<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آمن خادمی
    مدیر
    • Jan 2011
    • 5243

    #946
    تکذیب پناهندگی بازیکن تیم ملی


    بازیکن مصدوم تیم ملی هندبال گفت: برای درمان به قطر رفتم نه پناهندگی و نمی دانم این شایعه را از کجا در اورده اند.

    به گزارش مشرق ، سجاد استکی در گفتوگو با فارس درخصوص شرایط مصدومیتش و این موضوع که رفتنش به قطر موجب ایجاد شایعاتی درخصوص پناهندگیاش شده بود، اظهار داشت: واقعاً برای درمان به قطر رفته بودم و برخی شایعات موجب شد تا درمانم به صورت کامل انجام نشود.
    to continue, please follow me on my page

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #947
      دژاگه:خيلي خوشحالم، نميتوانم صحبت کنم


      هافبک تيم ملي فوتبال گفت: از درخشش در بازي مقابل قطر خيلي خوشحالم.

      اشکان دژاگه پس از تساوی ایران مقابل قطر در جمع خبرنگاران گفت: نمیتوانم صحبت کنم، فقط از قول من بنویسید از درخشش در این بازی خیلی خوشحالم.
      دژاگه در اولین بازی خود در تیم ملی ایران موفق شد ۲ بار دروازه قطر را باز کند.
      ایران در این بازی با تساوی ۲ بر ۲ مقابل قطر متوقف شد اما به عنوان صدرنشین به مرحله بعد راه یافت.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #948
        کريمي: از حذف بحرين خوشحالم


        بازيکن تيم ملي فوتبال ايران گفت: مقابل قطر زياد روي فرم نبوديم ولي خوشحالم که با توقف ما بحرين حذف شد.

        علی کریمی پس از تساوی ۲ بر ۲ برابر قطر در جمع خبرنگاران گفت: از اینکه به مرحله بعد صعود کردیم خوشحالم و این موفقیت را به مردم ایران تبریک میگویم، هرچند در بازی امروز زیاد روی فرم نبودیم و با وجود اینکه ۲ بار از حریف جلو افتادیم، در نهایت بازی مساوی شد.
        وی افزود: مهم این بود که به عنوان تیم اول صعود کنیم که این اتفاق هم افتاد. باید در آینده تمام نقاط ضعف خود را برطرف کنیم زیرا در مرحله بعد نباید اشتباهات را تکرار کنیم. امروز تمام سعیمان را کردیم که پیروز شویم قطر هم موقعیت خاصی نداشت با این حال توانست ۲ گل به ما بزند هرچند شخصاً از حذف بحرین خوشحالم.
        وی در مورد مصدومیت دست راسش گفت: مسئله مهمی نیست و مشکلی ندارم.
        کریمی در مورد بازیهای مرحله بعدی اظهار داشت: باید بازیهای تدارکاتی خوبی انجام بدهیم تا نقاط ضعف خود را پیدا کنیم و آنها را پیش از مسابقات دور بعد ترمیم کنیم، مرحله بعدی جای اشتباه نیست و ممکن است با یک اشتباه از رفتن به جام جهانی باز بمانیم. با این حال تمام تلاشمان این است که شرایط خوبی داشته باشیم و بتوانیم در دور بعد هم موفق شویم.
        کریمی در مورد حضور اشکان دژاگه در تیم ملی گفت: او شروعی رؤیایی در تیم ملی داشت. به اشکان تبریک میگویم که در اولین بازی ملیاش ۲ گل زد و این برای همیشه در خاطره او و همه فوتبالدوستان میماند. او بازیکنی است که میتواند به ما کمک کند اما نیاز دارد که با تیم هماهنگتر شود.

        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #949
          محمد عباسی پس از تساوی ۲ بر ۲ ایران برابر قطر در جمع خبرنگاران گفت: از بازیکنان تشکر میکنم هرچند توقع این بود که برد مقابل قطر را نگه داریم ولی در هر صورت ایران در این مرحله از مسابقات موفق ظاهر شد.

          عصر ایران ورزشی - وزیر ورزش پس از بازی تیم های فوتبال ایران و قطر گفت: توقع این بود که پیروزی برابر قطر را حفظ کنیم.

          به گزارش خبرگزاری فارس محمد عباسی پس از تساوی ۲ بر ۲ ایران برابر قطر در جمع خبرنگاران گفت: از بازیکنان تشکر میکنم هرچند توقع این بود که برد مقابل قطر را نگه داریم ولی در هر صورت ایران در این مرحله از مسابقات موفق ظاهر شد.

          وی در مورد اینکه به جام جهانی صعود خواهیم کرد یا نه، گفت: انشاءالله!

          انتقاد تلویحی محمد عباسی از عملکرد تیم ملی کشورمان در حالی مطرح شد که عموم کارشناسان فوتبال ایران تیم کی روش را یکی از بهترین تیم های ملی ایران در ده سال اخیر می دانند.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • FENCER
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 601

            #950
            ایران این تساوی رو خواسته تقدیم قطر کرد
            شخصیت مرد سرنوشت اوست

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #951
              شاید بهتر باشد مسئولان باشگاه استقلال پیش از ارائه چنین پیشنهادی به این فکر کنند که اشکان دژاگه بنا بر کدام دلیل عقلانی باید بازی در لیگ ایران را به بازی در بوندس لیگا ترجیح دهد.

              عصرایران ورزشی- شاید طعم خوش بازی های فریدون زندی در تیم استقلال باعث شده که علی فتح الله زاده بخواهد دیگر بازکن ایرانی – آلمانی شاغل در بوندس لیگا را هم به خدمت بگیرد.

              شاید هم "حاجی" دوباره هوای بمب ترکاندن در سر دارد و برای این کار چه بمبی بهتر از اشکان دژاگه! اما هدف هرچه که باشد ، اخبار منتشر شده حکایت از مذاکره نماینده باشگاه استقلال با مدیربرنامه های اشکان دژاگه دارد.

              حضور اشکان دژاگه در ایران فرصت مناسبی برای مذاکره با این بازیکن بود. بر همین اساس، مسئولان باشگاه استقلال هم فرصت را غنیمت شمردند تا با مدیر برنامه های این بازیکن وارد مذاکره شوند.

              به گزارش ایپنا، پس از پایان بازی تیم ملی ایران مقابل قطر، یکی از مسئولان باشگاه استقلال به نمایندگی از فتح الله زاده، با مدیر برنامه های دژاگه وارد مذاکره شد تا این بازیکن فصل آینده با پیراهن استقلال به میدان برود. مدیر برنامههای دژاگه هم ادامه مذاکره را به پایان فصل و اتمام قرارداد دژاگه در وولفسبورگ موکول کرد.

              اما آیا بازیکن وولفسبورگ آلمان ، حاضر خواهد شد لیگ حرفه ای بوندس لیگا را رها کند و به لیگ برتر ایران بیاید؟ اگر اندکی به شرایط دقت کنیم متوجه می شویم که عموما بازیکنان شاغل در لیگ های درجه دو و پایین تر ، بازی های ملی را پلی برای رساندن خود به لیگ های تراز اول دنیا می دانند.همان طور که بسیاری از بازیکنان خوب فوتبال ما هم بعد از درخشش در تیم ملی راهی لیگ های اروپایی شده اند.
              از سوی دیگر بازگشت این دست لژیونرها به کشور یا پیوستن بازیکنی نظیر فریدون زندی به یک تیم لیگ برتری ایران، منوط به رسیدن این بازیکنان به سنین بالا بوده و معمولا آنها بین تیم های درجه دوم و پایین تر کشورهای اروپایی و لیگ برتر ایران یا کشورهای حوزه خلیج فارس، در سال های پایانی فوتبال خود گزینه دوم را انتخاب کرده اند.
              با این مقدمات مشخص نیست هدف باشگاه استقلال از ارائه پیشنهاد به بازیکن 24 ساله ای که در بوندس لیگا شرایط خوبی هم دارد، چیست. شاید بهتر باشد مسئولان باشگاه استقلال پیش از ارائه چنین پیشنهادی به این فکر کنند که اشکان دژاگه بنا بر کدام دلیل عقلانی باید بازی در لیگ ایران را به بازی در بوندس لیگا ترجیح دهد.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #952
                سپاهان در جمع 100 باشگاه برتر جهان
                جديدترين فهرست برترين باشگاههاي فوتبال جهان


                در جديدترين ردهبندي بهترين باشگاههاي فوتبال جهان که از سوي فدراسيون بينالمللي تاريخ و آمار فوتبال اعلام شد، تيمهاي سپاهان، استقلال و ذوب آهن چند پله صعود کردند ولي پرسپوليس سقوط چشمگيري داشت.

                فدراسيون بينالمللي تاريخ و آمار فوتبال جديدترين فهرست ماهيانه بهترين باشگاههاي جهان را معرفي کرد که در اين فهرست، تيمهاي سپاهان، استقلال و ذوب آهن نسبت به ماه قبل در ردههاي بهتري قرار گرفتند. در طرف مقابل، تيم پرسپوليس در اين ردهبندي سقوط داشت.

                سپاهان اصفهان با قرار گرفتن در رده 99 جهان به طور مشترک به اف سي سئول کره جنوبي، عنوان بهترين تيم ايراني و چهارمين تيم برتر آسيا را به خود اختصاص داده است. اين در حالي است که سپاهان در فهرست قبلي در رده 107 جهان قرار گرفته بود.
                استقلال تهران که در ماه قبل در رده 160 حضور داشت، در فهرست جديد رده 141 را به خود اختصاص داد و ذوب آهن اصفهان نيز با 8 پله ارتقا به رده 177 جهان رسيد. در مقابل پرسپوليس تهران که ماه قبل در رده 258 جهان جاي گرفته بود، در اين فهرست به رده 285 سقوط کرد.

                در فهرست اعلام شده، باشگاه بارسلونا با 369 امتياز همچنان بهترين باشگاه جهان است و رئال مادريد رقيب سنتي اين تيم با 292 امتياز در رده دوم جاي گرفته است.

                در بين تيمهاي آسيايي نيز جونبوک موتورز کره جنوبي در رده اول آسيا و 52 جهان قرار گرفت و سوان سامسونگ اين کشور نيز با قرار گرفتن در رده 55 جهان، عنوان تيم دوم آسيا را از آن خود کرد. همچنين نسف قرشي ازبکستان که رقيب استقلال در گروه A ليگ قهرمانان آسيا است در رده 89 جهان و سوم آسيا جاي گرفت.
                الريان قطر ديگر حريف استقلال در ليگ قهرمانان آسيا، رده 373 جهان را به خود اختصاص داده است. همچنين الهلال عربستان که حريف پرسپوليس در گروه D اين رقابتها است در رده 109 جهان قرار گرفته است.

                * فهرست بهترين باشگاههاي جهان
                1- بارسلونا اسپانيا (369 امتياز)
                2- رئال مادريد اسپانيا (292 امتياز)
                3- سارسفيلد آرژانتين (291 امتياز)
                4- منچستر يونايتد انگليس (255 امتياز)
                5- منچستر سيتي انگليس (251 امتياز)
                6- يونيورسيداد سانتياگو شيلي (245 امتياز)
                7- يونيورسيداد کاتوليکا شيلي (232.5 امتياز)
                8- سانتوس برزيل (231 امتياز)
                9- شالکه آلمان (230 امتياز)
                10- ليبرتاد پاراگوئه (227.5 امتياز)
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • آمن خادمی
                  مدیر
                  • Jan 2011
                  • 5243

                  #953
                  نود فردوسی پور این هفته هم پخش نمی شود


                  برنامه عادل فردوسی پور این هفته هم پخش نخواهد شد.

                  به گزارش خبرآنلاین، برنامه نود در حالی دوشنبه هفته گذشته روی آنتن نرفت که بر اساس اعلام برنامه شبکه سوم سیما این برنامه پر طرفدار دوشنبه هفته پیش رو هم پخش نخواهد شد.

                  این اتفاق عجیب در حالی قرار است بیفتد که عادل فردوسی پور قبلا اعلام کرده بود که ممکن است نود در روز شنبه یا یک شنبه از شبکه سوم روی آنتن برود اما در کنداکتور پخش شبکه سوم سیما به جای برنامه نود نام سریال خانه اجاره ای ثبت شده است.
                  هنوز مشخص نیست که چه اتفاقی خواهد افتاد اما با توجه به اعلام کنداکتور شبکه سوم باید گفت که نود این هفته هم پخش نخواهد شد.
                  to continue, please follow me on my page

                  نظر

                  • آمن خادمی
                    مدیر
                    • Jan 2011
                    • 5243

                    #954
                    درگیری در فدراسیون کشتی؛ رییس و دبیر از خجالت هم درآمدند!


                    کمتر کسی انتظار داشت که دبیر فدراسیون کشتی با رییس آرام خود درگیر شود!

                    به گزارش «24»،فدراسیون کشتی که سال پر التهابی را پشت سر گذاشته و تغییرات فراوانی را در راس خود شاهد بوده است اینبار نیز با یک اتفاق عجیب روبرو شد.

                    اختلافات زیر پوستی در این فدراسیون با یک درگیری شدید لفظی عیان شد تا دبیر این فدراسیون یعنی عارف ربطی در آستانه جدایی قرار بگیرد!

                    ماجرا از این قرار است که اواسط هفته حجت الله خطیب سرپرست فدراسیون کشتی با ربطی، دبیر این فدراسیون که عضو باقی مانده از فدراسیون یزدانی خرم محسوب می شود بر سر موضوعی درگیر می شوند و درگیری لفظی شدید این دو نفر اهالی فدراسیون را متوجه خود می کند؛ بشکلی که اگر وساطت اطرافیان نبود شاید کار به جاهای باریک تری کشیده می شد!

                    با توجه به این درگیری و اختلافات عمیق طرفین، جدایی ربطی از فدراسیون کشتی محتمل است.
                    to continue, please follow me on my page

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #955
                      تهدید فردوسی پور برای پخش نود

                      عادل فردوسيپور در گفتوگو با ايسنا درباره لغو برنامه هفته گذشته نود كه قرار بود به بررسي برنامه نامزدهاي انتخابات فدراسيون فوتبال بپردازد، گفت: همانطور كه پيش از اين اعلام كرده بودم، اين آمادگي را داريم كه در روز شنبه يا يكشنبه اين ويژهبرنامه را پخش كنيم و حالا قرار است مسوولان شبكه سه، نظرشان را اعلام كنند اما اين احتمال وجود دارد كه با پخش برنامه در روز يكشنبه موافقت شود.

                      وي افزود: اگر با پخش ويژه برنامه انتخابت فدراسيون فوتبال در روز يكشنبه موافقت نشود، ما لزومي نميبينيم كه روز دوشنبه برنامه را پخش كنيم.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • roohe-khashen
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 2270

                        #956
                        در اصل توسط آمن پست شده است View Post
                        درگیری در فدراسیون کشتی؛ رییس و دبیر از خجالت هم درآمدند!


                        کمتر کسی انتظار داشت که دبیر فدراسیون کشتی با رییس آرام خود درگیر شود!

                        به گزارش «24»،فدراسیون کشتی که سال پر التهابی را پشت سر گذاشته و تغییرات فراوانی را در راس خود شاهد بوده است اینبار نیز با یک اتفاق عجیب روبرو شد.

                        اختلافات زیر پوستی در این فدراسیون با یک درگیری شدید لفظی عیان شد تا دبیر این فدراسیون یعنی عارف ربطی در آستانه جدایی قرار بگیرد!

                        ماجرا از این قرار است که اواسط هفته حجت الله خطیب سرپرست فدراسیون کشتی با ربطی، دبیر این فدراسیون که عضو باقی مانده از فدراسیون یزدانی خرم محسوب می شود بر سر موضوعی درگیر می شوند و درگیری لفظی شدید این دو نفر اهالی فدراسیون را متوجه خود می کند؛ بشکلی که اگر وساطت اطرافیان نبود شاید کار به جاهای باریک تری کشیده می شد!

                        با توجه به این درگیری و اختلافات عمیق طرفین، جدایی ربطی از فدراسیون کشتی محتمل است.
                        اوه اوه حتما یه چندتا فیتیله پیچ و بارانداز هم نثار هم کردن اخه یه بار از نزدیک شاهد دعوای دو تا از اعضای فدراسیون کاراته بودم رینگ خونینی بود برای خوشد شاید اینا هم از فنون های کشتی استفاده کرده باشن!!:d
                        دستم بگرفت و پا به پا برد...

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #957
                          آمار نشان می دهد که فوتبال ایران در دو دهه اخیر در زمینه راهیابی به جام جهانی، به مراتب ضعیف تر از فوتبال عربستان بوده است. اما با این حال، مقامات فدراسیون فوتبال ایران هیچ گاه بابت عملکرد ضعیفشان حاضر به استعفا و یا حتی عذرخواهی از فوتبالدوستان ایرانی نشده اند.
                          عصر ایران ورزشی، اهورا جهانیان - استعفای دسته جمعی مقامات فدراسیون فوتبال عربستان، به دلیل حذف این تیم در دور نخست مسابقات راهیابی به جام جهانی 2014، اقدامی جالب و تامل برانگیز بود.

                          تیم ملی عربستان از سال 1994 تا سال 2006، چهار دوره پی در پی به جام جهانی راه یافت و در سال 1994 نیز نتایجی درخشان کسب کرد.

                          بنابراین عربستان در شش دوره گذشته جام جهانی، در چهار دوره جام جهانی حضور داشته است.

                          تیم ملی ایران نیز از سال 1990 تا 2010، یعنی در شش دوره اخیر ( منهای این دوره که هنوز نتیجه اش روشن نشده است )، دو بار به جام جهانی رفته است.

                          آمار نشان می دهد که فوتبال ایران در دو دهه اخیر در زمینه راهیابی به جام جهانی، به مراتب ضعیف تر از فوتبال عربستان بوده است. اما با این حال، مقامات فدراسیون فوتبال ایران هیچ گاه بابت عملکرد ضعیفشان حاضر به استعفا و یا حتی عذرخواهی از فوتبالدوستان ایرانی نشده اند.

                          این رفتار غیرمسئولانه در حالی در کشور ما به عرف رایج و رسمی بدل شده است که ما ایرانی ها همواره اعراب را به عقب ماندگی و بدویت متهم می کنیم.

                          حال اگر در این بین عاقلی بیاید و این وجه مثبت عملکرد اعراب را نشان دهد، قطعاً دوستان شووینیست و نژادپرست بر سر او می ریزند و او را به وطن فروشی متهم می کنند.

                          اما از این سخنان جاهلانه چه باک؟ حقیقت را باید گفت که به قول ارسطو، حقیقت حتی از افلاطون هم عزیزتر است!

                          به قول سهراب سپهری: چشم ها را باید شست، جور دیگر باید دید.

                          باری، چه خوب است که مقامات فدراسیون فوتبال ایران نیز راه و رسم استعفا و عذرخواهی را از همین اعراب بدوی (!) بیاموزند و به جای چسبیدن به میز ریاست، اندکی ادب سیاست نیز یاد بگیرند.

                          و نیز پسندیده است که دوستان ضد عرب ما، از شنیدن حرف حق نرنجند؛ چرا که از قدیم گفته اند: الحقُ مرٌ ( حقیقت تلخ است!)
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #958
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • آمن خادمی
                              مدیر
                              • Jan 2011
                              • 5243

                              #959
                              فیفا ممنوعیت حجاب را لغو کرد


                              مسئله بازنگری در خصوص قانون منع حجاب شب گذشته از سوی علی بن الحسین، نایب رئیس فیفا در جلسه فدراسیون جهانی فوتبال در لندن مطرح شد و از سوی هشت عضو این جلسه به تأیید رسید. تأیید نهایی این مسئله یازدهم تیر پس از تست این پوشش جدید اعلام خواهد شد.

                              به گزارش فارس، قانون ممنوعیت استفاده از حجاب برای بانوان فوتبالیست شب گذشته در جلسه فیفا در لندن لغو شد.

                              به گزارش سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا، ژانگ جیلونگ از تصمیم جلسه فدراسیون جهانی فوتبال در خصوص موافقت با حجاب برای بانوان فوتبالیست استقبال کرد.

                              مسئله بازنگری در خصوص قانون منع حجاب شب گذشته از سوی علی بن الحسین، نایب رئیس فیفا در جلسه فدراسیون جهانی فوتبال در لندن مطرح شد و از سوی هشت عضو این جلسه به تأیید رسید. تأیید نهایی این مسئله یازدهم تیر پس از تست این پوشش جدید اعلام خواهد شد.

                              جیلونگ در این باره اظهار داشت: از مسئولان این جلسه برای اتخاذ تصمیم صحیح تشکر میکنم. این رأی مثبت تمام موانع را از پیش روی بانوان فوتبالیست برخواهد داشت و بازیکنان بیشتری را به فوتبال تشویق میکند و همچنین نشان میدهد که فیفا و قانونگذاران آن در قابل دسترس کردن فوتبال برای تمام مردم دنیا جدی هستند.

                              وی با تقدیر از علی بن الحسین ادامه داد: علی بن الحسین شایسته تبریکات قلبی من است که در این جلسه از طرف تمام بانوان فوتبالیست محجبه حاضر شد و مسئولان فیفا را متقاعد کرد تا ممنوعیت استفاده از حجاب را لغو کنند.

                              رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا همچنین از سپ بلاتر، رئیس فیفا به دلیل حمایت از بانوان محجبه فوتبالیست فدردانی کرد و گفت: از سپ بلاتر به خاطر حمایت فراوان در جهت برداشتن این ممنوعیت تشکر میکنم.
                              to continue, please follow me on my page

                              نظر

                              • آمن خادمی
                                مدیر
                                • Jan 2011
                                • 5243

                                #960
                                بازیکن سرشناس استقلال یک عکاس را کتک زد!


                                آندرانیک تیموریان هافبک مصدوم استقلال امروز به همراه برادرش سرژیک در تمرین حاضر شد تا به تماشای تمرین همبازیانش بپردازد اما این بازیکن قبل از ورود به محل تمرین و در پارکینگ ورزشگاه دستگردی از خجالت یک عکاس در آمد!.

                                به گزارش انتخاب، ماجرا از این قرار بوده که عکاسی جوان وقتی می بیند آندو با یک دستگاه وانت باری در محل تمرین حاضر شده، تصمیم به عکسبرداری می گیرد که در همین حین تیموریان با لحن نامناسبی از او می خواهد عکس نگیرد و در ادامه وقتی عکاس مذکور به ادبیات نامناسب تیموریان معترض می شود از سوی وی مورد ضرب و شتم و فحاشی قرار می گیرد!

                                این اتفاق با دخالت لیدرهای استقلال پایان می پذیرد اما عکاس مضروب قصد پیگیری این ماجرا را دارد.

                                مسوولان استقلال تا این لحظه به این اتفاق واکنشی نشان نداده اند!
                                to continue, please follow me on my page

                                نظر

                                در حال کار...
                                X