در اصل توسط zorba پست شده است
View Post
تحلیل خیلی خوبی بود . از روی منطق بود ، نه از روی احساس یا منفعت شخصی و بخاطر همین قابل احترام@};-
View Post
View Post
اوباما بعد از اینکه یه حرف نابه جا زد ،( که دلیلش به نظر من یا منفعت اقتصادی سرمایه داران بوده یا خارج شدن از وضع اخبار پیرامون اسنودن ) ، بعد از این حرف و نیز بعد از اینکه اصلی ترین متحدینش و از همه بالاتر آلمان و انگلیس خودشون رو کنار کشیدن ( به قول دوستان ) باید یه جور از درخت میومد پایین و اینکار رو به عهده ی کنگره گذاشت . تا با مخالفت اونا یه کار دموکراتیک کرده باشه و زیر حرفش نزده باشه!
در ضمن اون چند عاملی که فرمودید از قبیل "منافع کوتاه مدت (اقتصادی)، منافع میان مدت(پرستیژ بین المللی، و منافع بلند مدت ( امنیت ملی)" همه در فرزند نا خلف اونا یعنی اسرائیل خلاصه میشه . کاملا روشن هست که اگر بشار اسد از بین بره مسلما اسرائیل هم از بین خواهد رفت و دیگه کی می خواد در مقابل ایران و روسیه حافظ منافع غرب باشه ؟ در اون صورت کل درختان بهار عربی برای ایران و روسیه شکوفه خواهند داد!
View Post
View Post
View Post
البته من هم امیدوارم که اشتباه کرده باشید/:.yead.:/و بازار به حالت عادی خودش برگرده
اینجور که حساب کردم روزی یک تومن دارم ضرر می دم . خدا آخرش رو ختم به خیر کنه(حاضرم نیستم هیچ سهمی رو بفروشم)
نظر