<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آريامنش
    تحلیلگر بنیادی
    • Nov 2010
    • 137

كريمي با بازي و سابقه ملي بيشتر بعد از نكونام وارد زمين ميشود!!!!!!!
    کارلوس کی روش در کنفرانس مطبوعاتی به همه ابهامات در مورد کاپیتانی تیم ملی پاسخ داد و رسماً جواد نکونام را به عنوان کاپیتان تیم ملی اعلام کرد. این در حالیست که انتظار می رفت با توجه به سابقه و محبوبیت علی کریمی در بین هواداران، این بازیکن بازوبند کاپیتانی را بر بازو ببندد.

در تاریخ تیم ملی ایران، کاپیتان همیشه بر اساس سابقه ملی انتخاب می شد و شاید تنها استثنای سال های اخیر در این مورد علی دایی بود که با وجود سابقه بیشتر استیلی، در حضور این بازیکن کاپیتان بود. این برای اولین بار است که در یک بازی ملی که جواد نکونام و علی کریمی حضور دارند، کریمی پشت سر نکونام وارد زمین خواهد شد. اما مروری بر سابقه و افتخارات این دو بازیکن:

کریمی 115 بازی و 14 سال سابقه ملی

علی کریمی: متولد آبان 1357 و تا دو ماه دیگر 33 ساله می شود. کریمی در مهرماه 1377 به تیم ملی دعوت شد و اولین بازی ملی اش را نیز در همان زمان و مقابل کویت انجام داد. علی کریمی اولین گل ملی خود را در فینال بازیهای آسیایی 1998 به کویت زد و در بازی دوستانه 19 مرداد 81 مقابل آذربایجان در تبریز، برای اولین بار بازوبند کاپیتانی تیم ملی را بر بازو بست. کریمی تاکنون 115 بازی ملی انجام داده و 37 گل ملی نیز به ثمر رسانده است که از هر دو جنبه بازی و گل ملی در رده سوم رکورداران تاریخ تیم ملی است. کریمی 13 بار نیز کاپیتان تیم ملی بوده است. البته او اگر در چندین مقطع از تیم ملی دور نمی ماند، اکنون می توانست رکوردار بازی ملی شود.

کریمی یک بار جام جهانی را تجربه کرده است ویک قهرمانی در بازیهای آسیایی نیز در کارنامه دارد. یک مقام سومی در جام ملتهای آسیا و یک قهرمانی در جام بین قاره ای به همراه یک قهرمانی در غرب آسیا از دیگر افتخارات جادوگر است.

نکونام 114 بازی و 13 سال سابقه ملی

جواد نکونام : متولد شهریور 1359 و تا یک هفته دیگر 31 ساله می شود. نکونام برای اولین بار در دی ماه 1378 در بازی دوستانه مقابل اکوادور به میدان رفت و در سال 81 در بازی مقابل تیم منتخب لیگ دانمارک در جام کارلزبرگ هنگ کنگ اولین گلش را برای تیم ملی به ثمر رساند. نکونام اولین بار در بهمن ماه 85 و بازی دوستانه مقابل بلاروس بازویند کاپیتانی را بر بازو بست و تاکنون در 21 بازی ملی کاپیتان بوده است. جواد نکونام 114 بازی ملی و 26 گل ملی در کارنامه دارد که از هر دو لحاظ پشت سر علی کریمی و در رده چهارم رکورداران ملی قرار دارد.
    نکونام علاوه بر یک دوره حضور در جام جهانی، یک مدال طلای بازیهای آسیایی و یک مقام سومی در جام ملتهای آسیا را در کارنامه دارد. این بازیکن سابقه قهرمانی در جام بین قاره ای و یک قهرمانی در جام غرب آسیا را نیز دارد.

نظر

• آريامنش
      تحلیلگر بنیادی
      • Nov 2010
      • 137

فوتبال ساحلي-ايران بازنده سربلند
      تیم ملی فوتبال ساحلی ایران شب گذشته در نخستین بازی خود در رقابت های جام جهانی ایتالیا به مصاف میزبان رفت و در دیداری نزدیک مغلوب حریفش شد.

این مسابقه در وقت قانونی و اضافه با نتیجه تساوی 6-6 پیگیری شد و در ضیافت پنالتی ها نیز تیم ایتالیا به پیروزی رسید. ایران در ضربات پنالتی با نتیجه 5 بر 4 شکست خورد تا نتواند امتیازی را بدست آورد.

تیم ملی فردا در بازی دوم خود به مصاف سوییس خواهد رفت.

در دیگر بازی این گروه تیم سنگال موفق شد سوییس را از مقابل بردارد.

نظر

• آمن خادمی
        مدیر
        • Jan 2011
        • 5243

موج جدید تغییرات در فدراسیون آغاز می شود؟

ورزش > فوتبال ملی - جدایی عباس ترابیان از کمیته بین الملل قطعی شده است.

به گزارش خبرآنلاین؛ در پی اعتراضات اعضای فدراسیون فوتبال و گروه های منتقد علی کفاشیان که ترابیان را پاشنه آشیل رئیس فدراسیون می دانند با اعمال فشار به دلیل چند شغله بودن این مسئول ،توانستند شرایطی را ایجاد کنند که او یکی از جایگاه هایش در فدراسیون را واگذار کند. درحالی که به طور موقت ، امید جمالی ، دبیر کمیته بین الملل قبول مسئولیت می کند اما به نظر می رسد بزودی شخصی بیرون از فدراسیون برای این کرسی منصوب شود. فردی که بی شک ارتباطی نزدیک با مدیریت جدید ورزش کشور هم خواهد داشت. ترابیان البته در این باره به خبرآنلاین می گوید:« خودم خواستم که این مسئولیت را از روی دوشم بر دارند. فکر می کنم خیلی خسته هستم . من مدام دارم فحش می خورم و خسته شدم. تازه بزودی می خواهم از سرپرستی تیم ملی کنار بکشم.»
        to continue, please follow me on my page

نظر

• آريامنش
          تحلیلگر بنیادی
          • Nov 2010
          • 137

نگاه آماري به بازيكنان تيم ملي
          نگاه آماری به سابقه ملی نفرات حال حاضر تیم ملی نشان می دهد که چه کسانی جایگاه بهتری در جدول باسابقه ها دارند.در زیر این گزارش را می خوانید:

* از حیث تقدم زمانی حضور اولیه در تیم ملی
          1- فرهاد مجیدی 1376
          2- علی کریمی 1377
          3- جواد نکونام 1378
          4- مهدی رحمتی 1383
          5- مجتبی جباری و آندرانیک تیموریان 1384
          7- هادی عقیلی 1385
          8- خسرو حیدری ، جلال حسینی و مازیار زارع 1386
          11- احسان حاج صفی، محمدرضا خلعتبری ، غلامرضا رضایی ، میلاد زیندپور 1387
          15- کریم انصاری فر، علیرضا حقیقی 1388
          17- حنیف عمران زاده،قاسم حدادی فر،آرش افشین و شهاب گردان 1389
          21- مهرداد پولادی، محمد قاضی ، حسین ماهینی و سعید دقیقی 1390

*از حیث تعداد بازی و گل زده ملی
          تعداد بازی / تعداد گل
          1- علی کریمی 115 / 37
          2- جواد نکونام 114 / 26
          3- جلال حسینی 62 / 4
          4- سید مهدی رحمتی 62 / صفر
          5- آندرانیک تیموریان 58 / 6
          6- هادی عقیلی 57 / 8
          7- فرهاد مجیدی 45 / 11
          8- غلامرضا رضایی 38 / 9
          9- محمدرضا خلعتبری 37 / 2
          10- احسان حاج صفی 36 / 2
          11- خسرو حیدری 30 / صفر
          12- کریم انصاری فر 21 / 5
          13- مازیار زارع 18 / 3
          14- مجتبی جباری 15 / صفر
          15- میلاد زنیدپور 14 / 1
          16- قاسم حدادی فر 6 / 1
          17- حنیف عمران زاده 5 / صفر
          18- آرش افشین 3 / 1
          19- مهرداد پولادی 3 / صفر
          20- سعید دقیقی 2 / 1
          21- محمد قاضی 2 / صفر
          22- حسین ماهینی 1 / صفر
          23- علیرضا حقیقی 1 / صفر
          24- شهاب گردان 1 / صفر

نظر

• آمن خادمی
            مدیر
            • Jan 2011
            • 5243

حکم جلب کفاشیان و بهروان صادر شد

فارس نوشت:

مالک و مدیرعامل باشگاه نساجی مازندران از صدور حکم جلب رئیس فدراسیون فوتبال و رئیس سازمان لیگ آزادگان خبر داد.
            کوروش رحمانی در مورد شکایتش از مسئولان فدراسیون فوتبال گفت: در این مورد قبلا توضیحات لازم را دادهام که هیچ فایدهای نداشت. در همین زمینه حکم جلب کفاشیان و بهروان رئیس فدراسیون فوتبال و رئیس سازمان لیگ آزادگان صادر شده است.
            وی در مورد اینکه آیا حکم جلب کفاشیان و بهروان را باشگاه نساجی گرفته تأکید کرد: ما این کار را نکردیم و قانون این کار را انجام داده است. ما کسی نیستیم که بخواهیم این کار را انجام بدهیم. آنها سه روز مهلت داشتند تا به دادسرای کارکنان دولت مراجعه کنند که در حال حاضر 5 روز از این مهلت گذشته است.
            رحمانی در پاسخ به این سؤال که همچنان میخواهید این حکم جلب را دنبال کنید گفت: مملکت قانون دارد و طبیعی است که این کار را انجام دهیم. البته ما کارهای نیستیم و این برعهده مرجع قضایی است چرا که بعد از مهلت سه روزهای که داشتند باید این اتفاق بیفتد.
            مالک باشگاه نساجی در مورد علت شکایت از مسئولان فدراسیون گفت: عدم اجرای دستور مقام قضایی باعث شد این اتفاق بیفتد. در تاریخ 24 مرداد سال 89 با دستور دادگاه قرار بود تمام قراردادها با امضای من باشد اما آقایان بدون امضای من قراردادها را ثبت کردند به همین دلیل دوباره شکایت کردیم که آنها نیامدند.
            وی تأکید کرد: در تاریخ 22 مرداد ماه یک بار در دادگاه حاضر شده و طبق صورتجلسهای که شد قبول کردند با ما همکاری کنند اما دوباره کارهای دیگری کردند که منتهی به آن شد تا دادگاه آنها را دوباره احضار کند.

نظر

• آمن خادمی
              مدیر
              • Jan 2011
              • 5243

دودستگی در میان لیدرهای استقلال/ برای قلعه نویی نقشه کشیده اند؟!

ورزشی - در آستانه دیدار استقلال و تراکتورسازی دودستگی میان لیدرهای استقلال به اوج رسیده است.

به گزارش «24»، در حالیکه دو تیم استقلال و تراکتورسازی خود را برای حساس ترین مسابقه هفته ششم لیگ برتر آماده می کنند برخی تحرکات روی سکوهای منتسب به باشگاه استقلال حکایت از یک اتفاق خاص دارد.

مدتی است که میان لیدرهای استقلال شکاف ایجاد شده و برخی از آنها که چند ماهی بیشتر از عضویت شان در کانون هواداران نمی گذرد ساز متفاوتی می زنند و همین مساله به دودستگی میان لیدرها منجر شده است.

تعدادی از این افراد چند وقتی است که به حمایت از ناصر حجازی پیشکسوت فقید استقلال، از روی سکوها برای امیر قلعه نویی خط و نشان می کشند که این مسئله با مخالفت گروه دیگری از لیدرها مواجه شده و از طرفی کادر فنی و مدیریتی استقلال موافق با این جوسازی ها آنهم در آستانه دیدار با تراکتورسازی نیستند.

در تمرینات اخیر استقلال این مسائل بخوبی مشهود بوده و این احتمال می رود که لیدرهای مخالف قلعه نویی برای روز بازی این تیم با تراکتورسازی دست به حرکات خاصی بزنند لذا این احتمال به نگرانی این روزهای کادر فنی استقلال تبدیل شده است زیرا آنها بر این نظرند که نباید جو ورزشگاه آزادی به گونه ای شود که روی بازی استقلالی ها تاثیر بگذارد.

نظر

• آمن خادمی
                مدیر
                • Jan 2011
                • 5243

تذکر جالب علی پروین به خبرگزاری فارس: موضوع را کش ندهید!

پروین در واکنش به برنامه شب گذشته خنده بازار گفت: نظر خاصی ندارم و نباید در این باره حرف زد، شما هم موضوع را حاد نکنید.

علی پروین در گفتوگویی کوتاه ب درباره برنامه شب گذشته خنده بازار گفت: من این برنامه را ندیدم اما معتقدم نباید زیاد در این باره حرفی را زد و موضوع را کش داد و آن را حاد کرد. دعا میکنم همیشه مردم ایران شاد و خندان باشند.

وی تاکید کرد: نظر خاصی درباره این برنامه نمیدهم و حالا این بار نوبت ما شده که مورد لطف قرار بگیریم.

نظر

• آمن خادمی
                  مدیر
                  • Jan 2011
                  • 5243

جواد یحیوی، محمد پنجعلی و فرهاد کاظمی روی عکس حجازی چه نوشتند؟

برخی از اهالی ورزش و هنر با ابتکار خانواده مرحوم ناصر حجازی روی عکس بزرگی از آن مرحوم پیام هایی را نوشتند و امضا کردند.

به گزارش «24»، اسامی و پیام تعدادی دیگر از اهالی ورزش و هنر که روی عکس زنده یاد ناصر حجازی حک شده است به اضافه عکس مورد نظر را در زیر مشاهده می کنید:

عکس ویژه ناصر حجازی

جواد یحیوی: مرد آسمانی همیشه زنده است
                  فرامرز ظلی: روح بزرگان همیشه زنده است
                  پرهام (مالک باشگاه نساجی): دوستت دارم

محمد پنجعلی: درود بر تختی زمان، همیشه در قلب مایی
                  فرهاد کاظمی: او مثل یک شمع سوخت و ایستاده مرد
                  علی چینی: وسیع باش و تنها، سر به زیر و سخت
                  منصور پورحیدری: همیشه در قلب منی...

نظر

• آريامنش
                    تحلیلگر بنیادی
                    • Nov 2010
                    • 137

وقتي ستايش به بازي ملي ارجحيت دارد!!!
                    پخش بازي ايران -اندونزي از شبكه دو

مهدی هاشمی در پاسخ به این سؤال که چرا دیدار تیم ملی مقابل اندونزی امشب از شبکه دو سیما پخش می شود، اظهار داشت: با توجه به اینکه مخاطبان سریال ستایش به پخش این سریال عادت کرده اند تصمیم گرفته شد که بازی تیم ملی از شبکه ديگري پخش شود.

وی افزود: مهم این است که بازی از رسانه ملی پخش شود و مهم نیست از کدام شبکه پخش شود. هم فوتبال و هم سریال مخاطبان خاص خود را دارند. بعضی خانواده ها فوتبال ملی را در حد نتیجه پیگیری می کنند و تماشای بازی برایشان مهم نیست. مخاطبان فوتبال عمومی هستند اما سریالی که ساخت یک شبکه است را نمی توان از شبکه دیگری پخش کرد.

هاشمی در خصوص گزارشگر ديدار امشب گفت: آقای گلمکانی بازی را گزارش می کند.
                    اين ديدار ساعت 20 در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.

نظر

• سرداربورسی
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 458

چیرو رفت دندانپزشکی!

دندان درد ، مذاکرات مس کرمان با بلاژویچ را به وقفه انداخت.

به گزارش خبرآنلاین ؛ میروسلاو بلاژویچ که برای انجام دور نهایی مذاکرات با باشگاه مس در کرمان به سر می برد با مشکلی بزرگ روبرو شد. او که از صبح جمعه دچار دندان درد شده بود ، عصر امروز با تشدید درد دندان ، کارش به مطب دندانپزشکی رسید و وقفه ای بزرگ در مذاکراتش با مدیران تیم کرمانی مواجه شد. البته بلاژویچ و مسی ها به توافق نهایی رسیدند و او صبح شنبه قراردادش را در هیات فوتبال کرمان ، ثبت می کند تا از تمرین نوبت صبح شنبه در تمرینات تیمش حاضر باشد.
                      ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
                      نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم

نظر

• مجيد رادمنش
                        مدیر (6)
                        • Oct 2010
                        • 4902

افشاگری درباره اذیت و آزار جنسی درمدارس فوتبال ایران
                        حوادث > داخلی - تابناک نوشت:

ناهنجاریهای اخلاقی در مدارس فوتبال، حرف دیروز و امروز فضای فوتبال ما نیست؛ چندی است که بسیاری از دلسوزان این ورزش از آنچه که در برخی مدارس فوتبال میگذرد، گلایه دارند و مسئولان فوتبال را به دلیل بیتوجهی به این مسئله مورد انتقاد قرار میدهند. عدم رعایت استانداردها و عدم صلاحیت گردانندگان اگرچه از مسائل و معضلات اصلی خیلی از مدارس فوتبال در کشور هستند اما اصلیترین مشکل این نیست؛ مشکل اصلی در برخی ناهنجاریهای اخلاقی است که در برخی از این مدارس فوتبال به وقوع میپیوند.

آری اذیت و آزار جنسی اتفاقی است که خیلیها معتقدند در برخی مدارس فوتبال میافتد و در عین حال مسئولان آکادمی فوتبال نمیخواهند دربارهاش صحبت کنند. آنها میگویند صحبت کردن درباره آزار جنسی در مدارس فوتبال امری غیراخلاقی است. اما ناصر فریادشیران که یکی از مربیان باسابقه فوتبال ایران محسوب میشود چنین اعتقادی ندارد. او حرفهای تکاندهندهای به زبان میآورد.

آقای فریادشیران در پاسخ به این سوال که چه آسیبهایی ممکن است در مدارس فوتبال بچهها را تهدید کند؟ گفت:
                        ببینید، بچهها مثل گل هستند. الان سن مدارس فوتبال پایین آمده و بچه ها از 5 سالگی هم میتوانند وارد این مدارس شوند.
                        من میگویم این بچههای گل را با همان وسواسی به مدارس فوتبال بفرستید که درباره بهداشت شخصی، معلم مدرسه و محل تحصیلشان حساسیت به خرج میدهید. متأسفم اما باید این حرفها را بزنم. در همین مدارس فوتبال افرادی هستند که متأسفانه به دنبال مسائل جنسی هستند و بچهها را مورد اذیت و آزار قرار میدهند. شما به روزنامه ایران ورزشی مراجعه کنید. 4 سال پیش در یکی از شمارههای این روزنامه آمده بود که یک فردی ساک یکی از باشگاههای تهران روی دوشش بود و در منیریه در حال قدم زدن بود. یکی از بچهها از این شخص میپرسد شما به کدام باشگاه تعلق دارید؟ میگوید من در فلان باشگاه هستم. بچه ذوقزده میگوید من میخواهم تست بدهم. آن فرد هم قبول می کند و میگوید فردا فلان ساعت بیا برویم تست بدهی. اما آن بچه هیچوقت به محل تمرین نمیرود.

آن فرد وقتی به این بچه معصوم تجاوز میکند او را میترساند و از او میخواهد شاگردهای دیگر را هم بیاورد که از آنها هم سوءاستفاده کند. این فرد با همین روش چهار نفر را مورد اذیت و آزار جنسی قرار میدهد.

آقای فریادشیران، بعضیها میگویند این مسائل نباید مطرح شود چون قبح مسأله میشکند. شما موافق این دیدگاه هستید؟
                        من اسم نمیبرم. اما این مسایل واقعیت دارد و باید در مورد آن حرف بزنیم. جایی را میشناسم که اسم خودش را مدرسه فوتبال گذاشته است اما این محل خوابگاهی دارد که در آن نوجوان 14 ساله با یک جوان 22 ساله در یک اتاق زندگی میکنند. چند سال پیش در ماه رمضان ما مراسم افطاری داشتیم. یکی از دوستان گفت بچهای آمده و میخواهد تست بدهد و الان در استقلال جنوب است. فهمیدم که این بچه 15 ساله یک ماه در تهران است. بدون پدر و مادر. بچه مازندران بود. من ناراحت شدم. از او خواستم که به پدرش تلفن کند. شروع کردم فریاد زدن سر پدر بچه که خجالت نمیکشی؟ شما بچه 15 ساله را در شهری که آدمهای 40ساله هم اگر مواظب نباشد هزار بلا سرشان میآید، رها کردهاید؟ آن طفل معصوم سه روز بود که غذا نخورده بود. فقط آب و نان بربری خورده بود.
                        من نمیخواهم به اسم اشاره کنم اما این بچه در همان محلی زندگی کرده بود که دربارهاش صحبت کردم. جایی که اتفاقاً در تمام ردههای نونهالان، نوجوانان، جوانان، امید و بزرگسال از بچههای مردم پول میگیرد.

مسئولان آکادمی فوتبال مدعیاند که از طریق ناظرهایی که به مدارس فوتبال میفرستند، وضعیت فرهنگی و اخلاقی این مدارس را کنترل میکنند. آیا واقعاً چنین نظارتی وجود دارد؟

باید بگویم بهتر بود شما سؤال میکردید که آکادمی چند تا ناظر دارد؟ شما تصور کنید که یک میلیون ناظر هم بگذارند. وقتی مشکل ما در درون این مدارس است دیگر چه انتظاری دارید؟ شما فرض کنید که در ماه هزار ناظر هم به یک استان بفرستیم. چه تاثیری دارد؟

بسیاری از رسانهها درباره ناهنجاریهای مدارس فوتبال سکوت میکنند فکر میکنید سیاست درستی است؟
                        به نظر من هیچکس نباید سکوت کند. در تهران 500 مدرسه فوتبال داریم. در تمامی محلههای تهران مدرسه فوتبال وجود دارد اما معلوم نیست که مربی آن چه کسی است؟

مدارس فوتبال زیادی در روزنامهها تبلیغ میشود. مدارسی که هیچ اسمی از بانی آن در کار نیست. تنها یک شماره تماس میبینید.

به نظر می رسد یکی از دلایل این مشکلات افزایش تعداد مربیان است.
                        شما به تپههای داوودیه سر بزنید. خیلی چیزها را متوجه میشوید. تیمهایی هستند که اسم و نشانی ندارند. در حالی که تمرین کردن در تپههای داوودیه روشی است که 25 سال پیش اجرا میشد. متأسفانه باید بگویم تعداد مربیان در فوتبال ایران هر روز بیشتر میشود. کمیته آموزش فدراسیون فوتبال تنها مدرک میدهد و قصد دارد با این کار فقط تعداد آمار شرکتکنندگان کلاسهای خودش را بالاتر ببرد.

شما نمونههای دیگری از ناهنجاری در مدارس فوتبال را سراغ دارید؟
                        بله، خیلی حرفها برای گفتن دارم. افرادی هستند که سعی میکنند پول بیشتری از مردم بگیرند. به عنوان مثال مادری فرزندش را به مدرسه فوتبال میبرد تا او را ثبتنام کند. ماجرا وقتی دردناکتر میشود که آن فرزند پدر خود را از دست داده است. خود من و خیلی های دیگر فرمهایی تهیه میکردیم که بدانیم آن فرزند از لحاظ خانوادگی در چه شرایطی قرار دارد. بعد با توجه به آن اطلاعات با آن فرزند رفتارمان را تنظیم میکردیم. اما متاسفانه باید بگویم که عدهای هم هستند که با توجه به این فرمها راههای سوءاستفاده از این خانوادهها را طراحی میکنند. در برخی مدارس فوتبال افرادی هستند که به فکر منافع و جیبشان هستند. اینها از خانوادهها و بچهها سوءاستفادههای جنسی میکنند.

شما مصداقی در این مورد دارید؟
                        بله، این اتفاق هر سال شکل بدتری هم به خود میگیرد. من قصد ندارم اسم ببرم. اما هست.
                        در مورد مدارس فوتبال یکسری از مربیان سالم کار میکنند و باید آنها را شناسایی و تشویق کرد.
                        در همین ارتباط معتقدم تأسیس آکادمی فوتبال کار بسیار خوبی است.

چطور شد که شما مدرسه فوتبالتان را رها کردید؟
                        من تا زمانی که مدرسه فوتبال داشتم سعی کردم سالم کار کنم. اما دیدم که شأن و اعتبارمان در خطر است. البته افرادی هم هستند که تا دیروز معتاد بودند و حتی قدرت خرید یک دوچرخه هم نداشتند اما حالا زانتیا سوار میشوند و فکر میکنند که خیلی بزرگ شدهاند.
                        چند وقت پیش یکی از مجریان با سابقه صداوسیما با من تماس گرفت. از من پرسید که آقای فریادشیران شما هنوز در ردههای پایه باشگاه استقلال مربیگری میکنید؟ گفتم: نه. گفت: یکی از اقوام دور ما یک خانمی است که طلاق گرفته است. پسرش به یکی از تیمهای معروف باشگاهی مراجعه کرده است. جالب اینکه مربی آن تیم معروف از این بازیکن 10 میلیون خواسته است. این خانواده هم قبول کرده که 4میلیون بپردازد. خب این مسایل دردناک است. بارها و بارها هم اتفاق افتاده است.

آقای فریادشیران چه باید کرد؟ چه دستگاههایی باید وارد عمل شوند تا ناهنجاریها در مدارس فوتبال کمتر شود؟

من آبروی خودم را بیشتر از هر چیزی دوست دارم. من به آقای معینی گفتم اگر یک مربی بخواهد از کسی پول بگیرد و به لیدر پول بدهد آبرویش را میبرم. و اجازه نمیدهم جایی کار کند. اما الان متأسفانه در برخی مدارس فوتبال ما خیلی از مربیان صلاحیت اخلاقی و فنی ندارند. هیچ نظارتی هم در کار نیست. فدراسیون فوتبال باید تمام مدارس فوتبال را تعطیل کند. یعنی در تلویزیون اعلام کند که هیچ مدرسه فوتبالی درحال حاضر مجوز قانونی ندارد. بعد در مرحلهای دیگر استانداردها برای راهاندازی مدرسه فوتبال را اعلام کند.

یعنی افرادی که میخواهند مدرسه فوتبال تاسیس کنند باید تمام آن اصول را داشته باشند. از این گذشته مدارس فوتبالی که خوب کار کردند هر سال باید از سوی فدراسیون فوتبال مورد حمایت و تشویق قرار بگیرد. نیروی انتظامی، سازمان بازرسی کل کشور، سازمان تربیت بدنی و حراست فدراسیون فوتبال باید وارد عمل شود.

یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• آمن خادمی
                          مدیر
                          • Jan 2011
                          • 5243

بلاژویچ: همه جا گفته ام ایرانی ام!

میروسلاوبلاژویچ پس از حضور در اولین جلسه تمرین تیم مس کرمان در نشست خبری گفت: زمانی که از ایران رفتم 2000 ایمیل از ایرانی ها و علاقمندان به تیم ملی دریافت کردم. آنها در ایمیلهایشان لطف زیادی به من داشتند و هنوز هم پیغامهایشان را حفظ کردهام. در این چند سال هرجا هم که میرفتم به همه میگفتم که ایرانیام و حالا هم به کشور خودم بازگشتهام.

سرمربی تیم مس کرمان در خصوص جایگاه این تیم در رقابتهای لیگ برتر گفت: با چنین امکانات و بازیکنانی مس نباید در رتبه های پایین جدول باشد. ضمن اینکه تیمهایی که من سرمربی آن بوده ام هیچگاه در ردههای پایین جدول قرار ندارند.

چیرو درباره شناختش از تیم و بازیکنان اظهار داشت: هر بازیکن در بازی دوستانه روز یکشنبه مقابل مس رفسنجان، 45 دقیقه فرصت دارد تا خودش را به من نشان بدهد و بعد از آن کار ما آغاز می شود.

زمانی که یکی از خبرنگاران نظر چیرو را درباره مصاحبه خدادادعزیزی که گفته بود: مگر بلاژویچ زنده است؟ پرسید؟ بلاژویچ با شنیدن این جمله منقلب شد و لحظهای سکوت کرد سپس آهی بلند کشید و به پسرش گفت برایم سیگار بیاور... او که همه را تحت تاثیر خود قرار داده بود، ناگهان گفت: گاهی بعضیها اینطوری هستند. من و خداداد قرار نیست از هم خوشمان بیاید.

وی در پایان خطاب به بازیکنان مس تاکید کرد: من در کارم قاطع و جدی هستم. شان شما قرار گرفتن در رتبه های پایین جدول نیست. حداقل مقامی که از شما در رقابتهای لیگ برتر در پایان فصل می خواهم، قرار گرفتن در رتبه چهارم است و من روی پاداش مالی آسیایی شدن مس حساب کرده ام.

نظر

• آمن خادمی
                            مدیر
                            • Jan 2011
                            • 5243

قلعه نویی دربی قرمز و آبی تبریز را برد!
                            شاگردان قلعه نویی در دیداری تمرینی ، از سد گسترش فولاد گذشتند

به گزارش خبرآنلاین ؛ شنبه شب ، تیم تراکتورسازی تبریز توانست با حضور 1500 هوادار خود، با 3 گل مقابل فولادگستر تبریز به برتری دست یابد در این دیدار که با ترکیب محسن فروزان ، مرتضی اسدی ( کاپیتان ) ، سید حسینی ، آل نعمه ، اکرامی ، کیانی ، لوپز ، آرفی ، توسی ، فردین عابدینی و مسعود ابراهیم زاده شروع کرد و نیمه اول را با تک گل توسی با نتیجه یک بر صفر به پایان رسید . در بین دو نیمه مهدی کیانی بخاطر تعویض خود ابراز ناراحتی کرد و با واکنش امیر قلعه نویی مواجه شد . نیمه دوم با ترکیب عباس محمدی درون دروازه و اسدی ، سید حسینی ، اکرامی ، آل نعمه ، دانشدوست ، توسی ، لوپز ، ابراهیمی ، اکبرپور و فردین عابدینی آغاز کرد و دلواری و محمد نوری از بازیکنان جایگزین بودند . در دقیقه 70 بازی در حرکتی زیبا لوپز پرتغالی خود را با دروازبان تک به تک می کند و توپ را از بالای سر دروازبان وارد دروازه می کند و نتیجه 2 بر ضفر به نفع تراکتور می شود و در دقیقه 90 بازی نیز محمد ابراهیمی با فراری زیبا از کناره زمین ، لوپز را در موقعیت تک به تک قرار می دهد که لوپز نیز از با یک بغل پا دومین گل خود و سومین گل تراکتور را به ثمر رساند.

نظر

• آمن خادمی
                              مدیر
                              • Jan 2011
                              • 5243

پشت پرده نشست ناگهانی مدیران فدراسیون با کی روش

مصاحبه متفاوت کارلوس کی روش درباره شرایط حاکم بر فوتبال ایران و بی توجهی مسوولان فدراسیون فوتبال به درخواستهای وی برای موفقیت تیم ملی فوتبال ایران، چالش جدیدی برای مدیران فدراسیون فوتبال به وجود آورد به گونهای که پس از طرح سخنان سرمربی تیم ملی رسانه های گروهی با انتقاد شدید از مدیریت فدراسیون فوتبال آنها را به ناتوانی در انجام وظایف خود متهم کردند و خواستار رسیدگی فوری به خواستههای سرمربی تیم ملی شدند.

به گزارش رجانیوز، کفاشیان و همکارانش که شرایط موجود در فوتبال را بار دیگر بحرانی مشاهده کردند،قبل از آنکه حواشی مصاحبه تند کارلوسکیروش گریبانگیر آنها شوند، شنبه شب با سرمربی تیم ملی ملاقات کردند و از خواستند اگر مشکلی وجود دارد پیش از آن که وی به سراغ رسانههای گروهی برود مشکلات خود را با مسوولین فدراسیون فوتبال در میان بگذارد.

هرچند خبری دقیقی از نشست ناگهانی مدیران فدراسیون با کارلوسکیروش منتشر نشده اما برخی اخبار نیمه رسمی حکایت از این دارد که مسوولان فدراسیون فوتبال در این نشست از سرمربی تیم ملی درخواست کردند ماجرا اعتراض در مصاحبه با خبرگزاری ایسنا را نوعی سو تفاهم قلمداد کند تا فشار وارده از سوی منتقدان بر مدیریت فدراسیون فوتبال کاهش پیدا کند. گفته میشود مدیریت فدراسیون فوتبال برای جلب رضایت کیروش وعده حل مشکلات را به او ارائه دادند تا سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در حاشیه تمرین روز یکشنبه خود به نوعی سخنان انتقادیاش از مدیریت فدراسیون فوتبال را پس بگیرد.

سرمربی تیم ملی که به دنبال حل مشکلات موجود در فوتبال ایران بود، به صورت مشروط سخنان مدیران فدراسیون فوتبال را پذیرفت اما به آنها اعلام کرد چنانچه فضا تغییر نکند وی راه حل دیگری برای حل مشکلات فوتبال ایران اتخاذ خواهد کرد که بدون تردید برای مدیریت فدراسیون فوتبال هزینه سنگینی دربرخواهد داشت.

کارلوسکیروش که در حاشیه ملاقات وزیر ورزش و جوانان از اردوی تیم ملی دقایقی با محمد عباسی به صورت خصوصی گفت و گو کرده بود،حالا میداند مسوولان فدراسیون فوتبال از به وجود آمدن این رابطه گرم و صمیمانه واهمه دارند از این رو آنها را تحت فشار قرار داد اگر ظرف مهلتی مشخص خواستههای وی برآورده نشود مشکلات موجود را با وزیر در میان خواهد گذاشت تا عباسی به کمک وی بیاید.

مدیران فدراسیون فوتبال که به شدت ازاتفاقات روی داده در اردوی تیم ملی نگران شده بودند صبح امروز در مصاحبههایی کاملا هدفمند تاکید کردند تمام امکانات برای کارلوسکیروش فراهم شده و جای هیچ نگرانی وجود ندارد،نکته جالب توجه مصاحبه دبیرکل فدراسیون فوتبال با یکی از خبرگزاریها بود که وی ضمن حمایت از کیروش تاکید کرد سرمربی تیم ملی نباید مشکلات تیم ملی را به رسانهها انتقال دهد بلکه او باید با مسوولان فدراسیون فوتبال در ارتباط باشد.

نوع سخنان دبیر کل فدراسیون فوتبال نشان میداد اخبار منتشر شده در خصوص تلاش مسوولان فدراسیون فوتبال برای متقاعد کردن سرمربی تیم ملی واقعیت داشته و مسوولان فدراسیون فوتبال درنظر دارند برای تثبیت جایگاه متزلزل خود کیروش را مجبور کنند تا از شرایط مدیریت فوتبال هیچ انتقادی نکند.

این در حالی است که یک مقام مطلع در وزارت ورزش و جوانان در واکنش به انتقادهای کارلوسکیروش از وضعیت مدیریت در فوتبال به خبرنگار ما گفت:«شخص وزیر خامی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران است،از این رو هیچ مسوولی نمیتواند جایگاه او در تیم ملی را به خطر بیندازد، کارلوسکیروش با آگاهی از موضع وزیر ورزش در حاشیه بازدید از کمپ تیمهای ملی دقایقی با وزیر خصوصی صحیت کرد و برخی اتفاقات ناگفته فوتبال ایران را با وی در میان گذاشت که وزیر پس از شنیدن سخنان وی به وی اعلام کرده است با قاطعیت به فعالیت خود ادامه دهد بابت هیچ مشکلی نگران نباشد.»

این مقام آگاه که دوست نداشت نامی از وی به میان آید، تاکید کرد:« مدیریت فدراسیون فوتبال به خوبی میدانند دیدگاه محمد عباسی در قبال پیست از این رو تمام تلاش خود را به کار بستند تا رضایت وی را جلب کنند تا مبادا وی تصمیم نگیرد ناکارآمدی آنها را به اطلاع وزیر برساند.»

نظر

• آمن خادمی
                                مدیر
                                • Jan 2011
                                • 5243

مایلی کهن و روشن چشم تو چشم شدند/ از پاره آجر خبری نبود!

دو چهره فوتبالی که طی هفته های اخیر علیه یکدیگر موضع گرفته بودند چشم تو چشم شدند.

محمد مایلی کهن و حسن روشن دو چهره ای که به دفعات طی هفته های اخیر در رسانه ها علیه هم موضع گرفته بودند روز گذشته در مراسمی از کنار یکدیگر عبور کردند.

تعداد زیادی از چهره های مطرح فوتبالی برای حضور در مراسم تشییع جنازه محسن حاج نصرالله از پیشکسوتان فوتبال ایران و باشگاه دارایی در مقابل درب ورودی ورزشگاه شیرودی حاضر شده بودند که نکته جالب حضور محمد مایلی کهن و حسن روشن در این جمع بود.

این دو نفر که از حضور یکدیگر در محل تشییع جنازه مطلع بودند بی تفاوت از کنار هم گذشتند تا همین مسئله به سوژه ای جالب در مراسم مذکور مبدل شود.

لازم به ذکر است که پس از انتقادات اخیر مایلی کهن از حسن روشن، وی در پاسخ آن انتقادات گفته بود که جواب مایلی کهن را باید با پاره آجر داد!

نظر

در حال کار...
                                X