تاثیر جنگ احتمالی سوریه بر صنعت ایران

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مات
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 5650

در اصل توسط salmasi پست شده است View Post
    مسخره كردين خودتونو!
    اينجا بحث چيز ديگه ايه
    خواهشا برين تو يه تاپيك ديگه كلاس مذهبي تونو برگزار كنين
    بحث مسخره کردن نیست
    یک عده اومدن میگن این جنگ سوریه رو حضرت علی پیش بینی کرده بوده و به یارانش گفته بوده
    منم حرفم اینه که این خبر غیر واقعیه و دقیقا همین خبر تو همین تاپیک نقل شده منم برای همین اینجا بحثشو باز کردم
    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• alooche
      عضو عادی
      • May 2013
      • 52

لطفا قوانين انجمن رو رعايت كنيد

4) در هنگام ارسال مطلب یا مطرح کردن سوالات خود، حتماً تاپیک مناسب را انتخاب نمایید و از ارسال مطالب بی محتوا و غیر متناسب با موضوع اصلی که موجب شلوغی و منحرف شدن آن مبحث می شود و نیز از دادن پست تشکر و امثال آن و ارسال تنها یک یا چند شکلک بدون متن خاص به جهت نظم و یکپارچگی انجمن جداً خودداری فرمایید و در مواردی که پاسخ ها حالتی شخصی و بی ارتباط به تاپیک پیدا میکند به جای نوشتن پاسخ ها در تاپیک از پیام خصوصی و یا صفحه شخصی استفاده شود.

13) بحث در مورد دین، سیاست، مذهب، مقدسات، قومیتها و مسایل مربوطه در هر نوع و روش آن (چه موافق و چه مخالف) هیچ کمکی در راستای نیل به اهداف فنی سایت ننموده و تحت هیچ شرایطی مجاز نیست.

نظر

• riskman
        عضو عادی
        • Sep 2011
        • 208

در اصل توسط مات پست شده است View Post
        اگر ائمه از اینده خبر داشتن
        پس چرا حضرت علی قبل از اینکه عمرو عاص دستور به نیزه کردن قران رو بده حضرت علی اونو نگفته بوده تا حیله عمرو عاص با شکست مواجه بشه
        اگر اون حیله نمیگرفت مطمئن باشید که معاویه و عمرو عاص شکست میخوردن و کشته میشدن و اسلام راهش راهه دیگه ای بود و دیگه اون اتفاقات برای امام حسن و امام حسین نمیافتاد
        دوستان واقع بین باشید
        پیامبر و امامان هم از اینده خبری نداشتن
        وحی هم که به پیامبر از جانب خدا ارسال شده فقط برای نجات بشریت بوده نه اینکه اون بزرگواران از اینده خبر داشته باشن و بدنن در اینده چه اتفاقاتی میفته
        با توجه به اعتراض دوستان و احترام به نظرشان من مایل به ادامه بحث در این تاپیک نیستم ! ولی در تاپیک دیگر یا خصوصی در خدمت دوستان هستم!
        فقط دوستانی که علم امامت و عصمت ائمه را مردود می دانند! منبعی از قران یا حدیث معتبر معرفی کنند! در غیر این صورت من اعتقاد دارم نظراتشان محدود به برداشتهای شخصی و ناشی از مطالعه ناکافی می باشد! با عرض پوزش!
        ضمنا" ائمه هدف اولشان عمل به وظیفه الهی و بعد پیروزی در جنگ بود! لذا برای بیداری جامعه موظف به شرکت در جنگ بودند حتی با علم به شهادت ( مثل امام حسین)! و الا پیشبینی شهادت امام حسین کار ساده ای بود !
        در مورد بحث سوریه هم مطرح کردن این قضایا درست نیست!

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3238

دوستان عزیز لطفا خارج از موضوع تاپیک اظهار نظر نکنید
          Honesty is the best policy

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5094

همانطور که گفتم علاقه داشتم تاپیکی جداگانه زده و بحث میشد ولی متاسفانه همچنان که انتظار داشتم یک ایراد اساسی وجود دارد که باعث میشود اینچنین تضادهایی بوجود آید.
            متاسفانه 2 طرف دعوا ، موافق و مخالف یک پای خود را به مذهب گره زده اند و بر این اساس هیچگاه هیچکدام به مقصود نمی رسند چون در پی اثبات و نفی چیزی میباشند که هدف نیست!
            از دوستان دعوت میکنم مباحث مورد بحث خود را در تاپیک و تالار منسوب به آن یعنی مذهب ادامه دهند چون این ربطی به آنچه در پیش است ندارد.

و البته یک توصیه دوستانه بعنوان آخرین جملات از این باب که گمان میکنم باید گفت و رد شد ....

اگر واقعا میخواهید حقیقت را بدانید ، اگر واقعا طالب دانستن هستید ، خواهان شنیدن موسیقی عالم هستید ، خواهان دیدن اسرار هستی هستید... فقط کافیست ابتدا کافر شوید!!! ابتدا همه چیز و همه کس را انکار کنید ، در سکوت و تاریکی مطلق اندیشه بروید ، از جایی که هستید بالاتر بروید ، از زمین دل بکنید و از بالا بنگرید ، آنجا که هستید در آن سکوت و تاریکی به دنبال نور بگردید...حتما پیدایش میکنید و آنگونه ایمان می آورید که گفته شده...
            برای یکبار هم که شده جای خدا بنشینید و به عالم بنگرید ، همه چیز را آنگونه که هست باور خواهید کرد ، نه آنگونه که نشان داده میشود!
            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• Arash007
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 541

والا من اگه جای خدا بودم به داد کودکان سوریه می رسیدم فک کنم هر کس بود همین کارو میکرد

نظر

• arak_bourse
                کاربر فعال
                • Nov 2010
                • 3802

در جواب دوستمون كه ميگه چيزي به اسم معصوم وجو نداره مثل اينه كه بگي چيزي به اسم آب پاك يا هواي پاك وجود نداره. واقعا اينكه ما معصوم نيستيم دليل نميشه معصوميت وجود نداشته باشد.
                پيامبر و امامان رو ديگه به بحث نكشونيد كه اين بحث ها از عقل ما ساخته نيست. متاسفانه جوانهاي امروزي ما يه دانشگاه كه ميرن ديگه فكر ميكنن عقل كاملند. واقعا مشكل ما اينه كه تو مباحث ديني همه دخالت ميكنيم. اگه قرار بود اول اسلام هم همه اينجوري باشن الان چيزي به اسم دين ديگه نبود. فكر ميكني مشكل آمريكا چيه كه هر روز به يك كشور اسلامي حمله ميكنه . ميخواد كه مسلمونا ضعيف شن وبه اختلافاتشون دامن بزنه. با ذكر صلوات بر محمد اين بحث ها ديني جاش اينجا نيست ديگه.
                در اصل توسط majid2010 پست شده است View Post
                ظاهرا شما از اهل سنت می باشید فکر کنم اگه بخوام ادامه بدم اینجا تاپیک شیعه و سنی بشه پس بی خیال .
                فقط اینو بگم که به فرموده قران اطاعت از پیامبر واجب است . حال اگر پیامبر معصوم نباشد و به گناهی فرمان دهد یعنی قران غیر مستقیم به آن گناه فرمان داده .
                دیگه هم بیشتر بحث رو ادامه نمیدم

Sent from my GT-S5660 using Forum Runner
                تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

زبونم مو در آورد از بس تو این تاپیک گفتم آقا ، خانم جون مادرت بحث سیاسی رو خارج از مسائل اقتصادی مطرح نکن ، آقا ، آآآآآآآآقا به همدیگه توهین نکنید ، به اعتقادات هم توهین نکنید.
                  قول می دم اگه تاپیک مذهبی یا سیاسی درست کنن اینقدر ادامه پیدا نمی کنه که اینجا دوست دارن ادامه پیدا کنه./.:biggrinsmiley.:/
                  بابا چند بار گفتم بیاین عقلامون رو بذاریم رو هم ببینیم کف قیمت در چه زمانی در میاد؟ کی وقت خریده؟ کو گوش شنوا!/:.zzzzzz.:/
                  اینجوری ما هم تحریک می شیم عقایدمون رو بگیم و ازشون دفاع کنیم و به راحتی هرج و مرجی میشه که بیا و ببین
                  حالا دو دقیقه نشده میبینی دوباره یکی میاد و شروع می کنه به تحریک بقیه/:.weirdsmiley.:/
                  «محمد حسین» هستم.
                  امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• arak_bourse
                    کاربر فعال
                    • Nov 2010
                    • 3802

كيوان جان خيلي خوب توضيح دادي. واقعا اگر انسان به اين فكر كنه كه در تاريكي بي ديني و تباهي فرو بره اون موقع است كه ارزش دين مشخص ميشه.
                    اتفاقا اگر كسي از اين حرفهاي خوب بزنه باعث ارشاد بقيه است. استفاده كرديم. خدا خيرت بده
                    در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                    همانطور که گفتم علاقه داشتم تاپیکی جداگانه زده و بحث میشد ولی متاسفانه همچنان که انتظار داشتم یک ایراد اساسی وجود دارد که باعث میشود اینچنین تضادهایی بوجود آید.
                    متاسفانه 2 طرف دعوا ، موافق و مخالف یک پای خود را به مذهب گره زده اند و بر این اساس هیچگاه هیچکدام به مقصود نمی رسند چون در پی اثبات و نفی چیزی میباشند که هدف نیست!
                    از دوستان دعوت میکنم مباحث مورد بحث خود را در تاپیک و تالار منسوب به آن یعنی مذهب ادامه دهند چون این ربطی به آنچه در پیش است ندارد.

و البته یک توصیه دوستانه بعنوان آخرین جملات از این باب که گمان میکنم باید گفت و رد شد ....

اگر واقعا میخواهید حقیقت را بدانید ، اگر واقعا طالب دانستن هستید ، خواهان شنیدن موسیقی عالم هستید ، خواهان دیدن اسرار هستی هستید... فقط کافیست ابتدا کافر شوید!!! ابتدا همه چیز و همه کس را انکار کنید ، در سکوت و تاریکی مطلق اندیشه بروید ، از جایی که هستید بالاتر بروید ، از زمین دل بکنید و از بالا بنگرید ، آنجا که هستید در آن سکوت و تاریکی به دنبال نور بگردید...حتما پیدایش میکنید و آنگونه ایمان می آورید که گفته شده...
                    برای یکبار هم که شده جای خدا بنشینید و به عالم بنگرید ، همه چیز را آنگونه که هست باور خواهید کرد ، نه آنگونه که نشان داده میشود!
                    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• مات
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 5650

سال 85 ی جنگی در گرفت بین حزب الله و اسراییل تو برج مردادماه
                      اون زمان یکی از صنایعی که مثبت میخورد و میرفت بالا صنعت دارو بود
                      به نظرم صنعت دارو بیاد بالا با توجه به تجربه اون موقع
                      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

سال 85 ی جنگی در گرفت بین حزب الله و اسراییل تو برج مردادماه
                        اون زمان یکی از صنایعی که مثبت میخورد و میرفت بالا صنعت دارو بود
                        به نظرم صنعت دارو بیاد بالا با توجه به تجربه اون موقع
                        اینسری فکر نمی کنم اینطور عمل کنه ، دارو هم مثل بقیه اصلاح میکنه.

نظر

• Arash007
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 541

من صنایع غذایی رو خوب میبینیم چون مردم ما جنبه ندارن که میرن دنبال احتکار

نظر

• مات
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 5650

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                            اینسری فکر نمی کنم اینطور عمل کنه ، دارو هم مثل بقیه اصلاح میکنه.
                            پی به ای چهار یا پنج با توجه به تعدیلی هم که دارن اگه بخواد اصلاح کنه که فاتحه کل بازار خوندس

نظر

• مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

در اصل توسط Arash007 پست شده است View Post
                              من صنایع غذایی رو خوب میبینیم چون مردم ما جنبه ندارن که میرن دنبال احتکار

بحث احتکار هم که بخواد بیاد وسط دارو هم گزینه خوبیه برای خیلی ها با توجه به گرونی که الان شده تو دارو

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

پی به ای چهار یا پنج با توجه به تعدیلی هم که دارن اگه بخواد اصلاح کنه که فاتحه کل بازار خوندس
                                روند بورس همچنان صعودی هست (فعلا) ولی اصلاح با شیب ملایم و زمانبر هم ظاهرا اجتناب ناپذیر به نظر میرسه....

نظر

در حال کار...
                                X