***ورزشکاران بورسی***

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طيب
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 3067

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
    طیب جان
    چقدر من و شما با هم تفاهم داریم
    چون آخرین باری هم که من ورزش کردم فکر کنم 30 سال پیش بوده .....
    سلام
    چاكر كاپيتان عزيز
    قربان شما
    بعضي وقت ها بجاي بهشت زهرا كه ميدونم هر هفته ميرويد يه سري هم به آبشار دوقلو وتوچال تشريف ببريد ويه ناهاري هم اونجا ميل فرماييد.
    فدات شم
    در تالار بورس هم در تايپك يادداشت هاي پراكنده مينويسم يه سري هم به اونجا بزنيد

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3067

در اصل توسط آمن پست شده است View Post
      فکر کنم خانم های سایت ما هم به جای پیاده روی و ورزش تو خونه میشین و قرص های لاغری می خورن.:d:d:d..............فعلا که کسی از بانوان عزیز نیومده اینجا.....:)):)):))
      باسلام
      البته خانما برترند؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      بجاي ورزش چشم هم چشمي ميكنن وغيبت هم خيلي زياد
      البته هر لباسي را يه دفعه ميپوشند نه كه ورزشكارن!!!!!!!!!!!!!!!!!
      اينم از اين
      چطوره
      خوب جايي مچگيري كردم

نظر

• Captain Nemo
        مدیر
        • Dec 2010
        • 2934

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
        سلام
        چاكر كاپيتان عزيز
        قربان شما
        بعضي وقت ها بجاي بهشت زهرا كه ميدونم هر هفته ميرويد يه سري هم به آبشار دوقلو وتوچال تشريف ببريد ويه ناهاري هم اونجا ميل فرماييد.
        فدات شم
        در تالار بورس هم در تايپك يادداشت هاي پراكنده مينويسم يه سري هم به اونجا بزنيد
        مخلص طیب خان بزرگ هم هستیم
        اقا ما 1 ماهی هست که دوچرخه سوار شدیم
        شهرداری تهران لطف کرده در مترو بهشت زهرا ایستگاه دوچرخه راه انداخته و یه دوچرخه رایگان برای
        2 ساعت میده و ما هم با دوچره میریم زیارت اهل قبور و هم ثواب میبریم و هم ورزشی کردیم ....
        البته من کلک میزنم و 2-3 دور کل بهشت زهرا را محض گردش امواتی با دوچرخه میگردم ....
        چشم به تاپیک شما هم میام الان ...
        ارادتمندیم ...
        یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
        دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
        مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• بوف کور
          Banned
          • Aug 2025
          • 1422

فکر کنم خانم های سایت ما هم به جای پیاده روی و ورزش تو خونه میشین و قرص های لاغری می خورن.:d:d:d..............فعلا که کسی از بانوان عزیز نیومده اینجا.....:)):)):))
          :-s:-s:-s

خب فقط اینم نیست امن جان
          غیر از اینایی که شما گفتید تشویق تیم قهرمان پرسپولیس هم هست که 2000 کالری بابت هر گل می سوزونیم :O:p

نظر

• آمن خادمی
            مدیر
            • Jan 2011
            • 5243

باسلام
            اينم از اين
            چطوره
            خوب جايي مچگيري كردم
            جناب آقای طیب بزرگ نکنه شما دراین مسیرهای کوهنوردی با آقای ملوان تشریف می برید .....؟؟؟ !!!!.....:d:d:d:d:d;););)
            to continue, please follow me on my page

نظر

• آرتمیس
              عضو عادی
              • Aug 2025
              • 283

باسلام
              اينم از اين
              چطوره
              خوب جايي مچگيري كردم
              طیب بزرگوار سلام
              آقا این حرفا چیه؟؟؟؟
              غیبت تف... تف... تف....
              گوشت برادر دینی.... ما غلط بکنیم از این چیزا بخوریم.... گوشت گوسفند بهمون نمیسازه هزارتا مریضی و کوفت و زهر مار برامون آورده .... حالا بیام گوشت برادر دینی را بخوریم.... استغفرالله .... استغفرلله....^:)^

طیب جان مایه پدربزرگواری داریم که به از شما نباشه... اجازه غیبت بهمون نمیده.... اما تا دلتون بخواد توی جمعهامون خنده داریم و تنبک و قلیان و جوجه کباب ....
              این خودش کلی کالری از ما میسوزونه.... اینطور نیست؟؟؟:-/:-/

حالا از ورزش بگم که بنده عاشق تنیس خاکی هستم البته در فصل خنک سال!!!
              بساط گردش و تفریحمون هم همیشه براهه خداراشکر....( دوستان کسی اگه چشمش شوره لطف کنه نخونه که یوقت مارا چشم بزنید...)
              از این رو پیاده روی جز تفریحات مورد علاقه من و خانواده است....
              در ضمن تماشاگر خوبی هم برای ژیمناسیک هستم!!!! اخه پسرکم را میبرم ژیمناسیک....

حالا کی برتره!!!
              مردان با قطر چربی دور شکمشان .... یا زنان با کمر .... (استغفرالله دیگه داره ناموسی میشه):d

[B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
              [/COLOR][/SIZE][/B]

نظر

• طيب
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 3067

در اصل توسط آرتمیس پست شده است View Post
                طیب بزرگوار سلام
                آقا این حرفا چیه؟؟؟؟
                غیبت تف... تف... تف....
                گوشت برادر دینی.... ما غلط بکنیم از این چیزا بخوریم.... گوشت گوسفند بهمون نمیسازه هزارتا مریضی و کوفت و زهر مار برامون آورده .... حالا بیام گوشت برادر دینی را بخوریم.... استغفرالله .... استغفرلله....^:)^

طیب جان مایه پدربزرگواری داریم که به از شما نباشه... اجازه غیبت بهمون نمیده.... اما تا دلتون بخواد توی جمعهامون خنده داریم و تنبک و قلیان و جوجه کباب ....
                این خودش کلی کالری از ما میسوزونه.... اینطور نیست؟؟؟:-/:-/

حالا از ورزش بگم که بنده عاشق تنیس خاکی هستم البته در فصل خنک سال!!!
                بساط گردش و تفریحمون هم همیشه براهه خداراشکر....( دوستان کسی اگه چشمش شوره لطف کنه نخونه که یوقت مارا چشم بزنید...)
                از این رو پیاده روی جز تفریحات مورد علاقه من و خانواده است....
                در ضمن تماشاگر خوبی هم برای ژیمناسیک هستم!!!! اخه پسرکم را میبرم ژیمناسیک....

حالا کی برتره!!!
                مردان با قطر چربی دور شکمشان .... یا زنان با کمر .... (استغفرالله دیگه داره ناموسی میشه):d

باسلام
                آرتيميس خانم خداوند تواناحافظ پسر گلتون وپدر بزرگ مهربونتون باشد.
                مواظب پدر بزرگتون باشيد از فرمايشات شما پيداست كه شخصيت والايي دارند.

نظر

• طيب
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 3067

جناب آقای طیب بزرگ نکنه شما دراین مسیرهای کوهنوردی با آقای ملوان تشریف می برید .....؟؟؟ !!!!.....:d:d:d:d:d;););)
                  سلام آمن خانم
                  اين ملوان خيلي تند ميره نميتونه به مقصد برسه!!!!!!!!!!!
                  بنده با تندروي مخالفم در تمامي عرصه ها
                  پس در نتيجه مسيرمون يكي نيست ولي شايد اهدافمون يكي باشه!!!!!!!!!!!
                  آمن خانم ميبيني از خانما ورزشكار نداريم؟!!!!!!!!!!!!
                  ولي راننده تريلي خيلي داريم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

نظر

• ناهید
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 1419

هی میخوام حرفی نزنم که ریا نشه ولی خب دیگه مجبوریم که بگیم دیگه :">;;)
                    بدنسازی ورزش تقریبا" اصلیه منه حدود سه ساله :->
                    شنا هم که تفریحی ماهی چهار یا پنج بار:->

اینم از ما خانمها دیگه حرفی نیست ;)
                    حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
                    خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
                    خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• مصطفا سیمایی
                      عضو عادی
                      • Dec 2010
                      • 68

یه مدتی والیبال صبحگاهی 5-7 برقرار بود تا اینکه خدا به ما فرزندی داد که الان 9 ماهشه:

3 ماه اول، مهمترین ورزشمون شد راه بردن ایشون ساعت 1-3 بامداد
                      3 ماه دوم، راه بردن ایشون، وقتایی که خونه بودم، چون اصلا رو زمین بند نمی آورد
                      3 ماه سوم، که خودش راه افتاده، یا باید باهاش بازی کنیم یا باید بدویم دنبالش تا از بلایی سر خودش و وسایل خونه نیاره

خونه ما تا استخر ارمغان مشهد، یک دقیقه پیاده راهه ولی فقط حسرتش به دلم مونده.
                      چه بسیار تفریحات و مسافرتها و ... که نتونستیم بریم فقط بخاطر دخترمون.

البته همه بچه ها اینطور نیستن ولی شکر خدا مال ما اینطوریه. خلاصه مهمترین ورزش برای ما بچه داریه که تعطیل بردار هم نیست.
                      اگه وقتی برای تفریح هم باشه، یه سایت براش راه انداختم که اگه همون رو آپدیت کنم، هنر کردم www.1koodak.com

جدا به وضعیت ناهید و آرتمیس و طیب و ... غبطه خوردم
                      روز و شب [B]عربده [/B]با خلق خدا نتوان کرد

نظر

• samin
                        عضو عادی
                        • Jan 2011
                        • 130

در اصل توسط ناهید پست شده است View Post
                        هی میخوام حرفی نزنم که ریا نشه ولی خب دیگه مجبوریم که بگیم دیگه :">;;)
                        بدنسازی ورزش تقریبا" اصلیه منه حدود سه ساله :->
                        شنا هم که تفریحی ماهی چهار یا پنج بار:->

اینم از ما خانمها دیگه حرفی نیست ;)
                        گفتم خوب نیست خانومها هیچی نمیگن و مظلومند چند رشته تخششیون رو معرفی کنم اخه میترسن ریا یشه( المپیک بانوان )
                        صحبت سرعتی با 100نفر در100 متر با مانع در ان واحد
                        گفتگوی استقامتی با تلفن
                        دو 200 متر با کفش پاشنه 20 سانت

پرتاب کفش با چشم بسته
                        حرف نزدن در 5 ثانیه
                        شکستن دیوار صوتی با جیق
                        سوزاندن غذا در 5 ثانیه
                        حمل کیف 20 تنی( لوازم ارایش)
                        شنای قورباغه با روسری
                        و ...
                        آخرین ویرایش توسط samin؛ 2011/06/09, 12:07.
                        به جهان خرم از انم که جهان خرم از اوست عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست:x

نظر

• samin
                          عضو عادی
                          • Jan 2011
                          • 130

و اما چون تاپیک ورزشه چند قلمی بفرساییم به قول شاعر که میگه : ما هم اسیر نرگس مستانه بوده ایم ( هی جوانی)
                          اینجانب نیز چند سالی به ورزش جودو اشتغال داشتتم و قهرمان بیت پدری بودم :d الته شاید اکثرا بدونن که متاسفانه جودو یکی از رانتی ترین ورزش های مملکت ماست و برا همین پیشرفت قابل توجهی تو بین املل نداشتیم و دیدیم چند ورزشکارامون پناهنده شدن تو این رشته
                          القصه ما هم به همین خاطر طرف مسابقات نرفتیم و بیشتر انگیزم یاد گرفتن دفاع شخصی بود
                          وچند ماهی هم بدنسازی سنگین که البته کاملا اشتباهه چون مثله اینه که یه ماشین رو صبح تا شب بدونی تحت گاز اونوقت معلومه که بدن ادم تو 40 سالگی پیر و فرتوت و معمولا به رعشه میفته
                          سرتون رو درد نیارم ازدواج 7 سال پیش همانا و ول کردن ورزش و دنبال یه لقمه نون و کباب ندویدن همانا :d
                          با اجازتون دیگه الان که پیر شدیم ( 33 سالمه بابا) فقط ورزش رانندگی در 100 متر و بیشتر :d
                          و کلا تمام تکنیک ها و فنون و ... همه و همه نسیا منسیا شده ( اصرار نکنین برگردم ) و فقط لباسها و کمربندهای الوان مانده برا قیافه گرفتن و اه کشیدن هی جوانی جلو بچه کوچولو های فامیل
                          صداقتو حال میکنین:d
                          به جهان خرم از انم که جهان خرم از اوست عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست:x

نظر

• fiona
                            کاربر فعال
                            • Apr 2011
                            • 405

و اما ورزش
                            بنده هم مدت زيادي ورزش شنا انجام ميدادم البته به صورت حرفه اي و بعد به پيشنهاد يکي از دوستانم به واتر پلو رفتم
                            و براي يکي از تيمهاي واتر پلو بازي ميکردم بعد از مدتي به دليل اينکه اين رشته اصلا برام درامدزا نبود ديگه به صورت حرفه اي دنبال نکردم
                            و الان فقط هفته اي 3 روز براي تفريح شنا ميکنم

نظر

• آمن خادمی
                              مدیر
                              • Jan 2011
                              • 5243

سلام آمن خانم
                              اين ملوان خيلي تند ميره نميتونه به مقصد برسه!!!!!!!!!!!
                              بنده با تندروي مخالفم در تمامي عرصه ها
                              پس در نتيجه مسيرمون يكي نيست ولي شايد اهدافمون يكي باشه!!!!!!!!!!!
                              آمن خانم ميبيني از خانما ورزشكار نداريم؟!!!!!!!!!!!!
                              ولي راننده تريلي خيلي داريم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
                              با این حال من برای خودتون می گم...این ملوان رفیق خوبی برای کوهنوردی نیست اصلا....;););););)
                              راننده تریلی ؟؟!شاید به خاطر اینکه که توی این دوره زمونه جای زن و مرد عوض شده....یعنی برخلاف دنیای مردای قدیم، بعضی ها ابروهاشون رو بر می دارن تا شکل مادرشون بشن......
                              .....:d:d:d:d
                              to continue, please follow me on my page

نظر

• محمدحسین
                                عضو عادی
                                • Feb 2011
                                • 80

با سلام خدمت تمامی دوستان

بنده هم 4 سالی ورزش والیبال انجام میدادم(در مسابقات هنرستان و دانشکده مقام هم آوردیم)

بعد ار اون هم سه سال بدنسازی کار کردم

در حال حاضر هم تیم فوتسال روتشکیل دادیم و واقعا هم ورزش لذت بخشیه!!

در کنار این ورزشها هم همیشه ورزش شنا (هرهفته)رو دنبال کردم و میکنم و واقعا ورزش نشاط آوریه!به نوعی به ورزش واقعا اعتیاد پیدا کردم

در کل به دوستان توصیه دارم همیشه ورزش رو انجام بدن

نظر

در حال کار...
                                X