<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ماهور
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1239

نکونام : ممنوع المصاحبه هستم
    جواد نکونام با حضور در هیئت فوتبال ضمن پایان دادن به شایعات قرار داد رسمی خود را با استقلال به ثبت رساند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، نکونام به همراه نماینده باشگاه استقلال قرارداد یکساله خود را امضاء کرد.

نکونام در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت:من در حال حاضر ممنوع المصاحبه هستم اما بعد از تمرین صحبت می کنم.

لازم به ذکر است خبرنگاران را به دلیل در گیری لفظی با شیرازی رئیس هیئت فوتبال به بیرون از اتاق هدایت کردند.
    چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
    گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• FENCER
      عضو فعال
      • Jun 2025
      • 601

شعار جدید به جای شعار کهنه **علیییی دائی** تو ورزشگاهها : **** فرهااااااااااااادددد مجییییدییی ! ****
      شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• FENCER
        عضو فعال
        • Jun 2025
        • 601

شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• roohe-khashen
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 2270

اقا مثل اینکه این فجر سپاسی بدجوری کلید کرده رو پرسپولیس الان پرسپولیسیها میان 10 دقیقه 3 تا گل و 6تای فلان مثل اینکه این فصل هم ر ت ت =))زحمتتونم کم کردم دیگه خودم نوشتم که نیاین دوباره توجیح کنین خودتونو عجب تیمیه این فجر:))
          دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• آمن خادمی
            مدیر
            • Jan 2011
            • 5243

عابدزاده به تیم ملی آمریکا می رود

احمدرضا عابدزاده دروازه بان اسبق تیم ملی ایران از سوی سرمربی تیم ملی آمریکا دعوت به همکاری شد.

به گزارش جهان، احمدرضا که چند ماهی است در ینگه دنیا و در باشگاه لوس آنجلس بلوز فعالیت می کند چندی قبل در نشستی با یورگن کلینزمن سرمربی آلمانی تیم ملی آمریکا حاضر شد که در این نشست مرد آلمانی به عابدزاده گفت که بزودی او را به کادر فنی تیمش، تحت عنوان مربی دروازه بان ها اضافه خواهد کرد.
            to continue, please follow me on my page

نظر

• بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

داور فوتبال در زمین مسابقه "ناکاوت" شد

آندرسون لوئیز داسیلوا مشهور به لوئیزائو، بازیکن تیم فوتبال بنفیکا لیسبون پرتغال، متهم شده که در دیدار دوستانه با حریفی آلمانی، با یک ضربه داور مسابقه را بیهوش کرده است. پرتغالیها معتقدند داور نقش بازی کرده است.
              کریستیان فیشر، داور ۴۲ساله آلمانی، قصد داشت در دقیقهی سیوهشتم بازی مدافع برزیلی تیم بنفیکا لیسبون را با کارت زرد دوم از زمین اخراج کند. این مدافع که همان لوئیزائو، ملیپوش برزیلی بود، در اعتراض به تصمیم داور به سوی او دوید. در این میان از قرار ضربهای به داور آلمانی خورده و او را نقش بر زمین کرده است؛ ضربهای که کاپیتان بنفیکا لیسبون – لوئیزائو – به وارد کردن آن متهم شده است.
              داور آلمانی در پی این برخورد روی زمین افتاد و بیهوش شد. فیشر پس از در مان کوتاهمدت در رختکن به زمین بازگشت و بازی را نیمهکاره پایان داد.
              این حادثه در دیدار تدارکاتی تیم فورتونا دوسلدورف آلمان با بنفیکا لیسبون پرتغال اتفاق افتاد. فورتونا دوسلدورف در فصل پیش رو در دستهی برتر بوندسلیگا بازی خواهد کرد.
              بازیگری یا داوری؟
              انتقادها به عملکرد تیم و دستاندرکاران باشگاه لیسبون بالا گرفته است. برخی از رسانهها به نقل از پایگاه اینترنتی این باشگاه پرتغالی نوشتهاند: «پس از نقش بازی کردن داور، بازی نیمهکاره تمام شد». بازیکن "مهاجم" هم ظاهرا خود را مقصر نمیداند: «من میخواستم وساطت کنم و بیگناهم. من از جریمه واهمهای ندارم».
              در یک تفسیر در روزنامهی ورزشی "رکورد" چاپ پرتغال آمده است: «چنین چیزی تا کنون در فوتبال سابقه نداشته است. تصاویر ویدئویی ناروشن هستند. به نظر میرسد شانهی ملیپوش برزیلی به داور آلمانی برخورد کرده باشد، اما ماجرا در مجموع عجیب به نظر میرسد».
              این در حالی است که برخی دیگر از رسانهها تصاویر دیگری از مسابقه منتشر میکنند که به اعتقاد آنان حادثه را به وضوح به تصویر میکشد. این رسانهها به کنایه از طرف پرتغالی دعوت میکنند تصاویر یادشده را ببینند.
              شکایت و خطر محرومیت
              داور آلمانی بلافاصله پس از بازی از بازیکن برزیلی به اتهام تلاش برای مجروح ساختن خود شکایت کرده است. او میگوید:«مسخره است که من را به نقش بازی کردن متهم میکنند. من را هل دادند، دچار ضربهی خفیف مغزی شدهام و آثار خونمردگی روی گلویم دیده میشود. من در بیمارستان بودم و پزشکان میخواستند من را یک شب در بیمارستان تحت نظر بگیرند».
              این امکان وجود دارد که اتحادیهی فوتبال اروپا لوئیزائو را برای چند ماه از شرکت در مسابقات فوتبال زیر نظر این اتحادیه محروم کند. بنفیکا لیسبون هم ممکن است به پرداخت ۱۷۵هزار یورو جریمهی نقدی محکوم شود.
              پاول یگر، مدیر مالی باشگاه فورتونا دوسلدورف، باشگاه بنفیکا را تهدید کرد که خود «شخصا» به لیسبون پرواز میکند و پول را به همراه میآورد.
              The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• کیان
                کاربر فعال
                • May 2012
                • 634

پدر سليمی:ديگر نميخواهم بهداد وزنه بزند!

ایسنا: بهرام سلیمی در گفتوگو با ایسنا گفت: بهداد كار بسیار سختی داشت. قهرمانی در المپیك كار دشواری است. او روزانه 20 تن وزنه را جابهجا كرد تا قهرمان المپیك شود.

وی ادامه داد: با توجه به توانایی كه در بهداد سراغ دارم، اگر اكنون به سال 83 كه او كارش را در وزنهبرداری آغاز كرد برگردم، باز هم اجازه میدهم و تشویقش میكنم كه وزنهبرداری را دنبال كند. وزنهبرداری كاری است كه بهداد سلیمی باید آن را دنبال كند چرا كه استعدادش را دارد.

پدر بهداد سلیمی ادامه داد: دوست دارم بعد از كسب طلای المپیك بهداد مربی شود و دیگر وزنه نزند، چون وزنهبرداری رشته سنگینی است و او فشار بسیار زیادی را تحمل میكند. دوست دارم زندگی عادیاش تحت تاثیر قرار نگیرد.

سلیمی با تاكید بر اینكه پسرش برای كسب این طلا زندگی را به خودش سخت كرده است، ادامه داد: وزنهبرداری خیلی در زندگی بهداد تاثیر گذاشته است به طوری كه حتی دیپلم گرفتن او هم به تاخیر افتاد. دوست ندارم این تاثیرات همچنان در زندگیاش باقی بماند و از او میخواهم كه پا به عرصه مربیگری بگذارد.

ایسنا
                علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

نظر

• آمن خادمی
                  مدیر
                  • Jan 2011
                  • 5243

درگیری بازیکن پرسپولیس با خبرنگار

سامان آقازمانی پس از بازی دوستانه امروز مقابل برق شیراز با یک خبرنگار درگیر شد.

به گزارش فارس، تیمهای فوتبال پرسپولیس و برق شیراز از ساعت ۱۸ امروز در دیداری دوستانه در ورزشگاه درفشیفر به مصاف یکدیگر رفتند که در پایان قرمزپوشان موفق شدند با ۲ گل حریف شیرازی خود را شکست دهند.
                  to continue, please follow me on my page

نظر

• alman
                    عضو عادی
                    • Nov 2011
                    • 85

دو زمين لرزه به بزرگي 6.2 و 6 ريشتر روز شنبه در آذربايجان شرقي به وقوع پيوست و تاکنون بيش از 300 نفر از هموطنان آذري زبان جان خود را از دست دادهاند و سه هزار نفر هم مجروح شدهاند.

مجتبي جباري در گفتگو با مهر در خصوص اين اتفاق تلخ اظهار داشت: خيليها بعد از زلزله آذربايجان شرقي تسليت گفتند و با هموطنان آذري زبان ابراز همدردي کردند. من هم به عنوان عضو کوچکي از جامعه ورزش در اولين فرصت ممکن به ياري مردم زلزلهزده خواهم شتافت. اميدوارم اين ابراز همدرديها و تسليتها بتواند تسکيني هرچند کوچک بر اتفاقات ناگواري باشد که در آذربايجان شرقي روي داده است.

وي افزود: مصاحبه آقاي دايي در خصوص زلزلهزدگان را ديدم و همچنين متوجه شدم که آقاي باقري مشغول جمعآوري کمکهاي اهالي ورزش براي زلزلهزدگان است. کمترين کاري که مي‎توانم انجام دهم اين است که بخشي از قرارداد امسال خود با باشگاه استقلال را به زلزلهزدگان اختصاص دهم تا کمک کوچکي براي آنها باشد.

جباري در پايان گفت: اتفاقي که براي هموطنانم رخ داده بسيار مرا متاثر کرده و اميدوارم هر چه سريعتر حداقل شرايط رفاهي براي آنها فراهم شود. نميخواهم حرف زدنم بدون عمل باشد چون فکر ميکنم به جاي صحبت کردن بايد کار انجام داد. مطمئن باشيد من هر کاري از دستم بربيايد انجام خواهم داد.

نظر

• ماهور
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 1239

مارادونا از دو شرکت چینی شکایت کرد

دیه گو مارادونا ستاره فوتبال آرژانتین روز جمعه از دو شرکت اینترنتی چین به علت استفاده بدون اجازه از تصویر وی در یک بازی آنلاین فوتبال شکایت کرد.

نام دو شرکت چینی که مارادونا از آنها شکایت کرده است شرکت خدمات اینترنتی سینا و شرکت فناوری اطلاعات شانگهای اعلام شده است.
                      مارادونا این دو شرکت چینی را متهم کرده است در یک بازی اینترنتی فوتبال بدون دریافت مجوز از تصویر و نام وی استفاده کرده اند. مارادونا خواستار بیست میلیون یوآن معادل سه میلیون و دویست هزار دلار غرامت شده است.
                      جزییات دادگاه شکایت مارادونا از این دو شرکت چینی که روز جمعه در پکن برگزار شد منتشر نشده است. گفتنی است تصویر مارادونا در حالی که لباس تیم ملی آرژانتین را پوشیده است هنوز در وب سایت های این بازی رایانه ای قابل دسترسی است.

نظر

• ماهور
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1239

عکس قدیمی و دیده نشده از فردوسی پور و خیابانی

در تصویر زیر، عادل فردوسی پور در کنار جواد خیابانی را در سالهای دور مشاهده می کنید.

نظر

• ماهور
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 1239

آتیلا حجازی علیه امیر قلعهنویی

مربی فصل قبل استقلال از وضعیت فعلی این تیم انتقاد کرد.

به گزارش قانون، آتیلا حجازی درباره داربی تهران و تساوی دو تیم مطرح پایتخت گفت: هر دو تیم بازی معمولی را از خود به نمایش گذاشتند که چندان دلچسب نبود. هر چند که پرسپولیس در دقایقی از بازی بهتر از استقلال عمل کرد اما تساوی نتیجه عادلانه ای بود. از هر 2 تیم با مهره هایی که داشتند ، انتظار بازی جذابی می رفت، بخصوص استقلال که بر روی نیمکت نیز نفراتی چون ساموئل ، توزی و ... را داشت و از طرفی در دو سال اخیر بازیهای خوبی مقابل پرسپولیس انجام می داد و در آخرین بازی ای که شکست خورد، برغم غیبت ستاره هایش تا آخرین دقایق بازی نیز تیم پیروز میدان بود و حتی در جام حذفی ، پر گل ترین بازی چند سال اخیر این دو تیم را رقم زد.

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

رکورد بیشترین کارت قرمز در یک بازی فوتبال

در یک بازی فوتبال بین دو تیم آرژانتینی در بوینس آیرس، داور این بازی رکورد بیشترین کارت قرمز در یک بازی را شکست.

به گزارش سرویس خواندنیهای خبرگزاری فارس، در یک بازی فوتبال بین دو تیم آرژانتینی ریواس کلایپول و ویکتوریانو آرناس در بوینس آیرس داور این بازی دیمین روبینو با نشان دادن 36 کارت قرمز، رکورد بیشترین کارت قرمز در یک بازی را شکست.
                            در این بازی که چند سال از آن میگذرد، روبینو به تمامی 22 بازیکن و کادر فنی تیم ها به دلیل درگیری میان آن ها کارت قرمز نشان داد.
                            همچنین رکورد پیشین نیز با 20 کارت قرمز در یک بازی در پاراگوئه به دست آمده بود.

نظر

• بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

حمله شدید مایلی کهن به رویانیان!

آفتاب: کاپیتان سابق پرسپولیس پس از نمایش خسته کننده دو تیم مطرح تهرانی در داربی پایتخت به شدت از وضعیت فوتبال ایران انتقاد کرد و گفت: خانه از پایبست ویران است.
                              محمد مایلی کهن با اشاره به نتایج ضعیف پرسپولیس در 6 هفته نخست رقابتهای لیگ برتر گفت: از بس که درباره مشکلات پرسپولیس گفتهام گلویم پاره شده است. واقعیت امر این است که مشکل ورزش ایران این است که تخصص جایی در تصمیمگیریها و انتخابها ندارد. من نوعی که پوست و استخوان و گوشتم از ورزش است باید خانهنشین باشم و دیگران دراین فوتبال حضور داشته باشند و آقایانی بیایند که در ستاد سوخت هم تخصصی ندارند اما چون فوتبال تابلو دارد و در پایان مشخص میشود که چند چند باختهای نمیتوانند فرار کنند. مطمئن باشید اگر در سوخت هم تابلوی نتایجی بود آنها هزار بر صفر باخته بودند. یکی از اصولیترین کارهای ستاد سوخت این است که باید مصرف در کشور را پایین بیاورد و یکی از راههای سادهاش سهمیهبندی بود اما اگر میخواهیم درست عمل کنیم باید با بهینهسازی موتور خودروها مصرف را پایین بیاوریم.
                              وی افزود: در حالی که میانگین مصرف سوخت در کشورهای دیگر 5.5 تا 6 لیتر در صد کیلومتر است اینجا مصرف سوختهای خودروها 11 تا 12 کیلومتر در این مسافت است. بنابراین میبینید که اگر تابلویی در این جا وجود داشت آنها در آن کارشان هم شکست خورده بودند. با این حال برای این نوع مدیریت در فوتبال باید تاسف خورد.
                              سرمربی تیم ملی در جام ملتهای 96 در ادامه با اشاره به وضعیت تیم ملی گفت: البته برای کسانی که تیم ملی را اداره میکنند این نوع فوتبالی که دیروز دیدیم اهمیتی ندارد. کیروش دو سال است که به فوتبال ایران آمده و هر بار میگوید با همین نفراتی که دعوت کردهایم کار را به جلو میبریم و این نشان میدهد که اصلا لیگ دیده نمیشود. در مدتی که کیروش و دستیارانش آمدهاند آنها چند سفر به شهرستانها داشتهاند؟ همین میشود که بازیکنی مانند پویا نزهتی و میلاد غریبی با وجود آنکه دو سه سال است خوب بازی میکند دیده نمیشود و به جای آن بازیکنی مانند امید نظری یا قوچاننژاد به تیم ملی میرسند. من نسبت به آینده تیم ملی نگرانم و این نگرانی من با دلیل و برهان است.
                              وی بار دیگر به داربی تهران اشاره کرد و گفت: فوتبال شاخص، متر و معیار دارد. در مصاف دو تیم تهرانی ما چهار کار ترکیبی ندیدیم. سادهترین کار ترکیبی یک و دو کردن است. میخواهم بپرسم که دیروز چند شوت خوب از بازیکنان دو تیم دیدیم؟ چند سانتر مواج انجام گرفت. این وضع در تیم ملی بدتر است. داربی تهران چند ساعت پس از بازی بارسلونا و رئال انجام شد. ساعت یک نیمه شب نمایشی را دیدیم که قابل تحسین بود. از تماشاگر تا زمین و بازیکنان همه چیز عالی بود. نمیخواهم از حق بگذرم. باید به این هم اشاره بکنم در داربی تهران نوع برخورد بازیکنان دو تیم و نوع برخورد مربیان در کنار زمین بسیار خوب بود اما از سنگ و کلوخی به زمین آمد خجالت کشیدم. بهتر است بگوییم که غنای فرهنگی داشتهایم و اکنون کمتر از آن خبری هست.
                              مایلی کهن افزود: البته تیم ملی هم فوتبال پویا نمیخواهد و ما تنها دل خوش کردهایم به اسمهای بزرگ. میخواهم یک حساب دو دو تا چهار تا انجام دهم. ما سه بار با مربیگری کیروش برابر قطر بازی کردهایم که دوبارش در تهران بوده است و در هر سه بازی به نتیجه مساوی رسیدهایم. این گونه چطور توقع دارید که من مانند برخی آقایان محاظفهکار شوم و صدایم درنیاید و بگویم تیم ملی خوب بازی میکند.
                              وی در پاسخ به این سوال که به هر حال وقتی رویانیان ژوزه را به عنوان سرمربی پرسپولیس انتخاب کرد، به کارنامهاش دلخوش بود اما نمایش پرسپولیس در این 6 هفته مطابق انتظارها نبوده است گفت: میگویند ژوزه در مصر موفق بوده است اما من میخواهم بپرسم مصر در کجای این فوتبال است؟ بدبختی ما این است که تیم ملی با من در امارات با سه گل عربستانی را میبرد که سرمربیاش وینگادا است و بعدا همین وینگادا سرمربی پرسپولیس میشود. اما چرا هیچ موقع پرسپولیس را به من پیشنهاد نمیدهند؟ حالا هم رفتهاند و ژوزهای را آوردهاند و این همه با آب و تاب از کارنامهاش میگویند این در حالی است که شرایط سنی او اجازه نمیدهد حتی کنار زمین حرف بزند. صحبتهایش را هم که پس از بازیها شنیدهایم. یا بد صحبت میکند یا حرفهایش را بد ترجمه میکنند. او فقط میگوید بد بودیم و باختیم یا خوب نبودیم و باختیم و حتی تحلیل دو سه دقیقهای عادی هم نمیدهد. اعتقاد دارم به احتمال 70 ـ 80 درصد او را به خانه خواهند فرستاد. اگر پرسپولیس دیروز شکست میخورد 100 درصد برکنار میشد.
                              مایلی کهن درباره ناآشنایی ژوزه با پرسپولیس و ترکیب عجیبی که دیروز به میدان فرستاده بود هم گفت: فکر میکنم به درستی روز گذشته ترکیب را ژوزه به زمین نفرستاده بود. فکر میکنم بر روی ژوزه فشاری آورده بودند و پرسپولیس با ارنجی عاقلانهتر به میدان آمده بود. بازیکنی که هفته قبل جزو 18 نفر بود چطور میشود فیکس شود یا چگونه است بازیکنی که سابقه بازی در پست هافبک دفاعی را ندارد، به یک باره به این پست منتقل میشود. این نشان میدهد که بر روی او فشاری وجود داشته است.
                              وی در پاسخ به این سوال که چقدر نسبت به آینده پرسپولیس خوشبین است گفت: استقلال هفته قبل در حالی با ملوان مساوی کرد که نمایش خوبی داشت. اما گر بخواهم بدون تعصب درباره بازی دیروز بگویم به نظرم پرسپولیس در مجموع بهتر از استقلال بود هرچند که بازی خوبی را از دو تیم ندیدیم. با این حال درباره سوال شما باید بگویم پرسپولیس مقابل تیم 10 نفره داماش حتی یک موقعیت هم نداشت.. یک زمان هست که تیم شما میبازد اما به آینده امیدوار هستید و یک زمان هست که میبری اما ناامیدی. درباره پرسپولیس باید بگویم با این عملکردی که در این 6 هفته از پرسپولیس دیدهام هیچ امیدی به آینده بهتری برای پرسپولیس ندارم.
                              سرمربی سابق تیم ملی درباره مقایسهای که بین بازیکنان فوتبال و قهرمانان المپیک صورت گرفت و دلخوری برخی از بازیکنان را به همراه داشت گفت: به نظرم این مقایسه درست نیست. فوتبال در همه دنیا ابرورزش است. اما اینکه به دیگر قهرمانان کملطفی میکنند حتما اشتباه است. با این حال دلیل همه این مسائل این است که امثال بنده خانهنشین هستیم و هیچ گاه مربیگری در پرسپولیس را به من و امثال من پیشنهاد ندادند. در زمانی که در سایپا بودم بازیکنان آیندهداری به فوتبال ایران معرفی شدند که دو نمونه اخیرشان سجاد شهباززاده و میلاد غریبی هستند. جالب است بدانید شهباززاده بازیکن تستی بود که از اردبیل آمد و الان یکی از پدیدههای فوتبال ایران است. این را گفتم که بگویم هر کاری به تخصص نیاز دارد. انتقادی که میکنم ربطی به این دولت ندارد و در تمامی دولتها بوده است. زمان دولت آقای خاتمی آقای حاجی سرپرست یکی از شعب انتخاباتی ایشان بود و بعد از انتخابات اول وزیر تعاون و بعد به عنوان وزیر آموزش و پرورش انتخاب شد. این نشان میدهد که در تمامی دولتها این طور بوده که در بیشتر انتخابها تخصص جایی نداشته است. اگر تخصص جایی در انتخابها داشت نباید با یک زلزله 6.2 ریشتری این همه خانه خراب شود و این همه آواره داشته باشیم.
                              مایلی کهن افزود: در گفتوگویی که چند روز پیش انجام دادم گفتم که در آن دنیا من جلوی آقای رویانیان را میگیرم چرا که این حرفهایی که الان میزنم را مدتها پیش هم زده بودم اما آقایان توجه نکردند و فکر کردند با هزینه کردن میتوانند مشکلات فوتبال را حل کنند. تمامی این حرفهایی که میزنم به خاطر منافع ملی است و نمیتوانم سکوت کنم و با محافظهکاری شاهد از بین رفتن استعدادهای ورزش و فوتبال باشم. به اعتقاد من پرسپولیس سال گذشته به مراتب بهتر از امسال یارگیری کرد اما دوستان گفتند پرسپولیس را کهکشانی میسازند و این هم وضع پرسپولیس در این روزهاست. البته ایراد از خود ماست. علی کریمی به شالکه رفت و در 6 ماه فقط 60 دقیقه برای این تیم بازی کرد اما نمیتوانست یک کلمه حرف بزند و یا حتی از روی نیمکت بلند شود. البته مقصر کریمی نیست، مقصر کسانی هستند که چنین شرایطی را فراهم کردهاند.
                              وی ادامه داد: میخواهم برایتان مثالی بزنم. پولی که به مسی داده میشود شاید به اندازه کل پول ورزش ایران باشد اما در آنجا هیچ گاه مسی بزرگتراز گواردیولا یا بارسلونا نیست. این تیم بازیکنان بزرگی مانند مارادونا در اختیار داشته اما وقتی مارادونا از بارسلونا میرود، بارسلونا همچنان زنده است. پرسپولیس هم در گذشته چنین شرایطی داشته است. امثال همایون بهزادی، پروین، پنجعلی، درخشان، مایلی کهن، ایرانپاک، محراب شاهرخی و سلیمانی از پرسپولیس رفتند اما پرسپولیس سرجایش ماند چون پرسپولیس از همه آنها بزرگتر است. اما میبینیم آقایان به خاطر عدم آشنایی و عدم تخصص هر آدم کوچکی را بزرگتر از پرسپولیس جلوه میدهند. متاسفانه پرسپولیس شخصیت باشگاهیاش را از دست داده و تا زمانی که این شخصیت احیا نشود مشکلاتش بزرگ و بزرگتر میشود.
                              مایلی کهن با اشاره به اینکه در فوتبال ایران همه چیز پول شده است گفت: در فوتبال دنیا بازیکنان همه چیزشان زیر نظر باشگاه است و تا تمرین، تغذیه و استراحت خوب نباشد، بازیکنی مانند مسی رو نمیآید. اما در اینجا میبینید که به بازیکنان قراردادهای میلیاردی و چند صد میلیونی داده میشود و تازه سر پاداش هم با هم دعوا میکنند. اینها را خود آقایان به خاطر نداشتن تخصص ایجاد کردهاند. ما در این ورزش به پلیس ورزشی و قاضی ورزشی هم نیاز داریم.
                              وی درباره اینکه چه آیندهای را میتوان برای این فوتبال متصور بود گفت: به اعتقاد بسیاری تیم سال 96 بهترین تیم تاریخ بود تیمی که 10 ـ 12 بازیکن ایرانی را به کشورهای دیگر فرستاد. الان هم همین استعدادها در فوتبال حضور دارند اما باید کشف شوند. من در مصاحبهای گفته بودم ما استعدادهای بسیاری در این ورزش داریم اما متاسفانه با گرفتن 4 مدال طلا در المپیک بیهوش میشویم در حالی که میتوانیم بسیار بیشتر از این مدال بگیریم. گفته بودم فوتبال ما هم استعدادهای فراوانی دارد اما دستیار کیروش پاسخ داده بود معیار فوتبال خوب داشتن استعداد نیست. برایم این اظهار نظر بسیار جالب بود. متاسفانه میبینیم در تیم ملی بدنساز خارجی تیم ملی فکر میکند خانه خاله است و با وجود داشتن قرارداد سر از کشور دیگری درمیآورد و اکنون کیروش مربی بدنسازی را آورده که تنها 5 سال سابقه مربیگری دارد. آن هم در شرایطی که ما در ایران این همه بدنساز قابل داریم. فکر میکنم اگر کیروش دو برد بیاورد و ایران را به جام جهانی ببرد که دیگر هیچ. درست است که ما یک سری دشمن داریم اما دشمنان واقعی، خودمان هستیم.
                              به گزارش ایسنا،مایلی کهن در پایان گفت: من روزی به رویانیان گفتم که تو اهل مازندرانی و من اهل گیلان و وقتی من به گیلان میروم و با خانوادههای دوستان و آشنایان دیدار میکنم در هر خانواده 4 ـ 5 جوان رشید میبینم که یا افسردهاند یا ناامید شدهاند. اگر به هر کدام از این جوانان 100 هزار تومان بدهی و به آنها بگویی که از 8 صبح تا 5 بعدازظهر کار کنند خودشان و خانوادههایشان احیا میشوند و این پول سرجمع برای هر یک از آنها میشود سالی یک میلیون و 200 هزار تومان. پس چطور میشود که شما به بازیکنان فوتبال که قراردادهای چند صد میلیونی میبندند برای برد در داربی 15 میلیون پاداش میدهید. همین است که وقتی چنین پولهایی میگیرند هر روز موبایل و ماشینشان را عوض میکنند. خانه هم که دارند و خودمان هم آنها را از کلانتری بیرون میآوریم. چگونه است که میخواهیم از این بازیکنان فوتبالیست بسازیم. آن وقت میبینیم در کشوری مانند انگلیس که میگویند همه چیزش آزاد است، وقتی جان تری یک کار انجام میدهد، بازوبند کاپیتانی را از او میگیرند و میگویند کاپلو برو به جهنم. فکر میکنم خانه از پایبست ویران است.

نظر

• بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

ماشینی که رویانیان از "شیث رضایی" گرفت/ تصویر

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                                محمد رویانیان پیش از پایان نقل و انتقالات فصل در جمعی دوستانه فاش کرد معاونش یک دستگاه بنز در اختیار شیث رضایی قرار داده که اگر این خودرو را از او بگیرند

محمد رویانیان پیش از پایان نقل و انتقالات فصل در جمعی دوستانه فاش کرد معاونش یک دستگاه بنز در اختیار شیث رضایی قرار داده که اگر این خودرو را از او بگیرند، قراردادش را فسخ می کنند. بعد از گرفتن این ماشین شیک نیز شیث رضایی از مدیران باشگاه پرسپولیس انتقاد کرد و گفت بنزش را از پارکینگ خانه اش برده اند!

نظر

در حال کار...
                                X