کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ورزشی - سرمربی تیم فوتبال راه آهن در کنفرانس خبری پس از دیدار با نفت با یکی از خبرنگاران درگیری لفظی پیدا کرد.
به گزارش برنا، پس از پایان دیدار دو تیم نفت تهران و راه آهن سرمربیان دو تیم در کنفرانس خبری حاضر شدند و پاسخگوی سوالات خبرنگاران بودند.
در جریان صحبت های علی دایی سرمربی تیم راه آهن یکی از خبرنگاران که در حال جویدن آدامس بود، از وی سوالی را پرسید که این موضوع با ناراحتی دایی همراه شد. سرمربی راه آهن پس از سوال خبرنگار مذکور گفت: بهتر است شما ابتدا ادب را رعایت کنید، بعد سوال بپرسید، نه اینکه در حال جویدن آدامس از بنده سوال کنید.
البته آن خبرنگار نیز در واکنش به صحبت های دایی به یقه باز او و زنجیرش گیر داد تا درگیری آنها به یکی از سوژه های کنفرانس خبری پس از بازی دو تیم راه آهن و نفت تهران تبدیل شود.
گفتنی است، علی دایی در پایان کنفرانس خبری حاضر به گفت و گو با خبرنگار برنامه 90 نشد.
ورزش > فوتبال جهان - هفته نخست بازیهای لا لیگا به دلیل اعتصاب بازیکنان برگزار نخواهد شد.
آخرین دور مذاکرات با نمایندگان اتحادیه بازیکنان حرفه ای فوتبال که شامل بازیکنان بیش از 42 تیم حرفه ای در آن عضویت دارندبی نتیجه بود. به این ترتیب بازیهای لالیگا یک و دو در این فصل که باید بخاطر برگزاری یورو 2012 در 13می به پایان برسد با بی نظمی هایی در برگزاری روبرو خواهد شد. این اتحادیه خواهان پرداخت حقوق معوقه بازیکان برخی تیمها شده است .
این تیمها بخاطر مشکلات مالی اعلام ورشکستگی کرده اند و به گفته این اتحادیه حتی کمک 40 میلیون یورویی به آنها برای پرداخت حقوق بازیکنان در فصل گذشته کفاف نخواهد داد . این بدهی ها حداقل 50 میلیون یورو برآورد شده است . در صورت عدم توافق در روز یکشنبه احتمال به تعویق افتادن هفته دوم لالیگا یک و دو نیز وجود دارد. برخی تیمها تمرینات را تا سه شنبه آینده تعطیل کرده اند اما بارسا و رئال مادرید که مشکلی از این بابت ندارند به تمرینات ادامه داده و حتی بارسا بازی دوستانه روز دوشنبه مقابل ناپولی را طبق برنامه انجام خواهد داد.
دوستان عزیز....ناچارم یه بار دیگه توضیح بدم...این تاپیک مربوط به کل کل یا نتایج بردو باخت ها تیم های فوتبال نیست.....با سپاس از همه دوستان عزیزم،یک تاپیک با همین عنوان "نتایج و کل کل های فوتبالی" در بخش آزاد داریم ....:d
خواهشمند است خبرهای و حاشیه فوتبال رو توی این تاپیک بنویسید...#:-S
تیربار مایلی کهن به روی فوتبالی ها؛ از علی دایی و فتح الله زاده تا استیلی و حسن روشن
ورزشی - مدیر فنی سابق پرسپولیس ضمن اعلام دلایل کناره گیری خود بار دیگر لب به انتقاد گشود.
محمد مایلی کهن به برنا گفت:بنده در ابتدا از همه عزیزانی که به من لطف داشتند، طرفداران پرسپولیس و به ویژه حبیب کاشانی کمال تشکر را دارم اما دیگر در تمرینات تیم محبوبم حاضر نمی شوم و مسئولیتی در این باشگاه نمی پذیرم زیرا احساس می کنم ادامه کارم به نفع پرسپولیس نیست. تقریبا از شنبه هفته گذشته تصمیم گرفتم که دیگر در تمرینات حاضر نشوم. دلیل عمده اش این است که روند کارم در این باشگاه با اصولم همخوانی نداشت؛ بنده وقتی بدانم در جایی مؤثر نیستم پستی را اشغال نمی کنم تا نفرات بعدی بتوانند بیایند و کمک کنند. احساسم این است که حضورم در پرسپولیس نه تنها کمکی به این مجموعه نمی کند بلکه شاید به نوعی یکسری موانع بر سر راه به وجود آورد و بالطبع چون پرسپولیس را بیشتر از خودم دوست دارم ،کنار می کشم.
حمله به اصغر شرفی و حسن روشن
برخی افراد از طریق رسانه های وابسته به خود وقیحانه مسائلی را مطرح می کنند و متأسفانه هیچکس جلوی آنها را نمی گیرد. شما دیدید که بعد از مصاحبه من با یک دوربین تلویزیونی که هنوز برنامه اش پخش نشده چه جوی درست کردند و چگونه آدم های خودشان را وسط انداختند تا جواب مرا بدهند. اگر حاشیه ای درست شد آنها درست کردند نه بنده. من یک سری صحبت ها را مطرح کردم و اسم کسی یا تیمی در آن صحبت ها به چشم نمی خورد اما حملات علیه من خیلی زود آغاز شد. یک نفر گفته محمد مایلی کهن احتیاج به درمان دارد، جالب آنکه همین آقا که از نیاز من به پزشک و درمان صحبت کرده سال ها در آمریکا زندگی کرده و وقتی چند وقت پیش آقای نمازی کمک مربی تیم ملی انتقادی به وی کرد ایشان در پاسخش در مطبوعات گفت اگر او را ببینم یک سیلی محکم در گوشش می زنم! بنده می خواهم بپرسم اگر همین آقا در آمریکا چنین حرفی را می زد غیر از این بود که در کمتر از یک روز دستگیرش می کردند؟! اسمش را نمی برم. بنده مشکلی ندارم حالا اگر هم به قول ایشان به درمان نیاز دارم خدمت خودشان می روم تا از چیزهایی که مصرف می کنند به من هم بدهند تا حالم خیلی خوب شود!
یک نفر دیگر که سال ها با پلیس امارات بوده... علیه بنده انتقاد کرده است؛ برایم عجیب است زیرا این آقا تا 6 ماه قبل علیه آن یکی آقا مصاحبه می کرد و می گفت دکترایش تقلبی است، بیاید در رستوران من کار کند و حتی در جایی مدعی شده بود که فرد مذکور در کرج زمین هایی بنام کمپ استقلال گرفته و به نام معاون خودش زده است و ... حالا چگونه است که اینها در دفاع از یکدیگر ناجوانمردانه مرا می زنند؟!
همه مردم مرا می شناسند و می دانند چه کار کرده ام و چه کار می کنم. الان هر کسی به کوچکترین پست ها می رسد مثلاً مسوول روابط عمومی یک باشگاه می شود 2 دستی آن پست را می چسبد و از دستش نمی دهد ولی بنده در کارم استقلال دارم و هیچ چیز را به صداقت، درستی و منافع عام ترجیح نمی دهم. طی این روزها خیلی به من توهین شد؛ وحشتناک هم توهین شد، از هیچ کدامشان نمی گذرم، حتی کاری کردند که در همین بازی اخیر استقلال مقابل فجر در استادیوم به من توهین شد؛ خدا را شکر مردم آگاهند و علیرغم خط دادن های عده ای، مایلی کهن را خوب می شناسند. بنده فکر می کنم جزو معدود چهره های ورزشی باشم که دائم در بین مردم هستم. بنده خرید روزانه منزل را خودم انجام می دهم در مراکز خرید و گاه و بیگاه در مترو و اتوبوس مردم را می بینم و واکنش های آنها را مشاهده می کنم. برای مردم سلامت و صداقت افراد مهم است. حالا بگذارید یک عده علیه بنده جوسازی کنند. جالب است بدانید همانقدر که طرفداران پرسپولیس به من لطف دارند طرفداران استقلال نیز به بنده محبت دارند چون می دانند در این فوتبال خودم را وقف کرده ام؛ آقایان هم بدانند که تلاش بیهوده می کنند، اگر دنبال بستن دهان من و بریدن زبانم هستند به جایی نمی رسند، باید سرم را ببرند. زبان من تا وقتی که ظلم و ناپاکی باشد همین گونه سرخ است.
رفیق بازی در پرسپولیس
مشکل پرسپولیس این است که در اکثر موارد یکسری رفیق بازی ها صورت می گیرد. رفیق بازی نباید به تیم ضربه بزند. ما نباید منافع جمع و طرفداران را زیرپا بگذاریم. اوایل فصل که هنوز بنده به تیم اضافه نشده بودم ظاهراً بازیکنان را به آکادمی ملی المپیک برده بودند تا آنجا زیر نظر آقای کماسی کار کنند چون محل کار اصلی آقای کماسی در آکادمی است. پس از آن نیز ایشان در اردوی ترکیه حاضر نشد و در تمرینات حضور یک خط در میان داشت. گرچه ایشان گفته مایلی کهن را نمی شناسم ولی آقای کماسی را می شناسم و برایشان احترام قائلم . حرفم این است که چرا باید در باشگاه با این جور مسایل مماشات شود. جناب کماسی در سال 86 به خاطر ارتباطاتی که بوده 120 میلیون تومان از باشگاه گرفته است و الان به نحوی پول بیشتری می خواهد. در حالی که مولایی بدنساز قبلی تیم سال قبل 60 میلیون تومان گرفته بود و الان حتی وقتی باشگاه به آقای کماسی می گوید 25 درصد بیشتر از سال قبل به تو پول می دهیم ایشان زیر بار نمی رود. حرف من این است که آقای کماسی ناراحت شود بدتر است یا میلیون ها هوادار ؟
انتقاد از خردبین
یکسری مشکلات دیگر هم هست که خدمتتان عرض خواهم کرد. اولا ما در همین دو ماه اخیر مشکلاتی را مشاهده کردیم که در حوزه سرپرستی تیم است. علیرغم احترامی که برای آقای خردبین قائل هستم باید بگویم که پرسپولیس در زمینه سرپرستی مشکل دارد. سرپرستی کردن فقط امضای کارت تعویض بازیکن نیست بلکه یک سرپرست می بایست یک ساعت زودتر از بازیکنان در محل تمرین حاضر شود و یک ساعت دیرتر از آنها برود.
سرپرست باید با بازیکن رابطه پدر و فرزندی داشته باشد و در واقع پل ارتباطی بین مدیرعامل و سرمربی به حساب آید. یک سرپرست باید آینده نگر باشد و مثلا از همین امروز به فکر یک زمین تمرین برای دو ماه بعد باشد تا اگر مشکلی پیش آمد تیم آسیب نبیند. که متأسفانه آقای خردبین این آینده نگری را ندارد. سرپرست تیم باید بعد از هر مسافرت گزارش اتفاقات داخل و خارج از میدان را به باشگاه ارائه کند.
در جلسه کمیته فنی می گویند که تیم در بوشهر با استرس وارد زمین شد. می پرسیم چرا؟ می گویند: آنجا دو سه تا پلاکارد نامناسب علیه سرمربی نصب شده بود. به آقای خردبین می گوییم شما به عنوان سرپرست چه کار کردید؟ می گوید چه کار باید می کردم ؟ بنده به ایشان گفتم شما می بایست موضوع را به ناظر مسابقه منتقل می کردید و می گفتید اگر این پلاکاردها برداشته نشود تیم بازی نمی کند. و یا در جلسه عنوان می شود در بوشهر غذای مناسب نبوده و جالب اینکه گفته می شود این موضوع سال قبل هم تکرار شده بود! شما به بنده بگویید پس وظیفه سرپرست چیست؟
آقای ایکس و ماجرای سکوها
من می گویم آقای استیلی شما تیمت را درست کن و نتایج خوبی بگیر آن وقت ببین همین تماشاگر چه سر و دستی برایت می شکند. اگر تماشاگران واقعاً آقای ایکس را دوست داشته باشند با این همه تبلیغات، بازی های تیم آقای ایکس می بایست ده ها هزار تماشاگر داشته باشد. چرا راه دور برویم؟ مگر همین هفته گذشته بازی تیم آقای ایکس یک روز بعد از بازی پرسپولیس و مس سرچشمه برگزار نشد؟ شما به من بگویید چه تعداد تماشاچی بازی تیم آن آقا را از نزدیک دید؟ البته تماشاگران استقلال با تشویق آقای x بسیار هوشمندانه عمل کردند زیرا آنها خاطرات خوشی از آقای ایکس دارند و نام ایشان آنها را یاد پیروزی رفت و برگشت شان در دربی می اندازد؛ آنها علاقمند هستند که ایشان به پرسپولیس برگردد و پیروزی هایشان در دربی تکرار شود!
قلب رئوف کاشانی
باز هم می گویم بهترین مدیر اما فکر می کنم گفته بودم یکی از بهترین مدیران بعد از انقلاب. با این حال برای ادعای خودم دلایلی دارم؛ همین دیروز سری به ورزشگاه درفشی فر زدم و دیدم که موتور پمپ چاه ورزشگاه مشکل دارد و زمین چمن با کمبود آب مواجه است؛ پیمانکار ورزشگاه به من پیغام فرستاده که آقای مایلی کهن اگر می خواهید زمین چمن با مشکل مواجه نشود زودتر فکری کنید. شما وقتی امکانات امروز پرسپولیس را می بینید و مشکلات کار را هم مشاهده می کنید دلتان برای آقای کاشانی می سوزد؛ ایشان با کلی سختی و مشقت پول می آورد تا به بازیکن بدقولی نکرده باشد. موضوعی است که تا امروز به آن اشاره نکردم اما می گویم؛ بنده در تاریخ 30/2/90 از باشگاه سایپا جدا شدم و تا امروز که 3 ماه از جدایی مان می گذرد باشگاه حق و حقوق ما را نداده؛ باور می کنید این اتفاق در سایپایی بیفتد که جزو 2 کمپانی پردرآمد کشور است؟ حال تصور کنید مدیریت در یک باشگاه مثل پرسپولیس چه دردسرهایی دارد. ایشان (کاشانی) به دلیل ارتباطات قویی که دارند مشکلات خروجی و سربازی بازیکنان را در همان فرودگاه حل می کنند؛ کاری که خیلی از مدیران ما در فدراسیون های ورزشی قادر به انجامش نیستند.
اما با تمام این تفاسیر آقای کاشانی یک اشکال دارد که این اشکال به خودش، خانواده اش و پرسپولیس ضربه می زند؛ ایشان دل رئوفی دارد و به همین دلیل وقتی که باید یک رابطه را قطع کند قادر به انجام این کار نیست.
سال قبل آقای ایکس پس از 5 شکست پشت سر هم به صورت شفاهی استعفا کرد اما آقای کاشانی آن استعفا را نپذیرفت و همین مسأله به ضرر خودش شد. اگر پارسال با استعفای آقای ایکس موافقت می شد امروز وضعیت پرسپولیس اینگونه نبود. پرسپولیس سال گذشته به جز جام حذفی، در لیگ و آسیا یکی از ضعیف ترین نتایج تاریخ خود را گرفت، به شکلی که در آسیا بین 4 تیم چهارم شد. شما ببینید که در همان سال چه اردوهایی در آلمان، ترکیه، امارات و کیش برای تیم در نظر گرفتند اما در نهایت دود اختلافات بوجود آمده در چشم خود آقای کاشانی، خانواده اش و پرسپولیس رفت. افرادی که کمترین وقت را برای پرسپولیس گذاشته اند حالا بیشترین موانع را برای آن ایجاد می کنند. جالب اینکه همین آقا که در زمان مربیگری بگوویچ اتوبوس تیم را در جاده تهران - رشت نگه داشت و گفت باید همین الان پولم را بدهید، امروز می گوید من دست هوادار پرسپولیس را می بوسم. شما بروید ببینید زمانی که ایشان با یک تیم دیگر مقابل پرسپولیس قرار گرفت چه رفتارهایی انجام داد؛ فیلمش هست. خدا را شکر هواداران پرسپولیس آنقدر بزرگ هستند که این مسائل را می بخشند و نادیده می گیرند.
ضرغامی و انتخابات
صدا و سیمایی که به هر حال همه را مورد نقد قرار می دهد تحمل یک نقد ساده مرا که اخیراً در نامه ای مطرح کردم ندارد. البته اینها تبعات انتقاد از پایین دستی هاست، وای به روزی که از خود آقایان بالا دستی انتقاد کنیم. البته بنده مشکلی با برنامه خنده بازار ندارم. به هر حال اگر بتوانند با تقلید قیافه و حرف زدن ما مردم را بخندانند بنده هم خوشحال می شوم. در این برنامه از نظر قیافه سازی بنده بد عمل نکرده اند ولی از نظر محتوا برنامه شان خیلی به دلم نچسبیده است البته آنها درباره برخی کاملاً توانسته اند شبیه سازی کنند!
ناراحتی من از خنده بازار نیست بلکه از برخی جریان سازی ها است. بعد از نامه ای که بنده به آقای ضرغامی نوشتم، دوستان در چندین و چند برنامه سعی کردند که مرا بکوبند و حتی دیدیم که برخی افراد را از داخل"لپ لپ" درآوردند و به عنوان دکتر و کارشناس فوتبال جلوی دوربین گذاشتند تا مرا بکوبند.
جالب اینکه دو سه روز قبل گزارشگر برنامه دوربین جنجال ساز، با نشان دادن آقای ضرغامی در حالیکه می خواست وارد ورزشگاه آزادی شود و بازی استقلال را تماشا کند مدعی شد که ایشان مخفیانه و بین مردم در ورزشگاه حاضر شده و حتی از ایشان وقتی که برای چند تماشاگر بلیت می خرید فیلم گرفتند؛ واقعا که فهمیدیم معنای مخفیانه به ورزشگاه رفتن چیست! بخصوص وقتی که شنیدیم بحث حضور برخی ها در انتخابات مطرح است و ...
فردوسی پور خطی
آقای فردوسی پور باهوش است و کاملاً خطی عمل می کند. ممکن است به شما تلفن بزند و چیز دیگری بگوید ولی کاملاً مشهود است که از یک جریان طرفداری می کند و هر کس مستقل باشد و به نوعی ضعف های آن جریان را بگوید نه به برنامه او راه پیدا می کند و نه اجازه حرف زدن دارد. و اگر آن جریان مورد حمایت ایشان با جریان مستقلی رو در روی هم قرار بگیرند ایشان نمی تواند بی طرف عمل کند. آقای عادل خان خودش می داند که چه جفایی به من و فوتبال ایران کرد. بنده هم سعی می کنم دیگر با برنامه 90 حرف نزنم. خدا را شکر در دنیای ارتباطات برای آنکه حرف هایم را بزنم تا دلتان بخواهد تریبون وجود دارد، خیلی جا ها حتی حاضرند حرف های مرا با مبالغ نسبتاً خوبی بخرند!
مجری برنامه نود با حضور در بیمارستان آتیه به عیادت عطاءالله بهمنش رفت.
عادل فردوسی پور پس از بهرام افشارزاده،امروز به عیادت این گزارشگر و ورزشی نویس با سابقه رفت .
پر سابقه ترین ورزشی نویس ایران که دو روز پیش تحت عمل جراحی از ناحیه سر قرار گرفت وضعیت عمومی اش خوب است اما فعلا باید در بخش مراقبت های ویژه بستری باشد.
چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...
اجتماعی - بعد از این که علی دایی نسبت به شوخی برنامه خنده بازار با او اعتراض شدید خود را از طریق رسانه ها اعلام کرده بود، یکبار دیگر تاکید کرد که برنامه «خنده بازار» با او شوخی نکرده بلکه دایی را مورد استهزاء قرار داده است.
به گزارش فارس، برنامه خنده بازار که سری دوم آن در ایام ماه مبارک رمضان در حال پخش است، تا کنون واکنش ها و بازخوردهای متفاوتی را از سوی اقشار مختلف و افراد مشهور در پی داشته است. این برنامه در آیتمهای مختلف خود با برخی چهرههای معروف شوخیهایی کرد ولی آن افراد نسبت به این برنامه واکنشهای متفاوتی داشتند؛ در کنار بهمن هاشمی و احمد نجفی که شوخی این برنامه را با خود توهین ندانستند و حتی از آن استقبال کردند کسانی هم بودند که دلخوری خود را از طریق رسانهها ابراز کردند از جمله این افراد علی دایی و رضا صادقی بودند که هیچکدام نیاز به معرفی ندارند، البته ماجرای شوخی با علی دایی ظاهراً از برنامه «خنده بازار» شروع نشده چون پیش از اینکه این برنامه با او شوخی کند در مراسم جشن پیراهن باشگاه استقلال اتفاقاتی میافتد که موجب دلخوری او میشود. در این جشن به گفته حاضران، بازیگر مجموعه «خنده بازار» نیز دعوت بود و برای دقایقی روی سن رفت و با تقلید نوع صحبت کردن علی دایی با او شوخی کرد. البته علی دایی در آن مراسم حضور نداشت اما از طریق دوستان خود متوجه این ماجرا شد و به شدت نسبت به این عمل اعتراض کرد اما دوستان ظاهراً صدای اعتراض او را نشنیدند و بار دیگر در آیتم «نود درصد» برنامه «خنده بازار» با او شوخی کردند، در آیتم «نود درصد» برنامه «خنده بازار» ماجرای اختلاف علی دایی با حبیب کاشانی به نمایش درآمد.
علی دایی که به شدت نسبت به این ماجرا انتقاد دارد در گفت و گو با هفته نامه سروش ابتدا به اتفاقی که در مراسم جشن پیراهن استقلال افتاد اشاره میکند و آن را توهین به خود میداند و با ابراز تاسف از آنچه که در جریان جشن باشگاه استقلال گذشته است اینطور میگوید: بیاحترامی که به من در این مراسم شد، از دوستان شنیدم. متأسفانه در زمانهای قدیم نیز افرادی رفتارهایی انجام میدادند که موجبات خنده را برای دیگران فراهم میکرد. امروزه هم شاهد این گونه اعمال هستیم. من از کسی که چنین کاری را انجام داده است ناراحت نیستم. اعتقاد دارم افرادی که در آن جمع حضور داشتند نباید اجازه بیحرمتی به چنین شخصی را میدادند و از آنها به این خاطر گلایه دارم. متاسفم برای دوستانی که اجازه دادند در مراسمی که متعلق به دومین تیم ایران از نظر تماشاگر است به شخصی به این راحتی بیاحترامی شود.
وی در ادامه میگوید: این حرکات افراد و به مسخره کردن اشخاصی چون من هیچ تأثیری بر کارم ندارد و با چنین رفتارهایی نه من کوچک میشوم و نه بزرگ، چون بزرگی و کوچکی آدمها دست خداست.
علی دایی البته از تلویزیون هم به خاطر پخش چنین برنامهای گلایهمند است و میگوید: واقعاً مایه تأسف است که در صداوسیما اشخاص بزرگ که مردم احترام زیادی برای آنها قائل هستند، به تمسخر گرفته میشوند. باید فرقی بین طنز، مسخره کردن و دست انداختن افراد وجود داشته باشد. تا جایی که به هویت و شخصیت اشخاص توهین نشود، اما اینکه خصوصیت خدادادی یک نفر را برجسته و آن را مورد تمسخر قرار دهیم و موجبات خنده را برای دیگران فراهم کنیم دیگر جنبه طنز نخواهد داشت. واقعیتهای تلخ بسیاری در اطراف ما وجود دارد که میتواند سوژه کار برای این برنامه باشد. درست است که شوخی کردن با افراد مهم و شخصیتهای بزرگ در همه جای دنیا انجام میشود اما اینکه ویژگی خدادادی یک آدمی را برجسته کنیم و ادای آن را در بیاوریم که طنز نیست. شوخی با مسخره کردن فرق میکند. نباید به هر قیمتی مردم را بخندانیم. او اضافه میکند: من خودم روحیه شوخی و مزاح دارم اما تا به حال کسی را به استهزا نگرفتهام. کشور ما بر پایه دینمداری استوار است و مردمش بر اساس شریعت اسلام رفتار میکنند. ما نمیتوانیم ادعای مسلمانی کنیم ولی دستورات اسلامی را نادیده بگیریم. سازندگان مجموعه «خنده بازار» باید اول از کسانی که قرار است با آنها شوخی شود کسب اجازه کنند و رضایت آن فرد را جذب کنند. کاش به جای اینکه افراد را به استهزا بگیریم موضوعات تلخ جامعه را با نگاه طنز به باد انتقاد بگیریم.
رضا صادقی نیز مانند علی دایی از این که در برنامه «خنده بازار» با او شوخی شده، بسیار ناراحت است. صدرالدین حسینخانی نماینده رسمی انتشار آلبومهای رضا صادقی با ارسال یادداشتی نسبت به توهین به رضا صادقی در برنامه «خنده بازار» واکنش نشان داد.
وی در این یادداشت این طور نوشته است: هنرمند متعهد، نورچشم جامعه است. هنرمندی که درد مردم را در دل دارد و با مخاطبش صادقانه مواجه میشود، حرمت دارد و حق نداریم به او توهین کنیم. متاسفیم و غم بزرگی در دل داریم به خاطر سخره گرفتن به هنرمندان در ماهی که ماه ضیافت خداوند است. در ماهی که باید تقوا و ایمان خود را عمیقتر کنیم و چشم و دل و زبانمان از هر ناسزا، توهین و تهمتی پاک باشد.
به غیر از علی دایی و رضا صادقی، مرتضی شایسته هم که از تهیهکنندگان تلویزیون است نسبت به شوخی برنامه «خنده بازار» با او اعتراض کرده و البته چنان که گفته شد در کنار افراد معترض کسانی هم بودند که از این شوخیها ناراحت نشدند، افرادی مانند داود رشیدی که در گفتوگو با یکی از روزنامهها گفت: از شوخی این برنامه ناراحت نشده چون این برنامه با افراد کوچهوبازار شوخی نکرده با افراد شناخته شده شوخی کرده و صرف یک شوخی نمیتواند باعث کوچکی کسی شود. البته بهمن هاشمی و احمد نجفی هم نه تنها از شوخی برنامه خنده بازار ناراحت نشدند که در گفت و گو با سروش اعلام کردند این برنامه مورد علاقه انها نیز بوده است.
بنا بر اطلاعات دریافتی، فردوسی پور سال گذشته برای «نود»، دقیقه ای ۶۰ هزار تومان دریافت میکرده که قرار بوده این مبلغ به دقیقه ای ۱۰۰ هزار تومان در سال جاری افزایش پیدا کند که در این صورت، در طول یک سال مبلغی حدود یک میلیارد تومان عایدی او از این برنامه می شود.
به گزارش وطن امروز بالاخره بعد از چند هفته حرف و حدیث هدایت شده و بازار گرمی مسبوق به سابقه درباره برنامه تلویزیونی نود، این برنامه همزمان با آغاز لیگ یازدهم، روی آنتن شبکه ۳ رفت.
در طول سالیان اخیر، بارها این برنامه محل منازعه اهالی فوتبال با صدا و سیما شده اما سازمان همواره به طور قاطع پشت مجری و تهیه کننده این برنامه ایستاده است طوری که از حاشیه امن ایجاد شده، مجری برنامه توانست به هرکسی و هر چیزی بتازد و پاسخگو هم نباشد.
این موضوع اما موجب اختلافاتی در خود سازمان صدا وسیما هم شد و برخی منتقدان معتقد بودند که تهیه کننده نود باید قدری هم پاسخگو باشد اما گوش شنوایی موجود نبود. اینگونه بود که فردوسی پور در برنامه زنده، مدیران شبکه را بارها و بارها یک بار برای دادن وقت بیشتر، بار دیگر برای فلان آیتم و... تهدید کرد؛ امری که در طول تاریخ سیما بی سابقه است.
بنا بر اطلاعات دریافتی، فردوسی پور سال گذشته برای «نود»، دقیقه ای ۶۰ هزار تومان دریافت میکرده که قرار بوده این مبلغ به دقیقه ای ۱۰۰ هزار تومان در سال جاری افزایش پیدا کند که در این صورت، در طول یک سال مبلغی حدود یک میلیارد تومان عایدی او از این برنامه می شود.
به گزارش وطن امروز بالاخره بعد از چند هفته حرف و حدیث هدایت شده و بازار گرمی مسبوق به سابقه درباره برنامه تلویزیونی نود، این برنامه همزمان با آغاز لیگ یازدهم، روی آنتن شبکه ۳ رفت.
در طول سالیان اخیر، بارها این برنامه محل منازعه اهالی فوتبال با صدا و سیما شده اما سازمان همواره به طور قاطع پشت مجری و تهیه کننده این برنامه ایستاده است طوری که از حاشیه امن ایجاد شده، مجری برنامه توانست به هرکسی و هر چیزی بتازد و پاسخگو هم نباشد.
این موضوع اما موجب اختلافاتی در خود سازمان صدا وسیما هم شد و برخی منتقدان معتقد بودند که تهیه کننده نود باید قدری هم پاسخگو باشد اما گوش شنوایی موجود نبود. اینگونه بود که فردوسی پور در برنامه زنده، مدیران شبکه را بارها و بارها یک بار برای دادن وقت بیشتر، بار دیگر برای فلان آیتم و... تهدید کرد؛ امری که در طول تاریخ سیما بی سابقه است.
عجب فیلمیه! با رحمتی که مصاحبه میکرد (اومده بود برنامش) میگفت بیا مقایسه کنیم من 1 میلیونم نمیگیریم از صدا سیما
مایلی اگر به کمیته انضباطی نرود ؛ غیابی محاکمه می شود
رئیس کمیته انضباطی می گوید روز سه شنبه با حضور مایلی کهن به پرونده او رسیدگی می شود.
به گزارش خبرآنلاین؛در حالیکه منابع خبری از کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اعلام کرده بودند امروز پرونده شکایت باشگاه استقلال از محمد مایلی کهن، مورد بررسی قرار می گیرد اما رئیس این کمیته، از زمان دیگری خبر داد. حسن زاده در این باره به خبرآنلاین می گوید: «به احتمال فراوان روز سه شنبه این پرونده را بررسی خواهیم کرد.» او درباره دعوت از مایلی کهن توضیح می دهد: «ما از ایشان دعوت کردیم و امیدواریم که تشریف بیاورند. اما اگر تشریف نیاوردند و احساس کنیم به حضور ایشان نیازی نیست، قطعا با توجه به شواهدی که موجود است، رای را صادر می کنیم.»
اما در روزهای اخیر همواره این شایعه وجود داشته که با وجود ارتباط نزدیک مایلی کهن با برخی از اعضای سازمان لیگ، شاید رای سنگینی برای این پرونده صادر نشود. حسن زاده اما این موضوع را رد می کند: «شما به استقلال کاری ما شک دارید؟ کمیته انضباطی در این زمینه رای می دهد نه سازمان لیگ. به همین دلیل مت طبق قوانین رای خود را صادر می کنیم.»
باشگاه تراکتورسازی از هوادارانش خواست تا مدرک رو کنند
ورزش > لیگ برتر - سایت رسمی باشگاه تراکتورسازی نوشت:
مسئولان کانون هواداران باشگاه تراکتورسازی از هواداران خود خواستند تا برای شکایت از داماش و اتفاقاتی که در رشت افتاده آنها را در پیگیری این موضوع از طریق مراجع قانونی همراهی کنند.
کانون هواداران تراکتورسازی ضمن تشکر از هواداران که تیم خودشان را در بازی داماش همراهی نمودند و جانانه تیم را تشویق کردند در بیانیه ای آورده است: بنابر اطلاع واصله مبنی بر حمله تعدادی از تماشاگران داماش قبل از شروع بازی به برخی از هواداران تراکتورسازی با استفاده از سلاح سرد و زخمی نمودن آنها که منجر به انتقال به بیمارستان گردیده است ، این کانون از افراد حاضر در صحنه و یا خانواده های مصدومین تقاضا می کند با ارسال مدارک و اسناد باشگاه را در پیگیری این موضوع از مبادی قانونی همراهی نمایند.
خانواده گليزرها پس از خریدن باشگاه سهام آن را از بورس لندن بيرون آوردند. تا خود تنها مالکان این باشگاه باشند اما گویا روند افزایشی بدهی های این باشگاه نهایتا گلیزر ها را نیز متقاعد کرد که تن به بورسی شدن و فروش بخشی از مالکیت خود بر منچستر محبوبشان تن دهند.
سرویس اقتصادی- بحران بدهی در غرب گویا تمامی ندارد و دامن سودده ترین بنگاهها را هم گرفته است.
به گزارش «تابناک»، منچستر یونایتد به عنوان یکی از پرطرفدار ترین و سودده ترین باشگاههای جهان در حالی خبر فروش یک میلیارد دلاری سهام خود را مطرح کرد که منابع خبری از بدهی 570 میلیون یورویی اش سخن گفتند.
خبر ورود منچستر یونایتد به بورس در روز های گذشته توجه بسياري از خبرگزاري ها را به خود جلب كرد. اين باشگاه كه سال 2005 توسط خانواده گليزرها خريداري شد، قصد دارد از الان تا انتهاي فصل يك ميليارد دلار از سهام باشگاه يعني مبلغي معادل 650 ميليون يورو را در بورس سنگاپور به فروش برساند.
بنا بر نوشته روزنامه «وال استريت ژورنال» مالكان آمريكايي اين تيم كه شش سال پيش يونايتد را با قيمت 900 ميليون يورو خريداري كرده اند قصد دارند با اين حركت به بدهي هاي سنگين باشگاه سر و سامان بدهند.گرچه خرید 900 میلیون یورویی آنها هرگز به ضرر منتهی نشده و امروز ارزش این باشگاه به طور قطع بیش از 2 میلیارد یورو تخمین زده می شود.
منچستريونايتد 570 ميليون يورو بدهي دارد و خرج هاي زياد باشگاه باعث شده تا مالكان آن به فكر فروش بخشي از سهام شان باشند. بنابر نوشته روزنامه «فايننشنال تايمز» خانواده گليزر در سنگاپور 25 تا 30درصد سهام باشگاه را خواهند فروخت! روزنامه وال استريت در توضيح خبرش مي نويسد: «اين خبر نشان مي دهد كه آسيا از چه اهميتي براي اين باشگاه انگليسي برخوردار است.»
گفتني است بيش از نيمي از 300ميليون هوادار «شياطين سرخ» در آسيا هستند و مالكان اين باشگاه با توجه به اين موضوع بازار بورس سنگاپور را براي فروش سهام خود در نظر گرفته اند.
ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم
انگشت مورینیو برای حفظ منافع رئال مادرید به چشم مربی بارسا رفت!
درحالیکه برخی روزنامه ها از پشیمان بودن ژوزه مورینیو بابت حرکتش در پایان بازی با بارسا خبر می دادند،اظهار نظر سخنگوی او بازهم خبرساز شد.
الادیو پارامس سخنگوی آقای خاص در گفتگویی با روزنامه آ اس چاپ اسپانیا عنوان کرد مورینیو از این بابت برخوردی که با تیتو ویلانوا انجام داده اصلا پشیمان و ناراحت نیست چون تنها برای حفظ منافع باشگاه رئال مادرید دست به این کار زد!!
او همچنین اشاره کرده ویلانوا در طول بازی دائما به نیکمت رئالی ها اهانت می کرده و در واقع او این ماجرا را شروع کردو مورینیو در عکس العمل به اهانت های او مرتکب این حرکت عجیب شد.
اما انتشار این خبر عکس العملهایی را از جانب هواداران بارسا در پی داشته است و کامنتهای جالبی برای این خبر داشته اند. یکی از آنها مورینیو را هیتلر در مادرید لقب داده ودیگری هر گونه اظهار نظر در این زمینه را اهانتی آشکار به شعور تمامی فوتبال دوستان اسپانیایی دانسته است .
ورزش > لیگ برتر - همایون بهزادی نمی تواند در شب شهادت علی (ع) کنترل کند و بغضش می ترکد.
به گزارش خبرآنلاین ؛ این پیشکسوت قدیمی فوتبال ایران که سال ها سر طلایی فوتبال ایران نامیده می شد در حالی که داشت مراسم شب های احیاء در باشگاه راه آهن را ترک می کرد ، درحالی که چشمانش خیس از اشک بود به خبرنگار ما گفت:« نمی توانم بنشینم ، قرص هایی که می خورم ، می اندازدم. من دیگر آفتاب لب بوم هستم. راستش الان دلم خیلی گرفته ، امروز دیدم مادر شاگردم که یک مسیحی است روزه گرفته بود. یکی از بچه های مدرسه فوتبال مان را می گویم که مسیحی هستند. او می گفت کل خانواده ما به احترام علی (ع) این یک روز چند روز را روزه می گیریم . آن وقت هر روز وقتی داشتم روزنامه های ورزشی را ورق می زدم با خودم گفتم خاک بر سر ما و این فوتبال مان که درست در شب های قدر ، اینچنین بزرگانش به جان هم افتاده اند و به هم فحش می دهند. بعد هم که کمی بیشتر در علت این دعوا ها و تهمت ها دقت می کنی می بینی همه اش بر سر پول های میلیاردی است. وای بر ما و بر فوتبال مان که حتی حرمت این روزهای عزیز را نگه نمی داریم.»
نظر