***ورزشکاران بورسی***

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمود شریعت
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 1358

خب پس منم يكم خالي بندي كنم:
    بنده هم از سوم دبستان تكواندو را شروع كردم وچند مقام قهرماني و نايب قهرماني (البته با 2 شركت كننده) در نا كجا آباد دارم. اما 4 سالي ميشه كه به دليل ضربه شديد در مبارزات بازنشسته شدم و توان ادامه ورزش حرفه اي را ندارم.
    . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
    [/RIGHT]
    [/B][/SIZE]

نظر

• pani
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2016

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
      :-s:-s:-s

خب فقط اینم نیست امن جان
      غیر از اینایی که شما گفتید تشویق تیم قهرمان پرسپولیس هم هست که 2000 کالری بابت هر گل می سوزونیم :O:p

مرسی زهره جان
      بابت پرسپولیسی بودنت
      ایول.

و اما ورزش امن جان:
      صخره نوردی و شنا رو خیلی دوست دارم البته چند سالی میشه که دیگه کلاسهای صخره نوردی رو نرفتم ولی فوق العاده بود.
      ولی بنظر خودم بهترین افتخاراتم یکی دوی سرعته که واقعا تابه حال نذاشتم خانمی تو دوی سرعت بتونه منو بگیره و یک پرش هم داشتیم تو دبیرستان(من مال عهد شاه وزوزکم) که پرش جفت پا بود اونم رکوردار منطقه شده بودم .

نظر

• سقراط
        عضو عادی
        • Nov 2010
        • 159

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
        باسلام بيش از 30ساله كوهنوردي ميكنم
        البته فعلا برنامه هاي زمستاني را چند ساله كنار گذاشتم وبرنامه هاي تابستاني دارم
        طیب بزرگوار

شما که مرشد و مراد ما بودین و خبر نداشتیم^:)^

ساکن کدوم شهرین؟

حالا که برنامه زمستانی نمیرید گفتم یه موقع احیاناً کاپشن پر و گورتس و کفش دوپوش تون جاتون رو تنگ کرده باشه خونه ما جا برا این چیزا زیاد داره و درخدمت هستم.:D:D

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم. [-o<
        بنیاد کوهنوردان بی پول>:D<

راستی جا تون خالی تعطیلات هفته قبل آزادکوه بودم. از مسیر وارنگه رود رفتیم و از مسیر کلاک برگشتیم. انشاا... بشه یه روز به اتفاق بریم کوه .:)>-
        <<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
        << كسي كه در زندگي چرايي دارد با هرچگونگي كنار ميايد>>:فردريش نيچه
        روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)

نظر

• طيب
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 3066

در اصل توسط سقراط پست شده است View Post
          طیب بزرگوار

شما که مرشد و مراد ما بودین و خبر نداشتیم^:)^

ساکن کدوم شهرین؟

حالا که برنامه زمستانی نمیرید گفتم یه موقع احیاناً کاپشن پر و گورتس و کفش دوپوش تون جاتون رو تنگ کرده باشه خونه ما جا برا این چیزا زیاد داره و درخدمت هستم.:D:D

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم. [-o<
          بنیاد کوهنوردان بی پول>:D<

راستی جا تون خالی تعطیلات هفته قبل آزادکوه بودم. از مسیر وارنگه رود رفتیم و از مسیر کلاک برگشتیم. انشاا... بشه یه روز به اتفاق بریم کوه .:)>-
          سلام
          جناب سقراط عزيز انگشت كوچك بنده را هم بگيريد و ببريد كوه هاي شمال (ابشار لاتون را خيلي دوست دارم)
          واما چندين سال قبل دوست خوبم آقا داوود در برنامه زمستاني خيلي آسيب ديد و3انگشت پايش را بريدند و سكته ناقصي هم كرد ولي فعلا حالش خوبه ودو سال پيش باهم در تابستان تا پناهگاه سبلان با ما بود ولي در همون پناهگاه ماند وادامه نداد.
          بنده آذري هستم و فعلا بيشتر در اطراف كوه هاي بي نظير خطه پاك و با صفاي آذربايجان ميگرديم پير شديم ونميتوانيم به كوه هاي ساير استان ها
          برويم وچون اكثر دوستان بند هم خيلي پير تر از بنده هستند اون توانايي لازم جسماني را نداريم.
          حدودا20سال با گروه آلپ به كوهنوردي رفته ام واز اون ببعد باغ نوردي بيشتر از كوهنوردي بوده!!!!!!!!!!!!!!
          هميشه از نظرات شما استاد بزرگوار استفاده ميكنم هر چند كه چند صباحي است كه كمتر مينويسيد؟!!!!!!!!!
          واما هر وقت امر بفرماييد بنده در خدمت شما دوست بزرگوار خواهم بود البته در باغ نوردي
          ارادتمنديم قربان

نظر

• بوف کور
            Banned
            • Jul 2025
            • 1422

در اصل توسط pani پست شده است View Post

مرسی زهره جان
            بابت پرسپولیسی بودنت
            ایول.

و اما ورزش امن جان:
            صخره نوردی و شنا رو خیلی دوست دارم البته چند سالی میشه که دیگه کلاسهای صخره نوردی رو نرفتم ولی فوق العاده بود.
            ولی بنظر خودم بهترین افتخاراتم یکی دوی سرعته که واقعا تابه حال نذاشتم خانمی تو دوی سرعت بتونه منو بگیره و یک پرش هم داشتیم تو دبیرستان(من مال عهد شاه وزوزکم) که پرش جفت پا بود اونم رکوردار منطقه شده بودم .

:-s:-s:-s
            پانی جان یک هفته بیا تهران
            یکم دود بخوردت بدیم ؛ از پا که حسابی در اومدی و نتونستی نفس بکشی اونوقت یه مسابقه دو می زاریم ببینیم چه خبرررررررررررررررررررر:p:D

نظر

• roohe-khashen
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 2270

خوب بنده هم رشته ورزشی خودم رو بگم من هم مدت 12 سال هست که انشین کاراته کار میکنم البته چند سال کیوکوشین کار میکردم بعد در رشته انشین هم مشغول شدم بچه ها جالبه که بدونین در رشته انشین(enshin)وقتی در حالت مبارزه دو ورزشکار به هم نزدیک میشوند از فنونی شبیه به فنون جودو استفاده میکنند یعنی در حالت دور همون ضربات دست و پا اما در حالت نزدیک علاوه بر ضربات دست و پا میتونین از فنون پرتابی وخلاف مفصل هم استفاده کنن در ضمن این رشته در حال حاضر رشته تمرینی بسیاری از محافظین و گارد های ویژه ارتشی هم میباشد در کل رشته جالبی اما اگه مثل من یخورده عصبی باشید و زود قاطی میکنین بهتره دنبال این رشته نرید که یخورده تو دردسر میفتید البته منش ورزشکاری سر جای خودش ولی خوب جوونی دیگه یهو میزنیم به سیم اخر:(
              دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• طيب
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 3066

در اصل توسط آمن پست شده است View Post
                با این حال من برای خودتون می گم...این ملوان رفیق خوبی برای کوهنوردی نیست اصلا....;););););)
                راننده تریلی ؟؟!شاید به خاطر اینکه که توی این دوره زمونه جای زن و مرد عوض شده....یعنی برخلاف دنیای مردای قدیم، بعضی ها ابروهاشون رو بر می دارن تا شکل مادرشون بشن......
                .....:d:d:d:d
                باسلامي مجدد
                امن خانم ديديد با نوشته بنده چند تا ورزشكار پيداشد؟!!!!!!!!
                واما بلي فرمايشتان كاملا درسته مردها اون مرداي قديم نه كه الان نيستا ولي متاسفانه هجوم فرهنگ غربي كار خودشو كرده و متاسفانه بعلت پيشي گرفتن شور به شعور و اخذ موارد بي شرمانه و نفوذ حتي در ادبيات گفتاري و نوشتاري كه به اصطلاح مصطلح هاي غلط ناميده ميشود.
                ودر عرصه هاي اخلاقي بانام رفتار هاي حيواني و زير پا گذاشتن كرامت هاي انساني ودر عرصه هاي اجتماعي ناهنجارهاي رفتاري را شاهد هستيم.
                واما بازهم شريف ترين خانواده ها در دنيا از ايراني ها هستند و قداست رفتار هايشان زبانزد عام وخواص ميباشد هر چند كه در دوره هاي اخير آسيب هاي فابل ملاحظه اي از اين بابت داشته ايم ولي خوشبختانه تعيين كننده نبودند و انشاء الله نخواهند بود.
                از زحمات شما خانم محترم و با شخصيت و با دانش زياد كه هميشه از دانشتون در تمامي عرصه ها سود برده ايم سپاسگزارم
                حقيقتا در اين سايت خيلي چيزها ياد گرفته ام و براي خودم لازم و واجب ميدانم كه از تمامي عزيزان قدر داني كنم هر چند كه با اين نوشته هم
                نخواهم توانست اصل حقش را ادا كنم .
                ايكاش اين سايت خيلي وقت ها پيش راه اندازي ميشد و بنده زودتر از اينها با جناب دكتز سيد فرزاد عمادي آشنا ميشدم وجود شريفشون در اين سايت
                ارزش زيادي به اين سايت گذاشته و خيلي وزين كرده
                البته تمامي كاربران محترم اين سايت از شخصيت والايي بر خوردارند كه از تمامي اين عزيزان هم سپاسگزارم
                گل سر سبد جوانان اين سايت استاد بزرگوار آقاي بابك پناهي عزيز كه اند مرامند
                ودوست بزرگوارم كاپيتان عزيز كه با قاطعيت عرض ميكنم در تمامي سايت ها صادقترين هستند.
                و عذر خوهي ميكنم از تمامي دوستاني كه بعلت طويل بودن مطلب از اون ها نامي نبردم
                همگي بزرگواران اول سلامت ودوم پر سود باشيد

نظر

• FENCER
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 601

به به به ، همه نام آوران و قهرمانان اینجا تشریف دارن

مخلص تمام قد اوس طیب هستیم
                  شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• FENCER
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 601

در اصل توسط FENCER پست شده است View Post
                    رشته تخصصی بنده شمشیربازیه (اسلحه اپه) ؛ برای تفریح هم از اسب سورای و شنا استفاده میکنم که
                    البته شنا علاوه بر جنبه تفریحی جنبه تجویزی هم از سوی مربیان داره

من و آیتاش

از قرار دادن عکسای مربوط به شنا معذوریم ;)
                    امروز با آیتاش بودیم .
                    شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• Captain Nemo
                      مدیر
                      • Dec 2010
                      • 2934

به به فنسر خان
                      آقا کجا بودی تا حالا ؟! X-(
                      الان خانم مدیر میاد تاپیکتو میبره بخش آزاد .....
                      راستی جناب آیتاش را نیاری یه وقت تو سایت
                      تازه سرور سایت را عوض کردند ... :(
                      سرور و متعلقاتش همه با هم له میشن ... :d
                      یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                      دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                      مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• آرتمیس
                        عضو عادی
                        • Jul 2025
                        • 283

در اصل توسط Simaei پست شده است View Post
                        یه مدتی والیبال صبحگاهی 5-7 برقرار بود تا اینکه خدا به ما فرزندی داد که الان 9 ماهشه:

3 ماه اول، مهمترین ورزشمون شد راه بردن ایشون ساعت 1-3 بامداد
                        3 ماه دوم، راه بردن ایشون، وقتایی که خونه بودم، چون اصلا رو زمین بند نمی آورد
                        3 ماه سوم، که خودش راه افتاده، یا باید باهاش بازی کنیم یا باید بدویم دنبالش تا از بلایی سر خودش و وسایل خونه نیاره

خونه ما تا استخر ارمغان مشهد، یک دقیقه پیاده راهه ولی فقط حسرتش به دلم مونده.
                        چه بسیار تفریحات و مسافرتها و ... که نتونستیم بریم فقط بخاطر دخترمون.

البته همه بچه ها اینطور نیستن ولی شکر خدا مال ما اینطوریه. خلاصه مهمترین ورزش برای ما بچه داریه که تعطیل بردار هم نیست.
                        اگه وقتی برای تفریح هم باشه، یه سایت براش راه انداختم که اگه همون رو آپدیت کنم، هنر کردم www.1koodak.com

جدا به وضعیت ناهید و آرتمیس و طیب و ... غبطه خوردم

www.1koodal.com
                        راخوندم و واقعا کیف کردم!!!
                        امیدوارم همیشه بهترین پدر دنیا باقی بمونید!!
                        اما من یه توصیه بهتون میکنم....
                        به همه کارهاش و رفتارهاش با دقت نگاه کنید و همه را به ذهن بسپردید .... چون که وقتی هر مرحله ای را طی میکنه دیگه هیچوقت امکانش نیست اون لحظه های شیرین را ببینید و لذت ببرید....
                        از این روزها با همه سختی هایی که داره لذت ببرید.... تکرار شدنی نیست... برای هر بچه ای منحصر بفرده.....
                        [B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
                        [/COLOR][/SIZE][/B]

نظر

• آمن خادمی
                          مدیر
                          • Jan 2011
                          • 5243

جناب آقای فنسر هم که به بخش پایانی رسیدند.:-b:-b?@_@?........تاپیک رو به بخش آزاد منتقل می کنم...
                          تاپیک انتخابی این هفته "سیر و سفر" است که دوستان نکات دیدنی جاهای مختلف را با عکس معرفی کنند...البته اگر هم نرفتید و جای خاصی رو مد نظر دارید که عکس اختصاصی هم نگرفتید..... می تونید اطلاعات و عکس ها را از سایت گوگل هم بردارید...اگر هم جاذبه های دیدنی شهرهای کاربران عزیز باشه که دیگه چه بهتر
                          مثل همیشه منتظر دوستانم هستم
                          ..............@};-@};-@};-@};-@};-@};-
                          to continue, please follow me on my page

نظر

• مارال صفا
                            عضو عادی
                            • Nov 2010
                            • 293

سلام به همه دوستان
                            رشته اصلی من شنا هست 7 تا 8 سالگی سوم استان اصفهان شدم
                            10 سالگی اول کشوری شدم حدود الان هم 3 روز در هفته شنا میرم
                            بنظر من بهترین ورزش دنیا است و دوستانی که به دنبال فیت نس خوب هستند باید به این ورزش رو بیارن البته در کنار ان تغذیه اهمیت زیادی داره

نظر

• aghaye boursi
                              عضو عادی
                              • Feb 2011
                              • 109

با سلام
                              من از سن 9سالگی فوتبال رو شروع کردم و تا 15 سالگی تو تیم بنادر بازی میکردم .مدت کوتاهی هم تو ملوان بودم.ولی آسیب دیدگی شدید پا باعث شد برای همیشه فوتبال حرفه رو کنار بزارم.بعداز 1 سال به توصیه یکی از دوستام رفتم کشتی , مقام هایی در سطح قهرمانی استان گیلان و سوم دانشجویان کشور دارم و در راه شروع داوری کشتی هستم.
                              2 جلسه در هفته هم بصورت تفریحی فوتسال بازی میکنم.البته شنا کردن رو هرگز نمیشه از یه انزلیچی جدا کرد:d

نظر

• FENCER
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 601

اشکها و لبخندها

شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

در حال کار...
                                X