<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ماهور
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1239

هدیه کاپیتان قرمزها به چاقترین پسر ایران

ورزشی - کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس پیراهن خود را به چاقترین پسر ایران اهدا کرد.

به گزارش فارس، علی کریمی در بین دو نیمه بازی پرسپولیس و صبا پیراهنش را به محسن پورمحمدی چاقترین پسر ایران اهدا کرد. پورمحمدی ۱۷۵ کیلو وزن دارد.
    چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
    گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• آمن خادمی
      مدیر
      • Jan 2011
      • 5243

مهدوی کیا نماینده ایران برای قرعه کشی جام جهانی

مهدی مهدوی کیا برای حضور در مراسم قرعه کشی رقابتهای انتخابی جام جهانی به کنفدراسیون فوتبال آسیا دعوت شد.

مهدی مهدوی کیا کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس از سوی afc برای حضور در مراسم قرعه کشی رقابتهای انتخابی جام جهانی به مالزی دعوت شد.
      to continue, please follow me on my page

نظر

• آمن خادمی
        مدیر
        • Jan 2011
        • 5243

بازتاب اخراج بلاژویچ در سایت تایمز کرواسی

یک سایت کشور کرواسی در واکنش به اخراج سرمربی مس کرمان نوشت: «چیرو را یک هموطن برکنار کرد.»

به گزارش جام نیوز، سایت تایمز کرواسی خبر برکناری میروسلاو بلاژویچ از سمت سرمربیگری تیم مس کرمان را بازتاب داد.

نظر

• آمن خادمی
          مدیر
          • Jan 2011
          • 5243

جدایی جباری از استقلال قطعی است

جدایی مجتبی جباری از استقلال که از یک باشگاه قطری پولدار و متمول پیشنهاد دریافت کرده است در فصل آینده قطعی است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، قصد این بازیکن حضور در لیگ های اروپایی است. وی حضور در تیم های سطح پایینی اروپا را به کشورهای عربی ترجیح می دهد.

نظر

• ماهور
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 1239

مسابقات قویترین مردان به زودی با حضور داداشی

با تمام حرف و حدیث ها پیرامون مسابقات قویترین مردان ایران و لغو احتمالی این رقابت ها، مسابقات مذکور برگزار می شود.

علی داداشی عضو کمیته فنی مسابقات قویترین مردان ایران از برگزاری این مسابقات همچون دوره های قبل خبر داد.

داداشی با اعلام این خبر به خبر نگار ما گفت: بر خلاف شایعات مبنی بر لغو این مسابقات، امسال با قدرت این رقابت ها زیر نظر فدراسیون برگزار خواهد شد.

وی افزود: مسابقات قویترین مردان در نیمه اول اسفند ماه در جزیره کیش آغاز می شود.

برادر مرحوم روح الله داداشی درباره گزینه هایی که بجای روح الله مد نظر دارد گفت: البته بنده 7،8 شاگرد دارم اما برای ساختن فردی مثل روح الله یکسال زمان کمی است. در ضمن بنده امسال در کنار آقای خودنگاه داور بازی ها و عضو کمیته فنی مسابقات خواهم بود.

لازم به ذکر است که پس از قتل یک فرد توسط یکی از قهرمانمان سابق این مسابقات و همچنین به قتل رسیدن روح الله داداشی صحبت هایی مبنی بر لغو این رقابت ها به گوش رسیده بود که حالا مهر تکذیب بر آنها زده می شود اما باید دید سیما چون سالهای قبل این مسابقات را به تصویر می کشد یا خیر؟

نظر

• ماهور
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 1239

شیث از سفر دور دنیا به پرسپولیس برگشت

دور جدید تمرینات پرسپولیس از دوشنبه شروع میشود.
              به گزارش خبرآنلاین، پرسپولیس در این تمرین یک مهمان ویژه خواهد داشت؛ شیث رضایی. شیث که پس از ماجرای شادی گل و محروم شدن توسط کمیته انضباطی ایران را ترک کرد، به ایران برگشته تا در لیگ قهرمانان آسیا برای پرسپولیس بازی کند. شیث حدودا 4 ماه دور دنیا تمرین کرد و در تیمهای مختلف تست داد اما هیچ باشگاهی او را نخواست. او به لیگهای هلند و آلمان رفت اما در عقد قرارداد با تیمهای مختلف، ناکام ماند و حالا قرار است در لیگ قهرمانان آسیا دوباره پیراهن پرسپولیس را بر تن کند.

نظر

• rezaafshari110
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 347

مرجع خبری پرسپولیس : عادل فردوسی پور شب گذشته در برنامه نود گفت چطور ممکن است امیرآبادی متیل هگزان آمین مصرف نکرده باشد و دقیقه 110 مسابقه برابر پرسپولیس استارت بزند؟
                فتح الله زاده مدیرعامل استقلال پاسخ داد ، گیر داده اید به همین بازی در حالی که ما 4 بازی را برده ایم. با به تصویر کشیدن این چهار پرده از او می پرسیم به این جور برنده شدن افتخار می کنید؟

حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
                همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• ماهور
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 1239

احتمال بایکوت فردوسی پور بخاطر مجلس

حسین جلالی، روی خط تلفنی برنامه ۹۰ آمده بود و قرار بود پشت پرده انتخابات فدراسیون دوومیدانی را افشا کند، که ناگهان تلفنش قطع شد. صدای بوق ممتد در استودیو پیچید. فردوسی پور چند ثانیه مبهوت مانده بود اما همکارانش که پشت صحنه ایستاده بودند به او فهماندند که ماجرا از چه قرار است. نیشخندی مرموز زد که نشان می داد چندان هم غافلگیر نشده است. و بعد جملهای طعنه آمیز که تلفن "خودجوش" قطع شده است.

به گزارش جهان، در ماههای اخیر فردوسی پور بارها از عبارت "خود جوش" استفاده کرده تا معنای مخالف آن را به بینندهاش منتقل کند. تاکید این بار او هم دقیقا با همین هدف بود. می خواست بگوید تلفن جلالی را قطع کردند.

با وجود تلاش برای پیشگیری از افشاگری حسین جلالی، فردوسی پور توضیح داد که قرار بوده از تلفنهایی حرف بزند که شب قبل از انتخابات به اعضای مجمع فدراسیون دوومیدانی شده و از آنها خواسته شده به نامزد مورد حمایت وزارت ورزش رای بدهند. چه بسا اگر جلالی روی خط می ماند به این صراحت نمی توانست افشاگری کند!

ماجرای قطع ارتباط منتقدان وزارت ورزش با برنامه ۹۰، ساعتها پیش از آن کلید خورد که این برنامه روزی آنتن برود. عصر دوشنبه شایعه شد که وزارت ورزش در نامهای محرمانه از مدیران صدا و سیما خواسته مانع دامن زدن به شایعات درباره انتخابات فدراسیون فوتبال شوند. گفته می شود در این نامه به نزدیک بودن زمان انتخابات فدراسیون فوتبال با انتخابات مجلس شورای اسلامی اشاره شده و تاکید شده نباید حساسیت کاذب ایجاد کرد.

شایعه ارسال این نامه به گوش عادل فردوسی پور هم رسیده بود، با این حال او در همان دقایق اول برنامه توضیح داد که اشاره ای خلاصه به انتخابات فدراسیون خواهد کرد و بررسی کامل این موضوع را می گذارد برای برنامه آینده. او همچنین توضیح داد که مهمان برنامه بعدیاش، علی کفاشیان، عزیزالله محمدی و احتمالا حسین قریب، سه نامزد ریاست فدراسیون فوتبال خواهند بود. قرار است آنها از برنامههایشان دفاع کنند و شکلی مناظره گونه به ۹۰ بدهند.

دوشنبه هفته آینده، نهم اسفند است؛۶ روز پیش از انتخابات فدراسیون فوتبال و ۳ روز مانده به انتخابات مجلس شورای اسلامی. آیا می توان باور کرد که همه چیز همان گونه پیش خواهد رفت که عادل فردوسی پور می خواهد؟

نظر

• آمن خادمی
                    مدیر
                    • Jan 2011
                    • 5243

کی روش در بیمارستان ایرانیان دبی

دیروز قبل از بازی با اردن، کی روش به بیمارستان ایرانیان رفت.

کارلوس کی روش قبل از بازی تیمش با اردن به بیمارستان ایرانیان در دبی رفت تا از مسئولان این بیمارستان قدردانی کند.

به گزارش خبرآنلاین او مدتها قبل زمانی که به دبی رفته بود، از ناحیه گوش احساس درد میکرد که مجبور شد به بیمارستان برود. کی روش آن زمان سوار یک تاکسی شده و به راننده گفته بود که او را به یک بیمارستان برساند. راننده تاکسی هم او را به بیمارستان ایرانیان برده بود. ناراحتی جسمی کی روش با کمک مسئولان این بیمارستان خوب شده بود و کی روش که یاد آن روز افتاده بود، قبل از بازی با اردن به بیمارستان رفت و از مسئولان آن قدردانی کرد. او به مسئولان بیمارستان 15 تا بلیت vip بازی ایران و اردن را اهدا کرد که برای تماشای این مسابقه، مهمان فدراسیون فوتبال ایران باشند.

نظر

• آمن خادمی
                      مدیر
                      • Jan 2011
                      • 5243

دنیزلی به ماشین مورد علاقه اش رسید

سرمربی پرسپولیس بالاخره به هدفش رسید و در تهران هم ماشین شاسی بلند سوار شد.

به گزارش شفاف معمولا رسم بر این است که مدیران برای مربیان خارجی یک خودرو که مورد پسندشان باشد را در نظر میگیرند. در باشگاه پرسپولیس نیز همین ماجرا اتفاق افتاد و بعد از جذب دنیزلی از سوی مدیران این باشگاه رویانیان به دنبال تهیه ماشینی بود که به درد دنیزلی بخورد.
                      بر اساس اخبار رسیده، رویانیان که خودش از ماشینهای روز شناخت خوبی دارد ۵ ماشین در رنگهای مختلف برای دنیزلی تهیه میکند تا او یکی را انتخاب کند اما بعد از سفری که به ترکیه داشته متوجه میشود که این مربی سالهاست که فقط ماشین های شاسی بلند سوار می شود و همین مسئله موجب میشود تا در بازگشت به تهران برای دنیزلی یک دستگاه سورنتو تهیه کند.
                      گفتنی است دنیزلی در دوره قبل حضورش در ایران از باشگاه پرسپولیس یک دستگاه ماشین شاسی بلند گرفته بود.

نظر

• آمن خادمی
                        مدیر
                        • Jan 2011
                        • 5243

برانکو از دلایل نیامدنش به ایران گفت

برانکو ایوانکوویچ به ایران نیامد تا پس از ۶ سال مشکل مالیاتی او مطرح شود و اکنون مسئولان فدراسیون فوتبال پای اینترپل را هم به این ماجرا بکشانند.

اما برانکو هم برای خود دلایل قانع کنندهای دارد که در گل مطرح کرده است.

چرا به ایران نیامدید؟

- من برای مالیاتم تردید داشتم. مشکلی برای آمدن نداشتم و میدانستم که این مشکل حل میشود اما زمانبر است و من زمان اینکه در ایران بمانم و این مشکل را حل کنم نداشتم. با مدیران الاتفاق صحبت کردم و به آنها گقتم که اگر به ایران بیایم احتمال دارد کارم برای برگشت طول بکشد. فقط به همین دلیل نیامدم.

چرا مالیاتتان را پرداخت نکردید؟

- ببنید من با قوانین ایران آشنا نیستم و اصلا نمیدانم مالیات دارم یا نه ... ؟! اما عدهای میگویند مالیات دارم. من مسائل حقوقی ایران را نمیدانم و اگر مالیاتی هم بود من نحوه پرداخت آن را نمیدانستم . ...

و به همین دلیل به ایران نیامدید؟

- من فقط به این دلیل به ایران نیامدم که نمیتوانستم در اوج بازیهای لیگ عربستان تیم را رها کنم و به دنبال مسائل شخصی باشم.

در حال حاضر بحث مالیات شما سوژه بزرگ رسانههای ماست؟

- من نمی توانم برای کسی تعیین و تکلیف کنم. اما این مشکل هم حل میشود.

اما بحث پلیس اینترپل وسط کشیده شده است؟

- اگر مالیاتی وجود دارد ... من از فدراسیون فوتبال ایران ۶ سال است که طلب کار هستم و هنوز فدراسیون بدهی من را پرداخت نکرده است. من اگر زمان داشتم میآمدم اما متاسفانه اکنون زمانش نیست.

بازی را باختید؟

- استقلال خوب بازی کرد و از حضور تماشاگرانش به خوبی استفاده کرد. آنها از موقعیتهای خود به خوبی استفاده کردند.

نبود شما تاثیرگذار بود؟

- نمیشود که نباشد اما نه آنچنان که تصور میشود.

نظر

• بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

فرمانده پلیس راه در پرسپولیس!
                          سردار رویانیان مدیرعامل پرسپولیس طی حکمی دکتر علیرضا اسماعیلی فرمانده سابق پلیس راه کشور را به سمت رئیس کمیته فرهنگی و اجتماعی باشگاه منصوب کرد !

فکر کنم به خاطر شوتهای از راه دور فجر سپاسی دست به دامن پلیس راه شدند

راه دور پلیس راه نمی خواد جانم !!!:D
                          The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• آمن خادمی
                            مدیر
                            • Jan 2011
                            • 5243

خردبین: اگر به جلسه می​رفتم با دنیزلی دست به یقه می​شدم!

سرپرست سابق پرسپولیس با اشاره به برخی مشکلاتش با سرمربی جدید این تیم گفت: خوب شد وارد جلسه نشدم چون اگر می رفتم اتفاق بدی می افتاد و ...!

محمود خردبین سرپرست سابق تیم فوتبال پرسپولیس درباره عدم حضورش در جلسه اخیر پیشکسوتان این باشگاه به خبرنگار ورزشی «24» گفت:« دلیلی نداشم بروم چون این آقای دنیزلی پیشکسوت است و ما کاره ای نیستیم. ضمنا روز مراسم تا مراسم رفتم اما همینکه دنیزلی و مترجمش را دیدم راهم را کج کردم و به خانه برگشتم چون اگر به جلسه می رفتم و او را از نزدیک می دیدم ممکن بود دست به یقه شویم!»

وی افزود:« خیلی حرفها درباره این مربی و اطرافیانش دارم اما به احترام سردار رویانیان که خواسته است فعلا حرفی نزنم سکوت می کنم.»

سرپرست سابق پرسپولیس اضافه کرد:« کسی که احترام پیشکسوتان را ندارد چرا باید به جلسه آنها دعوت شود؟ این آقا(دنیزلی)در سفر به انزلی گفته بود خردبین برود عقب اتوبوس بنشیند تا مترجمم کنارم باشد!البته بی احترامی های دیگری هم شد که دیگر تحمل نکردم و همانجا به سردار رویانیان زنگ زدم و گفتم من دیگر نیستم.»

وی در انتها گفت:« این روزها بعنوان مشاور سردار رویانیان فعالیت می کنم و ایشان نیز همواره به بنده لطف داشته است.»

نظر

• آمن خادمی
                              مدیر
                              • Jan 2011
                              • 5243

پیراهن ایمون زاید را چه کسی خرید؟

بهنام قنبرنژادیان دانشجوی رشته متالورژی در دانشگاه آزاد که برنده این حراج شده بود در این مورد گفت: «این تکه از تاریخ پرسپولیس را به یادگار بردم.»

به گزارش خبرآنلاین، هواداری که برنده حراج پیراهن و کفش ایمون زاید شد، امروز طی مراسمی در مجموعه ورزشی درفشی فر با حضور ستاره دربی 74، این پیراهن و کفش را از دست زاید دریافت کرد.

نظر

• ماهور
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1239

رازی که علی کریمی خودش آنرا فاش کرد
                                ستاره محبوب فوتبال ایران می گوید:"این حرف را تا حالا جایی نگفته ام.

علی کریمی می گوید که در دوران بچگی برای تهیه کفش ورزشی با مشکل مالی مواجه بوده است. ستاره محبوب فوتبال ایران می گوید:"این حرف را تا حالا جایی نگفته ام.

به گزارش قدس،من باید یک کفش می خریدم که با آن به میهمانی و مدرسه بروم یا با آن فوتبال بازی کنم.چون کفشی برای فوتبال نداشتم ترجیح می دادم که یک کتانی میخی بخرم که هر دو کار را انجام دهم."

نظر

در حال کار...
                                X