تاثیر جنگ احتمالی سوریه بر صنعت ایران

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
    دوستان سلام،
    کنگره ی آمریکا در تعطیلات تابستانی به سر میبره و قرار بر اینه که دوشنبه نهم سپتامبر رای به حمله و یا منع حمله به سوریه بده.
    با توجه به مطالعاتی که این چند روز داشتم و از اونجایی که با ادبیات سیاست خارجی آشنایی مختصری دارم چند نکته هست که خدمتتون عرض میکنم:

تحلیل خیلی خوبی بود . از روی منطق بود ، نه از روی احساس یا منفعت شخصی و بخاطر همین قابل احترام@};-
    1. منافع ملی هر کشوری بر طبق نظریه رئالیسم در روابط بین الملل شامل منافع کوتاه مدت (اقتصادی)، منافع میان مدت(پرستیژ بین المللی، و منافع بلند مدته ( امنیت ملی).
    سیاست خارجی آمریکا مبتنی بر واقع گرایی سیاسی و یا رئالیسمه.
    OK
    2. اوباما با انداختن توپ در زمین کنگره به نحوی روی پرستیژ بین المللی و امنیت ملی آریکا ریسک کرده، چرا که در صورت رای منفی کنگره و عدم حمله، عملا آمریکا از خط قرمزی که مدعیش بوده عدول کرده و پرستیژ ابرقدرتی خودش رو زیر سوال برده. از دست رفتن پرستیژ میتونه به نخواندن حرف آمریکا در عرصه ی بین المللی منجر بشه که یکی از شاخصه های از دست رفتن امنیت ملی، از دست رفتن پرستیژ بین المللیه.
    خیر ، با عرض پوزش فکر نمی کنم اینطور باشه.
    اوباما بعد از اینکه یه حرف نابه جا زد ،( که دلیلش به نظر من یا منفعت اقتصادی سرمایه داران بوده یا خارج شدن از وضع اخبار پیرامون اسنودن ) ، بعد از این حرف و نیز بعد از اینکه اصلی ترین متحدینش و از همه بالاتر آلمان و انگلیس خودشون رو کنار کشیدن ( به قول دوستان ) باید یه جور از درخت میومد پایین و اینکار رو به عهده ی کنگره گذاشت . تا با مخالفت اونا یه کار دموکراتیک کرده باشه و زیر حرفش نزده باشه!
    در ضمن اون چند عاملی که فرمودید از قبیل "منافع کوتاه مدت (اقتصادی)، منافع میان مدت(پرستیژ بین المللی، و منافع بلند مدت ( امنیت ملی)" همه در فرزند نا خلف اونا یعنی اسرائیل خلاصه میشه . کاملا روشن هست که اگر بشار اسد از بین بره مسلما اسرائیل هم از بین خواهد رفت و دیگه کی می خواد در مقابل ایران و روسیه حافظ منافع غرب باشه ؟ در اون صورت کل درختان بهار عربی برای ایران و روسیه شکوفه خواهند داد!
    3. نتیجتا و با توجه به مطالعاتی که بنده داشته م، کنگره با در نظر گرفتن همه ی موارد بالا و یک سری ملاحظات دیگه، رای به حمه به سوریه را صادر خواهد کرد.
    بنده این احتمال رو فقط 10 درصد می دونم ( اونم فقط در صورتی که تونسته باشه در بین فرماندهان بلند پایه ارتش سوریه نفوذ کرده باشه)
    4. با توجه به فرض حمله یعنی فرض بالا، بازار هیجانی ایران هفته ی آینده نیز با افت و صف های فروش سنگین روبرو خواهد بود.
    کاملا موافقم
    5. بنده اگرچه معتقدم دولت ایران به هیچ وجه خودش را در این جنگ دخیل نخواهد کرد، با این وجود فعلا نقد هستم چرا که بازار پیرو جنگ در سوریه با هیجان فروش روبرو خواهد شد.
    غرضم از نوشتن این چند خط، توصیه ای دوستانه به رفقای مجازی خودم بود که تحمل ریسک و افت این روزها را ندارند و در صدد خرید سهمهای تاپ بازار با قیمت هایی بهترند.
    امیدوارم که من اشتباه کنم و جتگی پیش نیاد، با اینحال صراحت و صداقت حکم میکنه نظری که فکر میکنم برای دوستانم که بعضا سرمایه های خردی دارند بیان کنم. به قول دوست عزیزی...با نقد موندن و خرید نکردن در این چند روزه، فوقش ما چند درصد ضرر میکنیم
    با سپاس
    زوربا
    خیلی کار خوبی کردید که تحلیل منطقی و بر طبق واقعیت گذاشتید.
    البته من هم امیدوارم که اشتباه کرده باشید/:.yead.:/و بازار به حالت عادی خودش برگرده
    اینجور که حساب کردم روزی یک تومن دارم ضرر می دم . خدا آخرش رو ختم به خیر کنه(حاضرم نیستم هیچ سهمی رو بفروشم)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• علیرضا123
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1605

بنظر من حمله نظامی به سوریه میشه ولی در حد محدود.....ایران هم به هیچ عنوان مداخله نظامی نمیکنه.ایران داره وقت میخره برای برنامه های هسته ای به هیچ عنوان چنین اشتباه بزرگی را مرتکب نمیشه.ولی حمله نظامی محدود بوده و در حد هدف قرار داره مناطق استراتژیک و نظامی سوریه.برای توازن قوا و اوردن سوریه پای میز مذاکره...در مورد خرید و فروش و اصلاح شاخص من نظرم اینه که بازار به روال عادی خودش بر میگرده و سهمهایی که گزارشات فصلی خوبی داشته باشند بهترین گزینه ها برای خرید هستند تو این روزها....

نظر

• آذرآبادگان
        کاربر فعال
        • Dec 2012
        • 1140

سفیر سوریه در تهران : حمله آمریکا به سوریه را دور نمی بینم

باراک اوباما : مطمئنم که مجوز حمله به سوریه را از کنگره میگیرم
        به گفته رییس جمهوری آمریکا، حمله به سوریه محدود و بازدارنده خواهد بود و قرار است که تواناییهای رژیم اسد را تضعیف کند.
        در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• بورس تبریز
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 464

متاسفانه این شبح جنگ خیلی خوب تاثیرشو روی بازار سرمایه گذاشته و هر کسی به نحوی داره از بازار خارج میشه خدا عاقبت ما را به خیر بکنه

انس طلا
          1,412.1
          25.7(1.85%)
          شاخص داوجونز
          14,796
          -14(-0.09%)
          شاخص دلار
          82.34
          0.1(0.12%)
          نفت برنت
          115.86
          1.58(1.38%)
          یورو دلار
          1.317
          -0.0025(-0.19%)
          آخرین ویرایش توسط بورس تبریز؛ 2013/09/03, 21:06.
          در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
          یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

هيگ: انگليس آماده مذاكره با ايران درباره سوريه است

به گزارش خبرگزاري يونايتد پرس? وي امروز در پارلمان كشورش ضمن بيان اين مطلب? گفت كه انگليس پايبندي خود را براي رسيدن به راه حل سياسي درباره بحران سوريه اعلام و براي برگزاري كنفرانس ژنو ۲ تلاش مي كند.
            وزير خارجه انگليس درباره دليل انتخاب ايران براي مذاكره درباره وضعيت سوريه گفت:به دليل آنكه ايران از نظام سوريه حمايت مي كند? مي تواند نقش موثر و مفيدي در حل و فصل بحران اين كشور داشته باشد.
            وي همچنين گفت كه قرار است بحران سوريه در نشست هاي سران گروه بيست كه پايان هفته جاري در شهر سن پترزبورگ روسيه برگزار خواهد شد? مورد بررسي قرار بگيرد.
            پارلمان انگليس درخواست نخست وزير اين كشور براي موافقت با حضور نيروهاي انگليسي در حمله احتمالي آمريكا به سوريه را بررسي و رد كرد.
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

[SIZE=5]پس از ۱۰ روز درگیری شدید
              ارتش سوریه کنترل شهر «اریحا» را به دست گرفت
              نظامیان ارتش سوریه پس از درگیریهای ۱۰ روزه شدید، شهر اریحا در شمال غرب سوریه را از چنگ تروریستها خارج کردند
              .[/
              SIZE]
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

تأکید رئیس مجلس نمایندگان آمریکا بر حمایت از طرح اقدام نظامی در سوریه
                رئیس مجلس نمایندگان آمریکا قول داد از طرح رئیسجمهور این کشور برای اقدام نظامی در سوریه حمایت کند
                .

نظر

• امیران
                  عضو عادی
                  • Jan 2013
                  • 242

متاسفانه در چند روز گذشته هر وقت به حمایت های حساس بازار میرسیم و انتظار حمایت داریم

خبر و شایعه ای از جنس حمله شنیده میشه حمایتها رو میشکونه و میریم برای حمایتهای بعدی.....

حتما شنیدین جمله ی معروف ((قصاص قبل از جنایت)) رو..... حالا شده جریان بورس ما

انشا...هرچی هست به خیر باشه......

نظر

• bahary
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 2510

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                    [SIZE=5]پس از ۱۰ روز درگیری شدید
                    ارتش سوریه کنترل شهر «اریحا» را به دست گرفت
                    نظامیان ارتش سوریه پس از درگیریهای ۱۰ روزه شدید، شهر اریحا در شمال غرب سوریه را از چنگ تروریستها خارج کردند
                    .[/
                    SIZE]
                    اریحا جزو قلمرو اسرائیل است نه سوریه؟!؟!؟!؟!؟!

نظر

• ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

در اصل توسط bahary پست شده است View Post
                      اریحا جزو قلمرو اسرائیل است نه سوریه؟!؟!؟!؟!؟!
                      با سلام درود بر آزاد مردان !!!!!! با تشکر

نظر

• eslami
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 789

تو بازارهای جهانی هم طلا رشد کرده و داوجونز ریخته........که خود همین یعنی باز صدای طبل جنگ به گوش میرسه و بی اعتمادی به بورسها حاکم میشه. گرچه خیلی شدید نیست.

نظر

• ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

نانسی پلوسی:
                          کنگره از اقدام نظامی علیه سوریه حمایت می کند
                          رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفت کنگره از به کارگیری قدرت نظامی در برابر سوریه حمایت خواهد کرد
                          .

نظر

• alireza51
                            عضو فعال
                            • Feb 2013
                            • 1205

در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Post
                            متاسفانه این شبح جنگ خیلی خوب تاثیرشو روی بازار سرمایه گذاشته و هر کسی به نحوی داره از بازار خارج میشه خدا عاقبت ما را به خیر بکنه
                            سلام
                            خوش بحالت
                            من هم مطالبی شبیه این در اوج کشمکشها نوشتم.
                            کلی توهین و بد بیراه برام نوشتن.
                            گفتند سهامم را فروختم دارم منفی می گم بیاد پایین دوباره بخرم/:.yead.:/
                            عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

مجلس اوضاع سوریه را در جلسه غیرعلنی بررسی می کند
                              نایب رئیس مجلس شورای اسلامی از درخواست تعدادی از نمایندگان برای بررسی اوضاع سوریه در جلسه ای غیرعلنی خبر داد.به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، در پایان جلسه روز سه شنبه محمدحسن ابوترابی فرد نایب رئیس مجلس که در غیاب لاریحانی ریاست جلسه را برعهده داشت، گفت: تعدادی از همکاران درخواست برگزاری جلسه غیرعلنی برای بررسی اوضاع سوریه داشتند.

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر وقت اجازه داد فردا جلسه ای غیرعلنی در این خصوص برگزار می کنیم و اگر نشد در اولین فرصت جلسه ای غیرعلنی برای بررسی اوضاع سوریه برگزار می کنیم.[/
                              SIZE]

نظر

• bahary
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 2510

در اصل توسط bahary پست شده است View Post
                                با توجه به سخنان اوباما وقوع جنگ و حمله به سوریه اجتناب ناپذیر است و این اتفاق شوم خواهد افتاد. هر چند که عملیات محدود ذکر شده ولی پایان ناپذیر خواهد بود و کل منطقه به آتش کشیده می شود.بازار سهام هم تحت تاثیر شدید قرار خواهد گرفت و حداقل 30درصد دیگر هم ریزش می کند.خدا به خیر بگذراند.
                                جمله فوق در تاریخ 9 شهریور نوشته شد. تاکید می کنم که عملیات نظامی علیه سوریه حتما اتفاق می افتد. شروع کننده امریکاست ولی پایان دهنده نخواهد بود و زمان مشخصی برای پایان ان متصور نیست . روند بازار سرمایه هم بستگی به نوع برخورد مسئولین سیاست خارجی کشور دارد. اگر عاقلانه برخورد کنند پس از یک هفته جو آرام و منطقی حاکم می شود و گر نه خواسته یا ناخواسته ایران را هم درگیر جنگی خانمان برانداز می کنند و ............... امیدوارم این نظر اشتباه باشد و هرگز رخ ندهد.

نظر

در حال کار...
                                X