جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • BETA
    عضو فعال
    • Jan 2013
    • 447

    #1456
    پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

    تامی دهنت سرویس..عجب سر و زبونی داری… خوشم میاد از صراحت کلامت...
    تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

    نظر

    • Nay
      Banned
      • Aug 2014
      • 641

      #1457
      پوست خربزه

      سعید جلیلی، دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی، اعتراف کرده که تصمیم این شورا به حصر موسوی و کروبی، به اقدامات آنها در سال ۸۸ ارتباطی ندارد، بلکه از ترس تکرار تجربه مصر و تونس در ایران صورت گرفته است. خانواده مهدی کروبی در نامه ای به علی مطهری، پیام کروبی را به وی اعلام کردند.

      کروبی در پیام خود به علی مطهری٬ از این نماینده تهران در مجلس خواسته تا به “طرفیت از وی” پیگیر حق دادرسی و فراهم نمودن مقدمات لازم درجهت برپایی دادگاهی علنی مطابق اصل ۱۶۸ قانون اساسی٬ باشد.

      -------------------------------------------

      نظر

      • Nay
        Banned
        • Aug 2014
        • 641

        #1458
        شمشیر های بی نیام

        همایش مبارزه با فساد


        حسن روحانی در همایش مبارزه با فساد که با حضور سران سه قوه برگزار شد، تاکید کرده است: "اگر اطلاعات، تفنگ، پول، روزنامه، خبرگزاری و دیگر مظاهر قدرت در یک نهاد جمع شود، ابوذر و سلمان هم باشد، فاسد می‌شود."


        به تعبیر رئیس‌جمهوری ایران، مردم دو نظر درباره فساد دارند. مردم یا می‌اندیشند که :

        "مسئولان می‌دانند و در برابر فساد نمی‌ایستند، پس خود آلوده هستند"

        یا تصور می‌کنند که

        2- "مسئولان در مبارزه با فساد ناتوان هستند."

        آقای روحانی می‌گوید که در هر دو مورد، از نگاه مردم، کل نظام و انقلاب زیر سوال می‌رود و دولت اسلامی ناکارآمد جلوه می‌کند، چرا که به اعتقاد او، ریشه‌کن کردن فساد، از اهداف انقلاب بوده که محقق نشده است.

        او با تاکید بر ضرورت نظارت برای مبارزه با فساد و تجمیع قدرت، به نقش نظارتی مجلس خبرگان بر رهبر جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: "حتی بالا‌ترین مقام کشورمان هم بر قانون اساسی اهتمام دارد."

        نامه رهبر ایران: همایش‌ها چه معجزه‌ای می‌کند؟

        در ابتدای همایش مبارزه با فساد، اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهوری ایران گفت از رهبر ایران خواسته پیامی به همایش مبارزه با فساد بفرستد. به گفته آقای جهانگیری، آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر ایران در حاشیه تقاضانامه او، نوشته است: "این سمینار‌ها و امثال آن‌ها چه معجزه‌ای می‌کند؟ مگر برای مسئولان سه قوه وضعیت فعلی مشخص نیست؟" معاون اول رئیس جمهوری ایران می‌گوید، رهبر ایران درعین حال تاکید کرده که "چه با این سمینار و چه بی آن، بدون هرگونه ملاحظه‌ای برای مبارزه با فساد تصمیم گرفته شود."

        در این همایش، صادق لاریجانی، رئیس قوه قضاییه ایران هم حضور داشت. او گفت، نباید فساد طوری بزرگنمایی شود که آثار مخرب داشته باشد. آقای لاریجانی اضافه کرد: "مسئولان ما نباید فکر کنند، هرگاه سریع‌تر عدد و رقمی را در خصوص وقوع فسادی اعلام کردند، به‌ مفهوم این است که پیشتاز هستند."

        نظر

        • Nay
          Banned
          • Aug 2014
          • 641

          #1459
          جنگ قدرت

          سهم نهادهای سیاسی، دفاعی و امنیتی از بودجه۹۴ چقدر است؟

          سیاست > دولت - حسن روحانی، رئیس جمهوری روز گذشته با حضور در ساختمان سبز بهارستان لایحه بودجه 94 را تقدیم علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی کرد.

          عبدالله احمدي: براساس آئین‌نامه داخلی مجلس، دولت موظف است لایحه بودجه سالانه کل کشور را حداکثر تا پانزدهم آذرماه هر سال به مجلس ارائه کند.
          بر اساس این گزارش، سقف کل بودجه 94 از سوی دولت 837 هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده است، البته برای سال آینده سقف بودجه عمومی 267 هزار میلیارد تومان پیشنهاد شده است و در این بین نهادهای سیاسی همچون وزارت کشور، وزارت اطلاعات و وزارت امور خارجه و سهم قابل توجهی از بودجه امسال را به خود اختصاص داده اند.

          همچنین طبق لایحه بودجه پیشنهادی دولت برای سال 94، مجموع بودجه نهادهای دفاعی- امنیتی از جمله وزارت دفاع، ستاد مشترک ارتش، ستاد مشترک سپاه، بسیج و ستاد فرماندهی کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران 281674170 میلیون ریال پیش‌بینی شده است؛ حال آنکه همین رقم در بودجه سال 93 معادل 212176272 میلیون ریال بوده است که در مجموع سهم این نهادها از اعتبارات، نسبت به سال گذشته با افزایش 32.5 درصدی روبرو شده است.

          در جدول زیر بودجه هریک از این نهادها به صورت جداگانه آمده است:
          (ارقام به میلیون ریال ذکر شده است)
          نهاد
          میزان بودجه پیشنهادی سال 94
          وزارت اطلاعات 22,477,712
          وزارت کشور 14,479,467
          وزارت امور خارجه 10,257,510
          وزارت دفاع 26,646,266
          ستاد فرماندهی کل نیروهای مسلح 18,770,428
          ستاد مشترک ارتش 53,109,065
          ستاد مشترک سپاه پاسداران 174,289,273
          سازمان بسیج 8,859,138
          نهاد ریاست ‌جمهوری 4,399,947
          شورای عالی امنیت ملی 152,300
          مجمع تشخیص مصلحت نظام 545,500
          دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری 31,010
          مجلس شورای اسلامی 5,309,000
          شورای نگهبان 825,428
          دبیرخانه جنبش عدم‌تعهد 20,000

          نظر

          • Nay
            Banned
            • Aug 2014
            • 641

            #1460
            ایالات متحده اروپا

            جايزه کتاب اروپايی سال ۲۰۱۴ چند روز پيش برای بار دوم و اين بار به خاطر کتاب «قاره آشفته و قدرتمند: آينده اروپا چيست؟» در پايتخت اتحاديه اروپا، بروکسل به آنتونی گيدنز جامعه‌شناس مشهور بريتانيايی تقديم شد.

            اين جايزه‌ که بناست «ارزش‌های اروپايی» را معرفی کند و «هويت فرهنگی» اتحاديه اروپا را به شهروندانش و جهان بشناساند، امسال به کتاب نويسنده‌ای تعلق گرفت که معتقد است اتحاديه اروپا عليرغم جمعيت ۵۰۰ ميليون نفری فعلی و صف دراز کشورهای متقاضی پيوستن به آن اگر در فلسفه بنيادين تشکيل خود بازنگری نکند، از بحران فعلی سر سلامت به در نخواهد برد.

            گيدنز نام کتاب خود را از ايده‌ای الهام گرفته‌است که وينستون چرچيل، نخست‌وزير بريتانيا حدود ۷۰ سال پيش به زبان آورد بود: تشکيل «ايالات متحده اروپا» برای نجات اين قاره «آشفته و قدرتمند» و مردمانش از دشواری و درگيری و فقر. سال‌ها بعد هرچند اين ايده کم و بيش عملی شده است، اما اروپا همچنان با بحران‌های بسياری دست به گريبان است؛ از دردسرهای واحد پول مشترک گرفته تا موج احزاب و گروه‌های ملی‌گرايی که اعتقادی به تفويض اختيارات حکومت‌ها به نهادی مانند اتحاديه اروپا ندارند.


            گيدنز در کتاب خود به تاريخ تشکيل اتحاديه اروپا می‌پردازد و به نثری همه‌فهم توضيح می‌دهد که قصه از کجا شروع شد و چگونه به اينجا رسيد و سپس گامی به جلو می‌گذارد و پيشنهاداتی برای حل مشکلات فعلی می‌دهد. به زعم او معرفی يورو به عنوان واحد پولی مشترک، نوعی از فدراليسم اقتصادی و وابستگی متقابل را در اروپا ايجاد کرده و برای سامان دادن به اين وابستگی متقابل، بايد مديريت اقتصادی منسجم و اشتراکی وجود داشته باشد.


            به بيان ديگر فدراليسم اقتصادی، بدون فدراليسم سياسی ممکن نيست. فدراليسم سياسی البته ايده‌ای‌ست که بسياری آن را به معنای از دست رفتن اختيارات دولت‌های ملی در حوزه يورو می‌بينند و از اين رو دل خوشی از آن ندارند. به زعم گيدنز، افزايش نگران‌کننده هواداران احزاب پوپوليست در اين قاره پيش از هرچيز به اين دليل است که تصميمات اصلی به شيوه‌ای غير دموکراتيک و توسط کشورهای قدرتمندتر گرفته می‌شوند.



            تا کنون چندين چهره‌های سياسی مطرح اروپايی به کتاب تازه گيدنز روی خوش نشان داده‌اند، از جمله خاوير سولانا نماينده عالی پيشين اتحاديه اروپا در سياست خارجی و گرهارد شرودر نخست وزير سابق آلمان. جوليانو آماتو نخست وزير سابق ايتاليا حتی ايده گيدنز در اين کتاب را به لحاظ تاثيرگذاری در تصميمات سياسی و بين‌المللی با گزارش Cecchini مقايسه می‌کند؛ گزارشی که در دهه هشتاد و برای بررسی منافع ايجاد بازاری واحد در اروپا تهيه شد و مبنای تصميم کشورهای اتحاديه اروپا برای جايگزينی واحدهای پولی متعددشان با واحد پول يورو قرار گرفت.



            نظريه پرداز «راه سوم»
            اين کتاب – حتی اگر چنان که آقای آماتو می‌گويد سرنوشت‌ساز هم از کار درنيايد- تنها يکی از چهل و چند کتابی است که آقای گيدنز ۷۸ ساله تاکنون نوشته است؛ آثاری که برای ثبت نام به عنوان يکی از موثرترين‌های حوزه جامعه‌شناسی در عصر ما کفايت می‌کند.

            ... فلسفه سياسی « راه سوم»، يکی از مشهورترين ايده‌هايی که او به دنيای انديشه افزوده است تاثيراتی عملی در تصميم‌سازيهای سياسی اقتصادی مهره‌های سياسی عمده داشته؛ از جمله بيل کلينتون رئيس جمهور جمهوری‌خواه آمريکا و تونی بلر نخست‌وزير حزب کارگر در بريتانيا از هواخواهان و پيروان اين نظريه محسوب می‌شوند. برمبنای اين ايده،


            آقای گيدنز وجود يک ايدئولوژی جهانشمول برای پاسخ دادن به سوالات و مسائل انسان در عصر جهانی‌شدن را رد می‌کند و با پيشنهاد راه‌حلی بينابينی در تلاش است راست و چپ سياسی را با هم آشتی داده و از طريق پياده‌کردن اقتصاد راست‌‌گرايانه بازار آزاد همزمان با سياست‌های حمايتی-اجتماعی متمايل به چپ، به يک «مدينه‌ فاضله واقع‌گرايانه» دست پيدا کند.




            «کمک» دردسرساز قذافی‌ها
            همزمان با انقلاب ليبی –که با دخالت قدرت‌های جهانی به سقوط رهبر آن انجاميد- کنجکاوی رسانه‌های بين‌المللی به فاش شدن ارتباط اقتصادی ميان مدرسه اقتصاد و علوم سياسی لندن و شخص آقای گيدنز با ديکتاتور ليبی و همينطور پسر او سيف‌الاسلام قذافی منجر شد.


            بنا بر گزارش‌ها، لرد گيدنز در سال‌های ۲۰۰۶ و ۲۰۰۷ با برنامه‌ريزی يک شرکت مشاوره آمريکايی به نام Monitor Group طی دو سفر به ليبی با رهبر سابق اين کشور معمر قذافی ملاقات کرده بود.


            پيش از آن شرکت آمريکايی مذبور ضمن دريافت دو ميليون پوند از دولت ليبی، متعهد شده بود روابط عمومی و تصوير بين‌المللی اين کشور را با کمک شخصيت‌های شناخته‌شده و معتبر جهانی بهبود بخشد. در يکی از اين سفرها گيدنز در ميزگردی با عنوان «سه متفکر» ظاهر شد و در کنار بنجامين باربر نويسنده و تئوريسين سياسی آمريکايی در گفتگويی شرکت کرد که «متفکر» سوم حاضر در آن کسی نبود جز ديکتاتور سابق ليبی.


            قذافی متعهد شده بود که طی پنج سال مبلغ ۱.۵ ميليون پوند به يکی از زيرمجموعه‌های مدرسه اقتصاد و علوم سياسی لندن کمک کند و بعلاوه اين مدرسه پذيرفت در مقابل دريافت ۲.۲ ميليون پوند، مقامات رسمی ليبی را تحت آموزش قرار دهد.


            نظر

            • Nay
              Banned
              • Aug 2014
              • 641

              #1461
              رفراندوم 92

              هر چی بیشتر میگذره، با بیرون آمدن خبرهای فساد، بیشتر میشه این احتمال رو به یقین تبدیل کرد که سال 92، همچون دیگر انتخابات های مشابه، انتخابات نبود، البته انتصابات هم نبود، یک جور طناب کشی درون گروهی که بیشتر شبیه رفراندومی بود بین خودشون، تا سهمی متناسب با اقدامات مشروع داشته باشند.

              در حقیقت، روحانی، روحانیت رو برای مدتی نامعلوم، واکسینه کرد. در همایش مبارزه با فساد، تیغ تیز اتهامها متوجه 4پا بود ولاغیر! حالا باید دید در ادامه راه، این جان برکف به چه موانعی بر خواهد خورد! چیزی که محرزه، مبارزه از نوع یا مرگ یا زندگی است!

              نظر

              • Nay
                Banned
                • Aug 2014
                • 641

                #1462
                حقوق بشر جهانی- مبارزه علیه نژاد پرستی



                اعلامیه جهانی حقوق بشر

                ۱۳۹۳/۰۹/۱۸

                به مناسبت شصت و ششمین سالگرد تصویب اعلامیه جهانی حقوق بشر و روز جهانی حقوق بشر در ده دسامبر در ابتدا به ریشه‌های تاریخی و سیاسی مفاد این اعلامیه پرداخته می‌شود.
                بعد از فاجعه تاریخی ناسیونال سوسیالیسم در آلمان و جنایات نژادپرستانه هیتلر علیه یهودیان و جنایات او علیه دگراندیشان، مخالفان و مردم کشورهای دیگر، اتحادی جهانی برای تشکیل یک نظم نوین جهانی به وجود آمد، که قرار شد بر پایه ارزش‌های مدرن حقوق بشر مقرر شود.
                فعالان و متفکرین حقوق بشر به این امر واقف بودند، که پیروزی بر دیکتاتوری نازی‌ها و دولت‌هایی که متحدین آلمان نازی بودند، به تنهایی نمی‌تواند به صلح سیاسی در جهان منجر شود.
                آنا الینر روزولت، یکی از مهم‌ترین مولفین اعلامیه جهانی حقوق بشر، و رئیس کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل متحد بود. او همسر سی و دومین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا، فرانکلین روزولت، نیز بود.


                از منشور آتلانتیک تا اعلامیه جهانی حقوق بشر
                قبل از ورود ایالات متحده آمریکا به جنگ جهانی دوم، رئیس جمهوری آمریکا، فرانکلین روزولت، و نخست وزیر انگلستان، وینستون چرچیل، در اوت ۱۹۴۱ وقتیکه در یک کشتی جنگی انگلیسی به نام «پرینس آو ویلس» حضور داشتند، «منشور آتلانتیک» را به جهان اعلام کردند.
                هدف «منشور آتلانتیک» بنیانگذاری نظم و صلح نوین جهانی بود، که قرار است در آن «همه انسان‌ها در همه کشورهای جهان یک زندگی آزاد و بدون فقر داشته باشند.»


                در ژانویه ۱۹۴۲ بیست و پنج کشور عضو «ائتلاف ضد هیتلری» بیانیه سازمان ملل را امضاء کردند. همه این رویدادهای تاریخی پله‌هایی بودند که به تصویب اعلامیه جهانی حقوق بشر منتهی شدند.

                اعلامیه جهانی حقوق بشر مصوبه ۱۰ دسامبر ۱۹۴۸ میلادی دستاوردی است که به دنبال جنگ جهانی دوم شکل گرفت. در مقدمه این اعلامیه آمده که هدف این حقوق جدید بشری، تبلور آرمان مشترکی است که برای همه ملل این جهان است.


                در جمله اول این مقدمه به فاجعه اعمال وحشیانه ناسیونال سوسیالیسم آلمان اشاره شده و به اهمیت حقوق نوین بشری صحه گذاشته می‌شود:
                «… از آنجا که شناسایی حیثیت ذاتی کلیه اعضای خانواده بشری و حقوق یکسان و انتقال ناپذیر آنان اساس آزادی و عدالت و صلح را در جهان تشکیل می‌دهد، عدم شناسایی و تحقیر حقوق بشر منتهی به اعمال وحشیانه‌ای گردیده است که روح بشریت را به عصیان واداشته؛ و ظهور دنیایی که در آن افراد بشر در بیان عقیده آزاد و از ترس و فقر فارغ باشند به عنوان بالا‌ترین آمال بشر اعلام شده است…»


                آزادی‌هایی که در اعلامیه جهانی حقوق بشر مطرح هستند توسط رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا، فرانکلین روزولت، در ژانویه ۱۹۴۱، یعنی هفت سال قبل از تصویب اعلامیه جهانی حقوق بشر، در کنگره آمریکا مطرح شده بودند.

                روزولت به شهروندان آمریکایی و به شهروندان تمام جهان پیام و نوید چهار آزادی را برای آینده جهان بشری داده بود:

                1-آزادی بیان
                2-آزادی عقیده
                3-رهایی از هر نوع ترس
                4- رهایی از فقر.



                این چهار آزادی از یک سو هدف اول مورد حمله از سوی حاکمان هر دیکتاتوری و از سوی دیگر میزان ابتدایی‌ نوع آزادی در یک کشور هستند. در جامعه ایی که انسان‌ها نتوانند بصورت آزاد افکار خود را بیان کنند و در آن مورد بنویسند، در جامعه ایی که انسان‌ها اجازه ندارند آزادانه به دین، یا فلسفه و جهانبینی یا به یک هدف سیاسی اعتقاد داشته باشند، در جامعه‌ای که مقامات کشور با هدف به وجود آوردن رعب و وحشت و ترس مردم را سرکوب می‌کنند و امنیت مردم را نابود می‌کنند و در جامعه‌ای که مقامات کشور نتوانند حداقل رفاه زندگی را برای همه شهروندان فراهم کنند، ابتدایی‌ترین شرایط یک زندگی آزاد از بین برده شده است. به این خاطر بود که روزولت بر این چهار مورد آزادی پافشاری می‌کرد.


                این نکات متعاقبا در اعلامیه جهانی حقوق بشر نیز مطرح شدند. البته خواست‌های آزادی دین و بیان هم در دهه هفتاد قرن هجدهم در انقلاب آمریکا و هم در دهه هشتاد قرن هجدهم در انقلاب فرانسه مطرح شده بودند.

                ایده آزادی و رهایی از ترس و فقر تصوراتی بدعت آور بودند که آرمان‌های حقوق بشری را برای شهروندان همه کشور‌ها در سطح جهانی منقلب کردند.
                این خواست نیز قبلا در برنامه «نیو دیل» توسط رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا فرانکلین روزولت مطرح شده بود و تجلی سیاست اجتماعی او در جواب به بحران اقتصاد جهانی سال‌های اول دهه سوم قرن بیستم بود.

                روزولت به این نتیجه رسیده بود که سیاست کشور باید در بازار آزاد دخالت کند تا حق اقتصادی و اجتماعی فقرا پایمال نشود. هدف روزولت بهبودی وضع اقتصادی و اجتماعی ناتوان‌ترین و فقیر‌ترین اقشار جامعه بود.

                روزولت با پیش بردن برنامه اقتصادی سیاسی «نیو دیل» که به گمان خودش یک نوع «سند حقوقی دوم» بود، امکانات حقوقی، اجتماعی و اقتصادی جدیدی را برای بهبود وضع توده‌های فقیر در آمریکا به وجود آورد.

                در ماه آوریل ۱۹۴۵ ایالات متحده آمریکا همراه با چندین کشور دیگر، باقی دولت‌های جهان را برای تاسیس سازمان ملل متحد به سانفرانسیسکو دعوت کردند.
                یک سال پیش از آن، یعنی در سال ۱۹۴۴ در واشینگتن، طرحی توسط کشورهای بزرگ غربی برای تاسیس یک سازمان بین‌المللی ریخته شده بود. قرار بر این بود که سازمان جدیدی به نام سازمان ملل متحد جایگزین اتحادیه ملل شود که در دهم ژانویه ۱۹۲۰ تاسیس شده بود. متعاقبا سازمان ملل متحد در ۲۶ ژوئن ۱۹۴۵ تاسیس شد.

                مجمع عمومی سازمان ملل متحد در ۱۰ دسامبر ۱۹۴۸ قطعنامه ۲۱۷، یعنی اعلامیه جهانی حقوق بشر را در پاریس به تصویب رساند. ۴۸ کشور به این قطعنامه رای مثبت دادند و هشت کشور از جمله شوروی، اوکراین، لهستان، یوگوسلاوی، عربستان سعودی و آفریقای جنوبی به آن رای منفی دادند.


                متن اعلامیه جهانی حقوق بشر تا به حال به ۳۰۰ زبان مختلف ترجمه شده است.

                نظر

                • Nay
                  Banned
                  • Aug 2014
                  • 641

                  #1463
                  داعش سیمانی؟ یا داعش سریشی؟

                  در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                  داعش از کجا امد؟
                  مافیای شرکتهای سیمانی برای فروش سیمان خود به عراق با دادن پول به تروریستها اینها را تجهیز کردند تا عراق را ویران کند بعد شروع به باز سازی عراق کنند و سیمانهای خود را به مردم مظلوم عراق بفروشند....
                  شرکتهای جنایتکار سیمان کارون..
                  سیمان غرب
                  هگمتان
                  درود
                  بهبهان
                  در راس کمپانیهای سیمان ایرانی هستند که به اتش زدن جنگ فرقه ای برای خرابی این کشور دامن زدند...
                  اسناد فاش شده از ویکی لیکس نشان میدهد میلیونها دلار توسط این شرکتها به تروریستها کمک شده است در عین حال این شرکتها دولت ایران را برای کمک به حکومت بغداد و نابودی تروریستها تحت فشار گذاشتند
                  حال به نظر این امر متضاد کار اول اینهاست ولی باید گفت اینها هدفشان خراب کردن عراق توسط تروریستها سپس باز سازی ان توسط خود است و فروش میلیونها تن سیمان...به مردم مظلوم عراق..در واقع این امر دو جه دارد یکی خرابی عراق توسط داعش دوم امن شدن توسط دولت بغداد..برای باز سازی
                  شرح حال کسانیکه میگفتند جنگها برای رفع بحران اقتصادی است .یا فروش اسلحه ....یا خراب کردن برای کاهش دستمزدها و بیکاری در خاورمیانه است که بعدا کمپانیهای خارجی استفاده کنند عین این است
                  همانقدرکه مردم ایران از جنگ سیمان میخندند دیگران نیز به ریش تحلیل اقتصادی فوق که مبتنی بر جنگ بحران است میخندند
                  استاد خسته نباشید بابت این اخبار و تحلیل هایی که میگذارید!

                  اما جداً این تحلیل، اسمش تحلیله؟ این که از آب بینی بُــز هم بی ارزش تر و آبکی تره، چه برسه به سفتی و استحکام سیمان!!!!!!!

                  حتی خود تحلیل گر به تحلیل خودش خندیده، از شما خیلی بعید بود چنین تحلیل آبکی رو بذارید و بولدش هم بکنید!

                  یعنی: مفت باشه، کوفت باشه؟


                  دل که
                  نه در پرده وداعــش مکن
                  هر چه
                  نه در پرده سماعش مکن
                  آخرین ویرایش توسط Nay؛ 2014/12/09, 16:45.

                  نظر

                  • Nay
                    Banned
                    • Aug 2014
                    • 641

                    #1464
                    پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                    چرا در ژاپن کسي مرگ بر آمريكا نمي گويد؟!


                    از يكي از مقامات ژاپن پرسيدند : شماتنها کشوري بوديد که درجنگ جهانی امرکیا عليه تان از بمب اتم استفاده کرد، قاعدتا شما بايد بزرگترين دشمن آمريكا باشيد، پس چرا هيچ گاه شعار « مرگ برآمريكا » سر نمي دهيد؟؟؟ !!!

                    او پاسخ داد : شعار دادن مال اونهايي است که درعمل هيچ کاري نميتوانند بكنند !

                    همين كه بر روي ميز رئيس جمهور امريكا تلفن پاناسونيک ما قرار گرفته يعني اينكه ما پيروز شديم!



                    و یک ژاپنی برنده جایزه نوبل فیزیک تو NHK داشت از آینده LED میگفت و پرسیدند ازش، چرا اینقدر براتون مهمه که این تکنولوژی نانو ال ئی دی را گسترش دهید که باعث میشه در مصرف برق، بسیار صرفه جویی بشه؟

                    پاسخ داد: چون ما از نوادگان ارسطو و بقراط هستیم! و میخواهیم به توصیه اجدادمان، تمام مردم دنیا، علی الخصوص آفریقایی ها، از نعمت روشنایی برخوردار باشند!

                    نظر

                    • parvaz
                      عضو فعال
                      • Feb 2010
                      • 555

                      #1465
                      پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران


                      واکنش اوباما به تظاهرات ضدنژاپرستی: اعتراضات مسالمت آمیز برای تغییر اجتماعی ضروری است

                      وی ادامه داد: تغییر، زمان بر است. ارزش برگزاری اعتراضات و فعالیت های مسالمت آمیز یادآوری این موضوع به جامعه است که این تغییر هنوز روی نداده است.
                      اوباما گفت که اعتراضات مسالمت آمیز برای تحقق تغییر اجتماعی، حیاتی است.

                      به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، رئیس جمهور آمریکا از اهمیت اعتراضات مسالمت آمیز دفاع کرد و گفت: چنین اعتراضاتی برای کمک به تحقق تغییر اجتماعی، ضروری هستند.

                      او این سخنان را به شبکه تلویزیونی بی ای تی گفت. اکثر مخاطبان این شبکه را سیاه پوست های آمریکا تشکیل می دهند.

                      اوباما درباره اعتراضات اخیر در آمریکا علیه تبرئه پلیس های سفید پوست عامل قتل سیاه پوست های مظنون به ارتکاب جرم گفت: معتقدم تا زمانی که این اعتراضات مسالمت آمیز باشند؛ این اعتراضات، ضروری هستند ... هنگامی که این اعتراضات به خشونت تبدیل می شوند در این صورت این اعتراضات، مثبت نخواهند بود.



                      رئیس جمهور آمریکا همچنین گفت که او در کاخ سفید با برخی از سازمان دهندگان اعتراضات علیه رفتار پلیس گفتگو کرده است.

                      وی ادامه داد: تغییر، زمان بر است. ارزش برگزاری اعتراضات و فعالیت های مسالمت آمیز یادآوری این موضوع به جامعه است که این تغییر هنوز روی نداده است.

                      اوباما که اولین رئیس جمهور سیاه پوست آمریکاست ادامه داد: من به عنوان رئیس کشور، این موضوع را یکی از مهمترین مسائلی می دانم که با آن رودر رو هستیم زیرا آمریکا زمانی موفق می شود که هر فردی احساس کند منصفانه با او رفتار می شود و فرصت برابری به دست می آورد.

                      مرگ "اریک گارنر" سیاه پوست 43 ساله به دلیل خفگی به هنگام تلاش اعضای پلیس برای جلوگیری از حرکت او در یکی از خیابان های نیویورک و مرگ "مایکل بروان" نوجوان 17 ساله سیاهپوست به ضرب گلوله پلیس در شهر فرگوسن در تابستان گذشته، موج گسترده ای از اعتراضات در شهرهای مختلف آمریکا را به دنبال داشت.

                      دادگاه های آمریکا نیروهای پلیس عامل این دو حادثه قتل را تبرئه کرده اند.

                      نظر

                      • tom cruise
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 4756

                        #1466
                        پاسخ : داعش سیمانی؟ یا داعش سریشی؟

                        در اصل توسط Nay پست شده است View Post
                        استاد خسته نباشید بابت این اخبار و تحلیل هایی که میگذارید!

                        اما جداً این تحلیل، اسمش تحلیله؟ این که از آب بینی بُــز هم بی ارزش تر و آبکی تره، چه برسه به سفتی و استحکام سیمان!!!!!!!

                        حتی خود تحلیل گر به تحلیل خودش خندیده، از شما خیلی بعید بود چنین تحلیل آبکی رو بذارید و بولدش هم بکنید!

                        یعنی: مفت باشه، کوفت باشه؟


                        دل که
                        نه در پرده وداعــش مکن
                        هر چه
                        نه در پرده سماعش مکن
                        laughingsmileylaughingsmiley
                        اگر این را نفهیدی ان100صفحه که خواندی همه اش اتلاف وقت کردی ...لذا دیگر نباید اتلاف وقت کنی و وقت هدر دهی اینجا
                        https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                        tom cruise in face book

                        نظر

                        • tom cruise
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 4756

                          #1467
                          پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                          فرمانده سپاه فارس: موسوی، کروبی و خاتمی نجس سیاسی هستند
                          علی مطهری، نماینده اصولگرای مجلس می‌گوید اگر موسوی و کروبی در حصر بمیرند، غده چرکینی برای نظام می‌شود. فرمانده سپاه فجر استان فارس از موسوی، کروبی و خاتمی به‌عنوان نجس‌های سیاسی یاد می‌کند که قابل تطهیر نیستند.
                          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                          tom cruise in face book

                          نظر

                          • tom cruise
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 4756

                            #1468
                            پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                            عجب خیانتی است
                            یک عده بخورند بخوابند ..و میلیاردها نفر کار کنند
                            دوران مفت خوری شرق الاوسط ...تمام شد حسن خان....تاریخ نشان داد دو دلار نفت رفت بالا توهم زدند عنقریب دنیای سرمایه داری می ترکد و نفت می شود200دلار....
                            شما کوچکتر از ان هستید در سیاستهای کلان جهان قد علم کنید...
                            در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                            روحانی کاهش قیمت نفت را 'خیانت علیه جهان اسلام' خواند
                            6

                            آقای روحانی برخی کشورها را متهم کرده که با توطئه و برنامه‌ریزی قیمت نفت را کاهش داده‌اند
                            حسن روحانی رئیس جمهور ایران در جلسه هیات دولت کاهش قیمت جهانی نفت را "صرفا یک موضوع اقتصادی" ندانسته و گفته که این اتفاق "ناشی از توطئه و برنامه ریزی سیاسی برخی از کشورها بوده است."
                            آقای روحانی گفته که "کاهش قیمت نفت توطئه ای علیه مردم منطقه و مسلمانان بوده که نفع آن صرفاً برای برخی دیگر از کشورها می باشد."
                            قیمت نفت در ماه‌های اخیر نزدیک به ۴۰ درصد کاهش پیدا کرده است و از حدود ۱۱۵ دلار به کمتر از ۷۰ دلار در هر بشکه رسیده است.
                            برخی دلیل این کاهش را به تولید بالای عربستان و عدم تمایلش به کاهش تولید، برخی جنگ اقتصادی و فشار بر ایران و روسیه و برخی نیز افزایش تولید نفت شیل آمریکا می دانند.
                            آقای روحانی بدون این که از کشوری نام ببرد گفت که "مردم این گونه توطئه ها و به تعبیری خیانت ها علیه جهان اسلام را از یاد نخواهند برد و مسلما به این توطئه عکس العمل نشان خواهند داد و کشورهایی که پشت این توطئه هستند باید بدانند که نفرت را در جهان اسلام نسبت به خود افزایش می دهند."
                            کاهش قیمت نفت برای کشورهایی نظیر ایران که عمده درآمدهای ارزی خود را از محل صادرات نفت به دست می آورند، مشکل آفرین استف به خصوص در شرایطی که به دلیل تحریم ها تولید نفت ایران به کمتر از نصف (یک میلیون بشکه در روز) کاهش پیدا کرده است.
                            آقای روحانی در عین حال گفته که "مردم مطمئن باشند دولت توانایی اداره کشور را به خوبی و با همین قیمت نفت دارد و این کاهش ، عدم اتکای بودجه کشور به نفت را افزایش می‌دهد."
                            دولت آقای روحانی دومین لایحه بودجه خود را این هفته به مجلس برد و بر اساس این بودجه سهم نفت در درآمدهای دولت کاهش پیدا کرده است.
                            آقای روحانی می گوید که بودجه ۹۴ کمترین اتکا را به درآمدهای نفتی دارد و "این امر نسبت به سال‌های گذشته بی سابقه بوده و این کاهش قیمت نفت فرصتی است تا وابستگی بودجه را از درآمدهای نفتی جدا کنیم."
                            دولت آقای روحانی امیدوار است باوجود کاهش قیمت نفت، صادرات غیرنفتی به ۵۰ میلیارد دلار در سال جاری برسد. وی گفته است "با تحقق این امر می توانیم کاهش درآمدهای نفتی را جبران کنیم.".
                            https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                            tom cruise in face book

                            نظر

                            • tom cruise
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 4756

                              #1469
                              پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                              در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                              وعده اردوغان: بازگشت زبان عثمانی و رسم‌الخط عربی به مدارس ترکیه
                              رئیس‌جمهور ترکیه قصد دارد زمینه بازگشت زبان عثمانی و رسم‌الخط عربی به مدارس ترکیه را فراهم کند. او می‌گوید آتاتورک با حذف زبان عثمانی رگ گردن ترکیه را قطع کرد. مخالفان سکولار نگران «دستور کار اسلام‌گرایانه» اردوغان‌اند.
                              Türkei Nationalfeiertag 29.10.2014 Erdogan
                              رجب طیب اردوغان٬ رئیس‌جمهور ترکیه٬ روز دوشنبه (۱۷ آذر/ ۸ دسامبر) اعلام کرد که درس زبان عثمانی با رسم‌الخط عربی را به دبیرستان‌های ترکیه بازخواهد گرداند و گذراندن این دروس برای دانش‌آموزان اجباری خواهد بود؛ اقدامی نمادین و البته جنجال‌برانگیز که مخالفان سکولار اردوغان را برآشفته است.
                              به گزارش خبرگزاری فرانسه٬ مخالفان اردوغان می‌گویند این نشانه دیگری از دستور کار اسلام‌گرایانه او برای ترکیه است.
                              مصطفی کمال آتاتورک٬ بنیان‌گذار ترکیه نوین زبان عثمانی را در سال ۱۹۲۸ میلادی منسوخ اعلام کرد و رسم‌الخط لاتین را جای‌گزین رسم‌الخط عربی آن کرد. آتاتورک همچنین برای بالا بردن خلوص زبان رسمی ترکیه٬ دستور حذف واژه‌های عربی٬ فارسی و یونانی از این زبان را صادر کرد.
                              مخالفان اردوغان می‌گویند طرح او برای بازگرداندن زبان عثمانی و رسم‌الخط عربی به مدارس گامی دیگر در جهت نابودی اصلاحات سکولاری است که آتاتورک در ترکیه ایجاد کرده بود و جدایی دین و دولت از مهم‌ترین پایه‌های آن بود.
                              اردوغان می‌گوید مخالفان چه بخواهند و چه نخواهند، زبان عثمانی در مدارس ترکیه تدریس خواهد شد
                              اردوغان می‌گوید مخالفان چه بخواهند و چه نخواهند، زبان عثمانی در مدارس ترکیه تدریس خواهد شد
                              شورای آموزش ملی ترکیه در هفته جاری به اجباری شدن کلاس‌های زبان عثمانی در دبیرستان‌های مذهبی و اختیاری شدن آن در دبیرستان‌های معمولی رای داده است.
                              اکثر اعضای این شورا از حامیان دولت اردوغان‌اند.
                              استدلال اردوغان برای بازگرداندن زبان عثمانی به مدارس این است که «باید روابطمان را با ریشه‌هایمان تقویت کنیم».
                              رئيس‌جمهور ترکیه همچنین از این‌که اکثر مردم کشور نمی‌توانند حتی نوشته‌های روی سنگ قبر نیاکان خود را بخوانند٬ ابراز تاسف کرد.
                              درخواست اجباری شدن آموزش قرآن در مدارس
                              رئیس‌جمهور اردوغان در نشست یک شورای مذهبی در آنکارا گفت: «کسانی در این کشور هستند که نمی‌خواهند این زبان تدریس شود. این خطر بزرگی است و چه آنها بخواهند و چه نخواهند زبان عثمانی در این کشور تدریس و آموخته خواهد شد.»
                              به گفته رجب اردوغان٬ اقدام آتاتورک برای حذف زبان عثمانی شبیه به «بریدن رگ گردن ترکیه» بود و «فاجعه‌ای است که این ملت که روزی سرآمد علم و دانش بود٬ حالا نبوغ خود را از دست داده است.»
                              او پیش‌تر خواستار این شده بود که «دروس قرآن هم همانند دروس فیزیک در مدارس اجباری شود.»
                              DW.DE

                              نخست‌وزیر ترکیه برابری زن و مرد را "مرگبار" می‌داند
                              ترکیه و ۱۰۰ روز ریاست جمهوری اردوغان
                              پلیس ترکیه می‌تواند در تظاهرات از سلاح گرم استفاده کند
                              رهبران اپوزیسیون ترکیه می‌گویند اردوغان می‌خواهد کودکان ترکیه را از سوال کردن درباره جهان پیرامون‌شان بازدارد: «او می‌خواهد از ترکیه یک کشور قرون وسطایی بسازد٬ اما هرگز موفق نخواهد شد.»
                              تصمیمات شورای آموزش ملی ترکیه برای تبدیل شدن به قانون نیاز به تصویب وزارت آموزش این کشور دارد؛ نهادی که تا کنون اکثر طرح‌های این شورا را تایید و تبدیل به قانون کرده است.
                              به نظر می‌رسد با اتخاذ این تصمیم٬ دولت و مخالفان در ترکیه به تقاطعی حساس و سرنوشت‌ساز رسیده‌اند؛ حالا تقابل دولت اسلام‌گرای ترکیه و مخالفان سکولارش جدی‌تر از گذشته خواهد شد...
                              خدا پدر خرم سلطان را بیامرزد اینها را از هم پاشاند
                              ترکیه عثمانی جنایتکار ترین دولت اناتولی بوده است اینها اول حکومتشان شیعه کشی میکردند اخرش هم ارامنه را کشتند
                              اینها میخواهند جزو اتحادیه اروپا بیایند باید خود را تالی تمدن بیزانس بدانند و روم شرقی نه کشور جنایتکار ی مثل عثمانی...و سلطان سلیم خان
                              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                              tom cruise in face book

                              نظر

                              • tom cruise
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 4756

                                #1470
                                پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                                با این قمیت جهانی توافقم بشود اثر خاصی ندارد...
                                اول سال 1.2میلیون بالای 100دلار فروختند
                                الان60دلار است
                                لذا2.5میلیون بشکه هم صادر کنند نهایت 20درصد درامد زیاد شود...
                                تازه قیمتهای پتروشیمی هم ریخته بازم می ریزد
                                بماند طرحهای عظیم نفت گاز پتروشیمی امرکیا یک چند سال دیگر بهره برداری می رسد...
                                بماند تولید کشورهای عرب یهم بسیار زیاد خواهد دشد خصوصا عراق هر سال یک یملیون زیاد تولید خواهد کرد...و امروز هم قمیت نفت تحویلیش را کم کرد...
                                عراق شیعی و عربتسان سعودی وهابی رقبای سخت ایرانند
                                اباد شدن عراق و خارج شدنش از تحرمیها کار را برای تهران بسیار سخت میکند
                                همیشه ایرانیها قدرت غرب را اشتباه برارود کرند ...یکبار فکر کردند تظاهرات وال استریت سبب فروپاشی می شود..یکبار فکر کرد بحران2008 سبب فروپاشی میشود فکر کرد با تحریم نفت 200می شود ..بعد با تهدید بستن هرمز خواست کار ی بکند نشد... بازفکر کرد اتمی شود غرب مجبور میشود تسلیمش شود...بعد توافق کرد گفت تحریم جدید نیاید ...با همین یک میلیون بشکه کشور اداره میکنیم یهو نفت را ریزاندند ....
                                https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                                tom cruise in face book

                                نظر

                                در حال کار...
                                X