<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ماهور
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1239

خرید ماشین 200میلیونی برای همسر، بند قرارداد یک مربی

ورزشی - یکی از مربیان معروف فوتبال ایران در قراردادی که سال قبل با یک باشگاه منعقد کرد، منافع همسرش را نیز در نظر گرفته بود.
    این روزها که بحث قراردادهای عجیب و غریب برخی از چهره های فوتبالی داغ است، و فدراسیون هم به رعایت سقف قرارداد خیلی اهمیت میدهد، اخبار جالبی از پشت پرده های فوتبال کشور به گوش می رسد.

اخیرا نیز خبری به گوش خبرنگار ما رسید مبنی بر وجود بند عجیب قرارداد یکی از مربیان مطرح کشور.

به گفته این منبع آگاه، در قرارداد مورد نظر، منافع همسر آقای مربی در نظر گرفته شده است به گونه ای که جدا از صد میلیون هزینه اجاره منزل برای وی، یک دستگاه خودروی جگوار با حدود 200میلیون تومان برای او تهیه شده است که هزینه خرید این خودرو را یکی از چهره های متمول فوتبال تقبل کرده بود.

لازم به ذکر است که مربی مذکور دو ناکامی بزرگ را در کارنامه خود دارد اما با این حال پول خوبی طی دوسال اخیر از قبل فوتبال به دست آورد.
    چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
    گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• آذرنوش
      عضو جدید
      • May 2011
      • 7

نفت د رشهر خود ماند:d

نظر

• Captain Nemo
        مدیر
        • Dec 2010
        • 2934

این هم به افتخار طرفداران ملوان :

یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
        دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
        مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• آمن خادمی
          مدیر
          • Jan 2011
          • 5243

عابدزاده: مهدی رحمتی چگونه شب ها بخوابد؟/ همه زیر سر روزنامه هاست!

دروازه بان اسبق تیم ملی به حاشیه سازان برای رحمتی انتقاد کرد.

به گزارش برنا، احمدرضا عابدزاده دروازه بان اسبق تیم ملی گفت: حواشی فوتبالیست های ما بسیار بالاست. مهدی رحمتی هنوز به استقلال نیامده باید در روز پاسخگوی 30، 40 خبرنگار باشد. یکی به مبلغ قراردادش گیر می دهد و دیگری می گوید چرا به تهران آمدی! با این شرایط رحمتی حتی نمی تواند شب ها راحت بخوابد چه برسد به اینکه برای استقلال خوب گلری کند.

عابدزاده در بخشی دیگر از صحبت های خود گفته است: خیلی از مشکلات فوتبال را در تعداد روزنامه ها می دانم. زمان ما دو تا مجله کیهان ورزشی و دنیای ورزش بود که باید ستاره می شدیم تا عکس مان را چاپ کنند اما حالا بازیکن با یک بازی خوب روی جلد چند روزنامه می رود. این توجهات بیش از اندازه فوتبالیست ها را خراب می کند.
          to continue, please follow me on my page

نظر

• آمن خادمی
            مدیر
            • Jan 2011
            • 5243

علی دایی یک لیدر سرخپوش را روانه زندان کرد

یکی از لیدرهای باشگاه پرسپولیس بازداشت شد.

علی دایی سرمربی فصل گذشته پرسپولیس با شکایت خود از یک لیدر، بازداشت وی را موجب شد.

«و.ا» لیدری که اخیرا بازداشت شده است، سال گذشته طی یک درگیری با دایی، سرمربی وقت سرخپوشان، به صورت وی آسیب وارد کرد و اتفاقا یکی از دلایل اختلافات عمیق دایی و کاشانی حمایت سرپرست باشگاه پرسپولیس از لیدرها و همین ماجرا بود.

یکی از نزدیکان باشگاه پرسپولیس با تایید این خبر گفت: فرد مورد نظر چندی پیش در نزدیکی باشگاه از سوی ماموران بازداشت شد و وقتی دلایل این موضوع را پیگیری کردیم متوجه شدیم که او به دلیل شکایت علی دایی بازداشت شده است.

نظر

• آمن خادمی
              مدیر
              • Jan 2011
              • 5243

چه کسانی به علی پروین پاسخ رد دادند؟!

ظاهرا کمیته ای که علی پروین به آینده آن خیلی امیدوار بود حال و روز خوشی ندارد!

به گزارش «24»، علی پروین و گروهش خیلی امیدوار بودند که با تشکیل کمیته ای موسوم به پیشکسوتان جبهه مخالفی را علیه مدیریت پرسپولیس تشکیل دهند اما اخبار رسیده از این کمیته موید یک انشعاب میان آنهاست به گونه ای که برخی از چهره های قدیمی این باشگاه از حضور در این جمع منصرف شدند و برخی نیز ساز جدایی کوک کرده اند.

البته هنوز مشخص نیست که چه دلایلی موجب شده تا این فراد قید همکاری با پروین را بزنند اما بر اساس اخبر واصله چهره هایی چون جواد الله وردی، ضیا عربشاهی و ... قصد شرکت در جلسات این کمیته را ندارند و اخیرا اللهوردی پیشنهاد حضور در هیات مدیره این کمیته را به دلیل حضور دو چهره پرسپولیسی در این تشکیلات رد کرده است.

البته علی پروین در برابر این پاسخ های منفی موضع قهریه نگرفته و در جمعی دوستانه گفته است: «ما برای برخی از این بچه ها کاری نکرده ایم و حالا می خواهم حرکتی برایشان انجام دهم و دست شان را بند کنم...»

برخی چهره های دیگر مثل ابراهیم آشتیانی و بیژن ذوالفقارنسب نیز نپذیرفتهاند در این کمیته عضو شوند و به نوعی در جبهه مخالف مسوولان باشگاه پرسپولیس قرار گیرند.

عربشاهی در اظهار نظری جنجالی به انتقاد از حسین هدایتی پرداخته و گفته: «آقای هدایتی با پولت نمی توانی ما را بخری؛ دیگر آقایان هم فقط وقت چنین دعواهایی یاد ما میافتند و ...»

باید منتظر ماند و دید سرنوشت چنین کمیته ای که البته اعضای صاحب اسم و رسمی همچون همایون بهزادی، جعفرکاشانی، عابدینی، عابدزاده و ... هم دارد و صد البته درهای آن به روی اولین پیشکسوت اردوگاه سرخ یعنی محمودخردبین بسته است در آینده چه می شود.

نظر

• آمن خادمی
                مدیر
                • Jan 2011
                • 5243

اولین برنامه نود و یک شائبه/ فردوسی پور گاف داد یا...؟

برنامه نود 5شنبه گذشته یک علامت سوال بزرگ در دل خود داشت.

به گزارش «24»، 5شنبه شب گذشته برنامه نود با موضوعات مختلف روی آنتن رفت که بخش اعظم این برنامه به ماجرای حذف تیم امید اختصاص داشت اما نکته عجیب در برنامه مذکور، به بحث نشدن درباره دیدار پرسر و صدای سایپا و مس سرچشمه مربوط می شد.

عادل فردوسی پور که معمولا سراغ سوژه های جنجالی لیگ می رود کوچکترین اشاره ای به استفاده تیم فوتبال سایپا از اسحاق سبحانی بازیکن محرومی که در ترکیب نارجی پوشان به میدان رفت و اعتراض مسی ها را به دنبال داشت نکرد تا امروز برخی شایعات در اینباره به گوش برسد.

در حالیکه فردوسی پور در گذشته بارها ثابت کرده که کمتر تحت تاثیر قرار می گیرد امروز این بحث مطرح شد که برخی از مشاوران باشگاه سایپا که دو نفر آنها از کارشناسان تلویزیونی هستند در نپرداختن برنامه نود به موضوع اسحاق سبحانی نقش داشته اند؛ موضوعی که هنوز واکنشی را در پی نداشته است.

البته شاید به زعم عده ای این موضوع را بتوان به فراموش کاری ربط داد و اینگونه برداشت کرد که موضوعی با این اهمیت از چشم نودی ها دور مانده است؛ هرچند پذیرش این فرضیه دشوار است.

لازم به ذکر است که مسوولان مس سرچشمه در تلاشند تا بازی مذکور سه بر صفر بسودشان شود و با توجه به شواهد و قرائن این مسئله محتمل به نظر می رسد.

نظر

• آمن خادمی
                  مدیر
                  • Jan 2011
                  • 5243

تبریزی ها علیه برنامه نود شعار دادند

تعدادی از تماشاگران تبریزی علیه برنامه نود موضع گرفتند

به گزارش برنا، دیدار تیم های شهرداری تبریز و سایپا کرج در نیمه نخست با تساوی بدون گل خاتمه یافت. این در حالی بود که تعداد تماشاگران حاضر در ورزشگاه به 7 هزار نفر رسید.

* "انگین فیرات" سرمربی اسبق تیم سپاهان و کنونی تیم گسترش فولاد تبریز در جایگاه ویژه مهمانان حضور داشت و بازی را از نزدیک تماشا کرد.

* در بین دو نیمه "شروین اسبقیان" مدیرکل تربیت بدنی استان آذربایجان شرقی با حضور در جایگاه خبرنگاران، روز خبرنگار را به اصحاب رسانه های ورزشی تبریک گفت. ضمن آنکه اسکوربرد ورزشگاه دائما پیام های تبریک روز خبرنگار را به نمایش درآورد.

* در حین بازی تعدادی از تماشاگران تبریزی علیه برنامه 90 شعار دادند.

* پس از به نمایش در آمدن گل اشپیتیم آرفی برای تراکتورسازی دربرابر ذوب آهن، هواداران شهرداری با سر دادن این شعار که "شهرداری حمله کن تراکتور گل زده" تیم خود را به زدن گل ترغیب کردند.

نظر

• آمن خادمی
                    مدیر
                    • Jan 2011
                    • 5243

عابدزاده: ساخت مستند زندگی ام هنوز قطعی نشده است!

ورزشی - سنگربان اسبق تیم ملی گفت: هنوز در مراحل مقدماتی مذاکرات برای ساخت فیلم زندگی ام هستیم.

به گزارش «24»، در حالیکه خبر ساخت فیلم مستند احمدرضا عابدزاده منتشر شده است، این چهره ورزشی اعلام کرد که هنوز ساخت این فیلم قطعی نشده است.

وی در گفتوگویی کوتاه با خبرنگار ما گفت: از طریق یکی از دوستانم با عوامل ساخت این فیلم صحبت کردیم و قرار شد در جلسات بعدی به جزئیات بپردازیم اما هنوز چیزی قطعی نشده است.

عابدزاده پیش از این در فیلمی با عنوان ازدواج غیابی بازی کرده بود که به دلیل اختلاف با تهیه کننده همکاری آنها نیمه تمام ماند.

نظر

• آمن خادمی
                      مدیر
                      • Jan 2011
                      • 5243

دلخوری علی پروین از شریفی نیا

ورزشی - ظاهرا تصمیم محمدرضا شریفی نیا برای فروش مستند «سلطان» باعث دلخوری علی پروین شده است.

به گزارش قدس، پروین تهدید کرده که اگر آنها مستند وی را چه در قابل سی دی و چه در قالب بردن روی پرده سینما به فروش برسانند و بابت آن از مردم پول بگیرند علیه آنها اقدام خواهد کرد. مصاحبه پروین در مورد این اصطکاک با برنامه هفت خواندنی است:

*چی شد که تصمیم گرفتید جلوی دوربین بروید؟

خودتان بهتر می دانید که من اهل این حرف ها نیستم. من سینما را خیلی دوست دارم، ولی دنبال این نیستم که بروم و فیلم بازی کنم. اگر دنبال این حرفها بودم توی جوانی هایم که بیشتر حس وحال داشتم، این کار را می کردم.

*الان پشیمان هستید؟

ما به این دوستان اعتماد کردیم و دوست داشتیم که جواب اعتمادمان را بهتر از این بدهند. قرار نبود کسی دنبال فروش فیلم باشد. حداقل اگر می خواستند دنبال این حرف ها بروند باید یک اطلاعی به ما می دادند. حداقل خودمان کمک می کردیم تا فیلم بهتر و طولانی تر بشود. چرا باید به خاطر اینکه مردم ما را دوست دارند بروند و برای 40 دقیقه پول بدهند؟

*اما علی پروین برای گروهی از فوتبا لدوستان آنقدر جذابیت دارد که cd را بخرند.

مردم لطف دارند ولی خودمان چی؟ خودمان که میدانیم باید یک کار بهتر را درست می کردیم و دستشان می دادیم. حرف ما این است که چرا این ها آمدند و چنین کاری کردند. همه اش دنبال این هستیم که بزنیم و در برویم! این درست نیست، ما باید به فکر بقیه اش هم باشیم!

*چی شد که با این گروه همکاری کردید؟

یکی از دوستان ما یک شب اینها را آورد توی حسینیه ما و گفت که می خواهند مصاحبه نوروزی برای شب عید بگیرند. یعنی ماجرای مصاحبه شب عید ما را به اینجا رساندند و الان باید این اتفاق ها بیفتد.

*این درست است که شما مبلغ صد میلیون تومان از تهیه کنندگان این کار خواسته اید؟

چون لادن بیشتر دنبال این قضیه بود، ما ترجیح دادیم که زیاد دنبال این موضوع نباشیم. درثانی چطور آن ها از فروش فیلم من پول ببرند، ولی من که علی پروین هستم و مستند مال من است، بی خبر باشم و سودی نبرم! این درست است؟

*اما می گویند که شما در جریان این موضوع بود ه اید؟

اگر من به کسی حرف زده ام و یا مدرکی دارد بیاید و رو درو حرف بزند. من تا امروز هم به این دوستان احترام گذاشتم و حرفی نزدم، ولی اگر قرار باشد که کار به این جا بکشد و روی اعصاب ما بروند، کار را رسانه ای می کنم و حتی توی همین برنامه سینمایی ها برنامه هفت در این مورد صحبت می کنم.

*این شد دومین کار سینمایی علی پروین و دومین باری است که سلطان جلوی دوربین رفت.

هر چند که این کار مستند یادگاری است، ولی در کل زیاد راضی نیستم. در مورد کار اول که خیلی ناراحتم و دیگر این کار را نمی کنم. بدبختی ما این است که خود من هیچ وقت دنبال این قضایا نبودم و اگر هم این اتفاق افتاد فقط به خاطر اصرار آن ها بود.

نظر

• آمن خادمی
                        مدیر
                        • Jan 2011
                        • 5243

علی دایی هم افشاگری کرد

پس از حرفهای جنجالی محمد مایلی کهن به دوربین برنامه شوک، علی دایی با این مستند مصاحبه کرد.

به گزارش خبرآنلاین؛ سرمربی راه آهن در گفت و گو با این برنامه از بیماری فوتبال ایران سخن گفت؛« ببینید فوتبال ما مریض است. من هنوز هم معتقدم بچه ها پول واقعی و حق شان را نمی گیرند اما این پول متاسفانه به بازیکن نمی رسد و بیشتر در چرخه دلالی هزینه می شود. متاسفانه ما در فوتبال مان مربیانی داریم که از بازیکنان پول می گیرند.»

دایی ادامه می دهد:« در اروپا مدیران همگی عکس با شرت ورزشی ندارند اما برای تصمیم های تخصصی ، تیم مشاوران ورزشی برای شان تصمیم می گیرند اما مدیران سیاسی ما در ورزش، بدون مشورت و خودرای عمل می کنند و این است که مشکل ایجاد می کند.»
                        پیش از دایی، مایلی کهن با حرف هایش درباره فینال جام حذفی ، جنجالی به راه انداخته بود.

نظر

• آمن خادمی
                          مدیر
                          • Jan 2011
                          • 5243

خداداد عزیزی: مهدی رحمتی زیرمیزی پول گرفته

ورزشی - خداداد عزیزی، ستاره سابق فوتبال ایران شب گذشته در گفتوگویی جالب روبهروی شهیدیفر، مجیدی برنامه پارک ملت نشست و به سئوالات او پاسخ داد.

به گزارش تابناک، شهیدیفر که فوتبالی نیست، با آشنایی کامل نسبت به مسائل روبهروی خداداد نشست و بارها این چهره جنجالی فوتبال ایران را به گوشه رینگ برد.

گل ، اولین بحثی که خداداد درباره آن صحبت کرد، موضوع این بود که بازیکن بهتری بوده یا مربی بهتری؟ عزیزی به این سئوال شهیدیفر که البته این طور مطرح شد که خداداد بازیکن بهتری بوده، این طور پاسخ داد: «این را من نمیتوانم بگویم و بقیه باید درباره من اظهارنظر کنند. حتی من نمیتوانم بگویم بازیکن خوبی بودهام یا نه.»

نظر

• آمن خادمی
                            مدیر
                            • Jan 2011
                            • 5243

علی کفاشیان احضار شد!

ورزشی - رئیس فدراسیون فوتبال در خصوص پرونده مالکیت نساجی قائمشهر و ارائه توضیحات در این خصوص به دادسرای کارکنان دولت احضار شد

علی فرشادسپهر، وکیل فدراسیون فوتبال در گفتگو با «نسیم» افزود: قرار است به همراه علی کفاشیان شنبه 22 مردادماه در دادسرای کارکنان دولت حاضر شویم و در این خصوص توضیحاتی را ارائه کنیم.

نظر

• آمن خادمی
                              مدیر
                              • Jan 2011
                              • 5243

واکنش وکیل علی دایی به طنز خنده بازار

وکیل سرمربی تیم فوتبال راه آهن از تمسخر این مربی در یکی از برنامه های طنز تلویزیونی ابراز تاسف کرد.

به گزارش برنا، "عسگری پیشبین" درباره تمسخر علی دایی در یکی از برنامه های تلویزیونی گفت: این حرکت بسیار زشتی بود که صورت گرفت. واقعاً مایه تاسف است که در صدا و سیما اشخاص بزرگ فوتبال کشور و اسطوره هایی همچون علی دایی که مردم احترام زیادی برای آنها قائل هستند، به تمسخر گرفته شوند.

وی افزود: هنوز با دایی تماس نداشته ام. او نسبت به مسخره کردنش در جشن پیراهن استقلال نیز واکنش نشان داده بود. به نظر من تسمخر کردن انسان ها به هیچ وجه اخلاقی نیست و در دین اسلام نیز گناه محسوب می شود. ضمن اینکه از دیدگاه قانونی نیز یک توهین است.

نظر

• آمن خادمی
                                مدیر
                                • Jan 2011
                                • 5243

خبرنگاران تبریزی با قلعه نویی قهر کردند

- تبریزی به حالت قهر در کنفرانس خبری قبل از بازی تیم قلعه نویی شرکت نکردند.

به گزارش خبرآنلاین؛ درحالی که ساعت 10:30 دقیقه امروز قرار بود قلعه نویی رودرروی خبرنگاران تبریزی قرار بگیرد تا درباره بازی با شاهین که چند ساعت دیگر انجام می شود سخن بگوید ، او به دلیل حضور در جلسه آنالیز فنی تیمش نتوانست به موقع در سالن حاضر شود و خبرنگاران هم پس از 30 دقیقه انتظار محل را ترک کردند. تنها نمایندگان دو سایت هواداری در سالن حضور داشتند که قلعه نویی در جمع شان گفت:« این ناهماهنگی تقصیر من نبود و مسئولان روابط عمومی باید درباره اش حرف بزنند. قرار بود جلسه ما ساعت 10:30 برگزار شود و من 11 به جلسه آنالیز فنی تیمم برسم اما انگار کنفرانس آقای درخشان دیرتر شروع شده بود و من هم دیدم نتیجه گیری تیم برای همه ما و مردم تبریز و دوستان خبرنگار تبریزی از همه چیز مهم تر است. به همین دلیل رفتم به جلسه آنالیز. باز هم برای این اتفاق از دوستان خبرنگار عذر می خواهم اما واقعا من تقصیری در این ناهماهنگی نداشتم.»

نظر

در حال کار...
                                X