<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آمن خادمی
    مدیر
    • Jan 2011
    • 5243

هت تریک محسن ترکی برای قضاوت در داربی

سوت قضاوت در داربی روز جمعه به محسن ترکی رسید.

در حالی که در خبرها آمده بود محسن قهرمانی شانس بالایی برای قضاوت در داربی پایتخت را دارد اما این بار هم محسن ترکی به عنوان داور این بازی حساس انتخاب شد.
    بر اساس اعلام کمیته داوران پس از بررسیها و جلسات کمیته داوران فدراسیون فوتبال برای انتخاب داور دربی هفتاد و یکم سرانجام محسن ترکی به عنوان قاضی این مسابقه انتخاب شد.
    رضا سخندان به عنوان کمک داور اول و محمد منصوری به عنوان کمک داور دوم و هدایت ممبینی به عنوان داور چهارم و یدالله سلیمانی به عنوان ناظر داوری انتخاب شدند.
    to continue, please follow me on my page

نظر

• آمن خادمی
      مدیر
      • Jan 2011
      • 5243

سه دعواي مشهور تاریخ دربي

برخلاف دعواهاي گذشته، اين بار جنجال ها بعد از سوت پايان شروع شد؛ با مشتي كه پرويز برومند به صورت پايان رافت زد و پس از آن هم نوبت به حميد استيلي و محمد نوازي رسيد كه مشت و لگدي روانه هم كنند.

به گزارش مشرق به نقل از گل، هزاران هزار تماشاگري كه در هر دربي سكوهاي ورزشگاه را پر مي كنند، ساعت ها به انتظار مي نشينند به اين اميد كه تماشاگر هنرنمايي بازيكنان محبوب شان باشند، اما گاه اين هنرنمايي ها رنگ ديگري به خود گرفته و «مشت و لگد» جاي «دريبل و شوت» را گرفته است. در 43 سالي كه از عمر ديدارهاي پرسپوليس و استقلال مي گذرد، تنش هاي ريز و درشتي در ميدان به وجود آمده كه در ادامه 3 دعواي مشهور دربي را با هم مرور مي كنيم.

دربي ششم؛ يكشنبه 27 دي 1349

پرسپوليس كه ستارگاني مثل همايون بهزادي، علي پروين و مهراب شاهرخي را در تركيب داشت، در دقيقه دوم بازي با گل حسين كلاني پيش افتاد. رايكوف هم كه در تركيب تيمش از مردان مشهوري مثل پرويز قليچ خاني، كارو حق ورديان و علي جباري سود مي برد، در نيمه دوم عباس مژدهي را به زمين فرستاد و همين بازيكن بود كه در دقيقه 75 كار را به تساوي كشيد. در هشت دقيقه مانده به پايان در یک درگیری فوتبالی محراب شاهرخی به زمین افتاد و پرسپولیسی ها به بازی خشن مدافع استقلال اعتراض کردند. مهدی لواسانی مدافع استقلال اخراج و بدنبال آن حسین کلانی و همایون بهزادی نیز با کارت قرمز روبرو شدند.اين بازي بعد از چند دقيقه درگيري و جنجال نيمه تمام ماند و نتيجه آن 3-0 به سود استقلال اعلام شد. سه اخراجی بازی به همراه محراب شاهرخی یک سال محروم شدند که محرومیت این بازیکنان در آبان ماه 1350 بخشیده شد. شاهرخی در حالی محروم شد که حاج ابوالحسن داور بازی اذعان کرده بود که او هیچگونه فحاشی نکرده و بی گناه است!

دربي سي و هشتم؛ جمعه 30 دي 1373

پرسپوليس كه بعد از كنار گذاشتن علي پروين، حميد درخشان را روي نيمكت نشانده بود، در پانزده دقيقه ابتدايي نيمه دوم با پنالتي فرشاد پيوس و ضربه سر بهزاد داداش زاده با دو گل جلو افتاد. روال بازي به گونه اي بود كه تصور مي شد پرسپوليس برنده اين بازي از مرحله نيمه نهايي ليگ است (در آن سال ليگ در دو گروه برگزار مي شد) اما تكل خشن رضا شاهرودي روي محمد تقوي و 10 نفره شدن پرسپوليس، جريان بازي را كاملاً دگرگون كرد. ابتدا صادق ورمزيار در دقيقه 80 نتيجه را كم كرد و 6 دقيقه بعد ادموند اختر دروازه عابدزاده را باز كرد تا همه چيز برابر شود. بعد از اين گل بود كه مجتبي محرمي و امير قلعه نويي در وسط زمين از خجالت هم درآمدند و بازي با هجوم تماشاگران به زمين نيمه تمام ماند. يك روز بعد، نتيجه بازي 3-0 به سود استقلال اعلام شد و چند بازيكن از هر دو تيم، با محروميت هاي طولاني مواجه شدند. عملكرد احمد ابهران، داور اين بازي هم باعث شد كه از سال بعد، داوران خارجي براي مدتي طولاني دربي را سوت بزنند. بازي برگشت اين دو تيم، در ورزشگاهي خالي از تماشاگر در بندر عباس و به قضاوت مهدي اخوان برگزار شد و بدون گل به پايان رسيد.

دربي چهل و نهم؛ جمعه 9 دي 1379

اين بازي يك حساسيت ويژه داشت و آن هم حضور مهدي هاشمي نسب در تركيب اصلي استقلال بود؛ بازيكني كه تا فصل پيش براي پرسپوليس به ميدان مي آمد و قاتل استقلال شده بود.
      منصور پورحيدري در اين بازي، هاشمي نسب را در خط حمله به كار گرفت اما اين پرسپوليس بود كه با پنالتي بهروز رهبري فرد در دقيقه 58 به گل اول رسيد. ده دقيقه بعد محمد نوازي با يك ضربه ايستگاهي از نزديكي هاي خط اوت، بازي را به تساوي كشيد و در پنج دقيقه پاياني، هاشمي نسب گل دوم استقلال را زد و غش كرد! اما اين گل هم دوامي نداشت و علي كريمي در دقيقه 87 بازي را به تساوي كشيد.
      برخلاف دعواهاي گذشته، اين بار جنجال ها بعد از سوت پايان شروع شد؛ با مشتي كه پرويز برومند به صورت پايان رافت زد و پس از آن هم نوبت به حميد استيلي و محمد نوازي رسيد كه مشت و لگدي روانه هم كنند. اين دعوا تاثيري بر نتيجه بازي نداشت ولي محروميت هايي براي بازيكنان رقم زد.

نظر

• ماهور
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 1239

سیاسی های ایران طرفدار کدام تیم فوتبالند؟/ احمدی نژاد آبی، لاریجانی قرمز

اینکه چهرههای سیاسی ایران طرفدار کدام دو باشگاه پرطرفدار استقلال - پرسپولیس هستند سوالی است که شاید جواب به آن جالب توجه باشد.

به گزارش خبرآنلاین، یکی از نمایندگان مجلس در پاسخ به این سوال لبخندی میزند و میگوید: «معلوم است ما پرسپولیسیها خیلی بیشتر هستیم.» او دکتر عوض حیدرپور است، نماینده شهرضا. پرسپولیسی تیر است. او مثل خودش در مجلس زیاد دارد.»

وی ادامه میدهد: «ما قرمزها بیشتریم.» او اینقدر پرسپولیسی است که اگر بخواهد خاطراتش را بگوید باید یک صفحه روزنامه برایش کنار گذاشت. از قبل از انقلاب شروع میکند و مختصر توضیحی میدهد: «طرفدار شاهین بودم. اولین بار سال 47 با دوستانم از شهرضا آمدیم تهران، رفتیم امجدیه بازی شاهین را ببینم. عاشق بازیکنان این تیم بودم. آن روز هم بردیم.» بعد میرسد به بعد از انقلاب: «دوباره میرفتیم استادیوم. تا سال 86 زیاد میرفتم اما بعد دیگر نشد.»

دلیل این نرفتن هم واضح است؛ عمل قلب. دکترها به نماینده شهرضا توصیه کردهاند اصلاً فوتبال نبیند، اگر هم میبیند ضبط شده: «به همین خاطر همیشه بازیها را ضبط میکنم و میبینم. اصلاً برایم خوب نیست هیجان. میترسم من را بکشد.»با این حال در بین مجلسیها، او کم کری نمیخواند.

حداد عادل، حسین حسنی بافرانی(نماینده نائین) از جمله کسانی هستند که معمولاً مقابل او ساکت نمی نشینند. حیدرپور لبخندی میزند و میگوید: «آقای امیدوار شانس آورد این دو عزیز هستند وگرنه تنها میشد. طبق آماری که من دارم فقط این دوستان پرسپولیسی نیستند.»

در مجلس، تعداد پرسپولیسیها مدام دارد زیاد میشود. حسنوند نماینده اندیمشک از قرمزهای تند است. یعنی اگر پایش بیفتد تا آخر شب برای همه کری میخواند. او سال قبل و پیش از دربی رفت گفته بود: «اصلاً آبیها به برد فکر نکنند که ما قعطاً برندهایم.» اما نقل است بعد از شکست در دو بازی رفت و برگشت، آبیهای مجلس تا توانستند اذیتش کردند.

او با این حال هنوز میگوید: «مجلس کلاً پرسپولیسی است. چند تا استقلالی بیشتر پیدا نمیشود.» تا آنجا که لو رفته فعلاً غیر از امیدوار رضایی، حداد عادل، حسنی و مقداد نجفنژاد نماینده بابلسر و فریدونکنار، زیاد آبی در مجلس پیدا نمیشود. اما از بین قرمزها میشود به به یوسفنژاد و شجاعی کیاسری دو نماینده ساری اشاره کرد.

گفته میشود رئیس مجلس یعنی آقای علی لاریجانی هم بعد از صبا، یک نیم نگاهی به پرسپولیس دارد. طبق اخبار موثق پسر او فرید، دو آتیشه قرمز است و پدر و پسر در دربیها با هم همراهی میکنند. از جمله دوآتیشههای مجلس باید به دکتر فریدون سره صدق اشاره کرد. یکی از نمایندگان مجلس که دوست ندارد نامش فاش شود درباره او میگوید: «قطعاً و با اختلاف دو آتیشهترین قرمز مجلس حساب میشود.» او نمانیده کلیمیان مجلس است و میگویند این هفته در جلسات، کری را به حد اعلا رسانده. او جزو سردمداران قرمزهاست که همیشه وقت برای کری خواندن دارد.

درباره یحییزاده رئیس سابق کمیته تربیت بدنی مجلس هم شنیده میشود پرسپولیسی است اما مثلاً درباره دهقان رئیس فعلی این کمیته، خبر موثقی نیست. دهقان میگوید: «میدانید چرا هیچکس نمیداند من کدام طرفیام؟ چون اصلاً طرف هیچکدام نیستم. چون خودم فوتبالیست بودم و به صورت حرفهای در شیراز هم بازی کردم، هیچوقت نرفتم سمت هیچکدام از این رنگها.»

این از مجلس، اما در دولت چه خبر است.

یک منبع خیلی موثق خبر میدهد، رئیس دولت آبی است! نقل است در دیداری که وی، مورالس رئیسجمهور بولیوی و ستارههای استقلال و پرسپولیس برگزار شد، وقتی سعیدلو رئیس وقت سازمان به فتحاللهزاده سرپرست استقلال کارت قرمز نشان داد، فتحاللهزاده رو به احمدینژاد گفت: «آقای دکتر، رئیس قرمزها به من کارت قرمز نشان داد.» که احمدینژاد لبخندی زد و همان کارت را به سعیدلو نشان داد! میگویند احمدینژاد با برادرش داوود احمدینژاد که بدجوری پرسپولیسی است کری دارد.

از بین وزرای احمدینژاد نیز کامران دانشجو قرمز است. او نیز با برادرش خسرو دانشجو که عضو شورای شهر است، کری دارد. آصفی سخنگوی سابق وزارت امور خارجه اما استقلالی تیر است. روایت میکنند او همیشه در کنفرانسهای مطبوعاتیاش، دستور میداد پرده آبی نصب شود.

زریبافان رئیس امور بنیاد شهید و ایثارگران هم با آصفی دستش در یک کاسه است. او دوست دارد به استقلال بازگردد و دوباره رئیس مجمع این باشگاه شود. گفته میشود با استقلالیبودن احمدینژاد کلاً کفه ترازو در دولت به نفع آبیهاست تا یک جورهایی قرمز بودن مجلس بالانس شود. جالب اینجاست که دوروبریهای احمدینژاد اغلب قرمز هستند. از جمله آنها میتوان به علی سعیدلو اشاره کرد که سعی میکند کلا همه را به سمت این رنگ بکشاند!
        چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
        گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• ماهور
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 1239

در اصل توسط آمن پست شده است View Post
          واکنش فردوسی پور به قطع ناگهانی برنامه اش

شب گذشته برای دومین هفته ی پیاپی مخاطبان برنامه ی «90» پایانبندی این برنامه را ندیدند؛ عادل فردوسی پور که علاوه بر اجرا، وظیفه ی تهیه کنندگی این برنامه را هم بر عهده دارد، در این زمینه گفت که هنوز از این اتفاق «شوکه» است.

عادل فردوسی پور در گفتوگو با ایسنا، دربارهی قطع ناگهانی برنامه ی دوشنبه ـ 22 شهریور ماه ـ گفت: در ساعت 22 و 57 دقیقه برنامهی ما آغاز شد و سه ساعت و نیم برای این برنامه زمان داشتیم که بر این اساس 2 و 27 دقیقه صبح باید برنامه به پایان میرسید. 10 دقیقه و 41 ثانیه آگهی بین برنامه پخش شد و هشت دقیقه نیز مسابقه کشتی پخش شد که اگر این دو زمان را به برنامهمان اضافه کنیم، باید در ساعت 2 و 46 دقیقه برنامه را به پایان بردیم.

وی افزود: اما متاسفانه در ساعت 2 و 22 دقیقه آنتن را از ما گرفتند؛ این در حالی بود که میتوانستیم با توجه به آیتمهای باقیمانده 16 دقیقه زودتر برنامه را به پایان برسانیم. فکر میکنم کاری که انجام شد، توهین به مخاطبان میلیونی برنامهی «90» بود؛ این برای بار دوم است که چنین اتفاقی میافتد.

فردوسیپور با بیان این که فکر نمیکنم مدیران عالی رتبه ی صدا و سیما در جریان این اتفاق باشند، گفت: حداقل آنها به وقت قانونی برنامه احترام می گذارند. اما این که به یکباره و بدون این که برنامه تمام شود، آنتن گرفته می شود، درست نیست و قطعا تصمیمی شخصی بوده است.

وی افزود: پس از برنامه دوستان و آشنایان بسیاری با من تماس گرفتند و گفتند که دلیل این اتفاق چه بود و چرا این طور برنامه به پایان رسید؛ امیدوارم که آخرین باری باشد که چنین اتفاقی می افتد؛ نباید با چنین رفتارهایی به مخاطبان 20 تا 25 میلیونی برنامه ی «90» که تا آن ساعت بیدار هستند، توهین کرد. من از شب گذشته تا به حال در شوک هستم و نمی دانم چرا چنین اتفاقی رخ داد.
          توضیحات قائم مقام شبکه سه برای قطع ناگهانی «90» تلویزیون

ورزشی - قائم مقام شبکه سه سیما دربارهی قطع برنامه «90» که شامگاه دوشنبه ـ 21 شهریور ماه ـ اتفاق افتاد و انتقاد سازندگان این برنامه را به همراه داشت، توضیحاتی را ارائه داد.

به گزارش ایسنا، سعید مقیسه گفت: در مدیریت جدول پخش برنامه شبکههای سیما، ملاک اصلی زمان شروع و پایان برنامه است، نه مدت برنامه؛ چون باید در مقاطع ثابتی مانند زمان اذان، اخبار و یا غیره به هر شیوهی ممکن برنامهها پایان یابد.

وی در ادامه دربارهی قطع ناگهانی برنامه «90» با اجرا و تهیهکنندگی عادل فردوسی پور، نوشته است: در برنامه «90» ـ 21 شهریور ماه ـ نیز مدت برنامه به میزان 210 دقیقه و زمان پایان آن ساعت 2 و 20 دقیقه بامداد به تهیهکننده محترم و گروه ورزش اعلام شده بود.

قائم مقام شبکه سه سیما توضیح داده است: پذیرش آگهیهای بازرگانی به صورت متمرکز بوده و تعیین مدت زمان دقیق آن در اختیار شبکهها نیست که در برنامهی مذکور زمان آگهی تبلیغاتی، از طرف اداره کل بازرگانی سازمان صداوسیما افزایش یافت و از طرفی با هماهنگی و اعلام قبلی، مسابقهی کشتی‏گیر ایرانی در فینال قهرمانی جهان به دلیل اهمیت ویژه و همزمانی به صورت زنده بین برنامهی «90» پخش شد؛ لذا از مدت تخصیص یافته به برنامهی «90» کاسته شد و باید برنامه زودتر از زمان مقرر پایان مییافت.

مقیسه در ادامه نوشته است: تهیهکننده محترم نیز به امید انجام هماهنگی با مسؤولان مربوطه و تغییر برنامه‏های بعد از برنامه «90» و افزایش زمان برنامه، خداحافظی نکردند. متاسفانه به واسطه فوتبالی که به عنوان برنامهی بعدی در نظرگرفته شده بود و تلاقی زمان آن با اذان صبح این امکان فراهم نشد و به نوعی برنامه «90» ناتمام ماند.

قائم مقام شبکه سه سیما در پایان ابراز امیدواری کرده است که با هماهنگی بیشتر، مردم شریفمان در آینده شاهد چنین اتفاقاتی نباشند.
          چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
          گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• سرداربورسی
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 458

هدیه ای که دایی باز نکرده پس فرستاد

یکشنبه شب در یکی از آمفی تئاترهای مطرح تهران صاحبین رستوران های زنجیره ای پدر خوب جشنی برگزار کردند که در آن تعدادی از بازیکنان و بازیگران فوتبال و سینما حضور داشتند.

به گزارش جام، «من نه جایزه میخوام، نه تقدیرنامه. بفرمایید!» این واکنش علی دایی نسبت به ارسال جوایز یک جشن در تمرینات تیم راه آهن بود!

اگر چه مطرح ترین مهمان این جشن مهدی رحمتی و پوریا پورسرخ بود اما چهره های فراوانی از جمله علی دایی با وجود دعوت در این مراسم حضور نداشتند.
            بعدازظهر دیروز نماینده های این مجموعه جایزه و تقدیرنامه علی دایی را به تمرینات راه آهن بردند اما او در کمال تعجب این جوایز را نپذیرفت! دلیل این نوع رفتار سرمربی رفتار راه آهن به حضور سامان گوران بر روی سن این مراسم و اجرای برنامه بود.

گویا گوران به تقلید صدا پرداخته و دایی هم به همین خاطر جایزه پدر خوب را نپذیرفت.
            ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
            نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم

نظر

• آمن خادمی
              مدیر
              • Jan 2011
              • 5243

برومند: استقلال با دو گل اختلاف می برد/ فنایی: پرسپولیس نمی بازد

دو دروازه بان سرخابی که سالها از قفس توری تیم هایشان در دربی محافظت کردند، در آستانه دربی هفتاد و یکم درباره این بازی به سوالات ما پاسخ دادند.

به گزارش «24»، در آستانه دربی 71 به سراغ داوود فنایی دروازه بان اسبق پرسپولیس و پرویز برومند گلر اسبق استقلال رفتیم تا گفت و گویی درباره دربی با آنها داشته باشیم. در زیر متن گفت و گوی خبرنگار 24 با آنها را می خوانید:

* در آستانه دربی شرایط کدام تیم را بهتر می بینید؟

فنایی: با توجه به شکست هفته قبل استقلال برابر تراکتورسازی، شرایط پرسپولیس از نظر روحی بهتر است.

برومند: چون در کنار استقلال حضور دارم و با بچه ها تمرین می کنم می دانم که شرایط بسیار خوبی دارند و فکر می کنم در مقایسه با پرسپولیس خیلی جلوتر باشند.

*نتیجه دربی را پیش بینی کنید!

فنایی: 80 درصد پرسپولیس موفق می شود و قطعا بازنده نخواهد بود.

برومند: پیش بینی می کنم که استقلال با اختلاف دو گل دربی را ببرد و در ضمن می گویم این تیم در پایان لیگ برتر با اختلاف امتیاز نسبت به رقبایش قهرمان خواهد شد.

*کلیدی ترین بازیکن این میدان چه کسی خواهد بود؟

فنایی: علی کریمی و جواد کاظمیان.

برومند: فرهاد مجیدی قطعا در این بازی نقش مهمی خواهد داشت.

*دروازه بان کدام تیم را مطمئن تر می دانید؟

فنایی: هردو تیم گلرهای خوبی دارند.

برومند: با احترام به دروازه بانان پرسپولیس معتقدم که رحمتی از همه گلرهای کشور مطمئن تر است.

*آیا برای تماشای دربی به استادیوم می روید؟

فنایی: خیر چون در اردوی تیم جوانان هستم و شاید اصلا نتوانم بازی را تماشا کنم.

برومند: با خودم عهد کرده ام تا روزی که عضو یک تیم نشدم و دوباره لباس دروازه بانی را نپوشیدم قدم به ورزشگاه آزادی نگذارم و به همین دلیل از پای تلویزیون بازی را تماشا می کنم.

* خاطره انگیزترین دربی شما؟

فنایی: همان بازی که نادر محمد خانی و اسماعیل حلالی اخراج شدند و ما 9 نفره با استقلال مساوی شدیم.

برومند: متاسفانه همان مسابقه که به پایان رافت مشت زدم و بازی جنجالی شد.

نظر

• آريامنش
                تحلیلگر بنیادی
                • Nov 2010
                • 137

احتمال حضور اولادي در دربي كم است

مهرداد اولادی، مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس در گفتگویی افزود : چند روزی است که به صورت انفرادی تمرین می کنم و زیر نظر چشمه سری خودم را آماده بازگشت به مسابقه ها می کنم، اما هنوز تمرینات گروهی با تیم را آغاز نکرده ام.

وی در ادامه گفت: با توجه به اینکه هنوز در تمرینات گروهی شرکت نکرده ام بعید است به بازی روز جمعه 25 شهریور برسم و اما با این حال تمام تلاش خود را می کنم تا اگر کمکی از دستم برمی آید برای تیم انجام دهم.

اولادی، در پایان گفت: خیلی دوست دارم روز جمعه 25 شهریور در زمین بوده و سهمی در موفقیت تیمم داشته باشم، تیم ما هم اکنون شرایط بسیار خوبی دارد و با این وضعیت مطمئن هستم که در روز جمعه پیروز می شویم.

نظر

• iq_son
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 705

فقط تراختورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر ر
                  سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

در اصل توسط iq_son پست شده است View Post
                    فقط تراختورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر ر
                    حالا خوبه دیروز توی تبریز به نفت باختین:d
                    فقط پرسپولیس
                    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• آريامنش
                      تحلیلگر بنیادی
                      • Nov 2010
                      • 137

پيرترينها و جوانترينها

جوانترين بازيکن: حسن روشن (استقلال)

حسن روشن جوانترين بازيکني است که دربی را تجربه کرده است. روشن در دربی يازدهم که 11 اسفند 1351 انجام شد، 17 سال و 274 روز سن داشت و رکورد وي پس از 39 سال هنوز شکسته نشده است.

مسن ترين بازيکن: محمد پنجعلي ( پرسپوليس )

کاپيتان اسبق پرسپوليس در دربی 37 که 11 دي 1371 در چارچوب سوپرجام باشگاههاي تهران انجام شد ، با 37 سال و 190 روز سن براي پرسپوليس بازي کرد. اين بازي با تساوي بدون خاتمه يافت.

جوانترين گلزن: حسن روشن(استقلال)

جوان اول استقلال در دهه پنجاه در دربی چهاردهم که 3 خرداد 53 انجام شد، زننده تک گل پيروزي بخش استقلال مقابل پرسپوليس بود. روشن در اين روز 18 سال و 357 روز سن داشت.

مسن ترين گلزن: کریم باقری( پرسپولیس )

کریم باقری در آخرین دربی پایتخت که سرخپوشان برنده شدند، زننده گل برتری پرسپولیس بود و 35 سال و 348 روز سن داشت و رکورد قبلی را که متعلق به محمود فکری بود، شکست.

جوانترين مربي: عزت الله وطنخواه ( پرسپوليس )

عزت الله وطنخواه در بين همه مربيان پرسپوليس و استقلال که دربی را تجربه کرده اند، جوانترين مربي به شمار مي رود. وطنخواه در دربی هفدهم که 25 مهر 54 انجام شد و با پيروزي سرخپوشان همراه بود، با 32 سال و 258 روز سن روي نيمکت پرسپوليس نشسته بود.

مسن ترين مربي: علي پروين ( پرسپوليس )

علي پروين در دربی پنجاه و نهم که 14 آبان 84 انجام شد و پرسپوليس در ان شکست خورد، با 59 سال و 141 روز سن هدايت پرسپوليس را برعهده داشت. اين اخرين حضور پروين در دربی بود.

نظر

• آمن خادمی
                        مدیر
                        • Jan 2011
                        • 5243

حضور 30 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی

در حالی که دیدار دربی ساعت 18:30 آغاز میشود تاکنون بیش از 30 هزار نفر در ورزشگاه آزادی حضور پیدا کردهاند.

به گزارش خبرگزاری فارس، تا ساعت 9:40 صبح و در حالی که تا شروع مسابقه پرسپولیس و استقلال ساعت ها باقی مانده بیش از 30 هزار نفر در ورزشگاه آزادی حضور پیدا کرده اند.

* بلیت فروشی مسابقه امروز از ساعت 5 صبح آغاز شد. بسیاری از هوادارانی که از شب گذشته مقابل ورزشگاه آزادی حضور داشتند جزو نفرات اولی بودند که توانستند به ورزشگاه راه پیدا کنند.

* در قسمت درب شرقی ورزشگاه آزادی به هواداران تعذیه می داد.

* دو جایگاه مخصوص در قسمت پرسپولیسی ها و استقلالی ها برای جانبازان و معلولان در نظر گرفته شده تا آنها به راحتی بتوانند این دیدار را تماشا کنند.

دربی 71 ساعت 18:30 آغاز می شود.

نظر

• آمن خادمی
                          مدیر
                          • Jan 2011
                          • 5243

محمد نصرتی:داربی را می بریم / مهار مجیدی با من

مدافع پرسپولیس می گوید تیمش در بازی با استقلال برنده میشود.

به گزارش خبرآنلاین؛ محمد نصرتی درباره بازی با استقلال که ساعاتی دیگر برگزار می شود می گوید:«پرسپولیس آماده است.فکر می کنم همه چیز آمادگی برگزاری این بازی باشد.شاید خیلی ها فکر کنند پرسپولیس از حالا بازنده داربی است اما من می گویم اگر بازی مساوی نشود پرسپولیس،استقلال را شکست می دهد.»
                          نصرتی این را می گوید و با اشاره به اینکه حساسیت های زیادی روی فرهاد مجیدی و اینکه او یکی از گل زن های داربی است ادامه می دهد:«فرهاد بازیکن خوبی است.گل های زیادی هم برای استقلال زده است.او سابقه گلزنی در داربی را هم دارد اما باید بگویم که در این داربی من مهارش می کنم و اجازه نمی دهم که فرهاد کاری از پیش ببرد.»

نظر

• آمن خادمی
                            مدیر
                            • Jan 2011
                            • 5243

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                            حالا خوبه دیروز توی تبریز به نفت باختین:d
                            فقط پرسپولیس
                            فقط استقلال

نظر

• آريامنش
                              تحلیلگر بنیادی
                              • Nov 2010
                              • 137

تورو خدا !!! اگه تو نباشي ما رو تو آسيا بازي نميدن:(( . . . .

عضو كميسيون برنامه و بودجه شوراي اسلامي شهر تهران، برخي اخبار مبني بر حضور وي در هيات مديره جديد باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس تهران را رد كرد و گفت: علاقه اي براي حضور در هيات مديره اين باشگاه ندارم.

پروين احمدي نژاد اضافه كرد: فضاي ذهني، كاري و علايق من، هيچ سنخيتي با ورزش و فوتبال ندارد. وي با بيان اينكه 'به قول امام (ره)، من ورزشكار نيستم اما ورزشكاران را دوست دارم' تاكيد كرد: دو سال قبل نيز، چنين اخباري در باره حضور من در باشگاه پرسپوليس مطرح شد اما صحت نداشت.

عضو شوراي اسلامي شهر تهران اظهار داشت: بايد از افرادي كه چنين اخباري را منتشر كرده اند، سوال كرد با چه نيتي اقدام به درج اخبار كذب مي كنند.

احمدي نژاد خاطرنشان كرد: بار ديگر حضور در هيات مديره باشگاه پرسپوليس تهران را به شدت تكذيب مي كنم.

نظر

• آمن خادمی
                                مدیر
                                • Jan 2011
                                • 5243

فتح الله زاده و مایلی کهن هفته آینده رودررو می شوند

جلسه رسیدگی به شکایت سرپرست استقلال از مدیرفنی سابق پرسپولیس هفته آینده برگزار می شود.

پس از آنکه دو هفته قبل جلسه رسیدگی به شکایت علی فتح الله زاده خویی از محمد مایلی کهن به دلیل غیبت متشاکی برگزار نشد، رییس کمیته انضباطی از برگزاری جلسه ای دیگر خبر داد.

یک منبع آگاه در فدراسیون فوتبال به خبرنگار ما اعلام کرد که تاریخ برگزاری جلسه مذکور بیست و هشتم شهریور ماه است و قرار است این دو چهره فوتبالی در کمیته انضباطی فدراسیون با هم رودررو شوند.

لازم به ذکر است که پس مصاحبه تند چندی پیش مایلی کهن علیه باشگاه استقلال و سپس موضع گیری او علیه سرپرست موقت باشگاه استقلال در برنامه ورزش و مردم، فتح الله زاده از این چهره شکایت کرد.

نظر

در حال کار...
                                X