است و تصمیمات سختی باید گرفته شود

                      آقای کری پس از دیدارهای ژنو به عربستان سفر کرده است.

                      او در این سفر قرار است با ملک سلمان پادشاه عربستان دیدار کند و در مورد موافقتنامه احتمالی با ایران به او توضیح دهد. او در ریاض همچنین قرار است با وزرای خارجه بحران، کویت، عمان، قطر و امارات متحده عربی که همچنین به ریاض می روند رایزنی کند.

                      کشورهای عربی نگرانی هایی در مورد توافق بالقوه با ایران دارند. نیویورک تایمز نوشت آنها نسبت به دوره زمانی این توافق و ادامه بخشی از فعالیت های اتمی ایران بر اساس آن ابراز نگرانی کرده اند.

                      اظهارات آقای ظریف درحالی است که یک مقام ارشد دولت آمریکا به شرط فاش نشدن نامش در گفتگو با خبرگزاری آسوشیتدپرس انتظارات نسبت به امضای یک توافق را کمرنگ جلوه داده.

                      این مقام گفت که هدف مذاکره کنندگان اکنون یک هدف کلی تر است:‌ "رسیدن به تفاهمی - تا پایان مارس - که بعدا جزئیات زیادی به آن اضافه خواهد شد".

                      او گفت اگر ایران و گروه پنج به علاوه یک به یک "گزارش پیشرفت" دست یافتند، باراک اوباما تصمیم خواهد گرفت که این ارزش ادامه گفتگوها برای رسیدن به یک توافق جامع تا ماه ژوئن را دارد یا خیر. آسوشیتدپرس می نویسد که این مقام در محل مذاکرات با بعضی از خبرنگاران صحبت کرد.

                      از سوی دیگر سناتور باب کورکر رئیس کمیته روابط خارجی سنا روز چهارشنبه به خبرگزاری رویترز گفت که تاریخ رای گیری در مورد طرحی که باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا را ملزم می کند هرگونه موافقتنامه نهایی با ایران را برای تصویب به کنگره بفرستد تعیین نشده است.

                      دموکرات ها گفته اند که به طرح جمهوری خواهان که خواهان بحث درباره آن همین هفته آینده هستند اعتراض دارند.

                      کاخ سفید یک روز پیشتر گفت که آقای اوباما "طرح بازبینی توافق اتمی ایران" را که توسط باب کورکر و رابرت منندز سناتور دموکرات تنظیم شده وتو خواهد کرد.

                      آقای اوباما نسبت به اقدام کنگره در تصویب هرگونه طرحی تازه علیه ایران پیش از پایان مذاکرات ابراز نگرانی کرده است.
                      https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                      tom cruise in face book

                      نظر

                      • tom cruise
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 4756

                        #1946
                        پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                        [جالب است باز هم دنبال توافق دو مرحله ای هستند ...که اولش سیاسی است...
                        قدوسی هفته های قبل گفته بود چون تیم مذاکره سخنان رهبر را گوش نکردند مجبور شد دو بار در انظار عمومی رهبر خواستش را بگوید یکی یک مرحله شدن مذاکره یکی هم 192هزار سو...
                        اختلافات زیادی در تهران حاکم است ظاهرا
                        در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                        ظریف:‌ توافق می تواند خیلی نزدیک باشد

                        محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران در مصاحبه با یک کانال تلویزیونی در آمریکا گفته است که به اعتقاد او کشورش و گروه پنج به علاوه یک، به یک توافق بر سر برنامه اتمی ایران "خیلی نزدیک هستند".

                        با این حال هم او و هم طرف آمریکایی تاکید کرده اند که جزئیات زیادی هست که باید حل و فصل شود بنابراین خواستار احتیاط شدند.

                        او در مصاحبه ای با ان بی سی نیوز - که این شبکه بخش هایی از آن را منتشر کرده - گفت:‌ "ما آماده ایم بی وقفه برای رسیدن به یک موافقتنامه کار کنیم." مهلت رسیدن به چارچوب توافق پایان مارس است.

                        او گفت:‌ "ما معتقدیم خیلی نزدیک هستیم، خیلی نزدیک و البته شاید خیلی هم دور. جزئیاتی هست که باید حل شود."

                        او افزود:‌ "همانطور که پرزیدنت اوباما گفت اگر بتوان تصمیم سیاسی لازم را برای رسیدن به توافق گرفت، خیلی نزدیک هستیم."

                        آقای ظریف در مصاحبه با ان بی سی بار دیگر تکرار کرد که کشورش در پی ساخت سلاح اتمی نیست.

                        او گفت:‌ "زمانی که به تفاهم رسیدیم، زمانی که این سر و صداها خوابید، وقتی این هراس افکنی تمام شد، می توانیم توافق کنیم و این توافقی است که به هیچ کس آسیب نخواهد زد."

                        آخرین دور مذاکرات دو جانبه میان مقامات بلندپایه ایران و آمریکا در مورد برنامه اتمی ایران روز چهارشنبه در شهر مونترو در سوئیس به پایان رسید.

                        جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا پس از این نشست ها گفت مذاکرات دو طرف روز ۱۵ مارس (۲۴ اسفند) از سر گرفته خواهد شد.

                        آقای کری پس از پایان مذاکرات گفت که اختلافات جدی میان دو طرف باقی است و تصمیمات سختی باید گرفته شود.

                        او در اشاره ای به نطق روز گذشته بنیامین نتانیاهو در کنگره آمریکا گفت که "سیاست ها و عوامل خارجی" باعث نخواهد شد که تمرکز او از مذاکرات منحرف شود و هر توافقی شامل راهکارهای مناسب برای حفظ امنیت جهان خواهد بود.

                        به گزارش نیویورک تایمز او گفت: "درخواست تسلیم کامل ایران طرحی جدی نیست."

                        گفته می شود که مذاکرات در رده پایین‌تر میان ایران و نمایندگان کشورهای عضو گروه ۱+۵ از فردا ادامه خواهد یافت.
                        آقای کری پس از پایان مذاکرات گفت که اختلافات جدی میان دو طرف باقی است و تصمیمات سختی باید گرفته شود

                        آقای کری پس از دیدارهای ژنو به عربستان سفر کرده است.

                        او در این سفر قرار است با ملک سلمان پادشاه عربستان دیدار کند و در مورد موافقتنامه احتمالی با ایران به او توضیح دهد. او در ریاض همچنین قرار است با وزرای خارجه بحران، کویت، عمان، قطر و امارات متحده عربی که همچنین به ریاض می روند رایزنی کند.

                        کشورهای عربی نگرانی هایی در مورد توافق بالقوه با ایران دارند. نیویورک تایمز نوشت آنها نسبت به دوره زمانی این توافق و ادامه بخشی از فعالیت های اتمی ایران بر اساس آن ابراز نگرانی کرده اند.

                        اظهارات آقای ظریف درحالی است که یک مقام ارشد دولت آمریکا به شرط فاش نشدن نامش در گفتگو با خبرگزاری آسوشیتدپرس انتظارات نسبت به امضای یک توافق را کمرنگ جلوه داده.

                        این مقام گفت که هدف مذاکره کنندگان اکنون یک هدف کلی تر است:‌ "رسیدن به تفاهمی - تا پایان مارس - که بعدا جزئیات زیادی به آن اضافه خواهد شد".

                        او گفت اگر ایران و گروه پنج به علاوه یک به یک "گزارش پیشرفت" دست یافتند، باراک اوباما تصمیم خواهد گرفت که این ارزش ادامه گفتگوها برای رسیدن به یک توافق جامع تا ماه ژوئن را دارد یا خیر. آسوشیتدپرس می نویسد که این مقام در محل مذاکرات با بعضی از خبرنگاران صحبت کرد.

                        از سوی دیگر سناتور باب کورکر رئیس کمیته روابط خارجی سنا روز چهارشنبه به خبرگزاری رویترز گفت که تاریخ رای گیری در مورد طرحی که باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا را ملزم می کند هرگونه موافقتنامه نهایی با ایران را برای تصویب به کنگره بفرستد تعیین نشده است.

                        دموکرات ها گفته اند که به طرح جمهوری خواهان که خواهان بحث درباره آن همین هفته آینده هستند اعتراض دارند.

                        کاخ سفید یک روز پیشتر گفت که آقای اوباما "طرح بازبینی توافق اتمی ایران" را که توسط باب کورکر و رابرت منندز سناتور دموکرات تنظیم شده وتو خواهد کرد.

                        آقای اوباما نسبت به اقدام کنگره در تصویب هرگونه طرحی تازه علیه ایران پیش از پایان مذاکرات ابراز نگرانی کرده است.
                        https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                        tom cruise in face book

                        نظر

                        • tom cruise
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 4756

                          #1947
                          پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                          قبلا هم گفتم با ادامه برنامه اتمی ایران..تنها راه اجازه دادن به مصر ترکیه امارات و عربستان برای برنامه غنی سازی است
                          بزودی عربستانی مجهز با کلاهک اتمی خواهیم داشت که با اول ازمایش بمب اتمی از بندر عباس تا بوشهر صدایش را حس کنند
                          در واقع انموقع دیگر احدی جرات ندارد بگوید امارت عربستان عددی نیستند یک روزه با تنک میگیریمشان بلکله با یک موشک اتمی براحتی تهران در تیر رس است ...و انبود جمعیت نیروی نظامی یاران سودی نخواهد داشت
                          در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                          نتانیاهو به بی‌بی‌سی فارسی: من مانعی بر سر توافق ایران و ۱+۵ نیستم

                          بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل در مصاحبه با بخش فارسی بی‌بی‌سی گفت که سخنرانی‌اش در کنگره آمریکا به نتیجه موردنظر خود رسیده و او پاسخ مثبتی از نمایندگان جمهوریخواه و دموکرات گرفته است.
                          آقای نتانیاهو به نادر سلطانپور گفت او مانعی بر سر توافق هسته‌ای میان ایران و کشورهای پنج بعلاوه یک نیست و مانع، رفتار ستیزه‌جویانه حکومت ایران است.
                          نخست‌وزیر اسرائیل افزود "فکر می کنم منافع هیچ کشوری به اندازه اسرائیل به حل و فصل مسالمت‌آمیز این مساله وابستگی نداشته باشد."
                          سخنان نخست‌وزیر اسرائیل در کنگره آمریکا با واکنش‌های متعددی رو‌به‌رو شد.

                          نخست‌وزیر اسرائیل می‌گوید راهکار مورد نظر او دستیابی ایران به سلاح اتمی را برای سال‌ها به تعویق می‌اندازد
                          آقای نتانیاهو در سخنرانی خود در کنگره آمریکا هشدار داده بود که مذاکرات گروه پنج بعلاوه یک، با ایران در باره برنامه هسته‌ای این کشور، "راه ایران برای دستیابی به بمب اتمی" را هموار می‌‎کند.
                          باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا در واکنش به این سخنان گفت "این سخنرانی هیچ حرف تازه‌ای نداشت و نخست‌وزیر اسرائیل هیچ راه جایگزین عملی ارائه نکرد."
                          اما آقای نتانیاهو بلافاصله در بازگشت به کشورش به انتقاد مقام‌های آمریکایی پاسخ داد و گفت در سخنانش در کنگره، "راه حل جایگزین عملی" ارائه داده است.
                          نخست‌وزیر اسرائیل در مصاحبه امروز خود به بی‌بی‌سی فارسی افزود قدرت‌های جهانی نباید به طور خودکار محدودیت‌های وضع شده علیه ایران بر سر برنامه هسته‌ای این کشور را تا زمانی که رفتار ستیزه‌جویانه حکومت ایران به مقدار قابل توجهی تغییر کند، بردارند.

                          هدف از مذاکرات ایران و آمریکا، به عنوان عضو اصلی گروه ١+٥، پیدا کردن راهی برای ادامه فعالیت هسته‌ای ایران است
                          آقای نتانیاهو گفت "هیچ کشوری مانند اسرائیل به دنبال حل مسالمت‌آمیز این مساله نیست اما اسرائیل امیدوار است بهترین نتیجه از مذاکرات به دست آید اما برای بدترین وضعیت، آماده است."
                          نخست‌وزیر اسرائیل در مصاحبه اختصاصی خود با بخش فارسی بی‌بی‌سی گفت که تنها به گزارش سرویس‌های اطلاعاتی متکی نخواهد بود.
                          آقای نتانیاهو افزود: سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل، آمریکا و بریتانیا برای سال‌ها نمی‌دانستند که ایران در حال گسترش تجهیزات هسته‌ای زیرزمینی بود.
                          نخست‌وزیر اسرائیل در گفت‌و‌گو با بی‌بی‌سی فارسی هشدار داد زمانی که ایران به سلاح هسته‌ای مجهز شود یا مسیر روشنی برای دسترسی به این سلاح داشته باشد، میزان ستیزه‌جویی این کشور در منطقه و جهان افزایش خواهد یافت و این باعث بروز رقابت تسلیحاتی در منطقه خواهد شد و سایر کشورهای خاورمیانه بلافاصله درصدد آن خواهند بود تا آنها هم به سلاح هسته‌ای دست یابند.

                          بیشتر اعضای کنگره آمریکا از سخنان نخست‌وزیر اسرائیل استقبال کردند
                          ایران از سوی کشورهای غربی متهم شده که تحت پوشش برنامه‌ صلح آمیز هسته‌ای در صدد ساخت تسلیحات اتمی بوده است. این اتهامی است که ایران همواره آن را رد کرده است.
                          هدف از مذاکرات ایران و آمریکا، به عنوان عضو اصلی گروه ١+٥، پیدا کردن راهی برای ادامه فعالیت هسته‌ای ایران و در عین حال، اطمینان بخشی به جامعه جهانی در مورد غیرنظامی بودن این فعالیت‌ها است.
                          آقای نتانیاهو در مصاحبه خود با بی‌بی‌سی فارسی گفت نگرانی اصلی او در مورد توافقی که می‌تواند راه ایران برای رسیدن به بمب اتمی را هموار کند، نگرانی‌ بسیاری از افراد منطقه خاورمیانه نیز است.
                          بنیامین نتانیاهو خاطرنشان کرد که اسرائیل می‌خواهد اطمینان خاطر حاصل کند که آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر ایران ابزار ایجاد یک هولوکاست دیگر را نداشته باشد.[جالب است باز هم دنبال توافق دو مرحله ای هستند ...که اولش سیاسی است...
                          قدوسی هفته های قبل گفته بود چون تیم مذاکره سخنان رهبر را گوش نکردند مجبور شد دو بار در انظار عمومی رهبر خواستش را بگوید یکی یک مرحله شدن مذاکره یکی هم 192هزار سو...
                          اختلافات زیادی در تهران حاکم است ظاهرا
                          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                          tom cruise in face book

                          نظر

                          • tom cruise
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 4756

                            #1948
                            پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                            کری برای رفع نگرانی عربستان از مذاکره آمریکا و ایران به ریاض سفر کرده است


                            جان کری برای اطمینان بخشی به کشورهای عرب در مورد حمایت از آنان به منطقه سفر کرده است
                            جان کری، وزیر خارجه آمریکا برای تشریح نتیجه مذاکرات خود با ایران و رفع نگرانی دولت سعودی از آثار این مذاکرات به عربستان رفته است.
                            سفر آقای کری به ریاض، پایتخت سعودی، بلافاصله پس از چند روز دیدار و گفتگو با مجمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران در سوئیس صورت گرفته است. هدف از این مذاکرات، تلاش برای دستیابی به توافقی بر سر برنامه‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی بوده است.
                            قرار است وزیر خارجه آمریکا در طول سفر به عربستان، با ملک سلمان، پادشاه این کشور دیدار کند و ملاقات‌های جداگانه‌ای هم با وزیران خارجه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس خواهد داشت.
                            این شورا از کشورهای بحرین، عربستان سعودی، عمان، قطر و کویت تشکیل شده و بعضی دولت های عضو نگران آن هستند که ایالات متحده در توافق احتمالی با ایران، امنیت و منافع این کشورها را نادیده بگیرد.
                            مذاکرات آقایان کری و ظریف در چارچوب تلاش کشورهای گروه ١+٥ برای حل و فصل پرونده هسته‌ای ایران صورت گرفته است. آمریکا و برخی دیگر از کشورهای غربی حکومت ایران را متهم کرده‌اند که در پوشش برنامه‌های صلح آمیز هسته‌ای در صدد ساخت تسلیحات اتمی بوده است و برای وادار کردن جمهوری اسلامی به تغییر رویه خود، تحریم‌های سنگینی را علیه ایران به اجرا گذاشته‌اند.
                            مقامات ایرانی این اتهام را همواره رد کرده‌اند و هدف از مذاکرات ایران و آمریکا، به عنوان عضو اصلی گروه ١+٥، یافته راهی برای ادامه فعالیت هسته‌ای جمهوری اسلامی و در عین حال، اطمینان بخشی به جامعه جهانی در مورد غیرنظامی بودن این فعالیت است. ایران نیز که با فشار ناشی از تحریم‌های خارجی دست به گریبان است می‌کوشد دولت های غربی را قانع کند این تحریم‌ها را لغو کنند.

                            آمریکاییان تاکید دارند که تماس با ایران منحضر به تلاش برای حل بحران اتمی است
                            برخی از کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس، به خصوص عربستان، بحرین و امارات متحده عربی، که ضمن اختلاف عقیدتی، سیاسی و ارضی با جمهوری اسلامی، دارای روابط نزدیکی با آمریکا هستند، به اهداف منطقه‌ای حکومت ایران سوء ظن دارند و نگران آن هستند که توافق احتمالی هسته‌ای با ایران مانع از دستیابی این کشور به بمب اتمی نشود. از نظر آنان، اتمی شدن ایران به حکومت این کشور امکان آن را می‌دهد تا با توسل به تهدید همسایگان، خواست خود را به سایر کشورهای منطقه تحمیل کند و حتی در صدد مداخله در امور داخلی آنان برآید.
                            حکومت خاندان سلطنتی وهابی در عربستان و حکومت روحانیون شیعه در ایران همراه با خصومت فرقه‌ای و متهم کردن یکدیگر به درک نادرست و تخطی از اسلام واقعی، درگیر رقابت بر سر گسترش نفوذ خود در منطقه هستند و در برخی از بحران‌های منطقه ای به طور مستقیم و غیرمستقیم دخالت دارند.
                            در سوریه، ایران از رژیم تحت تسلط اقلیت علوی مذهب حمایت می‌کند در حالیکه عربستان حامی برخی گروه‌های مخالف رژیم است، در بحرین، دولت به رهبری اقلیت سنی از حمایت عربستان برخوردار است در حالیکه جمهوری اسلامی به طور آشکار از جنبش به رهبری روحانیون شیعه طرفداری کرده و بحرین ایران را به دخالت مستقیم در امور داخلی خود متهم می‌کند.

                            تظاهرات علیه تسلط حوثی‌ها در یمن با شعار "دین آری، کودتا نه"
                            در عراق نیز، سقوط رژیم صدام حسین، که اقلیت سنی عرب در آن سهمی مهم داشتند، به برتری سیاسی شیعیان منجر شد و تشکل‌های سیاسی آنان، که روحانیون شیعه نیز در برخی از آنها نفوذ قابل توجهی دارند، کمابیش قدرت را در تسلط خود گرفتند هر چند با ظهور و گسترش قدرت گروه اسلامگرای داعش، دولت جدید عراق از مشارکت دادن اقلیت سنی در حکومت سخن گفته است.
                            علاوه بر اینها، در چند ماه اخیر در یمن، در همسایگی عربستان، شبه نظامیان گروه شیعه حوثی توانسته‌اند دولت طرفدار آمریکا و عربستان را سرنگون کنند. این وضعیت باعث نگرانی عربستان در این مورد شده است که ممکن است ایران از روابط با این گروه برای گسترش نفوذ خود در این کشور بهره‌برداری کند.
                            با وجود تاکید دولت ایالات متحده بر اولویت حل بحران هسته‌ای ایران از طریق مذاکره، مقامات آمریکایی کوشیده‌اند نگرانی کشورهای عرب منطقه، و همچنین اسرائیل را در مورد نادیده گرفتن خطر اتمی شدن ایران مرتفع کنند و تاکید داشته‌اند که از طریق مذاکره خواهند توانست اطمینان یابند که جمهوری اسلامی به اسلحه اتمی دست نخواهد یافت.
                            به گفته ناظران، احتمالا آقای کری در جریان سفر به عربستان خواهد کوشید دولت‌های عرب منطقه خلیج فارس را قانع کند که روند تحولات جاری در منطقه، به خصوص در یمن و عراق، باعث تضعیف موقعیت آنان در برابر ایران نخواهد شد و ایالات متحده به حل و فصل مسایل منطقه، به خصوص در یمن و عراق، متعهد است. همچنین، انتظار می رود وزیر خارجه آمریکا تاکید کند که تماس‌های جاری با مقامات ایرانی محدود به تلاش برای حل و فصل بحران هسته‌ای است و ایالات متحده بدون تغییرات اساسی در رویکرد داخلی و خارجی جمهوری اسلامی، در صدد گسترش روابط با ایران بر نخواهد آمد.
                            منابع خبری به نقل از آگاهان سیاسی گفته‌اند موضوع دیگری که در جریان دیدار آقای کری از منطقه احتمالا مورد بررسی قرار خواهد گرفت، جنگ داخلی سوریه است که با قدرت گرفتن تندروهای داعش در آن کشور، پیچیدگی بیشتری یافته است. آمریکا و دولت های عرب منطقه با ادامه حکومت بشار اسد مخالف هستند و در عین حال، از گسترش نفوذ افکار داعش احساس نگرانی می‌کنند و بعضی از آنها در ائتلاف به رهبری آمریکا علیه داعش عضویت دارند.
                            https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                            tom cruise in face book

                            نظر

                            • Fifi
                              عضو عادی
                              • Feb 2015
                              • 43

                              #1949
                              پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                              تامی من فکر کنم با رای نیاوردن نتانیابو در 26 اسفند و رای اوردن ا .ه /.:biggrinsmiley.:/ در خبرگان معادلات حسن به خوبی پیش بره و.....

                              نظر

                              • Senator1989
                                عضو فعال
                                • Feb 2015
                                • 2577

                                #1950
                                پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                                و جامعه شرور و خبیث 80 میلیونی ایران ابروی گذشتگان زحمتکش خودشون و حق ایندگان نیامده رو بیشتر به چنگ و فنا بسپرند ..............حالم از ایرانی جماعت امروز بهم میخوره

                                نظر

                                در حال کار...
                                X