کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به عنوان یه پرسپولیسی واقعا برای این تیم متاسفم:-&
از این به بعد ترجیح میدم به جای تماشای بازی پرسپولیس بازی یه تیم درست و حسابی مثل بارسلونا رو نگاه کنم و از دیدن یه فوتبال زیبا لذت ببرم
از همه این حرفها گذشته صدرا رو عشقه:d به قول معروف فکر نان باش که خربزه آب است
در این مثل نان یعنی صدرا و خربزه یعنی پرسپولیس:D
به عنوان یه پرسپولیسی واقعا برای این تیم متاسفم:-&
از این به بعد ترجیح میدم به جای تماشای بازی پرسپولیس بازی یه تیم درست و حسابی مثل بارسلونا رو نگاه کنم و از دیدن یه فوتبال زیبا لذت ببرم
از همه این حرفها گذشته صدرا رو عشقه:d به قول معروف فکر نان باش که خربزه آب است
در این مثل نان یعنی صدرا و خربزه یعنی پرسپولیس:d
آقا بهنام چرا راه دور میری؟؟؟بیا بازیا سپاهانو ببین....اونم سپاهان لوکا:d
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
آقا بهنام چرا راه دور میری؟؟؟بیا بازیا سپاهانو ببین....اونم سپاهان لوکا:d
دوست عزیز سپاهان از تیمهای خوب ایرانه
ولی منظور من از فوتبال زیبا یه چیز دیگه هست
به نظر من بارسلونا بهترین تیم باشگاهی جهان و تیم ملی اسپانیا بهترین تیم ملی دنیا هستند
دیدن بازی هر یک از این دو تیم واقعا لذت بخش هستش
یکی از بازیهای زیبایی که من همیشه نگاه میکنم بازی بارسلون با رئال هستش چون به نظر من فوق العاده است و در بالاترین سطح انجام میشه
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
دوست عزیز سپاهان از تیمهای خوب ایرانه
ولی منظور من از فوتبال زیبا یه چیز دیگه هست
به نظر من بارسلونا بهترین تیم باشگاهی جهان و تیم ملی اسپانیا بهترین تیم ملی دنیا هستند
دیدن بازی هر یک از این دو تیم واقعا لذت بخش هستش
یکی از بازیهای زیبایی که من همیشه نگاه میکنم بازی بارسلون با رئال هستش چون به نظر من فوق العاده است و در بالاترین سطح انجام میشه
این یه چیز کاملا پذیرفته شده برای همه اس...
بنده هم موافقم
ولی سپاهان عشقه:d
امشبم بردیم///
کسی نیست واسه کل کل ؟؟؟
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
علی دایی: تلویزیون اگر جرات دارد مسئولان سیاسی را مسخره کند
سرمربی تیم راهآهن در کنفرانس خبری پیش از بازی با صبا انتقادهای تندی را نصیب صداوسیما کرد.
به گزارش «24»، سرمربی تیم راه آهن در مورد برنامه طنزی که در رسانه ملی با موضوعیت وی پخش شد، نکات جالبی را متذکر شد، بخشهایی از اظهارات وی بدین شرح است:
* در این مورد نظر خاصی ندارم. فقط متاسفم که در سازمان کارهایی انجام می شود که مناسب نیست. کسی که شخصیت من را تقلید می کند مقصر نیست. طنز با مسخره کردن فرق دارد. وقتی ورزشی ها حرمت یکدیگر را نگه نمی دارند، چنین اتفاقاتی رقم می خورد. اکنون خیلی چیزها را مسخره می کنند و حرمت را می شکنند، اما مردم خیلی چیزها را می دانند.
* آیا صداوسیما جرات دارد مسئولان سیاسی کشور را هم مسخره کند؟
* در جام جهانی هم صدا و سیما با آوردن کارشناس های مختلف تلاش کرد که مرا زیر فشار قرار دهد و مرا مقصر ناکامی قلمداد کند. اگر این سازمان در پشت بندش نام اسلامی نبود، حرفی نمی زدم. اگر خوشحالی مردم باشد، بازهم حرفی ندارم. این آقایان نام اسلامی را روی سازمان خود گذاشته اند، اما اخلاق اسلامی را خدشه دار کرده اند. کجای اسلام به مسخره کردن مردم را توصیه کرده است؟ همه چیز مرا خدا داده و نمی توانید با خدا جنگ کنید. او به خیلی ها نعمت داده و به خیلی ها نداده است.
* درباره مورد تمسخر قرار گرفتن کاشانی هم باید بگویم، کسی را با من مقایسه نکنید، جایگاه ها فرق می کند. شاید کسی وی را نمی شناخته و او با این برنامه معروف تر شده است، من 20سال است در این فوتبال هستم، اما آقایان تازه آمده اند و نمی دانم از چه راهی آمده اند. تمام بدن من پر از بخیه است که این بخاطر زمان حضورم در فوتبال است. آقایان شاید دوست دارند مطرح شوند. مسائل زیادی وجود دارد؛ اما خیلی ها دوست دارند من خراب شوم. خود آقایان شاید هزاران مورد داشته باشند، آیا دوست دارند که در مورد آنها صحبت شود؟ متاسفم که صدا و سیما نام اسلام را دارد؛ اما نگاهی به کوچکترین مسائل اسلام ندارد و اینگونه می شود که جوانان ما به بیراهه می روند.
* من نه دوست دارم سیاسی شوم و نه احتیاجی به سیاست دارم، فقط می خواهم کار کنم و زندگی آرامی داشته باشم. دوست ندارم مانند خیلی ها پشت آدمهای سیاسی قائم شوم. حتی برای آینده ای دور هم به سیاست فکر نمی کنم.
* متاسفانه نمی دانم آقای کارگردان و مدیر این برنامه به چه چیزی اعتقاد دارند. یک دهه است که این گونه رفتارها در مملکت ما نقش گرفته و سر یکدیگر را کلاه می گذارند و به مردم دروغ می گویند. اگر هم بخواهم شکایت کنم باید سه سال بدوم و در نهایت آقایان می آیند و عذرخواهی می کنند و من هم باید ببخشم.
اظهارات عجیب علی پروین درباره"خنده بازار" /چقدر عالی بود این پسره!
ورزشی - علی پروین در گفت وگویی با روزنامه تماشا واکنش جالبی به برنامه خنده بازار نشان داده است .
آقای پروین در گفت وگویی کوتاه با روزنامه تماشا گفته :دیروز برنامه را دیدم .از دست این پسره .آنقدر خندیدم اشکم دراومد .چه قدر خوب بازی می کنه این پسره .ادای عادل خوب بود .اما واقعا ادای دایی روعالی در می آورد.
بازی تیم های مس کرمان و استقلال تهران با درگیری پلیس با خبرنگاران رسانه های مختلف همراه بود.
به گزارش برنا، در حالی که دوربین برنامه 90 و گزارشگر این برنامه همچون همیشه در حال تهیه گزارش از دیدار دو تیم استقلال تهران و مس کرمان بودند، پلیس ورزشگاه با آنها درگیری شدیدی پیدا کرد و دوربین این برنامه را توقیف کرد و شکست.
مشخص نبود که علت انجام این کار از سوی پلیس چه بود. پلیس علاوه برخورد با برنامه 90 با خبرنگاران برخی از روزنامه ها هم درگیر شد و برخی از آنها را کتک زد. همچنین تهیه کننده تلویزیونی شبکه کرمان هم از سوی پلیس دستگیر شد.
در حین بازی هم هوداران تیم مس کرمان علیه آرش برهانی که اصالتا کرمانی است، شعار دادند.
والله بد است در جمعه ماه رمضانی ما، مردانی که کهن بودند در قهرمانی و ورزش کشورما، مایلها از اخلاق فاصله بگیرند و در سمت دیگر میز هم کسانی باشند که بخواهند پیروزی را در قفس استقلال کنند و یا فتح بابی نکنند برای مدارا و اخلاق و در این زمینه، رسانه ملی برای این جنگ بیپایان، هیچ شفیعی نداشته باشد.
مجری برنامه سحر شبکه اول با انتقاد از برنامه ورزش و مردم، انتقادهای شدیدی را به میزبان و میهمانان این برنامه واردکرد.
به گزارش «24»، فرزاد جمشیدی سحر امروز ـ دوشنبه 24مرداد ـ با اشاره به اسطوره سازی ورزشی به جای اسطورهسازی حقیقی در کشور که او شهدای جنگ تحمیلی را مد نظر داشت، از برنامه جمعه ورزش و مردم به شکلی زیرکانه انتقاد کرد و گفت با خودمان تعارف نداریم، هنوز هم چهره شهر ما رمضانی نشده است.
وی در این برنامه گفت: سلوک بزرگواری، پارچه حریری است که دم دکان سیره مسئولان دیده میشود، گناه در جامعه زیاد نشده اما مردم با آن عادت کردهاند. یکی از این عادتها، پردهدری و بیحیایی است...جمشیدی با اشاره به حدیثی از امام علی(ع)، گفت: ایشان فرمودهاند اگر فردی در گناه کردن از مردم حیا نکند، بدون شک از خدا هم حیا نخواهد کرد...منظور ما از مسئولان هم فقط وزیر و وکیل و رییس جمهور و...نیست. در هر صنفی مردم به بزرگترهای آن صنف نگاه میکنند.
مجری برنامه «ماه خدا» با اشاره به فضای ورزش کشور ادامه داد: خدا وکیلی در جامعه و کشورمان بیشتر برای ورزش سرمایهگذاری کردیم یا معماری اخلاق. وقتی پهلوانهای این مملکت که برای دفاع از میهن خود را جلوی توپ و تانک دشمن قرار گرفتند و سینه سپر کردند، به عنوان الگو معرفی نشوندو از یاد بروند، جوان ما حق دارد مردان شمارهدار مستطیل سبز را به عنوان الگو انتخاب کند چه با حیا باشند و چه خدای نکرده بی حیا...
وی افزود: والله بد است در جمعه ماه رمضانی ما، مردانی که کهن بودند در قهرمانی و ورزش کشورما، مایلها از اخلاق فاصله بگیرند و در سمت دیگر میز هم کسانی باشند که بخواهند پیروزی را در قفس استقلال کنند و یا فتح بابی نکنند برای مدارا و اخلاق و در این زمینه، رسانه ملی برای این جنگ بیپایان، هیچ شفیعی نداشته باشد.
به گزارش «24»، جمشیدی تصریح کرد: خندهدار نیست، در کشورهای دیگر، فوتبالیستهایی باشند که با گل زدن دل مردم را شاد کنند و لیونل مسی بشوند، اما بازیکن مسی ما با مشت پراکنی اخلاق را زیر سوال ببرد و یک ستاره حلبی بیشتر باشد؟!
وی افزود: امشب مجری برنامه ماه خدا از علما حرف نمیزند، فقط یک جمله از آیتالله بهجت(ره) میگوید: آقا فرمودند خلاصه همه ایمان را اگر بخواهیم در یک جمله مختصر کنیم این است که هر فردی نسبت به آن چیزی که میداند خدا را خشنود میکند عمل کنیم...
اظهار نظر عابدزاده درباره ناصر محمدخانی، دوپینگی ها و روزگار نامرد
گفتگوی کامران نجفزاده با احمدرضا عابدزاده علی رغم سکوتهای زیاد عقاب آسیا، نکتههای جالبی هم داشت.
به گزارش «24»، کامران نجف زاده که به رستوران عابدزاده رفته بود، سوالات مختلفی پرسید و حتی گفت دوست داری از چه چیزی نپرسم که عابدزاده سکوت کرد و خندید. او در پاسخ به اینکه چرا موهای سرش اینقدر سفید شده، آن را تقصیر بچه های رستوران انداخت و گفت: از بس با اینها سروکله میزنم و به حرف گوش نمیکنند.
او در پاسخ به آخرین خبری که از ناصر محمدخانی داری، با مکثی طولانی و تکرار نام ناصر محمدخانی به صورت آرام و زیر لب، گفت: خبر ندارم ازش...او درباره علی اکبریان نیز گفت که چیزهایی دربارهاش شنیدم!
عابدزاده در پاسخ به این سوال نجفزاده که «در خلوت خودتان استقلالی هستین یا پرسپولیسی؟»، باز هم مکث کرد و زیرکانه پاسخ داد: «خب نمیشه به مردم بگه، من تو دل خودم، تیم خودم را دوست داشتم از قبل...و دوست داشتم توی تیم خودم باشم...»
در پاسخ به سوال «توی فوتبال ما مرد بیستر دیدی یا نامرد» نیز گفت: «هر دوش. خوب به خاطر مردم است و نامردیاش، برای کسانی است که این کاره نیستند، نمی دانند ورزش چیست ولی آمدن توی فوتبال و...»
وی در همین زمینه به گلایه از برخی اتفاقات حاشیه ای فوتبال پرداخت و افزود: «الان همه بازیکنها دو تا سوزن و ویتامین میزنن تو بدنشون...من تا حالا تو عمرم کی خوردم؟ من در دوران بازیگریام همیشه نام من را اول برای تست دوپینگ در میآوردند، خب بگیرند...الان در باشگاه را میبندند و میگویند نه نه نمیشود، طرف مریض است... معلوم است مشکل دوپینگ دارند. من قول میدهم بیشتر بازکینانشون تا ساعت 2 یا 3 شب بیرون هستند...چطور میتونن فوتبال بازی کنند.»
به گزارش«24» نجف زاده درباره جهتیابی خوب عابدزاده در پنالتی ها پرسید و او هم اینچنین جواب داد: فقط ثابت بایست و صورت طرف را ببین. گول پای طرف را نخور. چشم شما کافی است، چشم و توپ.»
وی همچنین در این مصاحبه درباره تمرینهایش گفت: «من الان هم روزی سه ساعت تمرین میکنم و اگر پایم سالم بود، و آن اتفاق که برایم پیش آمد، نیافتاده بود، میتوانستم راحت تا دو سال دیگر بازی کنم...
او در پاسخ به اینکه از روزگار راضی هستی؟، گفت: روزگار نامردی است و کاریش نمیشود کرد.
ورزشی - مشکل پرویز کماسی برخلاف اخبار منتشر شده مالی است.
به گزارش «24»،پرویز کماسی مربی بدنساز با تجربه فوتبال کشور که طی ادوار مختلف در باشگاه پرسپولیس فعالیت کرده است به گفته مربیان این مجموعه به دلیل عدم عقد قرارداد در تمرینات حضور مستمری ندارد و تیم را در مسافرت ها همراهی نمی کند اما واقعیت ماجرا به گونه ای دیگر است.
این مربی در مذاکرات خود با سرپرست باشگاه پرسپولیس خواهان مبلغی شده که باشگاه با آن موافق نیست.
مسوولان پرسپولیس به کماسی گفته اند که بدنساز قبلی تیم 60 میلیون تومان گرفته است و ما نهایتا بتوانیم 20 درصد بر این مبلغ اضافه کنیم اما وی پایش را در یک کفش کرده و می گوید در سال 86 که در پرسپولیس فعالیت داشته خیلی بیشتر از این مبالغ گرفته است.
لازم به ذکر است که این مسئله در حالی رخ داده که سرخپوشان از فقدان مربی بدنساز تمام وقت رنج می برند و محمد مایلی کهن نیز بارها این مسئله را یادآور شده است.
سلام بر دوستان عزیزم:)
تاپیک انتخابی این هفته "جنجال های فوتبال"هست...<:-p<:-p
نکته ای که درباره این تاپیک هست اینه که جنجال های فوتبال به حواشی فوتبال و نه نتایج و برد و باخت تیم ها برمی گرده؛برای نتایج و برد و باخت تیم ها تاپیکی با عنوان "نتایج بازیها+کل کل های فوتبالی "در بخش آزاد موجود هست..;)
نظر