<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

كفاشيان پاسخ نامه فيفا و اي اف سي را داد

علي كفاشيان در نامههايي به فيفا و ايافسي اعلام كرد كه دولت ايران دخالتي در امور فدراسيون فوتبال ندارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از انتخاب مجدد علي كفاشيان به عنوان رييس فدراسيون فوتبال و مسائل پيش آمده درباره غيرقانوني بودن فعاليت وي در راس فدراسيون طبق قانون منع حضور بازنشستهها در انتخابات فدراسيونهاي ورزشي، ابتدا فيفا در نامهاي به كفاشيان اعلام كرد كه از طريق رسانهها متوجه دخالت دولت در امور فدراسيون شده و خواستار ارائهي گزارشي از آخرين وضعيت موجود در ايران شد.

با وجود گذشت سه روز از درخواست فيفا به دليل عدم پاسخگويي فدراسيون فيفا، اينبار كنفدراسيون فوتبال آسيا به فدراسيون ايران نامهاي ارسال و اعلام كرد كه چرا پاسخ نامه فيفا را نميدهد. در اين نامه به صراحت اعلام شده بود كه به استناد بند 13 اساسنامه فيفا حضور شخص ثالث حكم دخالت در فوتبال را دارد و شما در صورت عدم پاسخگويي تعليق خواهيد شد.

براين اساس علي كفاشيان در نامهاي به فيفا و ايافسي اعلام كرد كه دولت در امور مربوط به فوتبال دخالتي ندارد و فدراسيون فوتبال بدون مشكلي كارش را انجام ميدهد. فدراسيون فوتبال رونوشت اين نامه را به وزارت ورزش و جوانان هم ارسال كرده است.

همچنين در ديدار كفاشيان با مسوولان كنفدراسيون فوتبال آسيا به وي اعلام شد كه حتي استعفاي رييس فدراسيون عربستان هم پذيرفته نشده است، چرا كه ايافسي ميداند وي تحت فشار از سمت خود كنارهگيري كرده است.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

خوشحالی استقلالی ها از بازگشت جباری و آندو

خبر بازگشت مجتبی جباری و آندرانیک تیموریان به تمرینات استقلال، باعث خوشحالی هواداران این تیم شده است.

به گزارش خبرآنلاین؛ دیروز مجتبی جباری و آندرانیک تیموریان دو ستاره مصدوم استقلال به تمرینات این تیم بازگشتند. جباری و تیموریان که مدتی مصدوم بودند و در ترکیب تیم حضور نداشتند، نقش زیادی در نتایج خوب استقلال در نیم فصل اول داشتند. از زمانی که این دو نفر مصدوم شده اند و فرهاد مجیدی هم به قطر رفته، استقلال در لیگ برتر نتایج چندان خوبی نگرفته و حالا با بازگشت جباری و آندو، سرمربی استقلال می تواند امیدوار به کسب نتایجی بهتر در مسابقات آینده باشد. از طرفی هواداران استقلال هم از بازگشت این دو نفر حسابی خوشحال شده اند و شادی آن ها را می توان از کامنت هایی که برای خبر بازگشت جباری و آندو گذاشته اند متوجه شد. استقلالی ها آرزو کرده اند تیمشان در داربی بعدی از جباری و تیموریان استفاده کند تا بتوانند پرسپولیس را شکست بدهند.

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

بااعلام فدراسیون آمار و تاریخ؛
        صعود استقلال به رده چهارم آسیا و پیشرفت پرسپولیس/ بارسا همچنان در صدر
        سایت فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال جهان ردهبندی برترین باشگاهی دنیا تا پایان ماه مارس را اعلام کرد که استقلال با 120 امتیاز و 37 پله صعود به رده 104 جهان و چهارم آسیا صعود کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سایت فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال، امروز دوشنبه ردهبندی نهایی بهترین باشگاه‎های فوتبال جهان را تا روز سیام مارس سال 2012 اعلام کرد که بر این اساس بارسلونای اسپانیا با کسب 382 امتیاز در صدر این رده‎بندی قرار گرفت.

در این ردهبندی که 400 باشگاه دنیا در آن قرار دارند، تیمهای رئال مادرید اسپانیا با 306 امتیاز، ولز سارسفیلد آرژانتین با 287 امتیاز، یونیورسیاد سانتیاگو شیلی با 5/273 امتیاز، بایرن مونیخ آلمان 257 امتیاز، سانتوس برزیل با 252 امتیاز، اتلتیکومادرید با 248 امتیاز، منچستریونایتد انگلستان با 241 امتیاز، منچسترسیتی انگلستان با 233 امتیاز و شالکه آلمان با 224 امتیاز ردههای دوم تا دهم را به خود اختصاص دادند.

تیم بایرن مونیخ آلمان که در ردهبندی گذشته این سایت در جایگاه سیزدهم قرار داشت به رده پنجم صعود کرد و باشگاه اتلتیکومادرید اسپانیا هم از رتبه پانزده به جایگاه هفتم دست یافت.

براساس این گزارش، در ردهبندی بهترین تیمهای باشگاهی دنیا تیم استقلال تهران با 120 امتیاز و 37 پله صعود از رده 141 دنیا به رده 104 صعود کرد و علاوه بر کسب عنوان تیم چهارم قاره آسیا، عنوان بهترین تیم ایرانی در این ردهبندی را از آن خود کرد.

سپاهان اصفهان با کسب 110 امتیاز از رده 99 به رتبه 125 جهان سقوط کرد، پرسپولیس هم با 81 امتیاز از رده 285 به رده 239 صعود کرد که با 46 پله صعود، بیشترین پیشرفت را در بین تیمهای ایرانی داشت. ذوبآهن اصفهان هم با 5/78 امتیاز از رتبه 177 دنیا به جایگاه 252 سقوط کرد.

ردهبندی 10 تیم برتر باشگاهی آسیا تا پایان ماه مارس سال 2012 به شرح زیر است:
        1- سوون سامسونگ کره جنوبی با 147 امتیاز (رده 62 جهان)
        2- جئونبوک موتورز کره جنوبی با 5/142 امتیاز (رده 67 جهان)
        3- ناگویا کرامپوس ژاپن با 128 امتیاز (رده 90 جهان)
        4- استقلال ایران با 120 امتیاز (رده 104 جهان)
        5- الهلال عربستان با 5/116 امتیاز( رده 113 جهان)
        6- کاشیما ریسول ژاپن با 116 امتیاز (رده 115 جهان)
        7- اف سی سئول کرهجنوبی با 5/111 امتیاز (رده 121 جهان)
        8- سپاهان اصفهان با 110 امتیاز (رده 125 جهان)
        9- سرزو اوزاکای ژاپن با 5/108 امتیاز (رده 128 جهان)
        10- نسف قارشی ازبکستان با 5/108 امتیاز (رده 129 جهان)

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

علی کفاشیان:
          وزارت ورزش میخواست قریب رئیس شود/ هم استقلال داریم، هم پرسپولیس!
          رئیس فدراسیون فوتبال کشورمان با تاکید براینکه جهت اداره این فدراسیون استقلال عمل و رای دارد، گفت: قطعا با آمدن آقای قریب یک خون، حرکت و مدیریت جدید در فدراسیون به وجود میآمد به همین خاطر خواست وزارت ورزش این بود که ایشان رئیس فدراسیون فوتبال شود.
          به گزارش خبرنگار مهر، علی کفاشیان با بیان این مطلب افزود: هشت سال پیش که من در معاونت سازمان تربیت بدنی فعالیت میکردم، زمانیکه از کار خود بازنشسته شدم، نامهای به دولت نوشتم که آیا میتوانم با وجود بازنشستگی به کار خود در کمیته ملی المپیک به عنوان دبیرکل ادامه دهم یا خیر. وی در ادامه افزود: در همان زمان نامهای از کمیسیون اجتماعی دولت آمد که حضور من در کمیته ملی المپیک را بلامانع عنوان کرد، آنهم در شرایطی که کمیته ملی المپیک ردیف بودجهای خاص داشت. من با همان شرایط به کار خود ادامه دادم تا این چهار سال پیش به صورت "تحمیلی" به فوتبال آمدم! رئیس فدراسیون فوتبال با یادآوری دوباره اینکه تنها کاندیدای مجمع انتخاباتی چهار سال پیش فدراسیون فوتبال بوده و با یک صلوات و برخاستن اعضای مجمع رئیس این فدراسیون شده است، گفت: من 9 ماه به عنوان دبیرکل کمیته ملی المپیک و رئیس فدراسیون فوتبال فعالیت کردم. من در آن دوره مرد هزارچهره نبودم و تنها دو، سه چهره داشتم! کفاشیان که با برنامه نود گفتگو میکرد، خاطرنشان کرد: من به هر طریق وارد فدراسیون فوتبال شدم در آن زمان واقعا کار در این فدراسیون برایم سخت بود، چرا که کار در این عرصه در تخصمم نبود. رئیس فدراسیون فوتبال ضمن تاکید بر اینکه بهتر بود در دوره اول انتخابش به عنوان رئیس این فدراسیون رای گیری صورت میگرفت، گفت: من به هر طریق به فدراسیون فوتبال آمدم و روزهای سختی را پشت سر میگذاشتم، چرا که با این کار و پست غریبه بودم. من 30 سال در ورزش و پستهای مدیریتی سازمان تربیت بدنی و کمیته ملی المپیک فعالیت کرده بودم اما هیچ وقت در فوتبال مسئولیتی نداشتم به همین خاطر کارم بسیار دشوار بود. وی در ادامه افزود: ما به هر صورت با وجود اشتباهات و اتفاقات تلخ و شیرینی که رقم خورد کار را جلو بردیم تا نزدیک انتخابات شد. چند ماه پیش از انتخابات اعلام کردم که تمایلی برای قبول این مسئولیت ندارم چرا که کار کردن با این امکانات و پاسخگویی بسیار دشوار است. به همین خاطر تصمیم گرفتم در انتخابات شرکت نکنم تا افراد دیگر در این عرصه حضور یابند. من آن زمان گفتم تا آخر به کار خود ادامه میدهم چرا که میخواستم زیرمجموعهام بدون مشکل به کار خود ادامه دهند. کفاشیان خاطر نشان کرد: همان طور که گفتم تمایلی به حضور در انتخابات نداشتم اما زمانی که دیدم افراد جدید برای حضور در انتخابات ثبت نام نکردند مانند آقایان قریب و عزیزمحمدی در آخرین لحظه ثبت نام کردم. رئیس فدراسیون فوتبال در خصوص عدم توفیق قریب در انتخابات این فدراسیون گفت: به اعتقاد من اگر آقای قریب دو سه ماه زودتر میآمد و وقت و زمان کافی برای شناساندن خود به اعضای مجمع داشت میتوانست توفیق بیشتری در انتخابات داشته باشد.
          وی در خصوص اینکه وزارت ورزش و جوانان گزینههای دیگری را برای ریاست فدراسیون فوتبال مدنظر داشته است، گفت: وزارت ورزش انتظار داشت من بروم اما نرفتم چرا که اگر ثبت نام کرده و در هر لحظه کناره گیری میکردم به حیثیت ورزشیام لطمه وارد میآمد. انصراف من از حضور در مجمع انتخاباتی فدراسیون ضربه آخر به حیثیت ورزشیام بود و باید به اعضای مجمع پاسخگو میشدم. به خاطر همین ماندم و تا آخرین لحظه ادامه دادم. کفاشیان ضمن پذیرش اینکه در نظرسنجیها کارنامه فدراسیون اش منفی بوده است، گفت: پیش از ثبت نام با وزارت ورزش هماهنگ کردم که در انتخابات شرکت کنم یا خیر. در آن زمان از سوی وزارت ورزش به من اعلام شد که گزینه خاصی را مدنظر ندارند و میتوانم در انتخابات شرکت کنم. رئیس فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: خیلی از افراد بودند که چون من در انتخابات ثبت نام کردم در این عرصه وارد نشدند اگر من در آخرین لحظه کناره گیری میکردم درست نبود چرا که به آنها لطمه وارد میآمد. من در انتخابات حضور یافتم اما تمایل داشتم اعضای مجمع به گزینههای دیگر رای بدهند و به همین خاطر در جریان برگزاری مجمع از اعضا خواستم به آقای قریب رای بدهند. "خیلیها راغب نبودند من رئیس فدراسیون فوتبال شوم"، کفاشیان با بیان این جمله گفت: از سوی وزارت ورزش به من فشار نیاوردند که از حضور در انتخابات کناره گیری کنم اما انتظارات بر این بود که من انتخاب نشوم. به صورت رسمی کسی به من نگفت که در انتخابات حضور پیدا نکنم اما در آستانه برگزاری مجمع بحث بازنشستگیام را مطرح کردند و خواستند که در انتخابات حضور پیدا نکنم که من تاکید کردم با توجه به اساسنامه فدراسیون فوتبال حضورم در این فدراسیون قانونی و بلامانع است. کفاشیان در پاسخ به پرسش فردوسی پور که "چرا در جریان برگزاری مجمع با تلفن صحبت کرده و بعد از گفتگوی تلفنی از اعضا خواسته است که به قریب رای بدهند؟"، گفت: من با تلفن صحبت نکردم و به دستشویی رفتم! من صبح روز برگزاری مجمع به خدمت آقای عباسی رفتم و به ایشان و آقای سجادی مراتب برگزاری مجمع را توضیح دادم و گفتم که در مرحله اول من آقایان قریب و عزیزمحمدی کاندیدا هستیم که به احتمال زیاد رای گیری به دور دوم خواهد کشید و رقابت اصلی بین من و آقای قریب خواهد بود. ایشان هیچ توصیهای در خصوص برگزاری مجمع نداشت و تاکید کرد که انتخابات باید به صورت آزاد باشد و از من نخواست که به نفع قریب کناره گیری کنم. وی تاکید کرد: قطعا با آمدن آقای قریب یک خون، حرکت و مدیریت جدید در فدراسیون به وجود میآمد به همین خاطر خواست وزارت ورزش این بود که ایشان رئیس فدراسیون فوتبال شود. کفاشیان فدراسیون فوتبال را نیازمند کمک دولت دانست و گفت: در آن زمان آقای منتقمی برای نایب رئیسی دوم فدراسیون فوتبال به من تحمیل نشد بلکه از سوی وزارت ورزش به من توصیه کردند ایشان را انتخاب کنم. من هم کاری نکردم که ایشان رای نیاورد بلکه اعضای مجمع به این جمع بندی رسیدند که به آقای منتقمی رای ندهند. وی همکاری نزدیک با باشگاهها و هیئتها و شناخت اعضای مجمع را از عوامل انتخابش به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال عنوان کرد و گفت: اعضای مجمع با شناخت و تشخیص رای دادند و حتما به این جمع بندی رسیده بودند که من باشم بهتر است شاید اگر فردی بهتر از من بود به او رای میدادند یا اینکه بین بد و بدتر انتخاب کردند! رئیس فدراسیون فوتبال خاطر نشان کرد: 10 کشوری که به مرحله نهایی مسابقات انتخابی جام جهانی در قاره آسیا آمدند امکانات وسیع گذاشتهاند و همه دست به دست هم دادهاند که به جام جهانی بروند. آقای کیروش هم برنامه ریزی وسیعی کرده و امکاناتی از ما خواسته که باید در اختیارش قرار دهیم. همه باید دست به دست هم دهیم که خواسته به حق مردم که همان صعود به جام جهانی است را برآورده کنیم اما یقین بدانید این کار از کفاشیان به تنهایی بر نمیآید. کفاشیان به جلسه اخیر کمیته مسابقات کنفدراسیون آسیا و مواردی که در خصوص تغییر امتیاز کشورها برای حضور در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا مطرح شده است، اشاره کرد و گفت: ما برنامهریزی گستردهای داریم که مشکلات موجود برطرف شود تا ایران باز هم با چهار سهمیه در لیگ قهرمانان آسیا حضور یابد. وی کیروش را یک مربی سختگیر خواند و گفت: یکی از ایرادهایی که کیروش از فوتبال ما میگیرد زمینهای چمن است او حق دارد که در این خصوص ایراد بگیرد چرا که به عنوان یک مربی دو ابزار بیشتر ندارد که شامل بازیکن و زمین میشود. بالا بردن کیفیت زمینهای ورزشگاهها از دست ما (فدراسیون فوتبال) خارج است و باید تلاش کنیم در این زمینه به استاندارد مورد نظر کنفدراسیون فوتبال آسیا برسیم.
          کفاشیان داشتن آکادمی مجهز را یکی از ملاکهای کارلوس کیروش برای فعالیت در تیم ملی فوتبال ایران عنوان کرد و گفت: تنها کمبود این آکادمی نداشتن مرکز سنجش بود که تا چند ماه آینده این مرکز نیز آماده بهره برداری تیمهای ملی میشود. ما کار زیادی در آکادمی انجام ندادیم و هر چه کردیم انجام وظیفه بوده است. رئیس فدراسیون فوتبال به کنایه گفت که فدراسیون فوتبال هم استقلال دارد و هم پرسپولیس! وی همچنین خاطر نشان کرد: با مدیریتی که وزارت ورزش و جوانان دارد قبل از برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال استقلال عمل را در کار خود احساس میکردیم و مسئولان وزارت ورزش به ما استقلال عمل دادند کار را جلو ببریم. در حال حاضر نگرانی ما از فعالیت مستقل نیست بلکه تنها دغدغه ما نداشتن اسپانسر و حامی مالی مناسب است، چرا که اگر اسپانسر داشته باشیم دیگر دغدغهای از بابت پرداخت پول و پاداش مربیان و بازیکنان و ... نداریم. وی در خصوص فعالیت کمیته بازاریابی فدراسیون فوتبال گفت: قبول دارم که این کمیته قوی عمل نکرده اما زمینه مناسبی برای فعالیت آن فراهم نبوده است. در شرایطی که اسپانسرهای بخش خصوصی تمایلی برای حمایت مالی از فدراسیون فوتبال ندارند ما ناچاریم از حامیان مالی و سرمایه گذاران بخش دولتی استفاده کنیم. متاسفانه هیچکس حاضر نیست بیاید و حامی مالی فدراسیون فوتبال شود چرا که مفاهیم بازاریابی در ورزش ما همچنان ناشناخته است. کفاشیان در خصوص ناکامی تیم فوتبال امید ایران در صعود به المپیک 2012 لندن و عدم برخورد کافی با عوامل حذف این تیم گفت: رسانهها این طور فکر میکنند که بعد از باخت باید همه اعضای فدراسیون بروند اما در عمل این کار درست نیست. من اعتقاد دارم در اداره تیم امید، ما ایرادهای مدیریتی داشتیم چرا که در یک سال سه بار مربی عوض کردیم . تغییرات پی در پی مربیان و سرپرستان باعث شد یک بازیکن محروم بازی کند. این یک عیب و ایراد است که ما باید ریشه آن را پیدا کنیم. ما به جای عوض کردن و برخورد حذفی باید کار را از ریشه درست کنیم. وی ضمن یادآوری اینکه از حذف تیم امید بیشترین ضربه را خورده است، گفت: ما به مانند کشور قطر ابزارهای لازم را برای مدیریت نداریم و من با توانمندی خود و همکارانم کار را جلو میبرم. من دوست دارم همه کارها را به خوبی پیش ببرم اما در توانمندیام نیست. ما در دوره اول مدیریتی خود در فدراسیون فوتبال ضعفهایی داشتیم که باید در دوره جدید آنها را برطرف کنیم. کفاشیان از اعمال تغییرات در کمیتههای فدراسیون فوتبال خبر داد و گفت: هفته آینده 20 فروردین ماه تاریخ برگزاری مجمع فدراسیون فوتبال در جلسه هیئت رئیسه مشخص خواهد شد و ما فرد مورد نظر را برای نایب رئیسی دوم فدراسیون فوتبال به مجمع معرفی خواهیم کرد که احتمال دارد این شخص آقای عزیزمحمدی باشد. وی در خصوص دخالت در امور فدراسیون فوتبال گفت: این نیست که ما به تنهایی هر چه میگوییم درست است و باید نظرات مختلف را مدنظر قرار دهیم و بهترین تصمیم را اتخاذ کنیم. ما اگر در یک دوره فلان بازیکن را بخشیدهایم براساس مقررات و قوانین بوده و اگر قوانین به ما چنین اجازهای نمیداد به هیچ عنوان آن بازیکن را نمیبخشیدیم، البته گاهی اوقات پیش میآید که ما فقط میگوییم چشم اما به توصیهای که شده است عمل نمیکنیم! رئیس فدراسیون فوتبال خود را فردی دل رحم خواند که مقابل برخی توصیهها و درخواست ها کوتاه میآید و گفت: هیچ وقت در کار کمیتههای فدراسیون فوتبال دخالت و امر و نهی نکردهام و صرفا توصیه پذیر نبودهام به طور مثال در بحث انتخاب سرمربی تیم ملی هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال یک شخصی را مدنظر داشت و کمیته تیمهای ملی شخصی دیگر، من هم تصمیم گرفتم گزینه مورد نظر سازمان تربیت بدنی را انتخاب کنم چرا که هزینه عقد قرارداد با آن مربی را سازمان تقبل میکرد! کفاشیان ضمن تاکید بر اینکه در مسائل ریز فدراسیون دخالت نمیکند، گفت: من در دو سه جا مرتکب اشتباهاتی شدم که مهمترین آنها ناکامی و ایرادات مدیریتی در اداره تیم امید بود که در نهایت منجر به حذف این تیم شد و نیز کناره گیری از حضور در انتخابات کنفدراسیون فوتبال آسیا به نفع آقای سعیدلو که در نهایت باعث شد کرسی خود در AFC را از دست بدهیم.
          وی در واکنش به این موضوع که عزیزمحمدی را از فدراسیون فوتبال کنار گذاشته است، گفت: ما آقای عزیز محمدی را کنار نگذاشتیم بلکه ایشان خود به خود از ترکیب هیئت رئیسه خارج شد. پس از آنکه در مجمع فدراسیون فوتبال گزینه مورد نظر ما برای نایب رئیسی دوم رای نیاورد در اولین جلسه هیئت رئیسه آقای بهروان را به عنوان نایب رئیس دوم و سرپرست سازمان لیگ برتر انتخاب کردیم چرا که نمی توانستیم مجددا آقای عزیزمحمدی را به عنوان سرپرست سازمان لیگ انتخاب کنیم. کفاشیان سازمان لیگ را یکی از نقاط مثبت فعالیت فدراسیون فوتبال در چهار سال گذشته عنوان کرد و گفت: آقای عزیزمحمدی به سازمان لیگ نظم داد و با قدرت میگویم که از صبح تا شب با عشق و علاقه در سازمان لیگ کار میکرد. ما از تجربیات ایشان به عنوان رئیس اتحادیه فوتبال استفاده خواهیم کرد. من در آخرین نشستی که با ایشان داشتم خواستم که اتحادیه فوتبال در خصوص صدور مجوز حرفهای باشگاهها اقدامات لازم را انجام دهد. وی همچنین در خصوص فعالیت سازمان لیگ برتر گفت: براساس آیین نامه سازمان لیگ باید زیر نظر کمیته مسابقات فعالیت کند اما ما در این خصوص بحث داریم و معتقدیم بهتر است لیگ یک و لیگ برتر زیر نظر سازمان لیگ باشند و دیگر لیگهای زیر نظر کمیته مسابقات. ما این موضوع را در هیئت رئیسه بررسی کرده و بهترین تصمیم را اتخاذ خواهیم کرد. رئیس فدراسیون فوتبال در واکنش به این موضوع که کمیته های این فدراسیون مجمع الجزایری عمل میکنند، گفت: این طور نیست و کمیتهها زیر نظر رئیس فدراسیون کار میکنند اما سیاست گذار هر بخش کمیتههای آن بخشها هستند. وی ضمن اعلام اینکه روسای کمیتهها حقوقشان بین 400 تا 500 هزار تومان است، گفت: بیشتر روسای کمیتهها به صورت افتخاری کار میکنند. ما در کار آنها پول را تعریف نکردهایم چرا که زحمات آنها را نمیتوانیم با پول جبران کنیم. ما اسپانسر و بودجه کافی نداریم از کجا باید بیاوریم که بتوانیم حقوق روسای کمیتهها را آن طور که شایسته است، بپردازیم. کفاشیان ضمن یادآوری اینکه در زمان دادکان، ایرانول حامی مالی فدراسیون فوتبال بوده و در دوره صفایی فراهانی دولت حمایت زیادی از فدراسیون فوتبال میکرده است، گفت: ما برای تامین هزینههای تیم ملی و امید هیچ مشکلی نداریم چرا که این دو تیم هزینههای خود را به خوبی از بخش تبلیغات و ... تامین میکنند. مشکل اصلی ما تامین هزینههای توسعه آکادمی، ویژنها، استانها، تیم های پایه و ... است. وی هزینه توسعه آکادمی فدراسیون فوتبال را 15 میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: 10 درصد از درآمد سازمان لیگ برتر و حق عضویت باشگاهها به فدراسیون فوتبال تعلق می گیرد . رئیس فدراسیون فوتبال خاطر نشان کرد: در طول سال یک و نیم میلیارد تومان حقوق میدهیم که این جدا از حقوق داوران است ما در طول سال 4.5 تا 5 میلیارد تومان به داوران حقوق میدهیم. کفاشیان ضمن اعلام اینکه منشور اخلاقی در فدراسیون فوتبال تعطیل نخواهد شد، گفت: آقای علیپور همچنان به عنوان دبیر کمیته اخلاق حرفهای در فدراسیون فعالیت خواهد کرد تا اینکه رئیس کمیته اخلاق فدراسیون انتخاب شود. وی از 16 تیمی کردن لیگ برتر خبر داد و تاکید کرد: در صورتی که باشگاهها مجوز حرفهای نگیرند و اساسنامهشان آن طور که AFC مدنظر دارد اصلاح نشود از لیگ برتر کنار گذاشته خواهند شد. "درآمدهای ما زیاد است اما برای اینکه این کشتی به سرمقصود برسد کم است"، کفاشیان با بیان این جمله در خصوص پرداخت حقوق کیروش گفت: برای پرداخت حقوق کیروش دلار قدیم و جدید نداریم اما دلارهایی که به او باید بدهیم با نرخ دولتی تامین خواهیم کرد. رئیس فدراسیون فوتبال در خصوص همکاری اسپانسر 180 میلیاردی فدراسیون گفت: یک شرکت چنین پیشنهادی به ما داده بود که طی هشت سال چنین رقمی را به فدراسیون پرداخت کند که خیلی جدی نبود. وی با اشاره به مکاتبه فدراسیون فوتبال با فیفا و AFC برای اطمینان خاطر دادن به آنها که در اداره امور این فدراسیون دخالتی نمیشود، گفت: ما به آنها گفتیم که مشکل خاصی نبوده است و این مسائل را انداختیم گردن رسانهها ما اطمینان خاطر دادیم که مشکل خاصی وجود ندارد چرا که برایمان فوتبال مهم است و تمامیت ارضی کشور برای ما فرد مهم نیست و فوتبال کشور بیش از هر چیز اهمیت دارد. کفاشیان ضمن اعلام اینکه از این به بعد برای تغییر مدیریت در باشگاهها نظر هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال نیز مدنظر قرار خواهد گرفت، گفت: از این به بعد کمیته فنی و توسعه مرکب از 11 نفر به جای کمیته تیمهای ملی فعالیت خواهند کرد. رئیس فدراسیون فوتبال همچنین خاطر نشان کرد: این فدراسیون به صورت کاملا مستقل عمل میکند در این بین ما از رسانهها میخواهیم ایرادها را گرفته و واقعیتها را بگویند و انتظاراتشان از ما بیش از حد توان ما نباشد ما هم سعی میکنیم اشتباهات گذشته را تکرار نکرده و روسفید بیرون بیاییم. وی در خاتمه از نشست هفته آینده خود و اعضای هیئت رئیسه فدراسیون با محمد عباسی خبر داد و گفت: فوتبال ملک شخصی من نیست و برای همه مردم است. ما باید همه دست به دست هم دهیم تا خواسته همین مردم را برآورده کنیم.

نظر

• آمن خادمی
            مدیر
            • Jan 2011
            • 5243

ازدواج دو ملی پوش در ابتدای سال نو

ورزشی - در والیبال ایران این اتفاق تازگی ندارد.

به گزارش «24»، اتفاق ویژه والیبال در سال جدید ازدواج یک ملی پوش تیم مردان با چهره ای مطرح از تیم ملی بانوان بود.

«پوریا فیاضی» اسپکر مطرح والیبال ایران که در بازی های جهانی خوش درخشیده بود در ابتدای سال جدید با «مهتا محمدی» بهترین اسپکر والیبال بانوان در سال قبل پیمان زناشویی بست تا این چندمین بار باشد که در والیبال ایران چنین وصلت هایی صورت می گیرد.

در مراسم ازدواج این دو ملی پوش که در منطقه چیتگر برگزار شد چهره های فراوانی از ورزش کشور حضور داشتند.
            to continue, please follow me on my page

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

بازگشت سرمربی راهآهن در دیدار مقابل مسکرمان

سارقها دسته چک و گوشی موبایل دایی را پس دادند

خبرگزاری فارس: سارقانی که تلفن همراه و دسته چک دایی را در روز سانحه رانندگی به سرقت برده بودند،بعد از 2 هفته آنها را پس فرستادند.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی دایی که بیست و هفتم اسفند در راه بازگشت از اصفهان با اتومبیل شخصی خود دچار سانحه رانندگی شد، این روزها در تمرینات راهآهن شرکت می کند و مشکلی هم برای حضور روی نیمکت برای بازی با مس کرمان ندارد.
              علی دایی در جریان این سانحه رانندگی مال باخته هم شد و در همان روز ساعت مچی، گوشی موبایل، 2 میلیون تومان تراول، دسته چک و پنج هزار دلار وی به سرقت رفت اما چند روز قبل سارق یا سارقانی که اموال دایی را ربوده بودند، گوشی موبایل و دسته چک وی را پس فرستاده اند.
              * امید عالیشاه که از ناحیه رباط پا مصدوم شده بود ۲۹ اسفند ۹۰ پای خود را جراحی کرد. وی فصل جاری را از دست داد.
              *برای بازی با مس کرمان علی غلام، میرهانی هاشمی که مصدومیت داشتند مشکلی ندارند و می توانند به میدان بروند.

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

خداداد عزيزي: خريد امتياز يك تيم ليگ برتري بهتر است/اتفاقات دسته يك بايد در گينس ثبت شود

خداداد عزيزي مهمترين آرزوي خود براي فوتبال ايران در سال 91 را سالم شدن آن عنوان كرد.
                بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال ايران در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه خراسان، گفت: اميدوارم فوتبال ايران در سال جاري به سمت پاكي قدم بردارد زيرا تنها سلامت ميتواند اين فوتبال را نجات دهد.
                وي تاكيد كرد: اگر روزي 50 درصد اين فوتبال ناپاك، پاك شود، ما جايگاه خود را در آسيا پيدا خواهيم كرد چرا كه فوتبال ايران با اين همه استعداد نبايد تيم چهارم آسيا باشد و حقش بيشتر از اينهاست.
                سرمربي تيم ابومسلم خراسان در آستانه ديدار تيمش با اتكاي گرگان در چارچوب رقابتهاي ليگ دسته اول فوتبال گفت: متاسفانه با توجه به شرايط جدول بازيكنان تيم كمي بيانگيزه هستند ولي تلاش ميكنيم با كسب امتيازات لازم جايگاه خود را در جدول ردهبندي ارتقا دهيم.
                وي ادامه داد: با توجه به مصدوميت چند نفر از بازيكنان، تغييراتي در تركيب تيم خواهيم داشت و اگر آقايان اجازه بدهند در مقابل اتكاي گرگان به دنبال پيروزي هستيم.
                عزيزي اتفاقات امسال ليگ دسته اول را عجيب خواند و گفت: نميتوان نام اشتباه داوري را بر روي اين اتفاقات گذاشت و طبيعي است جايي كه نظارتي بر آن نباشد، اين گونه اتفاقات رخ ميدهد.
                وي خاطرنشان كرد: اتفاقات امسال ليگ دسته اول را در زندگي فوتباليام نديده بودم و بعضي از آنها يك اختراع جديد است و بايد در تاريخ يا كتاب گينس ثبت شود و به همين دليل در سفري كه براي بازي در تيم ستارگان آسيا به چين خواهم داشت، فيلم اين اتفاقات را به AFC ميبرم تا حتما به نام ايران ثبت شود.
                وي در مورد وضعيت ابومسلم در فصل آينده نيز به ايسنا گفت: بنا بر درخواست مسوولان باشگاه تشكيل دو تيم براي ليگ دسته اول و ليگبرتر در دستور كار است كه البته صحبت با بازيكنان غيرحرفهاي است و اين كار را انجام نخواهم داد اما بازيكنان مدنظرم را مشخص كردم.
                سرمربي تيم ابومسلم خراسان ادامه داد: با توجه به بودجه باشگاه در خصوص جذب اين بازيكنان تصميمگيري خواهد شد.
                وي نظر خود در مورد فصل آينده باشگاه ابومسلم را اين گونه عنوان كرد: با توجه به اينكه شرايط مالي باشگاه ابومسلم اجازه تشكيل يك تيم خوب ليگبرتري را ميدهد، فكر ميكنم شركت در ليگبرتر بهتر باشد چرا كه اين ليگ شرايط سالمتري دارد در حالي كه ليگ يك به هيچ عنوان سالم نيست.
                عزيزي تصريح كرد: به طور قطع اگر قرار باشد در ليگبرتر حاضر شويم، يك تيم خوب و قوي تشكيل خواهيم داد.
                سرمربي تيم ابومسلم خراسان شرايط ليگ دسته اول را ويژه خواند و گفت: به مسوولان باشگاه هم گفتم در ليگ دسته اول فقط فوتبال تعيين كننده نيست و همه ميدانند سالم كار كردن در ليگ دسته اول كار سختي است و بايد آدم داشته باشيم تا حداقل عدالت در مورد تيم اجرا شود ولي اين شرايط زياد در مورد ليگبرتر صادق نيست زيرا نظارت بر روي آن بيشتر است.

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

همینکه سرپا هستم خدا را شکر میکنم
                  دایی: در فدراسیون فوتبال به نتیجه نرسیم به فیفا و AFC شکایت میکنیم

خبرگزاری فارس: سرمربی راهآهن با اشاره به حکم کمیته انضباطی مبنی بر عدم تکرار بازی این تیم با مس سرچشمه گفت: به این رأی اعتراض میکنیم و اگر به نتیجه نرسیم به فیفا و AFC شکایت خواهیم کرد.

علی دایی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره دیدار روز جمعه برابر مس کرمان گفت: ۶ بازیکن مصدوم داشتیم که آسیبدیدگی ۴ نفر از آنها برطرف شده و مشکلی برای بازی ندارند. تمرینات خوبی را سپری کردیم و آماده این مسابقه هستیم.
                  وی ادامه داد: این دیدار هم برای ما و هم برای مس حساس است اما ما چارهای جز برد نداریم. در خانه به میدان میرویم و این موضوع میتواند به ما کمک کند. بازیکنان از روحیه بالایی برخوردارند و به چیزی جز ۳ امتیاز فکر نمیکنند.
                  دایی در پاسخ به این سؤال که از ۶ بازی باقیمانده راهآهن در ۴ بازی میزبان است، خاطرنشان کرد: مهم نیست در کجا بازی میکنیم و فقط باید نتیجه بگیریم. با این حال بازی در خانه یک پوئن است که میخواهیم از آن استفاده کنیم. هیچ تیمی راحت امتیاز از دست نمیدهد و همه مسابقات دشوار است.
                  سرمربی راهآهن درباره اینکه کمیته انضباطی اعلام کرده دیدار این تیم با مس سرچشمه تکرار نمیشود، اظهار داشت: اتفاقی که در آن دیدار رخ داد این بود که داور به یک بازیکن دو کارت زرد نشان داد ولی او را اخراج نکرد و بعداً گفتند که کارت زرد اول را به بازیکن دیگری داده شده است این در حالی است که قانون چیز دیگری میگوید و براساس آییننامه فیفا و فدراسیون ایران این دیدار باید تکرار شود.
                  دایی اضافه کرد: به رأی صادر شده اعتراض میکنیم و اگر در فدراسیون به حقمان نرسیم به فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا شکایت و این موضوع را تا آخر پیگیری خواهیم کرد من در این باره با مدیرعامل باشگاه راهآهن صحبت کردهام و آقای انصاریفرد نیز تأکید دارد که تا گرفتن حقمان کوتاه نیاییم.
                  دایی درباره وضعیت جسمانیاش پس از تصادفی که داشت و اینکه آیا آثار جراحت روی گوش و پیشانیاش باقی میماند، به فارس گفت: من به این چیزها فکر نمیکنم بعد از آن سانحه همینکه سرپا هستم خدا را شکر میکنم.
                  سرمربی راهآهن گفت: دو عمل در تهران و کاشان انجام دادم و ممنون پزشکان هستم و تصور نمیکنم آثار این جراحت روی صورتم بماند و به مرور برطرف میشود.
                  به گزارش فارس دایی همچنان سرش را بانداژ کرده و هر زمان که پزشکان تشخیص دهند بانداژ را باز میکند.

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

در جلسه امروز عابديني با محسني اژهاي توافق شد
                    آزادشدن بخشي ازحسابهاي مسدودشده داماش

معاون استاندار، مديرکل تربيت بدني استان گيلان، رئيس هيئت فوتبال و مديرعامل باشگاه داماش با دادستان کل کشور ديدار کردند و طي آن بخشي از مشکل داماش حل شد.

مجتبی پوربخش مدیر روابط عمومی هیئت فوتبال استان گیلان در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس عنوان کرد: صبح امروز رضوانی معاون استاندار گیلان، بابایی مدیر کل تربیت بدنی استان، الماس خاله رئیس هیئت فوتبال گیلان و امیر عابدینی مدیر عامل داماش به دیدار محسنی اژه ای دادستان کل کشور رفتند و در مورد مشکلات مالی داماش با او گفت و گو کردند.
                    وی ادامه داد: در پایان این نشست مقرر شد بخشی از حساب بانکی مسدود شده داماش آزاد شود تا با آن پول بخشی از طلب بازیکنان پرداخت شود. همچنین قرار شد عابدینی تا آخر فصل هزینه های باشگاه را پرداخت و باشگاه را اداره کند و در پایان فصل باشگاه داماش به شرط اینکه از رشت خارج نشود واگذار شود.
                    مدیر روابط عمومی هیئت فوتبال استان گیلان در مورد باشگاه ملوان هم گفت: قرار است مسئولان استانی با مسئولان منطقه آزاد انزلی، مسئولان نیروی دریایی و باشگاه ملوان رایزنی هایی برای حل مشکلات ملوان انجام دهند تا مشکلات این تیم هم برطرف شود.

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

ديدار پرسپوليس و داماش نيمهتمام ماند

در حالي که پرسپوليس تا دقايق اضافه بازي برابر داماش، 2 بر يک عقب بود داور به دليل توهينهاي شديد هواداران پرسپوليس، اين مسابقه رانيمهتمام اعلام کرد.

دیدار تیم های پرسپولیس و داماش گیلان از ساعت ۱۹ در ورزشگاه آزادی آغاز شد و در حالی که 2 بر یک به سود داماش ادامه داشت محمود رفیعی داور این دیدار بازی را به دلیل توهینها و فحاشیهای رکیک هواداران پرسپولیس نیمهتمام اعلام کرد.
                      این بازی تا دقیقه ۳۵ کسل کننده در جریان بود اما در این لحظه با حرکت علی کریمی در محوطه جریمه داماش و خطای روی او پنالتی برای پرسپولیس گرفته شد. این ضربه پنالتی را کریمی در دقیقه 36 تبدیل به گل کرد.
                      در دقیقه ۴۳ حمید علی عسگر یک موقعیت گلزنی را از داماش گرفت و توپ را از روی خط دروازه بیرون کشید.
                      در نیمه دوم بازی شرایط دیگری رقم خورد. داماش در دقیقه ۶۸ توسط رضا چاووشی و در دقیقه ۸۴ توسط رضا مهدوی به گل رسید.

در حالی که بازی 2 بر یک به سود داماش در جریان بود هواداران پرسپولیس که از نحوه قضاوت محمود رفیعی ناراحت بودند به شدت علیه او شعار دادند و از الفاظ رکیکی استفاده کردند. داور به همین دلیل بازی را متوقف کرد و با توجه به اینکه توهینهای تماشاگران را ادامه داشت بازی را نیمه تمام رها کرد.

کمیته انضباطی تکلیف این مسابقه را مشخص خواهد کرد.

محمود رفیعی داور بازی به مصطفی حاجتی و محمد غلامی از داماش و رضا نورمحمدی و مازیار زارع و غلامرضا رضایی از پرسپولیس کارت زرد نشان داد.
                      مازیار زارع در دقیقه ۷۷ با دریافت کارت زرد دوم و محمد نصرتی در دقیقه ۸۶ با کارت قرمز مستقیم اخراج شدند.

دنیزلی - کنفرانس خبری بعد از بازی پرسپولیس داماش:

زن و بچه و مادر و خواهر داور چه گناهی کرده؟ (گریه حضار) باید بهمون بربخوره (ضجه حضار) بابا به انجیل من این فوتبالو نمیخوام! به دین نمیخوام! به ارواح خاک مادرم نمیخوام! به جون نوههام نمیخوام! آخه چه فوتبالیه که از قبل از بازی شروع میکنن به دری وری گفتن و اهانت کردن. واقعن اینه فوتبال؟
                      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

علي كريمي معتقد است داوري ديدار پرسپوليس و داماش هيچ مشكلي نداشته و كميته انضباطي اگر تصميم به محروميت سنگين پرسپوليس بگیرد، بهتر است آن را اتخاذ كند تا ديگر از اين اتفاقها نيفتد.

كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس پس از ديدار ناتمام مقابل داماش، در جمع خبرنگاران اظهار كرد: بازي خوبي نبود. پرسپوليس بد بازي كرد و داماش مستحق اين پيروزي بود. من به خاطر اين برد به تيم داماش و مردم رشت تبريك ميگويم.

كريم...ي درباره داوري اين بازي گفت: فكر نميكنم داوري ايرادي داشت. داور يك بار به خاطر تماشاگران و شعارهاي آنها بازي را قطع كرد اما بار دوم ديگر بازي را تمام كرد. فكر ميكنم حق داور باشد، وقت زيادي هم به پايان بازي نمانده بود. البته اين اتفاقها در شهرستانها زياد ميافتد و تصميم براي ناتمام گذاشتن بازي جرات زيادي ميخواست كه داور اين كار را كرد. من به رفيعي تبريك ميگويم.

كريمي درباره اين موضوع كه با اين شكست پرسپوليس از كسب سهميه در آسيا دور شد، گفت: هنوز پنج بازي تا پايان بازي مانده. ما همه تلاش خود را براي كسب سهميه انجام ميدهيم. اگر قسمت باشد كه سهميه را ميگيريم و اگر نباشد هم هيچ.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا خستگي بازيكنان پرسپوليس باعث شد اين نتيجه رقم بخورد، گفت: البته بازيهاي ما بسيار فشرده است. خيلي از تيمها اين مشكل را دارند. اما ما امروز بد بازي كرديم. اگر داماش در ساير ديدارهايش هم اينقدر با انگيزه بازي كند، مردم اين شهر ميتوانند اميدوار باشند كه در ليگ برتر بمانند. متاسفانه تماشاگران ما كمي كمحوصلهاند و داور هم شعارهاي آنها را تحمل نكرد.

علي كريمي ادامه داد: اگر كميته انضباطي ميخواهد تصميمي براي اين بازي بگيرد، حتي اگر آن تصميم محروميت سنگين براي پرسپوليس باشد، بهتر است آن را اتخاذ كند. فرقي نميكند اين محروميت هم براي چه تيمي باشد. به هرحال ما بايد يك بار تيمها را محروم كنيم تا ديگر از اين اتفاقها نيفتد.

كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس در ادامه درباه اين اظهارنظرش كه گفته بود فدراسيون فوتبال براي تيم ملي گلريزان بگذارد، گفت: هنوز هم روي حرفم هستم. وقتي هيچكسي نيست به تيم ملي كمك كند آن هم در اين شرايط حساس كه ايران شانس زيادي براي صعود به جامجهاني دارد طبيعتا مردم ميتوانند به كمك تيم ملي بيايند و فكر ميكنم مردم ما آنقدر خوب هستند كه هركدام در حد توان خود به تيم ملي كمك كنند. وزارت ورزش هم كه پشت تيم ملي است بنابراين بايد به آن كمك كند.

كريمي با بيان اينكه نبايد به خاطر اختلافات دو نفر آبروي فوتبال مملكت برود، گفت: فكر ميكنم مسوولان بايد بيشتر از اين به فكر تيم ملي باشند و اختلافات را كنار بگذارند. متاسفانه مثل اينكه ما خودمان دشمن تيم ملي هستيم.

كريمي ادامه داد: فكر نميكنم بودجه فوتبال در مقايسه با ساير مسائلي كه براي آن خرج ميكنند، آنچنان زياد باشد، اما بايد اختلافات را كنار گذاشت. يادم هست زماني كه دوره قبل مستقيم به جامجهاني صعود كرديم، حتي رييسجمهور در تمرينهاي ما حاضر ميشد. آن زمان واقعا شرايط خوب بود و ما خيلي راحت به جامجهاني رفتيم اما نميدانم چرا الان شرايط اينگونه است!...

------

پن: این صفحات پرسپولیس و سرشماری و ال و بل و... با اون ادمین های گاگولش پس چی منتشر می کنند؟ بدجوری جوگیر شدین آبروی هرچی پرسپولیسی است دارید میبرید! شک دارم اصلا پرسپولیسی باشید؟
                        میبینم که کاپیتان هم بد تو دهنی زد بهتون! پاک کنید اون استاتوس های مسخره را شماها اصلاً تو زندگیتون استادیوم رفتین؟

نظر

• بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

سگری در گفتگو با مهر:
                          داور دیدار تیمهای فوتبال پرسپولیس - داماش محروم میشود
                          نایب رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال از محرومیت داور دیدار تیمهای پرسپولیس تهران و داماش گیلان خبر داد.
                          حسین عسگری در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اعلام این خبر افزود: هیچکدام از داوران و کمک داوران فوتبال نمیتوانند بدون اجازه کمیته داوران فدراسیون فوتبال با رسانهها گفتگویی داشته باشد. وی در ادامه افزود: با این وجود آقای محمود رفیعی نقض قانون کرده و امروز با یکی از خبرگزاریها گفتگویی داشته است که به موجب آن از سوی کمیته داوران فدراسیون فوتبال محروم خواهد شد.
                          نایب رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال خاطر نشان کرد: در صورتی که داوران مرتکب خطا و اشتباهی شوند از سوی کمیته داوران محروم میشوند اما محرومیتشان به اطلاع عموم نمیرسد. در این خصوص اما شرایط فرق میکند و ما برابر قانون داور دیدار پرسپولیس - داماش را محروم کرده و محرومیتش را رسما اعلام میکنیم. دیدار جنجالی پرسپولیس - داماش گیلان در چارچوب هفته بیست و نهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور که عصر یکشنبه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد، به دلیل توهین هواداران پرسپولیس به داور در دقیقه 2+90 ناتمام ماند.

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

با توجه به اتفاقات ودرگيري هاي ديدار تيم هاي ابومسلم خراسان و استيل آذين در تاريخ 26 اسفند سال گذشته در رقابتهاي ليگ آزادگان، برخي مربيان، بازيکنان و عوامل اين ديدار مرتکب تخلفاتي شدند که بر اين اساس با توجه به نوع تخلفات و سابقه قبلي خداداد عزيزي، وي تا اطلاع ثانوي از همراهي ابومسلم خراسان و حضور در مسابقات رسمي محروم مي شود .
                            بر اساس راي کميته انضباطي فدراسيون فوتبال خداداد عزيزي تا اطلاع ثانوي از همراهي تيم ابومسلم در رقابتهاي ليگ آزادگان و حضور در مسابقات رسمي محروم شد.

به گزارش سایت فدراسیون فوتبال با توجه به اتفاقات ودرگيري هاي ديدار تيم هاي ابومسلم خراسان و استيل آذين در تاريخ 26 اسفند سال گذشته در رقابتهاي ليگ آزادگان، برخي مربيان، بازيکنان و عوامل اين ديدار مرتکب تخلفاتي شدند که بر اين اساس با توجه به نوع تخلفات و سابقه قبلي خداداد عزيزي، وي تا اطلاع ثانوي از همراهي ابومسلم خراسان و حضور در مسابقات رسمي محروم مي شود و بايد روز دهم ارديبهشت ماه جهت اداي توضيحات در جلسه کميته انضباطي حاضر شود.

همچنين سيد مهدي حسيني سرپرست تيم ابومسلم به مدت سه جلسه از همراهي تيمش در مسابقات رسمي محروم و به پرداخت مبلغ ده ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد و مجيد قديمي بازيکن شماره 30 ابومسلم هم به مدت دو جلسه از همراهي تيمش در مسابقات رسمي محروم و به پرداخت مبلغ دو ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شده است.

نظر

• FENCER
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 601

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                              حسین عسگری در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اعلام این خبر افزود: هیچکدام از داوران و کمک داوران فوتبال نمیتوانند بدون اجازه کمیته داوران فدراسیون فوتبال با رسانهها گفتگویی داشته باشد. وی در ادامه افزود: با این وجود آقای محمود رفیعی نقض قانون کرده و امروز با یکی از خبرگزاریها گفتگویی داشته است که به موجب آن از سوی کمیته داوران فدراسیون فوتبال محروم خواهد شد.

این که داورا گند میزنند به بازی ها و اعصاب ملت ، محرومیت نداره بلکه صرفا" بخاطر مصاحبه هاشون محروم میشن
                              چه با حال !
                              شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

از مشاجره فردوسی پور تا دعوای نصیرزاده و عسگری
                                پرسش نظرسنجی نود این بود مربوط به انتخاب بهترین گل لیگ برتر در سال 90 بود . شش گل بادامکی ، عمران زاده ، سزار ، دهنوی ،حدادی فر و زنید پو ر به عنوان گلهای منتخب این برنامه بود . که در پایان گل بادامکی با 41 درصد به عنوان بهترین گل لیگ برتر در سال نود انتخاب شد و 36 درصد به گل عمران زاده رای دادند .

برنامه 90 شب گذشته مانند همیشه دیدنی بود؛ محمد فنایی و حسین عسگری، مهمان حضوری این برنامه بودند. فردوسیپور برنامه نود را با سوال پرسش نظرسنجی که مربوط به انتخاب بهترین گل لیگ برتر در سال نود بود شروع کرد .

به گزارش «تابناک»، فنایی کارشناس داوری معتقد بود پنالتی کریمی صحیح نبود ولی در صحنه ای دیگر پنالتی پرسپولیس گرفته نشد و گل اول داماش آفساید بود . در ضمن دربازی استقلال و مس سرچشمه گل اول استقلال آفساید بود ، پنالتی سرچشمه گرفته نشد و برهانی باید اخراج می شد ، در ضمن در بازی نفت و صبا پنالتی صبا صحیح نبود .

برنامه عادل فردوسیپور در ابتدای برنامه برای دقایقی قطع شد. فردوسی پور زمانی که مشکل برطرف شد خطاب به بینندگان گفت:« باید به همه عزیزان عذر خواهی بدهیم!

دفاعیات محسن قهرمانی از سوت های جنجالی

محسن قهرمانی اولین مهمان تلفنی برنامه دوشنبه شب نود بود.

این داور باتجربه فوتبال کشور که به دلیل سوت های جنجالی اش در هفته های اخیر تا اتمام لیگ برتر از قضاوت محروم شده است، در این برنامه از اقدامات خود دفاع کرد.وی درباره اظهارات خود در بازی ملوان و داماش گفت: من کار خودم را توجیه نمی کنم اما جو ورزشگاه و فحاشی های تماشاگران ملوان اشک من را درآورد.

مشاجره شدید رییس کمیته انضباطی و فردوسی پور

حسن زاده رییس کمیته انضباطی امشب یکی از شب های جنجالی نود را رقم زد.

حسن زاده که دیشب مهمان تلفنی برنامه نود وقتی روی خط آمد که فردوسی پور و رحیمی مدیر عامل سپاهان داشتند در مورد بخشش بازیکنان توسط کمیته انضباطی،به خصوص رودریگو توزی بازیکن خارجی تراکتور سازی قبل از بازی با سپاهان بحث می کردند.
                                حسن زاده وقتی فرصت حرف زدن پیدا کرد بلافاصله از فردوسی پور و برنامه اش انتقاد کرد و گفت:«شما باید عدالت را رعایت کنید.من دوست نداشتم روی خط برنامه شما بیایم.آقای قهرمانی را ما محروم نکردیم.متاسفانه شما حرف سایت های خبری را باور می کنید و حرف من رییس کمیته انضباطی را نه .شما بدون استناد این مسائل را از طریق برنامه خود پخش می کنید.من به دو دلیل پشت خط آمدم.یکی احترام به بینندگان و دیگری احترام به خود شما.اما شما با شیطنت سعی می کنید توپ را به زمین کمیته انضباطی بیاندازید.

حسن زاده در واکنش به این سوال فردوسی پود که چرا رای بازی پرسپولیس را زود اعلام کردید اما هنوز رای های اعلام نشده زیادی در کمیته انضباطی هست این جواب را تحویل داد:« ما رای پرسپولیس را زود اعلام کردیم اما شما که در رسانه ملی فعالیت می کنید اگر واقعا قصد اطلاع رسانی دارید پس چرا از این رای ها ایراد می گیرید؟شما از ابتدای برنامه تان روی این رای زوم کردید و گفتید که رای ایراد دارد.من که نمی توام برای شما کلاس آموزشی بگذارم و اشکالات حقوقی را به شما بگویم.این رای را ما داده ایم و به دیگران مربوط نیست.فقط کسانی که ذی ربط هستند می توانند در مورد این رای اعتراض کنند.شما و دوستانتان صلاحیت اظهار نظر در هر مسئله ای را ندارید.

حسن زاده : دیگر روی خط برنامه نود نمی آیم !

حسن زاده در حالی این حرف ها را زد که فردوسی پور در جواب او گفت:«بسیار خوب،از این به بعد از شما تعریف می کنیم و می گوییم که چه رای خوب داده اید.»این در حالی بود که حسن زاده هم گفت:«من موبایل خود را خاموش می کنم و دیگر هم روی خط برنامه نود نمی آیم.»

حسن زاده که حسابی از دست فردوسی پور شاکی بود حرف هایش را این طور ادامه می دهد:«برنامه نود باید روشن گری کند.تا الان شده که شما در مورد کمیته انضباطی یک نکته مثبت نشان بدهید؟چرا فقط اطلاعات غلط می دهید؟به تیتراژ برنامه نود نگاه کنید.شما قفقط خشونت را نشان می دهید.دیدگاه من و شما با یکدیگر متفاوت است.آیا شه که یک بار صحنه کارهای خوب بازیکنان مثل نماز خواندن آنها را نشان بدهید؟»که فردوسی پور هم گفت:«شما یا برنامه نود را نمی بینید یا فقط قسمت هایی از آن را می بینید.آقای حسن زاده ما هم نیمه خالی لیوان را می بینیم و هم نیمه پر آن را ولی شما این طور نیستید.»

محمود رفیعی: قضاوت من در بازی پرسپولیس و داماش بدون نقص بود !

محمود رفیعی داور بازی حساس پرسپولیس و داماش از قضاوت خودش راضی است.او که دیشب مهمان تلفنی برنامه نود بود در واکنش به سوال فردوسی پور که پرسید قبول دارید که قضاوت خوبی در این بازی انجام ندادید این واکنش را به همراه داشت: قضاوت من در بازی پرسپولیس و داماش بدون نقص بود!

رفیعی با اشاره به اتفاقاتی که در این بازی اقتاد و توهین هایی که به او و خانواده اش شد خبر از خداحافظی اش از جامعه داوری داد و گفت:«من بعد از بازی در رختکن داوران و در حضور جمعی از دوستان اعلام کردم که دیگر در فوتبال ایران قضاوت نمی کنم.من یک معلم هستم که احترامم را نگه نداشتند.فقط جا دارد که از علی کریمی به خاطر رفتار شایسته ای که در این بازی انجام داد تشکر کنم.

اختلاف نظر فنایی و عسگری !

بحث بر سر کارشناسی داوری بازی پرسپولیس و داماش با نظراتی گوناگون روبرو شد.

محمد فنایی که به عنوان کارشناس مستقل داوری در برنامه حاضر بود خطای پنالتی روی کریمی را اشتباه می دانست. او هند بازیکن برزیلی داماش را هم پنالتی می دانست اما در هر دو مورد ، عسگری رئیس دپارتمان داوری با این نظر مخالفت جدی داشت. او تصمیمات رفیعی را درست می دانست. جالب این بود که در دل دعواهای این دو ، رفیعی داور بازی که روی خط بود ، گفت:«من هنوز هم می گویم تصمیماتم درست بوده و همانی که دیدم را سوت زدم. اگر آقای محمد فنایی با عسگری مشکل دارد چرا خطای واضح روی علی کریمی را می گوید پنالتی نیست.»
                                بعد از این هم نوبت رسید به اینکه حسین عسگری و هوشنگ نصیرزاده با هم کمی سرشاخ شوند. نصیرزاده به شدت از چینش داوری ها انتقاد کرد و رئیس دپارتمان داوری را متهم کرد که در 2 یسا 3 ماه ، 8 بازی را به عنوان ناظر بازی حضور داشته و برای این مسئولیت هایش هم جدای از حقوقی که در فدراسیون می گیرد از حقوق نظارت هم استفاده کرده است. بعد هم عسگری، نصیرزاده را متهم کرد به اینکه آمار دروغ می دهد. او گفت:« نصیرزاده چه کارشناسی است که 10 سال است اصلا هیچ کلاسی نرفته و بعد به خودش اجازه می دهد ، نامش را بگذارد کارشناس.»

نصیرزاده هم ادامه داد:« چطور آقای غیاثی که 10 سال هم قبل از من نرفته کلاس می شود کارشناس . آقای فنایی هم هستند ، همین آقای عسگری در کلاس کرمانشاه نشسته بود و من تدریس می کردم . یادتان هست؟ یادتان هست که من سنم کمتر از شما بود داشتم به شما تدریس می کردم؟»

این بحث به دعوا کشید و هر دو طرف همدیگر را متهم می کردند. کار به جایی کشید که فنایی می گفت:« کاش حرمت ریش سفید من را نگه دارید و با هم دعوا نکنید!

واکنشعسگری به اظهارات نصیرزاده

رئیس اجرایی کمیته داوران به اظهارات نصیرزاده و افشاگری های وی واکنش نشان داد.
                                عسگری در این باره اظهار داشت: متاسفانه اظهارات اقای نصیرزاده کامل نیست. اقای نصیرزاده از برخی سایت ها اطلاعات می گیرند. ما لیستی از ناظران بازی های لیگ داریم که نشان می دهد افراد بسیاری نظارت بازی های لیگ را بر عهده داشته اند.
                                در این لحظه از برنامه هوشنگ نصیرزاده به عسگری گفت: آیا این را قبول دارید که در کرمانشاه من مدرس شما بودم و شما در کلاسی که من در آن تدریس می کردم به عنوان شاگرد حضور داشتید. پس چگونه من را کارشناس نمی دانید؟

عسگری نیز در پاسخ به نصیرزاده گفت: ایشان به جملات خیلی خوب بازی می کند و فن بیان خوبی دارد. اما در حد و اندازه کارشناسی کردن نیستند.

خشم رویانیان از رای صادره

در ادامه رویانیان مدیر پرسپولیس روی خط آمد و به شدت از رای صادره ناراضی بود و به شدت از کمیته انظباتی و کمیته داوران شاکی بود .

رویانیان:آقایان با رای دادن علیه پرسپولیس معضلات مملکت را حل کردند!

و ی در ادامه گفت:« من متاسفم.البته همیشه به داوران احترام گذاشته ام و گفته ام که در هر شرایطی حرف آخر را داور می زند بنده از این جهت متاسفم که با یک مدیریت ناصحیح و بازی های فشرده داورانی را انتخاب می کنند که به باشگاه ها ضربه می زنند.پرسپولیس پس از بازی با نفت نشان داد که کاملا تغییر کرده است اما این ضرباتی که به ما می زنند روی بدنه تیم تاثیر دارد.به نظر من این یک سناریو است که برای پرسپولیس نوشته اند.وطیفه من است این حقی که از پرسپولیس گرفته شده است را پیگیری کنم.»
                                رویانیان که رفته رفته عصبانیت را هم چاشنی صحبت هایش کرده بود وقتی با این حرف فردوسی پور که گفت تیم شما در بازی با داماش خوب بازی نکرد این واکنش را نشان داد:«وقتی اشتباهات داوری پی در پی باشد این اتفاقات می افتد.البته من به خاطر توهین ها به آقای رفیعی حق می دهم اما ایشان گفتند که به خاطر مصاحبه ای که کرده اند محروم شدند که بنده واقعا متاسفم.آقایس رفیعی گفتند یک قضاوت خوب را انجام دادند اما من واقعا کوتاه نمی آیم و این مسئله را پیگیری می کنم.»
                                رویانیان که کاملا عصبانی شده بود خطاب به حسن زاده گفت:« من نمی دانم آیا این واقعا یک اتفاق بزرگ انسانی بود که آقایان با این عجله رای دادند؟آن هم بدون شنیدن حرف های ما و احضار نماینده باشگاه؟آقایان تلاش کردند تا با رای دادن علیه پرسپولیس معضل مملکت را حل کنند.ایراد شما این است که فقط به معلول می پردازید.هیچ کس در فدراسیون فوتبال به علت ها نمی پردازد؟شما همه را راحت محروم می کنید؟اصلا شما چه کار کردید؟»

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس یک بار دیگر پای دست های پنهان را وسط می کشد و می گوید:«این رای تحت تاثیر دست های پنهان داده شده است.باشگاه پرسپولیس با اعلام این رای سه میلیارد تومان ضرر کرد.با این رای ما 8 امتیاز ضرر کردیم نه دو امتیاز.این حکم در هیچ کجای جهان منطقی نیست.من همین جا می گویم که فدراسیون فوتبال استقلال ندارد.شما از کجا دو امتیازآوردید و آن 2 امتیاز را از ما کم کردید؟این چه وضعی است که از کاپیتان من تقدیر می کنید؟شما زارع و نصرتی را به ناحق اخراج کردید؟شرافت من را فروختید برای دو امتیاز.آقایان ما را ساده گیر آورده اید؟

در این لحظه فردوسی پور خطاب به رویانیان گفت که تا به حال شما را اینقدر عصبانی ندیده بودیم که مدیر عامل پرسپولیس گفت:« من سرباز این مملکتم و کلی کارهای اخلاقی کردم اما شرافت من را فروختید.

این برنامه در ساعت دو و 35 دقیقه تمام شد .

نظر

در حال کار...
                                X