شرمنده ی استقلالیا شدیم :d:d:d::dd:d
<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>
Collapse
X
-
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postبابک جان شما چرا ورزشگاه نبودی؟؟؟ آقا تبریک میگم شدید....<:-p
از همین الآن هم بگم هفته بعد هم باختین:dافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postخب سلام خدمت همه دوستان عزیز اول از دوستانی که لطفشون همیشه شامل حال بنده هست تشکر میکنم.....:x
****ما باختیم و از صمیم قلب به همه تراختوری های عزیز و خونگرم تبریک میگم.....حقتون بود....:)<:-p
مهران جان غم اخرتون باشه :dبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
با سلام و شب بخیر
من تعصبی روی تیمی ندارم ولی همیشه دوست داشتم تیمهای شهرستانی بتوانند به تواناییها ی خودشان دست پیدا کنند
امروز توی جمعی بودم که 90 درصدشان استقلالی بودند و 10 درصد دیگر پرسپولیس من اول بازی گفتم تراکتور سازی میبره و رفتم بیرون وقتی فهمیدم برده یاد این تاپیک افتاده که خیلی از دوستان طرفدار ان هستند و والله از ته قلبم خوشحال شدم
مبارک تمامی طرفداران تراکتور سازیآرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postیاشا تراختووووووووووووووووور
مهران جان غم اخرتون باشه :d
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postشرمنده ی استقلالیا شدیم :d:d:d::dd:dدر اصل توسط mehran پست شده است View Postبابک جان شما چرا ورزشگاه نبودی؟؟؟ آقا تبریک میگم شدید....<:-p
مثل اینکه بساط کرکری رو براهه:d
اقا ما ورزشگاه بودیم تازه رسیدیم شد همون چیزی که باید میشد:d
یاشاسین اذربایجان یا شاسین تراختور >:d<یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postخب سلام خدمت همه دوستان عزیز اول از دوستانی که لطفشون همیشه شامل حال بنده هست تشکر میکنم.....:x
****ما باختیم و از صمیم قلب به همه تراختوری های عزیز و خونگرم تبریک میگم.....حقتون بود....:)<:-pدر اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postیاشا تراختووووووووووووووووور
مهران جان غم اخرتون باشه :d
انصافا با این برد شیرین و البته بجا خستگی راه از تنم در اومد :xیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
انقدر دوستان تراختور تراختور كردن ما هم ياد يك خاطره افتاديم
اون سالي كه غدير 260 تومن بود و بچه ها يادشونه زمستون بود ما هم مهمان بابك پناهي عزيز(واقعا تركها مهمان نواز هستند سفر تبريز يكي از بهترين و خاطره انگيز ترين سفر هاي من بود يه 2-3 روي برين پيش بابك ببينيد چه صفايي داره)
روز اخري كه قرار بود ما شب برگرديم بعد از ظهرش بازي تراختور و مس كرمان بود (خدا رو شكر تراختور برد) اين بابك پناهي هم نامردي نكرد ما رو برد ورزشگاه حالا جو ورزشگاه بين اون همه ترك يك طرف بارون دو دستي و سرما يك طرف ما هم اون وسط مثل چي ميلرزيديم يك طرف اين بچه هاي ترك اطراف ما هم هي تركي صحبت ميكردن ما هم كه تركي بلد نبوديم فقط سر تكون ميداديم(خدا كنه فحشي چيزي نداده باشن)
سرتون رو درد نيارم خدا رو شكر تراختور برد و همه شاد و خندان و پر انرژي من هم اون وسط فقط خدا خدا ميكردم برسيم به ماشين( تو تبريز دو بار دلم شديدا براي ماشين تنگ شد يه بار ساعت 12 نصفه شب تو اون سرما بابك پناهي هوس ائل گلي گشتنش گرفت يكي هم تو اين ورزشگاهه).....
هيچي سرتون رو درد نيارم تراختور برد و تركها خوشحال و خندان من بدبختم اون وسط يه سرما خوردگي جانانه نصيبم شد:dبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
نظر